2010. november 2., kedd

Angela Merkel, Abdullah Gül és Barbara Lerner is elmondta a "tutit"...

Nemrég szinte minden hírportál Angela Merkel beszédével volt tele, amelyben a multikulturalizmus végéről beszélt. Angela Merkel beszéde

 Angela Merkel szerint az a koncepció, mely szerint különböző kultúrákból érkező emberek vidáman élhetnének egymás mellett, nem működik, megbukott. A bevándorlóknak - és magunk között azért jegyezzük meg, nem ritkán a kisebbségeknek is-, sokkal többet kell(ene) tenniük a befogadó társadalomba történő beilleszkedésért. Például megtanulhatnák a vendéglátók nyelvét és alkalmazkodhatnának kultúrális, vallási szokásaikhoz, -de minimálisan próbálják meg nem lenézni és/vagy kiszipolyozni a "bennszülötteket" ugyebár...
Felmérések szerint a németek 30 százaléka látja úgy, hogy országukat elárasztották a külföldiek, és kb. ugyanennyien gondolják úgy, hogy a 16 millió bevándorló nagy része a szociális segélyek miatt érkezett.- itt utalnék vissza érdekesség képpen egy korábbi itteni cikkre, ami szerint a németek idegen ellenességét az AJC (American Jewish Committee) amerikai zsidó szervezet például demokrácia oktatással oldaná meg...
A bevándorlás mellett egyre komolyabb gondot jelent a kivándorlás is, mert amíg a bevándorlók nagy részben nyelveket nem beszélő, gyengén képzett emberek, addig a kivándorlók jelentős része magasan képzett vagyis a német adófizetők igen sokat fizettek a taníttatásukért..

Annette Schavan (CDU) oktatásügyi miniszter korábban azt mondta, hogy nem a bevándorlás, hanem a kivándorlás miatt kellene a németeknek aggódniuk, ugyanis ha semmit sem tesznek ellene, a szakképzett munkaerő hiánya fogja a gazdasági növekedést a leginkább fékezni.
Rainer Brüderle szabad demokrata gazdasági miniszter szerint viszont jobb szakképzéssel és a fiatal bevándorlók beilleszkedésének elősegítésével kell úrrá lenni a gondokon. Szerinte a kanadaihoz vagy ausztráliaihoz hasonló pontrendszert kellene bevezetni, amelyben elsőbbséget adnak a képzettségnek, nyelvismeretnek, szakmai tapasztalatnak, vagyis ne a származás számítson... Érdekes dolog ez, a gójok származása sosem fontos, ellentétben a halachikus zsidó származással...
A bevándorlási vita augusztusban került a médiák fókuszába, mikor a német jegybank egyik vezetője kijelentette: leginkább a muzulmánok húznak hasznot a szociális segélyezésből, és náluk a legnagyobb a bűnelkövetők aránya. Sarrazin ezért a merész kijelentéséért később lemondásra kényszerült.
Christian Wulff államfő a közelmúltban úgy vélekedett, hogy az iszlám Németország része, akárcsak a kereszténység vagy a judaizmus, és ezzel nagy elismerést aratott a bevándorlók, köztük a török eredetűek között. - Vajon végig gondolta, hogy mit mondott??? Egyébként három millió török él Németországban, ez a legnagyobb bevándorló népcsoport.

Mindeközben a török államfő Abdullah Gül, a társadalomba való beilleszkedésre és a német nyelv tökéletes elsajátítására szólítja fel a Németországban élő törököket és egy füst alatt szót emelt honfitársainak németországi integrációja mellett, amelynek már az óvodában el kell kezdődnie. - A jelek szerint Ők már megértették a modern kori gyarmatosítás folyamatát... Merthogy "azé az ország, aki tele szüli..."

Talán ide lehetne illeszteni  Barbara Lerner egy közelmúltbeli jelentését, aki egy Svédországban élő(sködő?) amerikai zsidó hölgy, és a svédeket boldogítja egy ú.n. "Institute of Jewish Learning"-el Stockholmban ("Zsidó Tanítás Intézménye"?)

"I think there is a resurgence of anti-Semitism at this point in time." Europe has not yet learned how to be multicultural '(!) And I think we will be part of the launch of this transformation that must occur. Europe will not be `the monolithic society 'that once was in the last century. The Jews will be in the center of a huge transformation in Europe. Now they are entering a multicultural mode and Jews will be regarded with resentment because our leadership role, but without that role and this transformation, Europe will not survive. " http://derbypatriot.blogspot.com/2010/10/jews-will-play-leading-role-in.html

A fenti szöveg nagy vonalakban annyit közöl, hogy Európában meglátása szerint újraéledt az antiszemitizmus, és Európa még nem tanulta meg, hogyan legyen "multikultúrális".. Véleménye szerint a zsidók nemcsak részesei, hanem középpontja, vezető ereje lesznek annak az átalakulásnak, aminek meg kell történnie. Európa soha sem lesz már az az egységes társadalom, ami volt az elmúlt században. Szerinte a zsidók irányító szerepe és az európai társadalmak átalakítása nélkül Európa nem fog tudni túlélni ...

