2011. június 30., csütörtök

Eldobott kincseink

Talán mára eljutott népünk arra a szintre, hogy megértse, kifosztották, kirabolták. Vagyonát elherdálták és a bőrét legalább hétszer lenyúzzák az adókkal, járulékokkal, illetékekkel, hitelekkel, kamatokkal. Sok tragédián keresztül, tönkrement életek során, a megélhetés elvesztésekor lassan nyílik a magyarság szeme. Látja már, mindenét elvették. Szomorú ez a sors, de ennek így kellett történnie, hogy végre megértse ez a nép hova jutott. Sokakban még most sem érett meg, mitől hálátlan a magyar élet, miért fogy a magyar, miért nincs a fiatalokban a természetes vágy életük tisztes összekötésére. Hajlamosak vagyunk elintézni azzal, hogy ha nincs megfelelő anyagi biztonság, nem szaporodik egy nép.
Ez nem igaz! Történelmünk folyamán számtalanszor került nemzetünk a végpusztulás határára, mégis a legnehezebb időkben is eleget tett az isteni törvénynek, és létszámában gyarapodott. Elég, ha csak a megcsonkított trianoni időszakra gondolunk. Apáink, nagyapáink 6-10 gyerekes családokban nőttek fel, pedig akkor igazán nem volt semmilyen „szociális háló”. De volt tisztesség, szorgalom és a nemzetet képviselő és irányító kormány.

Népünk szaporodása nem politikai és nem gazdasági kérdés.

Ahhoz, hogy egészséges és ép lelkű gyermekeink legyenek, akik továbbviszik szép és büszke nemzetünket, ahhoz csodálatos, lélekkel rendelkező magyar környezet is szükséges. A madárdalos erdő, ahol a fák törzsükkel gyógyítják az emberi testet, erősítik gerincét. A mezők, a rétek, melyek színükkel és illatukkal táplálják a lelket. A csalitok, folyópartok gazdag, buja levegője és a vizek táplálják az érzelmeket. A mocsarak, lápok titokzatos lényei, a félelmetes hírű helyek megmozgatják a gyermeki képzeletet. Az ódon várak, kastélyok bolyongó szellemei, akik megtanítanak a múlt tiszteletére és erkölcsi példát adnak a hazaszeretetre.

Hol van ezeknek a kincseknek a megbecsülése?

Gondos tanítások elterelték a figyelmet kis hazánk eme csodáiról, a titokra szomjazó gyermekszíveket, pedig idétlen rajzfilmekkel, borzalmas mesékkel a televízióhoz kötötték és megmérgezték tudatukat a számítógép démonaival, melyek testi és lelki betegséget okoznak. De nemcsak a természet szépségeitől, a tiszta levegőtől, az egészséges mozgástól szakítottak el bennünket!
Ezer éve folyik a lélek megmérgezése a hazugságokkal, a tév-tanításokkal. Népünk egészséges lélekkel, csodálatos világképpel rendelkezett, hiszen állandóan kapcsolatban volt azzal a teremtő szellemvilággal, ahonnan őseit is kapta. Tudjuk, amikor e nemzetnek szüksége volt kiemelkedő vezérre, tanítóra, igazságos királyra, Ősurunk hatalmas teremtő erejéből kilépett az a hős, aki megmozdította a nemzet sorsát, előre vitte a haladást, megtestesítette azt a szellemi tudást, ami egy nép, népfolyam életét segíti, táplálja.

Népünk hiedelem- és hitvilága csodálatosan teremtő erejű!

