2011. szeptember 24., szombat

ÉG A HÁZ!

Miféle Európa lehet erős gyenge államokkal, Viktor?
E-mailben kaptam egy baráttól, továbbítom is. Talán nem vagyok elég "optimista", de csodálkoznék, ha lenne valami belőle. Miért? Azért, mert számomra nyilvánvaló, hogy a cigányságot állandó, intenzív szaporodásra ösztönző politika csak is szándékos lehet. Miféle szándék eredményezhet ilyen társadalmi és gazdasági öngyilkosságot? Olyan, például, amely az adott ország ethnikai többségét "kicserélni" akarja miharabb, vagyis a mi esetünkben eltörölni mind azt, amitől egy Magyarországon született ember nemzeti értékekben gondolkodhat. Ugyanis, ha egy olyan kissebbség kerül többségbe, amely nem érzi magáénak Magyarország történelmét és ősi nyelvét (jelenleg semmi sem történik, hogy a cigányság ezeket magáénak érezze, vagyis nincs "integrációs" politika, sőt...), akkor az a kissebbség, miután többség lett belőle, egyszerűen nem fogja tudni magát "magyarnak" érezni, ha akarja is. Már pedig minden valószínűség szerint még ebben az évszázadban (vagy félévszázadban) többség lesz a kissebbség és kissebség a többség Magyarországon, ha minden így megy tovább, beleértve azt is, hogy lassan már minden iskolázott és szakképzett ember menekülni készül az országból. Ami nem sikerült a mongoloknak, a törököknek vagy a modernkori megszálló birodalmaknak, azaz szellemileg kitörölni egy ezer éves nemzetet, most sikerülhet néhány évtized alatt... Kinek jó ez? Azoknak, akiket zavar a nemzeti összefogás, mert akkor nehezebb gyarmatosítani, "új világrendi" birkanyájat varázsolni a nemzetből. Vajon kik lehetnek azok?

*** 


Felhívás!

Jelenleg Magyarországon mintegy egymillió cigány él, ami generációnként -a rohamos szaporodás mellett- meg fog duplázódni!

A magyarországi társadalom legnagyobb problémája, hogy  közel
egymillió, tehát a teljes lakosság tíz százaléka, a munkaképes  és dolgozó lakosság pedig közel egynegyede él segélyből!

Köztudott  tény az is, hogy ezen segélyezett tábor kilencvenöt százalékát magyarországi cigányok adják, ahol már időközben a harmadik, negyedik generáció születik és nő fel úgy egymás után, hogy a segély az egyetlen megcélzott legális jövedelemforrás!

Ez a helyzet és folyamat az  ország összeomlásához fog vezetni minden szempontból! Ennek bekövetkezését egyedül MOST lehet még megállítani! Már egy-két év múlva is késő lesz! A cigányság szaporulata az indokoltnál sokszorta nagyobb és teljesen értelmetlen. Mindez nem azért  történik, mert ez náluk kulturális jelenség, hanem azért, mert a hibás szociálpolitika erre ösztönzi őket, a megélhetési gyermek vállalásra. Mindeközben a dolgozó emberek adóit nemhogy csökkentené a kormány, hanem folyamatosan emeli, hogy az egyre emelkedő segélyezettek számát ki tudják fizetni! Éppen ezért kezdeményezünk Népszavazást az igazságtalan szociális támogatási rendszer miatt! Ne az adókat emeljék, hanem a pénzszórást állítsák meg! Követeljük a szociális rendszer teljes és AZONNALI átalakítását a következők szerint:

