2012. január 2., hétfő

Ki vagy Te, Ember 2012-ben?

Szeretetteljes Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!

S hogy ne csak ilyen "továbbküldősbe" szűküljön be az új évi kívánságözön, ezért Új Év alkalmából idézek egy Weöres Sándor gondolatot.
„Ki vagy te?
Ha elvonatkoztatod magadat mindattól, amit lényednek ismersz: tulajdonképpen lényed ott kezdődik.
Testedet, értelmedet, személyedet ne cseréld össze lényeddel, önmagaddal. Csak segédeszközöd; csak batyú, mely szükségleteid őrzője is, görnyesztő teher is.
Tested nem te vagy, hiszen csak anyag, mely folyton cserélődik: negyvenéves korodban húszéveskori testedből egyetlen parány sincsen.
De érzelemvilágod és értelmed sem te vagy, hiszen még nem volt, mikor te már a bölcsőből nézegettél.
Ki vagy?
A határtalan, mely fogantatásodkor a határok közt megjelent.
Ha elhatárolt személyedet tekinted önmagadnak, végezz copernicusi fordulatot: a határtalan teljességet tekintsd önmagadnak, személyedet pedig ideiglenes kötöttségnek, puszta tüneménynek, "nem-én"-nek. Ahol megszűnik az érzés, érzéketlenség, gondolat, gondolattalanság,
változás, változatlanság; ahol azt hinnéd, hogy semmi sincsen: tulajdonképpeni lényed ott kezdődik.”
(Weöres Sándor)
Milyen érdekes is ez, hogy néhányan (talán gőgős egónktól vezérelve?) azt hinnénk, mi már tudatos felvilágosodott, spirituális lények vagyunk, s mindenki más aki előttünk járt, az még nem érett meg erre a fejlettségi fokra... és akkor az ember kap egy ilyen idézetet egy embertől, aki jóval előttünk élt, és rájövünk, hogy bizony a korábbi korok emberei sem voltak semmivel sem fejletlenebbek nálunk, sőt. Szellemiség terén biztosan legalább annyira, ha nem meghaladó érettséggel bírtak költőink, íróink, mint ma, mi.
Talán nem tévedünk nagyot azzal az elképzeléssel, hogy ha vissza tudnánk menni az időben, nem hogy egyre butább ősembereket találnánk, hanem egyre magasabb szintű, teljességtudatú emberi lényeket, akiknek utódai mára elfeledték honnan jöttek, kik is ők valójában.

De azért van még remény. A „ki vagy te?” kérdésre ismét választ kaphat az ember, ha nem a valódi önmagán kívül keresi. :)

A válasz számomra az, hogy minden ember (valója, legbelsőbb énje) Isten által önmagából teremtett LÉLEK, akinek van fejlődő TUDATA (szellemisége, szabad akarata) és ideiglenes TESTE (anyagi burok).
Tehát az ember: LÉLEK-SZELLEM-TEST - ez a valódi szentháromság.
Ebből kifolyólag ezt a „többdimenziós komplexumot” természetszerűleg nem lehet a végtelenségig rabszolgasorsban, keretek között tartani.

Úgy gondolom nem vagyok egyedül azzal a határozott érzéssel, hogy 2012 sorsfordító évnek ígérkezik az emberiség számára. Nem az egybevágó maja, hopi, kínai és egyéb jóslatok miatt, nem a Jelenések könyve miatt, és nem is az ufók miatt… hanem azért, mert elértük azt a kritikus tömeget, amelyik képes az emberi faj számára kedvező változások véghezvitelére.
És valószínűleg ezt a pillanatot már nagyon sok – eddig be nem avatkozó - csillagtestvérünk várta, akik lassan felfedik magukat:
"Meteor" über Deutschland Weihnachten 2011

Talán nem mindenkinek jön el a szebb kor. Talán csak azoknak, akik erre tényleg vágynak.

Érdemes a témában érdeklődőknek meghallgatni Szabó Judit írónő véleményét a „kettéváló” emberiségről:

Hasonló gondolkodásúak


Hamvas Béla Titkos jegyzőkönyv c. fejtegetésében az emberiség kettéválásáról így ír: „egész népek észvesztő sebességgel zuhannak az állati lét alá… De van olyan ostoba, aki látja, hogy egész népek, mint a lavinák gurulnak le a hegyről, amelyre százezer év alatt kapaszkodtak fel és azt higgye, ha ő kiáltozni kezd, a lavina meg fog állni? Mindenképpen arról van szó hogy az emberiség túlnyomó nagy többsége az emberi létezés körét elhagyni készül. A népek nagy része leszakad és elmerül. Ez a leszakadás természetesen irtózatos fizikai és biológiai és pszichológiai erőmennyiséget szabadít fel és ez az erőmennyiség azokat, akik nem merülnek el, valósággal a magasba repíti. Az emberiség így ketté szakad. Amelyik lezuhan, abból lesz a yahoo, vagy a robotos, vagy akár a csirihau. Mindegy. A szubhumánus lény. Amelyik felröppen, abból valami félszellem, féllélek, félangyal. Az emberi közép helye pedig üres marad…

Úgyhogy hajrá Magyarok! Hajrá Emberiség! :)

TT


114 megjegyzés:

  1. Eccsééém ez bazi klassz! Én tegnap talákoztam is egy ilyen szemétláda szubhumanusokkal amikor éppen rátalátam egy rakás szinesfémre amihez szükségem lett vóna egy darura hogy leszereljem a kápolna tornyáról de ennek a geci szubmanusnak éppen akkor kellett elmenni tüzifát lopni az erdőbe a darus kamjonjával ahol szétbazilikázta a sebességváltót és most jó ideig nem lesz daru qrvajó mi? hehe

    Jeremy

    VálaszTörlés
  2. Komolyan, TT, honnan veszi Hamvas Béla ezt a szubhumanista elméletet? Csak úgy kiváncsiságból.

    mm

    VálaszTörlés
  3. Mózi, Te honnan veszed bármelyik gondolatodat?

    TT

    VálaszTörlés
  4. Egy "gondolat" vagyis elemzés, értelmezés, feltevés nem azonos olyan kijelentéssel miszerint az emberiség egy része selejtként eltűnik valamiféke süllyesztőben; ez inkább jövendölés, prófécia vagy "égi üzenet" közvetítése, nemde?

    mm

    VálaszTörlés
  5. Ha figyelmesen szétnézel a világban, láthatod, hogy ez a folyamat már javában zajlik.
    Búza és ocsú mindenütt.
    Búza és ocsú.

    TT

    VálaszTörlés
  6. Azért kérdeztem, mert érdekes módon egybevág a Jelenések könyvével amiben arról van szó, hogy az a bizonyos óriási égikocka amit János "új Jeruzsálemnek" nevez nem mindenkit fogad be. El tudom képzelni, hogy az emberiséget valamiféle kozmikus Noé bárkája kimenthet valamiféle közeledő planetáris katyvaszból, de ha tényleg nem mindenkit, mint ahogy "látta" János, akkor mi alapján lenne a szelektálás? Érdekelne erről Hamvas véleménye.

    mm

    VálaszTörlés
  7. Ez a kockás új jeruzsálem micsuda egy bazi nagy rakás színesfém lehet benne basszuskulcs! Én már alig várom hogy itt legyen addigra remélem meg lesz javítva a darus kamjon is hehe..

    VálaszTörlés
  8. Meghallgattad a Szabó Judit interjút? Tudom, hogy Te nem az a fiatalember vagy már, aki szereti ha megmagyarázzák neki a világot, de Judit kristálytisztán elmondja, amit az eddigi tapasztalatok alapján tudni lehet erről a szétválasztásról.

    S hogy mi alapján lenne a szelektálás?
    Értékrendszer, cselekedetek, erkölcsi hozzáállás.

    Vannak, akik ezt úgy képzelik el, hogy megjelenik egy nagy űrhajó :) és minden érdemesnek tartott embert felvesz - "Akkor ketten lesznek a mezőn; az egyik felvétetik, a másik otthagyatik"

    Mások szerint meg minden ember eldönti magában, hogy mit szeretne, és ez alapján "bedolgozza" magát abba a világba, ahol élni szeretne. Szerintem ha ez így történne, az lenne a legigazságosabb az Élettől, Istentől.

    TT

    VálaszTörlés
  9. A búza felvétetik, az ocsú marad Rihanna esernyője alatt...

    TT

    VálaszTörlés
  10. TT, én azért remélem hogy senki sem fog senkit szelektálni értékrend alapján, mert ugye az értékrendek jönnek, mennek vagyis nagyon attól függenek, hogy kinek milyen társadalmi előnyök vagy hátrányok jutottak... genetika alapján sem lenne igazságos, mert ugye a kiválasztott nép nem valami űberértelmes fogalomnak tűnik, legyen az zsidó, magyar vagy hottentotta... vagyis számomra tovább is relytély egy ilyen szelektálás izé. Azonban ha a mai tudásunkkal olvassuk a Jelenések könyvét, eléggé megdöbbentő az űrhajó leírás és az is, hogy egyre aggasztóbb jelek utalnak bolygónk természetbeli közeljövőjére.

    mm

    VálaszTörlés
  11. Akár olyat is el tudok képzelni, hogy amíg a bolygó immunrendszere elvégzi a szükséges "javításokat" és átalakulást (minőségi ugrás?), addig ki lesz innen emelve a jóakaratú emberek tömege, a többiek meg szétlőhetik egymást addig, amíg el nem nyeli őket a Föld.

    Mózi, szerintem Te is el tudod dönteni két gyerek vitájából, hogy nagyjából melyiknek van igaza. Ha meg nem is vitatkoznak, csak az egyik élősködik a másik gyermeken, akkor egyértelmű ki a hunyó.
    Ezzel csak arra akarok utalni, hogy nem kell ehhez Istennek lenni, a szelektálás elvégezhetik "alacsonyabb" beosztású lények is.
    Akár Te magad is magadon.

    Őrangyalok és őrdögök sürögnek forognak körülöttünk, kíváncsian ki merre hajlik, aztán elküldik a jelentéseiket az illetékeseknek. :D

    TT

    VálaszTörlés
  12. Gondolom olvastátok Madách:Az ember tragédiája című művét.
    Íme néhány sor belőle.
    "Minden mi él,az egyenlő soká él,
    Aszázados fa s egynapos rovar.
    Eszmél,örül,szeret és elbukik,
    Midőn napszámát s vágyait betölté.
    Nem az idő halad:MI változunk,
    Egy század,egy nap szinte egyre megy.
    Ne félj,betöltöd célodat te is,
    Csak azt ne hidd,hogy e sár testbe van
    Szorítva az ember egyénisége.
    Látád a hangyát és a méherajt:
    Ezer munkás jár dőrén összevissza,
    Vakon cselekszik,téved,elbukik,
    De az egész,mint állandó egyén,
    Együttleges szellemben él,cselekszik,
    Kitűzött tervét bizton létesíti,
    Míg eljön a vég,s az egész eláll.-
    Portested is széthulland így,igaz
    De száz alakban újolag felélsz.
    És nem kell újra semmit kezdened:
    Ha vétkeztél,fiadban bűnhödöl,
    Köszvényedet őbenne folytatod,
    Amit tapasztalsz,érzesz és tanulsz,
    Évmilliókra lesz tulajdonod."
    Lucifer
    Hát csak ennyi.
    Csongor

    VálaszTörlés
  13. Én inkább olyant képzelnék, hogy János -amennyiben "látott" valamiféle óriás mentő űrjárgányt és az "új eget és új főldet" (vagyis új bolygó) ahová ez a járgány elvinne minket- csak kitalálta a szelekciós fejezetet, hogy ezzel vízet hajtson az egyház hittérítő malmára. Egy ilyen méretű akármi valszeg képes lenne minden embert felvenni, aki persze hajlandó lenne rá. Én kapásból kerülöm azt, aki bármilyen alapon alapvető minőségi különbséget tesz ember és ember között. Ez számomra olyan "kurucos", illetve talmudista büdöslábú hozzáállás...

    mm

    VálaszTörlés
  14. A "Ki vagy Te ?" Kérdésre tényleg nehéz válaszolni, mert tényleg ki is vagyok én ? Senki.

    Ha érzékeimet lekapcsolom, testemet nem tekintem magamnak, akkor mi marad és hol van az ? (sehol) Érzékelés és gondolatok nélkül mi marad ? Márpedig az érzékelés csak egy biológiai/vegyi folyamat eredménye.

    Nem is biztos, hogy az a kérdés, hogy én ki vagyok, hanem inkább az, hogy mi a dolgom ?

