2010. december 1., szerda

WIKILEAKS A GLOBÁLIS NÉPHÜLYÍTÉS, AVAGY AZ ÁLTALUNK ISMERT VILÁGREND VÉGNAPJAI

Hogy mennyire felgyorsultak a globális méreteket öltő átrendeződési folyamatok, arra jó példa a mainstream által felkapott WikiLeaks botrány. Nem kell különösebb fantázia ahhoz, hogy párhuzamot tudjunk vonni 9/11 és a WikiLeaks ügy között, noha az események fizikális síkról Cyber-térre terelődtek, és immár globális méreteket öltenek.
Az amerikai kongresszus egyik tagja már a WL terrorszervezetté nyilvánítását kérte az amerikai külügyminisztertől.
Egy új kifejezés, az „információterrorizmus” köztudatba építése folyik.





Az alternatív médiákból, de már az iráni Elnök véleményéből is tisztán kiviláglik, hogy mindkét esemény mögött ugyanazok a csoportok állnak, történetesen a CIA, a Mossad és Soros György, mint társ-finanszírozó.
Az USA már megint a saját farkába harap.

Korábbi hírek szerint a WL szorosan együttműködve a CIA-val egy 20 millió dolláros projekt keretében kínai számítógépek feltörésén dolgozott. Néhány, Amerikában élő kínai hacker speciális kémprogram segítségével kínai számítógépeken keresztül célzott támadást indított az amerikai kormány és annak katonai számítógépes rendszeri ellen, mintha az valóban Kínából érkezett volna.
(Ismerős ugye? Olyan, mint Oszama Bin Laden közel keleti „akciója” a WTC ellen)
Ezt követően bejelenti az amerikai kóser média, hogy Amerika kínai cyber-támadás alá került, tovább növelve az amúgy is tetemes védelmi kiadásokat, és a félrevezetett amerikai lakosság „információterror” elleni veszélyérzetét, akik már így is „boldogan” választják a veszélyes röntgensugárral működő, Full Body Scanner-eket a repülőtereken, hogy megússzák a kellemetlen motozást.

Ugye mennyi hülyeségre rávehető az átlagember, ha valóban elhiszi, hogy létezik az USA, és most már az EU által is propagált terrorizmus?

Rengeteget lehet olvasni és hallani a WikiLeaks ügyről, de a miértekre kevés választ kapni, pedig elég kézenfekvőnek tűnik.
Cél a bizalmatlanság, és a káosz további növelése. Ne tudd eldönteni többé, mi igaz, és mi nem.
A 2008-as válság kirobbanását követően még nagyobb ütemben folytatta az „elit” a középosztály anyagi ellehetetlenítését, a WL most ráerősít erre szellemi, tudati síkon is.
Egy átlag gondolkodású ember felteszi a kérdést magának: mi folyik a világban? Mi ez a sok látszólag különálló, - holott nagyon is rendszert alkotó - összevisszaság?
Talán sokan leragadnak ott, hogy Angela kancellárt "ritkán kreatívnak" titulálták, vagy Erdogan török kormányfőt „szkeptikusnak” tartják, pedig a „kiszivárogtatás” nem erről szól.
A fent említetteken túl valójában egy Cyber-támadás Kína, Oroszország, Irán és szövetségesei ellen.
Ha beleolvasunk ezekbe a nyilvánosságra hozott anyagokba, egyből szembetűnik, hogy a valódi problémák, tényfeltárások (pl. Öböl-háború, 9/11, Irak, Afganisztán, Gáza, Izraeli atomarzenál stb) helyett bagatell dolgokról számol be, ellenben Irán, Kína Oroszország lejáratására nagy hagsúlyt fektet.
Ugyan ez fog történni a jövő év elejére tervezett további WL „tényfeltárásokkal”, ami állítólag egy nagy USA bank belső adatainak nyilvánosságra hozatalával kezdődik, és folytatódik majd különböző cégek, az egészségügy, a gyógyszeripar és az energiaszektor belső adatainak nyilvánosságra hozatalával. Megteremtve ezzel a közvéleményben a teljes káoszt, amire fentebb is utaltam.
A totális káosz pedig ideális táptalaj lesz a Világkormány bevezetésére.

A közelgő valutaválság szintén ezt a cél szolgálja, melyről a videó bejátszáson Varga István – általam nagyra becsült - közgazdász beszél:








Varga István által elmondottak tökéletesen összeillenek Soros és társai további terveivel, nevezetesen az Euró bedöntésével, melyben szintén részt vesz a WL is, természetesen továbbra is csak mellékszereplőként.
Ezt tudja Kína és Oroszország is, hiszen már most lépéseket tesznek az Euró, és a Dollár utáni időszak eljövetelére.

Érdekes, de egyben nagyon sötét és veszélyes jövő áll előttünk. Az átmenet a két világrend között eldöntött, sőt megindított folyamat. Az átmenet súlyossága, a végkifejlet azonban már ennél sokkal szélesebb skálán mozoghat, és rengeteg újabb kérdést hoz magával.

A Koreai incidens, a WikiLeaks botrány, Irán elleni Stuxnet-vírus mind-mind csak könnyed „előjátéka” annak, ami a közeljövőben várható. Az elkövetkező hónapokban, években hallhatunk még közelgő aszteroida becsapódás veszélyeiről, járványokról, élelmiszerválságról és a mágikus 2012-ről.
Egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy a háború elkerülhetetlen, legalább egy okból.
Már folyik a háború, csak még nem mindenki realizálta.
Háború a tudat, és a fizikai test ellen, háború a Cyber-terepen, és egy valós háborús veszély Észak-Dél Korea közt, ami szintén nem másról szólna, mint a két nagyhatalomról, Kínáról és az USA-ról.

Rengeteg „apró” mozzanatra ki lehetne térni, de bennem néhány lényegi kérdés motoszkál. Mit jelent nekünk magyaroknak, ha Kína átveszi a világhatalmi szerepet? A kérdés megválaszolása nem olyan egyszerű, mint az első nekifutásnak tűnhet.
Mi van, ha most Kínában és szövetségeseiben bízunk, mint a nyugati cionista rendszer megbuktatójában, holott Kína is a színjáték része?
A történelem elég példával szolgált számunkra, hogy „rossz” időben, „rossz” ajtón kopogtattunk. Jó lenne ezt a hibát végre elkerülni, és bízni magunkban.

Bármely verzió is következzék be, amiből csak profitálhatunk, az az, hogy elkezdünk felkészülni a változásokra. Építjük, újraértékeljük emberi kapcsolatainkat, újra élelmiszereket termelünk a befüvesített földjeinken, tudatunkat a külső behatások ellenére is tisztán tartjuk.
Aztán jöjjön, aminek jönnie kell.

Kraft

110 megjegyzés:

  1. Meg még az internet "államosítása".

    VálaszTörlés
  2. Kraft, sok mindent jól látsz szerintem. A lényeget mindenképpen. A részletekről írok most valami rövidet, mert erről a magyar sajtóban sehol sem olvasni, de még máshol sem nagyon, szomorú módon.

    mm

    VálaszTörlés
  3. ... ha bár néha olyan érzésem van, hogy Magyarországon nincs igény a komoly elemzésekre. Sokan már nagyon zsebre vágták az eszüket, mások pedig mindenféle homályos sztorikra vadásznak, mint pl az izraeli hadsereg a Tesco parkolóban vagy az ilyen-olyan "vérvonalak" -esetleg sci-fi mártásban- elemezgetése.

    mm

    VálaszTörlés
  4. Mózes megköszönném ha kiegészítenéd, vagy akár javítanál is, hiszen ez az én meglátásom, természetesen az Internet több tucatnyi, ezzel foglalkozó oldalának átböngészése után.

    Szándékosan nem akartam hosszúra ereszteni az írást, mert minden "bekezdés" megérne egy misét.
    Külön-külön.

    Az érzésed helytálló. Varga István videója az utolag.com-ról való, ahol 3-an a magyar Alkotmányról beszélgetnek.
    Bogár jól fogalmaz mikor azt mondja, hogy a Magyar Nemzet vészesen fogy, alig pár száz ezerre tehető, míg tetemes részt kesz ki a lakosságból az "RTL népe".
    Szerintem sincs igény elemző, oknyomozó írásokra. Ami egyébként szinte teljesen eltűnt a magyarnak hazudott sajtóból.

    VálaszTörlés
  5. Misi lehet, hogy ettől sem állunk már olyan távol. A WikiLeaks várhatóan tovább kelti a "feszültséget". Jó ok az internet cenzúrára, persze csak is a jónép érdekében.

    VálaszTörlés
  6. Egy jó példa, hogy döngöljük földbe az ébredező magyar fiatalságot, ez is megérne egy elemzést:

    http://www.fn.hu/belfold/20101201/tortenelemi_osszeeskuvesek_iskolaban/

    Cél: csírájában elfojtani a nemzeti öntudatra ébredést.
    Jó hír: már nem fog menni!!!

