2010. november 8., hétfő

Amiért nem lehet béke, szabadság és egyetértés!

Nyílt levél a Magyar Országgyűléshez és a világ nemzeteihez.


E levél megírása nem segélykiáltás, nem is gyűlölet szülötte, csupán a felismerés egy formája.
Felismerése annak, hogy a szavak és mondatok jelentésének, a magyar nyelvezet ékesszólása mögé rejtőzködő gonoszság és féktelen gyűlölet által táplált hóhérokkal és Júdásokkal állunk szemben.

Olyan árulókkal, akik gyűlöleténél talán csak a pimasz cinizmusuk nagyobb. Hirdethet-e békét, szabadságot és egyetértést az, aki részese volt az elejétől fogva mindannak ami esélyét sem engedte a béke létrejöttének, részese volt mindannak ami a valós szabadságot egy látszatszabadságra valójában adósrabszolgaságra cserélte és aktív részese volt mindannak ami az egyetértés helyett a megosztottságot gyakorolta.
Az elmúlt két évtizedben egyetlen olyan választás, szavazás akár népszavazás sem történt, amelyen a szavazó polgárok a valós tények alapján, a felelősségük teljes tudatában dönthettek volna. Ebben Önök tisztelt képviselő Hölgyek és Urak igen nagy mértékben vétkesek, a kizsákmányolás eszközeként felhasznált médiával együtt. Hányan emelték fel a szavukat Önök közül az ellen, hogy az egykori államadósság többszörösét kitevő nemzeti vagyon eltűnt, miközben az államadósság a többszörösére duzzadt?

Az ország nemcsak az elmúlt nyolc évben ment tönkre, mint ahogy a fülke forradalom nyertesei szeretnék ezt elhinni és elhitetni. A nemzetrombolásnak mindenki felelőse aki az elmúlt két évtizedben részese volt a politikának , a vezetésnek és nem emelte fel hangját a gyalázat ellen. Mert a legfelsőbb vezetés tudta és hallgatólagos beleegyezése nélkül, nem lehetett volna sem Tocsik ügy, sem Postabank ügy, sem olajügyek sem rablóprivatizálás, ugyanúgy ahogy nem lehetne most sem a devizahitelezés segítségével földönfutóvá tenni embermilliókat.
Sokak örömére, mindezek nagy többsége mára már elévült, felgöngyölíthetetlen gazdasági bűncselekmények sorozata kellene hogy legyen mindössze. Majdnem az is lehetne, ha mindezen bűncselekmények következtében, az országot és a nemzetet, nem taszították volna olyan mély gazdasági, demográfiai, erkölcsi és egészségi állapotba, amely egy állam létét, fennmaradását fenyegeti. Ez hazaárulás, s mint ilyen elévülhetetlen.

Őseink, kik vérüket adták e hazáért és utódaink, kik még meg sem születtek, köteleznek arra, hogy ítélet szülessen e lemoshatatlan gyalázatra. Igazságos és elfogulatlan ítélet szülessék mindazok felett, akik kapzsiságból, hitványságból, idegen érdekek kiszolgálásával elárulták a hazát. A mindenkori törvények szerint, minden magyar állampolgárnak joga és kötelessége, akár élete árán is fellépni minden eszközzel a hazaárulók ellen.
Önök tisztelt országgyűlési képviselők, nem tudnak elszámolni az elmúlt két évtizeddel, az ország ily mértékű eladósításával, Közép Európa egyik legfejlettebb mezőgazdaságának felszámolásával, a nemzeti vagyon eltűnésével. Az Önök felelősségét a népre akarják hárítani, a rablást a néppel akarják megfizettetni, miközben a népet ért mindennapos fizikai atrocitásokról, lopásról és rablásról a rendőrség sok esetben még jegyzőkönyvet sem hajlandó felvenni. Nincs bíróság ahova fordulhatnánk jogorvoslatért, mert ha „kényes” ügyet érint a dolog elsülyesztik a jogi útvesztőkben.

Önök terrorelhárító szervezetet hoznak létre egy olyan országban, ahol ismeretlen a terrorizmus, hacsak Matuska Szilvesztert nem tekintjük annak, de ahhoz kicsit megkésett intézkedés lenne, vagy netalán Budaházy okozza e felhajtást?
A magyar nem gyűlöl senkit, semmilyen nemzetet vagy kisebbséget, csupán élni szeretne a saját hazájában, de az Önök aktív vagy passzív támogatásával, azt aki felveti a valós problémákat, megbélyegzik és gyűlölködőnek tekintik.

A Velseni szerződés aláírásával, az idegen érdekek és idegen fegyveres erők bevonását szorgalmazzák a Magyar Köztársaság területére. Ez a jelenlegi, ideiglenes alkotmány szerint is hazaárulás lenne ha nem létezne a Liszaboni Szerződés ugyebár, de erről is huncutul hallgattak Önök a tisztelt szavazó polgárok előtt, Velseni ide Liszaboni oda ez mindenképp hazaárulás marad.
A költői kérdés csupán az, hogy hova vezethet mindez? Mit kell tennünk és valójában mit tehetünk? Fogadjuk el a további kirablásunkat és kiszipolyozásunkat? Tartsunk el még több segélyeken élő rétegeket akiknek mára már nincs mit és sokan közülük nem is hajlandóak dolgozni, mert Önök tisztelt képviselők húsz évig kormányoztak? Vagy netalán a felelősség kollektív? Együtt sírunk együtt nevetünk? Erősen kétlem, hiszen eddig csak Önök nevettek és gyarapodtak, mi húztuk az igát és közben szegényedtünk. Furfangos banki szerződések alapján földönfutók legyünk, mert hát a gazdaság megfeneklett, számunkra. Bevételeink gyakorlatilag megszűntek csak a kiadásaink nőnek folyamatosan, legyen az akár banki hiteltörlesztés vagy háztartási rezsi. De mégis mi lehet ebből, hová vezethet mindez, mindig e makacs kérdéshez lyukadunk ki.

Engedelmükkel tisztelt képviselők bátorkodom elmondani Önöknek azt amit valószínű, hogy Önök már jóval korábban tudtak és azért hozták létre a terrorelhárító szervezetet. Terrorizmushoz fog ez vezetni ahogy manapság illik megnevezni a szabadságharcosokat, mert valahogy a világban érthetetlen okokból emberek életüket kockáztatva, kétségbeesett cselekedetekre ragadtatják el magukat, minden ok nélkül. De ha ez bekövetkezik Magyarországon is ahol ez eddig ismeretlen tevékenység volt, akkor ki lesz ezért a felelős? Ki lesz azért a felelős, ha nem mehetek be a bankba, befizetni a sokszorosan és jogtalanul megemelkedett törlesztő részleteimet, annak a veszélye nélkül, hogy esetleg valamilyen önmerénylő engemet is magával ragadna a boldog vadászmezőkre.

Véleményem szerint Önök. Önöket kell felelősségre vonni a terrorizmus előidézéséért, hazaárulásért, egy nemzet elsorvasztásáért és nagyon sok tragédia bekövetkeztéért. De Önök alkotmányozási lázban égnek. Csak nem a Hágai Nemzetközi Bíróságra, az alkotmánnyal kapcsolatos feljelentésünk Bővebben itt! okozza e nagy kapkodást? Meg kell nyugtatnom Önöket, felesleges igyekezet mert jogtalan rendszer jogalapot nem képezhet. Amit Önök most művelnek, talán ahhoz lehetne a leginkább hasonlítani, amikor Szálasi, titkárnőjének diktálta könyvét, „Út a Győzelemhez”ha nem tévedek, mindeközben az ablakon behallatszottak az orosz ütegek. Nos azok az ütegek már idehallatszanak ismét, csak nem akarják Önök meghallani. A történelem nem ismétli, de megpróbálja lemásolni önmagát. 

A világ politikai, katonai és gazdasági pólusai, erősen gyorsított ütemben rendeződnek át és az Önök áldásos tevékenységének köszönhetően egyre több lehet a terrorista országhatáron belül is. Ki vállalja ezért a felelősséget? Ki?! Vagy talán a terroristák csak addig terroristák amíg nem győznek, utána hazafiak, hősök lesznek? Meg kellene hallani az idő szavát, hogy béke, szabadság és egyetértés legyen végre.

Gyula, 2010.11.08

Kásler Árpád, a Banki Adósok Érdekvédelmi Szervezetének elnöke és a Magyarok a Nemzetgazdaságért Társulat alapítója.

75 megjegyzés:

  1. Tudod, Árpi, meg kell érteni egy dolgot.

    Immár 20 éve, minden magyar kormánynak igyekeznie kell felzárkóztatni Magyarországot az "újvilágrendszerhez". Ehhez az is tartozik, hogy meg kell szüntetni azt az újvilágrendellenességet, hogy eddig nálunk nem csak gazdagék voltak ingatlantulajdonodok, hanem szinte minden dolgozó ember. Az új Európában a pornép (vagyis a lakosság 90%) a nagy városokban kell, hogy éljen, mert így ellenőrizhető a legkönnyebben és így a legolcsóbb a víz-energia és út hálózatokat tulajdonozó multiknak. Ráadásul, mivel az új rendszerben lényegesen csökken a pornép reáljövedelme, úgy sem lenne képes fenntartani egy házat vagy akár egy lakást. Ergo, a pornép csak városi lakásbérlő lehet az új Európában, ezért valahogy meg kellett fosztani ingatlantulajdonától a magyar pornépet.

