2011. szeptember 25., vasárnap

Színekbe zárt Sors

Az alábbiakban bemutatásra kerül néhány ország zászlója és megpróbálunk betekintést nyerni bizonyos összefüggésekbe. Ne összeesküvés elméleteket gyártsunk, de érdemes a most következő sorokról eltöprengeni.


Szudán

Értékei: Olajban gazdag, termőföldje kiváló és nagy területen lehetséges művelni, édesvízkészlete bőséges, uránkészlete hatalmas. Kína olajszállítója! A szudáni piramisok öregebbek az egyiptomiaknál. Jelenkori története: polgárháborút szítanak a feketék lakta dél és az arabok lakta észak között, „békefenntartók” bevetése. Elszakad észak és dél. Az uránlelőhelyek fő területén Darfu-ban újabb lázongások, összecsapások törnek ki, a szomszédos Csád francia légiósai „békét” akarnak fenntartani, de valószínűleg inkább a lelőhelyek feletti kontrolt megszerezni a francia erőműveknek. Nemzeti zászlója: piros-fehér-zöld és fekete.




Palesztína

Értékei: Az ókori édenkert egy darabkája, óriási tengeri gázlelőhely gáza partjainál. Az arab világ Földközi-tengeri kijárata. Jelenkori története: ezt talán nem kell bemutatni. Hat évtized alatt sorozatos népirtás, területvesztés, éheztetés, és blokád. Fatah-Hamász polgárháború szítása. Zsidó uralom. Nemzeti zászlója: piros-fehér-zöld és fekete.





Irak

Értékei: Mezopotámia, azaz az ősi babilóniai Folyam-köz, a Kánaán területe. Olajmezőkben legendás mennyiségek, édesvízkészlete a legnagyobb a térségben.Jelenkori története: demokratizálták. Leigázták. Usrael gyarmat. Mostanában kezd észhez térni. Nemzeti zászlója: piros-fehér-zöld és fekete.








Irán

Értékei: több évezredes múltú perzsa állam a madai (méd) ősnéppel, hatalmas területű ország, rengeteg erőforrással rendelkezik, a világ második legnagyobb gázhatalma. Kína gázszállítója! Jelenkori története: szomszédjait mind demokratizálták, körbe van véve USA fennhatóságú országokkal: Irak, Pakisztán, Afganisztán. A NATO célkeresztjében, zsidó propaganda és nyomás alatt van. Politikai lázongás szítása. Nemzeti zászlója: piros-fehér-zöld




Magyarország

Értékei: Európa édenkertje, hatalmas termőterületek, ivóvízkészletek, gyógyvízforrások, gázlelőhelyek birtokosa, kifogyhatatlan geotermikus lehetőségekkel, ásványkincsekben gazdag (pl. börzsönyi arany). Dobogókő, a Föld szíve. Védett helyzete és életet adó gazdagsága miatt időtlen ideje lakott terület. Jelenkori történelme: A Kárpát-medence egységét szétszakítják, nemzetgyilkossági kísérlet áldozata lett a magyarság. Nagyhatalmak játszótere, a PPP, azaz a Paktumok, Panamák, és Privatizátorok országa. Magyar-cigány polgárháború szítása. Zsidók és predátorok célországa. Nemzeti zászlója: piros-fehér-zöld.



