2011. december 21., szerda

Már megint a foszfor...

Az alábbi videón látható történet állítólag egy valóban megtörtént esemény. Ha minden igaz, az Izraeli Fegyveres Erők rögzítette. Amit láthatunk, az egy teljes fegyverzetű szíriai tank, amelyet eltalál egy lézervezérelt, acél-áthatoló, foszforral töltött, izraeli kézi rakéta.

A tank állítólag szíriai, és egy izraeli település irányába tartott. A tank legénysége közül egyetlen egy ember sem élte túl az eseményt (elég nyilvánvaló) és mindez nem szerepelt a hírekben (ez is elég nyilvánvaló).

A fegyvert rakéta hajtja, odatapad a tank külső falára, elkezdi foszfor sugárral átégni a páncélt, amint bekerült a tank belsejébe, felrobban és égő foszfort kezd ott szétspriccelni. Mindent elpusztít.

Az első gondolatom az volt, hogy propaganda filmet kaptam, aminek a célja félelmet gerjeszteni az ellenségben, aztán a második is az volt, mégis kiteszem ide, mert nagyon kegyetlennek és jellemzőnek  tartom ezt a fegyvert, és abban sem vagyok biztos, hogy a nemzetközi egyezmények alapján felhasználható lenne... Persze tudjuk, hogy van, akinek ezt is elnézi a világ...

11 megjegyzés:

  1. Ezek nem emberek...

    Csak ez lesz a megoldás:

    30 Seconds to Mars - This Is War
    http://www.youtube.com/watch?v=Zcps2fJKuAI

    Hahóó!! ET! Tessék minden fegyvert kivonni a Földről!

    TT

    VálaszTörlés
  2. Elég sok időt töltöttem a hadseregben, hogy felismerjek egy Centurion típusú tankot. Ez a járgány 1945-ben jelent meg a csatatéren, Szíriának soha nem volt és már sehol sincs aktív szervizben legalább húsz éve. Több országban viszont még mindig használják lövedékek teszteléséhez, így Európában pl a svédek is. A felvételen látszó tank a világ legdrágább kenyérpirítója, de egészen biztosan távirányított valami lövedék tesztelés közben.

    mm

    VálaszTörlés
  3. Inkább erről írjál valamit, Velorex: http://www.independent.co.uk/news/science/scientists-say-turin-shroud-is-supernatural-6279512.html

    Szerintem ez nagy és szép hír, ha igaz (miért ne lenne az?), mert bizonyitaná hogy Krisztus nem csak létezett, hanem hogy valóban több volt, mint egy halandó bölcs ember. Talán nem véletelen, hogy az ál-keresztény narancs hatalom által irányított média nem foglalkozik a témával még karácsony alkalmából sem.

    mm

    mm

    VálaszTörlés
  4. Ha már hadi cuccokról van szó, éjjel egy szokatlan álmom volt: UFO-nak látszó fényes repülő tárgyak sokasága vonult felettünk, mögöttük pedig jó néhány vadászrepülő akik folyamatosan tüzeltek rájuk.

    mm

    VálaszTörlés
  5. Móz, ez fent volt a zindexen is:

    http://index.hu/tudomany/2011/12/21/mar_megint_megfejtettek_a_torinoi_lepel_titkat/

    TT

    VálaszTörlés
  6. Én meg megnéztem a Cowboys and Aliens c. filmet, és hát persze megint csak az jött ki, hogy aki földönkívüli az csak gonosz lehet. Szépen hangolják az embereket az idegengyűlöletre, pedig még fel sem vettük a kapcsolatot hivatalosan - megmondta a fehér ház is.

    Csak tudnám akkor miért nyüzsögnek itt a zufók mostanában, mint a legyek...

    A filmben egyébként arra a következtetésre jutottak, hogy az aranyért jönnek ide az idegenek. Hm... a sumérok is hasonló történeteket véstek kőbe, pár ezer éve...
    És ha belegondolunk, hogy egy bizonyos szűk csoport igyekszik magához kaparintani a világ aranykészletét, akkor talán nem állunk messze az igazságtól ha azt feltételezzük: ez a szűk irányító csoport bizony nem ember.

    TT

    VálaszTörlés
  7. Igazad van mm,

    megtaláltam az eredeti videót a youtube-on.
    http://www.youtube.com/watch?v=8ARjuTKdiIk&feature=related

    E-mailben úgy köröz ez a video, ahogy írtam, az eredeti szövegbe kicsit még bele keverik a "náci" Panzerfaustot is, mondván, hogy ez annak továbbfejlesztett változata, és szó sincs a svéd gyártmányú RBS-56-ról...

    Milyen jó, hogy felismerted a harckocsit, így sikerült a végére járni a dolognak.
    Már csak azt nem értem, hogy mi szükség idegen tollakra az Izrael-barát netkommandónak.. :o)

    VálaszTörlés
  8. Tudod melyik fegyvertől borzong a hátam, Velorex? Attól, amit a rotterdami egyetem éppen most dolgozott ki, de amivel szerintem már az amerikai hadsereg egy idő óta rendelkezik. A fegyver neve: H5N1 vírus egy olyan változata, amely képes a levegőben terjedni a közönséges influenza vírushoz hasonlóan és ami halálos a fertőzöttek kábé felének. Ezt olvasd el: http://www.independent.co.uk/news/science/alarm-as-dutch-lab-creates-highly-contagious-killer-flu-6279474.html

    TT, az Index nem éppen a narancs médiához tartozik, de egyébként nem is éppen keresztény média, ha érted mire célzok. Azt sajnálom, hogy az űberekeresztény fidesz-kdnp sajtó számára mit sem jelent a hír.

    mm

    VálaszTörlés
  9. Sziasztok, ti is láttátok amit én??! Ez valami karácsonyi kabaré vagy mi a fene? LMP -s képviselők a parlament elé láncolták magukat majd Gyurcsány is zsebre tett kézzel közéjük állt és persze mindenkit be vittek a Gyorskocsi utcába, este meg már az ATV nyilatkozott mindenki, ennyire rossz színészeket és rossz rendezést még nem láttam, már csak a fidesz hiányzott onnan, Orbán igazán jól mutatott volna ott odaláncolva amint azt kiabálja, hogy tiltakozom a rendszer ellen, talán úgy vált volna hihetővé ez a kabaré, de így... szánalmas volt. Á.

    VálaszTörlés
  10. Az előadás már tragikomédiába fordult. Aki ezt még mindig komolyan elhiszi, az sajnos menthetetlen.
    Sz.

    VálaszTörlés
  11. Egy Irakot megjárt amerikai katona beszéde ,aki közben rájött valamire .


    http://www.youtube.com/watch?v=pr1ei2rB7J0&feature=player_embedded

    VálaszTörlés