    Mert akár vagyok valaki akár csak egy senki vagyok valami dolgom lehet.

    Szerintem fontosabb kérdé, hogy "Mi a dolgom e világbanŰ ?" ÉS miért.(lenne az a dolgom)

    Ha erre válaszolok, már nem is olyan fontos, hogy az ÉN az valójában kicsoda és hol van.

    Én a dolgom vagyok. Vagyis, ha elvégzem a dolgom, akkor vagyok/voltam az akinek lennem kellett.

    A ki vagyok én az egy pillanatfelvételre kérdez rá. A mi a dolgom ? az meg egy folyamatra. Ha folyamatban gondolkodom, akkor a pillanat érdekeelenné válik.

    Így már könnyű válaszolni a "Ki vagyok én ?" kérdésre. Én az vagyok aki elvégzi azt a dolgot ami nekem van szánva.

    :)

    VálaszTörlés
  15. http://www.thesecret.hu/blogok/tk/2012-vel-kapcsolatos-tevhitek

    VálaszTörlés
  16. 2012... szinte nem telik el úgy hónap, hogy a hálivúdi tömegmanipulációs gyártósorról le ne esne egy újabb inváziós földönkívüliekről szóló film.

    http://www.youtube.com/watch?v=YatZXieJsL4&feature=player_embedded

    Egyre durvábban be akarják hangolni a tömegeket az éliengyűlöletre. Nagyon érzik már a vesztüket, és ez csak egyet jelent!
    Közel a segítség! :)

    TT

    u.i.: tudom-tudom, nem E.T. fog minket megmenteni, hanem saját magunk, igaz Mózi? :)

    VálaszTörlés
  17. A nácik sem múltak el főellenségnek:

    Iron Sky
    http://www.youtube.com/watch?v=wx_mk_kxi-s&feature=related

    Hátas!!! :)

    TT

    VálaszTörlés
  18. Az oldalkocsis motoros náci a hold sötét oldalán 2018-ban az má azé ölég kemény.
    Sz.

    VálaszTörlés
  19. TT!

    Meglepve sem lennék, ha kiderülne, hogy az utóbb feltett videódat Te is készítetted!
    Már a videó feltevése is beteges, hazug, gonosz, rosszindulatú szándékot igazol!
    Igazolja azt a hazug törekvést, mely a mai napig is feledtetni, elfedni kívánja azokat az emberiség-elleni bűntetteket, melyet a szövetségesek követtek el.
    Ez az átfogó zsidó propaganda hadjárat már akkor támadásba lendült, mikor felvetődött a lehetősége, hogy a zsidók, talán a legjövedelmezőbb gyarmatukat, Németországot, elveszíthetik...
    Talán nem árt emlékeztetni, hogy mikor ez be is következett, nem csak propaganda tombolást folytattak, hanem a zsidóság szabályosan hadat üzent!
    Ideje lenne, ha némileg átrajzolnád a tudatod, mint ahogy annak is ideje lenne, hogy végre tárgyilagos vizsgálat tárgyát képezze a zsidóság emberiségellenes évezredes tevékenysége!
    Gyöngyösi Zoltán/piskota

    VálaszTörlés
  20. Kedves Zoltán, hogy készíthettem volna én??
    Ez egy filmbemutató a hálivúdi álomgyár által készített újabb f.szságról, gondoltam megosztom veletek is, hadd röhögjünk a Hold sötét oldalán bőrkabátban motorozó náci katona ötletén. Te, ezek már annyira betegesen ragaszkodnak a jól bevált tömegmanipuláló kliséikhez, hogy nem is veszik észre mennyire nevetségesek.

    Zsigerből ítélkezel, pedig ezt IS most totálisan félreértetted, de hát ez már úgy látszik szokásod. :)

    Az általános véleményem ezekről a filmekről ez:

    http://mr-moto-velorex.blogspot.com/2011/02/habar-sokan-ugy-erezzuk-bennunk-mar-mas.html

    Kifejezetten ajánlom a németekre vonatkozó részt elolvasni, mert úgy látom neked ők a szíved csücskei.

    TT

    VálaszTörlés
  21. Tévedsz!
    A valamennyire elfogadható igazságot keresem!
    A hazugságözön már a Chaplin-filmeknél is, sőt a Donald-kacsa filmeknél is előtérbe került!
    Humorodat nem tudom osztani...
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  22. Jó a szíved, de beteg az elméd, Zoltán.
    Ez szubjektív vélemény, ha úgy tetszik ítélkezés volt, remélem jól esett.

    TT

    VálaszTörlés
  23. Mózi korábban írtad, hogy "Én kapásból kerülöm azt, aki bármilyen alapon alapvető minőségi különbséget tesz ember és ember között"

    Pedig a helyzet törésig fog fokozódni szerintem. Én speciel nem szeretnék olyan emberekkel egy levegőt szívni ezen a bolygón, akik a kirablásomra, az ellehetetlenítésemre, vagy éppenséggel az életemre törnek. Nem tartom kizártnak, hogy ugyanígy érez sok száz millió ember szerte a Földön, és erre az elképesztően erős vágyra az Életnek reagálnia kell valahogyan most már.
    Hamarosan meg is teszi, remélem.

    TT

    VálaszTörlés
  24. TT, szerintem a cigánybűnözés nem genetikai hiányosságra mutat. Apám, aki ózdi gyerek volt, mesélte hogy korábban semmi gond nem volt a cigányokkal akik pedig mindig nagyon sokan voltak arrafelé. A parasztok be sem csukták az ajtót amikor elmentek a mezőkbe, nem voltak cigánybetörések a falukban. Akkoriban a cigányok zöme sok hasznos ki szakmát űzött, egyáltalán nem voltak a társadalom terhére. Ez a kommunizmus alatt kezdett változni, mert akkor mindenáron meg akarták szüntetni ezeket a kis szakmákat és a városokba terelni a cigányságot. A rendszerváltás után pedig elszabadult a pokol, a "pozitívdiszkriminációval" és az őrült szaporodásra ösztönző segélyrendszerrel.

    mm

    VálaszTörlés
  25. TT!

    Te hízelegni tűnsz előttem!
    Megnyugtató, hogy Te nem értesz..!
    Magamat csak átlagnak minősítem, s nem fogadom el a világot előbbre lendítő, beteges, őrült, megkülönböztető, megtisztelő, és kívánatos jelzőt!
    Rádöbbenhetnél, hogy mióta világ a világ, mindig beteges-gondolkodású őrültek vitték előre a tudományt...
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  26. Piskóta!

    Nekem sem tünt teljesen egészségesnek TT linkjére a reakciód.


    Szoktál te relaxálni? Esetleg meditálni?
    Ha hiszed ha nem, a mai világban a mentális egészség csak ezekkel őrizhető meg, javaslom őket mindenkinek.
    Sz.

    VálaszTörlés
  27. Kedves Sz!

    Az átszellemült semmittevésre gondolsz?
    Visszakérdezek:
    Ismered a figyelemmel, fegyelemmel, megbékéléssel végzett munka melletti, zavartalan, talán az Istennel történő találkozást jelentő, feloldódást?
    Mikor összerezzensz, ha bárki behatol, megzavarja jelenlétével e kis csodát?
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  28. Piskóta

    Ja,arra gondolok. Bocs,nem akartam tudálékoskodni, csinálja mindenki a maga esze szerint.

    Sz.

    VálaszTörlés
  29. TT-nek:

    http://gilgames777.lifeblogs.org/2012/01/04/218/

    így is lehet :))))))))))))))))))


    innen:cshatből:

    http://paranormal.hu/plugins/forum/forum_viewtopic.php?7651.1100#post_9688 ...

    , ahol izgalmasak Bajezid beírásai, olvassátok csak!

    VálaszTörlés
  30. Boldog Új Évet mindenkinek!


    Üdvözletem TT!

    Utólagos engedelmeddel átvettem az írásodat.

    Rengetegen olvassák!!!
    Ez azért nagy dolog, mert egy olyan blogról terjed amire kb. 2 hónapja be sem jelentkeztem.

    Nem törődöm vele. Pár hónapja dobtam össze, de azt sem tudtam mikor kész lett, hogy miért/minek. Tehát nem lett "szakmám" a blogolás. :)


    A lényeg, hogy bekerültek a gondolataid egy másik 'közegbe' és elindult, terjed...


    Látod. Pár óra alatt ide is vissza jutott.


    Szeretném neked megköszönni!
    G

    VálaszTörlés
  31. Csak, hogy senki ne értse félre amit írtam,... nem a sok látogatót köszönöm. :) Az nem érdekel.

    G

    VálaszTörlés
  32. Kritikus Tömeg - A száz majom elmélet
    http://gilgames777.lifeblogs.org/2012/01/04/265/

    G

    VálaszTörlés
  33. Szia Gilgames! Kösz!
    Ha ezt tudom, nem ilyen hevenyészetten fogalmazok! :)

    TT

    VálaszTörlés
  34. Kedves blogolók,pár napja rátévedtem a paranormál.hu Bajezid nevű krónikására és nem tagadom félelemel tölt el amiket ott olvasok! A fene se tudja mi is az igazság, mit reméljünk, mire készüljünk, ténylegesen bábeli a zűrzavar!!!Ő olyan üzenetet kapott, hogy a Nibiru bekapja Földünket, művészeteken/művészeken keresztűl ezt be is mutatja,jó ideje már küldik a jeleket általuk, mint látókon át is!

    Beszédes ez a Vatikáni gömbforma is, ha igaz, hogy van egy belső Földünk is és ha ez létrejön , hogy mi is azzá vállunk , akkor ez a műalkotás én szerintem azt az állapotot ábrázolja!!:

    http://www.youtube.com/watch?v=HvHOCqbA6rE

    ******

    Ring of Fire:

    http://www.youtube.com/watch?v=0I2ZnAanjlw&feature=watch_response

    Ennyi a teendőnk, ha elérkezett az égés:

    http://www.youtube.com/watch?v=vN1SyaSdCeM&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=39HuW51tPYI&feature=related

    P.Box-Fantom lány ( Vénusz= Szűz Mária ):

    http://www.youtube.com/watch?v=n83Wvyw7xNo

    Bajezid:

    "Halasztott műtétek, fogorvos...
    írtam már? nem emlékszem.

    "Rendkívüli állapotban és ha elkezdődik a tánc, a NATO katonákat ide fogják szállítani ápolásra.
    Hiszed, nem hiszed... "

    "....pontosabban ők lesznek a kiképzők.
    18 éve pofáznak a tartalékos állományról a politikusok, majd hirtelen megszavazzák/ták még a korábbi parlament felbomlása előtt egyhangulag:

    http://index.hu/belfold/hirek/2012/01/04/ismet_toborozza_regi_katonait_a_honvedseg/

    " Ezzel még adós maradtam...
    Dr.Genya és Vénus is Mindent lát és nemsokára már mindent irányít (már aki engedi.), személyesen is már itt vannak a nagy esemény miatt...

    Mindenki viszi majd a magáét...angyalok serege is dolgozik erősen.
    Tudod:
    a sakkjátéknak vége:

    http://www.youtube.com/watch?v=jlapv48d7VQ&ob=av2e

    Amit UFO-nak vélsz azt nézd meg jobban...

    Tehát aki még nem tért meg -MEGVÁLTOZNI- annak ajánlom az igyekezetet..ASAP...

    Én "testőri-angyali" védelem alatt állok még egy darabig, mert sok a még a feladatom.

    Ez komoly és utolsó figyelmeztetés!!!!!

    Mostmár tényleg viszlát, fent.

    Azért láttátok használtam Rózsát és Sokk-korbácsot!

    Kedves gabee...!

    Elfelejtettem megköszönni a türelmet, a munkátokat és a nehéz stílusomhoz való alkalmazkodást.

    A válaszom a kérdésedre: "Angyalok!"
    és ez komoly válasz.

    Kedvellek titeket.

    Mihály üzeni, hogy 10.000 éve énekelnek meg beszélnek hozzánk, de nemsokára már nem fogjátok őket hallani mert a 101-es szobához már nem lesz kulcsuk.
    Bajezid

    http://www.youtube.com/watch?v=ETAb-G4R4vg
    Vénusz

    http://www.molon.de/galleries/France/Strasbourg/Europe/img.php?pic=7

    http://www.youtube.com/watch?v=xQ_uGbQanNw


    Tegnap beszéltem (pontosabban én kérdeztem egzakt dolgokat a közeljövőről - értitek miről beszélek) egy fontos emberrel akiről tudom, hogy igazat mond.

    Hófehér volt az arca és remegett a keze és csak biccentéssel válaszolt.

