2011. december 18., vasárnap

Lauder Business School

Vegyünk példát! Vajon mikor lesz Magyarországon, vagy máshol olyan üzleti iskola, ahová 2,8-as átlaggal, jó angol nyelvtudással, akár 95%-os költségtérítés mellett kizárólag bizonyított keresztény származással lehet bejutni? 
Talán az is fontos lenne, hogy a keresztény értékrendben nevelt MAGYAR növendékek "a későbbiek során sikeres vezetőkként pozitív hatást gyakoroljanak környezetükre" és "felkészüljenek a holnap vezetői tevékenységeire". De az is lehet, hogy már nincs szükség ilyen vezetőkre...

**********************************************************************************

Az 2003-ban alapított, EU által akkreditált LBS tanulmányi programja egy nappali alapképzésre (Bachelor of Arts) és az ezt követő mesterképzésre (Master of Arts) épül.
A Jewish Leadership Programmal szorosan együttműködve létrehozott egyedi képzési rendszerünk magas szintű oktatást és valódi zsidó légkört kínál a világ bármely tájáról érkező zsidó fiataloknak.

A JLP-nek köszönhetően nagyvonalú ösztöndíjak állnak rendelkezésre azon fiatalok számára, akik hajlandóak aktívan részt vállalni a program alakításában, és hozzá tudnak járulni annak fejlődéséhez.

Az LBS Bécsben található, ennek köszönhetően diákjaink olyan környezetbe kerülnek, ahol sikeresen fel tudnak készülni a holnap kínálta lehetőségekre és a globális gazdaság kihívásaira. Iskolánk és a JLP célja, hogy a diákjaink jövőbeni boldogulását a magas színvonalú oktatáson keresztül biztosítsa, és egyuttal ahhoz is hozzájáruljon, hogy végzőseink majd a későbbiek során sikeres vezetőkként pozitív hatást gyakoroljanak környezetükre.


JLP
Diákjaink
Az LBS tanulmányi programjain keresztül készülnek fel a holnap vezetői tevékenységeire
Az Európai Unió által akkreditált diplomát szereznek,
Széleskörű gazdasági oktatásunkon kívül zsidó filozófiai és etikai ismeretekre is szerttesznek
Megtapasztalhatják egy fiatal értelmiségi zsidó közösség életét – egy nemzetközi akadémiai környezetben


Amit kínálunk
Tanulmányi- és lakhatási ösztöndíjakat, a költségek akár 95%-ig, az anyagi helyzet-, a tanulmányi eredmény és a közösségi életben való részvétel függvényében
Teljes ellátást a Campuson (Kollégiumi szobák és Kóser étkezés)
Különleges Zsidó programokat a szabadidőben (esténként, hétvégenként és szünnaponként)
Zsidó közösségi tevékenységeket, kirándulásokat és bulikat
Külön eszközöket, lehetőségeket a JLP diákok számára, mint például edzőtermet, ifjúsági klubbot és sokminden mást (kiépítés alatt)


Amit kérünk
Érj el legalább 2,8-es tanulmányi átlagra
Válaszd a Hébert az egyik idegennyelvnek (csak BA)
Vegyél részt a Zsidó oktatási programban
Szánj heti 3 órát közösségi munkára a Campus területén



A Jewish Leadership Program egy egyedi lehetőség tanulmányaikban elhivatott és közösségileg aktiv diákok számára, akik:
Halachikus zsidó származásúak
18 és 30 év közöttiek



Felvételi követelmények
BA
Középiskolai érettségi
Jó angol nyelvtudás
Felvételi interjú az LBS-en

MA
BA diploma egy kapcsolodó szakirányból
Kiváló angol nyelvtudás
Assessment Center az LBS-en. (értékelési központ)

JLP
Halachikus zsidó származás
A közösségi élethez való hozzájárulási szándék
A JLP értékeinek elfogadása

http://www.lbs.ac.at/content-hu/lbs-1/view/sitemap

42 megjegyzés:

  1. Fel kell késziteni a kiválasztott utánpótlást a jövőre!
    De mi a jövő?
    EZ ! http://www.realzionistnews.com/?p=682

    Gy rl

    VálaszTörlés
  2. A zsidók egyiptomi és babilóniai fogságuk alatt eltanulták a fekete mágia csinyját-binyját, alkalmazzák is ezeket a módszereket, de háttér valódi irányítói nem ők. Ők csak a végrehajtók, akiket lehet utálni.