1.  Maximum két gyermek után  járjon szociális segély. A többi gyermek után csak  adókedvezmény! A segély első sorban dologi értékű legyen. Az  iskolai étkezés és a tankönyvek egyformán legyenek ingyenesek minden  gyermek számára.
2.  Amennyiben egy gyermek nem  látogatja az iskolát vagy bűncselekménynek minősülő tetteket követ el, úgy ne járjon utána segély.
3.  Amennyiben egy szülő nem tesz eleget a tőle elvárható gondos nevelésnek, úgy vonják meg a nevelési  jogot (mint más európai országokban is) a szülőktől és kerüljön  nevelő intézetbe a gyermek.
4.  Segélyre jogosultságot csak minimum napi 4 óra közmunka teljesítése után lehessen kapni .
5.  Azonnali rendőrőrsök felállítása a legkisebb településen is (erre a FIDESZ-KDNP kormány és Orbán Viktor a választások előtt ígéretet tettek!...).
6.  A büntető törvénykönyv szigorítása.
7.  Szavazati jog csak becsületes adófizetők számára, akik Magyarországon élnek, dolgoznak és adóznak (nem pedig a legújabb FIDESZ-es javaslat után minden gyermek után is, ami ismételten  a
Cigányságnak kedvez!).
8.  Olyan komplex szociális felzárkóztatási és támogatási rendszer kialakítása, halmozottan hátrányos cigány családok számára melyek az egy gyermekes családformát részesítik a legnagyobb előnyben (nevelkedjen fel  inkább egy gyermek kellő ráfigyeléssel és tisztességben, mint akár  kettőből egy is elhanyagolva, így bűnöző sorsra jutva).

Egyedül  ez mentheti meg Magyarországot! Ha egyet ért ezen írással, küldje tovább minél több embernek! Az egyedüli lehetőség a népesség teljes körű felvilágosítása! Vegyük észre, hogy ami szeretett hazánkban  most folyik az nem más, mint egy figyelemelterelő, az igaz,  becsületes magyarokra szégyent hozó álmagyarkodás, ami mindenre jó csak arra nem, hogy szebbé és jobbá tegye a Magyarországon élő becsületes emberek életét, jövőjét!

Magyar Demokratikus Nemzeti Összefogás Mozgalom.

16 megjegyzés:

  1. A probléma valós, azonban a 8 pont nekem olyan "jobbikos" beütéssel bír.
    A cigány a magyarságba nem integrálható, oszt jónapot.
    Aki ezt nem látja, az kezd el ilyen 8 pontos szarságokat kitalálni.
    És ez nem rasszizmus. Van cigány ismerősöm, talán különb, mint jónéhány magyar társam, de a cigány akkor is egy teljesen más típusú ember, mint a magyar. Hiába beszélik a nyelvünket mégis másképp jár az agyuk. Biztos vannak kivételek, de alapvetően ez a helyzet.

    Kraft

    VálaszTörlés
  2. Kraft. Az attól függ, hogy mit nevezünk "integrációnak". Járhat másképp az agyuk, ha "magyarnak" érzik magukat, akkor számomra nincs gond. Vagyis szerintem mindenki integrálható, csak idő kérdése és persze kell hozzá a kellő integrációs politika is. Mindenestre nem hinném, hogy tovább is lehet szemet hunyni a cigánykérdés felett, vagy mi integráljuk őket, vagy ők minket, de a második esetben inkább azt mondanám, hogy mindannyian megyünk az "újvilágrendi" levesbe.

    mm

    mm

    VálaszTörlés
  3. "Vagyis szerintem mindenki integrálható.."

    Na ezzel nagyon nem értek egyet Mózes, sajnálom.
    Innentől fogva pedig teljesen két külön úton közelítjük meg ugyanazt a problémát.

    Kraft

    VálaszTörlés
  4. Kraft, Moonlight. Ameddig kivitelezhetetlen "megoldásokon" álmodozunk, elúszik a nemzet. Ameddig a magyarok egymással vitáznak a szavak jelentőségein, a valóság a fejükre mászik. Jellemző.

    mm

    VálaszTörlés
  5. Mózi, de Fidesz módra se lehet rögtönzött félmegoldásokat gyártani, azzal se leszünk előbbre(lásd végtörlesztéses ökörség a devizahitelek kapcsán).

    Nem kivitelezhetetlen, amiről beszélek. Nagyobb mozgásteret és jogkört kellene adni a magyar rendőrnek. Jelenleg még akkor se védekezhet fegyverével igazán, ha már repül feléje a balta. Nincs tekintélyük, és kb. jobban félnek a cigányoktól, mint fordítva. Na ezért (is) tartunk ott ahol.

    VálaszTörlés
  6. Moonlight. Összekeversz két problémát: ha a cigány jobban fél a rendőrtől, legfeljebb jobban betartja a törvényt, de ettől még tovább ösztönözve van arra, hogy minél több gyereke legyen. Szerintem az sem véletlen, hogy a rendőrnek és a törvénynek csak kesztyűvel szabad bánni a cigánnyal, ugyanis ezzel a bűnözés is szaporodik és az átlag magyar még inkább siet elmenekülni az országból.

    mm

    VálaszTörlés
  7. Igazad van Mózi, de ez is része a cigánykérdésnek. Szerintem se véletlen az egész, és valószínűleg ez is az oka a fene nagy pozitív diszkriminációnak.

