2010. november 29., hétfő

Az ébredés (Awakening)


Nem kell hozzá kommentár, TT köszi az ajánlást! Kata, köszi a komplett film linkjét!

50 megjegyzés:

  1. Ezek szép szavak, de nincs gyakorlati értékük. A szép szavakkal tele van a padlás. A tömegeket nem lehet szép szavakkal "felébreszteni". A változás a kényszerből jöhet csak, a kényszer pedig a rendszer drámai összeomlásából. Amikor már nem lesz más választás, csak az összefogás egy új rendszer felépítéséhez vagy a halál. Ez lehet egy teljes gazdasági összeomlás után, de először egy ilyen összeomlás még háborút vagy társadalmi káoszt fog okozni, vagyis rengeteg fájdalmat. A rendszer egy olyan vonat, amely már csak rohan a semmi felé, mert a mozdonyvezető őrült. Ameddig a vonat nem siklott ki, addig nem fog megállni, a kisiklás pedig sok fájdalommal fog járni. A kisiklás már elkezdődött, az első áldozatok a több millió halott az újvilágrendi háborúkban, a sok millió gyerek, akik minden nap éhen halnak valahol, a még több millió ember, akik mindent elveszítenek az állásukkal és a hajlékukkal együtt, akik minden reményt elveszítenek. Még csak a kezdetnél tartunk és nem fog segíteni semmiféle "galaktikus szövetség" sem újjabb "messiás", nem fogja meg kezünket senki, mert az igazi új világrendet nem lehet ajándékba kapni, hanem meg kell szenvedni érte. Ez az igazi "galaktikus törvény".

    mm

    VálaszTörlés
  2. Ha már szavakról van szó, a Wikileaks által kiszivárogtatott szenny sokkal hatékonyabb: megzavarja a rendszert, rá kényszeríti hogy betegesen mindent titkoljon ezentúl, vagyis megzavarja a kommunikációt a rendszert szolgáló emberek és szervezetek közt. Magyarán: káoszt teremt a rendszerben. Igaz, Wikileaks egyelőre szinte csak az amerikai újvilágrendi rendszert forgatja fel, az EU újvilágrendi piszkos titkait sokkal kevésbé tálalja ki. Ezért azt is el lehet képzelni, hogy az EU elitek állnak mögötte, hogy legyengítjék az US újvilágrendi eliteket, hiszen a két csapat egy idő óta egymást marja kínjában. De még ha így is lenne, akkor is lényegében az újvilágrendi rendszert tépázzák a Wikileaks kiszivárogtatások, vagyis ha az EU áll a Wikileaks mögött, ezzel önmagát is gyengíti közvetetten, tehát öngólt rúg.

    mm

    VálaszTörlés
  3. Ugyanezt mondják a filmben is mint Te Mózi, csak más szavakkal. Érdemes végignézni.
    Minden szülés fájdalommal jár, ez nem kerülhető ki.
    Mivel tudásod, látóköröd miatt igen tisztellek, így csak javaslom, hogy ha lehet próbáld meg egy kicsit még távolabbról szemlélni az eseményeket mint eddig, és ne az emberek még erőteljesebb ijesztgetésére fordítsd a tehetséged, mert ez a kisikló vonat olyan üzemanyaggal megy amit úgy hívnak: fél-elem. Ne adj neki több üzemanyagot!
    Minden ébresztőnek meg van a saját stílusa, és sok esetben tényleg csak a Te módszered válik be, de észre kell venni, hogy a világban zajló negatívumok a javunkat is szolgálHATJÁK.
    Teher alatt nő a pálma. :)

    TT

    VálaszTörlés
  4. mozes , ugye nem gondolod komolyan, hogy a wikilikszes dolog nem szándékos szivárogtatás?kasar

    VálaszTörlés
  5. TT, én nem prédikálok, Krisztus est nálam sokkal jobban csinálja. Olvasni kell Őt. Én csak azzal szolgálhatok, hogy rámutassak a bokrokra, ahol sziszegnek a kígyók, mert sokan nem csak nem olvassák az Evangéliumokat, de még a kígyókról sem tudnak.

    mm

    VálaszTörlés
  6. Persze, hogy szándékosan bomlasztja a rendszert a Wikileaks, de azt nem tudom hogy kinek a megbízásából. Mindenesetre jól csinálja és tuti, hogy ez nem egy kis csapat munkája.

    mm

    VálaszTörlés
  7. Szerintetek ennyire elképzelhetetlen, hogy olyan emberek akik belelátnak a dolgokba rájöjjenek, hogy nem helyes az irány ami felé megyünk ????
    És megpróbáljanak a maguk módján tenni ez ellen valamit ?

