2012. január 4., szerda

Európa történelmi népességének hanyatlása

Kutatások  szerint ahhoz, hogy egy kultúra fennmaradhasson, a családok termékenységi indexe szükségszerűen legalább 2,11 kell legyen. Ez magyarra fordítva azt jelenti, hogy a családokra, vagy ha úgy tetszik az egy nőre eső születések száma átlagosan 2,1 gyerek/anya kell legyen.
Ha ennél kevesebb, akkor az adott népesség illetve annak kultúrája hanyatlik. Történelmi távlatban egyetlen olyan kultúra sem maradt fenn, amelyben a családok termékenységi indexe kisebb volt mint 1,9. Ha ez az érték 1,3-ra csökken, lehetetlenné válik a folyamatosság megőrzése mert a demográfiai egyensúly kialakulásához 80 – 100 évre lenne szükség, viszont nem létezik olyan gazdasági modell ami a szóban forgó kultúra fennmaradását biztosítaná ennyi ideig a külső hatásokkal szemben.
Leegyszerűsítve, ha két pár kapcsolatának gyümölcse egy-egy gyermek, a gyermekek száma a szülők számának fele lesz. Ha ezek kapcsolatából megint egy gyermek születik, 4 nagyszülőnek lesz egy unokája. ami nem túl jó arány...

Ha egy népesség hanyatló ágba kerül, a kultúrájával is az fog történni...

Az Európai Unió országainak összességére kiterjedő számítás szerint a termékenységi index átlaga 1,51 és folyamatosan csökken.  Nem szabad elfelejtenünk, hogy ebben a számban benne van az egyre nagyobb számú bevándorló népesség, a családonkénti 3-4 gyerekkel, akik általában nem európainak érzik magukat, hanem afrikainak, indiainak, töröknek vagy éppen cigánynak, és általában nem is azonosulnak a befogadó ország kultúrájával....
Jelenlegi ismereteink szerint ez a folyamat 1,5-ös index mellett nem megfordítható! Néhány évtized, vagy talán még kevesebb idő múlva az általunk ismert Európa megszűnhet létezni.
 
Európa népességének növekedése 1990-től napjainkig főleg a muzulmán bevándorlás következménye. A francia családokban átlagosan 1,8 gyermek esik egy családra. Ugyanez az érték a Franciaországban élő muzulmán családok esetében állítólag 8,1 gyermek családonként, de összesítve még így is csak 1,96 élve szülés esik egy Franciaországban élő nőre!! Franciaország déli részén, ahol hagyományosan a legnagyobb volt a (keresztény) templomok száma, ma több a mecset mint a templom.
Franciaországban jelenleg a 0 és 20 év közötti gyermekek 30 százaléka muzulmán. Olyan nagyvárosokban mint Nizza, Marseille és Párizs ez az arány eléri a 45 %-ot. Ha így megy tovább, 2030 körül minden ötödik francia muzulmán lesz, és ha betartják a parlamenti demokráciát, és bevezetik a kisebbségek védelmének Magyarországon megszokott szintjét, alig 40 év leforgása alatt Franciaország iszlám ország  lehet...

Az utóbbi 30 évben Nagybritannia muzulmán népessége 82.000-ről 2,1 millióra szaporodott...Huszonötszörös növekedés! Az országban jelenleg több mint 1000 mecset van, sok közülük átalakított régi (katolikus) templom!

Hollandiában az újszülöttek 50%-a muzulmán, így alig 15 év leforgása alatt az ország aktív lakosságának fele muzulmán lesz.

Jelenleg Belgium lakosságának 25%-a idegen kultúrájú.

Németországi szakértők szerint a német etnikumú lakosság számbeli csökkenését nem lehet megállítani. A regresszió spirálját nem lehet visszafordítani. 2050 körül Németország iszlám állammá válhat.

