2011. szeptember 21., szerda

FORR A FÖLDKÖZI TENGER II: A LÁTOMÁS.

-Az előző rész itt olvasható-

Joseph atya, közvetlen a halála után.
Kedden délelőtt robbantási merénylet volt Ankarában, miután az előző napokban Törökország megakadályozta, hogy Izrael állandó kapcsolattartó irodát nyisson a NATO brüsszelli hadiszállásán. Ma már szinte minden hívatalos kapcsolat megszünt Izrael és Törökország között és Izrael azzal fenyegeti Törökországot, hogy logisztikailag támogatni fogja a szakadár kurdokat. Orosz elemzők szerint, Irán és Törökország arra készülnek titokban, hogy közösen megszállják Észak-Irakot, ahol kurdok amerikai és izraeli támogatással egy független Kurdisztánt akarnak létrehozni. Az orosz sajtó már kimondottan ferde szemmel kezd nézni Törökországra, mondván hogy az újjá akarja éleszteni az ottomán birodalmat. Olvastam olyant is mostanában az amerikai alternatív médiában, hogy az amerikai globalista erők minden áron háborút akarnak Oroszországgal és, hogy e célra jól jönne nekik egy orosz-török háború, mivel Törökország része a NATO-nak és a többi tagnak (beleértve Magyarországot…) ilyen esetben segíteni kell neki. Szóval, kozmikus katasztrófa nélkül is elég sötétek a felhők 2012 láthatárán…



Aztán...
Létezik egy különösen aktuális jövendölés, amit nem sokan ismernek Magyarországon: Joseph atya jövendölése az Athos-hegyi Vatopedi kolostorból. Joseph atya, aki 2009 nyarán hunyt el, híres volt Görögországban a látomásairól. Állítólag, egy kis órával a halála után, a jelenlévő szerzetesek szemeláttára, kivirult az atya arca és egy boldog mosoly jelent meg rajta, mint látható a képeken. Joseph atya ezt jósolta 2001-ben (a jóslat néhány hónappal a halála előtt jelent meg az interneten):



Hamarosan (az atya nem mondott dátumot), Görögország és Törökország egymás ellen háborúznak. Ez a háború az Amerikát és Európát hatalmukban tartó „zsidó kőművesek” műve, akik Törökországot Görögország ellen uszítják. A görögök elkeseredetten harcolnak, de a török hadsereg elfoglalja majdnem egész Görögországot. Nagyon sok görög hal meg a háborúban, valamint sok orosz és szerb keresztény is, akik önkéntesen Görögország segítségére siettek.



Eleinte, Amerika és a többi NATO tagállamok nem avatkoznak be katonailag a háborúba, de Törökországot pártolják. Amikor már mindenki azt gondolja, hogy Görögországnak vége van, Oroszország nukleáris támadást indít Törökország ellen. „Sötétség” borul a Balkánokra és a Közel-Keletre. Ekkor, Amerika és az Európai Unió harcba szállnak Oroszország és Görögország ellen, a maradék török erőkkel együtt, miközben a Pápa „szent háborút” hirdet az Orthodox Egyház ellen. A háború szörnyű, „lángoló emberek” hullanak az égből.



A NATO elveszíti a háborút. Amerika hatalma „szétdurran, mint egy lufi”. A Katolikus Egyház megszűnik létezni vallásos szervezetként. Oroszország elfoglalja Konstantinápolyt, amit a béketárgyalások során Görögországnak itél. A görögök először nem fogadják el, de aztán visszafoglalják, hatszáz évvel miután elhagyták. Ekkorra, a török lakosság egy harmada elpusztult a háborúban, egy harmada az orthodox keresztény vallásra tért, a többiek pedig eltávoztak „a sivatagok felé”. Az örmények visszakapják hajdani területüket, a kurdok pedig független államot alapítanak. Világszerte Amerika felszámolja katonai bázisait, ezután pedig sok határ megváltozik nem kevés kisebb háborúk árán.



Érdekes összehasonlítani ezt a jóslatot a „nyírkai jóslattal” ami szintén nagy pusztításokról szól, de különösen Magyarországra vetítve. Mindkét jóslatban, miután a "rossz" erők megsemmisülnek, egy "jó" nemzetközi rend jön létre. A nyírkai jóslat akár arra is magyarázatot adhat, ami Joseph atya jóslatában kissé hihetetlennek tűnhet: Oroszország győzelme az amerikai és európai haderőkkel szemben. Ugyanis, a nyírkai jóslatban egy bizonyos „ugrásra készülő zenélő sivatagok tigrise” dönti el a háború sorsát, ami leginkább Kínára utalhat, hiszen „zenélő sivatagnak” szokták hívni a nagyrészben kínai területen lévő Gobi sivatagot, ahol állítólag azok a kínai ballisztikus rakétabázisok vannak, amik Európa felé vannak irányítva…        

23 megjegyzés:

  1. Nnnna ennek szellemében röhögjük ki a kis kínai sarki boltost! :)

    TT

    VálaszTörlés
  2. Egy elég ronda patthelyzet alakulhat ki:
    NATO-tag Töröko. <-> NATO vezér USA + Izrael
    Ezt hogyan fogják megoldani??