    Két évvel ezelőtt kiadott könyvében, az ifjú újvilágrendi titán David de Rothschild már elmagyarázta, hogy mindenkinek a városokba kell költözni az újvilágrendben, persze a természetvédelem jegyében: http://hu.wikipedia.org/wiki/Szövetség_az_Éghajlat_Védelméért

    Ha ezt érted, Árpi, akkor rájössze, hogy semmilyen szándéka sem lehet egyetlen magyar helytartó kormánynak sem igazságosan elintézni a bedőlt ingatlanhitelek problémáját. Ezért nincs is értelme ugrálni és erőszakos tiltakozásban gondolkozni.

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  2. Tudod mozes,

    "Ha ezt érted, Árpi, akkor rájössze, hogy semmilyen szándéka sem lehet egyetlen magyar helytartó kormánynak sem igazságosan elintézni a bedőlt ingatlanhitelek problémáját. Ezért nincs is értelme ugrálni és erőszakos tiltakozásban gondolkozni."

    nem értem, én már csak ilyen vagyok.Az elvett ingatlanokkal mi lesz ,lebontják? Nem? Hát akkor addig míg saját tulajdonban nem fentartható, de ha már befektetői csoport tulajdonában akkor már koser a dolog. Az hogy minek van értelme és minek nincs, az hála Istennek nem ennyire egyszerű.

    VálaszTörlés
  3. Árpi, az elvett ingatlanok jó része városi lakások, ezeket át fogják venni 1-2 nagy ingatlankezelő cégek, valószínűleg izraeli cégek, ők ezt már évek csinálják egész Európában). A halálra itélt faluk és kisvárosokban lévő ingatlanok pedig a körülöttük lévő falu/kisváros sorsára jutnak, azaz szép lassan romokba dőlnek. A nagyobb városok közelében lévő családiházakat pedig megvásárolják azok, akik a városokban dolgoznak managerként a multinacionálisoknál és kialakulnak majd (már kezdődik) a státusz szimbólum "alvó zöldövezetek" ahol csak aludni járnak a magukat lényegében agyonghajszoló és papírzsebkendőként cserélhető ilyen meg olyan managerek, illetve magasabb rangú (de ők is könnyen eldobható) tisztviselők. Szép jó napot Újvalagrend! :)

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  4. mozes nem kívánok személyeskedésbe átmenni, ez a Te véleményed, de valahogy soha nem éreztem ennyire biztosnak a feltámadás és megerösődés jelét. Nagy lesz az áldozat de hiszem, hogy az eredmény is elfogadható lesz.

    VálaszTörlés
  5. Én sem állítom, hogy be fognak jönni a zújvilágrendi számítások, Árpi, sőt... csak mondom, mik a számítások, miként értelmezhetjük azt, ami most történik körülöttünk.

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  6. Az IMF már évekkel ezelőtt felmérte, hogy magyarországon 80 % feletti a magántulajdonú ingatlanok aránya. Ezt kiemelkedően magasnak találta.
    Az elit nem akarja, hogy az emberiség nagy része ingatlannal, tehát vagyonnal rendelkezzen. Ezért próbálkoztak már az ingatlan adóval is. Ezért dobálták a hiteleket mindenki után még az utca sarkon is.

    Dr. Lawrence Dunegan amerikai orvos 1969. március 20-án részt vett egy gyermekorvosok számára tartott szakmai konferencián Pittsburgh-ben, ahol az egyik elõadó Dr. Richard Day egyetemi tanár volt. Dr. Day mintegy 80 fõnyi orvosokból álló hallgatóságának rendkívüli témájú elõadást tartott. Beszéde elõtt felkérte hallgatóit, hogy se jegyzeteket, se magnófelvételeket ne készítsenek és vegyék bizalmas jellegû belsõ tájékoztatásnak mondanivalóját. Dr. Dunegan egyike volt a hallgatóknak és 1988-ban Randy Engel ismert média személyiség kérésére emlékezetbõl felidézte, és szalagra rögzítette, amit 1969-benhallott. Dr. Day nem annyira a múlttal foglalkozott, sokkal inkább a jövõt vázolta fel.
    Részlet:
    " A múlté lesz a saját tulajdonú otthonA magántulajdonban lévõ lakások és családi házak fokozatosan megszûnnek. A lakásépítés és vásárlás költségei fokozatosan olyan magasak lesznek, hogy az emberek többsége többé már nem engedheti meg magának. Azok, akiknek már van saját tulajdonú házuk, megtarthatják, de az évek multával a fiatalabb nemzedékeknek egyrenehezebbé válik az, hogy saját otthonhoz, lakáshoz és családi házhoz jussanak. Az a cél, hogy egyre több fiatal csak bérlõ legyen, lakásokat és kondominiumokat használjon. (A kondominium olyan lakóépület, vagy nyaraló, amelyben a lakások magántulajdonban vannak, a közös helyiségek pedig közös tulajdonban. Hasonlít a társasházhoz.)
    Folyt. köv. Misi

    VálaszTörlés
  7. Ennek következtében egyre több eladhatatlan ház válik üressé. Nem azért, mert nem lenne rájuk szükség, hanem azért, mert az embereknek már nem lesz elég pénzük ahhoz, hogy megvásárolják azokat. Ennek ellenére az otthonhoz jutás, illetve használat költségei nem fognak csökkenni. Azaz a kereslet - kínálat piaci törvényei nem fognak mûködni. Így el lehet érni, hogy a lakosság egyre szélesebb rétegei kisebb méretû lakásokba költözzenek, amelyekbe viszont már nem lehet megfelelõen egy - két gyereknél többet felnevelni. Ily módon a saját tulajdonú családi házzal rendelkezõk száma jelentõsen csökkenni fog. Ezeket a saját tulajdonú házakat magasadóval fogják megterhelni, amelyeket más szabályozókkal egészítenek ki azért, hogy a lakosság többsége ne akarjon saját tulajdonú házban lakni. Az egyik cél az, hogy ki lehessen jelölni, hogy hol éljenek az emberek, és ahhoz is hozzá kell szoktatni õket, hogy a lakásban a családhoz nem tartozó személyek is éljenek. Az egész lakás-ügy egy központi lakáshatóság ellenõrzése alá kerül. (Ma már az amerikai élet valóságához tartozik, hogy különbözõ hatóságok megkérdezik az állampolgárokat, hány hálószoba van az otthonukban, hány fürdõszoba a házukban, hogy van-e kondicionáló terem, stb.)
    Amikor ez az új rendszer felváltja a korábbit, sokan lakás és otthon nélkül maradnak. A központi lakáshatóság számukra speciális helyeket jelöl ki, ahol feltehetõen már nem élnek sokáig. Akik nem alkalmazkodnak az új rendszerhez, azokat ejtik, vagyis „disposed of humanely”-vé válnak, akikrõl emberiesen lemondanak. Az elõadó ismét említette, „there would not be any martyrs” (nem lesznek többé mártírok), azaz nem úgy kerülnek eltávolításra ezek az emberek az életbõl, hogy mártíromságukkal hatást gyakorolhatnának a többi emberre. „People will just disappear” – az emberek csak úgy el fognak tûnni."
    Misi

    VálaszTörlés
  8. Kerestem még egy ideillő idézetet Dr. Day-től, tekintettel a vidék helyzetére:
    "Az élelmiszer ellenõrzése
    Az élelmiszer ellátást is szigorúan ellenõrizni kívánják. Ha a népesség növekedés nem lassul le, akkor igen gyorsan élelmiszerhiányt lehet elõidézni, és ez ráébreszti az embereket arra, hogy milyen veszélyt rejt számukra a túlnépesedés. De akár lelassul a népesség szaporulat, akár nem, az élelmiszer ellátást központilag szükséges ellenõrizni, hogy a lakosság táplálkozása biztosítva legyen. Ugyanakkor ennek az ellenõrzésnek meg kell azt akadályozni, hogy azok is eltarthatók legyenek, akik szembeszállnak a fennálló renddel. Éppen ezért jogszabályokkal tiltani fogják, hogy valaki a saját maga és családja eltartására élelmiszert termeljen. Ezt persze kellõen álcázott módon, jól hangzó ürüggyel kell elfogadtatni a közvéleménnyel. Az állítólagos ok erre a tilalomra az lesz, hogyha magunk állítjuk elõ az élelmiszereket, az veszélyes, mert nem elég steril, és elõsegítheti a betegségek terjedését. Kifelé tehát úgy fogják tálalni, hogy itt a fogyasztók védelmérõl van szó, de a valóságos ok az lesz, hogy korlátozzák, és ellenõrzés alatt tartsák az élelmiszerellátást, mert ez fontos hatalmi eszköz. Éppen ezért a saját élelmiszertermelést illegálissá kell tenni. Ha pedig valaki illegális tevékenységet folytat, akkor szembe kerül a törvénnyel, és bûnözõvé válik."
    Misi

    VálaszTörlés
  9. Na látod, Misi, gondoskodnak ám rólunk Orbán és Gyurcsány főnökei! Azt valóban elfelejtetem mondani a fenntiekben, hogy nem csak azért kell az embereket a városokba és ott kis betonketrecekbe terelni, mert így könnyebben ellenőrizhetők és kevesebbet kell költeni rájuk mindenféle víz-energia és közlekedési infrastrukturákban, hanem azért is, mert nyilvánvalóan kevesebb gyreket lehet felnevelni egy 50 m2 betonketrecben, mint egy 10 m2 kertesházban.

