Deviza adósoknak - Kásler Árpád blogja

AZ ÉRTÉKÁLLANDÓSÁGRÓL!

A devizaalapú hitelekről mára már a bankok és a bíróságok is mint értékállandósági kikötéssel megkötött hitelekről beszélnek, holott még három évvel ezelőtt nem egy banktisztviselő és bankszövetségi kommunikáció során azt lehetett leszűrni, hogy igenis minden kiadott forint mögött, ott lapult egy morzsányi deviza.
Lassan de biztosan fény derül minden hazugságra. Vegyük szemügyre az értékállandóságot is, ha már most ez a sláger.


Tovább>>>
A Tanú(feljegyzés az utókornak)

Mint már arról hírt adtam, ma a Nemzeti Adó és Vámhivatalnál voltam tanúként beidézve Budapestre, tanúmeghallgatásra a banki adó vizsgálati ügyben.

Ma nem a több mint hatoldalas vallomásomat ismertetem, hanem azt ami a jegyzőkönyvön kívül elhangzott és megtörtént.

Tovább>>>
Csányi Sándor megfenyegetett!
„Megfenyegette Csányi az árfolyam-elszámolás miatt a bankjával szembeni per nyerteseit” -Írja a NÉPSZAVA címlapján, 2012. április 28-án.
Ez semmi mást nem jelent, mint a süllyedő hajón való kapkodást és azt, hogy a tisztelt elnök vezérigazgató úr, elvesztette a józan ítélőképességét, amin nem is csodálkozok, hiszen a lavina, maga alá temetheti őt is, meg az OTP részvényárfolyamait is.

Tovább>>>

Parasztvakítás OTP módra!
Az OTP megmenti a devizahiteles önkormányzatokat. Az OTP Bank árfolyamrögzítéses konstrukciót indít a svájci frankban kibocsátott kötvénnyel rendelkező önkormányzatok számára, a bank ügyfélkörében az egyeztetések már elkezdődtek – jelentették be a hitelintézet vezető munkatársai szerdán Budapesten.

Tovább>>>


“Mintha” deviza, “mintha” hitel…
Deviza alapú hitelek deviza nélkül, „mintha” deviza, „mintha” hitelek
Örvendetes, hogy mind többen értik meg, hogy a forintban kért, forintban folyósított és forintban törlesztett hitel az nem devizahitel, hanem forint hitel. Az olcsó hitel mítosza rég megdőlt, hiszen állandóan nő a kamat, de nemcsak a kamat növekszik, hanem a törlesztő részlet is, sőt a törlesztési idő is nő és olyannyira elszabadult a pokol, hogy minél többet fizetsz, annál több a maradék. Egy hatalmas uzsorahitelezéssé vált a viszony.

Tovább>>>Adósok, az ellenállás hasztalan!
Ezzel a címmel közli az új törvényi meghatározást az index, amelynek következtében, a kilakoltatásnak ellenálló adósokkal fizettetik meg a rendőrség munkadíját, vagyis a kilakoltatást fizikailag foganatosító rendőröket, maga a kilakoltatott fizeti meg…

Tovább>>>


Kereset Minta, Bírósági Per Kezdeményezéséhez
Tisztelettel kérek mindenkit, hogy a kereset minta ajánlását a honlap elérhetőségével, linkjével ajánlják portálokon és közösségi oldalakon, ne a minta levételével, ezáltal is elősegítve a honlap látogatottságát. Együttműködésüket köszönöm.
Mindenki szabadon felhasználhatja ezt a kereset mintát, így akár jogászi segítség nélkül is megkezdheti a bírósági eljárást. Sokan kérték, hogy ez felkerüljön és még többen jogászok segítségét, hát a jogászok még nem adják a nevüket ugyebár, mint azt korábban már megírtam, persze tisztelet a kivételnek. Mérjék fel lehetőségeiket, terhelhetőségüket és az alapján hozzák meg döntésüket.


Tovább>>>Athénban égnek a bankok!

Athénban egyelőre, nem csendesülnek a zavargások, sőt látványos fordulatot vettek miután a görög parlament elfogadta az IMF megszorító intézkedéseinek foganatosíttatását ami által újabb “mentőövet” kapnak. Ez a mentőöv valójában egy hurok a görögök nyakába, egy fojtó nyakörv, amivel kordába lehet őket tartani. A korrupt politikusok persze feltétel nélkül ott is, mint Magyarországon teljesítik a cionista világkormány utasításait.

Tovább>>>Egy elbukott forradalom…?
Sokan írják, hogy miért nem kezdeményezek egy országos mozgalmat, miszerint a hitelesek szüntessék be egyszerre a havi törlesztéseket, mindaddig amíg nem tisztázódik jó néhány körülmény…
Bizonyára nem sokan tudnak erről a kezdeményezésről, elmesélem. Történt mindez közel négy évvel ezelőtt. Ötvenezer szórólap lett széthordva több településen, de nem vezetett eredményre. Igaz több százan hívtak fel, támogatásukról biztosítva, de nyíltan nem merték felvállalni. Mindössze néhány autón, több hónapig volt kint a zöld szalag, aztán elsorvadt. Mindez azért lett volna fontos, hogy ne higgyék azt az emberek, hogy egyedül vannak, gondjaikkal, bajaikkal.


Tovább>>>Devizaadós vagyok, mit tehetek?
A leggyakrabban előforduló kérdések a következők.
- Levelemmel érdeklődni szeretnék hogyan lehet az Önök szervezetéhez csatlakozni?
- Mit javasol az egyéni, vagy csoportos perek indítása kapcsán?
- Milyen átfutási időre lehet számítani a tapasztalatok alapján?
Tovább>>>>