    TT

    VálaszTörlés
  3. Kik lennének a "valódi" irányitók,áruld el légyszives.
    Sokáig már nem lehet mentegetni őket,nyilnak a szemek egyre jobban.

    http://thejewishtribe.blogspot.com

    Gy rl

    VálaszTörlés
  4. Kik lennének a "valódi" irányitók?

    Az ismert történelem színpadán először Egyiptomban tűntek fel. Erős a gyanú, hogy előtte Atlantiszon landolhattak, de lehetett egy "kis" csetepaté az őshonos Lemúriaiakkal, és hazavágták az éghajlatot - mindkét sziget elsüllyedt.
    Azonban annyira kedvet kaptak a beavatási és tömegmanipulációs központként szolgáló piramisok építéséhez, hogy telepötyögtették velük a bolygón az összes földrészt, az őslakosok leigázásának reményében. Volt ahol sikerült is.
    Egyiptomi uralkodásuk egy idő után a beözönlő berberek és zsidók miatt tarthatatlan maradt, de azért annyi idő még volt, hogy a fogvatartott zsidóság vezető kasztja eltanulhassa a feketemágiát.
    Az irányítók ezután északra hajóztak és idővel létrehozták a Római Birodalmat. A zsidók ekkor is folyamatosan kapcsolatban voltak velük, és később fel is szívódtak a birodalom vérkeringésébe.
    Miután idővel a Római Birodalmat is sikerült szétzülleszteni, az irányítók még északabbra vonultak, és megalakították a Német-Római Birodalmat, majd később a Brit Birodalmat. Ekkor csapódhatott a vezérkarhoz a kazár zsidóság krémje, akiknek valaki azért mégis csak megtaníthatta a kabbala és fekete mágia technikákat.
    Ez az ütős kis csapat aztán mesterségesen létrehozta az USA-t, a SZU-t, majd az EU-t. (a SZU-t fel kellett adják)
    Ma ők alkotják a nyugat irányító rétegét (13 fő család, és vagy 300 kisebb-nagyobb ház): az angol arisztokrácia, a feketemágus rabbinátussal, és a kazár zsidó bankárelittel közösen.
    És mindezen irányító kezek felett ott csücsül a piramis tetején az Egyszemű, a Letaszított szellemlény, akinek sok nevet adtak már amióta világ a világ.

    Ezekhez annyi köze van a szefárd Goldberg András fogorvos úrnak, meg Wiesenberg János kristálypohárkereskedőnek, mint egy kürticsigának egy szupernóvához. ;)

    TT

    VálaszTörlés
  5. Szerintem a kiemelkedő intelligencia nem más, mint nagyobb távlatok és összefüggések, valamint ezek következményeinek, hatásainak temészetes módon való átlátsa, megértése.

    Nyitó zárójel, egy, meg egy, záró zárójel, szorozva, nyitó zárójel, egy meg, nyitó zárójel, egy, meg egy, záró zárójel, záró zárójel, szorozva, nyitó zárójel, nyitó zárójel, egy, meg egy, záró zárójel, szorozva, nyitó zárójel, nyitó zárójel, egy, meg egy, záró zárójel, meg, nyitó zárójel, nyitó zárójel, egy, meg egy, záró zárójel, meg egy, záró zárójel, záró zárójel, szorozva, nyitó zárójel, egy, meg egy, záró zárójel, szorozva, nyitó zárójel, nyitó zárójel, egy, meg egy, záró zárójel, meg, nyitó zárójel, nyitó zárójel, egy, meg egy, záró zárójel, meg, egy, záró zárójel, záró zárójel, meg, nyitó zárójel, egy, meg egy, záró zárójel, szorozva, nyitó zárójel, nyitó zárójel, egy, meg egy, záró zárójel, meg, nyitó zárójel, nyitó zárójel, egy, meg egy, záró zárójel, meg egy, záró zárójel, záró zárójel, meg egy, záró zárójel.

