2011. szeptember 3., szombat

A Rothschild Polip


 Mézesmózes az egyik korábbi cikke végén LINK ajánlott egy érdekes olvasnivalót. Sajnos a cikk csak angol nyelven volt elérhető, de K.Á. barátunk vette a fáradságot, és lefordította. Köszönöm Árpinak az áldozatos munkáját, és Mézesmózesnek az iránymutatást, az alábbiakban közzétesszük az írást magyar nyelven. Kellemes borzongást!  /velorex
 
Írta:Vlada Sindjelic(2008)
Fordította: K.Á.


Marxizmus,  globalizmus, az új világrend, a liberalizmus ... Mindezek szépítő kijelentései egy jelenségnek, a Rothschild család láthatatlan birodalmának.

A Rothshildok nem halnak meg, egyszerűen áthaladnak a történelmen és a helyüket  feltűnés nélkül átveszik fiaik, unokáik.

 Az a beszéd járja, hogy a régi mester Jacob elhagyta a helyszínt, és a helyét elfoglalta fia Nathan (Nathaniel Rothschild Philip, aki az angol Rothschildok alapító nevét viseli). A súlyos teher az ifjú trónörökös vállára szakadt. De Nathan nincs egyedül. A birodalom működtetésében segítségére lesz nagybátyja Evelyn és Edmund és a család többi angol tagja (Catherine, Emma,  Leopold) és a francia unokatestvérek is (Dávid, Eduárd....)


Kép: Jacob Rothschild




A Rothschild család kitermelt már  kormányzókat, miniszterelnököket, minisztereket, felügyelőket, akik biztosítják azt, hogy minden a nagy terv szerint haladjon.
Az Európai Uniót a Rothschildok hozták létre (Schumann, a kazár). Az EU  Oroszország kizsákmányolója, amelyet fel kell szabadítani a szibériai teher alól.  Azzal a céllal, hogy  ez a munka megvalósuljon a Rothschildok  alkalmazták Sorost, Berezovskit, Hodorkovskit, Kaszparovot,  Mitalst ...

 Az örökös Nathan Rothschild (balra) a Rothschild gyarmatok egyik látogatása alkalmával
Ha szeretnénk leleplezni a hátteret és az  események okait, akkor bele kell ássuk magunkat a Rothschildi kazár dinasztia sötét történetébe , azonosítanunk kell az ügynököket, a szürke eminenciásokat, a kapzsi politikusokat, valamint a működésük  mechanizmusát.

Kezdjük a Rothshildokkal, a főszereplőkkel. Ők azok akik az asztalfőn ülnek.
KIK NAPJAINK ROTHSHILDJAI?
Bár már a második világháború óta a Rothschild közvélemény formáló  szakosztályai  arról  biztosítják az embereket, hogy a Rotschildok hatalma napjainkban jelentéktelen és mindössze a Franciaországi kiváló pincészeteikről, emberbarátiságukról és Nagy Britániai kertjeikről fognak már csak rájuk emlékezni, a valóság viszont egy teljesen más képet vetít előre. Építve az apáik és nagyapáik által lefektetett alapokra, a jelenlegi leszármazottak befejeznek egy küldetést amely évszázadokig tartott.
 Ma a Rothschildok a gőzmotorjai egy kazár vonatnak amely célba vette Oroszországot és a hatalmas kiterjedésű Szibériát. Erre  a vonatra amely a Balkánon keresztül halad kell majd felszálljanak az újonnan felvett NATO tagok katonaságai, akik majd a Rothschild birodalomért fognak harcolni.
A Frankfurti Vörös Pajzs
Annak érdekében, hogy jobban megismerjük az új uralkodókat és hercegeket, nézzük meg ennek a dinasztiának a kronológiai vonalát. Minden a 18. század vége felé kezdődött  Amshel (vagy Mózes Bauer) Rothschildal.
A Rothschildok (Rothschild lefordítva "a vörös pajzs"-ot jelent)Frankfurtból származnak. Nem véletlen, hogy ez a legnagyobb pénzügyi központ az EU-ban. Nagyon jelzés értékű, hogy Frankfurt a székhelye a Közép-Európai Banknak és az összes nagy európai és amerikai bankoknak, amelyeknek többségét a dinasztia ellenőriz. A frankfurti tőzsde (a világ egyik legfontosabb tőzsdéje) is a "Deutsche Borse" -hez igazodik amely egyfelől a “Children’s Investment Trust” és “Atticus Capital”-on keresztül  a Rothshildok tulajdonában van, másfelől azok fiók telepein  “Merrill Lynch” és “Fidelity Investments” -en keresztül. Frankfurt város címere egy piros pajzs!Ez a szimbólum a kazár birodalom időszakára nyúlik vissza.

Az író Dejan Lucic ezt mondja a kazárokról:
90%-a a mai zsidóknak kazár származású. Ezek,  török-mongol törzsből tértek át  zsidó hitre  8. század közepén. Amikor a birodalmuk  széthullott a 10. században  Oroszország és Európa szerte telepedtek le és később  az amerikai kontinensen is. Ezek áttértek és nem sémi (szemita) származásúak egyáltalán. A szemita zsidók  Palesztinából érkeztek  és számuk 7 és 10% közé tehető.
Amshelnek  öt fia volt, akit elhelyezett Európa-szerte. Salomon ment Bécsbe, Carl-Nápolyba, Nathan Londonba, James Párizsba és az ötödik fia Amshel maradt Frankfurtban. Kevesebb, mint kétszáz év alatt, fiai és leszármazottaik leigázták a nyugatot. Így fektették le a  "Pax Judaica" alapjait. A család feje  az angol-francia Rothschild által vezetett csapat, Jacob Rothschild fia Nathan. Az angol csapatot a megidősödött Edmund és Evelyn és a fiatal Nathan vezeti, a francia csapatot pedig David és Eduárd.



AZ ANGOL ROTHSCHILDOK 
Az angol ágát  a Rothschildoknak  Nathan Meyer alapította, a harmadik Amshel fia. A 19. és 20. században ez a család szövetséget hozott  létre az angol koronával,  Nagy-Britannia modern történelme  elválaszthatatlanul kötődik a kazár dinasztiához. Ma, a kazár triumvirátus a fent említett Evelyn, Edmund és Nathan által képviseltetett.
Edmund Rothschild (1916)  
Karrierjét úgy építette fel, hogy a Kazár-Brit érdekeket  érvényesítette és keresztül vitte a háború utáni Japánba. Winston Churchillel együttműködve megalapította a Brinco társaságot (British Newfoundland Development Corporation) Kanadában. Edmund lánya Catherine feleségül megy Marcus Egiushoz a „Barclay” globális pénzügyi csoport  elnökéhez (az ABN-AMRO, egy  holland bankcsoport felvásárlását követően, a két Rothschild csoport eggyé válik)
 Marcus  a BBC vállalat feje is egyben.
Evelyn Rothschild (1931)
Miután az angol és a francia Rothschild pénzügyi és banki csoportok egyesültek visszalépett ezeknek a vezető pozícióiból,de megmaradt a  hatalmas NM Rothschild & Sons, a londoni befektetési bank  vezérének.
Evelyn is ellenőrzése alatt tartja a sajtót (az Economist, a Daliy Telegraph ...).
Ő hozta létre a Banki és Pénzügyi  Történelem Tanulmányának Szövetségét amelynek székhelye Frankfurt.
Övé a De Biers nemzetközi vállalat, a térség vezető szereplője a gyémántok kitermelését, csiszolását és értékesítését illetően
Evelyn Rotschild feleségével együtt Lynn Foresterrel  irányítják a "FirstMark Communications International LLC" és a "FieldFresh Foods" vállalatokat a Mital  indiai családdal, ami valójában úgy működik , mint a Rothschildi érdekek és a tőke (a nagy "Bharti" csoport) képviselője.
A politika területén, Evelyn fő ügynökei Soros, Norman Lamont, Peter Mandelson (a kazár) Oliwer Letwin (a kazár) és Vernon Jordan.
Lamont befolyással bír a Konzervatív Párt és a potenciális miniszterelnök Michael Howard (a kazár)felett. Howard a kincstár minisztere volt, amikor Margaret Thatcher volt hivatalban. Részt vett a regionális konferenciákon  Stjepan Mesic-el (Horvátország) és Boris Tadic-al (Szerbia) közösen. Peter Mandelson Nagy-Britannia jelenlegi biztosa az EU-ban, és közel van a Munkáspárthoz  és Tony Blaire-hez.
Norman Lamont (balra) Mesic (Horvátország elnöke) és Tadic (elnöke Szerbia)
Másrészt, Vernon Jordan (Lazard Bank) nagyon befolyásos a Demokrata Pártban az USA-ban (ő volt a tanácsadója, Bill Clintonnak és John Carrey kampányát vezette2004-ben). Evelyn felesége Lynn finanszírozta  Bill Clinton elnökválasztási kampányát és egyben közeli barátja Hillary Clintonnak.
Evelyn a Yorki herceghez is nagyon közel áll, Prince Edwardhoz( Erzsébet Királyné fia), ami csak részben mutatja a Brit királyi dinasztia és a Rothschild család  hosszú távú kapcsolatát.
-Nathan Rothschild Philip (1971)
A fiatal Nathan , Jacob Rothschildnak a fia, akitől számtalan menedzsert, ügynököt,  létfontosságú politikai befolyást örökölt, úgy a  gazdasági életben mint a média-és katonai intézmények területén az egész világon, beleértve még a Butrinti régészeti lelőhelyet is  Albániában ...
A cégek és vállalatok "RIT Capital", "Atticus Capital", "JNR Limited", "NM Rothschild", "Vanco", "Trigranit", "British Petroleum", Rio Tinto, csak egy része a forrásoknak, amelyek az új királynak a rendelkezésére állnak a saját Keleti keresztes hadjáratához. Ennek elérése érdekében  az ő szolgálatában nem csak a nyugati nómenklatúra, az EU, a NATO, Nagy-Britannia áll,   hanem számos pénzügyi és politikai szövetségese  egész Európában és Ázsiában (Soros, Berezovski, Djukanovics, a Mitals ...).