Tudták és szerették az egyetlen, hatalmas Teremtő Atyát, akinek megnyilvánulásai ott voltak a hétköznapjaikban. Nem félték az Istent, mert a félelem nem engedi meg azt a fajta csodás összetartozást, mely népünket összekötötte a Teremtő Istenével, az Égi Édesatyjával. Az Egyetlennek a támogató megnyilvánulása volt a népet éltető négy elem, akiket hívtak Tűzistennek, Szélatyának, Megtartó Anyának (Földanya), vagy Vízanyának. Amikor szükséges volt, az Égi Atya ott volt a Viharistenben, a Hadak Urában, és a Láncos Miklósban. Népünk gazdag képzelete szépséges és jóságos lényekkel népesítette be a körülötte lévő világot, akik mind a Nagy Teremtő Isten megjelenései voltak, s az Ő szeretetereje által éltették népünket. Védték az erdőket, mezőket. A fák, a vizek szellemei, az embert égen-földön segítő jóságos tündérek, az állatokat istápoló, védelmező lények. Nem féltek a halottaiktól, hiszen tisztában voltak vele, hogy elődeik lelkei tisztulás után körülöttük vannak és segítik őket. Tisztelték, és hálásak voltak az őseiknek, és nemcsak a közvetlenül megelőző egy-két nemzedéknek, de népünk kezdeteitől élt összes őseikre is hálával emlékeztek. Azokra, akik megteremtették a nemzetet. Akik hazát szereztek. Akik szorgalmas munkával anyagi javakat hoztak létre, és meghozták azokat az erkölcsi törvényeket, társadalmi kapcsolatokat, amelyek megőrzik a nép egységét és összetartják a nemzetet. Nem kellettek nekik angyalok és ördögök, mert hétköznapi létükben tudtak különbséget tenni a jó és a rossz között. Tudták, hogy tetteiknek következményei vannak, ami visszahat rájuk, és nem a megbánást követték, hanem nem vétkeztek. Nem ítélkeztek, és nem működött a megbocsátás, mert az a megengedés lett volna. Nem kellett a megváltás intézménye, mert mindenki csak magát válthatja meg azzal, ha felismeri bűneit, tévútjait, elutasítja azokat, többé nem teszi, és aki ellen vétkezett, annak segített helyrehozni a következményeket.
Aztán bekövetkezett Géza és István kora, amikor a nemzet tiszta, egészséges lelkét erőszakolták meg a tévtanokkal. Elvették a hitét, és megölték a kapcsolatát Teremtő Égi Édesapjával, és Teremtő Anyjával. A Sólyom is üldözött lett, mint a „pogány” napjelkép. A templomokban szent pártus jeleseiket átkoztatták a néppel imába (!) foglalva. Eltiltották a természetet megszentelő rítusaitól, a ligetek, vizek mellett égő tűz mellől hideg, rideg épületekbe terelték őket. A Teremtő Anyából, Boldogasszonyból (Ba-u-dag) Szűz Máriát csináltak, éltető Napatyánkat felváltotta a félelmetes, bosszúálló isten személye. A sumírok az égi lényeket, az isteneket „dingir”-nek nevezték, ők lettek a mi tündéreink, akik a magyarságot és elődeit minden síkon segítették.
Ezt a segítő szellemi erőt nyomták le ártó, rontó szépasszonyokká, akik az ember lényeket gyötrik, kínozzák. Ügyes! Egy ilyen hiedelemben senki nem fordul a tündérekhez, tehát egy segítőnkkel kevesebb van!

A tudókból, gyógyítókból és füvesekből boszorkányokat alakítottak, míg Teremtő Atyánk földi szolgáit, a táltosokat pogány istengyalázóvá tette az új hit. A szellemi tudás erejével bíró, a vassal-fénnyel dolgozó, és a jószágokhoz is értő, „tudó” kocsisokat, kovácsokat rontó emberekké kiáltotta ki, akiktől jobb óvakodni.

Népünk csodálatos és hatásos gonoszűző szokásait ostoba zajolásnak nyilvánította a „nemes” néprajztudomány, míg az év meghatározott napjaihoz kötődő termékenységet segítő szokásokat, a hétköznapi varázslásokat babonává alacsonyította.