    VálaszTörlés
  6. Hát TT, ezt a variációt még nem ismertem,de majd utána nézek.

    Azért,ez is képet ad a "szűk"elitről;

    http://www.bilderberg.org/bankers.pdf

    Gy rl

    VálaszTörlés
  7. Gyulai, ezek csak az irányító kezek;
    - bilderberg
    - trinatelárisok
    - CFR
    - illuminátusok
    - szabadkőművesek
    - Reuters
    - stb.
    mind ugyanannak a polipnak a karjai.
    Őket foghatja össze az a 13 család, amelyiknek a vérvonala Egyiptomig és Babilonig vezethető vissza (legalább).
    Őket pedig egyetlen egy lény irányítja, amelyik fel akar ülni a világkirályi székbe, eltörölve mindent a Földön, ami Istenhez köt, kitörölve minden szellemiséget, lelkiséget, biorobotokon és androidokon uralkodva.

    Jól nézünk ki mi? :)
    Na az ilyen tervekre szokták mondani, hogy hamvában holt, mert az Életet nem lehet legyőzni, rájöhettek volna már. Mindenesetre az igen rövid életű világkormányig talán el fognak jutni, de aztán mennek a levesbe.

    TT

    VálaszTörlés
  8. "azért annyi idő még volt, hogy a fogvatartott zsidóság vezető kasztja eltanulhassa a feketemágiát."
    Ebben nincs egy kis ellentmondás? A fogvatartottak miért tanulhattak uralkodási technikát?

    Sz.

    VálaszTörlés
  9. Olvasgattam erről-arról,itt már tényleg szó van mágiáról meg egyebekről;

    http://www.kukac.sk/portal/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=890&p=41143#41143

    http://www.kukac.sk/portal/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=845&postdays=0&postorder=asc&start=15

    Gy rl

    VálaszTörlés
  10. Megtanították nekik, ellesték, ellopták, nem mindegy? Ki tudja ezt már ennyi idő múltán, Szulthan.
    Egy orosz oldalon láttam egyszer egy szertartást, amit rabbik tartottak összefonódva... hát mit mondjak, monoton mormogásuk eléggé meggyőző volt, hogy összekapcsolt és felerősített szellemi erejükkel nem a Békés Karácsonyra készülnek...

    TT

    VálaszTörlés
  11. Nagyon jól van dokumentálva Douglas Reed könyvében -"The Controversy of Zion"-, hogy miként tanulták meg és fejlesztették tovább Babilonban az izraelita papok a később "kabbalának" is nevezett fekete mágiát. A babiloniak vélhetően a sumeriaktól örökölték a technikát és itt lehet gondolni akár arra a gyakran elhangzott feltételezésre is, hogy az elpusztult Atlantisz túlélő papjai hozták el a fekete mágiát Sumerban, ahonnan aztán a babiloni birodalom révén az izraelitákhoz került.

    mm

    VálaszTörlés
  12. "Ezekhez annyi köze van a szefárd Goldberg András fogorvos úrnak, meg Wiesenberg János kristálypohárkereskedőnek, mint egy kürticsigának egy szupernóvához. ;)
    TT"