    A válasza : IGEN volt.

    és csak annyit kérdezett, én ezt honnan tudom?

    Készüljetek.

    Jövök vissza ahogy tudok, csak ritkábban és egyszerre akkor többet teszek fel.


    Bajezid
    Egy javaslat, jótanács:

    http://paranormal.hu/plugins/forum/forum_viewtopic.php?7651.1100#post_9721

    lajstrom

    VálaszTörlés
  35. A tudat ébredése:

    "....A világnak nem lesz vége, ahogyan a hernyó halála sem az életének a végét, hanem a belőle kialakuló pillangó születését eredményezi. Egy átalakulási folyamat zajlik. Hernyóként megszületve, majd egy folyamat eredményeként szárnyakat növesztve átalakul egy olyan bogárrá, amely tovább folytatja életét, egészen a haláláig. Ezt a fajta átalakulást a természet hozta létre, akárcsak minket, embereket is. Mint a hernyó a bábjában, akként mi emberek az anyaméhben készülünk fel a reánk váró világ megpróbáltatásaira, azzal a különbséggel, hogy a hernyó már éli az életét, táplálkozik a fizikai világ valóságában, mikor egyszer csak megszűnik hernyóként létezni, bebábozódik, és tovább fejlődve egy másfajta lénnyé alakul át, mondhatjuk újra megszületik, egy új formában. De térjünk vissza a Mayák által létrehozott naptár megalkotására, mely egy 5125 éves ciklust foglal ....."

    http://tudatosebredes.blogspot.com/2012/01/2012.html


    MZ/X

    VálaszTörlés
  36. Lajstrom, azért ne dőlj be teljesen az ilyen ijesztgetéseknek, mert ez az iszonyatos dezinformáció is a háttérhatalomról ered.
    Az ő céljuk, hogy rettegj, mert ebből nyernek energiát a tevékenységeikhez.

    Ébredni kell az rendben van, de nem mindegy hogy hogyan, és az sem hogy mire...
    A Rihanna Esernyője Klub is gyűjti ám a tagokat.

    VálaszTörlés
  37. Lajtstrom!

    Mazsolával ellentétben, nm aggódom érted!
    Te nem az ijedelmedet kívántad megosztani...
    Némi rémületet igyekeztél kelteni, már akinél sikerült...
    Szerintem kár erőlködnöd...
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  38. Gy/p, ezt kérlek hadd meg nekem, én őszintén írtam!!!.....és ne adj a számba olyasmit ami a Te fejedbe fogalmazódott meg!...nem mindenki a sátán szolgája!!!!!
    Én igenis napok óta a hatása alatt vagyok, és az Itt blogoló TT, Mazsola, Bukovinai, mm, Velorex véleményére vagyok kíváncsi!

    Az Univerzummal nem tudunk mit kezdeni,ill. hogy semmi biztosat nem tudunk minden belefér a lehetséges történésekbe!

    Ennyi!!
    lajstrom

    VálaszTörlés
  39. Szia Lajstrom .

    ""Kedves blogolók,pár napja rátévedtem a paranormál.hu Bajezid nevű krónikására és nem tagadom félelemel tölt el amiket ott olvasok!""

    Igen , ez nagyon jó meglátás .
    Neki pont ez a célja , feladata , hogy ilyen lehúzó energiával , főleg félelemmel árassza el az oldalon lévő "ébredező" embereket , és elég sajnálatos , hogy a magukat ébredezőnek tartott emberek közül ilyen sokat félre tud vezetni .

    VálaszTörlés
  40. Banyek, nem lett ez a blog egy kicsit túl ezoterikus?

    Anonymus

    VálaszTörlés
  41. Méééé, Anonymus, Te meg tudsz lenni a ezo-belső-tered nélkül?...különben meg mundennek helye van az Univerzumban :)))))))))))

    Kézrátétel, vagy valami más?...milyne módon van jelen az okkultizmus a keresztények között, az istentiszteleteken(olvassátok a kommenteket is el):


    http://www.youtube.com/watch?v=huL5notHOeM

    VálaszTörlés
  42. Lajtstrom!

    Előttem ez egy nyílt honlapnak tűnik, ahol még ezidáig bármit véleményezni lehetett, meg még az ellenkezőjét is!
    Szelektálnod neked kell: ezt elfogadom, ezt nem, ezzel vitatkozom...
    Viszont, amennyiben írsz, kiteszed magad a "rossz-nyelveknek", hogy téged is szelektálnak, minősítenek, ellentmondanak, nem osztják nézetedet, vagy éppen aggodalmadat...
    Az viszont remélem neked is feltűnt, hogy nagyon ritka kivételtől eltekintve, igen kulturált módon, hangnemben folyik az estenként kialakuló vita, mely mindenképpen erénye a honlapnak, közönségének.
    Üdvözlettel
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  43. Gyz/p, nocsak, tudsz Te finom úriember is lenni, ha akarsz. Mindenkinek - a közösségnek és magadnak is - jót tenne, ha ezt az oldaladat erősítenéd.
    Ez csak egy jó tanács.

    Ano, miért, nem pont Te írtad korábban, hogy mostantól bármiről képes vagy beszélgetni? :)
    Ismertesd légy szíves szerinted mit jelent az "ezoterika" kifejezés.

    Sajnos a kereszténység ma már valami egészen más lett, mint aminek lennie kellene. Az okkultizmustól kezdve, a beépült illuminátusokon keresztül, a bálványimádáson át (szobrok lábainak tapogatása kígyózó sorokban) egészen a sátánimádásig (a bosszúálló "isten" dicsőítése) minden van itt már.
    Azért remélhetőleg a keresztény vallásközösségek előbb utóbb kinövik ezeket a dogmatikus és sötét dolgaikat, és tényleg csak a színtiszta Isteni elvekre összpontosítanak, mely nyomokban azért még megtalálható a Bibliában is, főleg az Evangéliumokban.

    VálaszTörlés
  44. TT-Mazsola!

    Rossz az értékelésed, nálam nincs stílus-törés...
    Ezt a mondatodat meg értelmezni sem vagyok képes, de kihangsúlyozom, nem azt mondtam, hogy a Te hibád lenne! Tehát:
    "Ano, miért, nem pont Te írtad korábban, hogy mostantól bármiről képes vagy beszélgetni? :)"
    A lényeg: arra kérlek, hagyj annyi szabadságot, hogy én döntsem el, hogy mikor és miről kívánok írni, hozzászólni!
    Köszönettel
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  45. Gyz/p, most TT-hez, vagy hozzám intézted megbecsült szavaid? :)

    Anonak írt válaszomat miért is veszed magadra?

    VálaszTörlés
  46. Lááám Piskóta Gyp ,/ mintha magadnak is ellentmondanál olykor, amit másban kifogásolsz, azt magadnak viszont kikéred és vádolsz/ !! Tükör van elötted?, mert ha nem akkor most eléd tartom! :

    Ezt írtam én:

    "Kedves blogolók,pár napja rátévedtem a paranormál.hu Bajezid nevű krónikására és nem tagadom félelemel tölt el amiket ott olvasok! A fene se tudja mi is az igazság, mit reméljünk, mire készüljünk, ténylegesen bábeli a zűrzavar!!!......."

    Te Válaszod:

    " Mazsolával ellentétben, nm aggódom érted!
    Te nem az ijedelmedet kívántad megosztani...
    Némi rémületet igyekeztél kelteni, már akinél sikerült...
    Szerintem kár erőlködnöd...
    Gyz/p

    Én válaszom:
    Gy/p, ezt kérlek hadd meg nekem, én őszintén írtam!!!.....és ne adj a számba olyasmit ami a Te fejedbe fogalmazódott meg!...nem mindenki a sátán szolgája!!!!!
    Én igenis napok óta a hatása alatt vagyok, és az Itt blogoló TT, Mazsola, Bukovinai, mm, Velorex véleményére vagyok kíváncsi!

    Te Válaszod:
    Viszont, amennyiben írsz, kiteszed magad a "rossz-nyelveknek", hogy téged is szelektálnak, minősítenek, ellentmondanak, nem osztják nézetedet, vagy éppen aggodalmadat..."

    És egy másik válaszod:
    "A lényeg: arra kérlek, hagyj annyi szabadságot, hogy én döntsem el, hogy mikor és miről kívánok írni, hozzászólni!
    Köszönettel
    Gyz/p "


    Igen tudom és Te mondád, hogy" rossz -nyelvek" kritikájának is kitesszük magunkat, de mindig reménykedek abban, hogy van aki együttérez, elfogadja, hogy vannak hullámvölgyek is és ilyenkor kisegít, erősít, megnyugtat!!!

    Merkusius írod: "elég sajnálatos , hogy a magukat ébredezőnek tartott emberek közül ilyen sokat félre tud vezetni".......hmmm, gratulálok neked és a jövőbe kérlek Te is inkább segíts az erősítésben, ha ennyire biztos megkérdőjelezhetetlen bizonyítékaid
    vannak az Univerzum jövőjére vonatkozóan!
    " a szándéknak, a test-beszéd-tudat szintjén való megértése"!
    Köszönöm, lajstrom

    VálaszTörlés
  47. hogy inkább jó hétvégét!

    http://napirajz.hu/archives/2011/12/18/TOJAS_KELL/#comments

    TT

    VálaszTörlés
  48. Vagy inkább ez:
    http://napirajz.hu/files/elrepul.jpg

    VálaszTörlés
  49. Lajstrom .

    Igaz nem olvastam végig Bajezid írásait , kb a 4.ik oldalig olvasgattam őket , akkor írtam is hozzá egy bejegyzést , igaz csak egy videót ajánlottam .De nagyon valószínűnek tartomk, hogy írásainak az irányvonala és lényege azóta sem változott.
    Amikről írt azok közt természetesen volt igazság is , hisz különben anélkül már nehéz félrevezetni az embereket .Viszont sok minden ami szerinted bizonyíték , szerintem csak egy elképzelés valakik részéről amihez éppen ilyen formában keresik a megvalósításához szükséges tudati energiát .

    Ugyanis az életünket befolyásoló események kiváltó oka nem más mint az emberek akarata , tudati energiája .Ez a szabad akarat törvényénak köszönhető , ami sokkal összetettebb dolog annál mint sokan gondolják.
    Bajezid írásaiban nagyrészt olyan az emberiség ellen elkövetett ill. ezután elkövetendő dolgokat vázol fel amihez annak aki ezt kitálalta valójában a megvalósításához nincs semmi más ereje , mint az emberek tudatának a befolyásolása , félelemmel vagy magát nagyobb erőnek beállítva az írányítása alá vonása.

    Aki ezeket elfogadja mind energiát is a megvalósulásukhoz , valamint elzárja magát a felemelkedéstől .Ugyanis az az oldal éppen azoknak készült akik nem sokkal előtte a felemelkedés fórum megszünése után tanácstalanná váltak a jövőt illetően.Persze már ott is nagy hiba volt az , hogy másban bizva , mást maguk fölé emelve próbálták elérni a felemelkedést , ami azt valójában teljesen kizárja .

    A felemekedés , a lelkünkkel való kapcsolat , az Isteni öntudatra ébredés egyik legfontosabb elengedhetetlen követelménye, hogy senkit nem helyezhetsz magad fölé olyan formában , hogy függővé válj tőle.Az egyetlen dolog ami fölöttünk van az az Igazság , vagyis Isten törvénye .Aki azt betartja annak nincs mitől , mástól félni valója az életben mind csak attól amit a saját tudatával elfogad , ugyanis ezzel ad lehetőséget a történések megvalósulásához .

    Viszont az emberek akaratának , tudati energiájának ereje nagyon nem egyforma .Van aki már olyan bünöket követett el , hogy az Isteni törvények szerint talán már élnie sem lenne szabad .Nagyrészt ők a jelenlegi irányítók ,mert ahhoz, hogy valaki a hatalom közelébe kerülhessen át kell esnie egy olyan beavatáson amely által azután teljesen kiszolgáltatottá válik a hatalom számára .Van egy átlag nép tömeg akiknek az akarata nagyrészt folyamatos irányítás alatt van ezek által .Valamint vannak ennél magasabb szinten a felemelkedés közelében lévők akik betartották az Igazság és szabad akarat törvényeit és ezért nagyobb tudati energiával rendelkeznek (ilyenek vannak páran a paranormálon), viszont ha más irányításának engedelmeskednek ők sem rendelkezhetnek akkora teremtő erővel mint aki a saját tíszta akaratát akarja megvalósítani.