    Erdogan eddigi munkásságát ugyan tiszteletben tartva, - és ha már a jóslatoknál tartunk - de azért azt ne felejtsük el, hogy Nostradamus egy Közel-keleti férfit jelölt meg III. Antikrisztusként (Napóleon és Hitler után). Sokáig ezt Bin-Ládenként azonosították egyesek, de ha segítségül hívjuk a magyar nyelvet, akkor ennek az összefüggésnek talán van létjogosultsága:

    eRDoGaN - öRDöGieN

    TT

    VálaszTörlés
  3. TT. Ha bejön a látomás, az nem a törökök hibája lesz, sem az oroszoké hanem -ahogy mondja az atya- az amerikai és európai "zsidóvakolóké", vagyis a nyugati pénzhatalom műve (nemzetközi bankárok). Elképzelhető, hogy ezek úgy akarják megsemmisíteni a független Oroszországot, hogy háborút provokáljanak ki közte és egy NATO tag között (ezesetben Törökország) a görög és az izraeli kormányok közbejátszásával. Ha Oroszország meg is támadná Törökországot, miért avatkozna bele a NATO egy új világháború árán, ha csak nem ez is a NATO urainak a célja?

    mm

    VálaszTörlés
  4. És mi van ha az öreg csak azért kezdett el mosolyogni, mert kicserélték a sapkáját?

    Balta

    VálaszTörlés
  5. Balta, ez könnyen előfordulhat, ha a szemöldök és sipka közti távolságot figyeljük, na meg a keresztről nem is beszélve, de lehet hogy közben átöltöztették? Én nem voltam rest nagyító alá venni a képeket, szakáll, bajusz és orrszőr, a képek szerintem nem azonos időben készültek, de lehet, hogy csak én vagyok ennyire szőrszál hasogató.Á.

    VálaszTörlés
  6. Azok számára, akiket a sztory az a része izgat különösen, hogy az atya a halálból mosolygott vissza ránk (nincs okom kétségbe venni az Athos-hegyi orthodox szerzetesek szavát), íme még néhány kép: http://www.orthodoxchristianity.net/forum/index.php?topic=26138.0 Amúgy szerintem nem ez a lényeg itt.

    mm

    VálaszTörlés
  7. Mert ha értelmezitek a cikket nem csak elolvassátok, akkor kiderül, hogy az első és második kép készítése között legalább egy óra eltelt.

    Ettől függetlenül a jóslatok, "csak" jóslatok. Ha meg holnapután éppen fejbenyom a leesni készülő műhold, akkor sosem tudom meg, hogy beteljesült e.
    A jóslatból még hiányzik az időrendiség is.
    Ha be is következik mindez, akkor mikor, és ami talán még fontosabb, meddig tart?

    Na igen, mindent azért ne akarjunk előre tudni.

    Kraft

    VálaszTörlés
  8. Itt az érdekes, Kraft, hogy a látomás idején (2001-ben) semmisem utalt arra, hogy a görögök és a törökök közti kapcsolat ennyire elromlik, mert akkor még szó sem volt arról a bizonyos "Leviathan" földközitengeri óriás gázmezőről, ami miatt most a térség lángba borulhat, főleg ha ez így megfelel azoknak, akiket az atya az "amerikai és európai zsidókőműveseknek" nevez. Néhány hét óta viszont nagyon aktuális lett hírtelen a látomás és ezért írtam róla.

    mm

    VálaszTörlés
  9. Még jobban figyelembe véve a képeket, a kereszt a sapkán, látszik, hogy néhány férccel utólag lett rátéve, tehát ebből adódhat az elmozdulása is.

    Mi földi halandók, hiába is próbáljuk megfejteni a nagy történéseket.Csak remélni tudom, hogy a jóslat nem válik be, ha meg igen akkor teljességgel legyen és az áldozathozatal végül hozza meg a tisztességesebb feltételeket.Á.

    VálaszTörlés
  10. Mózes mostanában nem tudtam nyomon követni a legújabb fejleményeket, így csak tapogatózok, mikor azt mondom, hogy Törökország változott meg "valami" miatt. A hirtelen növekvő Izrael ellenessége mögé nem látok be.
    Ez kicsit olyan, mint Orbán kijelentései. Nem tudni, hogy csak nagyokat mond, mikor azt mondja vége a bankárkorszaknak, vagy valóban tud valamit, és ezért csílt ki a csippája. Ez utóbbit gyanítom.

    Árpi második bekezdésével egyetértek. Ha már "lángoló emberek" hullanak az égből, legyen értelme az áldozatnak, és a reset után induljon el az emberiség megmaradt része helyes úton.

    Kraft

    VálaszTörlés
  11. helyesen: "nyílt ki a csipája.."