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  10. ... 100 m2 kertesházban, akarom mondani.

    VálaszTörlés
  11. Misi :

    Nézd meg a pirospirula.blogot.

    http://pirospirula.blogspot.com/2010/10/ebresztofilm.html

    Az ébresztőfilm egész jó. Már egyre több ilyen film van. És a fiatalok elkezdték ezeket is letöltögetni a hülye hollywoody szarok helyett.
    Van remény.
    A Világkormány NEM legyőzhetetlen! Bármennyire is ezt akarják elhitetni velünk.
    Érdemes elejétől végignézni a filmet (Van egy másik is "The Arrivals" az több mint 7 óra, azt csak részleteiben lehet megtekinteni.

    Ezt megtehetjük: Hogy terjesztjük ezeket az információkat. hogy ébredezzenek a népek.

    A Világkormány meg bekaphatja! :-)

    VálaszTörlés
  12. Ezek szépen összeszedett gondolatok Kasar!

    Misi!

    Hidd el, hogy a világkormány előtt még jönni fog a "nagy valami" és a több száz éves terv úgy dől össze, mint a kártyavár.
    Soha nem lesz ezen a bolygón világkormány.

    Érdekes, hogy sokan beszélnek az "új világrendrről" de csak kevesek tudják, hogy mi is az valójában. Többek közt én sem tudom.
    Sokan az új világrend alatt a világkormányt értik. Aztán vannak akik a hatalmi viszonyok átrendeződését, ami éppen a szemünk előtt zajlik most is.

    Egyik sem egy hirtelen törésvonalat jelent, hanem egy hosszú átmenetet.
    Ha mégis lenne világkormány, azt nem tudom elképzelni az előttünk álló kb. 30-50 éven belül.

    Nem tudni. Nem is értem rockefeller és bandája miért nem válaszol nekünk itt.

    VálaszTörlés
  13. Kraft, már is lenne világkormány, ha nem lennének Kína és Oroszország. Az ellensúlyuk nélkül az a helyzet lenne, hogy több féle "Uniók" (mint az EU) nem-választott báb politikusai néhány bankárdinasztia szolgálatában előadnák a világ pornépeinek a demokrácia slágert miközben valóban egy új feudális rendszerben élnénk.

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  14. Bukovinai által belinkelt videón nem éppen erről beszélnek. Ott mindenféle júnió létrejötte van bejósolva, ebbe bent van az ázsiai is, majd ebből kikövetkeztetik a globális júnió létrejöttét.
    Nem tudom, ez nem olyan fekete fehér történet. Nekem gyanúsak ezek a "felébresztő" videók is. Arra jók, hogy elkezdj gondolkodni, de nem veszem készpénznek egyiket sem.
    Korábban elkövettem ezt a hibát Posta elemzéseivel is. Azóta is a vérfürdőt várja szegényke.
    Persze lehet, hogy lesz, de erre most kevés esélyt adok.

    VálaszTörlés
  15. Kraft, az esély lehet hogy kevés, de a katalizátor mindig a kisebb hányada valami egésznek. Szinte fölösleges is az esélyek mértékére szót fecsérelni. Sok szó esik mindenről de annál kevesebb a megoldáshoz vezető útról. Mert ha nincs megoldás akkor tényleg felesleges blogolgatni meg filózni.
    Véleményem szerint a megoldás kézenfekvő és egyszerűbb kell, hogy legyen mint azt bárki gondolná. Az a baj velünk, hogy a helyzetet belülről szemléljük és ebben az esetben képtelenek vagyunk átlátni és világos képet kapni. Ezt a ködöt vastagabbá teszik a mindennapos megélhetési gondok is.
    Ne várjátok el ,hogy most egy mondatban elmondjam a tutit, de rajta vagyunk az ösvényen.
    Kraft, valószínű, hogy nem vagy buta gyerek, akkor ne ragadtasd el magad olyan kijelentésekkel, amelyek biztosan nem segítenek közelebb jutni a célhoz,lehet, hogy nem is ártanak de....nem ragozom.
    Imre nem tökéletes, de melyikünk az? Nem tisztem védeni sem őt sem mást de döntsük el mi a célunk azzal, hogy itt írogatunk.
    Ha időtöltés csupán akkor nincs több hozzá fűzni valóm, ha a homály elmélyítése akkor sincs de ha megoldás keresése akkor használjuk az eszünket arra amire való.

    VálaszTörlés
  16. Ami az uniók létrejöttét jósolják az tényleg valós veszély szerintem is. Erősen formálódik a latinamerikai unió is. Nem elképzelhetetlen, hogy megcsináltatják ezek létrejöttét olyan vezetőkkel(tudatokun kívül) akiknek más túlélési esélye nem lehet és majd egy szerepcsere után átveszik az irányítást a kész halmazok felett.

    VálaszTörlés
  17. Kraft, azért köszönöm!

    VálaszTörlés
  18. Megoldás? ugyan már. Csupán azt tehetünk, hogy nem hagyjuk magunkat átrázni, így legalább nem esünk annyira a seggünkre mint akik minden választás előtt reménykednek aztán pedig csalódnak. Bazi fárasztó dolog folyton a meleg és a hideg zuhany közt élni.

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  19. mozes, Te tényleg megfáradtál.

    VálaszTörlés
  20. Kraft :

    Elég anyagot áttanulmányoztál már ? Mert ha igen, akkor tudhatod, hogy a képlet rendkívül egyszerű. Csupán "fel kell ébreszteni" az embereket és ennyi!

    Nem kell ide se vér se erőszakos cselekmények. Pusztán az is elég, ha az emberek a valóságot megtapasztalják. Ha rájönnek, hogy egy rabszolgaságba vannak kényszerítve mindenféle menipulációs technikákon keresztül. Hogy amit érzékelnek az nem a valóság és félre vannak vezetve.

    Ha rájönnek, kilépnek és kész. Összeomlott a Világkormányos elképzelés. Ennyi.

    Egy a gond! Óriási energiák és pénzeszközök és erőforrások vannak azért, hogy az emberek ne jöjjenek rá. 126 TV csatorna, rengeteg Rádió csatorna, Mozi filmek hegyekben, az oktatás, a Zene, Sport, Szórakozás, mindnek az a célja, hogy ne kezdj el gondolkozni. hogy "kikapcsolódj" Vagyis kapcsold ki az agyad. És aki így tesz az nem ébred fel. Álomban van. az nem tud semmit tenni a Világ-elit ellen. De ha sokan felébrednek és átlátják a különböző csalásokat, akkor nincs esélye az elitnek tovább fenntartani a hazugságait. Egyszerűen szétpukkad mint egy lufi.

    Ehhez csak egy dolog kell : hogy azokat akik még "benne vannak" próbáld meg minden nap ébreszteni. Ez az ő érdekük és a tiéd is és mindenkié. Az unokáinké a gyerekeinké.

    Különben Ők győznek és az unokáinkra és az emberiségre egy kegyetlenül embertelen világ fog várni.

    A világon ébredeznek az emberek. Brzezinsky szerint ma könnyebb megölni egymillió embert, mint kontroll alatt tartani.

    Kicsúszott a kezeik közül a kontroll.

    Élnünk kell vele - amíg hagyják!

    Ebben nem kell hinni. Tények sokaságával tudom alátámasztani, hogy az összeesküvés nem elmélet, hanem maga a valóság.

    A Francia forradalom ? Lenin ? A világháborúk ? Vietnám ? 9/11 - mind ugyanannak a rendszernek a részeiként jöttek létre. Egy kitervelt és nagy átverés áldozata lett az emberiség. Alaposan kitervelt és agyafúrt átverésé. De nincs késő. Felébredni egy pillanat műve - hiába a milliárdok amit arra költenek, hogy az embereket egy transzban tartsák. Aki felébred az nem fog többé visszaaludni.

    Nagyon nehéz embereket felébreszteni - mivel az egész életük egy hazugság köré épült. És szembenézni a valósággal lehangoló. Minden amit a média és az egyéb csatornákon sugározott információ sugall ellentmond az igazi valóságnak. Emiatt nehéz embereket felébreszteni. hitetlenkednek. de nem kell hinni. ezer és egy bizonyíték van már! És aki a tényeknek sem hisz az mérhetetlenül ostoba. De őt is fel kell ébreszteni, mert a világkormánnyal ő se fog jól járni...

    bukovinai

    VálaszTörlés
  21. Kasar ezt már többször hallottam, hogy rajt vagytok a megoldáshoz vezető ösvényen, de többet erről nem tudok.
    Így legyen.

