2011. június 6., hétfő

Oroszország arra figyelmeztet hogy az Amerikai Rendőr Állam vetekszik a náci SS-el

Írta: Sorcha Faal,
Fordította : Kásler Árpád

Az orosz külügyminisztérium által, Medvegyev elnök részére készített zord jelentés arra figyelmeztet, hogy az Egyesült Államok (Háttér Állami) hírszerzési és biztonsági szervezetek száma, mára nagyobb, mint az ugyanilyen erők létszáma a náci, fasiszta Németország1920-as éveiben.

A jelentés szerint, a náci Schutzstaffel (más néven az SS) a második világháború idején érte el tetőpontját , amikor több mint 1 millió német csatlakozott az egységhez, hogy egyik leginkább rettegett erővé váljon egész Európában, különösen 1934 után, amikor megkapták a koncentrációs táborok ellenőrzését, ahol azt mondják, hogy közel 10 millió embert öltek meg.

A történelem hihetetlen kifordított megismétlődésének lehet csak betudni, hogy az Egyesült Államok ma több, mint a náci Németország megfelelője, mert körülbelül 1.271 kormányzati szervezet és 1931 magánvállalat dolgozik különféle terrorizmus elleni küzdelemhez, valamint belbiztonság és a hírszerzéshez kapcsolódó programokban, amelyet a közelmúltban egy Washington Post vizsgálat így jellemzett illetve figyelmeztetett "olyan nagy, olyan ormótlan és olyan titokzatos, hogy senki sem tudja, mennyi pénzbe kerül, hány embert foglalkoztat, hány program létezik a rendszeren belül, illetve, hogy pontosan hány ügynökség végzi ugyanazt a munkát."

Orosz biztonsági szakértők azonban úgy becsülik, hogy a „háttér állami”erők létszáma az Egyesült Államokban, most már több mint 5 millióra tehető, ha beleszámítjuk a helyi, állami és szövetségi erőket, amelyek az Obama rendszer rendelkezésére állanak, amellyel továbbra is erőszakosan folyamatos megtorlást intéznek az amerikai nép ellen, amely példátlan a világ első demokráciáiban és semmilyen mérséklődésnek jelét sem mutatja, ahogy a teljes gazdasági összeomlás felé halad az ország.

És amit csak a gőgös arrogancia mintapéldájaként nevezhetünk meg, hogy Mark C. Toner az amerikai külügyminisztérium helyettes szóvivője a múlt héten figyelmeztette Kremlint, hogy "a gyülekezési szabadság alapvető jogának, az EBESZ (Európai Biztonsági és Együttműködési Európában
) valamennyi tagja elkötelezte magát" amiután a moszkvai rendőrség letartóztatott több tüntetőt, mindkét oldalról, egy homoszexuális tüntetés alkalmából, amely erőszakba torkollott.

Ez a figyelmeztetés amely a világ második legnagyobb rendőrállamától érkezik (kommunista Kína a legnagyobb) éles ellentétben áll azzal, hogy az elmúlt hétvégén brutálisan és erőszakosan letartóztatták az amerikai háborús veterán és Oroszország Ma újságíróját Ádám Kokesht és híveit az amerikai szövetségi rendőri erők,a "terrorisztikus tánc", vétsége miatt a Jefferson Memorial emlékműnél Washington DC-ben.

Ezeknek a "terrorista táncosoknak” a letartoztatása az amerikai szövetségi erők által, a Jefferson Memorial emlékparknál ironikus ellentétben áll az Amerikai Alapító Atya, Thomas Jefferson (1743-1826), akinek a tiszteletére épült az emlékhely, és aki egyszer azt mondta," Az emberi élet és boldogság, megóvása és nem azok megsemmisítése, az első és egyetlen célja a jó kormányzásnak. "

Az okról amiért Amerikának szüksége van ezekre a rendőrállami erőkre, ismét ironikusan előre figyelmeztetett Jefferson amikor azt mondta polgártársainak, "
Azt hiszem, hogy a banki intézmények sokkal veszélyesebbek a szabadságunkra, mint a fennálló hadseregek."