Ezzel, Lerner gyakorlatilag beismeri, hogy a nagy "multikulti" hullám mögött elsősorban a zsidó elitek érdekei vannak, vagyis most sem az emberiség érdekeiről van szó és az egyszerű zsidók többsége is előre fel van áldozva a zsidó-ellenesség oltárán azzal, hogy immár egyértelműen zsidó jelenséggé válik a multikulti "értékek" terjesztése.

9 megjegyzés:

  1. Néha piszkosul elszólják magukat ezek a kis huncut "kiválasztott" értelmiségiek, nemde? A leg szomorúbb az, hogy a Lerner-félék valszeg meg vannak győződve arról, hogy ők mekkora humanisták, mert ők is csak eszközök az igazi gazfickók kezében (különben nem dicsekednének ennyire a multikulti hitűkről).

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  2. Szerintem Merkel és Sárközy szítják a feszültséget. Nem akaródzik Nekik a szegény országokat egy határon túl, felkarolni.
    Eddig el is érték, amit akartak. Persze a válság menedzselés szabályozása még tartogathat Nekik meglepetéseket.
    Még azt is elhiszem, hogy nem tudják kinek a malmára hajtják a vizet.

    Misi

    VálaszTörlés
  3. Képzeljétek el ha ezt egy mifajtánk, mert ugye vannak a "magunkfajták is"de ha egy mifajtánk mondana ilyet micsoda idegengyűlöletről, rasszizmustól lenne tele a sajtó.Jah,ez van kérem.
    kasar

    VálaszTörlés
  4. Kevésbé ismert, hogy Sarrazin-t nem azért rúgták ki a Bundesbank vezetőségéből, mert Németország elmuzulmánosítását kifogásolta könyvében, hanem mert azt állította, hogy a zsidóság vezetői egy genetikailag külön fajnak tekintik a zsidókat és nem akarják, hoy keveredjen (ez így is van). Vagyis, a zsidó "elitek" csupán a hülyegójok számára terjesztik a multikultit miközben igyekeznek megóvni a zsidóság fajtisztaságát.

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  5. most vettem észre, hogy van egy hozzászólás Barbara Lerner video interjúja alatt.
    Ian a kommentelő, egy kultúrált káromkodás után (amennyire értem..) azt írja, hogy talán mindannyiunknak követelnie kellene, hogy Izrael is váljon multikultúrális országgá, amiben majd Muszlimok játsszák a vezető szerepet.. Jót nevettem, de ül a hasonlat...

    VálaszTörlés
  6. Budapesten a multikulti egyik mekkája az A38 uszály. Oda jár minden kölök akinek a szülei számítanak és aki legalább ötven rongy havi zsebpénzzel rendelkezik és persze a belépő díjjak is a ehhez vannak viszonyítva. Nos, tegnap tudtam meg, hogy ez a lebegő kulturális bazár 300 millió forintot kap az Uniótól hogy még több agyhalott férjen bele esténként a multikulti bulikra és koncertekre. Van ám itt uniós manna uraim, csak persze nem akárki számára és akármire :)

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  7. Mózes,

    biztos vagy benne hogy az unióból jön az a pénz?

    VálaszTörlés
  8. Biztos, Velorex. Az uszály mellé terveztek egy több száz milliós randa vízicipődobozt http://href.hu/x/dmiq aminek pontosan a 85 százalékát azaz 300 millát állja az európai regionális fejlesztési alap. A maradék 15%-ot perkálja csak a A38 Kulturális Kht aki működteti a lebegő kulturális bazárt. 300 milla erre miközben nincs pénz semmire, jó vicc mi?

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  9. Nem olyan vicces ez Mózes.. Ki is tettem azt a cikket (kissé lebutítva, hogy ne pereljen be senki, akiket név szerint lehetne emlegetni az események kapcsán), amit korábban készítettem az egészségügyről, mert ott bizony nincs pénz. Hogy pontos legyek, bizonyos területeken nagyon nincs..
    Érdemes visszaolvasni a fenti íráshoz a szeptemberi Quo vadis magyar társadalombiztosítás című itt megjelent cikket is.

    VálaszTörlés