    Nem kell már ennyire paranoiásnak lenni :-)
    Az Elit NEM MINDENHATÓ! De nem ám! És minél több igazság derül ki annál többen kezdenek el ugyanúgy gondolkozni (mint mi) és próbálnak meg tenni valamit a maguk módján, hogy meggátolják az elit törekvéseit.

    Én inkább azt érzem, hogy kezd kicsúszni a gyeplő az elit kezéből... Végülis elég jól meg lehet nevezni őket. Név szerint. ÉS innentől kezdve már nem is olyan rejtett és titkos a működésük.

    Én továbbra is abban hiszek, hogy megfelelő felvilágosító munkával meg lehet gátolni, hogy a dolgok még rosszabbra forduljanak.

    Az elit tagjait kell becsipelni és megbélyegezni - hogy mindig tudjuk, hol vannak és mindenki tudja róluk, hogy nekik köszönhetjük a jelenlegi helyzetet :) Meg persze az utódaikat is - vagy éppenséggel sterilizálni kell őket, hogy ne szaporodhassanak,.... és vannak még ötleteim :-)

    Minél többen vagyunk minél jobban szétszóródva annál kevesebbet tehetnek ellenünk.

    Azt nem tudják megakadályozni, hogy újabb embereket ébresszünk fel akik elkezdenek gondolkozni.

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  8. Bukovinai, van két dolog, amivel tisztában kell lenni.

    Az egyik az, hogy az "elit" nem csak a legfelső rétegből áll, hanem rengeteg kissebb-nagyobb olyan kötvetítökböl ("káderekből) akik tudják milyen célokat szolgálnak és mégis teszik, mert ez nekik személyesen előnyökkel jár és mert magasan tojnak mások szenvedésére. Nem csak politikusokról van szó, hanem egyre több tisztviselőkről és még több nagyvállalati vezetőkről, sőt már nagyon sokan vannak a mediákban is.

    A másik az, hogy ezek az emberek, akik tudják amit tudnak de mégis teszik amit tesznek, többnyire pszichopaták és e-szerint is vannak kiválasztva. Ezek nem nem a tv sorozatokban látható sorozatgyilkos féle pszichopaták, hanem olyan "sikeres" emberek, akik nem éreznek empátiát az embertársaik iránt és ezt képesek leplezni is, mert okosak és manipulátorok. Talán kellene egyszer írnom egy rövid ismertetést a pszichopatologiáról.

    mm

    VálaszTörlés
  9. Mózi írta: "mert sokan nem csak nem olvassák az Evangéliumokat, de még a kígyókról sem tudnak."

    Sokan még a bokor létezéséről sem tudnak, amiben a kígyók vannak.

    Hmm... Igazából nem is tudom kinek van boldogabb élete... (boldogok a lelki szegények).
    Ők egyszerűen csak léteznek. Nem bírálnak, nem dícsérnek, nem ítélkeznek. Csak élnek.
    A dolgoknak az atomizálás, széttöredezettség helyett az egyszerűsítésről, az egyensúlyról kellene szólniuk. Erre mit csinál a mai tudomány? Tipikusan angolosan mindent szálára szed, ahelyett, hogy egységben látná át a dolgokat.

    A dolgoknak az egyszerűbb felé kellene menniük, mert minél bonyolultabban fogjuk fel Isten teremetett világát, annál inkább belehülyülünk! :)

    TT

    VálaszTörlés
  10. Komolyan néha már van olyan, hogy egy ismerősöm feltesz egy kérdést, és - fáradság, vagy szánalom miatt - nem kezdem el a felvilágosító munkát. Talán ennek az az oka, hogy nem akarom, hogy tudjon ezekről a dolgokról, amik engem is számtalanszor padlóra küldtek...

    Volt hasonló tapasztalatotok?