Kadhafi, libyai vezér mondta állítólag: « A jelek arra utalnak, hogy Allah hatalmas győzelmet tartogat az Iszlámnak Európában. Győzelmet kardok, puskák, csaták nélkül. Nekünk nincs szükségünk terroristákra vagy kamikazékra. »...
Napjainkban Európa muzulmán lakosainak száma 52 millió.
Német kormányzati körök véleménye szerint ez a szám a következő 20 évben várhatóan megkétszereződik. Tehát 104 millió…
Az amerikai kontinensen a számok ugyanezt a folyamatot jelzik. Jelenleg Kanadában a termékenységi index 1,58… ami 0,5 ponttal kevesebb mint ami a jelenlegi kultúra fennmaradásához szükséges lenne. Az iszlám itt is a leggyorsabban fejlődő vallás, és szép számban vannak Magyarországról vagy Európa más tájairól származó cigányok is..
2001. és 2006. között Kanada népessége 1,6 millió fővel nőtt, amiből 1,2 millió a bevándorlók száma.

Érdekesség képpen, az Egyesült Államokban az amerikai családok termékenységi indexe 1,6. A Latin-Amerika országaiból folyamatosan beáramló bevándorlóknak köszönhetően az index 2,11-re javul, eléri a meglévő kultúra fennmaradásához szükséges minimumot. Ezzel együtt 1970-ben még csak 100.000 muzulmán élt az USA-ban… Ma számuk meghaladja a 9 milliót...

A világ változóban van... Ideje lenne felébredni! Az a civilizáció amelyikben nem nemzenek elegendő gyermeket, saját magát ítéli előbb alsóbbrendűvé majd pedig .... halálra.
Az idegenek sokasodása persze egyelőre nem nagyon feltűnő, mert emberi léptékben mérve  lassú folyamatról beszélünk, de sajnos történelmi léptékben nézve robbanásnak lehetünk  tanúi.

Gyakorlatilag az egész Európai Unió történelmi népessége fél lábbal a sírban van.  Magyarország is!

Hogy lássátok, nem a levegőbe beszélek, a CIA FactBook segítségével elkészítettem az országok termékenységi indexeinek táblázatát. Kékkel emeltem ki az EU tagállamokat, sárgával jelöltem a statisztikailag veszélyeztetett nemzeteket, pirossal pedig a statisztikai hullákat.. Az is érdekes, hogy melyek azok a nemzetek, akiket nem fenyeget a nemzethalál...  Ha jól megnézzük, döntően olyan országok tántorognak a sír szélén, ahol a pénz, vagyis a bakárok az urak...Csemegézzetek.




8 megjegyzés:

  1. Európa demografikus problémája az arányokban rejlik: egyre több a nyugdíjjas az aktív lakossághoz viszonyítva, vagyis a probléma az aktív/inaktív arány. Legalább is, ezzel az indokkal nyitották ki a nyugat-európai kormányok a tömeges bevándorlás kapuját a nyolcvanas évek óta. Csak hogy ez nem oldott meg semmit, mivel a bevándorlók egyre nagyobb része tartósan munkanélküli és így nem csak nem járul hozzá a nyugdíjjasok eltartásához, hanem még fokozza az aktív/inaktív arány problémát. Ez előrelátható is volt, hiszen a technológia, a globalizáció és a profit-orientált gazdaság együtt logikusan folyamatosan növelik a munkanélküliséget a nyugati világban. Felmerül tehát a kérdés, hogy miért nyílt ki Nyugat-Európa a tömeg bevándorlás előtt, ha ezzel úgysem tudja orvosolni az aktív/inaktív arány problémát. Sokan úgy gondolják, hogy a valódi ok más volt: részben gyengíteni az európaiak nemzeti identitásait az idegen kultúrákból importált bevándorlókkal, részben olyan verseny helyzetet idézni a nyugat-európai munkapiacokon amely csökkenti a reálbéreket. Úgy tűnik, hogy mindez be is jött: párhuzamosan a tömegbevándorlással, a nemzeti identitás majdnem minden nyugat-európai országban gyengült miközben a realbérek csökkentek. A tömegbevándorlás tehát egy hatékony eszközzé vált azok a pénzelitek kezében, akik egy új fajta feodalizmust igyekeznek létrehozni Európában, a hagyományos közép osztályok rovására. Arra talán nem számítottak a pénzelitek, hogy a bevándorlók zöme a fogyasztó társadalom hatására sem fog lemondani a vallásról. Mivel a bevándorlók domináns vallása az Iszlám és mivel Törökország is muzulmán, most már szinte semmi sem tudja megakadályozni, hogy Európa muzulmánná váljon e század folyamán.