    A blog célját mi sem definiáltuk pontosan. Valószínűleg csak időrabló eszmecsere folyik itt, érdemi beavatkozás nélkül. Pár ember értekezik egy-egy feldobott témáról. Szerintem ennyi. Nincs különösebb célja a fórumnak.
    Egész biztosan nem fogjuk látogatottságban lehagyni a kurucot.

    Tisztelem és becsülöm azt, aki ennél többre is képes, mert nem mondom hogy nem lehet ennél többet tenni.
    Tőlem nagyjából ennyi futja, amit itt a fórumon olvashatsz.

    Nem mozgok olyan körökben, mint te vagy Tulok, esetleg Imre.
    Egy hétköznapi szürke ember vagyok, akinek még van melója, eljár oda minden nap, és ha idejéből futja, akkor körbenéz a nagyvilág, és szűkebb környezetének történései között, és levonom a következményeit, amennyire képes vagyok rá.
    Ez vagyok én.

    Ami az uniók létrejöttét illeti valóban lehetséges jövőkép, azonban ezeknek egy karám alá való terelése már nem ennyire evidencia.
    Az uniók nem egységesek, így nem biztos hogy fedik majd egymást. Ha pedig metszetek jönnek létre, az már nem világkormány.

    Világkormányra nem érett még meg az idő, az idő pedig a világkormány kidolgozói ellen dolgozik. És még mennyi tétel lehet, amit nem veszünk számításba.

    Egyébként is: ember tervez....

    VálaszTörlés
  22. Bukovinai, bemásolok egy hsz-at az Imre lapjáról, hasonlóan látjuk.
    "Janipapa,volna nagy igazságod, de az ördöglakathoz ne angyalkulcsot keress. Mindig előjön ugyanaz a nóta, vezetők és vezetettek, ez csak egy szint de nem a megoldás szintje, a vezetőket és a vezetetteket lehet a legkönnyebben megvezetni. Nem vezetőkre és nem vezetettekre van szükség, azokból most is vörösiszapot lehet rekeszteni. Látókra van szükség. Aki lát azt nem lehet megvezetni."
    De pusztán a felvilágosítás sem elég szerintem, amellett élni is kell az életet, minden szinten.

    Kraft, létrehoztál egy lapot, nem vagy Te annyira szürke. Túl lehet szárnyalni a kurcot. Mindössze alázatra van szükség hozzá(vagyis ebből kell a legtöbb)na nem olyanra gondoltam....idővel többet, ha megérjük.Á.

    VálaszTörlés
  23. Bukovinai a célod nemes, de a képletet én nem látom ennyire egyszerűnek. Próbálj meg ilyen embereket felébreszteni:

    http://www.youtube.com/watch?v=LCnH_PDdaM0&feature=related

    Ezt én már "agyhalott" állapotnak nevezem. Egyre többet szajkózza több oldal is, hogy a választásoknak semmi értelme nincs.
    Lassan ezt már én sem vonom kétségbe, de egy dologra mindenképpen jó volt.

    Remek fokmérője egy-egy nemzet gondolkodásképtelenségének, elbutulásának.

    Ez nálunk ugyan reménykeltő, de gyerekcipőben járunk még.
    Mszp, Fidesz, Lmp szavazók összeségében közel 4 millióan vannak. (kb. nem néztem utána pontosan)
    Ennyi ember képtelen belátni, hogy mi folyik az országban.

    A Jobbikra mindössze alig több, mint 800 ezren szavaztak. Most ne a pártot nézzük, hanem azt, hogy ezek az emberek felismertek valamit, amit a 4 millió még nem.
    Ebből a 800 ezerből is csak egy töredék az, aki tovább is képes látni a Jobbikon, de legalább belátta, hogy az eddigi út nem járható, és valóban radikálisan változtatni kéne, mert egész egyszerűen kipusztulunk néhány generáció múltán.

    Hát ez egy rövid körkép Magyarországról így 2010 végén.
    Mindezt elég nehéz optimista végszóval megfejelni.
    Ostoba elbutított nép vagyunk ennyi. Aki arról rizsál, hogy a magyar kiválasztott nép, az nem biztos, hogy tudja miről beszél, vagy támassza alá tényekkel.

    A bibliából már ismerünk egy kiválasztott népet...

    VálaszTörlés
  24. Árpi, nem az oldalt nem én, hanem Velorex keltette életre egy egész más célzattal, amiről biztos tudsz is, engem csak megkért, hogy segítsek, és próbáltam is, ennyire telik tőlem, és időmből.

    VálaszTörlés
  25. Árpi,

    Imre honlapján néha olyan mélyre mennek színvonalban, hogy már hozzászólni sincs kedvem!

    Nem a megoldásról van szó de még csak értelmes beszédtémákról se, hanem a SEMMIRŐL. A semmiről beszélnek olyanok, akik nem is látnak teljesen tisztán. Megfájdul tőle a fejem. A zsidókkal jönnek, meg a kormánnyal meg egy csomó lényegtelen baromsággal.

    Nem is értem. A hozzászólogatás helyett inkább menne el a nagy többség és képezné mágát. De nem. Megvitatják a semmit. A kormány intézkedéseit meg a többi teljesen lényegtelen hülyeséget. Őszintén szólva NINCS türelmem hozzá. Aki lát már valamit a dolgokból az ne ilyen faszságokkal töltse az időt.

    És még mindig úgy érzem, hogy pont elég alak van ott akik teljesen félrevisznek bármilyen témát a böfögéseikkel. Ezt egy bizonyos szint fölött már nem tudom tolerálni.

    Amit írsz az a lényeg! Nem elég felvilágosítani valakit, hogy minden úgy szar ahogy van. azt is el kell magyarázni neki, hogy hogyan lehetne ezt valahogy jobbá tenni.

    És ez tényleg kurva nehéz. Mert a napi taposómalom ott van mindenkinek a nyakába. Ez mellett még harcokat vívni az elit ellen ember feletti erőpróba. És ezt nagyon komolyan mondom.

    Mert az embe nem erre vágyik. hogy harcoljon egész nap. Az ember harmóniára vágyik, kellemes időtöltésre, lazításra, élvezetekre és a többi.

    Hát ezért kurva nehéz ez a harc.

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  26. Kraft :

    Lényegében igazad van, de hát ez egy harc. És sajnos már "benne vagyok". Nem tudok nyugodtan lélegezni, amíg ez a sok patkány a terveit szövögeti odafönt és azon agyal, hogy hogy bírná mégjobban átverni az embereket.

    Én már csak ilyen vagyok. Szkíta vér folyik bennem és rühellem az igazságtalanságot.
    (Ráadásul velem nagyon kicsesztek, úgyhogy ez már személyes ügy.)

    (Egyébként az agyhalottak engem is kegyetlenül zavarnak. Nekik a világkormány való! De nem mindenki agy halott. És bánnám, ha a jó magyar véreim ezek miatt az agyhalottak miatt vesznének el vagy kellene a leszármazottaimnak embertelen körülmények között élniük...)

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  27. Bukovinai ezzel nagyon egyet tudok érteni, amit most felvázoltál.
    Mivel ez az oldal nem Imréről szól, így nem akarom kiegészíteni az írásodat, de nagyjából minden ezzel kapcsolatos gondolatom benne van.

    Azt gondolom, hogy egy közös van az itt kommentelőkben. Hiányzik nekik Imre "régi" oldala, ahol hasonló szinten ment az eszmecsere, mint kb. most itt. Aztán elkezdtek "rezegni", meg "harcba vonulni" és innentől kezdve egy vicc lett az amúgy nagyon reménykeltőnek indult oldal.

    Többek között ezért sem tűz ki célokat ez az oldal. Aki szeretne hasonló gondolkodású emberekkel beszélgetni, de a környezetében nem biztos, hogy talál ilyet, az itt megteheti.

    Nincs kényszer mindig egy, az előzőnél is érdekesebb "ütősebb" anyagot hozni, mert csak a hétköznapi dolgokat elemezgetjük több kevesebb sikerrel.
    Nem kellenek "tudósok" akik olyanok, mint Columbo felesége.

    Valóban kurva nehéz előrébb jutni.

    VálaszTörlés
  28. Kraft, igen úgy gondoltam, hogy Velorex meg Te ...

    Bukovinai, igazából ezt nem lehet így csinálni, hosszútávon nem, mert két véglet fordulhat elő. Egyik, hogy lekopik a jámbor, mert beleun, kifárad vagy egész egyszerűen "más élvezetre" vágyik,. A másik véglet, hogy teljesen elborul (vagy megvilágosodik???) az agya és halomra gyilkolja akiket ő erre érdemesnek gondol.

    Van megoldás, még ha ez nagyon merésznek és fellengzősnek is hangzik. Nem könnyű és nem gyors és nem is tökéletes. Van egy hatalmas űr amely generációk óta tátong és valójában ez nyeli el a jövőképet.

    VálaszTörlés
  29. Jaj! Megnéztem a videót. Súlyos!