    VálaszTörlés
  7. Vajon lesz-e "összeesküvés-elleni" óra az iskolákban? Miért is ne, hiszen sok helyen van már "holokauszt" óra is, sőt hamarosan jön az Európai Uniót ismertető óra.

    mm

    VálaszTörlés
  8. Mózes, nincs kizárva, hogy a most születő, vagy óvodás gyerekek már csak történelemkönyvekből ismerik meg az EU-t.

    -Látjátok gyerekek, ez volt a Világkormány kiinduló alappillére, itt még voltak országok, de már....

    -Tanárbácsi, mi az, hogy ország...?

    VálaszTörlés
  9. Nagyjából erről írtam:

    http://www.youtube.com/watch?v=l6AHt3LlB38&feature=player_embedded#!

    Nézzétek meg melyik újságok hozhatják le a "kiszivárogtatott" anyagot. Azokat kik irányítják.

    Aztán nézzétek meg azt is, hogy hallani-e Duna Tv összeállításában arról, hogy mit gondol WL ügyről Irán elnöke.

    Aztán nézzétek meg, hogy kaptok e érdemi információt bármiről is?

    És végül a megtévesztés ördögi foka, a teljes káoszteremtés, amiben immár a kuruc is ostoba módon részt vesz:

    http://kuruc.info/r/6/70269/

    És így áll feje tetejére a világ, pedig ez még csak a kezdet.

    VálaszTörlés
  10. Kraft, ez a Liebermann "kiszivárogtatás" érdekes, mert Netanyahu már egy ideje nem jön össze Liebermannal és simán elképzelhető, hogy ezzel a "kiszivárogtatással" Netanyahu amerikai haverjai, a neokonok, segíteni akarnak neki kirázni Liebermannt az izraeli kormányból. Az is elképzelhető, hogy a paranojás Netanyahu tényleg azt hiszi, hogy Liebermann Moszkva embere, de nem tudja bebizonyítani, így hát "hátulról" akarja lerázni őt anélkül, hogy a Liebermann által képviselt izraeli szélső jobboldal ne sértődjön meg túlságosan.

    mm

    VálaszTörlés
  11. Hát meglepődtem a kurucon! A Fidesz erkölcstelennek nevezése, a grúziai helyzet kapcsán nem vót titok. Szerintem annó, a kuruc is lehozta. legalábbis én így emlékszem.
    A kiszivárogtatott anyagokkal nincs mit foglalkozni. Az mán biztos.

    Lehet, hogy a Karácsony már nem lesz békés?

    A dologban van egy jó, hogy mi lassan megnyugodhatunk abban, hogy az események legalább elindultak. Eddig volt némi feszültség bennem, hogy mi lesz már.

    VálaszTörlés
  12. "A jelentésekben Adolf Hitlerhez hasonlított iráni elnök, a kutya alfahímnek nevezett Putyin, a paranoiásnak titulált Hamid Karzai mellett mások sem érezhetik hízelgőnek a jelzőket, amiket az amerikai külügyi dolgozók aggattak rájuk. Angela "Teflon" Merkelt például fantáziátlannak nevezték, Netanjahu egyiptomi elnökről azt írták, bár elegáns és elbűvölő, de sosem tartja be az ígéreteit..."

    Nem tudom észreveszitek-e mivé avanzsált Netanjahu.
    Már a részletekre sem figyelnek a teljes cikk itt olvasható:

    http://hirszerzo.hu/kulfold/20101129_wikileaks_iratok_lady_gaga

    Mózes azt hiszem, hogy Izrael is a "leírható" országok közé került. Ez eddig is köztudott volt, talán ezzel el is indul a folyamat.

    A féligazságok a legveszélyesebbek. Még a "tájékozottakat" is félrevezetheti, elbizonytalaníthatja.
    Ez is a cél, ez történik.

    A "kiszivárogatatás" egész biztosan tervszerűen történik.

    VálaszTörlés
  13. Misi semmi sincs kizárva, bár nem látom okát annak, hogy még idén beindulna az "úthenger". Egyelőre "csak" tuningolják.

    VálaszTörlés
  14. A Hírszerző szerint netán-miau Egyptom elnöke. Hát már csak ilyen a magyar sajtó, neki még Wikileaksre sincs szüksége, hogy titkokat tárjon fel :)

    mm

    VálaszTörlés
  15. "Szájber gyerek kérjél bocsánatot,
    Mert nem mutatom meg a kacsámatot!"

    TT

    VálaszTörlés
  16. Az internetfelhasználók személyi jogainak védelme érdekében a német belügyminiszter már tervezi a "vörös vonal" meghúzását.

    http://www.faz.net/s/Rub594835B672714A1DB1A121534F010EE1/Doc~EC922A00298744F06AA13C0A0A4D02C6E~ATpl~Ecommon~Scontent.html

    Hogy aztán hová tervezik ezt tenni, azt még nem tudni, de a határ innenső oldalán mindenki majd az csinál, amit csak akar.

    Viel Freiheit!

    Kraft

    VálaszTörlés
  17. Mózes, nem kell ezt a vérvonal dolgot elbagatelizálni. Nagyon fontos. Ugyanis így el tudok igazodni az információ tengerben.

    Ha tudom, hogy X Y kinek volt a tanítványa/mestere és ez hogy kapcsolódik az illuminátusokhoz, akkor egy több ezer éven átívelő munkásságot lehet megfigyelni. Vannak ennek a folyamatnak csomópontjai. Ide nem egy szemvillanás alatt jutottunk, hanem hosszadalmas tervezéssel és munkával.

    Például itt van Platón. Az Állam című művében rakja le a mai embertelen oktatás alapjait.

    http://mek.niif.hu/03600/03629/03629.htm#90

    Meg még sok minden származik a kabbalista görög "filozófusoktól". Például a retorika mint az elme befolyásolás eszköze (mai nevén pszichológia)
    Ma már olyan fejlett technológiák vannak (erről lehet, hogy írok egy rövid cikket az oldalra) hogy a mit sem sejtő embernek szinte alig lehet saját gondolata, mert szinte majdnem minden amit gondol az valakiknek a sugallmazása. Nagyon kifinomult technikák léteznek már emberek befolyásolására és manipulálására.
    (De pont neked mondom ezt ? :D)

    Egy a lényeg : nem olyan nagy probléma, ha tudjuk, hogy ki-kicsoda honnan jött és mi (volt) a célja...

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  18. már meg ne haragudj, de mi ez a hülyeség??
    mért kéne a számítógép előtt ülő hackernek (akinek az arcát se látják) kínainak lenni??

    VálaszTörlés
  19. bár az oldal mottójával szöges ellentétben áll a cikk, de sok mindenben egyetértek. én figyelemelterelésnek gondolom a wikileakset, mert akár lehetne is tenni rá magasról... de az "oldd meg magad, kapitalizmus van" amerika is egyre inkább rászorul a problémák államhoz passzolására. nem önszántukból, de ráveszik őket, hogy ne ők oldják meg a gondjaikat. ugyanez meg itthon, meg az euban, mindenhol.

    van egy barátom, azt mondja, a nők (mint párok) igénylik a konfliktus megoldást. ha a férfi generálja a konfliktust, majd megoldja, az a nőnek jó, felnéz az úrra.

    ez a hímsoviniszta szöveg szerintem erre a szitura sokkal találóbb. szarakodik az ember a reptéren, esélye sincs átlépni a 20 kilós csomaglimitet, mert mire becsekkol, még a zippzárat is kivágják a ruhájából, cserébe a reptérről az első útja a szabóhoz vagy a plázába vezet új kabátért. így pörgetik a kabátpiacot.

    és ez mindenhol így van... ebben a világban (és lehet, 2000 éve és előtte is így volt) az ember lelkiekben és általában akkor a legszabadabb, ha földi javakban szegény.

    tudott valamit az a jézus...

    VálaszTörlés
  20. Kedves Névtelen

    olvasd el ezt, és megérted:

    http://www.daily.pk/cia-mossad-and-soros-behind-wikileaks-19280/

    Sőt többet is olvashatsz annál, amit én itt csokorba szedtem.

    Olvashatsz Soros és bandája tervéről, hogy jön a képbe Izland, és az Euró manipulálása.

    Persze ez csak egy terv, és mint tudjuk:

    Ember tervez...

    VálaszTörlés
  21. a soros majdnem olyan gonosz, mint hókuszpók...
    de én még gonoszabb vagyok, és én is titkosügynök vagyok ám, meg magánhadseregem is van meg minden, de am főleg magyarországra fáj ám a fogam

    VálaszTörlés
  22. És mi lesz ha világkormány lesz? miért rossz az ha nincsenek országok?

    szerintem soros több pénzt tud csinálni ugy ha több pénznem van, meg ország mintha csak egy lenne.. vagy a világkormány létrejötte után szintén lennnének országok , de egy kézben? ...

