2010. november 22., hétfő

A JÓSNŐ ÉS A KÍNAI TENGERALATTJÁRÓ.

A bolgár jósnő Vangelia Pandeva (1911-1996) szerint, a harmadik világháború 2010 novemberében kezdődik és 2014 augusztusában ér véget. Vangelia elvesztette látását gyermekkorában, mielőtt képes lett "látni" a jövőben. Jóslata szerint, a háború hagyományos fegyverekkel kezdődik, de 2011-ben már radioaktív felhők szállingóznak a Föld északi féltekekéje felett. Ezután vegyifegyverrel támadják Európát "muzulmán" erők és az európai lakosság majdnem teljesen elpusztul a nukleáris és vegyi támadások következtében. 2018-ban már Kína az egyetlen világhatalom. A jóslatból arra következtethetünk, hogy a harmadik világháború a nyugati világ és egy kínai-muzulmán szövetség között zajlik, a nagy győztes Kína, a nagy vesztes Európa, Amerika (USA) pedig megszűnik világhatalom lenni. A jóslat nem szól Oroszországról, sem Izraelről és Amerika szereplését is csak abból lehet feltételezni, hogy nélküle Európa valószínűleg nem merészelne háborúzni Kína ellen.


Történt valami az elmúlt napokban, ami miatt különösen élessé válik ez a jóslat. November 8-án, Los Angeles (USA) közelében, egy gyorsan emelkedő égi tárgyat filmez egy tv riporter ( Link ). 48 órával később (miért ez a késés?) a Pentagon határozottan állítja ( Link), hogy csupán egy repülőgép kondenzcsíkról van szó. Ugyanakkor egy amerikai haditechnológia magazin főszerkeztője szerint egy "szilárd meghajtó-anyagú rakéta" látható a felvételen. November 10-én, az amerikai alternatív hírportál "Wayne Madsen Report" ( Link ) közli, hogy bizalmas információk alapján egy kínai tengeralattjáró siklott át az amerikai védelmi hálón és kilőtt egy vakrakétát az óceán felé ( Link ). Madsen információi szerint, egy Jin 094 típusú kínai nukleáris tengeralattjáró egy JL-2 típusú ballisztikus rakétát lőtt ki 35 kilométerre Los Angeles partjától. Egy ilyen rakéta 10 termonukleáris repít 8000 km távolságra, melyek összesen ezer Hiroshima pusztító erővel bírnak. A Jin típusú tengeralattjáró 12 ilyen rakétát hordoz, vagyis nagyobb a pusztító ereje, mint a második világháborúban ledobott összes bomba. Madsen az amerikai haditengerészet hírszerző tisztje volt és általában hiteles információkkal rendelkezik. November 15-én, a nyugdíjjazott amerikai légierő tábornok Tom McInerney a Fox News tv csatornán ( Link) egészen biztosnak tartja, hogy egy tengeralattjáróról kilőtt rakéta látható a los-angelesi felvételen ( Link ).

Ha valóban egy kínai tengeralattjáró tartott tűzijáték előadást az amerikai partoknál, ez valószínűleg szándékos volt, egy afféle üzenet az amerikai kormánynak. Feltételezhetően valami ilyesmi: Amerikaiak, ne húzzatok újjat Kínával! Márciusban elsüllyedt egy dél-koreai hadihajó, amiért egyből Észak-Koreát vádolta a Pentagon. Észak-Korea visszautasította a vádat, Kína és Oroszország pedig mellé álltak. Számos független nemzetközi elemzők szerint, A Pentagon ürügyet akart kovácsolni egy háborúhoz Észak-Korea ellen mielőtt Washington lefújta az egészet. Ezt a véleményt megerősíti az amerikai "neo-con" (globalista) sajtóban azóta többször is elhangzott érvelés, miszerint egy háború a "terrorista" Irán vagy Észak-Korea államok ellen egyben megoldást jelentene Amerika súlyos gazdasági problémáira. Irán nagyon fontos Kína számára energetikai okok, Észak-Korea pedig geo-stratégiai okok miatt. Bizonyára rosszul esne Kínának, egy egyesített, de amerikai befolyás alatt álló Korea néhány száz kilométer távolságra a kínai fővárostól. Ezesetben, Kína kénytelen lenne elismerni Amerika hatalmát az ázsiai térség felett, ha csak nem foglalná vissza Taiwant, ami viszont az USA-Taiwan megállapodások szerint egy új Pearl Harbort jelentene.

Az amerikai globalisták évtizedek óta iparkodnak azon, hogy az "új világrend" amerikai legyen és bizonyára nagyon nehezükre esik most nézni ahogy Kína átveszi a gazdasági nagyhatalom szerepét. Ráadásul, Kína gyorsan fejleszti haditechnológiáját, tehát ez az amerikai fölény is eltűnhet hamarosan. Az amerikai globalisták szemszögéből, így megy minden tovább és vége az amerikai világhatalmi álomnak vagy valami sorsfordító lépést tesz Amerika Kína ellen. Mivel Amerika már nem képes jelentősen ártani Kínának a gazdasági téren, marad az erőszak... Ezt a robbanáshelyzetet tovább fokozza Soros György, az európai vezető globalista figura (szándékosan?) provokatív nyilatkozata, miszerint befellegzett az amerikai világhatalomnak Kína javára (Link ). Mind ezáltal elképzelhető, hogy Kína egy különösen beszédes figyelmeztetést akart küldeni az amerikai globalistáknak és Washingtonnak.

Szinte semmit sem tudunk az időről, sem a jóslás mivoltáról, ezért nem tudhatjuk, hogy Vangelia Pandeva valóban "látta"-e a jövőt. Egy 1980-as jóslata szerint, "a századforduló nyarán, Kursk a víz alá kerül" (mindenki persze a városra gondolt) és a "Kursk" tengeralattjáró elsüllyedt 2000 augusztusában... egy 1989-es jóslata szerint pedig, "a testvérek leomlanak, acélmadarak támadják őket, ártatlanok vére folyik" és tudjuk mi történt 2001 szeptemberében. Most pedig itt állunk egy megjósolt világháborúval, amire a jelenlegi politikai események is erősen kacsintanak. Van azonban olyan is, Vangelia jóslatai között, ami nem jött be. Ilyen például egy 2008-ra megjósolt "indonéz konfliktus" ami, a jóslat szerint, a 2010-ben kezdődő világháború egyik okozója lett volna. Felmerül a kérdés, hogy miért valósulhatnak meg egyes jóslatok, mások pedig nem, miközben a jós mindegyiket "látta". Talán az a válasz, hogy maga a jóslat is megváltoztathatja az események fonalát. A jóslás egy ősi eleme a kínai kultúrának és a mai kínai vezetők is talán figyelemmel követik a jiking nagymesterek jóslatait, illetve igyekeznek elkerülni az általuk nem kivánt megjósolt eseményeket. Ilyenkor pedig a jóslat az, ami miatt esetleg nem valósul meg a jóslat. Vagyis, a jós "lát" valami "rosszat" a jövőben, a "vezérek" figyelembe veszik a jóslatot és igyekeznek azt megakadályozni. Ez így paradoxnak tűnik, olyan mint amikor az időutazó megöli az ősét... amitől aztán nem születik meg... de ha nem születik meg, nem ölheti meg az ősét... tehát mégis megszületik. Ez egy paradox, egy nonsense. Ha viszont az idő fonala nem "egyenes", hanem több (végtelen számú?) időfonal is létezhet "egyszerre" és egymásból is elágazódhatnak (ahogy ezt egyes fizikusok gondolják), akkor nincs gond: az időutazó megöli az ősét.. és ezzel beindít egy olyan időelágazást, amiben az időutazó nem fog megszületni (és amiben valószínűleg minden többé-kevésbé más lesz), de az az időfonal is él tovább, ahonnan az időutazó jött (és ahová remélhetően vissza tud térni). A jóslás esetében pedig, a jós "lát" egy háborút a jövőben, elmondja a "vezéreknek", akik beindítanak egy eseménysorozatot, hogy megakadályozzák a megjósolt háborút... és ha ez sikerül, egy új időelágazást indítanak be attól fogva, hogy az események eltérnek attól, amit a jós látott... de közben az "eredeti" időfonal is tovább létezik "valahol", amiben a jós "meglátta" a háborút és amiben az meg is valósult. Elemi, kedves Watson!