Jacob Rothschild (apa)

A FRANCIA Rothschildok

A francia Rothschild dinasztia, amely által alapított James Meyer által lett alapítva, a brit triumvirátus oldalsó szárnyának védelme. A francia Rothschildokat David Rene és Eduard Rothschild,  Guy Rothschild (1909-2007) fiai képviselik.
   David Rene Rothschild (1942)
  David a NM Rothschild csoport vezetője, amely megoszlik az angol és a francia Rothschildok között. A "Rothschild & Cie Banque", egy befolyásos, Nyugat-Európai  befektetési bank vezére is egyben.
 Eduard Rothschild (1957 )                   
          
Dávid féltestvére Eduard is tagja a befektetési banknak. Ezen felül, ő irányítja a neves francia újságot a  "Liberation"-t. Ő a vezetője a "Imerys" kohászati cégnek, amely 1880 óta a Rothschildok tulajdonában van.

A Rothschildok Szerbiában


Szerbiában, az új király több sávban halad előre, így megpróbálják átvenni a bányászati  medencéket, az energiatermelést, az élelmiszeripart, a médiát ... Az első vonalat egy ideje már Soros György képviseli, ő a  döntő erőkarja a terjeszkedésnek  kelet felé, és az első küldötte Nathan Rothschildnak Serbiában.


Soros (Schwartz)György, a Rothshildok fő ügynöke.

Soros György és az ő kapcsolatai a Rothschildokkal.

Soros egy magyar (kazár) zsidó , Budapesten született 1930-ban György Schwartz néven (1936-ban szülei megváltoztatták a vezetéknevüket  Soros-ra). Tanulmányait Londonban végezte és 1950-es években ment az Egyesült Államokba. Kifejlődésében fontos szerepe volt a kazár Carl Popper -nek aki jóváhagyta Soros projektjeit és mentora volt.

Szerte a világon, ez a szürke eminenciás úgy képviselteti magát mint a " számítógépes korszak Robin Hoodja", mert látszólag úgy tesz, mintha a gazdag országok pénzét az alapítványain keresztül
nagyvonalúan Kelet Európának és Oroszországnak adná.

Ily módon telepíti a „demokráciát” és „civil társadalmat”olyan országokban amelyek a kommunista elnyomás alatt szenvedtek és kimerültek, azon kommunizmus alatt amely ezekre az országokra volt erőltetve, nem mások által mint maguktól Rothschildoktól.

Karrierjét az egész világon folytatott pénzügyi spekulációkból építette fel, többnyire azon befektetési alapoknak köszönhetően „Quantum Funds” amelyeknek menedzserei egyben az ő ügynökei akik Olasz és Svájci pénzemberek.

A kapcsolat, Soros és a Rothschildok között egy bizalmi emberek hálózatából tevődik össze,  akik közigazgatási alapok, trösztök, vállalatok bankok bizottságaiban ülnek  Egyik  ilyen ember volt egy bizonyos Richard Katz (szintén kazár),  a "Quantum Fund" bizottság tagja. Ugyanakkor vezetője volt "Rothschild Italia SpA"-nak, és tagja a  "NM Rothschild & Sons " kereskedelmi bank bizottságának Londonban. Egy másik fontos játékos Nils O. Taube aki szintén tagja Quantum-nak és  "St. James Place Capital" befektetési csoportnak, amely most Nathaniel Rothschildhoz tartozik.


A kapcsolat a Societe Generale Bank-on keresztül is megvalósul és annak menedzserén keresztül Michael Cicurel, aki elnöke az Edmund Rothschild menedzsmentnek és tagja a Rothschild és Cie  Banque Tanácsának. Soros másik gyakori partnere a kazár  James Goldsmith volt aki a Rothscild dinasztiához tartozott.

Soros Hálózat Szerbiában

Szerbiában, ez a szürke eminenciás a talajt készíti elő  Nathaniel Rothschild számára  és fontos alkotója a politikai, jogi, gazdasági, kulturális és média-képnek  a szerb társadalomban. Céljai elérésének érdekében arra törekszik, hogy kiszorítsa a Szerbiai Ortodox Templomot (vallást) a szerb nyelvet, a cirill ábécét, a szerb történelmet és a nacionalizmust. Az ő befolyása visszavezethető a az 1990-es években létrehozott alapítványok és társaságokon keresztül “Open Society Fund”, :Humanitarian Rights Fund”, “Helsinki Committee”, “Belgrade Circle”, “European Movement”, “Centre for Anti-War Action”, “NUNS”, “ANEM”, “OTPOR”...

Ma az összes vezető civil szervezet a Rothschildok kirendeltségei, és nemcsak a legnagyobb politikai befolyás elérésével vannak megbízva, hanem a nemzet pszihológiai alakításával is. A  népírtási bűnös gondolkodás vádja és egyetemes bűnrészesség a szerb nép felé való folyamatos sulykolásával, ezek a fantom szervezetek célja az emberekben félelmet és bűntudatot kelteni.
Ezen érzéseken keresztül akarják elérni a teljes közömbösséget egy darab föld iránt, vagy elűzni őket szülőföldjükről,  vagy más szóval gyarmatosítani őket. Mindezt a liberalizmus formájában is művelik amellyel a bomlást akarják  elérni az állami intézményekben,a családban, a nemzetben, tradíciókban, kultúrában így biztosítva szabad utat a Rothschild birodalom számára.
  A fent említett szervezetek mellett akik igen aktív résztvevői a támadásnak a következő szervezetek is segédkeznek "Yucom", a Belgrádi Emberi Jogokért Központ a Civil Kezdeményezés, a Központ a Kulturális Tisztaságért, a Nők Feketében , az Ifjúsági Kezdeményezés ...

Ennek az anti-szerb hisztériának támogatói  Sonja Biserko, Natasa Kandic, Vuco, Borka Pavicevic (a felesége  Nikola Barovic ügyvéd), Miljenko Dereta, Vojin Dimitrijevic, Srdja Popovic, Mirko Djordjevic, Biljana Srbljanovic, Zoran Ostojic, és az újságírók Petar Lukovic, Teofil Pancic, valamint az összes többi hírhedt soros védencek. Soros az antiszemitizmust is tolja, amelyet azután a "idegengyűlölő szerb társadalom"-nak tulajdonítanak. Azok akik ezért felelősök  Filip David, Jovan Byford László Sekel ... Különféle "események", fenyegető levelek, megrongált  műemlékek, graffitik mind részei ennek a tervnek. Nem szabad figyelmen kívül hagyni azt a tényt, hogy a Nyílt Társadalom Alap támogatja (mind anyagilag és ideológiailag)  melegjogi szervezeteket (Labris, Queeria, Meleg Szerbia ...).


Sonia  Bisreko, a szerbek elleni gyűlölet kezdeményezője

A Marketing, média és logisztikai támogatás ehhez a felforgató tervhez az olyan  „független” média segítségével valósul meg  mint a B92, a Studio B, TV Pink, TV Panonija, ANEM (a TV állomások Devic, RTV Globus, RTV M +, RTV Kraljevo, RTV Nisava , RTV Pancevo, RTV Spektar, RTV Trstenik, a rádió Radio 021, Bum 93, Radio Sombor, Rádió Index, Rádió Szabadka, Rádió Pirot, Radio Ozon ...), a "Szabad Európa" rádió ...

A kábel TV hálózat SBB és a műholdas televízió TOTAL TV, amelyek terjeszkednek ugyancsak Soros tulajdonában vannak. A gyártó cégek VIN és PG Network hozzájárulnak az információs egységhez. A Media Centre  biztosít további u.n. NGO publicitást.

Az elektronikus média mellett  a Soros listáján a következő újságok és magazinok is szerepelnek Danas, Vreme, Evropa, Republika, helyi média "helyi sajtó" független egyesülete (az újságok Pancevac, Kikindske, Vranjske novine, NASA rec ...), a kiadók Szamizdat, Dan graf, Stubovi kultúra, Fabrika knjiga, Klio, Aleksandrija Nyomda, a könyv forgalmazók Bookbridge, Beopolis ...