    A megélhetési gyerekgyártás korlátozásával szerintem már régen elkéstünk. Ma délelőtt voltam bent a városban intézni 1-2 egyetemmel kapcsolatos dolgot, szerintem nem volt olyan utca, ahol ne futottam volna bele 5-6 fős cigány famíliákba(ebből 3-4 fő gyerkőc).

    Még 2009-ben mondta egy ismerősöm, hogy ha 2010-ben nem kerül kormányra a Jobbik, vagy mások nem lépnek fel radikálisan a cigánykérdésben, akkor nagyon nagy gondok lesznek. Az idő sajnos őt kezdi igazolni...

    http://kuruc.info/r/2/85550/

    Érdemes elolvasni a cikk végén található olvasói levelet. Egy szakközépiskola(!) 30 fős osztályából 20(!) roma vagy romungró....

    VálaszTörlés
  8. Mózes, Moonlight-nak teljesen igaza van. Évek óta ezt olvasom, hogy "egy-két év múlva már késő lesz!"

    Francokat, már tegnap is későn volt. A megélhetési gyerekgyártás már elkerülte a kritikus pontot, max ezt bizonyos kevésbé "fertőzött" országrészeken még nem lehet érzékelni.
    Innentől fogva pedig nincs miről beszélni, hiszen matematika az egész. Kiszámolható, hogy hány év múlva lesz többségben a kisebbség. Ennyi.

    A probléma már csak azzal orvosolható, hogy durván szankcionálni kell minden cigányok által elkövetett bűncselekményt. Ha kell, akasztani őket, mint ahogy jó pár magyart is kéne.

    Túl radikális vagyok? Lehet.

    Egyébként meg teljesen mindegy, hogy mi itt páran milyen véleményen vagyunk, mert nem az fog történni úgyhogy nyugodtan álmodozhatunk kivitelezhetetlen megoldásokról, mert Orbán atyánk nem a Velorex blogról merít ötleteket a cigánykérdés megoldására.

    A blog szerepe továbbra is "csak" annyi, hogy virtuális kerekasztalt biztosít a hozzászólók részére, de nincs ráhatással az aktuálpolitikára.

    Kraft

    VálaszTörlés
  9. "A cigányok a 15. század végéig Magyarországon és Kelet-Európában a megtűrt népek közé tartoztak, Nyugat-Európában – elsősorban életmódjuk miatt – hamarosan szembekerültek az ottani törvénykezéssel. Kezdetben megpróbálták őket visszaszorítani a közép- és kelet-európai területekre. Majd miután ez részben sikertelennek bizonyult, egyre szigorúbb és kegyetlenebb intézkedéseket hoztak ellenük. Skóciában és Angliában a 16. század elejéig ötezer cigányt végeztek ki. Franciaországban 1595-ben parlamenti határozatot hoztak kiirtásukra. Svédországban és Dániában 1662-ben rendelték el halálbüntetésüket, amennyiben nem hagyták el az országot. A Német-Római Birodalomban is megkísérelték kiszorítani őket, de ez a 18. század elejéig nem sikerült..."

    Forrás: Wikipédia

    Akarja még valaki ezeket a tetveket integrálni?
    Vagy kövessük Svédországot?
    A kérdés költői.

    Kraft

    VálaszTörlés
  10. Nem hinném, hogy késő lenne. Akkor lehet késő, ha Viktor 2018-ig marad és vele együtt a jelenlegi "segély" (azaz szaporítási) rendszer. Minél előbb kell ezt megszüntetni, vagy a magyar nemzet szűnik meg, ez ilyen egyszerű. Ahogy már mondtam, nem vagyok optimista ez ügyben, Magyarországon akkora már a beletörődés és a figyelemelterelés, hogy nagyobb nem is lehetne.

    mm

    VálaszTörlés
  11. Itt-ott lehet olvasni, hogy Orbánban is van egy-két vonó. Nem tudom, de tény hogy ha az arcot nézzük... mindenestre ez magmagyarázná miért éppen őt szemelték ki Soros főnökei, hogy kicserélje a magyar nemzeti többséget egy másikra...

    mm

    VálaszTörlés
  12. Mózi, a segélyek megvonása önmagában nem garancia, ide tényleg teljes paradigmaváltás kellene. Mire itt kormányváltás lesz, arra bizony már csak kevés lehetőség marad. Halálbüntetés, gyerekek számának maximalizálása stb....