    VálaszTörlés
  23. Pont ezen agyaltam az elmúlt napokban, hogy valami sántít ezekkel a dokumentumokkal. Ha annyira akarták volna, megoszthatták volna torrenten, vagy valamilyen hasonló módon. Az érdemi információ pedig nem sok.

    VálaszTörlés
  24. Vicces fazon vagy Névtelen.

    Ugye tudod hogy ez már nem a pénzről szól. Mint látod a FED úgy nyomtatja a Dollárt, mintha az játékpénz lenne a "Gazdálkodj Okosan" játékhoz.

    A totális hatalom sokkal jobban hangzik. Nem gondolod?

    VálaszTörlés
  25. nem viccelek, kérdezek.

    és akkor mi lesz ha totális hatalom lett? ülnek majd a trónjukon és dirigálnak 7 miliárd embernek vagy addigra már kiirtanak mindenkit és csak egy kevesen maradunk, vagy hogy kell ezt elképzelni, esetleg erről van valami irásod? ... mi mit fogunk csinálni, hogy fogunk élni? mint az észak koreaiak? nem tudom...

    VálaszTörlés
  26. Kraft : Előbb-utóbb mindenhol megjelenik egy ilyen vicces névtelen fazon. Pedig mennyi más jó hely van még szerte-széjjel a neten.

    Köszönni se tud, bemutatkozni se. Kb ennyit kell vele foglalkozni. Amennyiben nem szólsz hozzá kénytelen lesz magába beszélni. :) d emindegy, mert úgyse figyel rá senki (amíg nem tud értelmes emberhez méltóan viselkedni)

    bukovinai.

    ui: világkormány nem lesz - hanem már van. Csak nem így hívják.

    VálaszTörlés
  27. David Rockefeller nyilatkozata a németországi Baden-Baden Bilderberg Konferencián, 1991. júniusában:

    "Hálásak vagyunk a Washington Post, a The New York Times, Times Magazine és más kitűnő kiadványnak, amelyek vezetői majdnem negyven évig résztvettek az összejöveteleinken, és ígéreteikhez híven tiszteletben tartották a tapintatosságot. Ezen évek alatt a publicitás állandó fényes lámpái alatt lehetetlen lett volna nagy terveinket előkészítenünk a világ részére. De a mai világ már kifinomult és kész haladni a világkormány felé, amely majd soha többé nem ismer háborút, csak békét és jólétet az egész emberiség számára. Az intellektuális elit és világbankárok nemzetközi függetlensége feltétlenül többre becsülendő, mint az előző évszázadok független nemzeti önrendelkezése."

    Érted már, névtelen? ezek a jóemberek BÉKÉT akarnak ajándékozni a világnak és persze ezért provokálnak ki háborút háború hátán. Talán nem is érdemelünk meg, hogy ennyire gondoskodjanak a jólétünkről, Vagy talán te megérdemled, névtelen?

    mm

    VálaszTörlés
  28. kedves bukovinai, elnézést kérek hogy nem mutatkoztam be, de talán mindegy is milyen nevet irok ide nem? lehetnék mondjuk én is kraft, de leszek inkább Uni, örültem. ha figyeltél volna akkor kérdeztem, talán ha válaszoltál volna, a hülyeség helyett akkor haladna a beszélgetés... bocs, hogy nem álltam itt most ki mindenki elé és nem mutatkoztam be, üdv :)

    lehet neked már hülyeség amit kérdezek, bocs, de én még nem vagyok felvilágosult mint te...

    VálaszTörlés
  29. Névtelen legalább egy nicknevet használhatnál.

    Ha itt vagy és olvasol minket, akkor te is tudod, hogy ez (a világkormány) egy több száz éves folyamat megkoronázása lenne, ha létrejönne.

    A világkormány létrejöttére irányuló folyamatokat (nemzetállamok felszámolása, uniók kreálása stb) te is jól látod.
    A gép forog az alkotó megpihen. Mondhatnánk, ha időközben nem gördült volna több akadály is a világkormány megvalósulási folyamatai elé.

    Én túl kicsi és ostoba vagyok ahhoz, hogy megmagyarázhassam neked, hogy mi motiválhat embereket arra, hogy igába hajtsák saját fajtársukat és csendőrködjenek felettük.

    Én is elgondolkodtam már a kérdéseden, de egyértelmű válaszra nem találtam.
    Ennek az egésznek még egy több évtizedes folyamatnak kéne lennie, de úgy néz ki, nincs annyi idő.

    Talán Soros haldoklik, és mindenképpen látni akarja még élete céljának beteljesülését. :)

    VálaszTörlés
  30. mm

    nem tudom mit érdemlek, ezt nem az én tisztem eldönteni :) de legalább most már tudom hogy békét akarnak :)

    ja és akkor egy név
    Uni

    ugy látom itt ez a szokás, a végére biggyeszteni egy monogrammot.

    VálaszTörlés
  31. Egy másik globalista mókus lényegretörőbben fejezte ki magát: "A legfobb afrodiziák a hatalom." -Henry Kissinger.

    mm

    VálaszTörlés
  32. Kraft:

    végülis valamilyen szinten érti az ember mi hajtja őket, csak nem tudom elképzelni mi jöhet még.. már voltunk rabszolgák, épitettünk piramis, szedtünk gyapotot, most is rabszolgák vagyunk, fogyasztunk.. mi lesz még? kezdjük előről?

    VálaszTörlés
  33. Névtelen, nem is olyan ostoba a kérdés. Ha sikerülne egyeseknek megszerezni a világhatalmat, bizonyára elkezdenének nagyon unatkozni... egyelőre viszont még jól szórikázbak a hatalom megszerzésével, köszönik szépen.

    mm

    VálaszTörlés
  34. Uni

    El tudtad volna képzelni 15 évvel ezelőtt, hogy milyen mobiltelefonálni?
    És interneten beszélgetni élő képpel?

    Ugye elég meredeknek tűnt volna, ma tök természetes.
    Próbáld ilyen megközelítésből nézni, magyarán engedd el a fantáziádat.

    Láthattál egy rakat Hollywood sci-fit, amiben elég jól körvonalaztak pár lehetséges nem is olyan távoli jövőképet.
    Kár, hogy nem írtam össze a filmcímeket, tudnék ajánlani párat.

    VálaszTörlés
  35. Egyébként nekem az államok felszámolásával nem is lenne gondom.. előbb vagy utobb ugy is ez lenne... amig minden ember ugy gondol a másikra hogy az egy másik nemzet tagja, én különb vagyok ezért vagy azért addig nem lesz egységes az emberiség, és mindig fel fogjuk magunkat osztani, most épp rasszok szerint, nemzetek szerint... a végső cél az hogy az emberek tudatosak legyenek akkor el kell felejtenünk a megkülönböztetést.. persze kérdés, hogy ezt mégis mi fogja beinditani, milyen folyamatok mentén zajlodik le, ki és mi irányitja majd..

    VálaszTörlés
  36. Kraft: mobiltelefonról lövésem se volt 15-20 éve, de a szárnyas fejvadászt láttam gyerekkoromban, ott volt video telefonálás, ha jol emlékszem :)

    Egyébként ezekben a sci-fikben gyakran előfordulo társadalmi berendezkeés hogy csak egy nemzet, világ kormány stb... credit-tel fizetunk stb :D

    VálaszTörlés
  37. Kedves Uni, Mi a legfontosabb kérdés ? azt tedd fel. Egyszerre nem lehet egy csomó kérdésre válaszolni, mert akkor holnap reggelig itt irogatnánk. Egy kérdés (persze abból lehet jön a további is) egy válasz.

    Az emberek nem egyenlőek . Sosem voltak azok és nem is lesznek. Akik egy nyelvet beszélnek, egyszínű a bőrük, egy nemzetségből valók ők is harcolnak egymással. A hatalomért vagy egy nőért vagy akármiért.(mert úgy vélik, hogy a másik jobb - vagy rosszabb)

    Ez a nagy egyenlősdi egy utópia - szerintem.

    Az emberi természet ilyen. ezt nem változtatja meg a világkormányse meg semmi más se.

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  38. A legfontosabb kérdésre már megkaptuk a választ: 42

    (Galaxis utikalauz stopposoknak)

    Amig nem lesz egynlősdi addig nem lesz intelligencia szint ugrás sem.. .addig maradunk állatok és nem tudunk megtapasztalni uj tudati szinteket...éppen ezért nem tudom mi lesz ha vilgkormány lesz, mert az akkori vezető kivel fog majd harcolni? mert nyilván akar majd... hiszen koktélt már most is tud szürcsölni a medencéje mellett, nem erre hajt :) Előbb utóbb az embereknek el kell fogadni hogy mindenki egyenlő. Amíg nem addig marad a ciklikusság...bár az mindig is maradni fog, ez természet rendje, kérdés hogy hogyan éljük meg ezt, milyen szinten.
    Persze ezt most rohadt nehéz elképzelni, látva egyes népek ténykedéseit de valójában mindenki ugyanazt akarja.. élni.. nyugodtan, enni inni csajozni :)

    Szóval nem tudom mi a legfontosabb kérdés, nekem millio van a fejemben... szerinted mi? :)

    Uni

    VálaszTörlés
  39. Nem lenne gondod az államok felszámolásával, a nemzetek eltűnésével?
    Érdekes megközelítés, de ha azt gondolod, hogy ez az akadája a békés együttélésnek, akkor nagyon nagyot tévedsz, és nem értetted meg a folyamat lényegét.