Vangelia Pandeva izgalmas jóslatokat tett az emberiség közel és távoli jövőjére is:

2023 Enyhén módosul a Föld keringőpályája.
2025 Európa még mindig nagyon gyéren lakott.
2028 Új energiaforma. Űrexpedíció Vénuszra.
2033 A sarki jég olvadozik, az óceánok szintje emelkedik.
2043 Virágzó gazdaság. Muzulmán Európa .
2046 Az emberi szervek mesterséges létrehozása.
2066 Amerika (USA) lehűlést okozó időjárásfegyverrel mér csapást a muzulmán Rómára.
2076 Osztályok nélküli (közösségelvű) társadalom.
2084 A természet regenerálódott.
2088 Új betegség amitől az ember rohamosan megöregszik.
2097 Gyógyíthatóvá válik az új betegség.
2100 Mesterséges napfényrendszer a Föld körül.
2111 Biológiai robotok (android).
2123 Háború a kissebb országok között. A nagyobbak nem avatkoznak be.
2125 Magyarországon üzenetet fognak a világűrből.
2130 Vízalatti települések épülnek a világűrből eredendő információk alapján.
2167 Új vallás.
2170 Általános szárazság.
2183 Független kolónia Marson.
2187 Két nagy vulkánkitörés mesterségesen lefojtva.
2195 A vízalatti települések energia és élelmiszer ellátása önálló.
2196 Ázsia és Európa egyesülése.
2201 Akadozik a Nap termonukleáris működése, egyre hidegebb van.
2221 Pusztító kórokozóval találkozunk az űrben.
2256 A kórokozó eléri a Földet egy fertőzött űrhajó fedélzetén.
2262 Ismét változik a Föld keringőpályája.
2273 A sárga, fehér és fekete fajokból új fajok lettek.
2279 Végtelen energia "a semmiből".
2288 Időutazás. Kapcsolat egy idegen civilizációval.
2291 A Nap működése leáll. Kísérlet az újraindításra.
2296 Újra beindul a Nap. Csökken a Föld gravitációs ereje, az űrállomás és a műholdak zuhanni kezdenek.
2299 Franciaországban, mozgalom az iszlám ellen.
2302 Nagy haladás a világegyetem megértésében.
2304 Kiderül a Hold titka.
2341 Egy nagy méretű kométa közeledik.
2354 A mesterséges napfényrendszer meghibásodása általános szárazságot okoz.
2371 Pusztító éhség.
2378 Ú és gyorsan fejlődő emberi faj.
2480 Újabb problémák a mesterséges napfényrendszerrel.
3005 Háború a Marson.
3010 Kométa és Hold ütköznek. Törmelékgyűrűben a Föld.
3797 A törmelékgyűrű miatt az emberiség egy másik naprendszerbe költözik.
...

hivatkozás: Link

mézesmózes (elnézést kérek, véletlenül lemaradt a szerző a közzétételkor, most pótolom)

92 megjegyzés:

  1. Moto,

    magad is fel tudsz iratkozni az új cikkekre és a kommentekre is, az "Előfizetés" részben, az oldalsávon a statisztikák alatt.
    Egyébként kérlek, hogy hagyd már békén Posta Imrét, legalább itt. Sok érdekes írást tesz közzé, amit érdemes elolvasni, az meg mindenkinek a saját belátására van bízva, hogy mit fogad el azokból, illetve a hozzá fűzött kommentekből.
    Imre sok embert indított el azon az úton, aminek a végén ott az önálló gondolkodás igénye és képessége, és bár valószínűleg Ő sem tévedhetetlen, lehet nála is tanulni.
    Nem tisztem hogy védjem Őt, de véleményem szerint nem vezet sehová az állandó gyalázkodás.. Ha valaki hibát vét, vagy szándékosan vezet félre valakit, az előbb-utóbb úgyis kiderül.

    VálaszTörlés
  2. Véletlenül lemaradt a szerző a cikk végéről, természetesen mézesmózes alkotta. Elnézést kérek, nem szándékosan hagytam le, és már pótoltam a hiányt.

    VálaszTörlés
  3. Hát ha neked nehéz kettőt klikkelni, akkor nem is kell, köszi. Amúgy se miattad járok ide, hanem Mózi írásai miatt.

    Nem nagyon tudom abbahagyni a gyalázkodást, ha azt olvasom, hogy Morvait lezsidózzák. De ez is téged minősít, hogy mindíg énrám szólsz, mintha megint én kezdtem volna, de szó nélkül hagyod aki kezdte. Rólad is meg van a véleményem velorex! Imre meg nem ébresztett fel senkit, hiszen ő maga is alvajáró. De Morvairól elmondhatjuk, hogy több 10, esetleg 100 ezer embert ébresztett föl!

    VálaszTörlés
  4. Mózes

    Szakaggyá máá le erről a világvége témáról. Vannak ennél haszosabb és aktuálisabb dolgok is. Ne változtasd már ezt a jó kis blogot is világvége váróteremmé...abból elég egy is....:D

    Velorex

    Meg lehet oldani valahogy hogy ne kelljen minden hozzászólás után beírni a kódot?

    VálaszTörlés
  5. Mantis, ha elolvastad, észreveszed, hogy korántsem a "világvégéről" van itt szó, hanem a világ jelenlegi helyzetéről. Azt ugye tudod, hogy mi is a világ része vagyunk. Szerintem nem kell feltétlenül csak azzal foglalkoznunk, ami az orrunk alatt van és az optimizmus vallás is gyakran piszokul tudja korlátozni a tisztánlátást. Ha nem akarunk szembenézni a valósággal, olvashatunk micimackót is.

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  6. A Mr.Nobody pont az ilyen párhuzamos idő elágazásokról szól. Szerintem nagyon jó kis film.
    Aki nem látta nézze meg. Érdekes. Engem elgondolkodtatott...

    Mantis : Szerintem meg hadd írjon mózes arról amiről szerinte érdemes itt beszélni. Vagy írhattok ti is ide egy hasznos és aktuális cikket. Aztán majd jól megmondjuk róla a véleményünket :-)

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  7. Mózes, ha ezt előbb megírod nem kérek az újonnan vásárolt mosógépre plusz 5 év garanciát 10 ezer forintért :-)

    No de vicc félretéve, kicsit hátborzongató. Mivel a jóslás abból indul ki, hogy még ebben a hónapban fegyveres összecsapás okán tör ki egy nukleáris háború, igazán kiváncsi lennék arra, hogy ennek hol a legnagyobb valószínűsége?

    Irán ennyire direkt most nincs a célkeresztben.
    Szükség lehet egy újabb 9/11-re?
    Mert minden ettől függ (már ami a jóslásban van).
    Ha nincs atomháború, akkor az egész jóslás további részei "tárgytalanná" válnak.

    Egyébként is nekem a 2050 utáni részek túl futurisztikusak, most nehéz elképzelni, persze nem lehetetlen.

    Kraft

    VálaszTörlés
  8. Kraft miért ne lehetne "futurisztikus" mai szemmel a 40 év múlva történtek? Kérdezz már meg légy oly kedves egy 1970-ben élő embert mondjuk a mobiltelefonról... :)
    Irán nincs célkeresztben? Akkor miért hoztak néhány napja újabb szigorú szankciókat a G nevű csúcsfejek?
    A provokáció arról szól, hogy a másik lépjen először egy kicsit, hogy "mi" tudjunk egy "megelőző" nagyot lépni, érted...

    Az elágazásról: nemrégiben német kutatók kidolgoztak egy igen részletes elméletet, mely szerint mi emberi lények jócskán képesek vagyunk a gondolatainkkal teremteni, a fejünkben lévő KÉPeket KÉPződménnyé alakítani, sokszor nem is tudatosan, de igencsak mindannyian is felelősek vagyunk a világban történtekért. Azok akik ezt már tudatosan is művelik sajnos jelenleg a másik oldalon vannak. Ami viszont mellettünk szól, azok a számok. A tömegek. Ha Te meg én úgy gondoljuk, hogy nem szeretnénk atomháborút, akkor bármilyen hihetetlen de már kettővel többen vagyunk abban a táborban akik nem szeretnék. Nem fogom ezt most levezetni kvantumfizikailag, meg a gondolat-energia-fény összefüggésekkel untatni Titeket, sőt a hitről sem értekeznék most, de szeretném, ha ezeket végiggondolnátok, mert életbevágó.
    Nem a gondolatát kell elutasítani egy esetleges betervezett atomháborúnak, hanem a megtörténtét. Azt hiszem...

    TT

    VálaszTörlés
  9. Moto,

    néha az az érzésem, hogy egy zsémbes öregasszony ellopta a jelszavadat, és időnként beírkál ide a nevedben.. :o)
    Egyébként nem esik nehezemre akármennyit kattintani a kedvedért, de nem találtam azt az ablakot, amire hivatkoztál, viszont amit leírtam, az működik ha jól tudom.
    Mindegy, hogy miért olvasod ezt a blogot, itt mindenki szívesen látott vendég, én meg nem vagyok sértődős.
    Ha csak Mózes írásai érdekelnek, kérd meg, hogy küldje el neked is, biztosan szívesen megteszi.
    Nem tudom hogy miért gyilkolászol Morvai Krisztina miatt, ha jól látom, kint van az interjúja itt az oldalon, ha nem lenne számomra is szimpatikus, nem lenne kint a videó, és az ajánlott oldalak között sem lenne fent.
    A zsidózásról csak annyit, hogy fel tudok sorolni jó pár Nobel-díjast, aki magyarnak vallotta magát, pedig majdnem mind zsidó volt. Azt nem tudom megítélni, és nem is akarom, hogy itt vagy máshol ki a zsidó és ki nem.
    Egyébként Bukovinai írása óta tudjuk, hogy a zsidózás, és általában mások hibáztatása egy fejlődési fokozat, amin itt sokan már túl vannak szerencsére. A magam részéről leginkább már csak "gazemberezek", ha valaki megérdemli, de jobban szeretek dicsérni, másoktól tanulni, és a jó dolgokat megköszönni.

