2011. szeptember 15., csütörtök

MÉG HOGY A MACSKÁK NEM TUDNAK BESZÉLNI!

Ez a macska például azt magyarázza, hogy egy bizonyos Gyurcsány kétlábú bíróság elé lesz állítva, de a következő kormányválasztásig simán elhúzódik majd a per és akkor egy bizonyos Orbán kétlábú azt fogja igérni választóinak, hogy amennyiben tovább is rá szavaznak, a választások után hip-hop befelyeződik majd a per és a gonosz Gyurcsány kétlábú mindenki szeme láttára láncra lesz verve és a gályapadon fogja befejezni életét. Néha a macskák össze-vissza beszélnek...
Ce chat essaye de parler - Vidéos

6 megjegyzés:

  1. A nyomorék Jobbik is olyan erősen üvöltözik Gyurcsány ellen ahogy csak tud a pici tüdejével, hiszen ezzel is jól be lehet palizni a nemzeti érzésű szavazót és ráadásul nem kerül semmibe, nem is kell támadni a narancs hatalmat vagy a bankárokat és a multikat, de még kevésbé a gyarmatosító uniót. Közben már semmi sem működik az országban, az egészségügyi rendszer romokban, az oktatási rendszer tovább leépül, a családi mezőgazdaság szinte eltemetve, a szent pozitívdiszkriminációs kissebség krónikus bűnöző része szinte naponta gyilkol büntetlenül (már nem is jelennek meg az esetek a mediában), a munkapiac már csak emlék, stb stb stb... Fidesz, Jobbik: a magyar politikai kabaré bohóc ikrei.

    mm

    VálaszTörlés
  2. Cirkusz kell a népnek... Másrészről pedig a rendszer a jelek szerint felzabálja haszontalanná vált szülötteit..
    Talán azok sem lesznek kivételek, akik most saját bűneiket másra vetítve, itélkezni készülnek.

    VálaszTörlés
  3. velorex, egyre inkább azt tapasztalom, hogy már nem lesz elég a cirkusz, önmagában nem.Á

    VálaszTörlés
  4. Majd meglátjuk Árpi, ha komolyra fordul a dolog, akkor beindul a dominó. Nem csak a macskák beszélnek össze-vissza mikor olyanjuk van..

    VálaszTörlés
  5. Velorex. Éppen ezért kétlem, hogy nyilvánosak lesznek a tárgyalások. Titkosítva Gyurcsány minden kényes mondókája ötezer évig, mint ahogy ez szokás a magyar politikában. A pórnép csak "válogatott" darabkákat fog látni és hallani, a lényeg az, hogy lássa többször is hetente, ahogyan Ferkót bilincselve viszik be/ki a tárgyalóterembe/ből.

    mm

    VálaszTörlés
  6. mm,

    ha a "felsőbb érdekek" úgy kívánják, akkor lesz titkosítás, ha nem, akkor nem. Csodálkoznék, ha az apró klán olcsón adná üdvöskéjét, előfordulhat még, hogy a fagyi vissza nyal..

    VálaszTörlés