    A bizonyítékot erről szerintem mindenkinek saját magának kell megszereznie .Legalábbis úgy tapasztaltam , hogy ami nekem teljes bizonyíték volt ezzel kapcsolatban azt én másnak hiába mondom el , írom le mert úgy sem érti meg és fogadja el (legalábbis eddig ezt tapasztaltam ).

    VálaszTörlés
  50. Merkurius,

    én ilyet semmikor nem írtam, mint amit a számba akarsz adni!!!!: "....Viszont sok minden ami szerinted bizonyíték , szerintem csak egy ..."

    Ismételten akkor , én ennyit írtam:

    "Kedves blogolók,pár napja rátévedtem a paranormál.hu Bajezid nevű krónikására és nem tagadom félelemel tölt el amiket ott olvasok! A fene se tudja mi is az igazság, mit reméljünk, mire készüljünk, ténylegesen bábeli a zűrzavar!!!......."

    Úgy van, ahogy írod, sok-sok igazság van abban amit leír, mint ami a mai egyik beírásában is olvasható:


    Bajezid!
    Írtad: "Felettünk van egy légifolyosó.
    Folyamatosan mennek a Galaxy és C17-es szállítógépek, éjszaka is."


    Végre valaki elhiszi!
    Ezt írtam dec.07-én a fórumban:

    "Ez komoly? Én ma hajnalban 4-kor felébredtem, mert nem tudtam aludni a sok-sok repülőgép hangjától. Olyan volt , mintha kötelékben repültek volna. Eddig ilyet nem hallottam, csak akkor elkezdődött az afganisztáni háború. De az évekkel ezelőtt volt. "
    És azóta is hallom. Minden nap. De hiába mondom otthon, egész egyszerűen hülyének néznek. Ők ugyanis alszanak éjszaka. Szerintük hallucinálok.


    Talán írtam már, hogy repülőgép technikus az első szakmám és a katonai gépekkel foglalkoztam. Tehát igazolni tudom pontosan, hogy ezek katonai gépek amiket látunk és nem polgáriak és nem a polgáriak folyósóit használják.

    Bajezid "

    ...és jól mondod azt is, hogy a saját tapasztalásod a saját bizonyítékod, így tehát amit nem tudsz elfogadni, mert nincsenek tapasztalataid róla, de másnak van, az már nem is lehet igaz?...én annyit tudok, hogy semmi sem biztos, egy állandó változásban vagyunk minden szinten, ill.senki sem tudja mi a V A L Ó S Á G !!

    üdv. lajstrom

    VálaszTörlés
  51. Hmmm,..olvaslak Benneteket, megkell, hogy mondjam énis olvasom Bajezid krónikáit, hatalmas a ismeretanyagra tett szert és meglátásaival nincs egyedűl, ahhogy olvasom nincs egyedűl a meglátásaival,...bocsánat Velorex, de berakom ide E.T. írását Bajezid-hez:

    (Dolgoztam magas szinten médiában, kormányzati körökben egyaránt. Szánalmas, buta népség egytől egyig, én ezt tapasztaltam legalábbis. Jöttem-mentem köztük, soha nem tudtak befolyásolni semmiben. És nem azért kerültem oda, mert fura kézjelekkel odahívtak, hanem mert az élet odasodort, talán hogy közelről lássam ezt is. Mára egyetlen kapcsolatom sem él ezek közül, nem dolgozom ugyanis, még mobilom sincs, amin bárki felhívhatna, de elég közelről láthattam valamit, és épp ezért nem misztifikálom.)

    http://paranormal.hu/plugins/forum/forum_viewtopic.php?7651.0#post_8221


    millen érdekes........

    MZ/X

    VálaszTörlés
  52. Lajstrom .

    Én nem akartam semmit a szádba adni , nem is értem mire gondolsz .Inkább magyarázatot próbáltam adni arra , hogy miért tartom Bajezid írásait negatív hatásúnak .

    Biztos, hogy aki még tapasztalta annak nehéz elfogadni , de az ember a szabad akarat által , szakrális ereje által hatalommal rendelkezhet minden fizikai anyag fölött. Vagyis konkrétan a szakrális erő nem más mint a Teremtő energiája az ember tudatának irányításával a fizikai anyag és idő fölötti hatalommal rendelkezik .
    Ezen erő eléréséhez keresztül kell menni "némi" akadályokon , a jelenlegi hatalom legnagyobb feladata, hogy ezeket az akadályokat ember ne tudja átlépni .Ők tudják a korlátokat , ismerik a feltételeket , arról szól az egész ténykedésük, hogy ezt meg akadályozzák , jelen vannak mindenhol , mivel akik nem tudják ,hogy működik a világ nem ismerik fel őket, viszont ők nagyon jól fel tudják ismerni egymást .
    A fizikai anyag , az emberi test , a vadász repülő stb. is csak egy fajta energia .Mégpedig egy olyan energia amelyet valaki tudatosan létrehozott és ezen energia irányítására adott szabad akaratot az embernek , persze bizonyos szabályok betartása mellett.
    A jelenlegi hatalom ezt az energiát akarja uralni a létrehozója ellenében , ill. kellett volna neki elérni egyfajta uralmat mire véget ér ez a korszak , ami hamarosan bekövetkezik.

    Ez így volt az előző földi korszakokban is , azok vége viszont mind katasztrófákkal végződött .Most már a jelenlegi hatalom is felkészült technikailag , az anyagból elő állított technikája által , hogy akár egy külső a földre veszélyes bolygót is meg tudjon semmisíteni, viszont ezen technika működését akár egy ember akarata is megakadályozhatja.

    Egyébként ha egy kicsit jobban tájékozódnál te is rájöhetnél , hogy egy mai igazi háborút (ami egyébként attól függetlenül , hogy sokan nem ismerik fel jelenleg is folyik)már nem vadász repülőkkel vívnak . Ezek már csak félrevezető , esetleg a tudatlan ember számára félelemkeltő eszközök lehetnek . De amúgy nem hiszem , hogy Magyarország fölött ezek még csakúgy szabadon tudnának röpködni .Nem véletlenül volt az sem , hogy izraeli gépek már romániában le estek ill, irányíthatatlanná váltak. Valamint amiről a hírekben nem igazán számoltak be ill. volt , hogy egy helyen nagyon rövid időre megjelent , de gyorsan eltüntették , hogy amerikai vadászgépek zuhantak csakúgy ismeretlen okból a Földközi-tengerbe .

    VálaszTörlés
  53. Merkurius.

    Szerintem az arra hivatottak már megértették, hogy ebben a szellemi háborúban( ami már nagyon régen folyik) nem a fizikai síkon kell harcolni.

    Sz.

    VálaszTörlés
  54. GA.

    Aki további FÉLELMET generál a tudatokban, bármit mond is, nem a mi oldalunkon áll. Ennyi.
    Nincs ezzel gond, csak tisztában kell lenni vele.

    Sz.

    VálaszTörlés
  55. Ahogy mondja a népi bölcsesség: jobb félni, mint megijedni. Mivel ez a blog szerencsére nem egy szekta, lehetőleg ne terrorizáljunk senkit azzal, hogy tilos "félelmetes" dolgokról beszélni.

    mm

    VálaszTörlés
  56. Merkurius
    Kár, hogy általánosítasz, elméletet gyártasz, pedig semmit tudsz az ott lévő "emberekről".
    Milyen felemelkedés oldalról maradtak ott...?

    Én spec. azt sem tudom miről beszélsz. :)

    Volt szerencsém Bajeziddal személyesen találkoznom és higgyétek el nem akar félelmet kelteni. Annyit mondhatók róla, hogy egy multi cégnél pénzügyi vezető, és rep. mérnök ill. családja van. Tehát teljesen "normális". :)

    TT.
    Igazán nincs mit!
    Mi köszönjük! :)
    A fogalmazás meg úgy jó ahogy van. Szerintem. Szerintünk.

    További szép napot mindenkinek!

    G

    VálaszTörlés
  57. Ahogy most áll a világ, a legjobb megoldás, hogy szemlélődjünk az arany középút. Nekem bevált.

    A keréknél is a tengelyen van a nyugalom. :)

    G

    VálaszTörlés
  58. Nagyon köszönöm G., és mm,TT, szerintem sem kell elzárkóznunk semmitől,figyeljünk, szemlélődjünk" építsük be életünkbe amit jónak tartunk!
    IDŐ VAN!

    Bajezid:
    ".....Hát ezért kurva nehéz ez az egész. Ha kimondod az a baj, ha meg nem érthető elsőre az a baj... Hát erre varjatok gombot. meg arra, hogy mindenki gyorsétterembe érzi magát ebben nőtt fel, ha nem kapja meg a kaját 2 perc alatt akkor már pofázik a sorban, itt is ez a helyzet, elsőre minden majd leírják nekem aztán eldöntöm elfogadom-e. Neeeem, saját körömmel kell kikaparni, én most csak azért ütöm ezt a rohadt billentyűt mert nagyon kevés az idő és akinek nem volt esélye vagy nem jól nevelték ne legyen hátrányban..vagy azért mert hülyére dolgoztatták és nem volt ideje olvasni.

    Ezért is nehéz a spiritualitás...Egyik csatornán minden HAARP, másik oldalon mind átrezgünk (egy fenét), a harmadikon minden zsidó gonosz (ettől a szövegtől forog a gyomrom a legjobban - ezt a csapdát már több ezer éve szívjuk), illuminatus meg általánosító baromságok..az amik 130 év után veszik észre a Szemikét az 1 dollároson...ennyit magunkról.

    Én szerncsésnek mondhatom magamat mert semmilyen iylen oktatást nem kaptam és nem jártam tanfolyamokra sem.

    Ami keveset láttam az nekem általában túl rózsaszín volt és gyakran láttam bennük Dr. Genya kifinomult New Age felkészítő munkáját. De ismétlem ezek szemelvények csak......"

    http://paranormal.hu/plugins/forum/forum_viewtopic.php?7651.1200#post_9812

    lajstrom

    VálaszTörlés
  59. Ez a "BAJ-ez-itt" azt írja, hogy "nagyon kevés az idő"
    Ez számomra a pánikkeltés első jele.

    "akinek nem volt esélye vagy nem jól nevelték ne legyen hátrányban"
    Minden embert nem menthetsz meg BAJ-ez-itt. Megaztán hagyjunk már valamit az Öregnek is, jó?

    "vagy azért mert hülyére dolgoztatták és nem volt ideje olvasni"
    Valamiért azt érzem, hogy nem azon fog múlni a búza vagy ocsú kérdés, hogy ki mennyire olvasott összeesküvés/felemelkedés oldalakat. Mari néni a faluvégén életében nem látott még internet-kábelt, de attól még tán "engedjük" már meg neki, hogy jó és hasznos ember legyen, akit érdemes kimenteni ebből a káoszból.

    "illuminatus meg általánosító baromságok"
    Az illuminátust nem nevezném általánosított baromságnak. Igaz, hogy csak egy karja a polipnak, de azért nem árt felismerni azt sem. A karjai felismerése nélkül "Szemike" (furcsa ez a becéző hangnem a sátánról) sem ismerhető fel.

    Fentiek alapján továbbra is azt vallom, hogy az aki pánikot kelt, ráadásul ilyen magaslóról teszi, az nem a mi csapatunkban játszik. Már a neve is BAJ.
    Lebuktál öcsi, ezt üzenem, mehetsz vissza új karaktert kreálni! :)

    VálaszTörlés
  60. Jajj Istenem Mazsola, Te befostál?
    Mióta hallod , olvasod, hogy itt az idő, mióta és hány fórumon várják a változást,pólusváltás stb. ill. a messiási eljövetelt?

    A tűfokán átjutni nem könnyű, de olvasd el néhányan így viszik véghez és történetesen a kommentelőket énis ismerem:

    Átlépés

    http://nyusziacilinderben.blogspot.com/2012/01/atlepes.html

    Ebben minden benne van, csak figyuzz a részletekre:

    Készüljetek


    http://videa.hu/videok/zene/meet-me-halfway-hun-felirat-black-eyed-pies-ezdnkJAq67EkgunR

    VálaszTörlés
  61. Névtelen úgy nézek ki, mint aki befosott? :)
    Kedves vagy, de úgy gondolom nem nekem kell félnem az elkövetkezendőktől, hanem a másik csapatnak.

    VálaszTörlés
  62. Ákár ettől is foshatunk nem?..zuhan 200 kiló orosz űrszemét

    A számítások szerint nem lehet kizárni, hogy az űrszemét Magyarországot találja el

    http://magyarorszagon.hu/hirek/2012-01/tudomany/lehet-hogy-magyarorszagra-zuhan-200-kilo-orosz-urszemet/hir

    VálaszTörlés
  63. Hallott már valaki a "spirituális ego"-ról? :)

    VálaszTörlés
  64. Mm.