A Sense információs irodát is kézben tartja  és a két vezető tudósító ügynökséget Szerbiában - Beta és Fonet-et. Ugyanakkor ezen  ügynökségek az AP (Associated Press) és a Reuters kirendeltségei, amelyeket a 19. század óta a Rothschildok birtokolnak. Soros, a kulturális és oktatási intézményekhez, színházakhoz, a Nemzeti Könyvtár, a Történeti Levéltár, Sanu (Szerb Tudományos és Művészeti Akadémia)-ába is beépült.

Maga köré gyűjtött egy nagy csoport színészt, rendezőt, drámaírót, zenészt, írót, tudóst, elemzőt, egykori diplomatákat, akik az animáció részei és így segítik őt hogy minél több követője legyen.
Két Gorans - Markovic (akiknek mentora Bernard Levi,  Bernard Coushner jó barátja) Meg kell említeni Soros  oktatási szervezeteit is: az Unió Egyetem, az Alternatív Akadémiai Oktatási Hálózat (AAOM), a Belgrádi Nyitott Iskola, a Nők Oktatási Centruma  (amely  a feminista csoportból nőtte ki magát "Nő és Társadalom") .. .

Ezek toborozzák  Soros jövőbeni zsoldosait. A jogi tanulmányok fejlesztésére irányuló központ - Human Rights Watch (HRW) is jelen van. CESID és a többi szavazó szervezetek is  ugyanabban a táborban vannak.

A Rothschildok politikai szerzeménye

 A "nem-kormányzati" szektor mellett , Soros már a pénzügyekre is rátette a kezét ,  őket különféle "szakértők"-ön keresztül kontrollálja  (G17 +), akik az "Open Society"-in keresztül vannak finanszírozva..


E mellett ki kell emelnünk azt, hogy Soros a Societe Generale Bank-ban is birtokol részvényeket, amely egy jelentős része a pénzügyi piacoknak. A hágai törvényszék is  Soros pénzeszközeiből van finanszírozva.

 Soros  legaktívabb exponensei a szerb politikai életetben (persze eltekintve a "nem-kormányzati" rendszer és a G17 +) az LDP és Cedomir Jovanovic körüli tömörülés  ami a legdrágább ROTHSCHILD befektetés volt a legutóbbi parlamenti választásokon. A(B92 Rádió)-ban játszodó Pescanik show vendégeivel együtt,ez az anti-szerb csoport hangoztatja a legbrutálisabban és leghangosabban Nathaniel Rothschild ötleteit.
Ennek a virágzó csoportnak szószolója nem más mint Latinka Perovic, a modern liberalizmus megalkotója Szerbiában.

Oliver Dulic
Azt kell mondanunk, hogy Soros befolyása a Demokrata Pártban is terjed. A legjobb példa erre a  Oliver Dulic megválasztása a Szerb Parlament elnökévé, aki nem más mint  Sonja Liht személyzete.
Melyek a Rothshildok érdekeltségei Kosovóban és Vajdaságban?  

Fontos Rothshild cégek ebben a régióban a Carlyle Group és az International Crisis Group, amelyek  Soros által irányítva  éveken keresztül a független  Koszovóért kampányoltak . Soroson kívül, a csoport  Rupert Murdoch (Sky), Goldman Sacks, a JP Morgan -on keresztül is finanszírozva voltak.... A csoport tagjai voltak vagy jelenleg is azok Marti Ahtisari, James Lion, Morton Abramovics, Louise Arbour, Bzezinski, Wesley Clark, Mihail Hodorkovski, Thorvald Stoltenberg ... A személyzet  változott, de az anti-szerb politika nem.
Marti Ahtisari a  Rothschildok egyik képviselője.

Független Koszovó is  Rothshildok érdekeltségei közé tartozik, mert a "szerb Kuvait" óriási  ólom, cink, arany, szén tartalékokkal rendelkezik ...  Koszovó és Metohija megszállása óta Soros rengeteg pénzt és energiát fektetett, hogy megszerezzék a Trepca-t a Rothshildoknak. Fontos láncszem Agron Dida,  az energiai és a bányászati  miniszter-helyettes a koszovói kormányban, akit azután választottak meg, miután tagja lett  KFOS (az egyik Soros szervezetnek). A függetlenség létfontosságú a Rothshildok  bányászati ​​és kohászati ​​cégeinek, mivel ez biztosítsa számukra az akadálymentes útvonalat, hogy megkaparintsák az ásványi vagyonokat és energiaforrásokat , amelyekből hiány van  a világon.

Időközben az Alferon cég felvásárolta  Feronikl kohászati üzemet, amely tulajdonosa több külszíni bányának. Alferon tulajdonosa három üzletember Kazahsztánból (azaz Rothshildok iparmágnásai az egyik közülük Alexander Mashkevic, szintén kazár), és része a ENRC (Eurázsiai Természeti Erőforrások Társaságnak). 

Az ENRC és Alferon vezetője van Johannes Sittard egyike a  Rothschildok ügynökeinek, és egészen a közelmúltig a jobb keze Lakshmi Mital-nak (Rothschildok egyik  "befektetője”). Mital befektetett 100 millió dollárt a cég fejlesztésére. Eltekintve Alferon-tól, a Global Steel Corporation (tulajdonos  Pramód Mital) is jelen van Koszovóban,  a bolgár Kremikovici ágon keresztül, amely  2005-ben szerezte meg. Ez a cég vásárolta meg a Lamkos gyárat ( horganyzott acélt gyártó)  Vucitrn-ban. Meg kell említeni, hogy ez a vállalat is megvásárolta  Lemind öntödét Leskovac-ban és Zastava Smithy-t  Kragujevac-ban.

Ugyanakkor, Soros befolyását bővíti a Koszovói Alapon keresztül  az   Open Society (KFOS) és egyéb csatlósokon keresztül finanszírozva  a médiát (Koha ditore), politikusokat (Veton Suroi) ... Egyazon lánc része Ekrem Luka, aki megszerezte a  Pec-i sörgyárat. Ő koordinálja a többi nem kormányzati ágazatokat a Balkáni Emberi Jogi hálózaton keresztül.

Kiváltságokat  is biztosított magának az Alcatel, a Koszovói mobiltelefon-vállalatnál, amit közvetetten a Globalstar LP-én keresztül kontrollál.

Koszovó és Metohija (Albán medence ford.) lenyúlásában szerepelt áldozatos munkája mellett , Soros és a Nemzetközi Krízis Csoport nagy figyelmet szentel a Vajdaságnak is.
Együttműködve e tartomány kormányával a Vajdaságot ugyanahhoz az asztalhoz akarják leültetni mint Horvátországot, Magyarországot és Romániát amelyek mindegyike Rothschild proxy. (ford. megj.  proxynak, helyesebben proxy szervernek (angol „helyettes”, „megbízott”, „közvetítő”) nevezzük az olyan szervert (számítógép vagy szerveralkalmazás), ami a kliensek kéréseit köztes elemként más szerverekhez továbbítja.)  

Ezzel a céllal hozzák létre  a "Duna-projekt"-et Németország és Ausztria támogatásával.  E  gondolat szerint, a Vajdaságot be kell olvasztani egy Duna-medencei országok „Európai régiók” szövetségébe.  . Nem is olyan régen Zobel német nagykövet ( kazár) hívta fel erre a figyelmet, kétségtelenül szándékosan. Ezen  terv végrehajtása, mezőgazdasági telepek, tejgyárak,cukorgyárak, olajfinomítók és bankok megszerzésén keresztül valósul meg. Mezőgazdasági ingatlanok felvásárlása nagy számban történik a Horvátok által, akik máris több fontos élelmiszeripari gyárat vásároltak meg. Az Agrokor bekebelezte a Dijamantot, Zrenjanint, Frikomt,....

Nekse Csoport megvásárolta a Polet IGK, Strazilovo, valamint részvényei vannak a   Toza Markovic cégben ami egy építőanyag előállító vállalat(aki egyébként a Jelen Do üzemet birtokolja  és a mészkő kitermelési és előállítási jogát)  Somboled-et is felvásárolták. is vásárolt.
Másfelől úgy Ausztria mint Németország is vállalataikat helyezik el a tartományban. A német Nordzucker cég Vajdaság összes cukorgyárát felvásárolta . Az MG Kereskedelmi vállalattal
létrehozták a Sunoko céget és így több tízezer hektár földterület birtokába jutott. Stada felvásárolta a Hemofarmot. Vac felvásárolta Dnevniket Vovi Sadból. Az osztrák Erste Bank Novi Sad -ot székhelyének választotta. Az OTP bankcsoport és Metal Bank ugyanazt tette.

Ezek a dolgok egybeesnek a Magyarországi cégek  egyre intenzívebb behatolásával Szerbiába valamint a Magyar Kormány befolyásának növekedésével a térségben. Mindkettőt Nathaniel Rothschild támogatja. 

Meg kell említenünk, hogy az  Ausztriai szerbeknek kisebbségi státust garantáltak.
Ez lenne a szerbek státusa a jövőbeni szövetségben, amely az Alp-Adriai projektben  ami a Habsburg állam reinkarnációja lenne.