    Mondok egy másik példát, mert ez a mobiltelefonos talán nem a legjobb.

    Nem tudom hány éves vagy, hány évre visszamenőleg vannak emlékeid a világról.

    Tudod, apámnak azt mondták, hogy dolgozz keményen, termelj, hogy a fiadnak jó legyen. Azt egy elnyomó rendszernek nevezték, a jövedelemelvonás mégsem öltött olyan mértékeket, mint napjainkban.
    Apám időközben megöregedett, és a fiának a fene nagy demokráciában nem lettek jobb életkörülményei, sőt...

    A jövedelelvonás immár 80% körül mozoghat, a többi 20% sorsáról dönthetsz te magad. Gondolhatnád, de ez sem teljesen így van.

    Ha csak ezt a folyamatot veszed górcső alá, akkor lehet egy elképzelésed, hogy fogsz élni 20-30 év múltán, akkor már a világkormány fennhatósága alatt.
    A nyelvedet felejtsd el. A magyar nem lesz a globális állam része.
    A kultúrádat szintén felejtsd el, az sem lesz része a Világállamnak. Felejts el mindent, ami Magyarországhoz köt!

    Mennyire tetszik ez a jövőkép?
    Ha tetszik, akkor gratulálok. Nyertél egy Rockefeller díjat, átveheted a Freedom House-ban.

    VálaszTörlés
  40. Kedves Uni. egy rakás hibás érvelés van (véletlenül vagy szándékosan) abban amit mondasz. Nem szedném ízekre az összes mondatodat.

    De például ez : addig maradunk ... satöbbi ez egyszerűen csak egy feltételezés. Meg a többi is amit állítasz. Vagyis egy semmi. MANIPULÁCIÓ-s kísérlet. Ugye tudod, hogy mi az a manipuláció ? :-)

    Lehet öntudatlan is. A lényeg, hogy állításokat halmozol össze amik nem függenek össze és alá sincsenek támasztva tehát nagyon billegnek...

    És ez csak a formai rész. A tartalommal még nem is foglalkoztam :-)

    Szeretettel :

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  41. Kraft: nem tudom miért ragaszkodsz annyira felvett szokásokhoz, gyökerekhez... ha 10 éves korodtol spanyolországban kellett volna élned akkor most mit gondolnál erről? Spanyol lennél vagy magyar? Maygar azért mert itt születtél és éltél tiz évet vagy spanyol, mert tulajdonképpen életed nagy részét már ott élted le, az ottani szokásoknak megfelelően. Most hagyd az összeesküvés elméleteket, meg világkormányt. Miért egy országhoz kössem az énképem? Lehet félreértjük egymást... nem tudom..

    VálaszTörlés
  42. bukovinai

    nekem meg úgy tünik csak fellengzősködsz, még válaszra se méltatsz annyi hülyeséget irok itt össze.. Ha továbbiakban is csak annyi lenne a véleményed ami, inkább hagyd figyelmen kivül a többi hozzászólásom, köszönöm :)

    Mondjuk állitod: az emberek nem egyenlőek. Hát nem tudom, még a bibliában is más van, de te tudod :)

    VálaszTörlés
  43. Rendben. Figyelmen kívül hagylak :-)

    Máshoz azért még szólhatok ugye ? :-)

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  44. persze, mondtam hogy máshoz ne szólj? nem. csak arra kértelek hogy hozzám ne, mert hasonlókra mint amit mondtál nincs szükségem, csak felesleges játék lenne...

    VálaszTörlés
  45. Uni

    Nem tudok válaszolni a kérdésedre, mert Magyarországon élek, mióta létezem.

    Egy dolgot viszont elmondhatok. Voltam már több országban, érdekes volt látni, hogy más népek, nemzetek hogy élnek, mennyivel más a kultúrájuk. Jól éreztem magam pl. Németországban, de bár pontosan tudatában voltam, hogy milyen országgá zülött Magyarország, mégis leírhatatlan jó az az érzés, amikor újra magyar földre értem.

    Ha valaki úgy nő fel, hogy közben 10 különböző országban lakik, biztosan másképp gondolkodik, mint én, és lehet is ehhez alkalmazkodni, de neki nincsenek kötődései egy adott helyhez, nem fűzik emlékek sorozata egy adott helyhez.

    Nem tudom másképp elmagyarázni, én így gondolom. Most is vannak már világpolgárok, de nekik igazából nincs otthonuk, nekik kimarad az életükből a "nagy család" amit nemzetnek hívnak. Persze kapnak helyette valami mást.

    Az adoptált gyerek is felnő, nem lesz elmebajos, vagy sérült, mert nem a biológiai szülei nevelték, de mégis "hiányozni" fognak a valódi gyökerei egy életen át.

    Uni, nem tudom jobban megfogalmazni, ha érteni akarod úgyis megérted, ha nem, akkor nem tudok több érvet hozni, nem is akarok.

    Egyébként úgy érzem a hozzászólásaidból, hogy fiatal vagy. Ez nem rossz, vagy jó, csak egy megállapítás.

    Apró dolgon fennakadsz, használd az eszed arra is, hogy a dolgokat madártávlatból figyeled, mert egyébként jó eszed van.

    Jó éjt!

    Kraft

    VálaszTörlés
  46. Kraft:

    én nem a világpolgárokrol beszélek, vagy azokrol akik ide oda repkednek öt évente. hanem arról hogy mit nevezel gyökereknek. most azt hogy magyar vagy. de ha nem itt nőttél volna fel, akkor mást neveznél annak, és én nem hiszem hogy egy országnak kéne megadnia az identitásomat. ha tisztában vagy önmagaddal akkor mindegy hogy hol élsz, hol nőttél fel. miért ne lehetnének a gyökereid Istenben, Önmagadban? Én is éltem külföldön, jártam erre arra, jól éreztem magam. vágytam én is haza, ezt megértem, de azon is gondolkoztam hogy ez miért van így...most akkor magyar vagyok elsősorban aztán csak valaki?
    nem tudom neked mi a madártávlat, de én épp onnan probálom nézni ezt :)

    VálaszTörlés
  47. Uni

    Már indultam alukálni, de még erre válaszolok.
    Illetve felteszek egy kérdést. Azt mondod miért nem lehetnek a gyökereid Önmagadban. Akkor én megkérdezem, hogy mihez képest definiálod magad, Önmagadnak?
    Ha nincs viszonyítási alapod (környezeted) akkor ennek semmi értelme.
    Ha afrikában születtél volna egy törzsben, akkor most fura ruházatban ugrabugrálnál a tűz körül, és az lennél Önmagad.
    Oda taroznál.
    Ha azt mondod, hiányzott Magyarország, bármennyire is vacak ország, akkor igen, elsősorban magyar vagy, az itteni hagyományok, barátok az elsődlegesek az életedben, aztán következik minden más.
    Tudod akkor veszed csak észre mekkor kultúrális különbségek vannak embercsoportok, nemzetek között, ha nem csak labancékhoz ugrasz ki, hanem egy kontinenssel odébb mész. Lehet az Afrika, Ázsia. Ahol nem a "libárális globálnyik" telepedett meg, ott teljesen eltérő kultúrákat találsz, mint a miénk.
    Ettől szerintebb színesebb a Föld, és nem szegényebb. Nem kell egyformán élnünk, csak elfogadni, és tisztelnünk egymás hagyományait.

    Egy homogén állam, világkormánnyal tényleg rohadt unalmas lenne, de akkor már gondolkodni sem engednének, így nem elmélkednél ilyeneken, mint ez a téma.

    Egyébként megnyugtatlak nem lesz világkormány. Bár több helyen leírom ezt a cikkekben, és valóban létezik az az erő, ami ezt létre akarja hozni, nem hiszek abban, hogy létre is fog jönni.
    És ez így is van rendjén. A magyar legyen magyar, a német német, a kínai meg kínai.

    Nem lenne ezzel semmi gond, ha egy rohadt kis élősködő banda nem telepedett volna rá ezekre a nemzetekre, és nem úszítaná őket egymás ellen, nem szívná vérüket.