Az erős hatásos óvó és termékenyégi varázslásnapokra oktalan cselekményük és magatartásuk miatt meggyilkolt halovány szentek napját állították, akiknek bánatos energiája letompítja az adott nap erejét, tüzét, hatását, mely népünk életében segítő erőket mozdítana meg.
A jóságos, öreg, bölcs Láncos Miklóst, aki december idején járta a falut, a fonókat, és tanácsaival segítette az embereket, már a lánccsörgetés miatt is rossz szemmel nézték „tudósaink”. Pedig a lánc az összekötés, a szeretet láncolata, az ősök láncolata, a csörgetés pedig az egyik legjobb tértisztítás. Láncos Miklósból tehát lett az idétlen krampusz, aki már nem a varázsvesszőt osztogatja a világ jobbítására, hanem virgácsot ad, hogy verekedjetek! Láncos Miklós helyét pedig átvette a szlovák vagy cseh szó, a Mikulás, vagy a kommunista, lelketlen Télapó.

Hasonlóképpen eltorzult a téli napforduló is, ami mára nyáladzó, szeretetünnepnek csúfolt esemény lett, jó sok ajándékvásárlással, hogy a nép költse a pénzét, s ne a Fény születésére várakozzon, hanem rohangáljon.

Eredetileg Napisten születését ünnepelték december 21-én, majd három nap múlva őseink sólymokat röptettek, melynek jelképes tartalma szerint a sólymok és a tüzes celőkék emelik a megszületett Napot égi útján, hogy fénye erősödjön és borítsa be világunkat. Igen, ez a legnagyobb ünnepe őseinknek. Az együttlét, a szeretet, a hagyományok, a varázslások gyakorlásának az ideje.

Az még nem is baj, hogy Jézus születését erre a napra teszik, pedig nem ekkor született. Jelképileg belefér, hiszen Jézus, a Fény Fia, és a Fény születése nem zárja ki egymást. De ez a sok propagandista ének és vers, amivel szabályosan lenyomják Krisztus Urunkat a jászolba, szalmába, állatok közé, az bizony kemény propaganda. Így lehet a büszke és nemes pártus herceget hitelteleníteni, és egyben a szegények szívét a jászolban született kisdedre irányítani, akik majd utolsó fillérükig adakoznak ennek a képnek a megtartásáért.
Ünnepeljük Szent (?) István király napját, vagy az alkotmány napját, nevezett munkaszüneti napot, holott ez a nap az új kenyér tiszteletének és megköszönésének a napja lenne. Az alkotmány pedig csak egy emberi tákolmány, a Szent Korona Tan helyett.

A húsvét nem az isten meggyilkolásának ünnepe, hanem a kikeleté, a termékenységé, az újjászületésé. A pünkösd, őseinknél az Égi Tűz ünnepe a megtermékenyített kikelet szárba szökkenése, a tavasz termése. Az ősök tüze, és kapcsolat szent elődeinkkel. (ispilángi cérna) A közösségbe való bemutatás, és a gyermek befogadása a közösségbe, vagyis a gyermekek Napbemutatási szere, amikor is az ősi névadás szerint megkapják azt a nevet, mely egész életükben kötelezi őket. Bemutatják Napatyának, és magyarrá fogadják a kisgyermekeket, az új jövevényeket, ősurunk emberajándékot.

Drága magyar véreim!

Csodálkozunk, hogy lélekben sivárak, anyagiakban nincstelenek vagyunk?

A Géza-István fordulat írástudatlanná tette ezt a népet. Addig mindenki tudott róni, mert az elszámolást meg kellett egymás között csinálni. Nemzet szinten a törvényeket, a birtokviszonyokat, történelmet, gyógyító tudást feljegyzéseket a rovott pálcák őrizték. Aztán a „nemes” Gizella, István felesége felégettette az a központot, ahol ezeket a rovásokat őrizték, majd először pénzért gyűjtötték be a rovásokat, később fejvesztés terhe mellett. A múlt végképp eltörlése került!