Bár elsőre hihetetlennek tűnik, de ezek szerint kimutatható bizonyos összefüggés „napjainkban” leigázott népek egy bizonyos csoportja között, egyfajta színekbe zárt sors ez. Fentieket végiggondolva nagyon úgy tűnik, hogy igen sok bennünk a közös. Ezek szerint a nemzeti színeink meghatároznák a sorsunkat, vállalásunkat? Vagy inkább arról van itt szó, hogy ezek a színek arra emlékeztetnek: közös a múlt, gyerekek, ne csodálkozzunk, hogy tűzzel vassal irtanak minket mindenfelé, ahol az ősnép maradványai fellelhetőek még? Talán nem sokan tudják – mert a történelemkönyvek nem igazán erről beszélnek, - de egyre valószínűbb, hogy az ismert, írott történelem előtt létezett egy hasonló nyelvet beszélő ősi eurázsiai (vagy még egy ennél is nagyobb kiterjedésű, az összes földrészt érintő) békés őskultúra, egy turáni-szkíta őscivilizáció. Ezen globális civilizáció hatalmas fájának törzséből nőtt vastag ágak az özönvíz során vízszint alá került szigetek lakói, az andoki, mexikói és Észak-Amerikai indiánok, akárcsak a pártusok, a médek, a sumérok, szkíták, szabírok, kelták, skótok, hunok, avarok s végül mi, magyarok – s mely népcsaládfát minden területén leigázták, uralkodóházát, királyait kiirtották, történelmét meghamisították, és megmaradt népeit a mai napig lakat alatt tartják. És még csodálkozunk rajta, hogy a piros-fehér-zöld trikolór nem túl népszerű a globalizátorok világában? Illetve dehogynem népszerű, hisz mindegyik célterület!

Némely kutatók – pl. Kosdi Tamás - már egészen odáig mennek, hogy kijelentik: magyarok alapították a mezopotámiai sumér birodalmat, az egyiptomi Ménes birodalmat, az Ázsiai Ujgor (Újkori) Birodalmat, valamint a Közép-amerikai Maya (ejtsd: Magya) birodalmat.
Ezeken kívül a magyarokhoz tartoznak az indiai hunok (jüecsik vagy jürcsik) az ázsiai hunok (hiunnuk), Görögország őslakói (pelazgok), Olaszország őslakói (etruszkok), Spanyolország őslakói (baszkok), valamint a hettiták, a philisteusok (palesztinok), a szkíták (Szittyák), a pártusok, palócok, székelyek, hunok, avarok és a mai kárpát-medencei magyarok. Tehát mindenképpen ebbe a „színekbe zárt sors” felsorolásba tartozik a mexikói trikolór, a maja, azték korszakból, az olasz, s talán etruszk eredetű zászló, az ír, azaz kelta zászló, valamint az indiai, azaz szanszkrit zászló is (a maguk piros, vagy narancs fehér zöldjével).

A piros-fehér-zöld-fekete színű zászlókat egyébként általában a pán-arab színvilágnak nevezik. A nemzeti jelképek és zászlók eredete azonban többnyire homályos évszázadokra, vagy évezredekre nyúlik vissza a történelemben. Elképzelhető-e valamiféle kapcsolat e népek zászlói és sorsai között? Bárhogy is legyen, a hasonlóság magáért beszél…

Természetesen ez az írás nem vállalkozhat arra, hogy bemutassa ezen országok összes értékét, történelmét, társadalmi helyzetét és ezek összefüggéseit, azonban az világosan látszik, hogy mindegyik felsorolt ország rendelkezik valamilyen komoly, jelen korunk geopolitikai környezetében felértékelődött nemzeti értékkel, vagyonnal, helyzettel, ráadásul gyökereikben erős kapcsolatok mutatkoznak mindegyik nemzet történelmét tekintve a magyarral. Ezekre a nemzetekre, s az ő „kincseikre” fáj a foguk bizonyos demokrata, kapitalista, „liberális”, globalizációs „befektetői” köröknek, de a „bennszülött” népek valamilyen furcsa oknál fogva mindig útban vannak nekik, sőt ellenállnak a piszkok! S félő, hogy ez az egész történet nem csak az adott ország gazdasági kincseiről, és azok megszerzéséről szól – sokkal sötétebb ügy ez ennél, konkrétan a Föld még foltokban fellelhető, eredeti lakosságának teljes kiirtásán fáradoznak egyesek. Vehetjük például az éppen aktuális etióp és szomáliai határvitát is, melynek eredete vajon mire vezethető vissza? Kik voltak azok, akik a különböző afrikai nemzetiségi és törzsi területeket figyelmen kívül hagyva vonalzóval húzták meg a határokat? És végül vajon kiknek érdeke az állandó konfliktusban tartás? Utóbbi kérdés megértéséhez az "oszd meg és uralkodj" elv végiggondolása nélkülözhetetlen.