    Kraft

    VálaszTörlés
  48. én vagyok a másik névtelen, neked meg lézerpötty van a homlokodon, méghozzá zsidólézerből, mert én titkosügynök vagyok és kicsinállak...uh most szopó...

    u.i.
    ne higgyetek el mindent, ami logikus, de nem hallasz róla (de közben mégis és akkor azt hiszed, hogy kiszartad a spanyolviaszt), ne gyártsatok elméleteket, de főleg ne okoskodjatok, mer bicskanyitogató...
    Gondoljátok, hogy ennyi mindenről tudnátok, mert ezek drága globalizátorok a sok pénzükkel, meg géniuszi képességeikkel, viszont annál kevesebb identitásukkal pont arra nem képesek, hogy ilyen majmok elől eltitkoljanak valamit??

    mr. x (inkal,moszad)

    VálaszTörlés
  49. Kedves névtelenek! Azaz Uni és mr.x!

    Mit csináljunk, mi szeretünk elméleteket gyártani! :) Ez a hobbink... Nézzétek el nekünk ezt a kis emberi gyarlóságot, és keressetek más harcteret ha annyira vitatkozni akartok, mert itt bizony csak csupa-csupa összeesküvés-elmélet gyártó őrülttel találkoztok..
    :)

    Többiek! Megettétek az ősi provokációs trükköt, pedig bukovinai figyelmeztetett már az elején...
    Kifejezetten hajtanak az olyan helyekre, ahol megkérdőjelezik a fősodratú média propagandáját. Egyébként 100%, hogy igazunk van a vikilíksz-el kapcsolatban: ma reggel az emerkettő hírekben csak az a része volt kiemelve a "viki-botránynak" (((vikipédia 2.0.??))), amiben az oroszokat tartják a legbrutálisabbnak, a kormányukat egyenlővé teszik a szervezett bűnözéssel... Egyszóval csupa jót mondtak a medvéről.

    TT

    VálaszTörlés
  50. Hello TT

    tök véletlenül keveredtem ide... azt gondoltam azért van a blog hogy eljusson emberekhez... hogy akiknek ez új azoknak elmondjátok mi ujság, ezért kérdezgettem... de ugy látom aki nem áll be bologatni az le van tojva és felforgató.. hát akkor kérlek ti sem vagytok jobban az ellenfeleiteknél... vagy azt hiszed csak olyanok vannak akik 100% benyalják a tv2 naplóját meg a másik oldal akik már mindent tudnak? :) kiváncsi lettem volna itt a nézetekre mert elég érdekes dolgokat olvasgattam, van itt szó globális elhülyitésről meg még a sátánról, luciferről is :) Még jó hogy nem állok be melléd bologatni első szóra.

    Örültem

    VálaszTörlés
  51. Kraft:

    szerintem félreértettél, nem a kulturák ellen vagyok, legyenek, csak nem értettem miért olyan fontos hogy eszerint azonositsam magam...

    VálaszTörlés
  52. Névtelen, a nemzeti hovatartozás mint érzés olyan, hasonló a családi hovatartozási érzéshez amikor egy nemzet tagjai összetartanak: erőt ad, pozitív, építőjellegű erőt. Az már más tészta, hogy a mai magyar nemzetből már nagyon hiányzik az összefogás, sőt sok külföldön élő magyar már nem is magyarul gondolkodik. Persze, lehet élni nemzet és család nélkül is, sőt még szabadság nélkül is egy börtöncellában és még sorolhatnám, az ember sok mindent kibír. Azonban, ha nincsenek nemzeti és családi gyökereink, sebezhetőbbek vagyunk és az a kandalló a szívünkben hideg marad vagy csak pillanatnyi élvezetek szalmalángolnak fel benne. Ezeket nem nagyon lehet átadni szavakkal, ha valaki nem érzi át a valóságot a szavak mögött.

    mm

    VálaszTörlés
  53. igaz. csak sajnos ez az érzelem, kötödés a hazához sokszor átcsap a másik oldalra...és akkor bejön a képbe a másik nemzet, faj akit lehet utálni, mert MÁS.

    egyébként ami itthon van, az szánalom, csak az egymás taposása megy mindenhol, mint emlitetted, az összefogás ma már nincs meg bennünk.

    VálaszTörlés
  54. Megértelek névtelen. Az erőt amit ad a hovatartozási érzés lehet építőjellegűen is felhasználni, de lehet vele rombolni is. Nézd például mit csinál sok cionista Izraelben ezzel az erővel amit jóra is lehetne fordítani: boldogtalanítják palesztin szomszédjaikat és közben saját magukat is. Ezért kellenek a morális értékek, amiket elsősorban a családon belül kellene tudni megszerezni mindenkinek, ez lenne a szülők egyik nagy szerepe. Isten is fontos ilyen szempontból, de persze Őt is fel lehet használni negatív cselekményekhez. Sajnos ebben a globalizált világban, a család is beteg gyakran és még a vallás is. Isten, nemzet és család kell, hogy egymást erősítjék, ehhez pedig olyan nemzeti vezetés is kell, amely ezt figyelembe veszi, nem olyan, ami "piacokban", "versenyképességben" és "globális" ez-meg-amazban gondolkodik. Szerintem.

    mm

    VálaszTörlés
  55. mm, Kraft, bukovinai, hogy Ti milyen türelmes emberek vagytok, az nem semmi. Két évvel ezelőtt így álltam hozzá a banki adósokhoz, na de gyorsan kinőttem belőle, túl rövid lenne az életem, hogy mindenkinek megmagyarázzam mi miért van, ma már csak rugdosom őket, ha tanácsért hozzám fordúlnak. Elküldök nekik egy tucat linket ,pénz mint adósság, bilderberg, stb. Hagyom őket főni a saját levükbe sőt le is szoktam baszni kőkeményen az amúgy is maguk alatt levőket, hogy eddig hol voltak miért nem jelentkeztek. A válasz mindig ugyanaz, eddig még bírták fizetni a hitelüket. Az én válaszom is mindig ugyanaz"és mi volt azokkal akik már akkor sem tudták" na ezért vagytok szarban kedves hitelesek mert csak akkor nyílik a csipátok ha Ti vagytok szarban és akkor nem ha más van abban. Ha megváltoztok akkor keressetek legközelebb.
    A legtöbbje ettől dob egy hátast, de vannak visszatérők akik igénylik,a továbbiakat.kasar

    VálaszTörlés
  56. te már szintet léphettél.. túl okos vagy, hogy a pórnéppel foglalkozz meg a problémáikkal... egymás tudásának méltatása mégis csak jobb mint a bajba jutottak felvilágositása :)
    mondjuk nem is értem hogy jönnek ide a hitelesek, csak azoknak ismeretlen az a téma amiről te oly sokat tudsz? nem hinném. nekem pl egy hitelem sincs, mondjuk a téma egy része már nem is ismeretlen számomra...

    ja és most elfelejtettél linkeket küldeni ;)

    na megyek főni a levesbe

    VálaszTörlés
  57. küldj egy privát címet ahova elküldhetem a dózisodat, ha már névtelen vagy.Ez a blog nem erről szól.Valahogy Ti névtelenek megjelentek mindenhol, a BAÉSZ -nál is megjelentetek és ezért kupálódtam ki ilyen gyorsan ebből a megértő Szentpéteri magaviseletből.kasar.

    VálaszTörlés
  58. Ok névtelen, el kell mennem, de ízelítőnek hátha ez is megteszi...
    http://www.youtube.com/watch?v=YO6aH4EiQ_Q&feature=related
    várom azért a privit.kasar

    VálaszTörlés
  59. Ne légy elkeseredett Kasar. Ha valamivel kínlódtál, hogy a saját közvetlen érdekeiden túl másokon segíts, attól csak erősebb lettél. Erőre pedig nagy szükség van, mert hosszú még az út előttünk.

    mm

    VálaszTörlés
  60. nincs szükségem a dozisra.

    miről szól a blog? hogy vállon veregethessétek egymást mindennap hogy igen apám, milyen faszán látod ma is a világot, a sátán már megint mit tett? erről szól?

    sajnálom hogy zavar ha kérdezgetek, de csak akkor fogok többet tudni valamiről ha kérdezgetek... sok dologgal egyetértek itt a blogon, meg ismerem is az anygaok egy részét, de nem fogadok el mindent gondolkodás nélkül.


    egyébként ne haragudj te de mi vagy ha nem névtelen? a te privát cimed hol találom? ja, bocs, kasar vagy, én meg uni.. na igy máris nem vagyunk névtelenek :D

    ui. nem tudom mi az a BAÉSZ, én biztos nem voltam ott :)

    VálaszTörlés
  61. azért ettől a videótól többet vártam...........

    VálaszTörlés
  62. Akkor most egy névtelen van vagy hányan vagytok ? :D

    De mindegy is. Egyikőtök már elköszönt. A többi marad vagy mi lesz ? (nekem eddig se hiányoztatok)

    Én teszek rá magasról, hogy TE mit tudsz vagy mit hiszel vagy mi a véleményed rólam. Kit érdekel ?

    Figyelmen kívül vagy hagyva (az egész névtelen banda) Ennyi. Ha olyan sokat tudtok akkor minek jöttök ide ? ha meg nem tudtok semmit miért nem néztek utána ? Tények vannak ezer számra nem összeesküvés elméletek.