    "Nincs ezzel gond, csak tisztában kell lenni vele."
    Szerintem ez nem terrorizálás.
    A népi bölcsesség oké, de idézek egy régebbit, gondolom ismered:
    NE FÉLJETEK.

    Sz.

    VálaszTörlés
  65. G.

    "Volt szerencsém Bajeziddal személyesen találkoznom és higgyétek el nem akar félelmet kelteni. Annyit mondhatók róla, hogy egy multi cégnél pénzügyi vezető, és rep. mérnök ill. családja van. Tehát teljesen "normális". :)"

    Így már érthetők a félelmei. (Manapság egy multi cég pénzügyi vezetőjeként van is mitől :) )
    Ha ezzel hitelesíteni akartad a mondandóját, hát nálam nem sikerült.

    Sz.

    VálaszTörlés
  66. Sz.,

    Butaságot beszélsz, ilyen alapon akkor mindahány zenész,író,festő stb. alkotását sutba lehet vetni és nem odafigyelni rájuk (megtanúlni a jeleket mit közvetítenek felénk felismerni, az eddigi bamba nézz, ne csak láss helyett !?)...szerintem ez nagy balgaság lenne.


    GA.

    VálaszTörlés
  67. GA


    Jól értem, hogy a művészek alkotásait akarod egy kalap alá venni egy multi cég pénzügyi vezetőjének véleményével?
    És én beszélek butaságot?
    Szerintem ezt itt majd mindenki eldönti magában.

    Sz

    VálaszTörlés
  68. Sz.,
    ez a Te gondolatod, én nem erről beszélek!!....értsd úgy, hogy pl.nem egy drogos ember krónikáiról van szó és szakadj le arról, hogy miféle vezető,...G. is ezt szerette volna értésünkre adni! Krónikájában pedig a saját tapasztalatait, megélt történéseit, kapott üzeneteit támasztja alá a művészetekben megjelenítettekkel, hogy könnyebb legyen a megértés!

    Szerintem, oda kell figyelni amit elmesélnek a művészek is:


    " Salvador Dali:
    The Madonna of Port Lligat (detail), 1950

    http://dali.urvas.lt/forviewing/pic28.jpg

    ott van a kék gömb a kezében (a magasabb dimenzió a menyország jele - ahonnan "kék" fényes gömbök érkeznek már most hozzánk.

    Idézetek tőle:

    Saját világegyetemmel rendelkezni jobb, mint autótulajdonosnak lenni.

    Az ellenségeim nélkül nem lennék az, aki vagyok.

    Abból a tényből, hogy magam sem látom tisztán festményeim értelmét, nem következik, hogy nincs értelmük.

    A bohóc nem én vagyok. De ez a szörnyeteg társadalom nem ismeri fel, hogy ki az, aki azért viselkedik komolyan, hogy elrejtse őrültségét.

    Meghitt világomat saját mitológiám sárkányai védik.


    Egy szép napon majd hivatalosan is elismerik, hogy amit mi valóságnak kereszteltünk el, az még inkább illúzió, mint az álmok világa.

    és ha kell még tőle esetleg bizonyság nézzétek meg ezt a képet:

    http://en.wahooart.com/A55A04/w.nsf/OPRA/BRUE-5ZKFBP/$File/Salvador%20Dali%20-%20Celestial%20Coronation%20circa%201951%20.JPG "

    Én továbbra is olvasom írásait, s mint ahogyan bizonyos ízek elutasítása merevségre vall , próbáljunk ezen a területen is "tágulni"
    Ajánlom éppen a mai Breaking News-os beírását, ill. tegye mindenki azt amit jónak lát, én szívesen veszem , ha felhívják valamilyen használható infókra a figyelmemet !

    További jónapot!
    GA.

    VálaszTörlés
  69. Akkor bemásolom egy másik blog régebbi hozzászólását:
    "Szerintem aki eddig eljutott, automatikusan tudja a teendőt is:
    Rájönni, hogy TUDATUNK megtisztításával, az ÖRÖK ÉRTÉKEK (legfőbbként a SZERETET), és örök kozmikus törvények mentén való GONDOLKODÁSSAL és TETTEKKEL mi magunk fogjuk megteremteni az új valóságot."

    VálaszTörlés
  70. Sziasztok, én nem másolok be semmit, csak ajánlok egy könyvet :

    Jeffrey Robinson : Manipulátorok.

    Nagyon jó kis OBJEKTÍV könyv. Igaz, hogy régi, 1998-as és azóta már kiderült egy-két dolog de megpróbálja pro és kontra is szemügyre venni a tudat-manipulációt a reklámokat és az egész rendszert, miért, és hogyan jutottunk el idáig.

    Összeesküvés volt-e vagy csak így alakult.

    Nagyon komoly könyvnek tűnik (csak az irodalomjegyzéke 23 oldal)

    Nagyon érdekes összefüggésekre hívja fel a figyelmet amin érdemes elgondolkozni és a tanulságait akár mára vetítve is levonni....

    Számomra nagyon tanulságos volt ahogy felvázolta a könyv, hogy kik mikor milyen módszerek hatásosságát hirdették, miért és ezek a dolgok hogyan függtek egymással össze.

    Ja, és még valami : amikor valaki beküld egy olyan képet, ahol a fotón egy arcképen valaki fellelni véli a "Szex" szavakat kezdjetek el gyanakodni az ipse felől...

    Egyrészt ez az üzenet valójában semmilyen hatással nem bír. Tudományosan cáfolták, hogy a tudatalattiba vetített képek (visszafelé hangok, stb) működnének. Az más kérdés, hogy egyes emberek hangoztatva, hogy ezek a kétes érvényű módszerek működnek egy csomó pénzt zsebelnek be bizonyos más emberkéktől - akiket rá tudnak venni, hogy használják a módszereiket.

    Vicary-ról is kiderült (tudjátok, akinek a nevéhez fűződik a "Vegyél Kólát" - mozis ügy) hogy nem más mint egy sima szélhámos.

    Szóval a kételkedést és a szkepticizmust minden ilyenfajta dologgal kapcsolatban érdemes bekapcsolni. Mindenféle dolgok vannak amiknek a hatásait a manipulátorok megpróbálják kihasználni ellenünk, de olykor nagyon túlzásokba esnek némelyek. Némelyik állítás egész egyszerűen nem igaz. Kísérletekkel nincs alátámasztva. Csak egy manipuláció. Egy kísérlet melyben a manipulátorokat veri át valaki olyan módszerek alkalmazására késztetve amelyek valójában hatástalanok. És mindennek semmi más oka nincs, mint a pénz.... Pénzt akar keresni mindenki. Még azok is akik a manipulátorokra tukmálják rá nem működő kétes módszereiket. Ennek aztán lehet még okkult vagy ezoterikus esetleg keleti filózógiai és egyéb hátszele is (hogy hatásosabbnak tűnjön) de ez mit sem von le a valódi értékéből. vagyis, hogy ezek a kétes módszerek nem igazán működnek. Főleg ha szembehelyezzük az Isten módszerével (a szeretettel). Azzal szemben a manipulációs trükkök rendre felmondják a szolgálatot.

    Nem kell annyi hülyeséget összeolvasni, mert csak összezavarodik az elmétek. Néha ki kell kapcsolni és meg kell próbálni Imádkozni a JóIstenhez. Az esetleg sokkal hatásosabb és hatékonyabb, mint az összes létező információ és tudásanyag begyűjtése (ami egyébként fizikai képtelenség is egyben)

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  71. http://paranormal.hu/plugins/forum/forum_viewtopic.php?7651.1200


    Merkurius,

    Ez az egész pozitív gondolkodósdi, amit a link is tartalmaz, egy olyan tévút, ami a tagadás (negligálás, ignorálás – nevezd, ahogy akarod) ellenhatása révén nemhogy nem működik, hanem hihetetlen csapdát is rejt magában. Ez a The Secret-féle népszerű-ezotéria szintje, ami rajtkőnek jó, de azt, hiszem, túl lehet lépni rajta azon nyomban, mihelyt kiderül: nincs úgymond hosszú távú hatása minden promt eredménye ellenére; ráadásul velejéig hazug nézet az, hogy ha csak a „jóra” koncentrálunk, az valósul meg a világunkban. Mintha ez a „jó” a „rossz” nélkül egyáltalán meghatározható lenne. Mint a kis ovis Lajcsika, aki állandóan csak édességet enne, de ha ez a vágya teljesülne, soha többé nem is érezné az édes ízt – pontosabban idővel elfelejtené, az mit is jelent, és az édesen belül hozná létre a maga „finom” és „nem finom” duálpárját, s határolná el magát az egyiktől. (Ezzel a szemléletmóddal nem fölé emelkedsz az édes-keserű ellentétnek, hanem épp alá, mert az édesen belül tagolsz tovább. A fraktál egy időben szűkül és tágul, de nem mindegy, te merre mész, mit élsz meg az irány révén, a lehetőségeid tágulását az állandó szintézis által, vagy épp beszűkülését a további fragmentálás során!) S ez a 3. dimenzió már csak ilyen duális: próbálj meg járni anélkül, hogy valamitől eltolnád magad valahonnan. Járj csak egy lábon! Dobd ki a bal lábad, mert oda tapad, amit épp elhagyni szándékozol. Ez butaság. Ugyanis a spektrum vagy a hangskála a sötét színek és a mély hangok nélkül nem teljes, s aki fél leütni egy oktávot, azaz egyetlen hang két vetületét, az a félelemtől való félelmében csodálkozik, hogy még mindig van mitől félnie. Mi kelt félelmet? Maga egy dolog, vagy te magad, aki félsz? Ha rákiáltok a gyerekemre, aki épp a játszótérről az úttest felé rohan a guruló labda után, akkor én félelmet keltek? Naná, de a félelem egy olyan erő, ami ellen nem elmenekülni kell, hanem transzmutálni, és megkeresni a másik oldalát, hogy ezt a felet egésszé alakítsuk magunkban. Mindennap ezt tesszük, hisz olyan nyilvánvaló. Amikor télen a meleg lakásban sálat kötsz, ezt a tettet lényegében a megfázástól való félelem váltja ki belőled, de épp a sál és ez a félelem együtt hozza el számodra a védettséget. Szerintem ne féljetek a félelemtől, ez ugyanis csapda: kihagyja a szép virágból a férgek járta földben nyugvó, éltető, elsőre nem épp tetszetős gyökérzetet. „Ez a koszos, kicsit rothadás szagú ronda gyökér nem illik a szép virághoz, aki ilyet lát, azonnal vágja le! Mi csak a színes, illatos virágot éltessük!” Ugye, milyen balgaság, a természet lényegét nem értő és ismerő, kicsit emberközpontú és rövidtávú szemléletmód? Lehet, hogy szép és mutatós így is a virág, csakhogy halott, s ha idővel nem hervad el, biztos lehetsz benne, hogy műanyag. Nincs mitől félnie annak, aki képes egyben látni ezt a kirakóst, mert akkor már csak azt hiszi, benne van, de valójában nincs. Ki tudja megfogalmazni, mit jelent a valós félelemnélküliség? Hogy nem nézek a félelmet keltő dologra? Biztosan nem. Érdemes ezen elgondolkodni.

    Ja és amint rájössz, ez egy elemeiben nem szétszedhető illúzió, ami valóságnak tűnik, nem kívánsz senkinek semmit, mert az egységtudatban én te vagyok, ha én emelkedem, te ebből nem maradhatsz ki. Egy tudat felemelkedése csapja be hamarosan ezt a könyvet, aminek mindannyian részesei vagyunk egyként. Nincs sok tudat, a tudat az egy: az „én vagyok”, a „létezem” ige, amit csak az él meg, aki azt mondja, „én”. Azt, hogy „én” te nem mondhatod, csak ha én leszel. Nincs se jó, se rossz, se te, se én egymás ellenében, csak egymásban. Az én és te feloldozása a „mi”. A jó és rosszé a „van”. Ilyen egyszerű ez. És ennek is ott lesz a magasabb rendű párja majd a „ti” és a „nincs”. És így tovább örökkön örökké… Remélem, ez így nem túl ködös.

    (Ajánlom ennek megértéséhez Michael Ende: Végtelen történet c. regényét, mert a filmhez képest sokkal jobban segít megérteni, mit jelent a kép a képben valóság és az azt megélő egységes tudat.)

    E.T."