    TT

    VálaszTörlés
  11. TT, nem mindenki igényli a tisztánlátást, sokan inkább egy langyos illúzióban akarnak élni... ameddig csak lehet. Akik követték Spartakuszt a szabadságban, bele is haltak, de legalább szabad emberként. Amúgy, a mese végén a rabok is meghalnak... Minden attól függ, hogy mennyire értékeljük a szabadságot. Mert ugye, igazán csak szellemileg lehetünk szabadok, a halandó testünk sosem. Érted?

    mm

    VálaszTörlés
  12. Igen.

    Ez az ébredés, vagy nevezzük lázadásnak már olyan méreteket öltött, amit szerintem lehetetlenség kezelni. Pl. már bemúszott a művészvilágba is, ékesen bizonyítja ez a klip is:

    The Ting Tings - Hands
    http://www.youtube.com/watch?v=RZoPtlQMUYc

    Az eltinek csak agyatlan melós kell, semmi több.
    Érdemes megfigyelni a klipben felbukkanó jelképeket, és különösen, hogy mit tör össze a szöszi csaj a végén.

    "Azért nem tud minden rossz szándék megvalósulni, mert sokszor jó embereken keresztül akarják végigvinni."

    TT

    VálaszTörlés
  13. TT : Ha az egyszerűségre törekedne a fejlődés, akkor még papucsállatkák volnánk. :)

    Tegnap én is egy ismerősömnél voltam és gondolom kikapcsolok egy kicsit, lazítunk vagy valami. De aztán szó szót követett és oda lyukadtunk ki, hogy mondjam már el, hogy mi miért van mi hogyan van satöbbi... El is ment a kedvem a kikapcsolódástól is meg a beszélgetéstől is és inkább haza jöttem.

    Amit megszereztem tudást ahhoz elolvastam több száz vagy több ezer oldalt és végignéztem több napnyi videót. Hogy mondhatnám el ezt két három mondatban ? És amúgy se hinné el ha a fejére borítanám azt amit eddig megtudtam.

    Ki kell találni, hogy mi az a minimum amit még képesek feldolgozni az emberek és befogadni. Ha egyszerre sok dózist kapnak az igazságból akkor kiakadnak és leblokkol bennük valami.

    Vitatkozni senki nem szokott - mivel a tényekkel nem is lehet. Inkább megijednek. (hogy nekik is lesz valami dolguk a történetben, mondjuk alapvetően meg kéne, hogy változzanak)

    Próbálok gondolkozni, hogy milyen módszerrel lehet elővezetni az igazságot (mert vannak erre pszihológiai módszerek) majd tesztelem az embereken és talán leírom :)

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  14. nem mindenkinek tetszik az ébredezés...

    http://hvg.hu/vilag/20101129_wikileaks_terrorszervezet_king_lieberman

    VálaszTörlés
  15. Mozi, erdekelne hogy milyen magasabbrendu gondolatok alapjan borit valaki a wikileaks - on keresztul, illetve hogy latod - annak hogy ebbol most lesz egy kis diplomaciai egymasra morcoskodas - kinek van haszna?

    Aldas s Bekesseg

    VálaszTörlés
  16. WF, ez aztán a millió dolcsis kérdés. A következő hetekben mindenféle sztori lesz arról, hogy ki áll Wikileaks mögött és sorba jönnek majd hallani az orosz, a kínai, az izraeli, a pakisztáni vagy az indiai titkos szolgálati magyarázatok. Fárasztó lenne most elmondanom, hogy miért gondolom így, de szerintem egyik sem ezek közül. Ha saccolnom kellene, sztem az US állami titokrendszer a legesélyesebb, de az is lehet, hogy egy európai magán titok amely erre a célra lett létrehozva az uniós globalista elitek által. A CIA-nak már tele van a hócipője abból a kupis titokrendszerből, amit létrehozott Bush 2001 után és ami annyira bonyolult hogy szinte használhatatlan, ezért érdekében áll az amcsi titoknak meggyőzni az elnökséget, hogy az egészet újra át kell szervezni sürgősen. Az EU-s elitek pedig minden eszközzel le akarják járatni az Obama kormányt, ezért ők a második esélyesek sztem, de mivel nincs még igazán centralizált EU-s titokrendszer, e-mögött csak egy hívatalosan nem-létező és privát európai titokrendszer lehet, amolyan rocsildtitok szerűség.