    VálaszTörlés
  10. TT nem akartam önzőnek tűnni, ezért írtam azt, hogy a 2050 utáni rész futurisztikus.
    Ha egész őszinte akarok lenni, akkor azt mondom nem kimondottan érdekel mi lesz utána, mert addigra már stabil hanyattfekvésben, szilárd halmazállapotot veszek fel.

    Hiába hoznak Irán ellen újabb szankciókat, erőlködhetnek, de semmi értelme. Szerinted miért mert Irán elnöke pont az USA-ban nyíltan beszélni 9/11-ről? Mert Irán leszarja az USA-t és az EU-t is.
    "Nyugat" nem fogja tudni kiprovokálni, hogy Irán mérjen csapást először.

    "Az elágazásról: nemrégiben német kutatók kidolgoztak egy igen részletes elméletet, mely szerint mi emberi lények jócskán képesek vagyunk a gondolatainkkal teremteni"

    Banyek ezek feltalálták a spanyol viaszt. Munka közben minden nap ezt csinálom.

    Kraft

    VálaszTörlés
  11. Velorex!

    Hiába csúfolódsz és oktatsz ki, már mondtam, hogy csak akkor szólok általában, ha érdemben hozzátudok szólni a témához, vagy ha megy a jobbik mocskolása. Egy ilyen nagyszerű asszony, mint Morvai, milliószor többet tettek a hazáért és az emberekért, mint bármelyik postaszopó, aki max eddig még csak óbégatott a vakvilágba a fotelfából, vagy kidöntött egy oszlopot. Ha te tiszteled Morvait, akkor még mindig nem értem, hogy miért engem oktatsz ki másodjára, ahelyett, hogy szóltál volna annak a névtelen postaszopónak, hogy legyen szíves takarodni a postaszarra, ott szívesen veszik az ilyesfajta hozzászólásokat, de itt nem.
    Bár az téged taszít, hogy én itt postaszopózok, de az nem zavar, hogy valaki zsidózik egy olyan valakit, amit már fentebb leírtam.
    Szerintem némi problémád vannak az értékrendeddel. nekem sokkal nagyobb sértésnek hangzik a zsidózás, mint a postaszopózás. És, ha máskor nem a visszatámadót (engem) utasítanál rendre, hanem a aki elkezdi, akkor be sem írtam volna, nemhogy itt vitatkozzam. A jobbikos politikusokért igen is mindenhol és mindenkor ki fogok állni, mg azt látom, hogy rendületlenül teszik a dolgukat, nem úgy mint a sok hasznavehetetlen, senkiházi, aki, csak a fotelból ossza az észt. Főleg olyanoknak, akiknek a lába nyomába sem érnek.

    Itt eszembe jut egy idézet, nem tudom kitől olvastam annó, de nagyon igaza volt és én ezért sem a háborúk vízionálását hangoztatom. Ime az idézet:

    "Amikor az emberek majd nagyobb figyelmet fordítanak a természetre, jobban törődnek a Földdel,
    mint a háborúkkal, meg a gazdasági protfóliókkal, tudni fogjátok, hogy a magasabb szintű átmenet megtörtént."

    Szóval ez a postamajom, meg a szopógépei, egy alcsony szintű retardált társaság. Nincs is eszük, hogy a békén is gondolkozzanak. csak a vér, meg a pusztítás. Ócska szarok. és ezért szólok be, ha az ilyen senkiházi dolgatlanok mocskolódnak.

    Moto

    Ja és Velorex!
    Nyugodtan elkönyvelheted, ha jobbik mocskolás lesz, már itt is vagyok. :)

    VálaszTörlés
  12. Moto,

    Mi vagy Te, valami szamuráj? :o) Egyébként nem csúfolódtam, és akkor jössz, amikor csak akarsz.
    Mellesleg véleményem szerint sem Morvai Krisztinát, sem pedig Vona Gábort nem kell védeni, van nekik magukhoz való eszük, és valamit jól csinálnak, mert Ők nem egy blogon osztják az észt...

    VálaszTörlés
  13. Moto relax! Kicsit zaklatottnak tűnsz.

    VálaszTörlés
  14. Csak félve jegyzem meg, hogy a vita tárgyát képező első "névtelen hozzászólásában" nem zsidózott, ezt csak Mr Moto aggatta rá.

    Én zsidóztam.

    Az a baj egyébként, hogy ez a szó, "zsidó" már egyfajta szitokszóként forog az emberek társalgásában (pláne a nemzetben gondolkodók körében), és ha valakire ezt mondják, akkor ahhoz rögtön negatív érzések társulnak, egyfajta jelzőnek is minősül. Ennek nyílvánvalóan meg van az oka, de sajnos emiatt nehéz elvonatkoztatni, vagy másképp értelmezni ha valaki nem tesz hozzá egyéb jelzőket, pl. jó zsidó, magyar-hazafias zsidó, rendes zsidó, stb. Értitek? :)
    Eleve a szó negatív: lezsidózták! Nem tudom hogy vagytok vele, de én kifejezetten örülök neki, ha magyarnak tart valaki. De az ő életstílusuk valahogyan mást követel meg. Titkolják ezt.
    És sajnos ezért van, hogy ha valakire rásütik, hogy zsidó, még akkor is megsértődik, ha történetesen az... Mondjuk az, hogy ez nem az adott személynek, hanem másnak fáj, ez megint egy másik történet. :)

    TT

    VálaszTörlés
  15. Megpróbáltam futurisztikusan gondolkodni, de nem megy. Attól tartok túl maradi vagyok ehhez.
    Végigolvastam még egyszer a következő évszázadok várható "eseménysorozatait" és vannak köztük olyan elemek, amiket nem értek. Vagy a fizika fog megváltozni, vagy úgy baromság, ahogy van.

    Pl. ezek itt:

    "2291 A Nap működése leáll. Kísérlet az újraindításra.

    A nap nem atomreaktor, vagy egy rossz Trabant.
    5 évig tök sötétben azon kínlódunk, hogy a fúziót újraindítsuk? Jó legyen.

    "2296 Újra beindul a Nap. Csökken a Föld gravitációs ereje, az űrállomás és a műholdak zuhanni kezdenek."

    Örvendek, hogy beindul a nap, tuti hogy atomtöltetekkel bombázzák majd meg. Mindegy.
    És itt jön a kedvencem. Csökken a Föld gravitációs ereje? Ugyan mitől?
    Ha már csökken azoknak a fránya műholdaknak nem "megszökniük" kéne zuhanás helyett?
    Nem vagyok egy asztrofizikus, de azt hiszem ez elég ellentmondásos.

    Remélem ennyire kell komolyan venni az atomháborús jóslatokat is.
    Mert egy atomháború esetén már tényleg a Jobbik is kevés lesz. Igaz Moto? :-D

    VálaszTörlés
  16. Kraft!

    Nem lesz gond, mert posatmajom úgyis leleplezi honlapján a FULL belső infóival a közelgő atomháborút és akkor már nem merik megcsinálni. De legrosszabb esetben majd kasar feltalál egy nap beindító kütyüt és minden megy tovább. :P

    VálaszTörlés
  17. Aztán elgondolkodtam az időelágazáson is. Ez egy érdekes feltevés, ha valóban létezik ilyen, akkor az "időszálak" számának mindenképpen végtelennek kell lennie.
    Ez számomra abszurd, de nem szabad kizárni.

    Végtelen időszál viszont végtelen dimonzót feltételez.
    pl. egy másik idősíkon nem volt Trianon, és 90 év alatt Magyarország a 3. legnagyobb hatalomból világhatalommá vált. Magyar a világnyelv.

    (ugorjunk ebbe a dimenzióba! :)

    Ebben az esetben viszont értelmet nyer, a ma értelmetlen "mi lett volna ha..." kifejezés.

    Ha ez valóban létezik, akkor egy adott esemény pont annyi szálat kellett hogy elindítson, mint amekkora fajsúlya volt.
    Mondjuk az, hogy az USA ledobta az atombombákat Japánra több új szálat nyitott meg, mint abban a pillanatban megtörtént egyéb más jelentéktelen esemény.
    Viszont ha a szálak száma végtelen, márpedig az, akkor meg nincs értelme a "több" kifejezésnek.

    És akkor itt most abbahagyom, mert azt hiszem már én se tudom miről írok :)

    VálaszTörlés
  18. Mózes

    Felőlem mehet a sikítás rohangálás, Judgement day, Yeah!
    Egyébként mintha valahol azt olvastam volna hogy ez a bolgár boszorkány a 9/11 és a tengeralattjárós bulit utólag "jósolta" meg....:))
    Humbuk ez mind mint a nosztredámusz jóslatai...ha az ővéit vesszük akkor már pár éve vége a világnak...