Jefferson figyelmeztetése a bankokról különösen akkor vált időszerűvé amikor az USA elindította legújabb háborúját Líbia ellen, a kormány dühös lett miután kiderült, hogy Obama személyes bankja, a Goldman Sachs , kifosztotta az állami befektetési alap több mint 1 milliárd dollárját, amelyet csakis Muammar Kadhafi megölésének hírével tudnának rejtve tartani.

Az amerikai nép, hasonlóképpen láthatta a nagykereskedelmi kifosztását a gazdaságuknak az Obama rezsim bankárjai által, aminek szándéka nem kevesebb mint az Egyesült Államok lerombolása annak érdekében, hogy adós-rabszolgák nemzetévé alakítsák át amely felett egy vállalati-kormányzati elit uralkodjon, akit nem érdekel a szabadság és törvényesség.

Még borzasztóbb, amiről május 18-i jelentésben beszámoltunk már, hogy az „USA egy Új Nyilatkozatot készít elő Világra Kiterjedő Végnéküli Háborúról” az új amerikai adós-rabszolgáknak a sorsa világ harcterein fog eldőlni, ahol meghalhatnak azért, hogy új elit mestereik továbbra is gazdagodjanak és feljussanak a kapzsiság oltárára milliók vére árán.

Azon amerikaiak számára akik azt hiszik, hogy megszabadulhatnak a brutális zsarnokságtól amelyet a rendőrállamuk szabadít rájuk, nagyot tévednek! Valójában csak a múlt héten az Egyesült Államok Belbiztonsági Minisztériuma egy új technológia kiépítésében kezdett amit úgy hívnak "Malintent Detection" (bűn gondolat érzékelése) ami arra lett tervezve, hogy figyelmeztesse a hatóságokat a "terrorista fenyegetés"-ekre.

Az angol író és újságíró George Orwell (1903-1950) az 1948-as disztópikus 1984 című regényében leírta egyszer, hogy amit az amerikai rendőr állam most csinál az figyelmeztetés: "az rettenetesen veszélyes, ha nyilvános helyen vagy egy képernyő előtt szabadjára engeded gondolataidat. A legkisebb dolog is lebuktathat. Egy ideges mozdulat, akaratlan pillanati szorongás, bármilyen rendellenesnek tekinthető motyogás, önmagadhoz való beszélés, vagy annak csak a látszata is mintha valami rejteni valód lenne, még a helytelen arckifejezés is büntetendő cselekmény.”

És hogy mit tartogathat a jövő ezeknek a valamikor szabad amerikaiak részére, Orwell ezt mondja...
Ha a jövőképet szeretnéd látni, képzeld el egy bakancs nyomait egy emberi arcon -örökre”

© június 2, 2011 az EU és az USA minden jog fenntartva. Eredeti forrás a WhatDoesItMean.Com.

18 megjegyzés:

  1. Árpi,

    köszönöm a cikket! Amúgy nem kell azon csodálkozni, hogy az amerikai rendőrállam hasonlít a náci időkre, valószínűleg ugyanazok az érdekkörök állnak a dolgok mögött..

    Szépen fogalmaztam? :o)

    VálaszTörlés
  2. Velorex, szépen fogalmaztál, mindössze az ok okozati összefüggések eredménye nem lesz ilyen szép. Viszont könnyű a dolguk,ezt meg kell hagyni, fejfájást még nem nagyon okoztak nekik, már csak abból is ítélve, hogy például senki sem veszi észre, még maguk a rendvédelmisek sem, hogy nem azért tüntetnek amiért elsősorban kellene, ha csak az itthoni eseményeket nézzük. A vezetés halálra röhögi magát ezen és úgy tesz mintha alkudozna, holott semmibe sem veszi őket, tegyük hozzá ,JOGGAL. Elég ha csak a képre tekintünk amit kitettél, akkor most mi van sünök?!Az akkori tüntetések nem voltak jogosak? Beteg ez a társadalom, de nem kicsit.Á.