Érdemes lenne az elmúlt néhány évszázad világtörténelmét a fenti megvilágításban átértékelni, újragondolni, és összefüggéseiben bemutatni annak érdekében, hogy végre kiderüljön az Igazság, és az utókor megfelelő alappal rendelkezzen a tisztánlátáshoz, avagy mi miért történt az elmúlt időkben, és miért kellett annyi rokon népnek szenvednie. A válaszok nem maradnak el, ebben biztosak lehetünk, mint ahogy abban is, hogy az igazságtétel sem. Ennek így kell történnie.

2011. szeptember 24.

TT

4 megjegyzés:

  1. Színekbe zárt rózsa ő is, de már kezd nyílni:

    http://w.kuruc.org/galeriaN/hir/abbasz_enszbead2.JPG

    S nem csak az arabok, palesztínok, de az amerikai színesbőrű emberek is sokat mesélhetnének a színekbe zárt sorsokról...

    Érdekes meglátások amúgy TT, nagyjából egyet is értek, bár elárulhatnád, hogy mi az összefüggés az indiaiak, a maják és az olaszok, vagy etruszkok között.
    Panka.

    VálaszTörlés
  2. Igen Panka, a palesztín lány is tipikus példája fentieknek, a szép piros-fehér-zöld kendőjével. Nagyon hasonló a sorsunk, bár nálunk még nem annyira eldurvult módon, hanem alattomosan, háttérből.

    S hogy mi az összefüggés? A hasonló nemzeti színeken kívül (ami szerintem nem véletlen), különböző korokban ugyan, de mind a három népcsoportot leigázták.

    - A maják önpusztítását a spanyol hódítók fejezték be. A maya kultúrának vannak kapcsolódásai a magyarhoz.
    A főistenüket úgy hívják: HUNAP(H)U. Ami annyit jelenthet: HUN-APU, azaz Egy Apa, Egy Isten, vagy HU-NAP-KU, azaz EGY NAP ISTEN. (az UN, UNO, HUN, stb. sok nyelvben azt jelenti: egy, első)
    Az ősmagyarok és hunok is napistenhívők voltak.
    http://napfiak.uw.hu/content.php?article.91
    Maya = Magyar ?

    - Az etruszk (és a gall) népet a rómaiak győzik le, de a "csizma" népessége valószínűleg nem cserélődött le azonnal "rómaivá", hanem egybeolvadtak. Ebből az időkből maradhatott fenn a zászló szín is. Nem mellesleg az etruszk róvásírás nagyon hasonlatos a székely-magyaréhoz. http://vilagbiztonsag.hu/keptar/displayimage.php?album=213&pid=6341

    - India. 1526 Észak indiában a panipati csatával megkezdődik a hun-származék népek szemiták (arabok) általi leigázása. Később angol gyarmat lett, de igazábón még ma sem szabadultak fel teljesen.
    Maga a szanszkrit nyelv is érdekes! Baráth Tibor: A magyar népek őstörténete c. művében írja, hogy
    "Indiában az oda bevándorolt iráni eredetű Szemes nappapok, a szemisten papjai terjesztették el az írás egyik fajtáját és az általuk írt könyveket úgy nevezik SAMSKRTA (R alatt kis karikával). A kifejezés hangzósítva annyi mint "szemesek irata".
    Azaz: Szemes papok iratai SZeMeSeK iRaTai. SZ-M-S-K -R-T, SZNSZKRT Szanszktrit. A szemes papok pedig valószínűleg a szem-úr követői, azaz a szumérok.
    http://www.angelfire.com/realm3/hmult/barat/mosbar.htm

    Szóval elmondható, hogy mind a három népcsoport élőhelyén élő ősöket leigázták. A majákat a spanyolok, az indiaiakat az arabok és angolok, az etruszkokat a "rómaiak". Mind a három hódító típusú nép nagy valószínűséggel az indoeurópai-szemita családfából származik, melyek mind akkád-ivadékok, akik az első véres kezű birodalomépítők voltak. Összeáll lassan mi folyik itt három ezer éve?

