2011. szeptember 22., csütörtök

UMMO...

Ummo...


Az ummitákat az Ummo bolygóról származó földönkívülieknek írják le, mely –a beszámolók szerint– a Wolf 424B jelű, 14.6 fényévre lévő csillag körül található a Szűz csillagképben. Jelentős szerepet játszottak tudományos és technikai ismeretek elterjesztésében Spanyolországon keresztül, ahonnan aztán elterjedtek ezek az ismeretek szerte Európába az 1960-as és 1970-es években, egy rejtett kisvárosból, nem messze a francia „Alpok alja” nevű provinciától.

1969-ben az ummiták egy jól ismert ufókutatóval, Antonio Riberával is kapcsolatba léptek, aki két évvel korábban már hallott a dologról, akkor, amikor bemutatták Enrique Villagrassának. Különös módon, nem beszélt földönkívüli kapcsolatáról senkinek, egészen 1975-ig −nyolc évvel később annál, mint amikor először hallott az ummitákról, és hat évvel később, mint amikor először kapcsolatba lépett velük−, csak ekkor szólalt meg. 

Az ummiták leírásából Ribera számára az derült ki, bolygójuk talán a Wolf 424 csillag körül kering. Bár meglehetősen nehéz volt számukra pontosan megadni az adatokat, révén teljesen más, a mienkével össze nem vethető, csillagászati mértékrendszerben dolgoznak. 

Az ummiták állítása szerint ők a földi időszámítás szerinti 1948-ban véletlenségből furcsa rádiójeleket fogtak a 413.44 MHz-en, melyet nem sikerült megfejteniük. Kinyomozták forrását, majd kiderítették, az általuk "Ooyagaa", azaz a "negyed hideg csillaga" ( Napunk ) bolygójáról bocsátották ki. A jel forrását később sikerült beazonosítani, így kiderült, egy norvég tudományos kutatóhajóról van szól. Az adás sugárzására 1934. február 5-7 között került sor, az Ummóra való eljutása 14 évet vett igénybe. További nyomozások alátámasztották a hajó létezését, valamint az adás kisugárzását is a megjelölt időpontban. 

Az ummiták számára meglepetést okozott az intelligens élet jelenléte ezen a bolygón, ezért elhatározták, kivizsgálják a dolgot. Két évvel később, 1950. március 28-án, lencse alakú űrhajó landolt titokban La Javie kisváros mellett, az Alpokban, Franciaországban, vad és ritkán lakott területen, a céljaiknak tökéletesen megfelelően. A földet érést sikerült észrevétlenül végrehajtani. Hat személyt, négy férfit és két nőt hagytak a Földön. Átvettek egy közeli farmot, a tulajdonosokat kifizették, aztán kiástak maguknak egy földalatti rejtekhelyet, ez szolgált bázisukul.

Testük felépítése nagyon hasonlatos a miénkhez, azonban van néhány különbség. Az egyik jellemzőbb, hogy az ujjaik kifejezetten érzékenyek a fényre és egyéb sugárzásokra, ami miatt meglehetősen kényelmetlen volt számukra, például a liftkapcsolók és az elektromos kapcsolók használata. Sajnálatos módon, az ummitákról rendelkezésünkre álló információk meglehetősen szűkösek, csak általuk kiválogatott ismereteket bocsátottak rendelkezésünkre, ezek pedig csak foltokat képviselnek az egyetemes tudás terén.  Következésképpen, amit igazából az ummitákról sikerült megtudnunk az alatt az 55 év alatt amióta a bolygónkon tartózkodnak az az, hogy hatalmas mennyiségű információt gyűjtöttek össze rólunk, valamint azt, hogy titkos bázist hoztak létre, önmaguk védelmére. Természetesen semmi okuk nem volt rá, mihamarabb teljes egészében leleplezzék önmagukat, amikor meg is tették, akkor is inkább magánszemélyekkel vették fel a kapcsolatot, nem pedig kormányzatokkal, és természetesen nem szolgáltattak megcáfolhatatlan bizonyítékokkal sem beazonosíthatóságukról. Mindennek magyarázatát is megadták,: különösebben nincs konkrét céljuk ittlétükkel.