    100 könyv 200 videó rengeteg írott és felvett anyag. Mindet borítsam rá a fejetekre ? Egy mondatban jó lesz ? Szar a helyzet! Bővebben : Nagyon szar. De nem reménytelen. Tömören ennyi. A részletekért meg ott van az internet. ezer és egy linket tudok mondani ahol elkezdhetitek az olvasgatást. Majd akkor gyertek vissza, ha valami konkrét kérdés van egy konkrét üggyel kapcsolatban.
    Arra lehet, hogy kaptok választ.Úgyis az a tuti amire ti magatoktól jöttök rá. Hát akkor rajta! Mire vártok ? Sok szerencsét! Viszlát!

    :)

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  63. Fokozódnak az események.
    Mózes, itt a kedvenc témád!!! :)

    http://www.origo.hu/tudomany/vilagur/20101201-asztrobiologia-fontos-bejelentesre-keszul-a-nasa-a-foldon-kivuli.html

    Nézzük meg mit mondanak, aztán kivesézzük, rendben?

    TT

    VálaszTörlés
  64. akkor minek reagálsz.... úgy látom egyeseknek túl nagyra nőtt már itt az egoja :)

    Uni

    VálaszTörlés
  65. Ego? Mindenki magából indul ki...

    uni = első, egy, egyetlen

    Hm...
    Nyugodtan hívjatok Istennek! :)

    TT

    VálaszTörlés
  66. @Bukó!

    Bennem is felmerült ez a kommandósok lehetőség, de szerintem tök mindegy. Nem kell ezzel foglalkozni szerintem. Egy "kommandósnak" is joga a hozzászólás, kérdezés.
    Majd meglátjuk mi történik. Mindenki szabadon irogathat. Legfeljebb nem szólsz hozzá, ha nem akarsz.

    VálaszTörlés
  67. Uni és mr x. az inkál moszados!

    Mennyetek a posta.com-ra , az a tuti nektek való!!! :D:D:D

    VálaszTörlés
  68. TT:

    pedig csak tegnap találtam ki.. tudod honnan? Kraft foods --- Unilever... ismerős cégek? :D

    Mátol Nestlé leszek, üdv :)

    Nes

    VálaszTörlés
  69. Rendben, TT :)

    Monnyacsak Uni koma, maga kinél bankol? csigavér, csak viccelek csak viccelek... egyetértek veled, Uni, az ego mindenben nagy szerepet játszik... azonban van más is... például az eszmecsere gyümölcsei olyan emberek közt, akik képesek kritikus szemekkel nézni arra, amit látunk az árnyékszínházban... amúgy ha tényleg csak egomániások lennénk, miért zavarna ez téged? vagy nem is zavar? de akkor miért kifogásolod?

    mm

    VálaszTörlés
  70. Mantis: köszi, de most minek csinálod a feszültséget? Kezdtem azt hinni este hogy intelligens emberek vannak itt, de ugy látom beindult a hiéna effektus :)

    Nes

    VálaszTörlés
  71. mantismntis...

    vigyázz, mert rád is érvényes ám a lézerpötty;)
    itt állomásozunk az országotokban a titkos hadseregünkkel, mert amúgy a globális cionizmus foga csak erre a picsányi kis búzaföldre fáj itt a kontinens szívében:)
    legyetek szívesek és ne zsidózzatok, tényleg, mi értelme van?
    ha a fele igaz annak amit gondoltok és mondotok, akkor már példaértékűek (bár nekem fáj még itt is az egy kalap alatt említése mindenkinek, aki izraelita, vagy teszem azt hatodgenerációs zsidó...) összetartásban és szervezésben. Tanuljatok tőlük!

    mr. x

    VálaszTörlés
  72. Hmm... úgyláccik egész jól felfuttattátok ezt a blogot ha már ilyen arcok felbukkannak...:))
    Büszke vagyok rád velorex (tudod hogy mindent nekem köszönhetsz!!!)

    VálaszTörlés
  73. mm: szerintem ne menjünk bele ilyen játékokba, kedves MediaMarkt kolléga :)

    Nem zavarna ha egomániások lennétek, de azt hittem nem azok vagytok, vagy igen? ;) Nem tudom összeegyeztetni a céljaitokkal, csak ezért kifogásolnám...

    VálaszTörlés
  74. azt hiszem itt az ideje, hogy egy verssel kedveskedjek nektek!

    "Imja Lenina, snova i snova.
    Povtoraet velikij narod,
    i kak samoe blizkoe slova:
    imja Lenina b serdce zsivot!"

    mr. x

    VálaszTörlés
  75. Uni

    Mijjen hiéna efektus?

    Mr x.

    Ne idegijjé má fel, nem is zsidóztam most...:))
    Fogaggyunk hogy a teszko alagsorából fenyegetőzöl te aljas!!!:D:D Megyek szólok Iminek! De abból olllyan holokauszt lesz hogy olyat ki se lehet találni....:D:D

    VálaszTörlés
  76. Mantis: a zsidózás mindenkinek szólt, ezért használtam többest, amúgy meg szakggyá' meg a hasonló poénjaiddal.
    csak olvasd el a verset, értelmezd és költözzön béke a szívedbe!

    mr. x

    VálaszTörlés
  77. mr. x

    Magyar verziót legyél szives...

    VálaszTörlés
  78. Névtelen-uni-nes, hm..., 24 óra alatt háromszor történt névcsere, nem mondom...!
    Tudjátok kikre jellemző ez a sűrű köpönyegcsere? :)

    Mi legalább kitartunk a nick-neveink mellett! :))

    Szerintem senki nem zsidózott itt, legalábbis abban az értelmében nem, ahogy ez a szó elhíresült.
    Azt mondják, hogy ha a vita lezárásával egyetértés születik, akkor összerakódott az ami addig szét volt esve. És ez tényleg így van, mindenkinek van valamilyen szintű tudása, ismerete, érzése egy-egy témával kapcsolatban ami tükrözi az ő világképét - ha ezek ütköznek máséval az még nem baj, de ha sikerül csiszolódni, hangolódni, és a végén kompromisszum születik, akkor megérte a vita.
    Ehhez viszont nem csak ész, hanem szív is kell! :)

    A nemzeti érzelmekkel én egyre inkább úgy vagyok, hogy szükségesek - egy bizonyos mértékig! Attól, mert magyar vagyok még miért kellene utálnom más nemzetek fiait? Csak mert a kuruc niggerezik? Na nem. Pont attól ismerszik meg a magyar, hogy befogadó jellem, és tiszteli mások vélemény/vallás/stb. szabadságát. Csak sajnos jelenleg az a trend, hogy ezt szeretnék velünk elfelejtetni bizonyos körök, sőt ránksütik az ellenkezőjét.
    Ne engedjük.

    Egy átlagos kis zsidó emberrel semmi baj nincs. Más a világszemlélete mint az enyém, vitatkozhatunk is egy sort, no de ezért miért kellene a Dunába lőjem - ahogy azt súgalják "itt" nekünk jó sokan a "nemzeti" oldalon. Az elit alig várja hogy fizikailag beavatkozhasson a fejleményekbe - ezt sem kellene hagyni.

    TT

    VálaszTörlés
  79. TT: köszi, nagy részét osztom a véleményednek!

    mrx

    VálaszTörlés
  80. névcsere nem történt háromszor, csupán egyszer :)
    Kitartok az Uni mellett, csak nem szeretném ha olyat látnál bele ami nincs, kikre is jellemző ez? ;)

    Szóval foglalkozzunk mással, ne a nicknevekkel, amik szintén csak köpönyegek itt a neten, igaz baj nincs vele, itt ez a forma.

    A gondolataiddal egyetértek teljes mértékben.


    Most már nem tudom hogy írjam alá, hogy ne zavarjak össze senkit :D

    VálaszTörlés
  81. mi bj volt az unival?

    VálaszTörlés
  82. A degradálás beindult, én fognám s kivágnám mint macskát a hóba, mert ezeknek ha szállást adsz kiver a lakásból.
    Magam is meglepődöm, hogy mennyire csökkent a tűrés határom, mi jöhet még ezután?kasar.

    VálaszTörlés
  83. TT: A vitához értelmes partnerek kellenek akik betartják a kommunikáció szabályait. Meggyőzni engem bármiről meg lehet (mármint a lehetőség adva van) ha valaki tisztán, őszintén egyenesen beszél. (Igazat mond és meg is van győződve arról, hogy az az igaz amit mond. Persze tévedhet, de az megengedett) Aki terel, félrebeszél, személyeskedik, mahinál, mindenféle fortélyok mentén akar szándékosan érzelmeimre vagy az értelmemre hatni azzal én nem vitatkozom. (Aki nem szándékosan terel azzal se vitatkozom) Mert időpocsékolás. Inkább olvasgatok (van mit).