    Gyanítom, hogy ismét, kellően át nem gondolt, valótlan propagandát fejtettél ki a zsidóság javára...
    Szükség van a befogadó közegre, meg a végrehajtó hatalomra...
    Fűzd tovább is a mesét, mondjuk úgy, hogy a beltenyészet folytán genetikai hibás fogorvos fia, elveszi a kereskedő beltenyészet okán genetikai hibás lányát, hogy megszülje a beltenyészet okán némileg debil, genetikailag halmozottan sérült gyermeküket, kit aztán az alapcikkben említett iskolában nagyszerűen kiképeznek, hogy Magyarország miniszterelnöke legyen...
    Megerősíteném azzal felvetésemet, hogy mint közismert, pont a beltenyészet okán vedd a fáraók családját...
    Veheted a kutyákat is.., tulajdonképpen a fajtisztaság egyfajta degenerációt képvisel.
    Gondolj bele, hogy milyen speciális célokra tenyésztenek kutyákat...
    Tovább is lehet a mesét fűzni...
    Lehetséges, hogy a kezdetekkor nem is volt az emberiség parazitáinak ember formája, de az érvényesülési kényszer rákényszerítette őket, hogy a lehetőleg zavartalan szimbiózis megvalósítása érdekében idomuljanak ember-formára...
    Megjegyzem, hogy azért megalapozottabbnak tartom az általam elkövetett levezetést, mint a Te ex-katedra kijelentésedet...
    Üdvözlettel
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  13. Ha a zsidók minden tagját egy kalap alá vennénk az ő elit rétegükkel, az ugyanolyan hiba lenne, mint amikor a külföld a "mi" elitünk álláspontját a teljes magyarság álláspontjával azonosítja.

    Viszont mutatok neked egy valóban földönkívülit:
    http://pctrs.network.hu/clubpicture/1/2/9/5/_/ehnaton_farao_mozessel_azonos_a_bibliaban_1295612_9593.jpg

    TT

    VálaszTörlés
  14. TT.

    Erősen tartok tőle, hogy időnként azt sem tudod, hogy miről, mit fecsegsz...
    Esélyét sem látom az ébredésednek...
    Tekintettel a karácsonyra, hosszú életet kívánok, nagyon hosszút, hogy legyen elég időd megtapasztalni és belátni, amit ma még el sem tudsz képzelni...
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  15. Én is hasonló szépeket és jókat kívánok Neked kedves Zoltán. Kívánom, hogy egyszer kikecmeregj a gödörből, amiben vagy.

    TT

    VálaszTörlés
  16. Néha nem árt egy kis Posta:

    Hsz valahonnan nem is oly régről
    · postaimre - 2011 12 22 ¦ 08:02:48 · 18 hozzászólás · 1320 megnyitás · Nyomtatás

    Sajnos a szöveget nem tudom áthozni, de egy utaló hsz-t igen:

    "Bizalmas helyről tudom, hogy amit Naplovas /még ez a név/ leírt fedezi a valóságot. Egyszer a mit sem sejtő egri szeminárium paptanára szabbatoláson érte a kispapok egy csoportját. Szóvá tette a feletteseinek, de még egy ejnye-bejnye sem hangzott el az ügyben.
    Hébe-hóba bekerülhetnek nem kiválasztottak is, de csak azért szerintem, hogy legyen kitől ellesni a többieknek az igazi keresztényi magatartást, amit majd el kell játszaniuk.
    Azt is biztos helyről tudom, hogy a kispapok, főleg a nem zsidajok, annyira szemmel vannak tartva, hogy még az email-jüket, levelezésüket is ellenőrzik. A számítógép teremben a monitornak az üvegezett ajtó felé kell néznie, hogy a felettesek állandóan lássák, milyen internetes oldalakat látogatnak. A felettesek azzal indokolják ezt, hogy elkerülhetőek legyenek a botrányok. De szerintem ez azért van, hogy akit vétségen érnek azt zsarolni tudják.
    Nem véletlen, hogy annyi bili kiborult mostanában.
    Jámbor katolikus hívek, nem lesz itt ébredés, csak akkor, ha rájöttök, hogy a kiválasztottakat nem isten választotta ki, hanem ők saját magukat."