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  30. Árpi érdekes az a mondat, amit Imre oldaláról idéztél, mert első nekifutásnak, sőt még másodiknak is örök igazságnak tűnhet. Vezető kontra vezetett.
    Érdekes ez a felvetés, de ha jobban belegondolsz az emberi természet mivoltába, akkor rájössz, hogy az emberek már csak ilyenek. Nagyon nem vagyunk egyformák, és bizony vannak emberek, akik igénylik, hogy vezessék őket, megoldjanak helyette problémákat.

    Az MTA-s történelemtanulmányaim során utoljára az ősközösségek kialakulása idején nem voltak vezetők, de minden csoportban megjelent egy markánsabb, dominánsabb "egyén", aki jobban tudta, hogy kell sikeresebben vadat ejteni. Vezetővé vált.

    Nincs ezzel semmi probléma, amíg a vezetés jó célokat szolgál.
    A probléma ott van, hogy az ember önző tud lenni, és ha egy időben vezető és önző is, akkor máris a mai rendszer bölcsőjénél tartunk.

    Mivel ebbe születtem bele, nem tudok elképzelni egy vezető és vezetett nélküli világot, ahol mindenki egyenlő. ez egy utópia és az is marad, amíg az ember ember marad.

    Kiváncsi vagyok te mivel töltenéd ki azt az űrt, amiről írsz. Egyébként valóban létezik ilyen, ezeket most is kitöltögetik helyettünk, de csak pótlékok.

    VálaszTörlés
  31. Kraft, én sem tudok elképzelni vezető és vezetett nélküli világot, ebben egyetértünk.A szintekkel van a baj. A látok alatt azt értem, hogy el kell érni azt a szintet hogy lássák az emberek kit fogadnak el vezetőnek. A jelenlegi állapotok fő problémája, hogy az emberek nagy többségének halvány gőze sincs a világ dolgairól. Meglepődnél, hogy milyen sokan úgy tudják hogy a víz a csapból jön és az áram a falból.
    És nem elég lerántani a lepelt a jelenlegi vezetőkről, elfogadható és kényelmes alternatívát kell tudni felmutatni. Na ez az ami nem egyszerű egy olyan esetben ahol a létező minden eszköz a jelenlegi vezetőknél landol. De számos példa van a közelmúltból is hogy nem lehetetlen vállalkozás, elég csak ha a Venezuelai folyamatokat vizsgáljuk, ők is nemrég még hasonló cipőben jártak mint mi, de az az út számunkra egy az egyben nem másolható le. Nekünk a sors sokkal göröngyösebb utat tartogat, szerintem.

    VálaszTörlés
  32. Bukovinai és a többiek, nem kell izgulni ha most nem látunk megoldást, fog az jönni magától is csak éppen kissé fájdalmas lesz. Ebben egyetértek Posta Imrével. Nagyon komoly jelek vannak, miszerint nem évtizedeken belül, hanem csupán éveken belül MINDEN át fog alakulni körülöttünk és nem az "újvilágrend" szájíze szerint. Nem a 2012-es "nagyvalamiről" beszélek, nem valami csodálatos "dimenzióváltásról" és nem valami "galaktikus federáció" beavatkozásáról, de még nem is egy armageddon viláháborúról, ha bár ezek közül egyike sincs kizárva. Tudván, amit tudok, nagyon komoly az esély, hogy olyan konkrét változások lesznek a Föld környezetében 10-15 éven belül, amelyek rá fogják kényszeríteni a túlélőket egy emberiesebb életmódra és ahol a hatalom már nem a pénz körül fog forogni.

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  33. Egyelőre pedig tovább is Abszurdisztánban élünk. A vadiúj Nagy Kormányzó Orbán il-Sung 10 milliárdot (!)igért debreceni vakoló Kósa haverjének egy vadiúj focistádium építéséhez. Még hogy nincs mibűűűl a magyar kormánynak! Van, amire nincsmibűl, de akad olyan is, amire vanmibűl hehe..

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  34. Nem csak Postának vannak informátorai :) én pl nemrég megtudtam, hogy Zorbán Nagy Kormányzó komolyan veszi a 2012-es buzi olimpiát is, ami Budapesten fogja boldogítani a pornépet: máris kábé 2 milliárd van titokban elkülönítve a rendezésre és a rendezvény biztosítására. Vanmibűl vanmibűl, de csak a komoly dolgokra hehe..

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  35. Mézesmózes :

    Igen én is olvasgattam már erről, hogy vannak bizonyos "jelek", hogy mostanában várható valami az űr felől. (De nem az anumakik)

    Mások is készülnek a "nagy valamire" :

    http://hatterhatalom.co.cc/?q=SZDSZ-bunker-Yersinia-tudopestis-permetezes-2012

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  36. Nem "várható", buko, hanem már itt van. Mostantól csak fokozódni fog, de gyorsan. Szerintem közülünk, akik most olvassák például ezt a blogot, valszeg nem sokan fognak ágyban meghalni. Bár csak tévednék, de nem is tudom... talán az emberiségnek szüksége is van arra, ami most jön.

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  37. mózes, szerintem is szükség van, az én gyerekkoromban egy megfelelő időben és okkal elcsattant pofonnal csodákat lehetett művelni.Most dilidoki túlórákat fizetnek egyesek....
    Kell a népnek a pofon,remélem időben érkezik még.Á.

    VálaszTörlés
  38. Egyre vidámabb ez a blog...:))):D:D:D

    VálaszTörlés
  39. Közben megtudtam, hogy a debreceni új stadiumot egy kínai cég fogja építeni...

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  40. Végülis a kici mozgékony kínaiak szemmi perc alatt megépítenek majd egy gagyi stádiumban lévő stadiumot.
    Occo is, vszeg hordozható is lesz, szal nem kell több ilyen.

    A buzolimpián milyen sportágak lesznek vajon?
    Azért a bírkózásnál lehet jobb lesz ha kirakják a piros 18-as karikát. :)

    VálaszTörlés
  41. Jobb ha ma inkább időben nyugovóra térek, mert agyilag zokni állapotban vagyok a melóhelyemtől. És még hol van a "nagy valami"?...

    Jó éjt.

    VálaszTörlés
  42. Olvaslak benneteket, és megnyugvással veszem tudomásul, hogy egyre jobb az oldalon tartózkodni.
    gratula Velorex
    Az Imre honlapja valóban nagyon zsufolt lett, és félnapokat is el lehet tölteni azzal, hogy olvasgatja az ember fia a HSZ eket. A személyeskedő sárdobálás, is alább hagyott, és a diszkurzus jobb mederbe terelődött.
    Mózi

    kellemesen érintenek a hsz eid. csak igy tovább.

    na lehet hogy egy kicsit csöpögősre sikeredtem, de most nem akartam a fenti témába belemélyedni, mert Kasar al teljes mértékben egyet értve a szart már én se tudom büdösebbre festeni.
    Én már inkább arra koncentrálok, hogy mi jöhet a nagy armageddon után.

    fapipa

    VálaszTörlés
  43. Én is örömmel olvasgattam és örömmel láttam, hogy a nívósabb tagok már mint itt kommentelnek és nem a postaszaron. Erre megjelenik faszpina és oda minden. Jön a mindenkit megölünk, meg a mi vagyunk csak az okosak, meg jön a VALAMI! A vén nyuggereknek aki SORSTALANOK azok maradjanak ott az online bolondokházában és egymást überelve a hülyeségeikkel recskázzanak egymásra ( már, ha feláll egyáltalán a vén nyuggereknek!) XD

    VálaszTörlés
  44. Ez a blog pedig maradjon meg a normális medrében. Az idiótáknak a túloldalon van a helyük!

    VálaszTörlés
  45. Posta oldalán az a baj szerintem, hogy tele van zsúfolva mindenhonnan átvett tuttifrutti cikkekkel amiket valszeg nem is olvasnak el a kommentelők (ez órákba telne minden nap), akik viszont lényegében arra használják a blogot, hogy csetteljenek egymással, ami egészen más műfaj. Itt eredeti elemzések vannak, ami szerintem sokkal érdekesebb (így volt valaha a Postablogon is), nem pedig átmásolt cikkek. Egy kicsit több cikk is lehetne, de az sem kellene, hogy túlzsúfolt legyen. Majd csak ki fog alakulni (mint a púpos gyerek a prés alatt), de közben meg kell őrizni egy bizonyos színvonalat is az írásokban, különben nem sok értelme lenne az egésznek :)