Befektetési Alapok

Nathaniel Rothschild Szerbiai előrehaladásának második vonalát befektetési alapok képezik a Virgin és egyéb egzotikus szigetekről, amelyeknek látszólagos tulajdonosai „orosz zsidók” (valójában kazárok). Az egyik legjelentősebb a Salford, a Virgin szigetekről, amely mögött Boris Berezovski (kazár) és Rothschild tőke áll. Ez az alap 2001-ben Londonban lett létrehozva és ma csaknem a teljes tejipart tulajdonolja Szerbiában. (Imlek, Novi Sad tejipar, Szabadka tejipar, Impaz, Zimony), a Bambi Konszern, Knjaz Milos ...

Boris Berezovski, a Rothshild ügynök akinek feladata Putyin megdöntése

Az Alap létrehozója  Eugene Geffy, a kazár Oroszországból, aki karrierjét  az orosz Alfa Banknál érte el amely Boris Berezovski hoz és Friedmanhoz kapcsolódik. A Salford Bizottság egyik tagja
Lord Tim Bell, aki Margaret Thatcher tanácsadója volt aki nagyon közel áll Berezovskihoz, Rupert Murdoch-hoz, Victor Yuschenko-hoz és jó kapcsolatokat ápolt Yelcinnel. Ennek az Alapnak az elnöke Klaus Mangel, aki Boris Berezovski partnere volt a Mercedes autók Oroszországi forgalmazásában.

Salford mellett az Ashmore befektetési alap is erősíti pozicíóit. A közelmúltban a Midland Resources-től átvette a Carnex-et. Ashmore a Rothchildok Atticusán keresztül van kontrollálva. Nevezetesen, az Ashmore tulajdonosa Michael Benson, az Amvescap egykori tagja. Ennél a cégnél van elhelyezve az Atticus tőkéje.

Midland Resources egy harmadik fontos befektetési alap amely  Alexander Schneider és Eduard Sifrin (akik mindketten kazárok!) által vannak működtetve. A  Midland csoport tulajdonában van a  Park és Kasina szálloda csoport  (legrégebbi szállodája Belgrádnak) és Pancevo Kikötő.


Királyi megjelenés

A  kolonizáció harmadik vonalát az építési,  bányászati, fémipari, pénzügyi és kiadói vállalatok foglalják el, amelyeknek többsége a fiatal Rothschildhoz kapcsolódnak.  Egyikük, és ugyanabban az időben, a legaktívabb cég a régióban a Trigranit, melynek székhelye Budapesten van, és amely az elmúlt években nőtte ki magát és a régió óriásává vált, vezető szerepet töltve be nagy beruházásoknál.

Rothschild és a Trigránit (Demján)

A fordító megjegyzése: Ez a tanulmány nem teljesen mentes, valószínűleg a szerző hazaszeretetéből, nemzeti önérzetéből fakadó elfogultságnak. Ennek ellenére érdemesnek tartottam a fordítás vállalkozására, mert ugyanakkor hűen tükrözi a világoligarchák működési mechanizmusát, amelyeknek megértése nélkül, reménytelen és kilátástalan minden küzdelem.
Folyt. Köv.

51 megjegyzés:

  1. Szép munka Árpi! Remélem, hogy sokan el fogják olvasni kis hazánkban. Hogy minél többnek ideje legyen elolvasni, most jó pár napig én nem is teszek fel rá új bejegyzést.

    mm

    VálaszTörlés
  2. Kösz Árpi a fordítást!

    Kraft

    VálaszTörlés
  3. "A népírtási bűnös gondolkodás vádja és egyetemes bűnrészesség a szerb nép felé való folyamatos sulykolásával, ezek a fantom szervezetek célja az emberekben félelmet és bűntudatot kelteni.
    Ezen érzéseken keresztül akarják elérni a teljes közömbösséget egy darab föld iránt, vagy elűzni őket szülőföldjükről, vagy más szóval gyarmatosítani őket. Mindezt a liberalizmus formájában is művelik amellyel a bomlást akarják elérni az állami intézményekben,a családban, a nemzetben, tradíciókban, kultúrában így biztosítva szabad utat a Rothschild birodalom számára."


    Azt hiszem, kicsiny hazánkban is ugyanezen recept szerint rombolnak, a tisztelt író nagyon jól összeszedte a módszereik lélektanát.

    VálaszTörlés
  4. Sokunk számára már szépen összeáll a kép. Gondolom, ezért is sürgőssé válik a bankár elitnek nyélbe ütni az "Európai Egyesült Államokat" (EEÁ), amely már nyiltan kizár mindent, ami állami szuverenításhoz emlékeztet. A román globalista elnök Basescu szerint a végső folyamatot 2-3 éven belül akarják elindítani és népszavazással elérni, hogy az európai népek önkéntesen adják át szuverenításukat. Valszeg úgy vélik, hogy veszélyes lenne számukra egyoldalúan megszüntetni az önálló európai nemzeteket, szükségük van a tömegek beleegyezésére. Sajnos elképzelhető, hogy ilyen rövid idő múlva még nem lesz elég felébredt ember leszavazni az EEÁ-t.

    mm

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm.
    Mint már korábban írtam, pár napja az OTP beadványt nyújtott be a Békés megyei bíróságra, amelyben leírja feketén fehéren, hogy a devizahitelek következményeiről Soroson kívül más nem tudhatott.

    Másik dolog,
    nem tudtam hova tenni első hallásra, hogy Oroszország elismeri a Libyai felkelők Tanácsát, főleg nem ezután
    http://www.youtube.com/watch?v=Iw5Ij_RFJ1Q

    Mert Ghadafinak minden hibája ellenére, komoly érdemei is vannak. Na de ma érthetővé vált az ami eddig nem volt érthető.Á.
    http://news.yahoo.com/blogs/envoy/libya-rebel-commander-contends-tortured-rendered-cia-153037850.html

    http://news.yahoo.com/libyan-intelligence-documents-show-ties-cia-102850383.html

    VálaszTörlés
  6. Állítólag Kadhafi nagyanyja egy líbiai zsidó volt. Ez azért nem is üt el annyira az összerakott képtől, igaz...?

    TT

    VálaszTörlés
  7. TT: "Állítólag Kadhafi nagyanyja egy líbiai zsidó volt." Vagy igaz, vagy nem. Nem kizárt ezzel zsarolta Izrael Kadhafit. Nem mindenki hálás az ilyen "vérvonalért", lásd. állítólag Hitler is azért gyűlölte anyját, hogy cselédként össze csúszott egy zsidóval. Ráadásul a zsidók szeretik titkolni, leplezni akár átkeresztelkedéssel is valódi kötődésüket, származásukat amíg el nem érik a kiszemelt célt. Ezt csak fiatalként tehetik sikerrel. Nem véletlen az az intelem: "Nézd meg az anyját, vedd el a lányát. Kadhafi esetében nagyanyót kellett volna nézni.

    Egyébként Kadhafi nagyapja székelyföldi, bikafalvi származású székely volt – Gedőfi. A Francia Idegenlégióban szolgált, és úgy ragadt Líbiában. Kadhafi arcán bizony van székely vonás, nem tipikus arab. Unokája egyszer meglátogatta a nagyszülői házat egy romániai látogatása során. Ráadásul Kadhafi 2. és jelenlegi felesége és négy gyermekük (felerészben) is magyar!
    Cionék egyik közösség bomlasztási trükkje, ha már nem tudnak teljesen valami élére állni, hogy a népszerű vezetőt lezsidózzák, hogy híveiben kételkedést esetleg elutasítást váltsanak ki.
    Kata

    VálaszTörlés
  8. Kérlek, szokjatok le a dehonesztáló: "kis hazánkban.", meg: "kicsiny hazánkban is", bosszantóan felháborító megfogalmazásról.
    Remélem, hogy sokunk önérzetét sérti.
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  9. Ha már Rothschild hétvége van, akkor itt a köv. teríték.
    Az újgazdag kínaiak Rothschild bort akarnak inni és ezért bármennyi pénzt megadnának.
    Á.
    http://www.businessweek.com/ap/financialnews/D9PHMRRO2.htm

    Kata, erről hol lehet többet megtudni?

    VálaszTörlés
  10. Orbán Viktor azt mondta, hogy régen volt ilyen nehéz ősz mint most lesz. A nemzet szuverénitása a tét. Ja és mindez az euró válság következtében.

    Erősen hiányolom, hogy senki sem kérdezte meg mi köze a kettőnek egymáshoz, avagy Rothschildék így szereznek hazát maguknak? Hát Orbán mentorának, Sorosnak milyen szerepe van ebben? Továbbá aki egy ország szuveranitását veszélybe sodorja, mindegy milyen indokkal az hazaárulást követ el.Á.
    Lehet hogy tényleg nehéz ősz lesz.

    VálaszTörlés
  11. "Bár az egy főre jutó borfogyasztás alig éri el az évi egy litert Kínában, szakértők szerint az ázsiai ország 2014-re már a világ hatodik legnagyobb borfogyasztó nemzete lehet. A borkultúra terjedésével párhuzamosan azonban a borhamisítás is virágzásnak indult....