    mm

    VálaszTörlés
  17. Tehátsztem mindenképpen globalisták állnak Wikileaks mögött, globalista érdekből, de ez mégis öngól a globalizmusnak, vagyis annak a jele, hogy beteg a globalizmus, legyen az US vagy EU.

    mm

    VálaszTörlés
  18. Mem fogod elhinni Mozes, szinte ugyazezt irtam odaat nalunk kb. fel oraja..:

    Megint robbantott a Wikileaks White Falcon | 29 nov : 22:46
    Mozes azt mondja odaat a velorexen hogy ez az egesz kiszivarogtatas felso rendelesre tortent, globalektol...
    Rakerdeztem egy kicsit irja jobban korul mire gondol...
    Mert ha igy van, akkor globalek valami nagy terepatrendezesre keszulnek, lehet ez volt az utolso dofes amerikanak?

    Aldas s Bekesseg

    VálaszTörlés
  19. Rohaggyakmeg ha tudlak követni mózes...:D

    VálaszTörlés
  20. Mantis, ez csak azt jelenti, hogy nem lennél jó titkos ügynök, de ennek inkább örülj :)

    WF, sztem Amerika túléli, csak nem lesz soha galaktikus birodalom :)

    mm

    VálaszTörlés
  21. Igen hatarozottan elkepzelheto, amikor odaat a kommentemet megirtam mar at is futott az agyamon ez a gondolatsor:

    Globalek atrendezik a terepet, mar evek ota lathato folyamat az hogy amerikat igyekeznek leepiteni a nagyhatalmi szinpadrol, eloszor a gazdasag osszeomlasztasa, majd rajuk tesznek egy fekete elnokot akirol rogton az elejen kiderul hogy talan nem is amerikai allampolgar, igy nem is lehetne elnok ( azaz az elnoki hatalom legitimitasat is megingatjak ) , epp most jelentette be kina es oroszorszag hogy nem fogjak a tovabbiakban hasznalni a kereskedelmukben az amerikai dollart annak instabilitasa miatt ( gazdasagi hitelvesztes ) , majd most meg a fejukre boritjak a vilagmeretu diplomaciai bilit - mintegy kegyelemdofeskent - amerikat kivegezendo..
    Ezzel parhuzamosan az EU rombadontese is vigan folyik az orrunk elott, szoval igen - teljesen beleillik a kepbe...
    A ket eros polus osszeomlasztasa hogy letre tudjak hozni a vilagkormanyt....
    Azert felvetodik itt egy par jarulekos kerdes:
    Kinaval, Oroszorszaggal, Irannal mit csinalnak?

    Aldas s Bekesseg

    VálaszTörlés
  22. Mozi, tuleli , csak a hatalmi viszonyok rendezodnek at, azaz mint a " vilag csendore es fo gyarmatositoja " nem fogja tulelni, mivel hattergazdasaga sincs mar hozza, es ezzel a diplomaciai kartyateritessel elvesziti hitelet a jovobeli lehetseges szovetsegesei elott, akikkel idaig meg kozosen tudott gyarmatosito " demokracia export " hadjaratokba fogni...
    Tuleli, csak a buszke amerikai sasbol egy fogatlan - tollat hullato ruhes keselyu lesz...

    Aldas s Bekesseg

    VálaszTörlés
  23. WF, hogy nem lesz rockefeller vagy rothschild világkormány, abban én is biztos vagyok, de abban is, hogy még néhány évig próbálkozni fognak. Sztem akkor jöhet csak a világkormány, ha már robotok fognak gyártani mindent, amire szüksége van az embernek és mindenki alanyi jogon megkapja azt, amire szüksége van, az idejével pedig azt csinál, amit akar a törvények keretein belül.

    mm

    VálaszTörlés
  24. @Az Ébredés
    Ezt a csontot már lerágtuk.
    De azért nem árt Bahomedet megcsodálni 2 perc 56 másodpercnél!

    @Wikileaks
    Cui prodest?