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  46. Mielőtt parttalan vita indulna, szeretném leszögezni, hogy ez az oldal nem akarja elvenni senki kenyerét.. Mindenki véleményét tiszteletben tartjuk, tartózkodunk egymás sértegetésétől, és az általános gyalázkodástól. Építő kritikák megjelentek, és még fognak is megjelenni akár a Jobbikkal, akár a Fidesszel, akár más szervezetekkel kapcsolatban, de nem a pártok vagy egyéb közösségek froclizása a fő profil, hanem az együtt gondolkodás.
    Ha nincs mondanivalónk, akkor nem írunk csak azért, hogy zörögjön a billentyűzet.
    Nem titok, hogy hárman (Kraft, Mézesmózes és én) próbáljuk itt terelgetni a blogon olvasók és egymás gondolatait, de nincs közöttünk vezető és vezetett, mindenki a legjobb tudása és tapasztalata szerint igyekszik hozzátenni valamit az eddigiekhez. A magam részéről gyakran kérek tanácsot Mózestől és Krafttól is, és örömmel vettem, hogy Kasar is megtisztelt egy színvonalas írással.
    A kezdeti botladozások után az alapgondolat az volt, hogy a higgadt, de kritikusan látó és gondolkodó, a magyarság sorsáért felelősséget érző emberek gondolatait és általában a sorsunkat érintő érdekesebb híreket összegyűjtsük itt egy csokorba, hogy az erre tévedő látogatók és egymás gondolkodását fejlesszük. Hetente legfeljebb 2-3 új írás jelenik meg, egyrészt azért mert nem szeretnénk sok időt elrabolni az olvasóktól, másrészt próbálunk időt hagyni az általunk fontosnak ítélt cikkek emésztésére, harmadrészt ennyit időt/munkát tudunk erre a célra áldozni.
    Csak a magam nevében beszélhetek, de én olvasom Posta Imre írásait, és sok más hírforrásból is próbálok tájékozódni, viszont a saját véleményemet mindig igyekszem magam megfogalmazni.
    A jelenlegi blog-társadalom hűen tükrözi azt, ami általában az országban történik. Kicsiben nyomon lehet követni a megosztottságot, egymás értelmetlen gúnyolását, a különböző érdekek ütközését, és még sorolhatnám. Érzésem szerint mi itt kicsiben Mózessel és Krafttal tudunk úgy együtt "dolgozni", ahogyan azt országos méretekben is tenni kellene. Még egyszer sem bunkóztuk le egymást, noha nézetkülönbségek lehetnek. Mindannyian képesek vagyunk egy kis közös célért összehangoltan tenni valamit, mindig akad közülünk, aki több terhet vesz a vállára, ha a többiek éppen nem tudnak aktívak lenni. Mindhárman megőriztük az egyéniségünket, de egy irányba nézünk..
    Véleményem szerint előbb-utóbb nagyban is ennek kell történnie, össze kell hogy kovácsolódjon a sok kis közösség egy naggyá, ahol nem azok szabják meg az irányt, akik leghangosabban káromkodnak, gyűlölködnek, vagy akik leginkább okosnak gondolják magukat, hanem azok, akik tehetségük, elkötelezettségük és közösségi elfogadottságuk alapján erre alkalmasak.
    Sok helyen megfogalmazódott már ez, előbb-utóbb csak összeáll ez a dolog, bár a sorsdöntő változásokat nem az ilyen blogok szokták kikényszeríteni, hanem a körülmények, és az egy cél érdekében közösséget vállaló tömegek. Ha csak néhány embert rá tudunk ébreszteni erre, és még néhány dologra, akkor már volt értelme...

    VálaszTörlés
  47. "A kezdeti botladozások után az alapgondolat az volt, hogy a higgadt, de kritikusan látó és gondolkodó, a magyarság sorsáért felelősséget érző emberek gondolatait és általában a sorsunkat érintő érdekesebb híreket összegyűjtsük itt egy csokorba, hogy az erre tévedő látogatók és egymás gondolkodását fejlesszük."

    Én mondtam hogy változtasd meg a blog kinézetét és témáját! Elfelejtetted te hálátlan!!!???:D:D
    Ezt az egész szart nekem köszönheted. Azzzééénbölcsességemnek hogy a helyes irányba tereltelek és kioperáltam a fejed imre seggéből.Most már van egy elfogadható blogod.
    Azóta se köszönted meg!

    VálaszTörlés
  48. Mantis,

    konkrétan ezt írtad:
    "Mantis írta...

    Kis posta csicskás barátom...

    Amíg Moto-szar néven nyomod a hülye kis blogodat addig még ha a legjobb cikkeket is tennéd fel(de ahhoz hülye vagy, ) akkor se jönne ide senki se, nemhogy ilyen semmi szarokkal, érted e?

    Megsajnáltalak hogy ilyen nyomorult hülyegyerek vagy ezért figyelj:

    A Jobbikosok, Msz esek és bárki aki a nemzetért tesz meg lett találva Imre által. Sok alaptalan rágalmat kapott fel és olyanokat támadott akiknek a seggét nem nyalhatná ki az a kis törpe fasz. Namost, a nemzeti oldal résztvevői támogatói, szimpatizánsai ezért aztán mélyen leszarják hogy én vagy moto milyen stílusba küldjük el a jó kurva anyjába azt a kis köcsögöt.

    Érted már hogy miért nem fog ide jönni senki? Max pár imre fan átugrik néha hurrogni...ha szerencséd van vagy ha megkéred rá őket..:))de ez se biztos...

    Szóval... velorex... ez az "eljutok minden Jobbikos képernyőjére" szar nem fog menni...
    Sajnálom....:D"

    Örülök, hogy nem szenvedsz önbizalom hiányban, de nem a Te javaslatodra változtattam meg a blog arculatát, hanem azért, mert rájöttem, hogy nem valami ellen kell harcolni, hanem valamiért...
    Rájöttem, hogy azzal nem segítek senkinek, ha azon a színvonalon csinálom a blogot, amelyen ti a sajátotokat.
    Amennyire látom, végül Ti költöztetek el a postaimre-jobbik.blogspot címről, mert ciki lett a Jobbik nevével kapcsolatba hozni azt amit azóta is műveltek.
    Itt viszont egyre többen megfordulnak, -remélem olyanok is, akik a Jobbik támogatói közé tartoznak-, és értékes beszélgetések is kialakultak.
    Nálatok nincsenek ilyenek...
    Ettől függetlenül hálás vagyok minden építő jellegű bírálatodért, és nem esik nehezemre kimondani a "köszönömöt" sem, ha úgy érzed, hogy jár neked.

    VálaszTörlés
  49. Velorex!
    Amikor ezt Mantis írta, akkor még arról szólt ez a blog, hogy engem fikázzatok. Azóta viszont nagyon jó irány vett ez a blog ami maradjon is így.
    És nagyon jól teszed, ha se a sértegető, de se a vérgejzír, meg a mindenkit legyilkolunk és hasonló értelmetlen hozzászólóknak és hozzászólásoknak nem adsz itt teret.
    Nagyon sok értelmes írást, véleményt olvastam itt. sokszor azért nem szólok bele, mert nem mindig van tiszta fogalmam a feldobbott témához, de ha meg van, Mózi mindent leír helyettem. Sőt még bővebben ki is fejti. Ha már itt tatok, akkor elmondanám, hogy hozzám Mózi véleményei állnak a legközelebb, de azért a többiekkel is sok mindenben egyet értek.
    csak gy tovább!

    VálaszTörlés
  50. "Amennyire látom, végül Ti költöztetek el a postaimre-jobbik.blogspot címről, mert ciki lett a Jobbik nevével kapcsolatba hozni azt amit azóta is műveltek."

    Ez sem igaz, mert a postaszar sokkal egyszerűbb név és egyszerűbb is megjegyezni és még találó is. Amúgy meg új köntöst akartam adni blogunknak és a régit nem lehetett megváltoztatni, mert egyszerű sablon volt. Ezért költöztünk új címre.
    Ilyen egyszerű. Nem kell behallucinálni dolgokat Velorex!

    VálaszTörlés
  51. Velorex

    A miénk egy gúnyblog. Egy olyan blog aminek egyetlen témája egy hazaáruló szarkavaró kifigurázása és semmi több. Az egy más kérdés hogy mi Jobbikos szimpatizánsok vagyunk. Nem is baj hogy Moto elköltöztette a blogot... Az ő kép világa néha nekem is sok, és nem is illik a Jobbikhoz. De a feladatát ellátja azért a blog. A Jobbikos témákat nem ott szoktam megvitatni mert arra nem egy gúnyblog a megfelelő terep. Vannak nálunk is akik a Jobbikkal szimpatizálnak csak az oldal témájából fakadóan ez nem kerül szóba, ennyi.

    Ha vissza olvasod a beidézett intelmemet akkor rájössz hogy a helyes irányba lettél terelve...de most már megnőtt az arcod és nem ismered el...mindegy...büszke vagyok rád csárli...:D:D:D

    VálaszTörlés
  52. Moto,

    nem elsősorban téged "fikáztalak", hanem azt a módszert, és stílust, ahogy Imrét próbáljátok lejáratni. Azzal egyébként továbbra sem értek egyet, de ez legyen a ti dolgotok.
    Szívesen látlak itt téged is és Mantist is, abban a stílusban, amit az utóbbi időben láthatunk tőled/tőletek.
    A magam részéről inkább összefogni igyekszem a gondolkodó embereket, és bár még mindig kevesen írnak hozzászólásokat, elég sokan olvasgatnak. Szerencsére a hozzászólások döntő többsége értékes, így már a dühöngőt is megszüntettem...
    Persze nem vagyunk egy Barikád, vagy Kuruc infó, de ez nem is cél.
    Nagyon hálás vagyok Mózesnek hogy segít, és tőlem sem áll távol az, amiket írni szokott.
    Szerintem értjük egymást mindannyian akik itt töltjük az időnket, talán a szembenállás helyett egyre jobban az összetartásra kellene koncentrálnunk..
    Előbb utóbb meglesz az is...
    Szerintem rá fog kényszeríteni az élet. No nem a vérgejzír meg az armageddon miatt, hanem azért, mert kevesen vagyunk, akik a tescogazdaságos kaják és tv műsorok mögül kilátunk valamennyire.
    Szerintem zárjuk is le a múltat, és próbáljunk előre nézni közösen.