    ...Az AFP hírügynökség által megszólaltatott szakértő szerint a kínai fogyasztóknak van miért óvatosnak lenni. Példának okáért több 1982-es Chateau Lafite Rothschild bor került piacra az ázsiai országban, mint amennyit Franciaországban összesen palackoztak."

    Árpi nem erre szokták mondani, hogy a fagyi visszanyalt?

    De kínaiak mindent könnyedén vesznek, így ezt is, íme:

    "Vang Li (Wang Li) néhány szóval így jellemzi a kínaiak és a vörös nektár közötti kapcsolatot: “A jó bor státusszimbólum”.”Nagy márka és magas ár a bor két fontos eleme”. A hamisítványé pedig a váratlan jószerencse."

    Szóval tök nem gáz a hamis borért milliókat kiadni.


    Ami pedig Orbán királyunkat illeti, nos megint olyan tétekkel játszik, ami nincs. Magyarország elveszti a szuverénitását? Ha-ha, az év vicce.
    Soros bátyánk pedig arany helyett jó (magyar) termőföldbe fekteti a pénzét, úgy gondolja hosszabb távon jövedelmezőbb. Az öreg tud valamit.

    Kraft

    VálaszTörlés
  12. Kraft, lehet így van, mármint a befektetés, de azért én még nem írom le a magyart....meg a szomszédokat sem. Mert annak ellenére, hogy komoly történelmileg megoldatlan feszültségek és lezáratlan viták vannak szomszédainkkal, csakis egymás mellett és egymás érdekeit szem előtt tartva van jövőnk, egyébként eltaposnak mint az egymással rivalizáló indián törzseket.Á.

    VálaszTörlés
  13. Van egy cikk a jövönkinfón, abból idézek egy sort.
    "Schröder szerint "Le kell mondani a nemzeti szuverenitásról." Továbbá az EU-Parlament egy külön bizottsága gyakorolná az euróövezet tagjai feletti ellenőrzést. Üdvözölte továbbá Angela Merkel és Nicolas Sarkozy törekvéseit, melyek egy közös gazdasági kormányra irányulnak.

    Forrás: EX-K3-Berlin.de"

    Valószínüleg erre utalhatott Orbán is mint Básescu is. Na ez tényleg forró ősz lesz és forró évek. Ezért kellett ide ez a mesterséges válság is, hogy a birkanépeket kiéheztessék, kifárasszák majd egy akolba tereljék. Á.

    VálaszTörlés
  14. http://www.delmagyar.hu/kulfold_hirek/ki_hinne_-_kadhafi_felesege_is_magyar/2212979/

    Gedőfi nagyapóról pedig egy székely kommentelő írta egyik fórumon.
    Kata

    VálaszTörlés
  15. És amíg a megoldatlan feszültségek ott vannak (Trianon) addig sajnos kevés az esélye az összefogásnak. Ez persze saját véleményem. Trianon ilyen szempontból többszörösen súlytotta közép-európát.

    A németek képesek voltak talpra állni, mi nem. Persze nem lehet közvetlen párhuzamot vonni a két ország között, de sok a hasonlóság.

    Árpi szerintem nem lehet várni semmire, és senkire. Magyarországot sem a Jobbik, sem az MSZ sem senki nem képes megmenteni, csak a magyarok. Együtt. Ez mindenkiben egyénileg kell elinduljon, mint ahogy mi is eljutottunk idáig, hogy sok folyamat mögé belátunk, de ez nem elégséges. Ennél van tovább is. Azt kell(ene) elérni.
    Rotschildék ellen csak egy fegyver van: a megmaradt saját önrendelkezésünkkel élni, mert Magyarországnak már nincs ilyen.

    Nekik fegyverarzenáljuk van, nekünk semmink, a józan eszünkön kívül. Ebből lehetne erőt meríteni, amíg nem késő.

    Ezt sokszor mondta Posta is, hogy ezzel előbb utóbb úgyis szembesülünk, csak nem mindegy, hogy villámcsapásként ér minket, vagy felkészülten.

    Kraft

    VálaszTörlés
  16. Traian Básescu
    -Basescu szavai szerint- három éven belül a politika asztalára kerül a kérdés, hogy az Európai Unióból (EU) Európai Egyesült Államok (EEÁ) legyen. Az EEÁ azt jelentené, mondta Basescu, hogy minden tagállam (kivéve persze egyelőre Franciaország, Nagy-Britannia és Németország, amiket nem könnyű beolvasztani) átadná nemzeti szuverenítását Brüsszelnek és az Európai Központi Banknak (amely éppen egy új óriás központot építtet magának Frankfurtban, ahonnan valaha indult a Rothschild bankárbirodalom), ami a költségvetést (az állami kiadások), az adórendszert (az állami bevételek) és a külpolitikát (az állam kapcsolata a világgal) illeti. Persze, ha ezek a kulcsterületek kiesnek az államok hatásköréből, a többi is automatikusan kiesik és teljesen megszűnik létezni a nemzeti függetlenség. Basescu szerint csak így lehet kimászni a gazdasági válságból, azaz „versenyképes” lenni és közben egy erős európai hadsereget is létrehozni.

    Az Ex-K3-Berlin.de német híroldal többek között Gerhard Schröder mai botrányos kijelentéseire hívja fel a figyelmet.

    A hajdani kancellár az euróválságból azt a következtetést vonta le, hogy az Európai Uniónak nagymértékű reformokon kell keresztülmennie. A "Der Spiegel" magazinnak adott interjújában elmondta: "Az az Európa, amit elképzelek, egy erősebben integrált Európa, kiegészítve Törökország tagságával és Oroszország részvételével."

    Az, hogy Oroszország bolond lenne magát a haldokló EU-hoz láncolni, egyértelmű. A nemzetközi erőviszonyok totális félreértelmezéséről tanúskodik az is, hogy Schröder, úgymond Európa vezető szerepének megerősítése végett tovább növelné az Unió hatáskörét a tagállamok felett. Így szerinte a jövőben elkerülhető, hogy Európa a Kína vezette Ázsia és a majdan újra megerősödő(?) USA közé ékelődve a jelentéktelenségben süllyedjen el.

    Schröder szerint "Le kell mondani a nemzeti szuverenitásról." Továbbá az EU-Parlament egy külön bizottsága gyakorolná az euróövezet tagjai feletti ellenőrzést. Üdvözölte továbbá Angela Merkel és Nicolas Sarkozy törekvéseit, melyek egy közös gazdasági kormányra irányulnak.

    Forrás: EX-K3-Berlin.de (jövönk info)

    Orbán Viktor
    Magyarország számára az ősz kifejezetten harcos lesz, s az ország szuverenitásáért vívott politikai küzdelem jegyében telik majd – jelentette ki Orbán Viktor. Szerinte „a válság rendkívüli, közvetlen veszélyeket rejt számunkra, s a magyar szuverenitás kérdése forog kockán”.

    Fiuk, Nat Rothschild kiadta az ukázt?Csak egy kicsit összehasonlításképpen....

    Kraft egyetértek, de akkor is kell egy zászló ami közös.Á.

    VálaszTörlés
  17. Itt is van, kicsit részletesebben:
    http://szentkoronaradio.com/kulfold/2011_04_08_kadhafi-felesege-magyar

    VálaszTörlés
  18. "A szuverenitás jövőbeni elvesztése azért érdekes kijelentés, mert az gazdasági értelemben valójában már megtörtént a 90-es években, a külföldi vállalatok túlsúlyba kerülésekor. A magyar államfők azóta gyakorlatilag nyugati érdekeket kiszolgáló kormányzói vagy nyersebben helytartói minőségben funkcionálnak, ami legélesebben pont most, Orbán Viktornál mutatkozik meg. (...)
    Orbán Viktornak tehát a szuverenitás visszaszerzéséért kéne küzdeni. A magyar kormány annyira nem szuverén, hogy 2009-ben egy miniszterelnökét már Brüsszelben váltották le, jelenleg pedig a Palesztin állam megszavazásának kérdéskörében várakozik a ’nagyok’ iránymutatására.

    Milyen szuverenitásról beszél akkor Orbán?
    Orbán Viktor valójában a magyar föld, a haza elvesztéséről beszél. Ha valaki tehát azt hiszi, hogy már nincs lejjebb, az nagyon téved.
    ”Normalcy biased” egy angol kifejezés, ami azt jelenti, hogy az emberek ragaszkodnak a normális képzeteikhez, és egyszerűen nem hiszik el, hogy a tragédia velük is megtörténhet.

    Orbán Viktor a diplomatáknak tartott beszédében a magyar nép lehetséges tragédiájáról, a haza elvesztéséről beszélt, pofátlan egyszerűséggel és közönnyel. Hogy mit jelent a haza elvesztése? Azt hogy a magyarság nem csak szolgájává válik az idegen befektetőknek, de akár földönfutóvá is válhat saját hazájában.
    Ez annyira nem fantazmagória, hogy a folyamat már elkezdődött.
    Itt nem egy nemzet beözönléséről van szó, mint a palesztinok esetében, hanem tehetős világpolgárok beözönléséről, az Orbán képviselte globalista utópia megvalósításáról, aminek következményei viszont hasonlók lehetnek a palesztinok kirekesztettségéhez saját földjükön.
    Nem képzelgés, létező alternatíva.