    VálaszTörlés
  3. Ha a korabeli német és a mai amerikai lakosság arányát is nézzük, akkor nem olyan rémisztő ez az 5 millió. :)
    Tegyük fel, hogy akkoriban 50 millió volt a német lakosság, ebből 1 millió SS, ez 2%.
    Az USA 300 millió lakosából az 5 millió az 1,6%.

    Csak érdekességképpen. Csak a számok világában.

    Egyébként tényleg rémisztő, de nem meglepő, hogy ez a szuperhatalom kint és bent is igyekszik fenntartani a hegemóniáját. És az sem meglepő, hogy ezt már csak egyre erőszakosabb eszközökkel tudja megtenni.

    TT

    VálaszTörlés
  4. Az USA egy összeomlásban lévő birodalom és ezt tudják is az ottani elitek akik most mindent bevetnek, hogy az összeomlás mégsem következzen be. Hasonló a helyzet az EU-val is csak azzal a különbséggel, hogy az EU haldokló tigrisnek még fogai sincsenek (hadierő), csupán egy (egyelőre) stabilisabb valuta, mkint amilyen a dollár. Köszönhetően a kazár bankdinasztiáknak, a globalizáció vallás a gödör szélére vezette a nyugati világot és mivel már egy lépés elég, hogy bele is essen, egyre nagyobb a pánik. A nevető harmadik pedig természetesen Kína.

    Amúgy a Sorcha Faal hírforrás kábé olyan megbízható, mint bármelyik más titkos szolgálatok által működtetett dizinformációs lap. Sorcha Faal igazán nem is létezik, e név mögött egy bizonyos David Booth áll, aki rokoni kapcsolatban áll a brit Rothchild házzal.

    délelőtti látogató

    VálaszTörlés
  5. Földönkívüli bálnák?! Jaj nekünk! Csak nem tripla T hunyorog a sorsa fal mögött :)

    DDDDD

    VálaszTörlés
  6. Ha már földönkívüliekről esik szó, ez itt sokkal érdekesebb: http://www.youtube.com/watch?v=sTJt0LJZG2k&feature=player_embedded#at=140 A kép szerint alig képzelhető, hogy ez egy természetes valami, akkor hát micsoda?

    mm

    VálaszTörlés
  7. "Komolyan fontolgatják a Mars lakhatóvá tételét." http://egerjobbik.blogspot.com/2011/05/komolyan-fontolgatjak-mars-lakhatova.html

    Na és mi van akkor, ha már titokban ott is volnénk? http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1394322/Armchair-astronomer-discovers-structure-Mars-Google.html Ha pedig így van, akkor felmerül a kérdés, hogy ezt az infót most a NASA szándékosan szivárogtatta ki vagy csak véletlenül pottyant ki a titok zsákból.

    mm

    VálaszTörlés
  8. Az írást mindössze az érdekesség kedvéért fordítottam le, hogy ki áll az írás és az adott név mögött nem érdemes találgatni sem. Bárki lehet, de mint minden infót fenntartással kel ezt is kezelni és mindenki szűrje le a számára leszűrendőt.
    Az viszont egyértelmű, hogy ezerrel megy az információ és dezinformáció áradat, hiszen ez is a hadviselés egy formája.Á.

    VálaszTörlés
  9. Nem a témába vág, de nem találjátok furcsának, hogy a Marsról, tán a Vénuszról, meg Merkúrról is már tökéletes felszíni google-térképekkel rendelkezünk, de a Hold túloldaláról még mindig semmi fénykép?
    Érdekes módon már szinte minden bolygó körül műholdat állítunk, de a Hold körül nem, vajon miért?