    VálaszTörlés
  19. PUBLICISZTIKA
    Orbán a hibás, avagy hogyan vigasztaljuk kisemmizett nyilasainkat

    bulletNyomtatásbulletKüldés e-mailben Para-Kovács Imre bullet 2010. november 17. 11:27
    Frissítve: 2010. november 17., szerda, 11:28
    Bóbita kemény csaj volt. Szárnyat igézett a malacra, röptette, majd kikacagta, a malac pedig - gondolom - égett, akár a rongy. Mint a fentiekből is kiderül: egy pillanatig sem gondolom, hogy a malac lenne a hibás. Nem hiszem, hogy Morvai Krisztina klinikai politizálása, Gaudi-Nagy kreatív jogértelmezése, vagy akár Novák Előd feminin fasizmusa megütné a frusztrációs toleranciaküszöbömet, ha nem lapátolta volna alájuk a Fidesz az almot minden reggel, nem cserélt volna vizet a tálkájukban, és nem gondoskodott volna arról, hogy ezek az egyébként teljesen súlytalan figurák felkerüljenek a magyar politikai térképre. Lehet arra a hivatkozni, hogy mindez Gyurcsány Ferenc nélkül nem jött volna létre, de hazugság lenne. Bárki lett volna hatalmon, a Fidesz beveti ezt a módszert, mert mindegy volt, kitől szerzik meg, nekik az irányítás kellett.

    VálaszTörlés
  20. Névtelen,

    mit szeretnél ezzel a bemásolt írással bemutatni? Egyébként amennyire láttam, a Fidesz mindent megtett, hogy a Jobbik ne tudjon érvényesülni. Ki volt adva az aktivistáknak, hogy tűzzel-vassal...

    VálaszTörlés
  21. Névtelen,

    ha látnék valami logikát az általad leírtakban, még hihető is lenne a sztori, de nincs benn logika.
    Jobbikkal, és Jobbik nélkül is meglett volna a Fidesz 2/3. Akkor ki hozott itt létre kit, és minek?

    Kraft

    VálaszTörlés
  22. Az meg tévedés, hogy Gyurcsány Ferencnek nem volt köze a választások végkimeneteléhez. Ha nincs a 2006-os öszödi böszmeség, és egy Bajnai féle látszólag legalább "normális" ember az Mszp főarca, akkor nem bukik ekkorát a böszme párt, és nincs Fidesz 2/3-ad sem.

    Bár nem mintha bármi jelentősége lenne.

    Kraft

    VálaszTörlés
  23. Kraft, amennyiben a jósnő valóban "látott" a jövőben, miután nem következett be az indonéz háború jóslata, az a jövő, amit látott mindenképpen megváltozott. Azt viszont nem tudhatjuk, hogy miként változott.

    Amennyiben a jósnő "látott" a jövőben, mivel nem rendelkezett tudományos háttérrel, úgy értelmezte a "látomásait", ahogy tudta. Feltételezhetően "vizuális" módon "látta" az eseményeket, mint egy filmen és azt értett belőle, amit képes volt megérteni. Ezért engem nem zavarnak egyes "látomásainak" logikátlansága, vagyis ettől még nem tudom megállapítani, hogy a jósnő valóban "látott" a jövőben vagy sem.

    Ami az időelágazásokat illeti, ez csak egy feltételezés részemről. Ha nem így működik az idő, akkor az időutazó paradoxisa miatt nem létezhet sem időutazás, sem jövőbe látás. Talán nem is léteznek, ezt én nem tudom.

    Az írás lényege az, hogy érdekes módon ezekben a hónapokban nagyon közel állunk olyan események bekövetkezéséhez (háború Koreában vagy Iránban), amik valóban beindíthatnak egy világháborút. Persze lehet, hogy csak véletlen az összefüggés a jóslattal, de az is lehet, hogy nem. Mindenesetre érdemesnek találtam rámutatni.

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  24. Mantis, amiatt ne aggódj, hogy ki mit mond a Jobbikról. Ha Orbánnak sikerül elkerülni, hogy tovább növekedjen a munkanélküliek száma és mondjuk a norvég bűnözés, akkor négy év múlva is valszeg rá szavaz a tudatlan többség. Viszont, ha nem sikerül neki, akkor nagy lesz a düh és a pánik a birkacsordában és mivel akkor a Jobbik lesz az utolsó remény, rá fog szavazni a többség. Vannak olyan helyzetek, amikor már nem lehet variálni a politikában, akármennyire is profi valaki a szlogenek gyártásában és egyéb agymosásban.

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  25. Mózes megmondom őszintén azért nehéz ehhez a témához érdemben hozzászólni, mert feltételezések tömkelegén alapszik, és ahogy eljutottál az első "ha" szócskáig, már legalább két különböző irányba mennek a dolgok.

    Itt még "tetézi" a dolgot a tény, hogy ez "csak" egy jóslat.

    Igen, lehetséges az a verzió is, amit te írsz, hogy 2008 óta az egész jóslat megbukott, így minden ami abből következik, már eleve fals alapokon nyugszik.

    Nem tehetek róla, reál beállítottságom miatt nem tudok elmenni a fizikával dacoló kijelentések mellett. Ezt a Föld gravitációjának csökkenése és a műholdak lezuhanása kapcsán írtam. Egyébként tovább megyek, nem csak a műholdak szökhetnének meg, hanem maga a Hold is, ha a Föld veszít gravitációjából, de hagyjuk ezt a részét.

    Igen, ha háború, akkor Iránra gondolunk, vagy Koreára. Lehet, hogy meglepetés fogja érni azokat, akik most erre gondolnak.
    9/11-nek is a meglepetés, "ilyen nem történhet meg" volt a "varázsa".

    Kraft

    VálaszTörlés
  26. Kraft, ami a földi gravitációs dolgot illeti, ne felejtsd, hogy a műholdakra (és a Holdra) nem csupán a Föld, hanem a Föld és a Nap kölcsönhatása vonatkozik. Ha vmi lényegesen megváltozik a Nap termonukleáris fúzió működésében, az módosíthatja pl a napszél erejét és, ami bizonyára módositja a műholdak pályályát így vagy úgy. Ilyesmi akár egy gravitációs változásnak is tűnhet egy olyan jövőbe látonak, aki nem rendelkezik tudományos műveltséggel.

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  27. Ha ilyen szemszögből nézzük, akkor a világürben minden kölcsönhatásban van, mindennel. Noha Newton és Einstein másképp írja le a gravitáció elméletét, mindkét esetben a tömeg a mérvadó. A Föld tömege konstans kell hogy legyen (anyagmegmaradás törvénye), eleve nem változhat a gravitációja sem. A napé viszont igen. Ez megint más tészta.

    Az apró kis műhold, vagy űrbázist a Föld tarja pályáján, ha a Föld hirtelen eltűnne a semmiben, akkor a Hold és az aprócska műholdak sem maradnának meg a naprendszerben.

    Newton és Einstein elmélete között azonban van annyi különbség, hogy előbbi feltételezése alapján a Föld pályáján maradna akkor is ha lelassulna a nap körüli keringési sebessége. Einstein szerint viszont nem. A nap előbb utóbb elnyelné a Földet.

    Engem viszont most az ágyam nyel el, holnap robot.

    Jó éjt
    Kraft

    VálaszTörlés
  28. Jó éjt Kraft.

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  29. Jó kis agymenést láthattunk itten kérem szépen! :)
    Biztos, hogy érdemes ennyire fizikai szinten megmagyarázni a jóslatokat? Teljesen igazad van Kraft, hogy szkeptikus vagy az ilyenekkel. Én viszont úgy próbálom felfogni, hogy hozzátesz-e valamit az ismereteimhez. De való igaz, sok sok félelmet generálnak ezek a jóslatok általában, és ezt ki is használják az irányítók.
    Ráadásul ha valóban megváltozott a "terv", akkor annak valószínűleg az is az oka, hogy az ilyen előrelátások kiderültek, ami önmagában változtatott a mátrixon! :)

    Mellesleg Einsteinnek is volt egy pont idevágó jóslata, ami botokkal és kövekkel kapcsolatos, na ki emlékszik?

    TT

    VálaszTörlés
  30. TT, az elmult napokban, az amerikai főparancsnok azt állította, hogy É.-Korea újjabb nuk. fegyvereket készül gyártani egy teljesen új urániumdúsítü berendezés segítségével és, hogy mindenáron meg kell akadályozni. Közben, az é.-koreai tűzérség többször is d.-koreai katonai célpontokra lőtt, hívatalosan megsebesítve 4 d.-koreai katonát. Jelenleg, D.-Korea hadserege teljes riadóállapotban van, valszeg az é.-koreai is. Kína éppen most nyilatkozott, hogy sűrgősen kell nemzetközi tárgyalást nyitni a koreai probléma körül.

    Lehet folyton szeretetről meg Szent Koronáról hablatyolni, de ettől még nem nyílik ki a szemünk azokra a veszélyekre, amik körbevennek mindannyiunkat. A jóslás téma sem olyan egyértelmű, mint sokan gondolják és erről sem lehet nagyon olvasni (pl mi van akkor, ha a jóslás is részévé válik az események meghatározásának). Nem mindenkinek tanácsos nyitott szemekkel nézni a valóságot, de nem is kötelező.