    :))))))))))

    VálaszTörlés
  72. Tegnap megnéztem az ET mozit, de sajnos ő a sipítozáson túl nem igazán volt képes ilyen szépen bemutatni egy egyszerű virágon a számunkra jelenleg elérhető és tapasztalható világ dualitásának szépségét, pedig ő ráadásul botanikus ufó! :D

    Úgyhogy kösz magyar E.T.!

    TT

    VálaszTörlés
  73. E.T.

    Jelenlegi világunk dualitása tény, hisz a jó és rossz egymás nélkül nincs. Ezzel semmi gond ha egyensúlyban vannak.
    De az is tény, hogy jelenleg az egyensúly mértéktelelnül elbillent a rossz felé, ezért a pozitív gondolkodósdi nem a rossz negligálását jelenti, csupán az egyensúly helyreállítását célozza, ami által visszaállhat az eredeti REND.

    Sz.

    VálaszTörlés
  74. Szia E.T.

    Lehet , szerinted az a tévút amit én ajálottam , de szerintem meg éppen az az amit te írsz .

    Ilyen "megmagyarázásokat" mint amit te írtál két esetben írhat valaki .Láthatja így a dolgokat valaki félrevezetettsége által is , de teheti tudatosan irányított állapotban is , végre hajtva a rá bizott feladatot .

    Sajnálom , hogy nem érted a világ müködését , vagy ha érted ennyire el akarod titkolni .

    Természetesen ennek ellenére kívánok neked mielőbbi Isteni öntudatra ébredést .

    VálaszTörlés
  75. Upsz, E.T. írása itt mint " idézet" van jelen, szerintem nem olvas itt! :????

    MZ/X

    VálaszTörlés
  76. Itt is vagyok, ott is vagyok, E.T. vagyok... :))))

    Kedves Merkurius!

    Én csak annyit mondtam, hogy a jó és a rossz nem szétválasztható fogalmak, nem lehet a rosszat azzal megszüntetni, hogy csak a jóra fókuszálsz, mert ez alapvetően képtelenség. Ha én nem hangoskodom este, mert nem akarom zavarni, tegyük fel a szomszédomat, akkor ezt csak annak tudatában tudom megtenni, hogy tudom, van olyan, hogy hangoskodás, és én magamban azt gondolom erről, hogy ez rossz. Mindenképpen gondolnom kell rá, különben hogyan kerülöm el? Amit te belinkeltél a paranormal fórumon - és amire én remélhetően kedvesen, higgadtan és csak a magam gondolatait leírva válaszoltam -, az az írás azt a képtelenséget állítja, hogy amit rossznak tartok, arra ne gondoljak, ezós "szakkifejezéssel" élve, ne tápláljam az energiámmal, és akkor az nem lesz. No de mi lesz a helyén, a mellette lévő jó szerinted megáll majd önmagában? És hova kerül a tagadott rossz? Eltűnik ettől? Nem, hanem épp felerősödik. Erre utalt Szulthan (?) azzal, hogy elbillent a mérleg. Bizony, mert a világ tagadó állapotban van, bármennyire is furcsának tűnik mindez annak fényében, amit látunk. De az csak a hőmérő, ami csak okozat, az oka nem a szobában a falon keresendő, ahol a higanyszál most mínuszokat mutat. Mert a probléma valóságértelmezési, nem erkölcsi. Épp ezért van az általad favorizáltnál sokkal hatékonyabb módszer, ami se nem táplálja az ún. rosszat, se nem tagadja, mégis a dolgok fölé emel és - hogy maradjunk a megszokott minősítéseknél - épphogy egyre jobbá tesz és még csak nem is kell többet félned semmiféle rossztól. Ennyit merészeltem mondani.

    A bolondos vádaskodásod, személyeskedésed, elhamarkodott ítélkezésed és az ellenségképgyártásba kicsit elhomályosult látásod fals feltételezései megmosolyogtatóak. Ha tudnád, ki a "megbízóm", nem írnál ilyen csacsiságokat! Mindenesetre aranyos vagy. :))

    Ezt a vacak isteni öntudatos maszlagot meg, ha nem haragszol, inkább visszanyújtom neked, kinőttem már ebből az üres szavakkal agyatlanul mantrázós, selyempapírba csomagolt, előregyártott és fagyasztott, mikróban felolvasztott gyorséttermi instant ezokajából. Tapasztalok, gondolkodom, s csak arról beszélek, amiről tudom, hogy micsoda, mert 100%-ban megéltem. Köszönöm a türelmet, előre bocsátom, vitatkozni nem fogok, ugyanis nem tartom valami értelmes és előrevivő dolognak, csak gondoltam, ha már itt is megszólítattam, nem hagyom a "hívást" válasz nélkül.

    További kellemes együttgondolkodást kívánok a csapatnak, sziasztok. :)

    VálaszTörlés
  77. ET érdekelne a véleményed a cikk témájáról.

    TT

    VálaszTörlés
  78. Bűvészinas!

    A te szavaiddal:
    Akkor a jelen világban mértéktelen többségben jelen lévő koszos büdös gyökérnek van értelme illatos virág nélkül? Ahogy megjelenik el kell taposni?
    Így a sok gyökér meg fog rohadni...

    Sz.

    VálaszTörlés
  79. Ja, és az általad emlegetett sokkal hatékonyabb módszert talán ha inkább elmondanád , sokat emelne a hitelességeden.

    Sz.

    VálaszTörlés
  80. Kedves TT!

    Aki szelet vet, vihart arat- tartja a mondás, és miután úgy látom, itt az esernyőkkel hadilábon állnak egyesek (bár talán még Szent Péter piros esernyőjére ez még nem vonatkozik), és azt is látom, milyen paprikás a hangulat, csak egy apró leheletnyit reagálnék a cikkre. A Weöres-idézet minden egyes szavával egyetértek, annyi gyakorlati ismerettel egészíteném ezt csak ki, hogy a tudat nem lehet egyszerre több helyen. A tudat nem más, mint az „én vagyok” önreflexiója, ami mindig csak egy. Magyarán, az, hogy te milyen valóságban és ki vagy, csak azon múlik, hogy ez az „én vagyok” milyen viszonyrendszerbe ágyazza magát. A valóság nem abszolút, hanem egy viszonyfogalom. Csak valamihez képest lehet valóságról beszélni, s ez a „valami” mindig a valóságon belüli illúzió. Azonban, miután a tudat végtelen, az a valóság, amiben azt mondom, hogy – tegyük fel - az éjszakai álmom ehhez képest nem valóság, nos, ez a „valóság” is egy magasabb rendű valóság illúziója, álma csupán. Fraktál, kép a képben – ezek mutatják ezt jól meg. Tehát Weöres Sándor arra utalt, ha képes vagy a mostani valóságod valóságába helyezni magad, azaz ezt a vásznat nézve kihúzni a nézőpontod a főhősből és áthelyezni a film nézőjébe, a főhős valóságához képest te a végtelen, a határtalan, a film valóságát magában foglaló valóságba kerülsz.

    S innen egy lépés megérteni azt, hogy ehhez a moziteremhez képest a film egésze – annak lineáris története – egyidejű, azaz az ősök és a jelen emberei egy filmtekercsen vannak a moziteremben egyidejűleg jelen. Persze csak lineárisan van értelme a történetnek a vásznon, de ez nem jelenti azt, hogy az egyes jelenetek ne lennének egy magasabb értelmezési tartományban egyszerre jelen.

    Én a „szentháromságot” egy kicsit már a mai tudásunkhoz igazítva átfogalmaznám: tudat-információ-anyag hármasságára, mert ez a mai embernek így többet mond, mint a rejtélyes szellem-lélek kicsit félreértelmezett fogalmai által. A tudat az „én vagyok”. Az információ nem más, mint a „van” és a „nincs” egymásra vonatkoztatott differenciálása (ld. bináris számrendszer); az anyag meg az a határ, ami a van és nincs elválasztásáért felel. Például a „te és én” (én vagyok – nem én vagyok, ez egy szék - az meg a széket hordozó közeg, azaz a „nem szék”) elválasztásért most az ember esetében.

    A hamvasi idézet meg az én interpretációmban nem szól másról, mint e hármasság megnyilvánulásának azon törvényszerűségéről, miszerint a tudat a mozgás során mindig valahol épp van és valahol épp nincs. Az emberiség mint a tudat egy kollektív megjelenési formája, azaz az „én” egy projekciós mozaikképe most továbblép, és maga mögött hagyja azon részeit, ami már nem ő. A film végéhez ért, ha te kihúzod a nézőpontodat a filmből és mozinézővé válsz, akkor amint elsötétül a vászon, felállsz a székből új kalandokat megélni, immár egy más alakban, mint ahogy vászonba belemerülve tetted. Ám ha ez nem történik meg, mit fogsz megélni? Hogy vége mindennek. Világvége. Ott fogsz kuksolni egy nagy rakat semmiként a fekete vásznon, míg csak nem jön egy újabb film, ami – bizony teljesen elölről – kezdődik, és akkor új alakban, új szerepben mehetsz még egy teljes kört. Jön egy új ciklus, egy új reinkarnációs kör, forog veled tovább a szerencsekerék az új befejezésig. S miután a filmszerep is van, s a mozinéző is, ez a kettősség egyidejűleg megjelenik a rétegzett valóságban: azaz az ébredés és bennragadás egyidejűleg megtörténik. Ám a kritikustömeg törvénye okán, a tudat azon darabja, aki kilép a filmből, a mozinéző tudatában egyesülve továbbléphet az új valóságba. Hiszen a magára ébredt néző kihúzza magával az összes szereplőt, mondván: ezt mind én néztem a vásznon. De, lesz, aki azt fogja megélni, nem jutott át a kapun - remélem, sikerült nagyjából elmondanom, miért.

    VálaszTörlés
  81. Ja és a csillagtestvéreinkhez: ők azok a már „előttünk” magukra ébredt mozinézők, akik a moziteremben gyülekeznek most, s hamarosan meg is mutatkoznak, és kivezetnek téged a moziteremből. Legyen a példában a moziterem a 4D, és ők kivisznek a mozi épületéből, az 5D-be, van, akivel még továbblépve, a város határon is túl. De nem szabad róluk egy percig sem azt gondolni majd, hogy a vásznon vannak: mert amikor megjelennek, ott lesznek látszólag, csak a vászonhoz síkjához képest 3 dimenziós alakban, magyarán nem azon rajta, hanem az ELŐTT. Ez nagyon fontos, mert aki azt hiszi, ez a megjelenés film része, ezzel a hittel odaragasztja magát az elsötétülő vászonra. Az utolsó, katartikus jelenetek peregnek, 2012 a találkozás éve lesz – szerintem.

    Ha e leheletnél mindez jobban érdekel, van egy kis blogom, no meg otthonról is hoztam pár üzenetet, ott mindent ennél sokkal részletesebben megtalálsz.

    Köszönöm a kérdést, remélem, tudtam valami kis újat és reménykeltőt adni a válaszommal neked.

    Kedves Sz!

    Én nem látok egyensúlytalanságot, mert nem állok egyik oldalon sem:
    egy adott pontból nézve ez a rendszer nem egyensúlytalan, csak mozog, és ezt élik meg egyensúlytalanságnak a mozgó részek. Nem kívánok a hitelességemen növelni, ez sem így működik, bocsánat, de nem vagyok partner ezekben a bolondos játékokban. Tekints hiteltelennek, vagy bármi másnak – ahogy jónak látod – a lényegen ez semmit sem változtat, hogy én minek tartom magam.