Saját szavaikkal: „Néhányan egyfolytában azon vannak, bizonyítékot kell adnunk számotokra ittlétünkről. Ismételten elmondjuk, míg bele nem fáradtok e kijelentés újra és újra meghallgatásába, minket egyáltalán nem érdekel hiszitek-e nekünk vagy sem. Sokkal hatékonyabban tudunk tevékenykedni a háttérben, és közel sem vagyunk annyira naivak, hogy csak azért fedjük fel teljes nyitottsággal önmagunkat, hogy a ti elvárásaitoknak megfeleljünk.”

Az általuk közölt ismeretek meglehetősen keveset tartalmaznak önmagukról, bolygójukról, kultúrájukról. Habár a szűkös ismeretek egyértelműek, nem ellenőrizhetőek. Az ummiták kapcsolatba léptek számos általuk kiválasztott egyénnel, akiknek részletes technikai ismeretekkel szolgáltak, különböző technológiákkal és forradalmian új eljárásokkal kapcsolatban, melyek messze túlmutatnak a jelenlegi ortodox teóriákon.

 Az ummiták szokásos eljárásuk az információ-közlésre telefonhívások, szabályos postai küldemények voltak. Antonio Ribera elbeszéli miként dolgozott együtt velük, és hogyan sikerült neki azonosítania őket, mint ummitákat: "1967 és 1975 között a madridi csoport tagjai kaptak egy levelet egy férfitól, aki azt állította, ő az ummiták gépírója. Valójában, hirdetést adott fel munka-ügyben egy lapban, mire hamarosan felkereste két magas, szőke, választékosan öltözött férfi. Azt mondták neki, ők dán orvosok, és megkérdezték, vajon vállalná-e tudományos anyag legépelését a szokásos áron. Eleinte minden rendben ment, egészen addig, amíg a következő mondatot nem olvasta: Egy Ummo nevű, a Földtől 14.6 fényévre lévő égitestről származunk –kiemelte ezt a részt, szembesítette vele az orvosokat és rákérdezett– ők nem bizonytalanodtak el, azonnal beismerték, hogy egyáltalán nem dán orvosok, hanem valójában földönkívüli látogatók. Állításuk igazolásaképpen létrehoztak egy kicsiny, kb. 2.5 cm-es gömböt, melyet egyikük a gépíró előtt elhelyezett a levegőben. A gépíró belenézett, és legnagyobb megdöbbenésére azt a jelenetet látta, amikor előző nap, pontosan ugyanabban az irodában a felesége annak a félelmének adott hangot, hogy az orvosok esetleg kémek." 

Azonban létezik egy meglehetősen jól dokumentált esemény egy ummita űrhajó leszállásáról, Madrid közelében, 1967. június 1-ről, amiről az ummiták jó néhány nappal korábban értesítettek egy általuk kiválasztott ufókutató csoportot. Az ummiták tevékenysége láthatóan arra irányul, hogy segítséget nyújtsanak tudósoknak olyan előremutató technológiák és elméletek kidolgozásában, melyek a technikai jellegű globális problémák megoldásához nyújthatnak támogatást.

1973-ban a Földön kialakult nukleáris fenyegetettség miatt az ummiták felszámolták ideiglenes lakhelyüket és elhagyták a Földet. 1980-ban a következő üzenetet küldték Dr. Antonio Riberának, az egyik spanyol ufókutatónak, aki korábban kapcsolatot tartott velük: "30 éve tanulmányozzuk tudományotokat, kultúrátokat, történelmeteket és civilizációtokat. Mindazt az információt, melyet a Földön összegyűjtöttünk egy titánium-kristály adathordozón magunkkal vittük. Szomorúan kellett tapasztalnunk, hogy a tudományotokat elsősorban háborúskodásra és önmagatok elpusztítására használjátok, mely folyamatosan az elsődleges célotok. Úgy viselkedtek mint a gyerekek, akik iszonyatos és veszélyes játékokkal szórakoznak, melyek majd elpusztítanak benneteket. SEMMIT SEM TEHETÜNK! A kozmikus törvény kimondja, minden világnak a saját útját kell járnia, akár túlél, akár elpusztul. A második lehetőséget választottátok. Elpusztítjátok bolygótokat, megsemmisítitek a fajokat, szennyezitek a légkörötöket és a tengereiteket egészen addig, amíg ezek a folyamatok már visszafordíthatatlanokká válnak. Szomorúsággal, de tudomásul vesszük őrült döntésetek, és elfogadjuk, hogy a döntés csakis a tietek. Nem tudunk messzire a jövőtökbe látni, mert viselkedésetek teljességgel meg jósolhatatlan, és vibrál, egyfajta paranoia-közeli állapotban. Mint kozmoszbéli idősebb testvéreitek teljes szívvel figyelemmel kísérjük megváltozásotokat. Ne pusztítsátok el csodálatos kék bolygótokat, e ritka légkörrel rendelkező világot, mely oly csodálatosan lebeg az űrben és nyüzsög rajta az élet. A TI DÖNTÉSETEK." 