    Csak úgy mellékesen, az írás első és utolsó paragrafusa szól a jóslatról, a többi a jelenleg leg aggasztóbb nemzetközipolitikai fejleményekről. A jóslat itt valóban csak körítés.

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  31. Bukovinai, ez megint hollywood egy jelentős támadása a magyarság ellen. Az az eszmerendszer ellen, ami ellen ők felépítették ezt az ő általuk kontrollált virtuális világot.
    TT

    VálaszTörlés
  32. Észak Korea lebombázott egy Dél Korea által felügyelt kis szigetet. Dél Korea viszonozta a tüzet mindkét oldalon vannak veszteségek. 1953 óta ez a legkomolyabb összetűzés a két fél között.kasar

    VálaszTörlés
  33. Úgy nagyjából kétezer éve járt közöttünk valaki aki ezt mondta:
    "Hallanotok kell majd háborúkról és háborúk híreirol: meglássátok, hogy meg ne rémüljetek; mert mindezeknek meg kell lenniök. De még ez nem itt a vég."
    TT

    VálaszTörlés
  34. Erről sem fog nagyon írni senki mostanában, de a koreai helyzet azért is különösen veszélyes, mert úgy tűnik, hogy maga Észak-Korea is (nem csak az amerikai és európai globalisták) akarja a háborút. Ez értelmetlennek tűnik mind addig, ameddig nem tudjuk, hogy Észak-Korea jelenlegi diktátora Kim Jong-il (Kim Il-sung egyik fia) Genfben tanult. A genfi egyetem "politológiai" és szociológiai tanszékek az európai globalista elitek egyik fő kiképzőpontja, ahol számos "fejlődő" országok vezetői vannak felavatva a Rothschild hatalom árnyékában. Az öreg Kim Il-sung Kína embere volt, de már valszeg vegetatív állapotban van.

    mm

    VálaszTörlés
  35. Index fórumáról, ott is „foglalkoznak” a témával:

    „Ránk férne egy tiszta lappal indulás, az biztos. Bilderbergék egyébként is le akarnak minket redukálni 500 millióra - úgy globálisan. Ha a családomra gondolok, akkor tiltakozom a pusztulás ellen, ha meg arra a két leszbikus nőre aki faszi lett de az egyikük mégis terhes és borostás, akkor azt mondom, tényleg kihúztuk a gyufát, ideje vállalni a következményeket, nyomják meg a piros gombot azt hadd szóljon.”

    :)

    TT

    VálaszTörlés
  36. Ajánlom figyelmetekbe Szeszák Gy. érdekes szemszögéből vizsgált iszap históriát.

    VálaszTörlés
  37. Látnokok mindig voltak.
    Az, hogy valaki mit lát és hogyan értelmezi sok mindentől függ, aminek egy része szubjektív.
    A lényeg mindig az, hogy a látomást odaátról ki "generálja".
    Bingo TT-nek!
    "Gyümölcseiről ismeritek meg a fát."

    Ennél nagyobb dolgok is fognak szerintem "történni".
    Mellesleg elkerülni nem nagyon lehet azt, ami vár ránk

    Misi

    VálaszTörlés
  38. Mózes talán ezért nem is akar részt venni illetve közbe lépni Kína jelen helyzetben. Kína ahogy olvasom abban érdekelt, hogy Kim Jong-il és bandája megbukjon, persze kérdés milyen vezetés kerülne helyükbe.

    Szóval Kínának "kedvező" ez a kialakult kakasviadal a két Korea közt.

    Ettől függetlenül ebből nem igazán várható világháború.

    Kraft

    VálaszTörlés
  39. Hát olyan, ami Kínának kedvező Kraft. Ezt, valszeg az elit is támogatná. Kéne neki Kína, de a sárgák "arca" kifürkészhetetlen.
    Misi

    VálaszTörlés
  40. Sztem nem jó ez Kínának, Kraft. Nagyon is ellenkezőleg. Már elmondtam miért a "Jósnő..." írásban. Nagyon veszélyes ez a helyzet, ma este az orosz külügyminiszter is nyilatkozott ez irányban. A következő napok/hetek sorsdöntőek lesznek, de ha kitör a háború a két Korea között, az nagy eséllyel a harmadik vh kezdete lehet.

    mm

    VálaszTörlés
  41. A helyzet azért is veszélyes, mert az amerikai globalisták jól tudják, hogy az észak-koreaiaknak már tele van a hócipőjük a nyomorból. Ha kitör a háború a két Korea közt, biztos vagyok benne, hogy É-Korea oldaláról csak a különleges csapatok hajlamosak kitartóan harcolni vagyis sztem É-Korea nem képes győzni Kína nélkül. Ha pedig Kína nem avatkozik bele, vmit tennie kell, hogy a kínai kommunista pártvezetőség ne tűnjön gyengének a kínai közvélemény előtt.

    mm

    VálaszTörlés
  42. Még mielőtt vki megkérdezné, hogy akkor miért akar É-Korea kiprovokálni egy háborút: sztem azért, mert ezt el is akarja veszíteni, hogy újra egy egyesített Korea legyen. Persze az é-koreai hatalom ezt el tudna érni egy egyszerű politikai döntéssel is, hiszen D-Korea örömmel fogadna vissza É-Koreát, csak hogy a globalistáknak kell a háború, hogy megalázzák Kínát ahol még mindig reménykednek egy újjabb Tien-An-Men forradalomban. É-Koreát pedig már nem Kína irányítja és ha nem ő, akkor a globalisták.

    mm

    VálaszTörlés
  43. Ha ugyanez történik Israel és Gáza esetében, akkor ebből max. egy apróbetűs hír lenne, most meg már háborús helyzetről beszélnek.

    Keltik a hangulatot.

    Mózes lehet, hogy szerinted nem jó ez Kínának, de szerintem meg Kínának van annyi esze, hogy ebből is kihozza a legjobbat.

    Hallottál Kína részéről hivatalos nyilatkozatot, hogy Észak Korea vegyen vissza magából?

    http://www.fn.hu/kulfold/20101123/hagyni_fogjak_koreai_haborut

    Két Korea közel 60 éve egy tűzfészek, ami időről időre hol erőrekap, hol alábbhagy.

    Még mindig nem értem, hogy ebből miért lenne világháború.

    VálaszTörlés
  44. Hogy miért lehet ebből vh? Azért, mert vannak, akik éppen ezt akarják.

    mm

    VálaszTörlés
  45. Van itt egy jó kis könyv (angolul) :

    http://www.terrorism-illuminati.com/content/embedded-version

    Nagy részét már más munkákból ismerem, de azért bele olvasgattam és nem rossz.

    bukovinai

    VálaszTörlés
  46. "Erőteljes trend figyelhető meg az állatvilágban arra, hogy amennyire csak lehet, elkerüljék az agresszív összecsapásokat. Ennek érdekében a felek már a harc előtt igyekszenek felmérni a másik állat erejét és esélyeit egy lehetséges összecsapás során. A harc ritualizálttá válik: nem támadnak egymásra, hanem bemutatják azokat a viselkedéselemeket és testi adottságaikat, amelyeket használnának, ha tettlegességre kerülne sor. A ritualizált harc már nem agresszív cselekedet, sokkal inkább kommunikációs aktus: jelzéseikkel megpróbálják a másik felet meghátrálásra kényszeríteni. A ritualizáció tehát etológiai értelemben azt jelenti, hogy egy mozdulatsor, viselkedéselem funkciója megváltozik, és a továbbiakban kommunikatív szerepet tölt be.
    A ritualizált harc formái és céljai is fajról fajra mások. A magányosan élő hörcsög hímek, mikor egy rivális hím hatol be területükre, "megvívnak" vele. Az állatok apró harapásokat váltanak, ám ezek a harapások korántsem veszélyesek. Néhány ilyen összecsapás után aztán az egyik hörcsög meghátrál, s így mindketten elkerülik a súlyos sérülés kockázatát. A rezidens, tehát a territóriumot birtokló hörcsög célja az, hogy a betolakodót eltávolítsa területéről, ezért mindaddig űzi azt, míg át nem lépi territóriuma határát."


    Akkor itt most a két kis hörcsög az USA és Kína. Mert ugye itt igazából nem Koreáról van szó.
    A fenti hasonlat annyiban sántít, hogy ez a két nagy hatalom rosszabbak, mint az állatok.

    Kína nem nagyon strapálja magát, hogy "elkenje" ezt az incidest. Azt a 6 oldalú tárgyalást akarja megújítani, amire semmi esély.

    Mózes, attól mert valami angolul van írva, nem magyarul, még lehet cionsajtó.


    Nos, hát várjuk a világégést.

    VálaszTörlés
  47. Kraft, mi mást tehet most Kína, minthogy tárgyalásokat sürget? Válasz: kilőni egy rakétát az amerikai partoknál. Főleg erről szól a fennti írás. Kérdés: vajon ez elég lesz-e, hogy az amerikai globalisták ne merjenek tovább lépni.

    mm

    VálaszTörlés
  48. Én sem tudom Mózes, mindenesetre a main streem tele van azzal, hogy ebből nem lesz háború.