    (különben is az ide - eddig - irogatók nagy részével szinte mindenben egyet értek. Úgyhogy nélkülem is mehet a vita. Majd ha nagyon úgy érzem, hogy kell akkor megszólalok)

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  84. Tudja valaki mr x. versét magyarul?

    VálaszTörlés
  85. Mantis azért ennyire nem bíz el magad ;-)

    Ezt is megértem, hogy főbe akarnak lőni, most azt hiszem meg vagyok ijedve. (jó magyarosan)

    Uni

    semmi baj a nick neveddel, engem az sem zavrna, ha valóban az lennél :) ha téged is a kritikus gondolkodók közt üdvözölhetünk.

    Egy kis adalék a cikkhez:

    http://www.portfolio.hu/gazdasag/sokkolo_joslat_nagy_esellyel_eltunhet_az_euro.142329.html

    Kasar:
    megértem, hogy egy bizonyos ponton túl türelmetlenné válsz, a való világban meg főleg, de engem itt a fórumon nem tudnak kihozni a sodromból, amíg van türelmem válaszolok.

    Ne légy a hitelesekkel se ennyire kritikus, azért lássuk be rendes agymosás folyt, hogy vedd fel azt a rohadt svájci frankos hitelt, mert rohadtul jól jársz. A Forint hitel akkoriban iszonyat drága volt, akár több, mint a kétszerese, és most sem olcsó.
    Itt most a házvásárlásról beszélek, nem a szabadfelhasználsáú jelzálog hitelekről. Abba tényleg nagyon sok emberi butaság van, főleg ha plazma tévére költötték, és nem lakásfelújításra.

    Nehéz ügy, nem egyértelműen a hitelesek a hibásak, inkább megvezetettek. 5-6 éve még hol volt a neten "money as debt" és "zeitgeist" videók?

    Szóval nem olyan fekete-fehér a történet.

    VálaszTörlés
  86. Kraft : épp olvasok egy tanulmányt (érdekes a varga betű ahogy eljutottam odáig) majd megpróbálom a lényeget röviden összefoglalni és elküldöm velorexnek, hogy tegye ki egy cikkbe.

    Ez nagyban kapcsolódik a nemzeti ellenásos cikkemhez.

    Vannak bizonyos módszerek és az is elég lehet, ha ezeket a módszereket megismertetjük minél több emberrel... És nem is kell az összeesküvés-elméletekkel foglalkozni, mert maguktól jönnek rá a polgártársak, hogy mikor akarják őket épp átverni és mivel (és hogyan).

    Jönnek az ötletek, csak még össze kell rakni a fejemben. Egy egyszerű lépéssel kell elkezdeni és az illető aki elkezdi figyelni a kommunikációt elég hamar rájön, hogy hogyan próbálják meg lépten nyomon manipulálni.

    Nem is kell tudnia az összeesküvésekről. Elég tudnia, hogy milyen az őszinte igaz kommunikáció és milyen az amikor valaki át akarja verni...(de még érlelődik a megoldás :)

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  87. Kraft egészen jól látod, 5-6 éve igen , de két éve már igencsak látható a dolog.
    Az én tapasztalataim szerint kb. 3-4 % az aki felelőtlenül vett fel vagy marhaságra költötte. De ezt már sokszor leírtam, sok helyen ne is menjünk bele.

    Az, hogy nem tudnak kihozni a sodrodból szinte követelmény egy ilyen blog üzemeltetésénél. Én erre képtelen lennék, teljesen tisztába vagyok vele.

    Na megyek begyújtok a kis dobkályhába a műhelybe, megjött kb.300 db mágnes Kínából. Elbohóckodok velük, ilyenkor nem létezik számomra külvilág se belvilág én is átalakulok egy mágnessé és fene jól elvagyunk mi úgy háromszázan....kasar

    VálaszTörlés
  88. Kasar

    azért látom ilyen jól mert én is beleszaladtam ebbe a hibába kocsi vásárláskor. Tudod mi volt a poén?
    Választhattam 3 bank közül, és csak devizaalapú hitel jöhetett szóba.
    A hitelt már letudtam, de megtapasztaltam a bankok, konkrétan a Merkantil bank végtelen szemétségét.
    Velük én sem voltam olyan türelmes, mint itt a honlapon, telefonon elküldtem az ügyintézőt... hadd ne mondjam hová :)

    A lakáshitel mint írtam, már más tészta.

    Jó munkát, remélem sikerül munkára bírnod azokat a mágneseket!


    Bukovinai

    én már lemondtam az emberek ébresztgetéséről, mert a többségnek (egyelőre) jobb az RTL-es álomvilágban élni, és nézni a Barátok köztöt, meg az X faktort.
    Hidd el, eljön az idő, hogy maga a rendszer ébreszti fel őket (akarva-akaratlanul), mert észre veszik, hogy elfogyott a levegő körülöttük.

    VálaszTörlés
  89. Kraft : az én álláspontom az, hogy ha egyetlen egy embernél eredményt érek el - és mondjuk nem csinál olyan butaságot amit nem kéne - akkor már volt értelme a dolognak. (van 3 gyerekem, egy húgom, édesanyám, egy csomó unokatestvérem, nehány barátom pár kollégám. Van kit segíteni.)
    A környezetemben egyáltalán nem reménytelenek az emberek. Senki nem az RTL klubot nézi...

    Mellékesen pedig birtokomban lesz egy módszer amit, ha ellenem próbálna meg valaki felhasználni azt egyből kiszúrom :)

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  90. Buko

    csak becsülni tudom a kitartásodat. Az én környezetemben sajnos sokan nézik az RTL-t, meg a TV2-öt.
    Hihetetlen ereje van ennek a két szennycsatornának, bár talán látok rá némi tendenciát, hogy ez hanyatló félben van, de a közvéleménnyre még mindig ez a két média hat leginkább, mert ez jut el a legtöbb háztartásba.

    Az M1, M2 csak egy hajszálnyit különb e két kereskedelmi adótól, a közszolgálatiságukat ezek sem töltik be indulásuk óta.

    Hírtv, ATV pedig semmiben nem különbözik egymástól, csak látszólag.
    Azzal hülyítenek, hogy: húú ez jól megmondta a Fideszről, na ez meg jól odabaszott az Mszpnek.
    Egy tőről fakadnak.

    Az Echo-t most azért nem bántom, mert a legkevésbé kártékony tévé a hazai palettán, de sajnos az is Fidesz szócső.

    Tessék, lehet választani!

    Vagy ki..szni a tévét :)

    VálaszTörlés
  91. Sziasztok,

    alig teszem ki a lábam egy-két napra, máris micsoda csete-paté alakul itt ki.. :o)

    Bukovinai, TT, Kraft, MM, Kasar
    köszönöm a türelmeteket, és a témába vágó hozzászólásokat! Kraft és Mózes WikiLeaks-es cikkei nyomán alaposan megnőtt a látogatók illetve az oldalletöltések száma, amit magatok is figyelemmel kísérhettek a számlálókon. Ez jó hír, mert azt mutatja, hogy továbbgondolásra érdemes megállapítások jelentek itt meg. Az is jó, hogy előkerültek olyan olvasók, akik vették a bátorságot, és hozzászóltak, igaz, általában nem kifejezetten a témához..

    Névtelenek,

    üdv néktek a fedélzeten! Mint a blog mottója is jelzi, ez az oldal nem valami ellen, hanem valamiért jött létre. Ez a valami, a közös gondolkodás, és az igazságkeresés. Akik itt cikkeket írnak, azok hosszabb ideje olvasnak, gondolkodnak különböző témák mentén, és az írásaik tükrözik az eddig megszerzett tapasztalataikat. Lehet hogy nincs mindenben igazuk, de abban biztosak lehettek, hogy nem manipulálni akarnak az írásokkal, és ha rászánjátok az időtöket és próbáltok betekinteni a függöny mögé, akkor magatok is be fogjátok ezt látni.
    Nem olyan egyszerű egy ilyen blogot működtetni, elgondolkodtató írásokkal rendszeresen megjelenni. Ezt Mézesmózes, Kraft, Kasar és Bukovinai már pontosan tudják, mert eddig ők járultak hozzá a blog működéséhez.
    Kedves névtelenek, ha úgy érzitek, hogy tudnátok valamit tanítani az itt íróknak-olvasóknak, akkor szeretettel várom a színvonalas cikkeket a mrvelorex@gmail.com-ra, ígérem hogy kiteszem a főcikkek közé. Ehhez persze az kell, hogy valóban értelmes SAJÁT írást küldjetek.

    Mantis,
    nem győzök hálálkodni neked, hogy létrejött ez a blog, nélküled valóban nem létezne.. :o)

    VálaszTörlés
  92. WikiLeaks még egy szemszögből (németül):

    http://infokrieg.tv/wordpress/?p=2052

    K

    VálaszTörlés
  93. Szia K!

    Ezek szerint jól vagy! :)


    Velorex, küldtem egy e-mailt, nézd már meg légy szíves, hogy nem-e spamként értelmezte a rendszer.
    Köszi!