    Orbán Viktor tehát egyértelműen hazudik, amikor egyszerre beszél a magyarság felemelésére és a globalisták akaratának megvalósítására tett erőfeszítéseiről, mert a kettő egymásnak ellentmond."
    Küszöbön az ország elvesztése
    http://www.politaktika.hu/hirek/over_H12154
    Kata

    VálaszTörlés
  19. Orbán utolsó undormánya: a nemzeti szuverenításra hívatkozni, hogy olyan "megszorításokat" vezessen be, amelyek akkora szenvedéseket fognak okozni az átlag magyar embernek, hogy az majd önmagától fog lemondani a nemzeti szuverenításról amikor Orbán azt fogja hazudni, hogy csak a nemzeti szuverenítás árán lehet megszüntetni a szenvedéseket. Tipikus kazár csavar.

    mm

    VálaszTörlés
  20. Pontosan ez az Mózes, amit minden, de legalábbis minnél több magyarnak meg kéne értenie. Amíg ez nem történik meg, minden csak utópia és szócséplés.

    Árpi, ha a "megvilágosodás" megtörténik széles körben, akkor lesz közös zászló is, ha nem, akkor csak a történelem könyvekben olvashatnak majd a magyarokról.

    "Volt egy tehetséges, szorgalmas, de birka nép..."

    Ne így legyen.

    Kraft

    VálaszTörlés
  21. Nincs kristálygömböm, de valami mégis azt súgja, hogy nem lesz itt semmilyen Európai Egyesült Államok. Sőt, az ellenkezője inkább valószínű, mármint az EU darabokra hullása, ahogy ez az USA-val is előfordulhat.

    Kraft

    VálaszTörlés
  22. Kraft, jól érzed: "nem lesz itt semmilyen Európai Egyesült Államok", mégis öngyilkos módon erőltetik. Úgy tűnik, "megváltóként" Róna Pétert erőltetik ránk - most megy a vele való beetetésünk, LMP (tudjuk kik ők és hová igazoltak focizni)már egyenesen kormányfőnek jelölné Orbán helyett. Ahogy "illik", Róna hagyja még magát kéretni.
    Itt egy jó elemzés a valódi Róna Péterről: "Nő-e fű Róna Péter bölcseletei nyomán?" - de az alatta lévő írások is jók.
    http://lmv.hu/node/5640#comment-11199

    Orbánék dilemmája inkább az, hogy melyik variációból jönnek ki úgy, hogy 0-ra ne semmisüljenek meg:

    "Az összecsapás már szinte teljesen elkerülhetetlen (és ebben döntő szerepe van sajnos a magyar vérnek is) csak az a kérdés, hogy melyik provokáció ér majd célt ? A polgárháborús az éhséglázadásos vagy a szabadítsuk ki Budaházy-t jellegűek ?" Nos ezt érti Orbán a legkeményebb ősz alatt.
    Kata

    VálaszTörlés
  23. Kétségtelen, hogy kétségeinkkel, vitáinkkal, hozzászólalásainkkal alakítjuk az internetes közvéleményt, reményeim szerint a jó irányba.., ami összességében csak kevesekhez jut el, szemben a szervilis, irányított média lehengerlő, manipulatív, meghatározó ráhatásával!
    Ezzel azt kívánom jelezni, hogy az események egyre gyorsuló folyamatában már nem lehet elégséges a végül is passzív ténymegállapítás, tényfeltárás, vagy éppen korrektnek elfogadott helyzetértékelés!
    Hála Istennek, vannak kik ezt már régen felismerték, és tesznek, cselekednek!
    A személyeskedést elkerülve hivatkozhatom a TEMPO-párt tevékenységére, kik kitartó jogi aprómunkával szedik szét a rendszer alapjait.
    Előbb-utóbb, de inkább legyen előbb, ezeket a koordinálatlan pozitív törekvéseket rendezni, összehangolni, ha úgy tetszik, a hatékonyság érdekében, irányítani lesz szükségszerű!
    Ennek határát már néhányszor jeleztem, amit az érdekazonosság tesz kötelezővé, hisz ugyanazzal a gonddal, problémával kell szembenéznünk, megoldanunk.
    Az offenzíva, a nemtelen gyarmatosító támadás epicentruma a Kárpátmedence! Elvárható annyi belátás mindenkitől, hogy a mindnyájunkat érő, támadó zsidó totális-terrorizmusnak, együttesen álljunk ellent! Vallott nemzetiségünk figyelmen-kívül hagyásával! Közösen!
    Gyöngyösi Zoltán/piskota

    VálaszTörlés
  24. A polip fejét kell levágni, hogy az összes karja tehetetlen legyen.
    Jöjjenek csak ide, amikor már mindenütt katasztrófák lesznek.
    Jöjjenek csak.

    Minden ami eddigi históriánkban lezajlott, az erre a történelmi "pillanatra" készített fel minket. Ez a mi próbatételünk, ez a mi záróvizsgánk.

    Megfogyva bár, de törve nem...

    TT

    VálaszTörlés
  25. Nem, Kata, egész biztosan nem ilyesmire céloz királyunk, amikor "legkeményebb őszről" hablatyol. Arról van szó, hogy a következő napokban olyan hajmeresztő intézkedéseket fog bevezetni a narancs hatalom, amik által az átlagemberek maradék vagyona és megtakarítása el fog párologni a következő pár évben. Magyarán, teljes gőzzel átmegyünk most az új feodális Magyarországra, ahol a magyarok minimum 90% a nincstelenségben vagy annak a szélén fogja találni magát. Hogy erre miként fognak reagálni a cigányok? Szerintem nem fogja ez zavarni őket, mert közben marad a rendszer amiben az átlag cigány simán megélhet a "f@szábó", ahogy szokták mondani a kurucon. Ez a rendszer azért marad, mert valószínűleg az a cél, hogy mihamarabb cigány ország legyen Magyarországból. Mit gondol mindenki, miért nincs sosem népszámlálás, hogy tudjuk már végre mennyien vannak? Hát azért, hogy csak akkor vegye észre az átlag magyar, hogy cigányisztánban él, amikor már számszerint ő lesz a kissebség. Hogy miért kell az európai kazár eliteknek egy cigány Magyarország? Hát azért, mert egy cigány lakosság (múlt és nemzeti identitás nélkül) sokkal könnyebben manipulálható és jobbágy státuszban tartható.

    mm

    VálaszTörlés
  26. Ha valakinek még nem tiszta mi a feladatunk, annak még egy gondolat: értsétek meg, hogy ezt a szörnyeteget, amelyik behálózta a Földet másképpen nem lehet legyőzni, csak ha ITT van a feje a Kárpátok ÖLében.

    A bunkerből könnyen válhat koporsó.

    TT

    VálaszTörlés
  27. Sosem lesz itt a feje, TT. Mi a frászt csinálna itt? Olyan ez, mit a római birodalomban, amikor a kárpát medencében csak helytartó kormányzók voltak, az igazi urak még csak ide sem tették lábukat.

    mm

    VálaszTörlés
  28. Vannak komoly remények, de ezek nem abból állnak, hogy bárkinek a fejét is bárki levegye. Úgy gondolom, mint Kraft, a rendszer össze fog omlani, de nem három nap alatt. Tíz év, Húsz év, valami ilyesmi.

    mm

    VálaszTörlés
  29. Szerintem a nagy veszély a magyarság számára nem az, hogy ez az ördögi rendszer győzni fog, mert szerintem nem fog. A veszély az, hogy ameddig még tombol a rendszer, a magyar ember annyira kissebségbe szorul saját országában, hogy a jövő korszak magyar emberének már nem sok köze lesz a magyarsághoz. Ez a veszély fenyegeti egyébként a legtöbb európai népeket. Lassan egész európa egy multikulti, nemzeti identitás nélküli masszává válik. Lehet, hogy ebbe bele kell nyugodnunk, hogy ez a történelem fonala és hogy ebből a masszából fog megszületni a harmadik évezred gyermeke? Nem tudom, de úgy sejtem, hogy igen.

    mm

    VálaszTörlés
  30. Mindenesetre, szerintem a Jobbiknak az lenne a legfontosabb feladata most, hogy minden erővel felhívja a lakossát figyelmét arra, hogy amennyiben folytatódik a jelenlegi segélyrendszer, ami a cigányokat a szaporodásra ösztönzi, hamarosan a nem-cigány lakosság (a nemzeti kultúrájával és identitásával együtt, de még a magyar nyelv is elveszhet) kissebségbe szorul és aztán a következő időszakban teljesen el is tűnhet. Ezt Vona jól tudja, mégsem támadja pártja teljes erővel ezt a segélyrendszert (amit egyébként az szdsz erőszakolt az mszp-re)... Jelenlegi helyzet: ameddig az átlag nem-cigány házaspár egy gyereket (vagy még egyet sem) szül (egyre gyakrabban azt is külföldön, miután elhagyta hazáját), az átlag cigány házaspár Magyarországon legalább három gyereket szül, egyszerűen mert ebből él. Nem kell matek zseni lenni, hogy lássuk hová vezet ez.

