2011. június 23., csütörtök

A NYÁR KÉPE: "SZERETÜNK VIKTOR!"

"Pénzhiány miatt leállították a tervezhető műtéteket a Péterfy Sándor utcai kórházban. Szeptemberig csak a sürgős, életmentő beavatkozásokat végezhetik el az orvosok a kórház traumatológiai tömbjében (az egykori Országos Baleseti Intézetben), de a kórház más osztályain is." -folytatás itt-

Vagyis kezdődik. Hamarosan már csak azok férhetnek reális időn belül a magyar korházak műtőasztalához, akik darabokra szaggatva kerülnek ki valamilyen balesetből. Kérdés, hogy ezek is még meddig. Orbán megmondta, az adóbevételek 70 százaléka a nemzetközi bankároknak van átutalva, magyarán nincs már pénze a  magyarokra a magyar államnak. Járai szerint, akár húsz évig is az államadósság törlesztésére lesz fordítva a polgárok adója. Szóval nincs pénz semmire, ne is álmodozzunk, vége az "ittazidő" választási kampánynak és vége a narancsködös álmoknak is, emberek. Na de... tényleg nincs pénz semmire? Ez akkor hát mi a bűbánatos fészkes fene? 70 millió ezért? 70 millió ezekért? És ez most már rendszeresen? Na igen, de itt az "emberi méltóságról" van szó, nem pedig a betegek orvosi ellátásáról. Van ennél értékesebb? Nincs, Magyarországon most nincs. Akinek nem tetszik, mehet persze világgá, főleg ha itthon már mindent elveszített: a lakását a törvényfeletti ingatlanmaffiák vagy éppen az uzsora banki hitelek miatt, az egészségét az import áruházi lejárt szavatosságú, illetve ilyen-olyan módon mérgezett élelmiszerek miatt, az állását pedig az ország immár húsz éve tartó gyarmatosítása miatt. Ennyi.
 

5 megjegyzés:

  1. Ezek még a nyilat is másképp rajzolják, már az ókori görögök is felülről lefele ábrázolták a szerelem jelét, de itt felfelé áll, felfelé viktor felé,hajrá fidesz, hajrá Magyarország.Á.

    VálaszTörlés
  2. Mostanában sokat nyomatják a médiában, hogy a buzik a genetikájuk miatt buzik, ezért erről nem tehetnek. Szerintem ez megint csak vakítás, mert ez sokkal összetettebb kérdés, pszichológiával, neveléssel, szocializációval megspékelve. Sőt! Ez sokkal inkább egy összetett társadalomtudományi kérdés, mint pusztán genetika.

    Ez lehetne akár egy Kárpátia refrén is:

    Arról nem tehetsz, hogy buzinak születtél
    De arról tehetsz, hogy ilyen fsz lettél
    :D

    És az, hogy ennek hírdetésére még iszonyat pénzeket is költenek, az már túlszárnyalja a provokáció magasiskoláját, de ezt valószínűleg mindenki tudja itt. Én nem bánom, ha valaki ferdehajlamú, de ezzel a nem normális viselkedésről ne kérkedjen, a "kormány" meg ne pénzelje, inkább maradjon csöndben otthon, ettől még semmilyen joga nem csorbult. De ha sétálni támadt kedve a haverjaival, akkor tegye meg, de ne másokat inzultálva, provokálva. A pasik általában könnyebben elfogadnak egy leszbikus párt a neten nézegetve, mint két szőrös karú legényt együtt látni, de szerintem ugyanolyan életellenes út mind a kettő. :D
    Panka.

    VálaszTörlés
  3. Panka, az emberek többsége utálja őket, az értelmesebb emberek pedig szánják őket. Ők is csak egy eszköz az "újvilágrend" kezében, amivel tovább lehet bomlasztani a fiatalokat annak éredekében, hogy minél több hülyegyerekből álljon az újvilágrend népe. A homoszexualitást amúgy lehet gyógyítani, egészen a nyolcvanas évekig gyógyították is komoly sikerrel, de aztán az újvilágrend urai úgy döntöttek, hogy ez nem betegség, tehát nem illik gyógyításról beszélni.

    mm

    VálaszTörlés
  4. 2012 nyara pedig valóságosan forró lesz Judapesten, hiszen 2009-ben Magyarország "elnyerte" a 2012-es Eurogame-nek nevezett köcsögolimpia megrendezésének a jogát. Ennek a költsége kábé 160 millió ft-ra van hívatalosan saccolva, természetesen adópénzből, de ebben még nem szerepelnek a rendőri és egyéb inkalos biztonsági rendezkedések. Jövő nyáron tehát, várhatóan, szuper-mega-giga homárparádé júniusban, aztán non-stop orgiázás a júliusi "olimpiáig". Egyébként, az sem érdektelen, hogy a sátánisták egyik fő ünnepe -a nyári napforduló- is éppen júniusban van... na szóval, jövő nyáron még a köztéri szökőkutakból is is AIDS-es geci fog folyni. Alleluja!

    reggeli látogató

    VálaszTörlés
  5. A 2012-es jóslatokkal igencsak egybevág az a tény, hogy jövőre a nyugati világ, és ezáltal az elit központjának mondható Londonban lesz az olimpia. Sűrű évnek nézünk majd elébe, azt hiszem lesz ott hideg, s meleg is! :D
    Panka.

    VálaszTörlés