    Szeretném ezt a verziót elhinni.
    Te is tudod, hogy egy lehetséges atomháború után mi marad belőlünk és kik élik túl.

    Ezt senki nem akarhatja, főleg nem most, mikor minden "jó" irányba megy az NWO felé.

    Kraft

    VálaszTörlés
  49. Kraft, éppen ellenkezőleg, nagyon rossz passzban van a nyugati globalisták álma és ezért is most mindent be fognak vetni a globalista elitek. Lehet, hogy csak az a cél, hogy Kína elveszítse az é-koreai ütközőzónáját Amerika javára és ezzel meglegyen alázva a kínai vezetőség, hogy aztán több eséllyel lehessen távirányítani egy újjabb "narancsforradalmat" Kínában. Az is lehet, hogy a cél háborúba csalni Kínát egy amerikai-koreai-japán szövetség ellen, mert az amerikai globalisták szerint Kína nem képes Amerikáig repíteni a még eléggé kezdetleges termonukleáris rakétáit. Ennek az ellenkezőjét akarta bebizonyítani az a bizonyos kínai tengeralattjáró, ha minden igaz. Az európai globalista elitek pedig azt hiszik talán, hogy Kína és Amerika jól megtépázhatják egymást miközben Európa kimarad a buliból. Szal ez egy nagy és bonyolult játszma, amiből lehet akármi, vagy éppen semmi. Talán ez lesz a globalisták utolsó játszmája. A béke oldalán azért ott vannak a kínai vezetőség, Medvedev-Putyin és Obama, ami nem semmi.

    mm

    VálaszTörlés
  50. Ne haragudj Mézes, de Obama csak egy bábu... Bár az kétségtelen, hogy szerte a világban egyre többen ébrednek fel és olyanok is akik valami befolyással is rendelkeznek valamiben.

    Azt nem mondanám, hogy a béke oldalán vannak a kínaiak és az oroszok, csupán a saját érdekeik oldalán az pedig most nekik a béke... Hisz gazdaságilag erősödnak, fejlődnek és szépen alalkulnak. A hegemóniájukat úgy lehet letörni, hogy háborúba kényszeríted őket, egy-két atom csapás - majd gyors béke, és a zűrzavarban egy jó kis vírusos tömegpusztítás a nyakukba.

    Nagyban megy a sakkjátszma.

    Még csak a "bemondásoknál" tartunk - mint az ultiban. Mindenki bemondogatja, hogy mit szeretne játszani aztán aki a legnagyobbat mondta az teheti ki az első lapját. Itt is ez megy. Taktikázás, helyezkedés, szövetségek, megrettentés, erő demonstráció stb. De valakinek ki kell majd játszani az első kártyát...

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  51. MORFOGENETIKUS MEZŐ ÉS SZABAD ENERGIA
    http://www.vimeo.com:80/16957079

    TT

    VálaszTörlés
  52. Mr.NOBODY!

    Nem, én arra gondolok, hogy más a lábszárcsont és más a fokos. Meg arra, hogy a címer szerkesztésnek vannak szabályai.

    No meg arra, Névtelen, hogy rosszhiszemű vagy.

    MISI!

    VálaszTörlés
  53. TT

    Vágignéztem a videót, csak ennyit fűzök a végén hozzá:

    Ámen.


    Kraft

    VálaszTörlés
  54. Nem vagyok rosszhiszemű, Misi.

    Erről a két dologról ORDÍT, hogy ugyanaz. Ha nem látod, akkor NEM AKAROD LÁTNI.

    Attól, hogy vaknak tetteted magad még a dolog az marad ami. Ez a két címer egy és ugyanaz.

    bukovinai.

    íme pár betyár címer :

    http://szallasitthon.hu/data/gallery/93/middle/cxQOkbnf.jpg

    http://api.ning.com/files/FOTMpGHb4-4O6*vRU5aDhnnK-TI8bterW-BkpRoz4YciRGIBPe0hn-T1KG2itsrQ8DAJo4mKSMawxSM14PeDbBHt1Cb9DMEc/betyar.png?crop=1%3A1&width=64

    http://www.lovasok.hu/images/lovardak/szepalmai_betyar.png

    Valahogy egyik se hasonlít a Scull and Bones címerére nemigaz ? Miért is véded őket ennyire ???

    (Most nem a betyársereg tagjaival van a probléma, mert ők valószínűleg nem is tudnak erről az egyezésről. valami más probléma van itt...tudni kéne, hogy ki csinálta ezt a címert, mert mindenesetre elég gyanús az ügy.)

    VálaszTörlés
  55. Szó, mi szó elég szerencsétlen ez a jelkép választás a betyároknál. Ideológiai hátterüket nézve viszont nem sok közös lehet e betyárok és a globálék egyik csontos szervezete között. Hacsak nem az, hogy a betyármúltat akarják egyesek felhasználni - de úgy, hogy az ezt nem ismerők szemében csak újabb terrorveszélyt keltsenek. Az egyszerű tv-néző ha lát egy maszkos embert bilincsben, miközben súgalják az agyába a kommentet "szélsőséges, radikális, rasszista szervezetet sikerült a rendőrségnek elfognia...", akkor ezen egyszeri tv-néző számára az elit által kívánt gondolatkapcsolódás már meg is történt. Betyár = tenorista.
    :)
    (de lehet, hogy nem is akkora vicc ez...)
    TT

    VálaszTörlés
  56. Arra kérlek Bukó, hogy ne mond meg, hogy én mit gondoljak. A gyanakodás szerintem itt felesleges energia pocsékolás.
    Aki a címert csinálta egy dilettáns és akkor az általad leírtak alapján, tájékozatlan pancser lehet, eléggé rossz ízléssel megáldva.

    Misi

    VálaszTörlés
  57. Aktuális: néhány skinhead gyerek felvonulása tipikus híradóba való anyag, jól megfélemlítve az egyszeri tv-nézőt:

    http://kuruc.info/r/6/69942/

    Nagyon nem mindegy hogyan van felvezetve egy hír...

    TT

    VálaszTörlés
  58. Még egy nagy csapás az amerikai globalista álmokra: http://nol.hu/lap/vilag/20101125-gyozott_a_rubel_es_a_juan Na, ez az ami miatt kezdenek begolyózni az amerikai globalista elitek. Ha már nem sikerült nekik egymás ellen uszítani Kínát és Oroszországot (ahogy ez eleinte volt tervezve) és nem sikerült narancsforradalmározni sem Kínában, sem Oroszországban és nem sikerült kinyírni Putyint sem (pedig nagyon sokszor megpróbálták... most már csak a vereség elismerése marad vagy a háború Kína ellen, arra számítva, hogy Oroszország nem fog beavatkozni és arra számítva, hogy az amerikai védelmirendszer ki fogja szűrni a kínai nukleáris ballisztikus rakéták 90 százalékát. Őrült időket élünk, de van remény. Például csak akkor támadhat Amerika, ha előbb "elintézik" Obamát az amerikai elitek. Obama pedig szerencsére sokkal jobban van védve, mint akkoriban JFK.

    mm

    VálaszTörlés
  59. ...Viszont 2012-ben újra lesznek elnöki választások Amerikában és már is uszítják a kazár médiák az amerikaiakat a "csúnya kommunista-néger-muzulmán-ésnemisamarikai" Obama ellen...

    mm

    VálaszTörlés
  60. Misi, rendben. Az is lehet, hogy tévedek.

    TT: Nem tudom. Én, ha magyar hazafiakat látok felvonulni nem a félelem kéne, hogy először az eszembe jusson, hanem az, hogy mennyire jó hogy itt vannak, stb. Hogy van aki megvédi a hazát. Örömöt kéne inkább éreznem nem ?

    Ha a zsidókban és/vagy a cigányokban kelt félelmet csak, akkor még rendben is van. De ha a "mezei" állampolgár is félelembe esik, az nem jó mert akkor könnyebben beveszi majd a mesét amit a hatalom fog kitalálni, hogy likvidálni tudja a tettre kész hazafiakat.

    Bár a betyároktól régen is féltek az átlag emberek :)

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  61. Az a probléma kedves Bukovinai barátom, hogy a betyársereg csak az egyszeri magyar/zsidó/cigány emberben kelthet félelmet, de az igazi ellenfél csak jót röhög ezen az egész mókán. Sőt még ki is használja a helyzetet saját céljaira (pl. a híradóval).
    A másik meg az, hogy szerintem az ilyen csoportok tele lehetnek igen erőteljes előítéletekkel rendelkező (ezáltal manipulálható), nagyon "erős", ám de egyszerre buta emberekkel.
    Az elit csak arra vár, hogy lecsaphasson a kis harcias kedvű alakulatokra. Egy darabig engedi őket elszaporodni, aztán jön a médiakampány, beindul a gépezet (terrrrrorveszély!), és minden megint a céljaik szerint alakult.
    Mindamellett én örülök is egyben ha látok ilyet, mert egy ilyen kisebb település pillanatnyi gondjait megoldhatja egy betyárfelvonulás. Ráadásul ha még inkább elszabadul a pokol idehaza, akkor még nagyobb szükség lesz az ilyen összetartó csapatokra - a saját éhes cigányaink ellen... De nem kívánom ezt az időt..