    TT.
    A Te dolgod, hogy ismereteid, esetleg születésed, hajlamod, vagy megvezetésed kapcsán miképp véded elkötelezetten a zsidóságot...
    Sajnos, tőled eltérően az én "választott népem" a magyarság!
    Kérlek próbáld meg elnézni nekem...
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  17. TT

    Az imént nem fogalmaztam pontosan!
    A helyes megfogalmazás:
    "... miképp véded elkötelezetten a zsidóság bűnhalmazát!"
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  18. Zoltán, látom még mindig nem érted.

    Ha létezik igazság, akkor léteznie kell hazugságnak is. Ha gyertyát gyújtasz, a fénnyel együtt megjelennek az árnyékok is. Ha létezik jó a világegyetemben, akkor léteznie kell rossznak is. Ying és Yang.
    Eddig tudsz követni?

    Egy szóval nem írtam, hogy védelmezem a zsidók bűneit. Nem kell aggódnod, én is tisztában vagyok mekkora felelősség terheli a zsidóság egy részét mind a magyarság ellen elkövetett aljasságok terén, mind a jelen korunkra kialakult helyzetért, legyen szó bármelyik életellenes cselekedetükről. Tudom, hogy régóta szívják a vérünket, hogy ott bábáskodtak minden ellenünk elkövetett támadás mögött, forradalmak, ellenségeskedések, háborúk szításával.
    Tudom, hogy a magyar nemzet kiírtásán jó néhány főzsidó fáradozott és fáradozik, másfél évszázad alatt kezükbe került szinte minden nemzeti vagyon, hatalom és gazdasági-politikai-kultúrális irányítás, mely a mai napig érvényes. Látom, hogy mit művelnek a nyugati nemzetek vezetőiként, vagy azokat irányítva. Látom mit művelnek a pénzszektorban, mely teljesen eltávolodott már a valóságtól, és képes embermilliárdokat a nyomorba küldeni. Ismerem a tudósaik által felfedezett és használt népességcsökkentő, tudatbefolyásoló eszközöket. Látom mit művelnek Palesztínában, a médiában, az oktatásban.
    Tudok róluk mindent, amit tudnom kell.

    És tudok még valamit: ők a kirakatnép jelenleg, amely segítségével a háttérirányítók elvégzik a piszkos munkát.

    Ezekről a dolgokról az átlagos, köztünk élő hétköznapi dolgozó zsidóknak vagy fogalmuk sincsen, vagy betömték a szájukat a holomesével, megfélemlítés vagy lefizetés révén. Iszonyatos nagy átverésben részesítik az elit zsidók a saját népüket is, pláne a kazárok a többieket.

    De mégis azt mondom: ennek így kell lennie. Az ő velejéig romlott tevékenységük által virágzik ki a jó a világban, általuk nyer értelmet az emberségesség fogalma, miattuk van egyensúlyban az élet ebben a dimenzióban.
    Ying és Yang.

    Zoltán! Válaszolj egy eldöntendő kérdésre légy szíves, és akkor rövidre zárhatjuk ezt a meddő vitát!

    Szerinted minden egyes zsidó ember - tök mindegy milyen származás alapján neveztetik zsidónak - velejéig gonosz, sátántól való fattyú?

    TT

    VálaszTörlés
  19. TT

    A vita nem meddő!
    Neked is van egy álláspontod, nekem is, ami nem egyezik...
    Provokatív kérdésedre is felelek:
    még nem kényszerültem abba a helyzetbe, hogy ezt érdemes lenne megfontolnom.., azt viszont már tapasztaltam, hogy a zsidók miképp döntenek...
    -tény, hogy kétség kívül kedvelem a zsidó Radnóti költészetét, líráját...
    Akinek azért kellett meghalnia, mert elkötelezetten magyar költő kívánt lenni...
    A zsidók azt mentették meg, annak biztosították a túlélést, akinek csak akarták, ahogy körülnézek, hát legalább 120 százalékban...
    Más: az utolsó Romanov, II. Miklós cár, és családjának kivégzése, ahol a zsidó, vagyis nem magyar, bár magyar nevű Nagy Imre is részt vett, nos az eseményről egy könyvidézet:
    "II, Miklósnak azért is meg kellett halnia, mert cár volt, családjának pedig, amely egész életében pompában-fényűzésben élt, azért, mert utódai lehettek volna."
    Szerintem a könyveim szerzői úgy 90 százalékban zsidók...
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  20. Boldog Hanukát mindenkinek! Happy new year 2012!