    VálaszTörlés
  25. Üdv. ez nem lehet kérdés, hogy globalisták állnak a wikiliksz mögött. A cél is egyszerű.
    Át akarják adni a staféta botot kínának, ezáltal csakis ezáltal tudnak beékelődni a kínai birodalomba. Odákat zengve róla és látszólag az elején alárendelve magukat. Ezzel a módszerrel szüntették meg az ezeréves arisztokráciákat is. Emlékezzetek vissza, hogy a nagy privatizálás idejében Mo. rol csak jót lehetett a világsajtóban hallani, mindaddig amíg volt mit elrabolni, utána talán még ettől is ékesebb példa az Ír példa, EU csodának nevezték és mára már az is kiderült hogy a pozitiv mutatókba azokat a számokat is bevették amit a multik termeltek és kivihettek onnan bármikor de amíg szükség volt a propagandára addig ott hagyták utána fogták a szajrét és továbbálltak az írek meg maradtak a jó adatokkal papíron a valóságot már tudjuk.Ez olyan Hofis, nem?
    Most tartják elérkezettnek az időt arra hogy bevegyék a kínai nagy falat és vele párhuzamosan megtelepedjenek az orosz határ közelében, az orosz bevétele ezután sokkal könnyebb lesz mert ott már múltjuk van és ügynökeik. Ezt a célt szolgálja Soros ról "kiderült" leleplezések is náci segédletéről. Sőt ezért lát napvilágot ennyi bilderberges leleplező is, hogy erre figyeljünk ne az éles helyzetre. Az igazi világkormány amit ők akarnak az várat még magára, még van néhány bástya amit be kell venni, de időközben még megcsináltatják mással a Latinamerikai uniót és majd a végén így könnyebb lesz a fúzió. Olyan helyzetet kreálnak, hogy csakis abban az esetben élhetik túl a dolgot a Latinamerikai országok ha valamilyen közös únióba lépnek egymással.Ördögi terv.SZERINTEM.kasar

    VálaszTörlés
  26. Oroszország címere egy vörös pajzson (rót schild) egy kétfejű sas (ami a "vérvonal" jelképe) ! (Olvasni kéne a szimbólumokban)

    Kínáról meg tudjuk, hogy az Illuminátusok már rég bevették oda is magukat.

    Nem tudom, szerintem se kína se orosz se senki (ufók, nibiruk) nem fogják megállítani ezeket a központosított hatalmi törekvéseket.... hacsak nem az elnyomottak - ha összefognak. Vagyis mi emberek.

    Én nem hiszek se az oroszoknak se a kínaiaknak. KAMU! Benne vannak ők is a jóban. Ez csak a népek hülyítésére való.

    A világkormányt mindenki létre akarja hozni.A különbség csupán annyi, hogy mindenki a csúcsára szeretne ülni...ott meg csak egy hely van.

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  27. Mivel ezek a dolgok már ismertek voltak, ezért a globálék által történt szándékos kiszivárogtatás oka egyértelmű, a valódi célja pedig:

    "egyéb komoly fenyegetésekről adnak számot"

    Fenyegetés = félelemkeltés, káosz előidézés. Ez a valódi célja a vikilíksznek szerintem.

    Egyébként nekem semmi problémám nem lenne egy világkormánnyal, ha az nem néhány (idegenek által irányított) pszichopata család uralmáról szólna, hanem a mesterségesen előidézett globális problémák (pl. éhezés, vízhiány, energetika, stb.) kezeléséről. Egy világkormánynak nem irányítani (pláne nem korlátoznia) kellene az emberi fejlődést, hanem azt lehetővé tenni, és mint egy üzemeltető/karbantartó szervezet gondoskodni az ehhez szükséges feltételekről mindenki számára. Távolabbra nézve pedig elősegíteni a kirajzást, a Naprendszer megismerését, és a társadalomba beilleszkedni képtelen egyedeket (tudunk ilyet? :) kitelepíteni a merkúri bányákba... :)

    TT

    VálaszTörlés
  28. Én sem hiszem, hogy jobb élet lenne egy kínai vezetés alatt, és az is valószínű, hogy ők is részesei a nagy tervnek (Kínában állítólag több titkos társaság működik, mint itt "nyugaton").
    Egy globális színjátéknak vagyunk elszenvedő alanyai, és a legjobb amit tehetünk, hogy itt LEGALUL újraszőjjük azt a finom hálót, amelyet az évszázadok alatt kiépített megosztással majdnem szétszakítottak - EMBER és EMBER között. EMBER és FÖLD között.
    EMBER és ÉLET között.
    EMBER és ISTEN között.