    mm

    VálaszTörlés
  2. VELOREX!

    Vélem, hogy minősítem a kis tanulmányt, ha köszönetet mondok a feltételért.
    Érdemben annyit tudok hozzáfűzni, hogy ezekre az adatokra hivatkozva, bár az adatok alapján jogosan, a zsidó körök propagandájának talpköve a muzulmán veszély.
    Aggodalmukat ugyan megértem, de nem osztom!
    Ők féltik a kialakult viszonyokat. A valamikori keresztény Európa, már jó ideje zsidó gyarmati státusba került, amint Magyarország is, amint az elmúlt 24 óra ezt fényesen igazolta.., sajnos!
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  3. Mózival értek egyet most.

    Szerintem külön kell választani a zsidók és az elit indokait. A hétköznapi zsidók legtöbbje rühelli az arabokat, meg úgy általában az iszlám hívőit. Beléjük nevelt, de az is lehet, hogy genetikai hajlam ez náluk, mely Ábrahám és a szemita rassz szétválásának idejéből származik. Szóval nekik, a közöttünk élő zsidó orvosoknak, kereskedőknek, ingatlanos "üzletembereknek" szerintem nem érdeke az elmuzulmánosodott Európa, mert ez az ő egyik jó "vadászterületük" is.
    Vitathatatlan, hogy a zsidók a közép- és felső kategóriás munkahelyek tekintetében kapcsolataik és összetartásuk révén felülreprezentáltak.

    Az elitnek viszont valóban úgy tűnik, hogy mm által felsorolt érdekei vezérelték a kapuk megnyitására.

    A magyar demográfiai helyzet párhuzamban van az elöregedő európai társadalommal, megspékelve az egyre inkább nyíltan zajló népességcsökkentési programokkal, ami hazánkat még durvábban sújtja. (ennek pszichológiai okaiba most nem megyek bele, elég annyi hozzá, hogy a magyar ember tényleg a "szívére veszi" a problémáit, és ezt nagyon jól tudják a fejesek...)

    Szóval szerintem két dolog fut itt egyszerre: az egyik az egymást gyűlölő zsidó és arab középosztály és munkaerő versenye ez EU-s munkahelyekért, kiegészítve a jobb körülmények miatt hazáját elhagyni kényszerülő, természetes népvándorlásnak tekinthető munkaerő (és sokszor bűnözői) áradattal, - a másik dolog meg a háttérhatalom indentitás-összezavaró terve. Ezek természetesen összefüggnek, de nem azonosak.

    TT

    VálaszTörlés
  4. Ellentmondás, vita lenne?
    Nem látom!
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  5. TT, hogy Európa "elmuzulmánosodása" "jó" vagy "rossz" lesz a nem-muzulmán európai átlagember számára, azt igazán még nem tudhatjuk, már csak azért sem, mert az Iszlám valószínűleg nagy változásokon fog átmenni ahogy egyre nagyobb geopolitikai súlly lessz ezen a bolygón. Ugyanis, a keresztény vallás azért haldoklik, mert nem tudott fejlődni időben ("hála" nagy részben a Vatikánnak) és ebből sok muzulmán vezető már levonta a konzekvenciát. Minden mindig mozgásban van és ez így is jó. Azok pedig, akik a nagy mozgásokat saját irányításuk alá akarják vonni -mint például a kazár pénzelitek- azért is kudarcra vannak itélve, mert az emberiséggel kapcsolatos nagy változások befolyásához nem elég a pénzhatalom: mint amint most láthatjuk, a vallás is nagy szerepet játszik e változásokban és közben a vallás is változik. Ezen kívül még más tényezők is vannak, amiket nem képes irányítás alá venni a pénzhatalom, például a folyamatban lévő nagy klimaváltozások és a tudomány egyre gyorsabb fejlődése is.