    VálaszTörlés
  82. S miután E.T. hazatelefonál, idézek az otthoni üzenetből is, annak, akit érdekel, a „félelmetes megbízómtól” :) közvetlenül:

    „Amíg azt hiszed, hogy valaki vagy, amíg azt hiszed, valahol vagy, és amíg azt hiszed, valami van, addig e minőségeknek kiszolgáltatva fogsz létezni, mert ezek magukban foglalnak egy nagyon fontos dolgot, és ez pedig a „milyen mindez” meghatározás. Ha valaki vagy, azonnal felvetődik a kérdés, no de milyen ez a valaki? Ha valahol vagy, akkor nyomban meg kell határoznod, milyen ez a valahol, és ha van valami – bármi –, akkor ahhoz, hogy ezt azonosítani tudd, meg kell tudnod határozni, milyen ez a valami. S ez addig nagyon fontos tapasztalat, amíg differenciálni akarod a valóságot, ám akkor komoly korlát, ha a differenciálás végeztével egységbe kívánsz rendezni valamit, ami aztán egy új differenciálási folyamat alapját képezheti. Megnézel egy szerkezetet elemről elemre, ám ahhoz, hogy egyben láthasd, kénytelen leszel az elemektől elvonatkoztatva az egészre egyben tekinteni; ám ekkor az elemek semmissé válnak mint elemek, különben nem tudnád az egészet egyben látni. Azt kell megértened, nem arról van szó, hogy valamit, amit te most valamiként megtapasztalsz – legyen ez egy térelem, egy személy, vagy akár egy fizikai forma – semmisnek nyilváníts, azaz azt mondd erőnek erejével valamire, ami szerinted márpedig van, hogy az nincs; arról van szó, hogy egy nézőpontváltással hozd létre azt az állapotot, amikor akárhogy is dörzsölöd a szemed, már nem látod azt, amit eddig olyan valóságosnak hittél. Szétszedted az órát, megvizsgáltad a legapróbb alkatrészig minden egyes elemét. Ám ha szeretnéd megnézni egyben a működő órát, a hátlapját rá kell pattintanod, s ezzel el is tünteted az apró alkatrészeket. Ám miután egyesével megvizsgáltad őket, te már tudni fogod, hogyan működik az óra, és soha nem esel abba a hibába, hogy valami ördöngös csodamasinának tartsd csak azért, mert nem tudod, mi a működésének alapja. Tudod, hogy ott van benne az a rugó, amit most nem látsz, de azt is tudod, nincs rugó a kis fogaskerekek, a számlap és a mutató nélkül, mert az egész egyben az óra, ami nem csupán a kis elemek összessége, hanem annál jóval több. Az órát órává nem az egyes alkatrészek teszik, hanem az a szervezőerő, ami ezeket az alkatrészeket órává rendezi – és ez te vagy. Ez mindig te vagy, nem is lehet más; és ha ezt megérted ennél a mai tárcsaelemnél, azonnal tudni fogod, miért mondom azt, most vagy kilépsz ezen a kapun – ami még véletlenül sem egy képletes kapu, hanem valóságos: valóságosabb, mint az a kapu, amin elhagyod az otthonodat – vagy vissza kell menned arra a pontra, ahol el kell kezdened újra megvizsgálni elemenként az órát, mert akkor még nem állt össze benned az óra működésének teljes képe. Ez a karma, hogy meg kell ismerned az órát, hisz az te magad vagy, és addig nem nyugszol, amíg nem látod meg azt, aminek felismerése aztán még bonyolultabb szerkezetek megismerésére sarkall. S ez a sok-sok szerkezet mind te vagy: te vagy a kis rugó, az egész óra, sőt, az a modernizált város is, aminek csak egy parányi része ez az óra. Ezt vagy megérted, vagy nem. Amint eljutsz arra a pontra, hogy mindezt meg tudod élni, akkor már úgysem tudod nem megérteni: a kisgyerek, amikor megtanul járni, nem tudja „nem érteni” a járás természetét, ám ahhoz, hogy megtanuljon járni, először látnia kell, mi is a járás.”

    No, tényleg búcsúzom, nem szeretem ezt a feszült, paprikás légkört, tekintsétek ezt afféle fogyatékosságomnak, akit érdekelnek a gondolataim, megtalál a nyugis kuckómban, ahol elmélkedem és vitatkozgatok, de már csak magammal.

    VálaszTörlés
  83. Kösz ET!

    Segíthetnél a generátor összeépítésében, mert elakadtunk. Tudom ez nem biztos, hogy megfelel a fenti világértelmezésnek, de miért ne lehetne csalni egy kicsit? :) Ha úgyis mindenEGY, akkor mindEGY hogy kitől jön a megoldás, nem? Jöhet az bármilyen sector-ból, bűvészkedéssel, vagy fehérmágustól, a lényeg, hogy jóra használjuk...

    TT

    VálaszTörlés
  84. ET.

    Azért vigyázz, ha nem is szereted ezt a "feszült paprikás légkört" attól az ezek szerint mégis jelen van valóságodban, ne erősítsd tovább!
    Amúgy köszönet ezért a végtelenül letisztult, egyszerű világképért, amivel gondolom SEGÍTENI akartál az itt tévelygőknek.

    Sz.

    VálaszTörlés
  85. TT : Az egyáltalán nem mindegy, hogy mi "honnan" jön. Ezt már egyszer valakinek megpróbáltam elmagyarázni : Az információ hitelességének az egyik majdnem legfontosabb eleme, hogy az információ "kitől jön". Gondold csak át...

    Nagyon fontos az előzmény. És, hogy minek mi volt az oka. Mivel az élet nem egymástól függetlenített pillanatképek egymásutánja, hanem inkább egy végtelenül elnyúló és összefüggő folyamat. Az élet mint egy folyó folyik. Nem mindegy, hogy a folyónak mi a forrása. Aki pl a "Ki vagyok én?" kérdést előzményei nélkül próbálja meg megérteni teljesen tévútra téved. Olyan, mintha a Dunából kivett vízre azt mondaná, hogy az a Balaton vize. Mondani persze lehet, de attól még nem lesz igaz. Fontos a forrás. A gondolatok forrása is és az egyén "forrása" is. Hol olvasta, honnan szedte ? Kitől tanulta ?

    Bűvészinas nagy szavakat puffogtat ahelyett, hogy a mondandóját tömören és világosan adná elő. Engem ez inkább arra emlékeztet, hogy valaki nem érti amit mondani akar.

    Az érvelés már a jó-rosszal félelemmel és egyebekkel kapcsolatban is elég zavaros volt. Fogalmak keverése (én,te,mi vs jó,rossz,van <- itt egy érvelési hiba van ami lehet, hogy nem szándékos viszont mindenképpen arról tanúskodik, hogy nem átgondolt az érv. A Jó-rossz-hoz ugyanis MELLÉKNÉV jár nem ige. például a TELJES a van helyett. Stb.
    Nembeszélve a sok vizuális elemről. Itt is igaz, hogy a kevesebb több lenne.

    Nekem az egész érv-rendszer egy összetákolt valaminek tűnik. Összeolvasott mindenfélét, de nagyon nincs még letisztulva. (Ha le lenne, akkor egyszerűen is el tudná mondani) Szerintem Tudja(érzi) ezt ő is, azért nem akar részleteket boncolgató vitába keveredni, mert széthullana a tákolmány.

    (bár az is lehet, hogy ezt csak azért látom most így, mert épp most olvasom a "Hogyan érveljünk röviden" című könyvecskét :D)

    Bűvészinas. A szervezőerő nem te vagy, hanem az Isten az. Ne téveszd magad össze vele, mert hidd el, hogy nem vagytok egy kategória...

    VálaszTörlés
  86. Buki, akkor ezt is olvasd el (meg mindenki akit érdekel):

    http://ertem.hu/a-racionalis-erveles-tiz-aranyszabalya/

    TT

    VálaszTörlés
  87. Amúgy biztos volt már olyan élményetek, hogy valaki másnak a beírását, érvelését rettentő gyermetegnek találtátok. Az ember mindig azt hiszi, hogy amit ő abban a percben állít, az a legfaszályosabb, de amikor később - akár évekkel - visszaolvassa rádöbben, hogy mekkora csacskaságot is írt korábban! :)
    Így vagyunk ezzel mindannyian szerintem, és nem kell csodálkozni azon, ha valaki hátrébb vagy előrébb tart az úton mint mi, annak az álláspontja furcsán nem fog a miénkhez illeszkedni.
    És teljesen meg vagyok róla győződve, hogy nem egy beírásom megmosolyogtatott nálam magasabb szellemi szinten lévőket. A nálam alacsonyabb szinten lévőket szintén megmosolyogtathatja, de őket más okból. :)

    TT

    VálaszTörlés
  88. Húúúú,....ez tecccik, ez nagyszerűűű, hogy, E.T.-> bűvészinas is "idetévedt" ,........hajjjrááá együtt fijúúk-lááányok,egymást (nem)értve-lökdösve-segítve :)))jobban, mégjobban közelítünk a "ki vagyok" megértéséhez!...köszönöm Mindannyiotoknak !

    A példák sokat segítenek!!!!!!!!!!!!

    GA.

    VálaszTörlés
  89. Én nem látok ellentmondást a blog eddigi szellemisége és ET gondolatai között. És azt javaslom mindenkinek, hogy ne a szart keresse a dobostortában, hanem lássa meg a jót is, a közöset is, az átfedéseket, a kapcsolódási pontokat.
    Mert vannak, egyre több minden embernél.

    TT

    VálaszTörlés
  90. Hisz ezért született az internet.

    VálaszTörlés
  91. Breaking News

    http://paranormal.hu/plugins/forum/forum_viewtopic.php?9892.0#post_9917


    "........Értenetek kell, hogy ezek átüzengetések. Az anunnaki vezetők egy követ fújnak a bolygó összes országában.

    A természetes aratás alőtt egy Dr. Genya és légiója egy saját aratást akar véghezvinni, hogy az emberek mielőtt átléphetnének nagyobb megbocsájtással a 9. kapun, előtte le legyenek gyalázva ahol aztán gyalázatosan viselkednek majd egymással így a szférákból megint nem jutnak ki majd, mert elveszítették emberi mivoltukat.

    Ezért mondom, hogy tudjátok, ezért kell felkészülni mindenre, mert könnyű fütött szobákból készételeket rágcsálva okoskodni még nekem is. Gondoljatok a szomáliai anyákra akik gyökereket kaparnak ki naponta a gyerekeiknek, ők előbb át fognak jutni mint mi a nagy okoskodók akik jöhetünk majd vissza krampácsolni meg az első éjszaka jogával átadadni szerelmünket, mert ez lesz, megyünk vissza szolgálni, ha nem lesz eszünk meg szívünk végigcsinálni ezt a nehéz időszakot....."

    lajstrom

    VálaszTörlés
  92. "Jelenlegi világunk dualitása tény, hisz a jó és rossz egymás nélkül nincs."

    Na itt van az alapvető tévedés SZ., ugyanis ez egy erősen szubjektív vélemény.
    Vagy azt akarod mondani, hogy a Teremtő elbalfaszkodta a művét ? Hogy az egyik felét jónak, a másikat meg rossznak teremtette?
    Na ne vicceljünk már!
    A teremtett világ egy egységes egész, ahol mindennek megvan a maga szerepe és funkciója.

    Hogy az ember ebből mit ítél jónak, illetve rossznak, az rá van bízva, azaz a saját döntése. Ebbe senki sem szól bele. Igaz ugyan, hogy néhány instrukció azért érkezett a magasabb szférákból, de bizonyára nem rossz szándékkal.

    A helyzet érdekessége, hogy amint kivesszük az embert a teremtett világból, máris egy egységes és harmóniában működő rendszert találunk, ahol mindenki elégedett. (állat- és növényvilág)

    Az egyetlen, aki elégedetlen, az az ember.

    Hát gondolkodjunk rajta, amíg még nem késő, hogy hogyan lehetséges az, hogy egy "primitív"-nek titulált rendszer működőképes, egy "civilizált"-nak nevezett meg nem az!!!

    Biztos, hogy jó úton járunk?

    Ö.T.

    VálaszTörlés
  93. Hmmm...ismét egy jó téma, ...az élet a mozgás, mindig a yin-jang , meg nap-éjszaka elvével példálóznak stb. meghogy amennyi jót teremtünk annyi rossz is létrejön, mert így van meg az egyensúly, hogy egymás nélkül nem léteznek!
    Egy örök mozgás van a pólusok közt magyarázzák azzal a példával is, hogyha elkezdünk egy gödröt ásni, az egyre mélyebb lesz, de mellette a földkupac meg egyre nagyobb!..kérek erre egy kis magyarázatot !!
    A teremtés mítoszok pedig csak a jónak a teremtéséről szólnak!??

    Köszönöm szépen!

    GA.

    VálaszTörlés
  94. GA, engedd meg, hogy másik két példával válaszoljak.

    A víz jó vagy rossz?
    A sivatagban élők vízforrást találván, egyértelműen tudják hova tegyék a voksukat.
    Azok viszont, akiknek a házát vitte el az ár, nem biztos hogy jónak tekintik a vizet.
    Most akkor jó vagy rossz a víz?

    A tűz jó vagy rossz?
    Azok, akik hideg éjjelen égő hordó mellett melegednek, biztos nem tartják rossznak, de azok, akiknek leégett a háza már másképp értékelik.

    Egyetértek azzal a meglátással, hogy jó és rossz nem létezik, mi teszünk különbséget. Minden ami van szükséges.
    De miért is ne tennénk különbséget, amikor a mi szintünknek a koordináta rendszere maga a dualitás.
    Idővel majd kinőjük ezt is, nem kell aggódni.

    VálaszTörlés
  95. "Az egyetlen, aki elégedetlen, az az ember."