    VálaszTörlés
  53. Jah és azt mindig mindenki elfelejti!
    Mi próbáltunk az elején ész érvekkel beszélgetni postaszopóékkal, de bármit is csináltunk nem ment. A mai napg se lehet ellent mondani nekik és tényeket se lehet leírni, különben kidobnak. Így nem maradt más, mint gúnyolódni rajtuk. Itt szívesen vitatkozom normális hangnemben, ha kell, bármiről. Viszont a postaszopókkal tök értelmetlen, hiszen agyilag zoknik és abból a mentális állapotból a világ legjobb tudósai sem gyógyítanák már ki őket.
    A blogunkkal meg elértük, hogy minden nap sík idegek tőlünk és nagyban akadályozzuk a "munkájukat". Arról nem beszélve, hogy több 100, de lehet több 1000 ember figyelmét felhívtuk már, hogy posta egy zombi, kerülje el nagy ívben. A youtube-on meg már nincs ember, aki a Posta majomról jó véleményen lenne. Ennyit a blogunkról. :)
    A te blogod is elcsábította már a normálisabbakat a postaszarról, tehát Irénke létszáma drasztikusan megcsappant. Ennyit a te blogodról.
    Nekünk meg már ez épp elég. már, csak a pöcegödröt kell megásni Irénkének és hamarosan lehet őt odakaparni. :)

    javaslom, innentől pedig hagyjuk ez az én blogom, te blogod mizériát. Mindenki csinálja a saját dolgát és kész.

    VálaszTörlés
  54. Ezt egyszerre írtuk Velorex :))
    De az utolsó mondataink a lényeg, maradjunk abban és tényleg nézzünk előre!
    Talán így sikerülhet az összefogás.

    VálaszTörlés
  55. Mantis,

    aki nem ért veled egyet, annak mindjárt megnő az arca? Egyébként ezen nem fogok vitatkozni, köszönöm az intelmeket..
    Mivel a jelek szerint nagy a tapasztalatod, megkérdezem, hogy hogyan álltok a jobbik fórummal? Gondolom, már ezrek írják-olvassák, és a Jobbik vezetőinek támogatását is sikerült megszerezni..
    Mantis, mások munkáját nem nehéz bírálni, gúnyolni, de valami működőt létrehozni már nem olyan egyszerű...

    Itt most befejezem az arcoskodást, mert nem vezet sehová. A tiéd sem.

    Annyira tudnék örülni, ha nem kellene a "gondolattemetőt" újra beüzemelni.. Térjünk vissza a rendes kerékvágásba.

    Egyébként ha elindítjátok a Jobbik Fórumot, szívesen kiteszek róla egy főcikket. Nem mintha ezrek tódulnának innen oda ennek hatására, de remélem ezzel meg tudom mutatni, hogy komolyan gondolom, amiket írkálok itt össze-vissza az összefogásról.

    VálaszTörlés
  56. A Jobbik fórum hetek óta kész. ovák visszatáncolt, azt mondta nekik erre nincs idejük, de ez mellett meg is sétett, amiért elment a kedvem az egésztől. csak egy szavamba kerülne és a reklám 10 perc múlva a kurucon lenne, szóval látogatókból nem lenne hiány, menne a fórum. De ha 1x elment tőle a kedvem.... :(
    Ez is ilyen egyszerű, nehogy megint behallucinálj valamit Velorex :) (ez csak poénvót, nem megsértődni! :)

    VálaszTörlés
  57. ovák = Novák
    sétett = sértett

    VálaszTörlés
  58. Moto,

    ez nem jó hír. Viszont ha célba akarsz érni, a saját sértettségedet félre kell tenni. Az ötletet jónak tartom, érdemes érte küzdeni egy kicsit..
    Hallucináld azt, hogy Novák támogat, és indítsd el a fórumot, ha már elkezdted.. :o)
    Ha már megy a verkli, és tényleg úgy beindul mint ahogy szeretnéd, akkor majd Novák és a többiek jönnek hozzád...

    VálaszTörlés
  59. ÁÁ nem vagyok megsértődve, csak a kedvem ment el a sértést miatt. beszéltünk erről is, hogy majd bele "kényszerítjük" a jobbikosokat, ha majd látják, milyen helyén való is a fórum. De én annyi mindent teszek nap, mint nap a jobbikért önszántamból, hogy ez így már nem fér bele nála. Arról nem beszélve, hogy régebben maga Vona kért fel, hogy csináljak egy jobbikos közösségi portált és amikor kész lett, még válaszolni se válaszolt.
    Itt a cím, ott áll parlagon:

    http://jobbikmagyarorszagertkozosseg.ning.com/

    Ettől még bízom a jobbikban, de ha nem muszáj nem dolgozom értük napi 20 órát. Elég a napi 2-3 is.

    VálaszTörlés
  60. Így van Velorex! De ezt már megírtam Motonak ott is. nem értem mire vár. A fiúk a parlamentben a saját munkájukat sem győzik, mert a Fityesz rohamtempót diktál. Most már a civileknek is be kell szállni. Egy jó fórumra majd kijelölnek valakit, aki azzal kell foglalkozzon.

    A Posta Izével meg minek foglalkoztok már?
    A legjobb, ami a Postaszarból lett az, ez a blog.
    De ehhez kellett a Postaszar is! Vagyis MINDENKI büszke lehet magára.

    Misi

    VálaszTörlés
  61. nála = nálam

    Mantis!

    Már mondtam, admin vagy a fórumon, vedd át és irányítsd. Segítek mindenben ha kéred.

    VálaszTörlés
  62. Igen Misi,

    miután mindenkit jól összesz@roztunk, - még magunkat is- büszkék lehetünk...

    Komolyra fordítva a szót, továbbra is úgy látszik kívülről, hogy a Jobbik vezetése elszakadóban van a tagságtól, és mindegy hogy ez miért történik, nagyon rossz irány!
    Biztosan emlékszel még az elefántcsont tornyos hasonlatomra, amit korábban írtam, továbbra is úgy gondolom, hogy csak a parlamenti munkára koncentrálni egyet jelenthet az elsorvadással.
    Vonáéknak a jószándék mellett nem sok más van a tarsolyukban, a parlamenti maffia folyamatosan erősödő Jobbikos tömegbázis nélkül könnyen felőrölheti Őket. Tetszik vagy nem, de ebben Imrééknek véleményem szerint igaza van. Jó volt az a kurucos cikk, amit Hitler intelmeit emlegette a parlamenti pártoskodással kapcsolatban...

    VálaszTörlés
  63. Moto jövő héttől valószínű elkezdem. De Egy Jobbikos fórum nem velorex blog ahová 2 naponta elég egy érdekes cikket feltenni, sokkal több energiát igényel és ez sajnos az én időmbe nem fér bele. Mindegy elkezdem aztán majd próbálok társakat találni hozzá. Én őszintén szólva szivesebben foglalkoznék a Jobbikos fórummal mint imre segg fejével, a köcsög már kifingott, senki nem áll már vele szóba.

    Velorex

    Imrének csak arról van elképzelése hogy mi nem működhet szerinte. Működő képes ötlete nincs, sose volt. A Jobbikkal még lehet mit kezdeni de jól mondja misi, mindenkinek be kell szállnia.
    De sírni mindíg könnyebb...

    VálaszTörlés
  64. Moto : Ezt már a legelején írtam neked, hogy tehetséges fickó vagy és az energiáidat nem a mostani blogra kellene fordítani, hanem megcsinálni azt a közösségi portált.

    Ehhez viszont egy nagyobb fejszét kell előszedni, mert ez egy nagyobb fa, mint kigúnyolni valakit.

    El se tudod képzelni, hogy mennyi fórumon nézelődtem már... Egyszerűen ma NINCS egy olyan FÓRUM, ahol értelmes emberek TÖMEGEI lennének jelen. Ahol értelmes viták lennének. az emberek szerte-szét kószálnak különféle blogokon. És az információkért össze-vissza kell járkálni.

    Elkezdtem egyszer összeszedni azoknak a blogoknak a listáját ahol értelmes diskurzusok szoktak menni. (nem olyan sok van)

    Az is lehetne pl egy módszer, hogy ezeket a blogokat nézegetni nap mint nap (mindenki más-más blogot nézegetne, de azt minden nap) és ha ott elhangzik valami értelmes hozzászólás, akkor :
    A hozzászólást áthozni ide és az itteni linket betenni oda. És páran talán (aki azt a hozzászólást oda betette) átjönnének ide. Vagy egy másik közösségi portálra.