    Jeremy

    VálaszTörlés
  21. Jeremy egyszerű vagy mint a faék, de itt hiába erőlködsz.
    Sz.

    VálaszTörlés
  22. Szeretünk Horst!

    Jeremy

    VálaszTörlés
  23. Oh, Jeremy!

    Szerintem is nagyszerűek ezek a hitvallások.., nem is értem, miért nem illesztik be a Talmudba..?
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  24. Na ugye megint milyen klassz új kis vallást kaptatok az újvilágrendünktől karácsonyra, Piskota? Horst főpappal, digitalizált lélekbontó misékkel minden este, szóval minden ami kell a szellemi fejlődésetekhez. Annyira biztosak vagyunk magunkban, hogy Horst főpap sátánista pofiját meg sem próbáltuk kisminkelni :) http://youtu.be/9UXY7yjeR2s

    Jeremy

    VálaszTörlés
  25. http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:qXMexSEQecsJ:www.robtex.com/as/as39409.html+upc+rothschild&cd=8&hl=fr&ct=clnk&gl=fr

    hehehe..

    VálaszTörlés
  26. Nathanael főpappal, digitalizált lélekbontó misékkel minden este, szóval minden ami kell a szellemi fejlődésetekhez.

    http://www.realjewnews.com

    Gy rl

    VálaszTörlés
  27. Drága Jeremy!

    Az Új Magyarországnak új vallás dukál...
    Az azért érdekelne, hogyha szavazásra tesszük fel a kérdést, hogy ki az aljasabb:
    -netalán a kormányaink...
    -vagy a parlamentjeink...
    -netalán a médiánk..?
    Mindenesetre a legaljasabb jelző, már évszázadok óta stabilan van kisajátítva!
    Hanukát egyenlőre még nem tartok...
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  28. "Drága" Jeremy? Ezt meg honnan tudod Piskota? hehe.. Mi újvilágrendi arisztokrácia valóban drágák vagyunk, ezért az általunk leigázott pórnépek számára totálisan elérhetetlenek vagyunk, de helyettünk kaptok tőlünk mindenféle politikusokat, akiket kilóra szoktunk vásárolni számotokra, csöppet sem "drága" jobbágyaink hehe..

    Jeremy

    VálaszTörlés
  29. Jeremy!

    Nos, tulajdonképpen rendben is van a világképed, bár vacillálok a helyes kifejezést illetően, hogy jobbágy- avagy rabszolgasors jutott nekünk osztályrészül..?
    Amit meg a politikusokról írtál, hát sejtheted, hogy nem újdonság...
    Egyre többen ismerik fel, igaz belenyugvóan, az általad érzékeltetett helyzetet...
    Amit csak lehet, elkövetünk, dolgozunk rajta, hogy ne így legyen...
    Viszont tekintettel a jobbágynépem karácsonyára, javallanám hogy vedd elő asszonyodat a Talmud szellemében..;
    "A férfi bármit tehet a feleségével, ami neki tetszik: ez éppen úgy van mikor az ember a mészárostól egy darab húst hoz és azt csinál vele amit akar, vagy egy hallal, amit a halásztól hoz."
    Na, pá kedves!
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  30. Nagy tévedésben vagy Piskota jobbágy. Mi újvilágrendi arisztokrácia nem hiszünk egy istenben sem, így rá sem hederítünk egy vallás hívőtájékoztató könyvére sem. Ami engem illet, véleményem szerint a jó seggű nő nélkülözhetetlen minden jó orgiában hehe..

    Jeremy

    VálaszTörlés
  31. Piskóta, ugylátom neked még van tanulnivalód
    (mint mindenkinek).
    Sz.