    TT

    VálaszTörlés
  3. Amúgy maga a piros-fehér-zöld színegyüttes is valahol az életet jelképezheti, természetközeli, életteli népek használhatják ezeket a színeket. Sokan vállalkoztak már a megfejtésére, íme az én verzióm:

    A piros az ég, ami azért nem kék, mert a piros az égő Napot, a tüzet szimbolizálja. A Nap van mindenekfelett ezért van nálunk fent a piros a zászlón. Az "ég" szavunk is azért ugyanaz mint a tűz égése, mert a napon töltött hosszú idő és a leégés között nem nehéz összefüggést találni. :) (ahol narancsként jelenik meg az is a Napot jelképezheti)

    A fehér az a lélek, vagy a fény szimbóluma. Esetleg a békesség jele.

    A zöld maga a Föld. Hármas halom. Zöld Föld (amíg ki nem írtjuk az összes erdőt).

    A magyarságot alkotó elődök több kutatás szerint megtalálhatóak a Közel-keleten is, és a mai Irak (Mezopotámia) és Irán (Média) területén is. Az első öbölháború idején Szaddam Husszein olyan kijelentést tett, hogy a magyarok egyszer még hálásak lesznek, hogy a bombázások elől elrejtette a lurisztáni bronzokat.

    http://www.magtudin.org/Lurisztan.htm A második, 2003. februárjában kezdett háború pusztítása, az iraki múzeumok kifosztása nemcsak a bronzokat tüntette el, hanem a többi, értékes és pótolhatatlan sumir, babiloni, asszír és török műtárgyat is, sőt a régészeti lelőhelyeket is megsemmisítette. Megkérdezhetnénk, hogy vajon véletlen volt-e ez a hirtelen katonai akció?

    Biztos, hogy a főgonosz ellen indítottak háborút az amerikaiak? Nem inkább el akartak tűntetni fontos történelmi leleteket?

    Úgy tűnik némi szándékosság tételezhető fel az iraki politikai rendszer felszámolásán túl az amerikaiaknak az iraki föld, az iraki régészeti lelőhelyek és a múzeumi anyagok iránti nemtörődömségében. A hadműveletek elpusztították az eddig még fel nem tárt ókori település-maradványokat, szabad prédává tették az iraki múzeumokban levő, az egész emberiség kulturális örökségét képező leleteket, kincseket. Valakiknek ez állt érdekében.

    Kinek használt? Talán senkinek, de nekünk magyaroknak biztos nem. A közel-keleti háború a mi őstörténetünk nyomait, a magyarok elődeinek bizonyíthatóan egyik első lakhelyeit pusztította el. Az afganisztáni helyzet sem sokkal jobb. A háború kitörése egyértelmű gátat szabott a további szanszkrit ásatásoknak…

    És ahogy a mai geopolitikai helyzet mutatja, következik Irán…A médek és perzsák otthona. Úgy tűnik mintha egy fékezhetetlen sötét erő ellenállhatatlan késztetést érezne arra, hogy a magyarokkal kapcsolatos minden jellegű múlt kutatását ellehetetlenítse.

    TT

    VálaszTörlés
  4. Jó jó, de azért van egy (szerintem) hiteles és konkrét magyarázat is a fekete-fehér-zöld-piros színekre, amik arab zászlókon láthatók. Azért lettek ezek a "pan-arab" színek, mert a fekete Mahomet és általában az Abasszida uralkodók (kalifátus) színe, a fehér az Umayyadoké, a zöld a Fatimidoké, a piros pedig a Khawaridzsoké (mágrebi kalifátus). A zöld egyébként az Iszlám színe is, úgy általában, történelmi okok miatt.

    mm

    VálaszTörlés