Szerencsére azonban úgy tűnik meggondolták magukat, hiszen a jól ismert jelzést magukon viselő ummita űrhajók azóta is itt-ott feltűnnek bolygónk egén. Az ummiták beszámolnak más földönkívüli fajokról is, melyek rendszeres látogatják bolygónkat. Állításuk szerint ezeket valamelyik csoportot nagyon, valamelyiket kevésbé érdekli a másik csoport. Valamelyik együttműködik a másikkal, valamelyik elkerüli a másikat. Az ummiták szerint Földünk egy nagy megfigyelő és kísérleti terület számos földönkívüli faj számára, akik különböző társadalmi rétegekbe telepedtek le leginkább az Észak-Amerikai kontinensen.

Az UMMO bolygó adatai összehasonlítva a Földdel :

Föld - Ummo

Egyenlítői sugár : 6378,388 km - 7251,608 km
Tömeg : 5,979 trillió tonna - 9,360 trillió tonna
Tengelyforgás : 24,38 óra - 30,92 óra
Gravitáció : 9.81 m/s2 - 11,88 m/s2
Szárazföldek és a vizek
aránya : 29% / 71% - 38% / 62%
Naptól való távolság : 149.504.000 km - 99.600.000 km
1 év hossza : 365 nap - 212 nap

Az IUMMA ( Ummo központi csillagának ) adatai összehasonlítva a Napunkkal:
Nap - IUMMA

Tömeg : 1,991×1033g - 1,48×1033g
Hőmérséklet : 5785 K - 4580 K
Magnitúdó
( Abszolút fényesség ): 4,73 - 7,4
Spektrum : G - K

Az UMMO főként vízből áll, légköre hasonló a földihez. Élővilága színes, de kevésbé olyan változatos mint a Földön.


(...) 

Forrás. 
AJÁNLOTT OLVASMÁNY MAGYARUL (tényleg nagyon érdekes).

16 megjegyzés:

  1. Na hogy oda ne rohanjak. Amint van egy lap ahol a lényegről esik szó, ott megjelennek a szeretetrezgők és ufó kutatók és szakértők. Én nem kételkedem abban, hogy van élet a földön kívül is,sőt hiszem hogy van. De ennek még egyszerűen nem érkezett el az ideje. Ettől sokkal földhözragadtabb dolgokat kell megoldani.Á.

    VálaszTörlés
  2. Imádom Mózi humorát... :)

    VálaszTörlés
  3. Több "földönkívüli" világleírással találkoztam, többnyire nyíltan, vagy latens módon az egységesítés, a globalizáció szükségességének gondolatával...
    -csak nem eszköz ez a téma is egy világuralomra törő intaktságára kényes kisebbségnek?
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  4. Mennyire számít a leírás megfogalmazása és stílusa a hitelesség eldöntésében...

    TT

    VálaszTörlés
  5. "30 éve tanulmányozzuk tudományotokat, kultúrátokat, történelmeteket és civilizációtokat. Mindazt az információt, melyet a Földön összegyűjtöttünk egy titánium-kristály adathordozón magunkkal vittük. Szomorúan kellett tapasztalnunk, hogy a tudományotokat elsősorban háborúskodásra és önmagatok elpusztítására használjátok, mely folyamatosan az elsődleges célotok. Úgy viselkedtek mint a gyerekek, akik iszonyatos és veszélyes játékokkal szórakoznak, melyek majd elpusztítanak benneteket. SEMMIT SEM TEHETÜNK! A kozmikus törvény kimondja, minden világnak a saját útját kell járnia, akár túlél, akár elpusztul. A második lehetőséget választottátok. Elpusztítjátok bolygótokat, megsemmisítitek a fajokat, szennyezitek a légkörötöket és a tengereiteket egészen addig, amíg ezek a folyamatok már visszafordíthatatlanokká válnak. Szomorúsággal, de tudomásul vesszük őrült döntésetek, és elfogadjuk, hogy a döntés csakis a tietek. Nem tudunk messzire a jövőtökbe látni, mert viselkedésetek teljességgel meg jósolhatatlan, és vibrál, egyfajta paranoia-közeli állapotban. Mint kozmoszbéli idősebb testvéreitek teljes szívvel figyelemmel kísérjük megváltozásotokat. Ne pusztítsátok el csodálatos kék bolygótokat, e ritka légkörrel rendelkező világot, mely oly csodálatosan lebeg az űrben és nyüzsög rajta az élet. A TI DÖNTÉSETEK."