    VálaszTörlés
  32. Ezzel együtt békés karácsonyt mindenkinek :)
    Sz.

    VálaszTörlés
  33. Sz!

    Mely-téren?
    Mit kellene még megtanulnom, tapasztalnom?
    Sajnálatosan zavarban vagyok e kérdésben, mert nem zárom ki, hogy a tudati-ismereti végtelen hiánylistám további kiegészítésre szorul...
    Mégis, mire gondoltál?
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  34. Jeremy!

    Bár sajnálatos, de az általad felvázolt karakter létezik, valós! Tény, és jelen van életünkben.
    A kérdés, hogy valósan írsz-e?
    Az azért átjön, hogy igen szeretnél e mindenható kaszthoz tartozni...
    Erőlködj, majd csak összejön...
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  35. Piskóta
    A tanulni-tapasztalni valódat most tapasztalod(és remélhetőleg) tanulod pl itt is, Jeremy "segítségével".
    Sz.

    VálaszTörlés
  36. Sz!

    Persze, hogy készséges vagyok a tanulásra, csak arra nem tudok rájönni, hogy mit is kellene tudnom...
    Legalább TT felvilágosított, hogy tolerálnom kéne a zsidó nyomulást, honfoglalást.., de Te, a jelek szerint nem akarsz segíteni, hát nem szép tőled...
    Jeremy pedig egy okos, racionális magyar, s nem hiszem, hogy tévednék, legalább is remélem.
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  37. Jó, akkor próbálok konkrétabb lenni:
    Szerintem az ellenFELEDET, ne kívül, a tükörben keresd, ha EGÉSZséges szeretnél lenni.
    Sz.

    VálaszTörlés
  38. Ne izguljatok jobbágyok, jövőre ilyenkor már visszatért a Messiás és nekünk annyi. Ezért a hátralévő hónapokban mi az újvilágrend arisztokráciája mást sem fogunk csinálni csak orgiázni és aztán megyünk a levesbe. Talán nem kellett volna ezt elárulnom nektek (úgy sem hiszitek el), de legyen ez az én karácsonyi ajándékom hehe..

    Jeremy R.

    VálaszTörlés
  39. Kedves Sz.

    Megköszönöm, hogy figyelmet fordítottál rám, érdemtelenre, ki nem ismeri a tükröt.., a lelkit...
    Azért talán az is megfontolandó, hogy a valódi valóság eseményeit, történéseit a maga valóságos kegyetlenségével kell értékelni, elemezni, következtetéseket levonni. Ha hárítasz, ha félrefordítod a fejed, hogy ne is lásd, csak azért, hogy ne kelljen szembenézni a vélt, vagy valós igazsággal, csak tévútra juthatsz...
    Igen! Lehet tanulni Jeremytől!
    Mókásan, mókázva egy komoly helyzetértékelést, kórképet nyújtott...
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  40. Köszi Jeremy, Mózit akarjuk vissza! :)
    Bár már hiányzott ez a fajta humorod!!

    TT

    VálaszTörlés
  41. Nincs mit, TT. Én inkább még sokáig élvezném a hatalom ördögi ízét, de Kaduri megmondta: a magunkfajta számára itt a vég. Ki a fene az a Mózi?

    Jeremy

    VálaszTörlés
  42. TT

    Te látod, hogy ki, honnét indítja a hsz-t?
    Tényleg Jeremy=Mózes?
    Kétségbe ejtettél, ha ez igaz...
    Nagyon ritkán, és minden jó-szándékom ellenére, elismerem, bizony tévedhetek:
    "Jeremy pedig egy okos, racionális magyar, s nem hiszem, hogy tévednék, legalább is remélem.
    Gyz/p
    2011. december 25., vasárnap 10:17:00 CET"
    Mózesről ilyet nem írnék, bizonyos, általa igazoltnak tűnő kételyeim miatt...
    A helyén értékelem!
    Aminthogy, itt, ki írogat, magam is, általános értékelésnek van, vagyok, kitéve..!
    Gyz/p

    VálaszTörlés