    Talán pont ez hajtja előre az embert a megismerés felé. Jelen helyzetünkben már kinőttük a harmónia lehetőségét, tovább kell lépni.
    A növény és állatvilág csoportlélekkel rendelkezik, tehát a spektrumban állónak tekinthető, az ember viszont egyedi lélek, egyedi feladattal (lásd Értelmes tervezés cikk, ott jól le van írva), és állandóan mozog/keres/kutat.
    Nincs ezzel gond amíg másokat ezzel nem bánt.

    VálaszTörlés
  96. @ Mazsola

    A vizes, illetve tüzes példád jól mutatja, hogy közel jársz a megoldáshoz. Ha összefoglalom Neked, már könnyen meg fogod érteni.

    Hogy valami jó-e, avagy rossz, azt egyedül a mérték határozza meg. Így aztán minden, ami "rossz", a megfelelő mértéket használva ugyanúgy jó is lehet.

    Pl. a kígyóméreg a kígyónak jó, mert vadászathoz - táplálékszerzéshez használja, az embernek viszont rossz, mert meghal tőle. Ha azonban az ember a kígyómérget megfelelő mértékben higítja, akkor gyógyszerként használhatja, amitől bizonyos betegségekből újra egészségessé válhat.

    "... már kinőttük a harmónia lehetőségét, tovább kell lépni."

    Ha továbblépünk, ott már csak a halál van. Akarjuk ezt???
    És mi van, ha visszafordulunk?

    Nem kellene ezt szégyellni, mivel az élet értelme nem a halál.

    A mai világ legnagyobb problémája a mértéktelenség. Idáig az összes "civilizáció" belepusztult. Muszály nekünk ugyanazt az utat többször is végigjárni, ha már előre tudjuk, hogy mi lesz a vége?

    Ö.T.

    VálaszTörlés
  97. A magyar kultúra őrzi ezt a tudást:
    Jóból is megárt a sok.
    :D

    VálaszTörlés
  98. A természettel összhangban élő népek is őrzik ezt a tudást az alábbi alapelv betartásával:

    "Csak annyit vegyél el belőle, amennyire szükséged van, a többit hagyd ott!"

    Ö.T. nem akárhová tévedtél, remélem most már Te is látod! :)
    Nagyokat mi is tudunk mondani, bár ez sokszor dühíti a gyakorlatiasabb, racionálisabb elméket.
    Nem baj, mindenki külön úton jár, de a cél remélhetőleg EGY.

    VálaszTörlés
  99. Sziasztok .

    Ha van időtök szerintem érdemes meghallgatni .

    http://www.youtube.com/watch?v=xEVAxWRK_ak

    VálaszTörlés
  100. @ GA

    A nappal és az éjszaka nem ellenségei egymásnak, hanem kiegészítői. Nappal dolgozol, este meg pihensz. (hogy másnap újra dolgozhass)

    Éppen ezért, aki a yin és yang-ot a jó és a rossz állandó harcának fogalmazza meg, az komplett hülye és nem értett meg az ÉLETBŐL semmit.

    A dualtás nem ellenségeskedésnek értelmezendő, hanem egyetlen egység két egymással harmonizáló elemének.

    Ö.T.

    VálaszTörlés
  101. Amennyire meg tudom állapítani, ugyanarról beszélünk Mazsola. ;)
    Isten tartson!

    Ö.T.

    VálaszTörlés
  102. Merkurius, én mint a szűkség-telen erőszakot magamtól távol tartani igyekvő személy, azt hiszem, elleszek Villás bajtárs és tsai. vallása nélkül is.

    http://gyilkosok.freeblog.hu/archives/2008/01/16/Gyilkossag_a_spiritualitas_leple_alatt/

    aszpirin

    VálaszTörlés
  103. Mazsola : Az ember ugyan egyedi, de mégis csoportlelkű akár a hangya....

    Gondold csak el, hogy mi lenne, ha nem tudnánk egymásról. Nem tudnánk egymással beszélgetni. Nem tudnák kommunikálni. Nem alakulna ki emberi mivoltunk. Nem tudnánk egymásnak segíteni.

    És nem csak az egymással történő kommunikáció a fontos hanem az is ahogy egymással szemben viselkedünk. Ahogy látjuk egymást, hallgatunk egymásra, teszünk egymásért.

    Az EMBER IGAZI ereje nem az elméjében van, hanem a közösségében amiben leledzik. Ezt minden természeti nép tudja és ott mindig fontosabb a közösségi mint az egyéni érdek.

    Az Ember a közösség nélkül nagyon szánalomra méltó lény lenne.

    Épp ezért nem az a fontos, hogy néhány internethuszár (vagyis mi :) miként vélekedik a fontos dolgokról, hanem az, hogy a többség - a közösség akikkel együtt élsz - hogy vélekednek a dolgokról. Mert amikor cselekedni kell te is éppúgy mint közülünk bárki a közösségeddel fogsz tartani még akkor is ha esetleg látod, hogy értelmetlenség amit csinálnak. Mégis :Egy közösségnek több esélye van még értelmetlenségében is mint egy észlény zseninek egyedül...

    Egy ember hiába tudja, hogy "mi a megoldás". Ha a tömegek másként vélekednek akkor nem érdekes, hogy a zseni mit tud. Az fog számítani, hogy a közösség vélekedése mi. A kollektív tudás ugyanis mindig sokkal "jobb" mint az egyéni okoskodás.

    Be kell látni : míg egy ismeret/gondolat nem válik a közösség tulajdonává, addig nincs hatással a történésekre. Amíg valami nem képezi a közvélekedés tárgyát, csupán egy zseni fejében felbukkant lehetőség marad.

    Örvendjünk, hogy a bölcs és "buta" tömeg nem tud olyan gyorsan ideológiát váltani mint a filozófusok, zsenik, hittérítők és mágusok. Ragaszkodik gyökereihez és hagyományaihoz, megszokásaihoz és bevált módszereihez.(mármint minden értelmes közösség) ez a szerencse.

    Jobb is mindenkinek a szép lassú eszmélés mint a hirtelen megvilágosodás. A folyamatokat amúgy sem lehet siettetni. Ami lassan jut el az érettégre tartósabb lesz. Beépül a közösség életébe. A való világtól elrugaszkodott ideológiák és az elméleti lehetőségek a filozófusoknak valók. A köz emberének a szép lassú átformálódás való. Lépésről lépésre. És csak abból lehet valami más ami már van. A kiindulási helyzethez képest formálódhat át valami. A mostani közvélekedést és felfogást lehet csak egy hangyányival elmozdítani egyik vagy másik irányba. Teljesen új és a mostanihoz nem illeszkedő elképzeléseknek nem lesz táptalaja.(szerencsére)

    Merkúrius : Nekem Villás Béla láttára és hallatára egyből az jut eszembe, hogy: "Sokan jönnek majd az én nevemben és azt mondják: Én vagyok" ....

    Árkádia Fényeinek Spirituális Egyháza ? Mi a manó ? A Villás Béla féle szekták sajnos szedik áldozataikat. Pedig a jóemberek jobban tennék, ha hagyományaikhoz ragaszkodnának és nem hagynák magukat szép (színes szagos) ideológiáktól megtéveszteni.

    Aszongya : "Küldetésünk megvalósítása érdekében az ország számos városában tartunk előadást a spiritualitás legérdekfeszítőbb témaköreiből, valamint az alternatív gyógyító művészetek minden területéhez kapcsolódóan képzéseken adjuk át tudásunkat az azt megismerni, alkalmazni vágyóknak."

    Lefordítom magyarra : Pénzt szedünk be. Minél többet annál jobb(lesz nekünk) és neked se lesz rossz, mert korábbi lejárt szavatosságú erkölcsödet és ítélőképességedet kidobhatod, adunk helyette spirituális új és friss gondolkozásmódot.

    Villás Béla , erre mondják, hogy még a neve se áll jól :)

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  104. Aszpirin : Azért ez súlyos :)

    "A szimbólum viselőjét a magyarok Istenének neve ereje és hatalma védi."

    pffff..... :D

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  105. Tudat,valóság,igazság:

    http://crocodoc.com/90QKnGV

    jéghegy:Mi az, amit nem látunk?

    http://hunicillin.freeblog.hu/archives/2009/07/12/Jeghegy/

    GA.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves GA és TT, a tudatos írás eredeti forrása a http://www.adamus-saint-germain.hu , ha az egészet végignézitek, tisztább lesz a kép...

      Szép napot mindenkinek

      Törlés
  106. Jó ez a jéghegyes írás, köszi GA!

    VálaszTörlés
  107. A tudatos se rossz, bár engem kissé fáraszt az író.
    Hajlok rá, hogy elfogadjam ezt az "egy tudat van" dolgot.

    TT

    VálaszTörlés
  108. Velorex, GA.
    Én azért becsülöm Drábik János munkáit mert ő sosem publikál valamit, amíg hitelt érdemlően utána nem jár a forrásoknak. Erről egyébként az egyik előadásában említést is tesz. Könyvet, publikációt csak akkor ad ki, ha minden állítását alá tudja támasztani megjelölt, részletezett forrásokkal.
    Egy tudományos munka el sem képzelhető forrásmegjelölések, hivatkozások nélkül.

    Ezért nekünk is óvatosan kellene bánnunk az interneten burjánzó azon írások tömkelegével, melyek nem tartalmaznak hitelt érdemlő forrásmegjelöléseket.

    Az én szemem rögtön ferdülni kezdett azon mondat olvastán, hogy "A levél eredetije persze „eltűnt”, de tartalmából következtethetünk igaz vagy hamis voltára.".

    Digitális szöveg formájában lévő anyagokat könnyű készíteni, módosítani, hamisítani. Én az internetről maximum azt tartom hiteles forrásnak, ahol kép formájában egy könyv lapjai vannak bedigitalizálva.

    Gondoljuk végig, mire is jó az internet egy háttérhatalomnak?
    Globális információ-gyűjtésre és -terjesztésre.
    Vajon nehézséget okoz egy hírszerző hivatalnak elkészíteni bármilyen dokumentáció, majd azt hamis történelmi, történeti háttérrel megtámogatva többszáz weboldalra kirakni? Az sem feltétel, hogy sok helyen legyen meg, hiszen ma már maguk a félelemben élő, megtévesztett emberek vírusként terjesztenek mindenféle formációt, int és dezint egyaránt.

    Az első információt Albert Pike Mazzininek írt levelélről 1958-ban jelentette meg William Guy Carr, vagyis amikor már a Világháborút elsőnek hívták.

    http://www.jesus-is-savior.com/Evils%20in%20Government/Communism/pawnsinthegame.pdf

    http://en.wikipedia.org/wiki/William_Guy_Carr
    http://freemasonry.bcy.ca/anti-masonry/pike_mazzini.html
    http://freemasonry.bcy.ca/anti-masonry/carr.html

    "It cannot be stressed too strongly that these claimed excerpts from a non-existent correspondence are not supported by any documentation. Internal evidence, the language and subject matter, clearly suggest a much later creation date."

    "Carr provides no documentation but has been widely quoted by later conspiracy theorists5 who would lift accusations out of texts that support their preconceived notions rather than check source documents."

    aszpirin

    VálaszTörlés
  109. Valaki mondja már meg nekem, miért tűnik úgy, mintha fogadta volna a hozzászólást, majd később törlődik az oldalról? Túl hosszú egy Névtelen hozzászólásnak? Az első esetet még elfogadtam, mondván, a sors akarta, hogy ne tudjam közölni, de most a másodiknál már morci vagyok egy picit :)

    aszpirin

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A spam-szűrő aktivizálódott valamiért, most már olvasható a hozzászólásod. Elnézésedet kérem a blogspot nevében.

      Törlés
  110. Harcosoknak, vitatkozóknak,gondolkodóknak:
    "A REND MINDIG BELÜLRŐL FAKAD. Ha bennem rend van, először a gondolataimban, majd ebből fakadóan a viselkedésemben, akkor kezd megjelenni a rend a közvetlen környezetemben, és lassan eléri a szomszédomat, stb. Ha az utcában egyre több emberben és környezetében rend van, akkor kezd összeérni a rend. Akkor lesz az országban rend, mikor a rend egy kritikus embertömeget elér, és megnyilvánul."

    Sz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó gondolat Sz, egyetértek. Minden rossz nekünk és az országnak, ami a rendezetlenség felé visz minket.
      Ha mindenütt megfelelő rend lenne (az emberek fejében, a törvények között, stb,), még a csalóknak is sokkal nehezebb dolga lenne... Nem beszélve a politikus mókusokról.. :o)

      Törlés