    EZ MUNKA. Fáradságos, néha unalmas és semmi fizetség nincs érte. De van értelme (vagyis lenne) és nyeresége.

    Én nem tudok egy ilyet megcsinálni - arra nincs időm. Arra viszont volna, hogy pár blogot naponta nézegetnék, és ha egy értelmes cikk vagy vita van, akkor azt áthoznám ide, hogy itt is meg tudjuk vitatni.

    Összefogni valamit vagy valakiket nem is olyan egyszerű. Úgy, hogy közben akik bomlasztanának vagy nem oda valók azok távol legyenek tartve.

    folyt köv.

    bukovinai.

    Imrénél régebben többen voltak (mármint akikkel értelmes vitákat lehetett folytatni) Most nagyon lement a színvonal egy szint alá.

    VálaszTörlés
  65. Buko !

    Regeljetek be, kaptok admin jogot és nosza rajta. Én segítek mindenben. aztán remélem mejön a kedves ismét hozzá. A reklámozással nem lesz baj, azt már most megígérhetem!

    VálaszTörlés
  66. mejön a kedves = megjön a kedvem

    VálaszTörlés
  67. Tehát én egy olyan közösségi portálra gondoltam, ahova meg lennének hívva olyanok is akik jobban belelátnak a dolgokba. Pl képviselők és egyebek. És a bloghoz nem lehetne csak úgy gozzászólni, hanem akinek véleménye van, az beküldheté egy adminnak és az admin kitenné egy dühöngő-be.(Vagy, ha nagyon gáz az írás akkor sehova nem tenné ki)

    Így a dühöngőbe kerülnének a nem tagok véleményei. De aki erre válaszolni akarna, annak szintén levelet kellene küldenie egy adminisztrátornak aki valamikor kitenné.Egy mailbox és több admin is lehetséges, tehát meg lehetne osztani a munkát.

    Aki nagyon jókat ír azt fel lehetne venni tagnak és akkor a továbbiekban direktben is hozzá tudna szólni a témákhoz. vagyis a tagság egyfajta elismerés lenne. aki nem tud értelmeset hozzászólni az nem lenne tag. Aki meg az lenne, az meggondolná, hogy miket ír, mert a tagság nem örökös aki képtelen közösségben viselkedni és normális emberi hangnemet megütni, az repülne.

    Így megelőzhető lenne, hogy cset oldallá váljon a dolog. És akinek viszont nagyon van véleménye az is elmondhatná - de azt nem kellene mindenkinek elolvasnia, csak akinek van kedve, ideje, stb rá.

    Az új tag felvételéről meg a többiek dönthetnének. pl ha 4-5 ember is úgy gondolja, hogy az illető értelmes és gazdagítja gondolataival a közösséget, akkor felvennék. Ha nincs 4-5 ember eki így gondolná, akkor valószínűleg az nem kell oda.

    Olvasni bárki olvashatná, de hozzászólni csak azok szóljanak hozzá akiknek van valami érdemi információjuk.

    Az ötletet elmondtam (ha tudtok jobban azt se bánom) most már csak meg kell valósítani.

    Én isinkább csak olvasnám azok véleményét akik nálam sokkal jobban informáltak.

    Csak előremutató napi témákkal kéne foglalkozni az ős-történet és az egyéb dolgokra ezer és egy fórum áll a rendelkezésre.

    bukovinai

    VálaszTörlés
  68. @Velorex!

    Részben egyetértek, részben nem.
    Hagyjuk már Posta Imrét, mert neki nincs véleménye, csak azt írogatja le, amit "öreg barátja" sugall. Régebben többször említette ezt a barátot. Azóta viszont nem csinálja, hogy egyszer szóvá tettem!!! Az, a hálózati sugalmazó!!!
    Posta erről nem tehet, mert nem is tudja mit csinál.
    Mózi egyszer régen megírta, hogy ügynök kétféle van, Az egyik aki tudja, hogy az. A másik, aki nem. Pl. egy orvos, aki teljesen hisz a hivatalos gyógyászatban.
    Misi

    VálaszTörlés
  69. Moto rendben, be fogok regelni.

    Ötletem még van száz, csak legyen ember aki megcsinálja. :)

    Sok blog oldalon legtöbbször nem is a fő cikkek között, hanem a hozzászólások között lehet igazi gyöngyszemekre és érdekes információkra bukkanni.

    bukovinai

    VálaszTörlés
  70. @Velorex!

    Ha tetszik, ha nem, a jobbikosok sem tudnak egy fenékkel több lovat megülni. Nekik is csak 24 órából áll a nap!
    Ha akarunk valamit, mi "választó polgárok", nekünk is aktivizálni kell magunkat.
    Nem, mint pártkádereknek, mert egy párt csak egy eszköz, hanem, mint hazájukat és népüket szerető embereknek.
    Én nem is szeretném, ha a kérdéses fórum a Jobbiké lenne! Legyen ez azoké, akik csinálják.
    Legyen az összefogó és aktivizálódó magyaroké, nemzetiségi hovatartozásra való tekintet nélkül.
    Egyébként sem a Jobbikon múlik, hanem rajtunk.

    A veszélyt, amiről írtál a hálózati teoretikusok is tudják és erre is számítanak, de végül is, ez csak akkor jön be nekik, ha mi hagyjuk.

    Misi

    VálaszTörlés
  71. Misi,

    nincs nézetkülönbség közöttünk ebben a témában. Nosza rajta, indítsunk el egy olyan fórumot, ami teljesíti azokat a kritériumokat, amit Bukovinai és még néhány értelmes fórumozó javasolt.
    Nem rossz alapnak az a platform, amit Moto csinált, és kezdhetnénk például egy "Függetlenségi Nyilatkozat" megalkotásával, amiben rögzítjük, hogy kinek mihez van joga, hogyan kerülhet előre a rangsorban valaki, és milyen ismérvek alapján kaphat valaki döntési jogot.
    Véleményem szerint az USA függetlenségi nyilatkozatában vannak jó gondolatok, abból is lehetne ollózni..
    Fontos, hogy senki se dönthessen egyedül a közösséget érintő kérdésekben, és a megalakítandó fórum független legyen pártoktól, és minden más szervezettől, kizárólag az igazság legyen a mérce.
    Ha sikerül elég szürkeállományt összegyűjteni, előbb utóbb mértékadó szellemi műhellyé válhatunk, és tehetünk majd ajánlásokat azoknak, akik a "nagypályán" rúgják a focit.
    Talán..

    VálaszTörlés
  72. Szebb reggelt! (most már totál jobbikos vagyok mi? XD)

    tegnap már nem tudtam válaszolni, mert a kedvesem elkapott és kötelezett a meztelenül való bírkózásra. Én nyertem :)) Nah komolyra:
    Velorex fórum ötlete kiváló. A mi fórumunk abban más, hogy a jobbikra van fókuszálva, tehát nem semleges, mint amit Velorex szeretne. de, ha megfelel a mi fórumunk esztétikailag, vagy tartalmilag, akkor nosza rajta mindenkit szívesen látunk. Mivel Mantisnak előbb megígértem, (elviekben most ő a főnök) rajta múlik, hogy mi legyen a fórummal. Ha nem felel meg a tartalom, akkor viszont nagyon szívesen segítek egy hasonló fórum megalkotásában új név és cím alatt. Találjátok ki mit szeretnétek és, ha kell szóljatok, segítek szívesen!

    Szebb napot! (ejjj de jobbikos vagyok XD)

    VálaszTörlés
  73. Most rohannom kell, de már én is gondoltam arra, hogy egyesítsük valahol a kettőt. A politika nem a levegőben lóg elszeparálva. Gondolom tudjátok, mire asszociálok. Csak az ezo -izét hagyjuk ki, ha lehet. nem az elites dolgokra gondolok.
    Benne vagyok.
    Misi

    VálaszTörlés
  74. Szerintem nem csak az ezo-izét kell kihagyni. Ős-történelem, ufo-lógia, magyarság-kutatás, vallási kérdések, stb. ezekre ezer és egy más hely van ahol csak ilyenekkel foglalkoznak.

    Itt már inkább csak a jelennel és a jövővel kéne foglalkozni és nem a múlttal. A megoldással kell foglalkozni.Az összefüggések feltárásaval a jelen helyzet értékelésével, stb. Hogy mások (mindenki) lássa és értse, hogy mi folyik itt. A megoldással nem is kell annyit foglalkozni inkább a tájékoztatással. Mert szerintem a megoldás az, ha az emberek átlátnak a dolgokon. Minél több annál jobb.

    Mármint persze szerintem.

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  75. Olvassátok el Feleim! (USA Függetlenségi nyilatkozat)
    Véleményem szerint sok részlet számunkra is megfontolandó, mivel látható némi párhuzam a korabeli Nagybritannia és a mai EU viselkedése között..
    A magam részéről hasonló alapelveket tudnék elképzelni egy független fórum működéséhez.. Nem összehasonlítva az Amerikai Egyesült Államok alaptörvényét egy fórummal, csak tanulva belőle..

    http://mek.oszk.hu/02200/02256/02256.htm

    VálaszTörlés