    VálaszTörlés
  29. @TT!

    "...az nem néhány (idegenek által irányított) pszichopata család uralmáról szólna,..."
    Nem értem miért tartod az elit tagjait pszichopatának? meglehet, hogy a családok pár tízezer tagja közt akad ilyen, de az biztos, hogy azok nem irányítanak.
    Az irányítók nagyon intelligens és valószínűleg kiemelkedően művelt emberek.
    Itt a hozzászólások egy része kissé naivan kezeli ezt a kérdéskört.
    Ha valaki már tud információkat (mindig utólagos!), akkor már okosabb, mint Ők. Higgyétek el ezek az emberek már arra is kész tervvel rendelkeznek, amire mi csak később fogunk rájönni!
    Nem kéne "elszállni" a "nagy " tájékozottságtól!

    VálaszTörlés
  30. Misi : hát éppen ez az! Ha már ilyen intelligensek és műveltek, akkor miért nem Istent szolgálják ? (Mint a próféták)
    Sötétek ezek (lelkükben) bármekkora ész és tudás is van a fejükben. Egyébként az intelligencia és a műveltség még nem feltétlenül párosul automatikusan egyéb emberi értékekkel... például : szerető önfeláldozás, becsület, erény, stb...(Sőt, ellenkezőleg. Sok intelligens és művelt ember istennek képzeli magát és azt hiszi, hogy neki mindent szabad)

    Egyébként Misi, az Igazsághoz (Isten igazságához) való közelkerülés nem intelligencia vagy műveltség kérdése, hanem az isteni kegyelem kérdése... akit enged közel kerülhet hozzá. Lehet műveletlen és buta is.

    Úgyhogy ne védd ezeket, mert nem érdemlik meg :)

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  31. Bukó, attól, hogy valaki intelligens és művelt, még lehet gonosz és elvetemült. De, lehet kiváló ember is.
    Nem védtem én Őket, csak a pszichopata megjelölést kifogásoltam.
    Ne tegyünk már kizárólagos összekötéseket.
    Főleg pedig, ne ítélkezzünk!
    A predesztinációt se kenjük Istenre.
    Aki akar közeledhet Hozzá. Mindenkit szeretettel vár!
    Azt hiszem felesleges Istenről írogatni, ha el sem olvassuk az egymás által leírtakat.

    VálaszTörlés
  32. Misi, hogy az elit mennyire pszicho arról talán kérdezzük meg a szakembert, pl. mézesmózest. :)

    Szerintem azok, akik félve, biztonsági őrök és állandó kétségek között élik le életüket, csak azért hogy hatalomban maradhassanak, sőt ennek érdekében igen aljas dolgokat is művelnek, azok nem normális emberek már. Ezekben már nem sok maradt az Isteni szikrából, és remélem hogy a nagytakarítás után többé nem kerülnek ilyen emberek vezető pozícióba. Furcsak hogy egyáltalán idáig eljutottunk, emiatt is osztom Bukovinai véleményét, miszerint ez az egész játék is része Isten tervének, mert enélkül talán mindig is állati sorban maradnánk.
    Az ember célja maga a küzdelem - és az ezáltali testi-lelki-szellemi szintű fejlődés, tanulás.

    Tehát az ítélkezés jogos, globálék nem normális emberek, de abban igazad van Misi, hogy ne én ítélkezzek. Majd ítélkezik Aki teremtette ezeket (is). Ők is meghatározott céllal vannak itt, ki tudja talán pont kaptak egy lehetőséget, hogy ebben az életben megjavuljanak. Sok sikert hozzá, és Isten áldja Amerikát! :)) (ráfér)

    TT

    VálaszTörlés
  33. TT, nem is itélkednünk kell, hanem egyszerűen megakadályozni, hogy pszichopata jellegű személyek kerüljenek döntési pozícióba, mind az állami, mind a civil szférákban. Már évek óta létezik egy hatékony pszichológiai technika (diagnosztika), csak ehhez (is) kellene egy nemzeti kormány, aki ezt kötelezővé tenné. Gyanítom, hogy jelenleg a magyar közigazgatásban és kormányban a legfelső pozíciók nem a legjobb kezekben vannak pszichopatológiai szempontból és ezért sem kerülhet most használatra a pszichopatákat kiszűrő vizsgálat. Az amerikai szakértők szerint az US lakosság kb 1%-a pszichopata, de az arány ennél sokkal magasabb (szerintük) a politikusoknál, ügyvédeknél, bíróknál, orvosoknál, ujságíróknál, nagyvállalati menedzsereknél, pénzvilági szakértőknél és persze a börtönökben.

