2012. január 22., vasárnap

Ügyészség kontra Bíróság - bonyolódik a devizahitel botrány

Úgy látszik, hogy Kásler Árpi barátunk komolyan gondolja amibe bele kezdett, blogjának új bejegyzésében érdekes dolgokat ismertet.

Kíváncsian várom, hogy a sok, időnként egymásnak is ellentmondó hivatalos ügyészségi és bírósági irat bemutatásával sikerül-e kiborítania a azt a bilit, ami sok év szennyével van tele...
Aki kíváncsi a részletekre, az  itt olvasgathat a témáról.

Ezt a cikket is érdemes elolvasni: http://kaslerarpad.hu/?p=237#more-237
és ezt is: http://kaslerarpad.hu/?p=241#more-241

12 megjegyzés:

  1. Igen. Vörheny feltört mint a parádi büdösvíz. Az asszony vett blikket és abba is egy A4es méretű magnetó vigyorgott ránk, nem semmi. Tiszta szupersztár lett má. Erőt egészséget kívánok neki a munkájához meg szerencsét, azt mondjuk nem egészen értem miért akar párttá alakulni a báész, de mindegy. Csak fingassa meg a bankokat és akkor felőlem vándorcirkusszá is alakulhatnak.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mantisz, nem akarok parttalan vitát kezdeményezni, sem ellenségeskedést szítani, de vándorbotot a meglévő pártok fognak venni. Tudom, hogy erre nektek mindig kéznél van egy szaftos válasz, de van célom, a kivitelezéshez elképzelésem, a kitartással meg soha sem álltam hadilábon. A BAÉSZ nem azért alakul párttá mert az a világ problémáinak megoldásához vezető út, hanem azért mert annak ellenére, hogy új hóborként teret hódított az az elképzelés, hogy a pártokrácia rossz (tény hogy nem a legjobb) de túl sok újítást egyszerre bevinni a köztudatba képtelenség. Én nem vagyok führer hogy egyszerre lerohanjam a fél világot, csak szépen lépésről lépésre, sok munkával és normális, kivitelezhető stratégiát követve tesszük a dolgunk.

      Ja még egy dolog Mantisz, miért ír mindenki BÁÉSZT BAÉSZ helyett és KASLERT KÁSLER helyett, már csak ennyi hiányzik a boldogságomhoz.Á.

      Törlés
    2. Hát igen hírportáloktól meg újságoktól elvárható lenne a precízség de ez számít a legkevésbé. Inkább örülj neki hogy beszélnek rólad és arról amit csinálsz. Engem amúgy nem érdekel (szerintem mást sem) hogy mivé alakul a BAÉSZ és KÁSLER ÁRPÁD , az számít mit értek el. Aztán vigyázz mert ha netán befutnál nem győzöd majd lerázni Jimbót.:))

      Na Adjon az Isten Szebb Jövőt!

      Törlés
  2. Egyébként kösz a jókívánságokat.Á.

    VálaszTörlés
  3. Jó, nagyon jó!
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  4. Árpi gratulálok! :-)) Ezt a társaságot, ill. mozgalmat ismered?
    http://www.magyaresz.hu/index.php
    Kata

    VálaszTörlés
  5. Árpi, szerintem JÓ ötlet a párttá alakulás. Maffia ellen csak a maffia módszereivel lehet küzdeni. Ami szerintem fontos, hogy kell egy propagandista, aki a szakmája mestere. Aki kommunikálja a céljaitokat és a hitvallásotokat a nép felé. Aki becsomagolja az igazságot fogyasztható formába. Mert nem csak ismerni kell az igazságot és hirdetni, de úgy is kell előadni , hogy el is higgyék és be is fogadják, magukévá tegyék. Ami felkészültséget igényel. Jó munkát és sok erőt kívánok nektek ehhez!

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  6. Beindult a gépezet, remélem hogy Árpi bírja a gyűrődést :http://kaslerarpad.hu/?p=241#more-241
    Viszont legalább látszik, hogy ki kivel van...

    VálaszTörlés
  7. A lényeg, hogy gondosan vigyázzunk, nehogy valamiféle egység jöjjön létre, mert még győzni találnánk...
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  8. Hm, ez jó Zoli! Vagyis inkább tényleg szomorú...

    Hihetetlen ez a kirohanása az ügyvéd uraknak, pont tőlük nem vártam volna ilyet. Velorexnek lesz igaza, kibújik a szög a zsákból.

    TT

    VálaszTörlés