    mm

    VálaszTörlés
  31. Egyébkét, ha valamelyik jobbikos vezető olvassa ezt, nyugodtan felveheti velem a kapcsolatot ezen a lapon, van pontos elképzelésem arról, hogy miként lehetne igazi munkát adni rengeteg (több százezer) cigány embernek a (szerintem számukra is megalázó) gyermekszaporító segély helyett és a 28 ezer forintos közmunka helyett (ami egyébként olyan bizonytalan, mint a kutya vacsorája, ha már elhagytuk a gyöngyöspatai látványpékség területét).

    mm

    VálaszTörlés
  32. Móz, ezt az ügyet az élet sorsszerűen fogja lerendezni, ahogy mindig mindent. Hogy mi a frászt keresnének itt? Kulcsszó: élettér.
    Te ne tudnád, hogy Bp. valójában milyen központ?
    A Kárpát-medence feletti uralom szerintem kulcsfontosságú ebben a nagyszabású invázióban. A háló kész, már csak a pókra (polipra) várunk, hogy beüljön a hálója közepébe. Orbán, Soros és a többiek ezt készítik elő már jó ideje.

    Nem kell feltétlenül lefejezésre gondolni egyébként, az emberek (már ha ezek egyáltalán emberek!) más következmények hatására is megváltozhatnak.

    TT

    VálaszTörlés
  33. Vona is egyre populistább!

    "Az én házam, az én váram"
    http://kuruc.info/r/2/84550/

    Hja, a bank által odaadott betétesek pénzéből... Jó kis vár ez.

    Kiszámoltam, hogy ha átváltják forintra a hitelemet, akkor a jelenlegi dupla törlesztőmtől is + 10 eFt-al lesz több a havi törlesztő. Fasza! Köszi Gábor! Remélem sikerrel jársz!
    :(

    TT

    VálaszTörlés
  34. TT ha lehetséges ne vigyük el a témát megint az ezotéria, földönkívülik stb.. irányába, mert már látom célzást tettél rá. Megnéztem az adott videót, ahol egy olyan elméletben gondolkodnak, hogy anno sok-sok évvel ezelőtt több faj "harcolt" azért, hogy ki lehessen a domináns faj, végül az ember kerül ki győztesen, ő kezdhetett el fejlődni, de maradtak itt földönkívüliek is fizikai valójukban és szellemvilágban egyaránt.

    Na ezt hagyjuk, mert nem vezet sehová.

    Mint az olyan kijelentések se, hogy le kell vágni a polip fejét.
    Ezek nagyon hangzatosak, de te is tudod, hogy nem lehetséges!

    Térjünk vissza a realitások talajára, ott pedig Mózes van, és mindaz, amit leír.
    Nem kell túl misztifikálni a Kárpát-medence jelentőségét sem, szerintem ennél sokkal jobb helyek is vannak a világon.

    Hangsúlyozom még egyszer, hogy minden az egyénen fog múlni. Ki mennyire lesz képes felfogni a körülötte zajló eseményeket, ki mennyire tud erre felkészülni, minden szinten.

    Orbán megszorító politikájának egy pozitív hozadéka lehet. Felgyorsítja ezt a folyamatot, mert Mózessel ellentétben én már nem 20-30 években gondolkodok, hanem csak években.

    Magyarország már jövőre súrolni fogja az élhetetlen ország kategóriáját, nagyon súlyos szegényedési folyamat indul be. Hogy kinél milyen reakciót vált ez ki, az a nagy kérdés, és igen itt jönne a Jobbik felelőssége, hogy mindezt amiről írok, és amiről Mózes is ír, ezt MINDEN létező kommunikációs csatornán a zemberek tudomására kellene hozni.

    Varga, is és Bogár is egyértelműen elmondta:

    Térj észhez magyar, vagy megdöglesz!

    Ez a realitás.

    Kraft

    VálaszTörlés
  35. Így van, Kraft, egyetértek.

    mm

    VálaszTörlés
  36. Nehogy azt hidd Kraft, hogy az ezotériába menekülök a realitások elől. Attól, hogy nem mindent materialista szemmel nézek, még van realitásérzékem, amivel pont azt érzékelem, hogy nem minden a realitásban történik a világban körülöttem, mivel a világ sem egysíkú - szerencsére.

    Látom, hogy a Te gondolataid is a felé terelődnek, hogy a megszorítások szükségesek a folyamat felgyorsításához, most már csak odáig kellene eljutni gondolatban, hogy ezek a szenvedések szükségesek, sút nélkülözhetetlenek a valódi fejlődéshez. Vagy meddig akartunk még ebben az elamerikanizálodott, globalizált, 100 csatornás, 100 hajfestékes langyos húgyban éldegélni - rabszolgaként?

    A rendszer jelenleg szar, de akkor miért keseregtek állandóan azon, hogy kezd összeomolni? Egy összeomlás nem lehet zökkenőmentes, hahó!!

    TT

    VálaszTörlés
  37. Már korábban írtam, hogy David Livingstone "Terrorism and Illuminati" című könyvében nagyon sok összefonódás le van már írva. (Egyiptomból kezdi...)

    Vagyis az egy hazugság, hogy minden a tizennyolcadik században kezdődött, mert nem ott kezdődött. ez bizony Babilonban kezdődött... vagy még előbb...

    a 13 vérvonal című könyvben is még több kapcsolat ki van fejtve. Ki-kinek az unokája, leszármazottja, stb.

    A történet NEM a Rotschildokról szól. Ez egy kitalált név. De már az ókorban és egyiptomban is volt egy vérvonal ami folyamatosan évszázadokon és évezredeken át az uralmat bitorolta.

    de továbbmegyek : ez még régebben kezdődött.... Atlantiszban. Az okkult tudást onnan hozták.

    A Rotschild is csak egy maya fátyol. Mögötte vannak még más fátylak. ha mögé néz az ember, akkor még mélyebbre és a történelem előtti időkbe jut.

    A MIÉRT-re fontos, hogy helyes választ kapjunk, különben nem fogjuk érteni az egészet.

    Miért kell leigázni a világot ? Mi a célja ennek ? Mi az értelme ? Mi hajtja ezt a "mozgalmat" ? Okkult tudás. Fekete mágia. Valami borzongtató sötét titok.

    Aki csak az anyagot bámulja, az nem érti nem is értheti meg teljesen, hogy mi miért van.

    A sok kis apró dolog valamilyen formában mind összefügg. Kiadja az eredményt, ha elég sok részletet vizsgál az ember.

    A Rotschild birodalom is csak egy szintje ennek. Aki csak ezt látja az megint át van verve... ÉS a lényeg el van előle leplezve...

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  38. Ameddig egyesek "vérvonalak", Atlantisz, "anunnakik" meg ilyesmi zagyvaságokon izgatják fel magukat, addig a valóvilágban a nemzetközi bankárok átveszik a hatalmat a nemzetek felett és mindannyian rabszolgává válunk. Nem képesregényről van szó, hanem a mindennapi valóságunkról. Rothschildék is gyalog járnak oda ahová bármelyik király, "vérvonal" vagy sem.

    mm

    VálaszTörlés
  39. Sajnálatos, de jövő képről nem beszélhetünk, mert azt nekünk kellene megteremtenünk.
    A múltunkat, jelenünket is már régen elvették, nem is értem, hogy ezt miért nem lehet felfogni..?
    Már régen a létezés szintjén vagyunk, életnek csak elborult elmével lehet nevezni! Országos átlagról beszélek.
    A kiszolgáltatottság, a nincstelenség, az elemi félelem, a brutális terror, a fenyegetettség, az ismeretek elvonása az, amivel a rendszer építkezik. De, hogy a kisajátított bitorolt hatalomban még biztosabban pöffeszkedjenek, a nyakunkba szabadították a pártrendszert, hogy még a fizikai-szellemi nyomorunkban is megosztottak legyünk!
    A minősíthetetlent, az elfogadhatatlant, ne fogadjátok el!
    Gyzoltán/piskota

    VálaszTörlés
  40. Most eljuttattatok arra a szintre, hogy fel kell tegyem a személyes kérdést:

    Mózi, Kraft! Ti hisztek Istenben?


    Ha igen, akkor miért gondoljátok úgy, hogy ez a szükségszerű folyamat nem az Ő műve?

    Ha nem, akkor miről beszélünk? A magyar a gyökereitől kezdve hívő ember volt.
    Meghallgatom Bogár és Varga riogatását, de velük ellentétben én azt mondom:
    Magyar, legyen hited és lészen országod!