    mm

    VálaszTörlés
  34. TT, Isten sem ítél. Mindenki maga fölött "ítél" majd. Tudod, Jézus sem ítélte el a bűnös asszonyt!
    Ez ad reményt arra, hogy egyszer mindnyájan együtt legyünk Isten országában. Még az elitisták is!
    Olybá tűnik, misztikusok közlései szerint, hogy még a halál folyamatának végső szakaszában, Jézus előtt is lehet választani. Nem hiszem, hogy akad olyan ostoba, aki "ott" nem Őt választaná.
    Az már egy más kérdés, hogy nem lesz semmi a tisztulás állapotában való szenvedése egy gonosz, elvetemült embernek. Viszont a végén Ő is üdvözül.
    Nekem ez fontos!
    Tudod sokan mondják magukról. hogy Ők keresztények, de kevesen értik és élik igazán az evangéliumot.

    Hát kérdezd Mózit, ha akarod.

    Az elit Isten mostani "ostora", különben az emberiség elmerül a langyos sz@rba, a tunyaságba, a tudatlanságba stb. És még húzzuk, húzzuk ki tudja meddig.
    Én nem tartom ártatlannak magam abban, hogy idáig jutottunk! Vállalom a részem és vállalom a sorsközösséget az emberiséggel.

    VálaszTörlés
  35. Misi, azt hiszem, hogy halvány gőzöd sincs arról, mi is egy pszichopata. Ez nem itélkedés, hanem elmebetegség, legalábbis pszichológiai abnormalitás. A témát már évek óta komolyan tanulmányozzák több országban is pszichológusok, pszichiáterek és egyéb más kutatók is. Az eredmények megdöbbentőek, de a mediák nem nagyon foglalkoznak a témával, ha csak nem a leg látványosabb részével, a sorozatgyilkosokkal. Talán azért, mert a mediákban is állítólag sok a pszichopata azok a szakértők szerint, akik már évek óta tanulmányozzák a jelenséget. Ha ráérek, majd írok vmit erről.

    mm

    VálaszTörlés
  36. @MM!
    Én, akkor sem tartom az elit vezetőit pszichopatának, ha Neked más a véleményed szakismereti alapon. Én ugyanis nem hiszek ebben, az elit által szinte kezdetek óta irányítás alá vont tudományágban, teljes mértékben.
    Se Te, se én nem ismerünk egyébként egy elit vezetőt sem!
    A hatalmi szenvedélyben tobzódó ember még nem biztos, hogy pszichopata. Tudom, hogy vannak pszichológiai nézetek amelyek, - az elit nyomására - betegségnek akarják feltüntetni a bűnt! Nem, nem úgy értik, mint a régiek. Ez mentegetés. Ezeket az un. betegségeket majd széles körben be is akarják vezetni a köztudatba, hogy a közember is felmentve érezze magát. Majd amikor, az Antikrisztus megszabadítja az embereket a bűntudattól, is!
    Nem a hálózati emberekről beszéltem, TT sem azokról írta.
    Az utóbbiakról valóban sok pletyka, félig eltussolt ügy kiderült. Azokról lehet beszélni, már egyszer régen dióhéjban én is leírtam Róluk a véleményemet.

    VálaszTörlés
  37. Talán nem itt kezdtük ez a vérvonal témát, de tulajdonképpen ide is tartozhat. Nemrég említettétek a Merovingokat, és ezzel kapcsolatban találtam egy érdekességet.

    Biztosan ismeritek Illig kitalált középkor c. elméletét, elég régi már, s melyet a kiváló Pap Gábor ismertetett meg velünk. Nem is erről akarok most írni, csak feltűnt egy érdekes mondat, ami szintén a fentieket támasztja alá.
    A 8. perctől kezd érdekes lenni, és 9:35-től hangzik el egy nagyon fontos állítás:

    http://www.youtube.com/watch?v=z92SGfgQ57o&NR=1

    Hogy ennek a lényegét megértsük tudni kell, hogy a Karoling-kort a Merovingok alapították! Akkor talán végre nevén lehet nevezni, hogy kiknek is állt érdekében betoldtani 300 évet a történelembe, hogy időt nyerjenek egy nemlétező európa-ház megalapításához... :-I
    És erre a hazugságra "épül" az egész recsegő-ropogó nyugati civilizáció.

