2011. december 31., szombat

BUÉK !


Kedves Olvasók,

Áldott, békés, sikerekben gazdag, jó egészségben eltöltött Újesztendőt kívánok nektek az alábbi idézettel:

"Kinyitjuk a könyvet. A lapok üresek. Magunk írjuk a szavakat. A könyv címe „Lehetőség” és az első fejezete „Újév”... "

Edith Lovejoy Pierce

9 megjegyzés:

  1. Az "Új-év" csak egy adminisztratív időpont, mesterségesen generált jelenség...
    Az a könyv bizony már alaposan van teleírva, minden eddig megélt napotok történésével!

    Edith Lovejoy Pierce, nem találkoztam még sehol vele, legalább is nem emlékszem a nevére...
    De, most már fogok: hogy fenntartással kell fogadni megnyilvánulásait...
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  2. Te Zoli, ne kezd már elsején! :-))
    Erőt, egészséget és boldogságot az élőknek, nyugodalmat a holtaknak!
    Új lendülettel, új bizakodással kezdődhet ez az év. Hihetetlen nagy lehetőségek előtt állunk, úgyhogy még egy nap "lustizás" utána munkára fel!
    Előttünk az élet és az csodálatos, egy két hajráviktor kevés hozzá, hogy kedvünket szegje!Á.

    VálaszTörlés
  3. Árpád!

    Derűs, és bizakodó vagyok, de reális is...
    Hogyne lennék derűs, tényleg valósan értem, hiszem van reményem, hogy olyan kormányt, kormányfőt élhettem meg, kinek ígérete, hogy 2012 minden eddiginél nehezebb lesz, minden bizonnyal valóra lesz váltva, sőt túl is lesz teljesítve, várakozásom szerint. Olyan mértékben, hogy elviselhetetlen, tűrhetetlen lesz! Olyan mértékben, hogy végre sem elviselni, sem eltűrni nem fogjuk végre, reménylem! Hát hogyne lennék valóban reménykedő!
    Továbbá igenis várakozással nézek a, média által agyonhallgatott, Kecskeméten történtekhez, amit a TEMPO honlapja ismertet...
    Egyetértek! Felemelt fejjel, tenni-akaró bizalommal, derűsen döntsük halomra a nép és társadalomellenes, rasszista gyilkos rendszert...
    -és szeretettel, tisztelettel a jók felé!
    -és elsöprő erővel...
    Gyöngyösi Zoltán/piskota

    VálaszTörlés
  4. "Új ég és új föld. Akkor új eget és új földet láttam. ... Ezután (én magam János) láttam, hogy a szent város, az új Jeruzsálem leszáll a mennybôl, Istentôl. Diszes volt, mint a vôlegényének fölékesített menyasszony. A trón felôl harsány hangot hallottam: Nézd, ez az Isten hajláka az emberek között! Ô velük fog lakni, azok pedig az ô népe lesznek, és maga Isten lesz velük. Letöröl szemükrôl minden könnyet. Halál nem lesz többé, sem gyász, sem jajgatás, sem fájdalom. Ami eddig volt, elmúlt. ... A város négyszögben épült, hossza akkora, mint szélessége. Fölmérte a várost az (arany) náddal: tizenkétezer stádium volt. Hossza, magassága és szélessége egyenlô. Megmérte falát: száznegyvennégy könyök, emberi mérték szerint, ami az angyal mértéke is. ... A városnak nincs szüksége sem napvilágra, sem holdsugárra: Isten dicsôsége világítja meg, fénye pedig a Bárány. ... Kapuit nem zárják be soha, hiszen nincs is ott éjszaka. ... De nem léphet be oda tisztátalan, szentségtörô és hazug, csak az, aki föl van jegyezve a Bárány életkönyvébe."

    János apostol Jelenéseinek Könyve, 21. fejezet, hatodik látomás: a mennyei Jeruzsálem.

    Nos, ez vár ránk 2012-ben, vagyis egy több mint 1500 kilométeres kocka-alakú űrhajó, amiben az emberiség menedéket fog találni a bolygót pusztító események elől. Elvileg mindenki beleférhet egy ilyen kockába, ha az jól meg van szerkeztve és affelől ne legyen kétségünk. Sokan azonban nem fognak a fedélzetre kerülni, mert, ahogy írja a Jelenések Könyve: "A gyáva, a hitetlen, a szentségtörô, a gyilkos, a parázna, a varázsló, a bálványimádó és a hazug mind a kénkôvel égô tüzes tóba kerül." Vagyis, a földönkívüliek meg adják naguknak a lehetőséget kiszűrni a bajkeverőket.

    Mr X

    VálaszTörlés
  5. Az emberiség jövendő megmentője nem ismeretlen számunkra, csak már elfelejtettük őket. Íme egy kis emlékeztető róluk: http://www.youtube.com/watch?v=lb-5l9HGvp8

    Mr X

    VálaszTörlés
  6. Minden csávónak egy csomó bögyös nagyseggű szöke macát és még több csomó lóvét kivánok meg aztat hogy bekerüjjön eccer ő is az ixfaktorba amit a miniszterelnökurunk is baromira csípi!!! hehe

    Jeremy

    VálaszTörlés
  7. Én csak azt kivánom Jézuskától 2012-re hogy ne nagyon dráguljon a tescós kutyatápkonzerv mert akkor még több nyugdíjjas és hajléktalan fog még többet koplalni. Hajráviktor!

    Lacibá

    VálaszTörlés
  8. Zoltán,

    igazad van abban, hogy az új év kezdete csak egy adminisztratív fogalom, egy időpont a végtelenben, de mégiscsak valaminek a kezdete. Ilyenkor sokan fogadalmakat tesznek, elszívják az utolső cigarettát, megfogadják, hogy cukor nélkül isszák a kávét, hogy lefogynak 5 kilót, vagy hogy mostantól türelmesebbek lesznek embertársaikkal. Aztán a lendület és a lelkesedés alább hagy, de mégis sokaknak sikerül változtatni a korábbi életükön valamicskét. És ez a lényeg.

    A múlton már nem változtathatunk, a jövőt építhetjük, de nem lehetünk biztosak benne, ezért igazából csak a jelen van, hogy érdemben tegyünk valamit.
    Nagyapám mondogatta mindig, hogy aki a múltban él, a régi vélt vagy valós sérelmeit emlegeti minduntalan, az olyan, mint a rossz ökör, ami ahelyett hogy húzná a szekeret, állandóan hátrafelé bámul..
    Ezzel nem szeretnék senkit megbántani, természetesen mindenkinek szíve joga, hogy a múlton rágódjon, és nagyon hasznos dolog ismerni a történelmet is, de előre mégiscsak azok jutnak, akik képesek túllépni a múlton, és tenni valamit a jelenben.

    VálaszTörlés
  9. VELOREX!

    Mint tapasztalhatod, reménykedem és bízom! Ez pedig csak a jövőnek szólhat...
    Ráadásul kész vagyok megtenni, amire képes vagyok.., talán teszem is...
    Gyz/p

    VálaszTörlés