    Ha a kormány nem segíti a magyar embert, hanem folyamatosan elüldözi, akkor jóformán édes mindegy, hogy kap-e Lakatos Ármándó segélyt vagy sem.

    VálaszTörlés
  13. Mózes garantálom neked, hogy Viktor nem marad 2018-ig. :-)

    Azonban még egy észrevétel, ha megengeditek. Szóba került a cigányok magyarságtudata.

    Bennem csak egy kérdés merült fel ezzel kapcsolatban.
    A mostani magyar fiatalság túlnyomó többsége sem rendelkezik magyar indentitással, csak azt tudják, hogy ennek az országnak az állampolgárai.
    Akkor mit várunk a cigányoktól?

    Mózes te is tudod, hogy nincs megoldása ennek a helyzetnek, persze ettől még elbeszélgethetünk róla.

    Ahogy írtad korábbi bejegyzésedben jön a Mad Max korszak, ez már nem elkerülhető.
    A cigányság "csak" egy problémája Magyarországnak. (németeknek meg a török, franciáknak a muszlimok stb..)
    szóval ki kell várni míg megzuhan ez a rendszer. Nincs az már olyan messze!

    Kraft

    VálaszTörlés
  14. A cigánykérdésnek szerintem az a megoldása, hogy
    a) vaskézzel kordában kell tartani őket
    b) engedni kell a saját kultúrájukat kibontakoztatni saját közösségeikben
    c) vissza kell állítani azokat a kétkezes szakmákat, ami felszívta az energiáikat.

    A cigányok sincsenek kevésbé összezavarodva nálunk ettől a kapitális-liberál-lófasztól, ami a nyakunkba szakadt 1989-ben.
    Csak az a baj, hogy amíg mi ezt itt a monitor előtt átlátjuk, addig az a két bűnözői generációt ez már hidegen hagyja, az őket kitenyésztő elitbűnözőket meg pláne, mert ez káosz kialakítása volt a céljuk.

    Magyarán a fenti három pontos megoldást sem a jelenlegi kormányelittől, sem a cigánybűnözőktől nem várhatjuk el, hogy belemennek, mert nem érdekük.

    TT

    VálaszTörlés
  15. Tudjátok, én már néha a házból sem teszem ki a lábam. Igaz jó helyen lakom, és a családom is tudom magánintézményekkel védeni, de ne tudjátok meg, ha be akarok menni a faluközpontba ( papíron város) fehér embert nem látsz. És a csodás még, mikor ezek elmennek a bótba, és napi 2-3 ezer ft értékben veszik meg a csemegepultnál a legdrágább húsokat, felvágottakat. Természetesen, a mi adónkból levont, és az általuk megkapott segélyekből, meg bűnözésből. A szerencsétlen magyar meg vesz 10 dkg. párizsit. Arról ne is beszéljünk, hogy a pénztárnál az öregeket, és gyerekeket kilökik a sorból!!! De jönnek a nagy emberjogi aktivisták, hogy a gazdasági helyzet hozza elő az indulatokat. Nézzétek tudjátok, hogy én a messze menőleg harcellenes vagyok, de néha rimánkodom már egy lángszóróért. És kezdem unni, hogy miért kell nekem őket megértenem. Üdv: A

    VálaszTörlés
  16. Ezzel sokan így vannak, Árpi. És mivel az akció-reakció törvény elkerülhetetlen, a cigányok is egyre inkább "lángszóróról" álmodnak. Vagyis nap mint nap nő a gyűlölet a két közönség közt és ez szerintem szintén szerepel valahol a menüben. Nem hinném, hogy az ország rejtett urainak szándékában állna kirobbantani egy háborút a két közönség közt, de azon nem lepődnék meg, ha ez a növekvő gyűlölet azért szerepelne a tervben, mert ettől még több magyar hagyja el hazáját, vagyis felgyorsul a kissebség-többség felcserélése.

    mm

    VálaszTörlés