    Már csak ettől is érdekes fickók ezek, nem igaz?

    mm

    VálaszTörlés
  6. Vettem az adást: nem ugrálok, nem nyugtalankodom, még van vizem, még van étek, békén maradok, még akkor is, ha az életet éppen mások élik, élvezik!
    Rám kivetett, hazámban számkivetett, sorsomba belenyugszom, s imádkozom, hogy gyönyörű szép bolygónkat mások élvezhessék! Ámen!
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  7. Érdekes Mózes, már csak azért is, mert ha az ember kívülállóként, de nem feltétlen földönkívüliként tekint az emberiségre, akkor ezeket a sorokat, amit legutóbbi hsz-ben írtál, bármelyikünk írhatta volna.

    Ez a paradoxon az egészben, hogy az emberiség döntő többsége tudja, hogy amerre tartunk ott csak a pusztulás és káosz vár ránk, és mégis menetelünk tovább ezen az úton. Szóval ehhez nem kellenek földönkívüli intelmek tudjuk mi ezt magunk is.

    Az már sajnálatos, hogy valami miatt mégsem térünk le erről az útról.

    Kraft

    VálaszTörlés
  8. Azért megnézném azt a földön kívüli civilizációt, amely tőlünk retteg. Ha olyan technikai fejlettségen vannak, hogy ide jöjjenek, akkor valami tudhatnak, amit mi nem. Őszinte leszek. Ha már elviselhetetlen az élet itt a földön, egy rakás ember elmenekül maga, a világ elől. Erre jók, hogy idegenekkel találkoznak. Sőt!!! Nekem olyan ismerősöm is volt aki azt állította, hogy ő maga ufo. Hozzáteszem elég komoly egyéb mentális dolgokat is tapasztaltunk nála.
    Csak azon gondolkozzunk el, ha igaz az idegenek látogatása, miért akarnak titokban maradni, és csak egy szűk csoport előtt mutatkozni? Ha jók, akkor segíthetnek, ami nem titkos,ha rosszak, már rég leigázták volna a földet. Biztos vannak más bolygókon is értelmes lények, de azt senki ne mondja, hogy 50-60 éve itt bujkálnak, és csak egy szűk kör előtt mutogatódnak. Azt észrevette már valaki, hogy folyton macerás életű emberek előtt mutatkoznak?
    Üdv: A

    VálaszTörlés
  9. Árpi. Ha elolvasod a bejegyzést, választ kapsz a kérdéseidre és azt is észreveheted, hogy nincs szó félelemről (ami a társadalmuk biztonságát illeti) az ummiták részéről. Sokan arra számítanak, hogy majd a földönkívüliek segíteni fognak, hogy elkerüljük az önpusztítást és, hogy scifi ajándék csodakütyük egy aranykorszakot teremtenek majd a földön. Az ummiták álláspontja ezzel szemben világos és szerintem teljesen logikus is: "A kozmikus törvény kimondja, minden világnak a saját útját kell járnia, akár túlél, akár elpusztul." Az ummitákkal nem kell "a sorok közt olvasni", világos, egyenes és szerintem teljesen észszerű a mondanivalójuk és ha ezt megértjük, akkor nincs ok olyasmit feltételezni, hogy az ummitákkal való találkozási beszámolások valamiféle menekülés a valóság elől.

    mm

    VálaszTörlés
  10. Csak megjegyzem , hogy az A aláíró az nem én vagyok, de mindig nekem válaszoltok , ha Ő beír. Kösz. Á.