    TT

    VálaszTörlés
  38. Sziasztok,

    míg Mózes össze nem kalapál egy laikusok számára is érthető írást, itt egy jó cikk:
    http://zona.hu/article/2036/rengeteg-a-pszichopata-a-felso-cegvezetok-kozott.html
    Már találkoztam ilyennel...

    VálaszTörlés
  39. Velorex, ez egy remek kis cikk. Csupán az arányokban van talán (remélhetően) némi túlzás, igaz, a Hare teszt elég szigorú. Ami igazán aggasztó: az átlagnál sokkal több pszichopata található olyan szakmákban amelyek leginkább meghatározzák az átlag ember életét. Különösen fertőzöttek a politika és a nagyvállalatok vezetősége, de a jogi szakmák, a média, a hadsereg, a hírszerzés és az orvosi szakma (különösen a sebészet és... a pszichiátria) is.

    mm

    VálaszTörlés
  40. Érdemes megjegyezni, hogy a francia pszichiáterek a 20. század elején már külön kategóriába helyezték a "pszichopátiát" (ahogy ezt nevezzük manapság). Ők ezt MORÁLIS IDIÓTIZMUS-nak nevezték és szerintem ez sokkal beszédesebb, mint a mai elnevezés.

    mm

    VálaszTörlés
  41. Egyben itt (is):
    http://www.overstream.net/view.php?oid=sdttuknutpnu
    Kata

    VálaszTörlés
  42. Wikileaks-ról egy vélemén :

    http://zionistterror-inhungary.blogspot.com/2010/11/november-30-bolivia-mar-korabban.html

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  43. http://fehersolyom.info/news.php?item.1021.7
    http://fehersolyom.info/news.php?item.1054.7
    Az ébredés videók nem annyira szükségesek a tartalomhoz,íme natúr szöveg, a 3-rész készül

    VálaszTörlés
  44. Sziasztok !

    Mindenkinek Aldasos Unnepeket kivanok !
    Meg van egy kerdesem is...
    Itt van moderacio?

    Aldas s Bekesseg..

    VálaszTörlés
  45. Szia Falcon,

    Áldott ünnepeket neked is!
    Kérdésedre válaszolva, bizonyos értelemben van moderálás, az eredményt a "gondolat temetőben" találod.
    Gyakorlatilag azonban nem törlünk hozzászólásokat pusztán azért, mert esetleg nem értünk vele egyet. Jellemzően eddig leginkább a gyalázkodó hozzászólások kerültek a temetőbe, de ott még egy ideig olvashatóak maradnak.
    Szerencsére olyan kis közösség jött itt össze, akiket nem kell moderálni.

    VálaszTörlés
  46. Koszonom a valaszt!

    Nem reklamalok, mindossze bejeloltem ezt a topikot nyomkovetesre, es jott egy mail ertesito hogy dec. 22 - en erkezett ide egy komment - es nincs itt..
    A kommentet nem tudom ki irta, de az en oldalam 2 linkje volt benne.....szoval...tanacstalan vagyok mi lehet az oka amiert torolve lett....

    VálaszTörlés
  47. Falcon,

    megtaláltam a kérdéses kommentet, valamiért a rendszer spamnek minősítette, és a spam tárolóba tette.
    Most már látható a hozzászólás.
    Nem tudom hogy mi alapján szűr a rendszer, és tény hogy mostanában nem néztem meg a spam tárolót, elnézést kérek ezért a hozzászólótól és tőled is a spamszűrő nevében.
    Sajnos máskor is előfordult már, de még nem jöttem rá, hogy miért történik.

    VálaszTörlés
  48. Most, hogy megnéztem jobban a 22.-i bejegyzést, nem értem hogy miért került a spamek közé, olvastam mikor a bejegyzés született... Persze lehet, hogy csak az oldalsávon láttam. Mindegy, most már a helyén van.

    VálaszTörlés