    TT

    VálaszTörlés
  10. TT, most már van, de nem látni rajta semmi különöset. Igaz, ha van is valami, könnyebben ki lehetett törölni, mint a sokkal több fotókból álló google-mars képet. http://www.nasa.gov/images/content/527006main_farside.1600.jpg Ha van valamilyen titkos létesítmény a Holdon, az valszeg nem a felszínen látható.

    mm

    VálaszTörlés
  11. Egy másik nagyon érdekes téma: a boszniai piramisok. Kiderült, hogy a rajtuk lévő növényzet kábé 10 ezer év óta van ott, vagyis e-szerint a piramisok kábé tízezer évvel ezelőtt lettek felépítve. Ha vki tud angolul és van hozzá kedve, lehetne ebből egy jó kis bejegyzést írni. http://www.bosnian-pyramid.com/journal/2011/5/30/bosnias-moon-pyramid-built-over-10000-years-ago.html

    mm

    VálaszTörlés
  12. Jó kis photoshop munka ez a Hold farside, Móz! :)

    Boszniával kapcsolatban: az első jelentések még 30.000 évről beszéltek, amit a beépített kőzetek, rárakódások, stb. alapján állapítottak meg. Ezzel az évszámmal mindössze annyi volt a bibi, hogy nehezen illeszthető be a hivatalos történelem(hamisítás) lapjai közé. Hát csodálkozunk, hogy mostanra lecsökkent az életkoruk szegény piramisoknak? :))
    Persze mindenki eldöntheti, hogy a kőzetelemzésnek hisz, vagy a minden évben megújuló bozótot és paréjt mutogató "tudósnak".

    TT

    VálaszTörlés
  13. TT, Nem hiába hallgatják agyon a média részéről, akárcsak Tatárlakot és még ki tudja miket. Holddal kapcsolatban hirtelen a legújabb Transformers ugrott be:)

    VálaszTörlés
  14. Ez a Sorcha Faal írt a szexmániás bankárról is. Ha kiderül, hogy Sztrossz-kánt tényleg azért csípték nyakon, mert "felfedezte", hogy Fort Knox-ból eltűnt az aranykészlet, akkor itt világbotrány lesz - leginkább a kínaiak részéről. Nyilvánvalóan azért nem kell bedőlni minden ilyen hírnek, bár állítólag már évek óta nincs ott az arany, hanem valamelyik rohadtshild érdekeltségben várja a Nibiru és Marduk érkezését, akik azzal bízták meg a földi gonosz erőket, hogy 3600 év alatt termeljék ki nekik az összes aranyat, amit majd átszállítanak az ő bolygójukra... :)
    Panka.

    VálaszTörlés
  15. Panka, nem rossz elmélet! :)
    De azért tűnik hülyeségnek, mert Kahnos-bácsi is ugyanabban a csapatban focizik.
    Mondjuk kissé érthetetlen, ahogy kezdik egymást feldobni a globalisták mostanában. Vagy kinek van akkora hatalma, hogy ezeket elkezdje kiemelni?

    TT

    VálaszTörlés
  16. TT nem is akkora hülyeség, ha belegondolsz melyik a hihetőbb: Az, hogy egy (bábpozícióba helyezett) csúcsbankárt bebuktatják, azért mert mondjuk le akarja cserélni a dollárt, és mert nem tűnik megfelelő csengésűnek a fogához vert aranyrúd, mely a dollár fedezete is lehet egy világválságban, vagy az, hogy csípi a feketéket?
    Panka.

    VálaszTörlés
  17. Egy biztos, hogy Strauss-Kan valamibe nagyon belenyúlt, ha ekkora nyilvánosságot kap az ügye. És valószínűleg nem azért, mert az amerikai hatóságok hirtelen a keresztény erkölcs mecénásai lettek:)

    VálaszTörlés