2011. szeptember 2., péntek

KÖVETKEZŐ ÁLLOMÁS: AZ EURÓPAI EGYESÜLT ÁLLAMOK.

Pár nappal ezelőtt érdekeset mondott a román elnök Traian Basescu egy nyári diáktábor látogatásakor. Talán elszólta magát, talán íly módon akarta felkészíteni a román közvéleményt. Mire? Arra, hogy -Basescu szavai szerint- három éven belül a politika asztalára kerül a kérdés, hogy az Európai Unióból (EU) Európai Egyesült Államok (EEÁ) legyen. Az EEÁ azt jelentené, mondta Basescu, hogy minden tagállam (kivéve persze egyelőre Franciaország, Nagy-Britannia és Németország, amiket nem könnyű beolvasztani) átadná nemzeti szuverenítását Brüsszelnek és az Európai Központi Banknak (amely éppen egy új óriás központot építtet magának Frankfurtban, ahonnan valaha indult a Rothschild bankárbirodalom), ami a költségvetést (az állami kiadások), az adórendszert (az állami bevételek) és a külpolitikát (az állam kapcsolata a világgal) illeti. Persze, ha ezek a kulcsterületek kiesnek az államok hatásköréből, a többi is automatikusan kiesik és teljesen megszűnik létezni a nemzeti függetlenség. Basescu szerint csak így lehet kimászni a gazdasági válságból, azaz „versenyképes” lenni és közben egy erős európai hadsereget is létrehozni. Minek egy európai hadsereg? Basescu szerint enékül nem lehetünk biztonságban, mert például „hogyan megtámadni Líbiát erős hadsereg nélkül?” (kérdezi ő)… ezzel valószínűleg azt akarja kifejezni, hogy nem lehet európai külpolitika egy amerikai mintára szabott gyarmatosításra alkalmas hadsereg nélkül.

Az Egyesült Európai Államok létrehozását népszavazással kell legitimizálni, mondta Basescu, de szerinte a politikusok most nem tudnák megnyerni a tömegeket. Amikor ezt olvastam, először azt hittem, hogy a globalista politikus összekeveri a hamut a mamuval amikor támogatja a népszavazást az EEÁ ügyben és a következő mondatban azt állítja, hogy az emberek nem szavaznák azt meg. Aztán eszembe jutott: nemrég Soros György nyilatkozta, hogy kell az európai központosított költségvetés és adórendszer, vagyis egy európai centralizált szuperállam, de mivel ez most nagyon népszerűtlen, tovább kell szenvedni az európai népeknek a gazdasági válságtól, hogy fogékonyak legyenek a centralizáció felé. Basescu szavai Soros nyilatkozata fényében azt jelentik tehát, hogy az európai globalizációs elit akarata szerint a következő években tovább fog tombolni Európában a „gazdasági válság” (munkanélküliség, szociális háló szétszaggatása, egészségügyi-, nyugdíj- és oktatási rendszerek megcsonkítása…), hogy aztán mindannyian hálásak legyünk majd az Európai Egyesült Államok létrehozásáért.

Mindebből kár lenne azt következtetni, hogy a globalizációs elitek képesek -ha akarják- tisztességesen megfizetett munkahelyek tömegét teremteni ebben a globalizált rendszerben ahonnan az irányításuk alatt lévő multinacionális cégek kiszorítják a kis és középvállalatok (különösen a családi mezőgazdaságok) javarészét. Csupán az történik, hogy a globalizációs elitek az általuk okozott (egyesek szerint szándékosan kirobbantott) gazdasági válságot felhasználják arra, hogy meggyőzzék a tömegeket: csak még több globalizáció (vagyis még több hatalom a globalizációs elitek kezébe) jelenthet kiútat a válságból. Egyértelmű lett azok számára, akik követik az eseményeket néhány év óta, hogy egy teljesen globalizált világban, a teljhatalomba jutott globalizációs elitek rabszolgaság alapú gazdasággal lennének csak képesek megszüntetni a tömeges munkanélküliséget, miközben eutanáziával ("asszisztált" öngyilkossággal, de főleg csökkentett színvonalú orvosi ellátással a fizetésképtelenebb idősek felé) csökkentenék a számukra csak gondot jelentő idősek számát. Ilyen értelemben (rabszolgaság alapú gazdaság és eutanázia) Magyarország egyre inkább a globalizált "új világrend" egyik úttörője lehet a következő években, amit már is kezdjük megtapasztalni.     

LINK 

3 megjegyzés:

  1. Aki valamelyest is képbe volt az eddigi folyamatokkal, az tisztába volt hogy hova akarnak eljutni. De így már kétségünk sem lehet, hogy mi a szándék , a cél és a terv.
    Csinálunk egy mesterséges válságot amelyet egy mesterségesen fel turbózott hitelezéssel előkészítünk majd minden megy magától, mint a karikacsapás. Á.

    VálaszTörlés
  2. Az Európai Egyesült Államok de jure megszületett a lisszaboni szerződés életbe lépésével.
    Most ezt megpróbálják a gyakorlatba átültetni, de higgyétek el nem fog menni, ahogy az euró sem működik. Bármit csinálnak egy pl. göröggel, az sosem lesz német. A két mentalitás olyan távol áll egymástól, hogy ezt képtelenség áthidalni.

    Ettől függetlenül tényleg pokoli évek elébe nézünk.

    Kraft

    VálaszTörlés
  3. Így van, Árpi és Kraft. Ezek annyi kárt fognak tenni a következő években, hogy utána legalább vakcinálva lesz a társadalom a globalizátorok ellen. Közben Kína szép csendben felvásárolja Európát és Amerikát is. Tegnap például Zalakarosban láttam azt a kis csapat kínai hivatalnokot, aki most tárgyal az egyik eladó nagy szálloda tulajdonosával (nem mondok nevet, mert egyelőre ez nem publikus).

    mm

    VálaszTörlés