    TT

    VálaszTörlés
  94. Még a wikileaks - ről :

    http://english.farsnews.com/newstext.php?nn=8909091183

    http://www.effedieffe.com/index.php?option=com_content&view=article&id=33278:cia-mossad-and-soros-behind-wikileaks&catid=35:worldwide&Itemid=152

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  95. Nem tudom figyelitek, hogy fejlődik a világ ? :)

    9/11 után még eltelt egy kis idő mire előbukkantak a valódi okok, végrehajtók, stb. ezt a mahinálást meg pár nap alatt leleplezték :)

    (ezért kell betiltani az internetet mert még a pletykánál is gyorsabban terjednek itt a hírek)

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  96. Igen közel jársz kedves bukovinai, rátapintottál a lényegre megint. Az egyének tudatosságának fejlődésével a kollektív tudat is fejlődik, növekszik - változik a mező. Azt kell megnézni, hogy mitől van ez a hihetetlenül gyors felismerés és reagálás, mi van a hírek és pletykák terjedése mögött, mi az ami valóban gyorsabb mindennél, ami mozgatórugója az egésznek:

    A gondolat.

    TT

    VálaszTörlés
  97. Egyébként meg ha betiltják az internetet, meg a mobiltelefonokat, akkor "átmegyünk" valami arab, vagy kínai műholdra... :)
    Ezt már nem lehet kordában tartani.

    TT

    VálaszTörlés
  98. @TT!

    Csinálsz egy szolgáltatót?
    Tényleg meg kéne nézni a lehetőséget, amíg nem szabályozzák le ezt is jogilag.

    VálaszTörlés
  99. TT

    szerintem nem fogják betiltani, sem az internetet, sem a mobiltelefont, hisz mindkettő kétélű fegyver.

    Ugyan te is információhoz jutsz, cserébe "ők" is tudnak rólad (majdnem) mindent.

    Sőt szerintem az elektronikai kütyük további elterjedésére és modernizációjára lehet számítani, mígnem megkapod a chip-et! :)

    Kraft

    VálaszTörlés
  100. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  101. Ezt csak most olvasom, nem tudom mit írhatott Edvin, amivel ezt kiérdemelte.

    VálaszTörlés
  102. Kraft,

    a gondolat-temetőben elolvashatod a bejegyzést. Úgy érzem, hogy egy ilyen hozzászólás nem érdemli meg, hogy kint hagyjam, mert semmit sem ad a témához, és egyébként is meglehetősen udvariatlan.
    Próbálom lazán venni a moderálást, de remélem Edvin is megérti, hogy egy ilyen "beköszönésre" nem tudok barátságosan reagálni..

    VálaszTörlés
  103. Most olvastam Velorex.
    Egyetértek, valóban nem ez a megfelelő stílus.

    VálaszTörlés
  104. Lehet az ügyben sok-sok manipuláció, de az is lehet, hogy azokat a fickókat is manipulálták, akik kiszivárogtattak. Nem hiszem, hogy véletlen lenne, hogy a fő-kiszivárogtatót már le is tartóztatták nemi erőszak miatt. Ilyen vádat mindenki ellen fel lehet dobni, s elég egy beépített nőszemélyt találni, vagy jó pénzért megvenni egy ilyent, s máris áll a vád.

    VálaszTörlés
  105. Sürgős és hiteles kölcsönre van szüksége? Ha nem vagyunk pénzügyileg stabilak és szükségünk van az élet pénzügyi szempontjaira, akkor forduljon hozzánk a gyors, hatékony és stresszmentes hitelhez, mivel finanszírozzuk a komoly gondolkodású egyéneknek, a 2% -os verhetetlen arányú vállalatoknak nyújtott finanszírozást. És a vállalat garantálja a biztonságos pénzátutalást. Ha finanszírozásra van szüksége, egyszerűen csak a következő e-mailen keresztül: patriiciaberthaloancompany1@gmail.com vagy látogasson el a hivatalos honlapunkra: http://berthaloancompany.com, és örülsz, ha igen.

    BELEÉRTVE A HITEL ALKALMAZÁSI RÉSZLETEIT:
    BORROWER DATAS
     1) Teljes név: ......................................................
     2) Ország: .........................................................
     3) Országcím: .........................................................
     4) Állami: ............................................................
     5) Nem: ...............................................................
     6) Családi állapot: .............................................
     7) Foglalkozás: ...................................................
     8) Telefon / telefonszám: ................................................
     9) helyzete a munkahelyen: ...................................................
     10) Havi jövedelem: .............................................
     11) A szükséges hitelösszeg: .................................
     12) Hitelezési időszak / időtartam: ................................................
     13) A kölcsön célja: ..........................................
     14) Vallás: ......................................................
     15) Előfordult-e korábban: ...................................................
     16) Kedvezményezett pénznem: ...................................................

     Meleg üdvözlettel,
    Patricia Bertha asszony

    VálaszTörlés
  106. Kijutni a pénzügyi válság.. Kap biztosított, megfizethető hitelek adott maximális időtartama 48months a 3.5%-os kamatot hozzá a fő hitel egyensúlyt... a megértés, a pénzügyi stabilitás a mi nagy aggodalomra ad okot..

    Adunk ki hitelek összegét úgy gondoljuk, ügyfelünk megérdemli.. 100%-os garancia hitelek Top üzleti hitelek helyettesítő személyi kölcsönök...

    További információért, kap keresztül-hoz creditfunding@outlook.com

    VálaszTörlés

  107. Szia,
    Ön egy megbízható hitelezőt keres, fáradt a bankok és a jelzálog letiltásáról, fáradt-e alapokat keresni vállalkozása finanszírozására, vagy pénzügyi szempontból zavarban van, hogy nem tudja kifizetni adósságait és számláit? Gondolkozik pénzügyi segítségre? míg ne siess most, és ragadja meg a garantált és garantált kölcsönt ma, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: annaloanfinance@gmail.com, a gyors csevegéshez vagy a WhatsApp-hoz / +35677926593.

    VálaszTörlés
  108. Név szerint Hanga vagyok, és Szegeden élek, annyira tele vagyok boldogsággal és örömmel, szeretnék beszélni Isten jóságáról az életemben, miután sok hónapos próbálkozásom volt az interneten kölcsönhöz jutni és átverés volt, tehát kétségbeesetten vágyam online hitelt egy legitim hitelezőtől, majd egy Zoe nevű barátom megjegyzését látom, amely arról tanúskodik, hogy ez a legális kölcsönadó cég gyorsan és egyszerűen, stressz nélkül megkapta kölcsönét, ezért bemutatta egy Dante Paola nevű ember, aki a Dante Cooperative Help céget ellenőrzi, ezért kértem kölcsönösszeget (66 000,00 euró) alacsony 2% -os kamatlábbal, tehát a kölcsönt jóváhagyták és letétbe helyezték a bankszámlámra, azaz hogyan sikerült hitelt szerezni az üzleti vállalkozásom indításához és a számlák kifizetéséhez, ezért azt tanácsolom mindenkinek, aki érdekli a hitel gyors és egyszerű megszerzése, kérjük, vegye fel velük a kapcsolatot e-mailben: dantecooperativehelp@hotmail.com , a gyors csevegéshez vagy a WhatsApphoz / +35677926593

    Köszönöm, mikor elolvastat életem legnagyobb bizonyságát.

    Hanga

    VálaszTörlés
  109. Üdvözlet mindenkinek, ez egy bizonyság arról, hogy megkaptam a kölcsönt, oly sok cég csalta meg, aki valódi hitelezőnek állította, de minden erőfeszítésem hiábavaló volt, több mint 3500 eurót veszítettem hamis hitelezők számára, akiknek állításuk szerint hogy mi azok nem. Amíg a barátom nem mutatott be a megfelelő hitelezővel, akivel kapcsolatba lépett, és mindössze 48 órán belül sikeresen megkaptam tőlem a hitelt, mindenkinek, aki kölcsönt keres, javaslom, hogy félelem nélkül lépjen kapcsolatba velük e-mailben: mobilfunding1999@gmail.com

    VálaszTörlés
  110. A nevem Mr. Susan William, Magyarországon élek, és ma boldog nő vagyok, és azt mondtam magamnak, hogy minden hitelező, aki megmenti a családomat a rossz helyzetünkből, tanúskodni fogok a világ és az egyetemi hitel mellett (United. Credit411@gmail .com ) jóváhagyta és átutalta nekem a 2500000 kr összegű kölcsönt . A united.credit411@gmail.com a legjobb hiteltársaság a megbízható, megbízható, 1%-os kamatozású hitelhez. szüksége van ma kölcsönre, mindenféle kölcsönt kínálnak, forduljon hozzájuk még ma sürgős kölcsönért a united.credit411@gmail.com címen (UC credit) nem kér fedezetet. Élő bizonyság vagyok

    VálaszTörlés