    VálaszTörlés
  12. Kétség sem férhet hozzá, a görög-török viszony igazán példaértékű volt mindig is.
    Elég csak Ciprusra utalni, vagy a balkáni háborúra Törökország ellen...
    Tovább bonyolítja a helyzetet Moszkva több évszázados törekvése a Boszporusz megszerzéséért.
    Említhetném, a térség az I. Világháború során is fontos kérdéssé vált. A gonosztevő Churchill nagy kudarcának színtere. Belebukott, de sajnos nem véglegesen!
    Történelmien hosszú múltja van a régió jelenlegi feszültségének...
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  13. Így van Piskota. Egyszer már Rothschildéknak sikerült kirobbantani egy világháborút e térség sajátos feszültségeit kihasználva, ezért nem lepődnék meg, ha most is azon iparkodnának.

    mm

    VálaszTörlés
  14. Nekem még egy kérdésem, vagy inkább észrevételem lenne a jóslatta.

    Hogy lehetséges az, hogy csak Oroszország veti be nukleáris fegyvereit, holott jól tudjuk, hogy mind közel-keleten, mind európában atomfegyver arzenálok vannak?

    Amerika, EU, Izrael, csak hogy 3 "hatalmat" említsek akik azonnal viszontcsapást tudnak kezdeményezni Oroszország ellen.

    Kraft

    VálaszTörlés
  15. mm.

    Egyetértek egyetértéseddel!

    Gyz/p

    VálaszTörlés
  16. Kraft. Az atya látomása szerint, Oroszország elsőként veti be a nukleáris fegyvert amikor megtámadja Törökországot. Arról nem esik szó, hogy aztán a NATO seregek nem követik a példát. Izraelről kimondottan nem szól a látomás, csak annyira hogy "sötétség" borítja Közel-keletet is, ami azt is jelentheti, hogy Izrael kap egy adagot az orosz taktikai nuk. támadásokból (mivel Izrael egy kis állam kevés várossal, ennyi is elég lenne, hogy elpusztuljon). Mindenesetre, egy ilyen háborúban az ellenfelek könnyen bevetnék a taktikai nukleáris fegyvert, de a stratégiai fegyverek, az már más: a taktikai nuk. fegyverek "kis" horderejűek, vagyis nem alkalmasak "mindent" elpusztítani, az interkontinentális stratégiai rakéták (mindegyik többszáz nuk. töltettel felszerelve) viszont mindkét fél nagyvárosai megsemmisítéssel járna és sokáig radioaktív sugárzásba borítaná a bolygót. Tehát, egy "harmadik vh" esetén, az a valószínűbb, hogy az egyik fél inkább visszavonulna a csatatérről, minthogy bevetné a stratégiai nuk. arzenált, ami egyenlő lenne egy planetáris öngyilkossággal. Izrael talán megtenné ilyesmit ha érezné a vesztét, csak hogy állítólag nincsenek még stratégiai fejeket hordozó rakétái. Szal ilyen "technikai" szempontból sincs sztem valószínűtlenség a látomásban.

    mm

    VálaszTörlés
  17. Igen Mózes később aztán nekem is átfutott ez az elmélet az agyamon, persze nem teljesen így.

    Szép új világ, és mi még a középkort nevezzük "sötétnek".
    Bakker miért épp ebbe a kaotikus korba kellett beleszületnem?...


    Kraft

    VálaszTörlés
  18. Ezt kérdezd inkább TT-től, ő itt a metafizikai kérdések szakértője. Ha bár ilyesmiben talán egyetértünk: az élet iskola és minél nehezebb, annál értékesebb a diploma (ha persze nem bukunk meg).

    mm

    VálaszTörlés
  19. Ma a török hadsereg vezetősége beismerte, hogy augusztus óta 157-szer bombázta a török légierő a kurd ribeleket észak-iraki területeken: http://www.philstar.com/Article.aspx?articleId=729508&publicationSubCategoryId=200

    mm

    VálaszTörlés
  20. Nem vagyok én semminek szakértője Mózi, de egyre inkább elhiszem, hogy a világkorszakok legaljasabbikában élünk, viszont pont ezért nem véletlenül születik le ennyi lélek most, "szerencsét" próbálni.

    TT

    VálaszTörlés
  21. Nincs kizárva, TT. Egy dolog biztos, soha nem volt ennyi szenvedő ember és nem csak a háborúk meg az éhezésre gondolok, a nyugati nagyvárosok is tele vannak depressziósokkal, drogfüggőekkel és mindenféle elmezavaros emberekkel.

    mm

    VálaszTörlés
  22. Precedens precedens hátán.

    De jó lenne már ha felfogná a többségi társadalom mi folyik itt. Már csak ebből az egy adatból fel lehetne eszmélni: túljelentkezés van a zsidó iskolákban!
    Kísértetiesen hasonlit a helyzet a kiegyezés utáni időkre, most is egy rendszerváltás után özönlenek ide (pedig az előző rendszer is az övéké volt).

    TT

    VálaszTörlés
  23. Kraft. Ebből akár egy bejegyzést is lehetne írni, mert valóban van jelentősége a magyar társadalomra nézve, ahol a mazsihisztisek már évek óta fajgyűlölettel vádolják a magyart. Tavaly (ha jól emlékszem) Morvai Krisztina valamelyik TV csatornán fel is hívta erre a figyelmet.

    mm

    VálaszTörlés