    Mózi! Az elmúlt 3 évben sokunk szemét felnyitottad a világ egy olyan arcára, amit nem ismerhettünk meg átlagos szinten. Ezt a munkádat sokunk nevében megköszönöm! Ha „csak” ennyi volt a Te feladatod, akkor azt elfogadom. Azonban ha érzel még magadban további teremtő erőt, akkor tégy érte, hogy az általad felvázoltak NE következhessenek be! Említetted pl. hogy megoldásod van a cigányok részére! Kitűnő! Akkor miért nem keresel meg ezzel vezetőnek nevetett alakokat? Hátha egyik révén realizálódna a gondolatod. Másképp ez nem megy, csak úgy ha teszel érte. Senki nem fog megkeresni a saját gondolataidért, neked kell eljuttatni másokhoz (amint az teszed itt velünk nap mint nap), de most már döntéshozókhoz. Mi történik ha nem hallgatnak meg? Semmi, nem veszíthetsz. De ha befolyásolhatod az eseményeket, az már eredmény, nemigaz? Szerintem az.

    Kraft, ha pusztán tudományosan tekintjük a dolgot, akkor is látszik, hogy a világ mikro és makro irányban egyaránt végtelen. A létformáknál ez a dolog miért állna meg? Elhitették velünk, hogy a teremtés koronája az ember, holott ez törvényszerűen nem lehet igaz. Később elhitették velünk, hogy már teremtés sem volt, hanem minden magától alakult ki ilyen szépen rendezetten, törvényszerűen, „programozó” nélkül.

    És hogy mi az az okkult tudás, amit évezredek óta igyekeznek egyre durvább eszközökkel eltitkolni? Ez nem lehet más, mint a gondolatok teremtő ereje. Ennek érdekében zajlik a globalizáció, a gondolatképtelen, identitászavaros massza létrehozása, a materializmus erőszakos terjesztése, az egyházak züllesztése, a tv-csatornák agyszennyezése, a butított „oktatás”, a „tudomány” felsőbbrendűsége, a helyettünk gondolkodó számoló- és számítógépek, mobilok, kütyük eljuttatása mindenkihez, stb., stb.
    A legtitkosabb tudás az, hogy beavatás nélkül is minden ember nem csak elszenvedője, hanem alakítója is a világnak. Akik igazán uralkodni akarnak az emberiségen, azoknak ez a tudás elhallgatása elsődleges prioritású. Ezek a valakik valószínűleg nem emberi lények. Viszont az ő létezésük is szükségszerű, tervezett, ők a mi próbatételeink akadályai, vagyis inkább indikátorai.

    Az anyag és az idő nem létezik. Az anyag állóhullám, az idő mozgás. Minden más illúzió, ami a szemlélőtől függ.
    Te döntöd el mennyit teszel hozzá. :)

    TT

    VálaszTörlés
  41. TT biztos ismered ezt a tanmesét:

    Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy falu. A falu mentén egy esős évszakban kiáradt a folyó. A háborgó víz áttörte a gátat, és elárasztotta a falu utcáit. A házak egymás után dőltek össze, mindenki próbálta megmenteni családját, jószágait, kis vagyonkáját. Egyedül a pap nem menekült, nyugodtan ült, és nézte, ahogy a víz egyre magasabbra emelkedik. A falusiak egy csónakkal mentek érte, és így kérlelték:
    -Tisztelendő úr, fogja a holmiját, gyorsan szálljon be a csónakba, mert különben elviszi az árvíz, és akkor már nem tudunk magán segíteni!
    A pap azonban legyintett:
    -Hagyatok csak, én jóban vagyok Istennel, szolgálom őt, ezért bármi történik, ő is vigyáz rám, így nem lehet semmi bajom. Menjetek csak, magatokkal törődjetek!
    Másnap a víz annyira megemelkedett, hogy a papnak a templom legfelsőbb ablakába kellett felmásznia, nehogy elvigye az ár. A falusiak újra elmentek érte egy csónakkal.
    -Tisztelendő úr, jöjjön velünk, hiszen elviszi a víz, hadd segítsünk magán!
    A pap erre csak nevetett.
    -Mondtam már nektek,hogy én megegyeztem az Istennel. Életemben szolgálom őt, ezért ő is vigyáz énrám.
    Harmadnap már a templom tornyáig ért a víz. A legbátrabb falusiak megint megpróbálták megmenteni, de a pap csak azt ismételgette, ami korábban. Néhány óra múlva a pap elmerült a vízben és mivel nem tudott úszni, belefulladt.
    Halála után Szent Péter elé került,És így szólt hozzá nagy mérgesen:
    -Nekem egyezségem volt az Istennel, hogyha bajba jutok, segít rajtam, hiszen rendesen szolgálom. Miért nem segített hát mégsem?
    Szent Péter erre így válaszolt:
    -Ne Istent hibáztasd, hiszen ő háromszor is küldött neked segítséget, de te egyszer sem fogadtad el azt!

    No hát én így hiszek istenben, és nem úgy, ahogy a pap. Márpedig ha ez igaz, akkor nincsenek szükségszerű folyamatok, igenis irányítói vagyunk saját sorsunknak, nem azt kell várni, hogy majd isten megsegít.

    Kraft

    VálaszTörlés
  42. TT. Az okkultizmus és az ezotéria csöppet sem érdekelnek. Ha valakit ilyesmi izgat, legyen az ő problémája. Ami pedig Istent illeti, az irányelvem az, hogy segíts magadon és akkor (talán) Isten is megsegít. Magyarán, ha valaki tökön akar rúgni, nem úgy fogom fel, hogy ez Isten akarata, hanem igyekszem ezt kikerülni.

    mm

    VálaszTörlés
  43. "Az anyag és az idő nem létezik. Az anyag állóhullám, az idő mozgás."

    TT

    ezzel ki tudsz kergetni a világból :-)

    Menj le a henteshez, és kérjél 10 dkg állóhullámot :-)

    Kraft

    VálaszTörlés
  44. Kraft, a tengeralattjáró feltalálóját is kiröhögték eleinte. Előtte kinevették Galileit is, volt akit meg is égettek csak mert mást mondott mint ami a trendi. Sőt már azokat a görögöket is kinevették, akik valami nagyon mütyür "oszthatatlan" elemről beszéltek, ami mindent alkot.
    :)
    Ma már ezeken a dolgokon nem nevetünk.

    TT

    VálaszTörlés
  45. TT

    az akkor élő emberek részére teljesen irreleváns volt, hogy a Föld lapos-e vagy gömbölyű, mert az életükre ez semmi hatással nem volt, amit nagyjából 10 km2-en éltek le. Többnyire.

    Az, hogy az anyag létezik-e vagy sem, ez már egy merőben más kategória, a kettő közt párhuzamot vonni nem lehet.

    A mi világunkban létezik az idő is, és az anyag is. Ha nem így lenne, akkor a komplett fizikánkat ki kéne dobni, amivel azért lássuk be szondákat, és űrjárműveket juttatunk a Marsra és még tovább.

    Emlékszel a 8 évnyi mszp-szadesz ámokfutásra?
    Ugye milyen hosszú idő 8 év?

    Hát még milyen hosszú lesz Orbán 4 éve.

    Kraft

    VálaszTörlés
  46. A zsidó Rothschildok, a zsidóság emberiségellenes globalizációs törekvései, terrorja, kötelezővé teszi a nem-zsidók összefogását, Földünk emberi létezését is veszélyeztető nyíltan ellenséges förmedvényei ellen!
    Míg a nem-zsidók globalizációs terrornak vannak kitéve, addig a zsidóság változatlanul, sőt egyre erősebb tudatossággal vállalja fel a vallásának nevezett, a sovinizmus-rasszizmus himnuszának tekinthető ideológiáját, emberiségellenes téziseit.
    Akik úgy tesznek, úgy cselekednek, mintha ellenségeink lennének, bármennyire is fáj egyeseknek, azok bizony az ellenségeink!
    Gyzoltán/piskota

    VálaszTörlés
  47. Új kifejezés: "Rothschild-cionizmus"

    Érdekes film, kíváncsi vagyok a véleményetekre:
    Magyarország és ellenségei (2/..)
    http://www.youtube.com/watch?v=_ynGGPMxzb8&feature=related
    Kata

    VálaszTörlés
  48. Kösz a videót Kata.

    mm

    VálaszTörlés
  49. Ez az 1. rész szól az új, sok mindent tisztázó kifejezésről:
    Magyarország és ellenségei (1/..)
    http://www.youtube.com/watch?v=mBvm09de3Ac&feature=related
    Kata

    VálaszTörlés
  50. I just like the valuable information you provide on your articles.
    I'll bookmark your weblog and test once more right here frequently.
    I'm rather sure I'll be told plenty of new stuff proper here!
    Good luck for the next!

    My web-site ... Kit

    VálaszTörlés

  51. Kijutni a pénzügyi válság.. Kap biztosított, megfizethető hitelek adott maximális időtartama 48months a 3.5%-os kamatot hozzá a fő hitel egyensúlyt... a megértés, a pénzügyi stabilitás a mi nagy aggodalomra ad okot..

    Adunk ki hitelek összegét úgy gondoljuk, ügyfelünk megérdemli.. 100%-os garancia hitelek Top üzleti hitelek helyettesítő személyi kölcsönök...

    További információért, kap keresztül-hoz creditfunding@outlook.com

    VálaszTörlés