    mm

    VálaszTörlés
  6. A tömeges bevándorlásnak Európába nem csak az "elmuzulmánosodás" a pénzelitek számára kivánatlan mellékhatás. Egy másik mellékhatás az, hogy azokban az európai országokban ahol sok a bevándorló, a fiatalok nagy része empátiát fejleszt ki olyan idegen kultúrákból és etnikumokból érkező emberek felé, akik azelőtt számukra szinte földönkívülieknek számítottak. Persze mindig vannak "neo-náci" jellegű csoportok, akik fanatikusan gyűlölik az idegeneket, de ezek sokkal látványosabbak, mint amennyire valóban befolyásosak. Egyébként, ezeket a "szélső jobboldali" rasszista csoportokat gyakran a pénzelitek szolgálatában lévő titkos szolgálatok távirányítják. Azzal pedig, hogy az emberek megismerik egymást, valóban fejlődnek is szellemileg és hosszabb távon valószínűleg ez egy jobb világhoz vezethet. Mindenestre, a tömgese bevándorlással egészen valószínűleg inkább öngólt rúgtak maguknak a nyugati pénzelitek, még ha sikerült is nekik gyengíteni a nemzeti identitásokat Európában.

    Ma már például csak zsoldos (profi) katonákat képes a pénzelit által mozgatott politika távoli országokba küldeni, hogy ott gyilkolják a benszülötteket. Az egész nyugati világban a fiatalok zöme nem ért egyet az "antiterrorizmus" nevében végrehajtott tömegmészárlásokkal és ez szerintem annak köszönhető, hogy nőtt az empátia az eddig idegen és gyakran "barbárnak" tartott népcsoportok felé.

    Ergo, mint ahogy általában minden jelenségnek több ok is van egyszerre, minden jelenségnek több következménye is van. Ezt úgy is szokták mondani, hogy minden jóban lehet rossz és minden rosszban lehet jó is.

    mm

    VálaszTörlés
  7. angol - öngól ! :)

    Jól rátapintottál Mózi, szerintem is ha kialakul érzelmi kötődés két különböző nemzet fia között, akárcsak ismeretség/munkaviszony szintjén, akkor már nem lehet ezeknek az embereknek elsütni a "minden-barnabőrű-terrorista" szarságot.

    De azért túl liberálisok se legyünk e témát illetően, mert valóban van egy növekvő bűnözői hullám, ami a sajnos alacsonyabb intelligenciával rendelkező bevándorlókhoz köthető.

    TT

    VálaszTörlés
  8. TT, a "bűnözői hullám" sem egyszerű jelenség. A bevándorlási bűnözés -Európában és az USAban egyaránt- elsősorban a kábítószerek terjesztéséhez fűződik. A kábítószerek népszerűsége pedig nem a bevándorlás eredménye, mint ahogy ezt jól láthatjuk például Oroszországban, ahol komoly kábítószer probléma van annak ellenére, hogy nincs tömeges bevándorlás. A kábítószerek iránti igény okai ellen kellene harcolni. Azonban, ami különösen Európát illeti, úgy lehetne a leg egyszerűbben visszaszorítani a kábítószer problémát, hogy visszaadjuk Afganisztánt az afgánoknak, akik a megszállás előtt teljesen felszámolták a heroinipart. Amióta a NATO megszállás alatt van Afganisztán, virágzik a kábítószertermelés és az onnan származó heroin szinte kizárólag az európai és orosz piacokra kerül... ami bizonyára nem véletlen.

    mm

    VálaszTörlés