    VálaszTörlés
  11. Mm. Az mindenesetre érdekes, hogy ezt meg símán elhiszed, és terjesztésre érdemesnek tartod.
    Én továbbra is jobban hiszek az ősi szent iratoknak, és jóslatoknak. (Lásd TT linkjét).
    Szulthan

    VálaszTörlés
  12. Szulthan. Valóban "terjesztésre érdemesnek tartom" mint ahogy már mondtam, de honnan veszed, hogy "elhiszem"? A hit a vallás/misztikum területe, az ummita levelek pedig a racionalitás területe: nagyon érdekes dolgokat mondanak és ezért érdemes olvasni őket, de nincs elég bizonyíték ahhoz, hogy el tudjuk dönteni, valóban létezik-e Ummo vagy csak nagyon okos emberek találták ki az egészet. Gratula az új paciért egyébként és ha majd jobban megismered, észre fogod venni, hogy soha semmi sem a lovas "produkciója", hanem a ló és a lovas együttérzésének/együttműködésének a hatása.

    mm

    VálaszTörlés
  13. Ez pontosan így van, mm, a lány produkciója az az, hogy ehhez az együttműködéshez megnyerte a lovat.
    Szulthan

    VálaszTörlés
  14. Ami az egyikünknek misztikum, az a másikunknak már tapasztalatból erőt merítő racionalitás.

    TT

    VálaszTörlés
  15. Szűrve tessék olvasni:

    "Sok ember számára nem titok, hogy a jelenlegi világ valóságos realitása messze van a igazságtól, mivel egy olyan világban élünk, ahol természetes dolog az olyan fokú globális hazugság, csalás és manipuláció, amiben az igazság ténye számunkra szinte felismerhetetlen! A fizikai világunkat az igazságot megmutató szemléleten keresztül nyugodtan nevezhetjük rabszolgatartó társadalomnak. Azoknak, akik ebben a “mátrix” kiismerésében még csak kezdők, nyugodtan megmondhatjuk, hogy vannak olyan emberek, akik fantasztikus munkát végeznek az igazság napvilágra hozatala érdekében, mint amilyen David Icke vagy N. Lesanov meg még sokan mások is. Az információ tengerében viszont nehezen lehet felismerni az igazságot, de aki keresi, az meg is találja. Számunkra fontos megemlíteni, hogy a háttérben álló “a szürke eminenciások” itt a Földön azok, akik dróton
    rángatják az embereket. De ők is csak gyalogosok a sötét erők hierarchiájában és csak kis részét alkotják annak a “polipnak”, amelynek bázisai a Holdon, a Marson, az Orion csillagképen át egészen a galaxisunkig vezet. Ennek a “polipnak” a kommunikációja hasonlít
    “maffia” által alkalmazott módszerre, ami azt jelenti, hogy a Földön uralkodó erőknek nincs annyi információja, hogy az egészet átlássák. A Földön lévő felső körök is még magasabb körökből vannak manipulálva és megtévesztve! Ezen kívül nem egységesek, és széthúzóak, mint ahogy negatív lényeknél ez természetes.

    Miért manipulálnak minket?

    A negatív entitásoknak ( parazitáknak ) csak egy fontos céljuk van, hogy uralkodhassanak másokon, mivel csak így tudnak energiát szerezni vagy inkább lopni. Az emberi fajt is azért igázták le és azért manipulálták, hogy egy agymosott csordát hozzanak létre, amelyből csak negatív csoportoknak származott hasznuk. Milyen haszonról van itt szó?
    Az energialopást már említettük ( az univerzumban ugyanis léteznek olyan lények, amelyek a negatív érzelmek energiáiból élnek), de a legfontosabb számukra a mi GÉNÁLLOMÁNYUNK!"

    http://kerekegeszember.hu/2012legendariuma/vilagvege-felemelkedes/felemelkedes-2012/mi-varhato-2011-es-2013-kozott/

    TT

    VálaszTörlés
  16. TT. Egyesek azt mondják, hogy a világegyetem magyarázatára nincs szükség az "Isten paraméterre". Szerintem és sokak szerint ez badarság. Viszont, valóban nincs szükség a "gonosz földönkívüliek" paraméterére, hogy megmagyarázzuk a földi pénzelitek törekvését egy planetáris hatalomra. Persze semmi olyan nem kizárható, amit nem lehet tényekkel megcáfolni és a "gonosz földönkívüliek" egy ilyen megcáfolhatatlan dolog. Ezt is használják ki azok, akik ebből Amerikában best-sellereket írnak és fizető előadásokat tartanak, mint pl Icke. Hagyjuk ezt a naív amerikaiaknak, mi tudjuk hogy a nemzetközi bankárdinasztiák hatalmát az emberiség történelme és szellemi gyengeségei alapozták meg. Mivel ezek a pénzhatalmak szintén emberből vannak, ők is éheznek a hatalomra, főleg miután már minden más földi javat megszereztek.

    mm

    VálaszTörlés