    Mózi, de hát nem pont a kazár elit tette trónra Obamát is? Hm...

    TT

    (u.i.: nem én tettem fel ezt a skulls and bones vs. betyársereg összehasonlítást - mielőtt valaki gyanakodni kezdene)

    VálaszTörlés
  62. Nem így van ez TT. Obama az amerikai nacionalista elitek embere és sosem lehetett volna elnök, ha az amerikai feketék nem szavaztak volna rá tömegesen. Obama egy afféle amerikai Vona. Az amerikai nacionalisták sajnos nem rendelkeznek az amerikai "nagy" mediával (sem a fegyvergyártási vagy az energetikai vagy a gyógyszergyártó iparral, sem pedig a nagyobb pénzintézményekkel) kivéve talán a FoxNews-al. Orbán nem véletlenül a republikánusnak drukkolt, amikor a választások előtt Amerikába utazott és még véletlenül sem fogott kezet Obamával. Erre is ráfázott Viktor. Persze Sorosék és Rothschildék taktikáztak és tettek valamennyi pénzt Obama választási kampányában is, de nem örültek neki és most még kevésbé.

    mm

    VálaszTörlés
  63. Volt egy hozzánk hasonló őrült, aki fogta és visszafelé lejátszotta Obama beszédét, majd értelmes - okkult - szövegeket vélt felfedezni benne! Ehhez mit szólsz Mózesem? :)

    http://www.youtube.com/watch?v=jqALdkTArqs

    Itt van egy két érdekesség, talán van benne némi újdonság is számotokra:
    http://www.magharakademia.hu/aranylaci/forum/viewtopic.php?f=8&t=2099

    TT

    VálaszTörlés
  64. Mózes már leírta valahol, valszeg PI lapján ezt a véleményét. Akkor gondolkoztam el ezen és bizony van ebben valami. Warren Buffetnek és társainak telik egy kampányra. Száz százalékosan persze nem tudhatjuk.
    Nyilván az amerikai elit valamilyen szinten kötődik a világelithez, de azért önállóságuk is van. Freedman is támogatta a nemzeti mozgalmakat.

    TT! Ez az oszlop más jósolt események ellensúlyozására is születhetett. Fekete mágia, ami hatásosabb lehet, mint a HAARP, ha jól van megcsinálva. Az emberek majd nem tudják, kinek higgyenek. Az állíttatók viszont nem tudják, hogy a Jóisten "eszen" nehéz túljárni!
    Az emberek döntő többsége nem tudja, hogy a tetoválás ábrája és színei hatnak a viselőre, ahogyan a ruha is, a hajfestés is stb.
    Mindazon által nem "első vonalbeli" munka ez az építmény, hiszen tudható volt, hogy a dolog részletei kiderülnek.

    Semmi baj Bukó. Szemöldök ráncolás a névtelenség miatt vót, igaziból. Bocsi!
    Misi

    VálaszTörlés
  65. Obamával kapcsolatban Alex Jones készített egy filmet, Obama Deception névvel... hát az elég meggyőző... Legalábbis számomra...

    http://magunk.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=749:az-obama-csalas&catid=55:gerilla&Itemid=141

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  66. "Észak-Koreával kapcsolatos elbírálásunk hungarista szemszögből: Észak-Korea a Föld egyik tiszta erkölcsű országa. Nincs holokauszt-vallás, fajtalankodó parádé, magzatgyilkosság, kizsákmányolás, kábítószer és prostitúció, és vezetőik olyan kommunisták, akik köpnek a zsidó "apostolokra". Az egész társadalom katonailag szervezett, kiváló közösségi szellemiségű. Minden más lényegtelen.

    Gyártó István – Jövőnk.info"

    Eddig a pontig azt gondoltam, hogy a jövönk.info valóban egy mértéktartó, kilengésektől mentes, igazságot kutató, ostobán NEM ítélkező honlap.

    Hát István kollégájuk ezt a képet lerombolta most bennem. Mégha az utolsó mondatot nem írta volna le, akkor nem figyelek fel erre a kijelentésre, de ez már a ló túloldala.

    VálaszTörlés
  67. Mózes, érdekelne a véleményed erről a David Livingstone könyvről. Érdekes dolgokat állít benne a szerző. Hogy mást ne mondjak : Árpád kazár törzsből való volt, meg hogy a Merovingok Szkítiából jöttek... Érdekes leszármazási levezetések vannak benne. A Gesta Hungarorum-ra is hivatkozik benne a szerző. Egyszóval nagyon érdekes dolgokat állít a könyvében.

    Ezt meg csak úgy véletlenül találtam : :-)

    http://www.thenewamerican.com/index.php/world-mainmenu-26/north-america-mainmenu-36/5226-george-soros-touts-china-as-leader-of-new-world-order

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  68. Ide is beteszem :

    http://www.redicecreations.com/

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  69. Bukovinai, bár nem engem kérdeztél, de szerintem tipikusan az történik, hogy próbálják összemosni az emberek fejét amennyire csak lehetséges, kevernek-kavarnak, mert a magyarok ősiségéről egyre tisztább kép alakul ki. Belátható, hogy egy "kiválasztott" nép nem engedheti meg magának, hogy nálánál legyen régebbi... :)
    És minő meglepő, hogy pont egy Dávid állít ilyeneket. Egyszerű a képlet: szeretnének ott lenni minden történelmi korban, még ha nem is voltak ott sohasem. Ennyi.
    Mostanában terjed a híre az uralkodó angolszász-kazár vérvonal elméletnek párhuzamosan a magyarságkutatás eredményeivel, hát a véleményformálók megpróbálják ezt összemosni.

    TT

    VálaszTörlés
  70. Bukovinai, annyi sötét felhő van már a fejünk felett, hogy igazán nincs kedvem időt tölteni olyan könyvek olvasásával, amik több ezer éves mendemondákkal és egyéb legendákkal foglalkoznak. Nem tudhatom, hogy pontosan honnan jöttek a merovének és nem is érdekel. Amennyit olvastam a témáról már évekkel ezelőtt arra mutat, hogy az óriási kazár területről (Kaszpi tenger térség) jöttek. Állítólag gyakori volt náluk a vörös haj, ami állítólag jellemző volt az uralkodó kazár törzsekre, mint ahogy ez ma is jellemző sok olyan askenázi családokra, akik nem keveredtek a "gójokkal". Egyes források szerint (pl Drábik) a merovének ősei valaha az izraelita törzsekhez tartoztak, de aztán vmi titokzatos szörnyű bűncselekményt követtek el a többi törzsek szempontjából (valszeg vmi vallásos jellegű "szentségtörés") és ezáltal el lettek üldözve kelet (a későbbi kazár birodalom területe) és nyugat felé (görög és római területek). Aztán az 5. században csoportosan át települtek a mai francia, belga, svájci és német területekre is, ahol akkoriban főleg a frankok voltak a menőmanók és hála a fekete mágia tudásuknak (kabala) átvették a frank társadalom vezetését. Állítólag így jött létre a merovén uralkodó dinasztia. A történelmi források szerint, ezek a vöröshajú emberkék ravaszok, kegyetlenek, szexuálisan túlfűtöttek és gátlástalanok voltak... Igazán bármit is lehet mondani, mivel ezek már nagyon régi dolgok.

    mm

    VálaszTörlés
  71. TT: Drábik János maga is hivatkozik erre a könyvre az írásaiban, tehát annyira nem lehet rossz.

    Mózes, köszönöm a választ.

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  72. Buko, ha érdekel a téma, a merovénekkel kapcsolatban én hajlandó vagyok azt hinni, hogy ezek a legyőzött Trójai túlélő arisztokratáknak és főleg Priam király család tagjainak a leszármazottjai. Ha valóban megtörtént a trójai háború, akkor ez Eratoszthenész szerint Krisztus előtt 1184-ben fejezedett be. Ez persze nem feltétlenül jelenti, hogy Tróját etek a "vöröshajú" emberkék alapították, az is lehet, hogy átvették Trója irányítását, mint ahogy állítólag átvették később a kazárok és a frankok irányítását. Talán éppen Priam volt az első "vöröshajú" trójai király Trója balszerencséjére, mivel sikerült neki olyannira felbosszantani Spártát ( a spártai királynő elrablásával), hogy az végzetes lett a gazdag Trója számára.

    mm

    VálaszTörlés
  73. Mózes igen én is azt olvastam, hogy "ezek" már több helyen is "átvették" az irányítást a történelem során...

    Birodalmak jönnek-mennek, de ők maradnak az irányítói pozícióban. És ez már több ezer éve van így... Ami birodalomról van ismeretünk, mindegyikben benne volt a keze ennek a vérvonalnak... ez azért mindenesetre elgondolkodtató...

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  74. Mózi, szerintem meg igenis fontos a múlt tisztázása, hogy abból minél többet tanuljunk, az akkori hibákat igyekezzük elkerülni. Lehet, hogy ma nem mi vagyunk irányító pozícióban, függünk sok mindentől, és tényleg elég sok a sötét felhő, de ha nem merítünk őseink bátorságából, bölcsességéből, akkor hitetlen, félelembe kergetett melósok leszünk csupán - és ezt az örömet nem adhatjuk meg globáléknak.
    Szerintem. :)
    Persze mindenkinek más a feladata itt. Egyikünk kutatja a múltat, a másikunk a jelent próbálja értelmezni, és felnyitni mások szemét a történésekre. Mindenkire szükség van.

    TT

    VálaszTörlés
  75. Bukovinai, szerintem Drábik is egy meghatározott küldetést hajt végre. Bennem sok kérdés felmerült vele kapcsolatban... Ha gondolod felröppentek néhányat.
    TT

    VálaszTörlés
  76. Szerintem is így van, Buko. Régen a fekete mágia, aztán pedig az uzsora biztosította számukra azt a hatalmat, amivel az emberek gyenge pontjait kihasználva mindenütt ahol megjelentek átvették az irányítást és aztán ennek következtében romokba döntötték az erkölcsi értékeket, utána pedig a társadalmakat. Könnyen el tudom képzelni, hogy már az eredeti izraelita törzsek irányítását is át akarták venni, pl úgy hogy törzseket törzsek ellen uszítottak és ezért lettek elüldözve mint veszedelmes sz@rkeverők.

    mm

    VálaszTörlés
  77. TT: Drábikkal szemben nekem is vannak fenntartásaim, de ő se az "ujjából" szopta ki a tudását, hanem könyvekből. Sokszor idéz más szerzők műveiből. Ami tudása van onnan van. (szerintem)

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  78. Bukovinai jól látod. A történelem során - mai értelemben vett - első birodalom az akkádokkal kezdődött. Ők az első sémi népek.
    Előtte is léteztek nagy kiterjedésű globális civilizációk a Földön, de azok vélhetően nem a mai értelemben vett elnyomó birodalmak lehettek, hanem egy természetvallást követő, természetmintában, harmóniában élő közösségek, ki tudja mekkora tudással.

    Az akkádok lenyomták a sumérokat, majd később az asszírok (szintén sémik) ismét. Szerintem a mai uralkodó vérvonal innen eredeztethető, és valóban ők lehettek minden birodalom élén ezek után, Egyiptomban, Rómában, Bizáncnál, stb.
    Ezért írtam múltkor azt a kis táblázatot, mely bemutatja, hogy két ellentét hogyan küzd egymással évezredek óta:
    sumér - akkád
    méd - asszír
    pártus - római
    szabír - kazár
    hun - bizánci
    skót - angolszász
    stb.
    Ennek a felsorolásnak a végén ma ez áll:
    magunkfajta - magukfajta
    (magyar - zsidó -> bár ez nem ennyire fehér-fekete ma már)
    :)

    TT

    VálaszTörlés
  79. Huh, ez nagyon érdekes fejtegetés. Ez a merovég a meroving dinasztiát jelent?

    Drábik, egy "hivatalos szelepnyitogató". Csak olyasmit közöl, ami régen a sajtóban is megjelent, amíg az elit a sajtó maga alá nem gyűrte. Régebben a vakolók ugyanis nyíltan vitáztak a sajtóban ellenfeleikkel.

    Végül is azért elmondhatjuk, hogyha az emberek hűek maradtak volna az evangéliumhoz, mindez nem sikerült volna Nekik.

    Misi

    VálaszTörlés
  80. Az is valószínű, hogy a kazár vérvonal mindenhol megkavarta a szart, pl. a hunok közé is beférkőzhettek, ezért eshetett szét olyan gyorsan, amit Atilla újraegyesített.
    Árpádékkal is érkezett egy kazár törzs a honvisszafoglaláskor, meg is lett az eredménye. Szinte minden uralkodónál megfigyelhetőek "névtelen" tanácsadók, akik sajnos elég jólk végezték a dolgukat, pl. Szent István esetében is, de később pláne. Az igazi szétesés szerintem Mátyás után következett be, innentől teljes a diadal az ország felett, ezután nincs olyan vezetője Magyarhonnak, akit ne az elit tett volna trónra (talán Horthyt kivéve). A lejtő a Kiegyezést követően még meredekebb lett, a beözönlő ashkenázik miatt, ám a kulcs mindenképpen az elit kezében van már jóideje.
    TT

    VálaszTörlés
  81. Én úgy tudom, hogy ez nem kazár vérvonal. Mármint amelyik vérvonallal a probléma van. Ez kenita vérvonal. Ami azért is érdekes, mert elvileg Káin leszármazottai nem élték túl az özönvizet. Vagy ezek szerint mégis ? :-)

    Káin történetére emlékszünk ugye ? Kezdetektől fogva gonosz volt (felmerül a kérdés, hogy nem is Ádám gyermeke...hanem valami mutáns - az "ördög" gyermeke :)

    Jó lenne valahogy kideríteni, hogy a merovingok, stb visszavezethetőek-e Káin-ig. Mert akkor lehet, hogy tényleg van valami az ufós-hüllős-reptiliános elméletben... :)

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  82. Most jön egy veszélyes hét. Az Oroszországban dolgozó észak-koreai munkásokat visszahívta a kormányuk. Közben két amerikai és egy orosz űrhajósoknak a tervezettnél három nappal korábban kellett visszatérniük, Kazaksztán területen landoltak. Ha megússzuk a jövő hetet koreai háború nélkül, már nem kell annyit izgulnunk egyelőre.

    mm

    VálaszTörlés
  83. @MM!

    Szerinted a III. világháború a jelenlegi felállással - sem az emberiség, sem az elit nem változik - elkerülhető, vagy csak eltolható?

    VálaszTörlés
  84. Sztem elkerülhető, Misi. Az egyik oldalon a nem-választott globalista pénzhatalom, a másik oldalon a kínai, az orosz és sztem a jelenlegi amerika kormányok. Nem is olyan könnyű ilyen helyzetben kirobbantani egy világháborút a globalista elitek számára. Megérzésem szerint a béke oldala fog győzni és elkerüljük a vh-t, de persze semmi sem garantált.

    mm

    VálaszTörlés
  85. Érdemes nézni pl az EU globalisták pofáját, ahogy a brit Vona, Nigel Farage azt mondja nekik: "Vége az Eurójátéknak, uraim! Mit képzelnek magukról?"

    http://www.youtube.com/watch?v=Fyq7WRr_GPg&feature=player_embedded

    Talán tényleg nagyon közel van már a globalista játék vége és ezért is most mindent be fognak vetni, hogy ne tűnjenek el a süllyesztőben.

    mm

    VálaszTörlés
  86. A Jósnő szóljon belőletek!

    VálaszTörlés
  87. Valahol azt olvastam, hogy ez a "globalizmus" is csak egy kamu. Egy álca. Valójában nem globalizmusról szól ez, hanem a brit-USA érdekek világ szintű kiterjesztéséről. Úgy értem, hogy a globalizmus is csak egy álruha. Mert ha kimondanánk, hogy itt egy konkrét családi dinasztia hatalmának kiterjesztéséről van szó az egész világra, akkor az ellen mindenki tiltakozna. De így, hogy be van csomagolva ebbe a globalista maszlagba így már nem szúr sokaknak szemet.

    Remélem így van. És akik nem abból a bizonyos családból valóak beintenek egy jó nagyot ezeknek :)

    Amint világossá válik mindenki előtt, hogy itt egy nagy átverés megy, akkor vége a dalnak. Megbuknak. Az egész világ ellenük fordulhat.

    No, majd meglátjuk, hogy mi lesz...

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  88. @Bukó!

    Itt valójában az elithez tartozó családok uralmáról van szó, akik többségében valószínűleg kazár, ill. különböző európai nemesi családok leszármazottai.

    VálaszTörlés
  89. Misi : tök mindegy. A lényeg, hogy ez "csak" egy pár család. (Egy mindenek felett mint a gyűrűk urában) A többi családnak nem kéne hagynia, hogy ez a pár a fejére nőjön (teljesen) És remélem, ha ez kiderül, akkor észbe kapnak a jónépek.

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  90. Jól látod TT. Az antiszemitizmust is pont ezek találták ki. Ezek a parazita hontalanok.

    A zsidó-gyűlölet keltés csak egy újabb (vagyis régi) trükk, hogy békés embereket egymásnak ugrasszanak... és közben ezek a háttérben tovább uralkodhassanak.

    (Ezt a filmet már régebben láttam)

    Akinek sok ideje van nézze meg a "The Arrivals"-ot (youtube-on fent van. 52x10 perc. angolul van fent, magyar felirat nincs hozzá)

    Nagyjából már végignéztem. Nagyon sok bizonyíték van benne... a vérvonalról...

    A Phase 3 is jó. (ugyanaz a csapat csinálta) az is megvan egy pár óra :D

    Rengeteg ténnyel alá lehet támasztani ezt az angolszász-kazár históriát. Nagyon kilóg az a lóláb!

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  91. Aztahetszazat Mozi, ezt en itt elcsomagolom es elviszem magammal haza ! Nagyon jo !

    VálaszTörlés
  92. noproblem, WF, bármikor bármit átvehetsz tőlem, ahogy már mondtam.

    mm

    VálaszTörlés