Az írás tudása a papság kezébe került. Még a főurak, a nemesek sem tudtak írni mindenkor. El lehet képzelni, hogy a kolostori történetírásnak mi a valóságtartalma népünkről, történelmünkről, hitünkről, és milyen célt szolgált ez a fordulat.

Elmélkedjetek ezeken a dolgokon!

Ha pedig éreznétek a régmúlt szépséges kincseinek hiányát, keressétek azokat, mert még fellelhetők!

Bennünk van!

Az ősi vér még tartja a hatalmas szellemi tudást, és mi vagyunk az örökösei!

Ne hagyjátok elveszni!


--
"Ha tudod, hogy egyszerű, akkor könnyen megvalósítható,

de ha azt hiszed, hogy bonyolult, akkor sosem lesz elérhető"

Egy sennin mondása

27 megjegyzés:

  1. "A Géza-István fordulat írástudatlanná tette ezt a népet. Addig mindenki tudott róni, mert az elszámolást meg kellett egymás között csinálni. Nemzet szinten a törvényeket, a birtokviszonyokat, történelmet, gyógyító tudást feljegyzéseket a rovott pálcák őrizték. Aztán a „nemes” Gizella, István felesége felégettette az a központot, ahol ezeket a rovásokat őrizték, majd először pénzért gyűjtötték be a rovásokat, később fejvesztés terhe mellett. A múlt végképp eltörlése került!"

    Addig mindenki tudott róni, most újra tanuljuk, róni az utcákat, a világot, hontalanul.
    NE ADJUK MEG ezt az elégtételt nekik!Á.

    VálaszTörlés
  2. Lassan de biztosan a Jobbik is elsüllyed a nagy semmibe: http://kuruc.info/r/2/81400/ Amikor túl sok a fizetés és túl kevés a munka, jön az unatkozás és a bohóckodás. Amúgy cukimuki az új kis szakállacskád Novák Előd, de nem igen illik az óvodás viselkedéshez. Hála a faképviselőinknek, valamiben elsők vagyunk: a magyar parlament a világ legpazarabb óvodája. Közben vége a kilakoltatási moratóriumnak és minden reggel tömegek kerülnek az utcára (gyakran gyerekestül), egyre több azok betegek száma akik már csak álmodhatnak egy "európai" színvonalú orvosi kezelésről, az ország aktív lakosság fele nem dolgozik, a másik fele pedig retteg az apehtől és így tovább. De legalább a képviselőink jól szórikáznak és még pompás fizetést is kapnak érte.

    reggeli látogató

    VálaszTörlés
  3. A végén még igaza lesz Postának és ki fog derülni hogy a Jobbik is csak egy politikai játék. Természetesen a pórnép számláján, mint mindig. Az idén vajon hová mennek nyaralni Novák és kis pajtásai, csak nem valamilyen exotikus paradicsomba együtt a narancsbohócokkal?

    VálaszTörlés
  4. Névtelen, ilyet ne merj írni itt, hogy Postának még igaza lesz, mert jönnek a titkos ügynökök és dádá lesz.:-)) Postának már sokszor volt igaza, sokszor beváltak hajmeresztő jóslatai és sokszor nem. De hát ez egy ilyen játék. Én úgy ítélem meg, hogy vannak komoly érdemei és kevésbé komoly érdemei. Még korai lenne végítéletet mondani erre vagy arra, a gond az hogy mi magyarok erősen hajlamosak vagyunk átesni a ló túlsó oldalára. Mint már többször itt is leírtam, csak ismételni tudom önmagamat, hogy az aranyközépút vezethet csak győzelemre. Az ultraradikálisnak nevezett hőbörgés és az aberált liberalizmus sem vezethet sehová, csak a vesztünkbe. Az arany középút nem megalkuvást jelent, csak azok számára akiknek csőlátásuk van. Az arany középút igenis a törvény teljes szigorával fellép a nemzet érdekei ellen tevőkkel szemben, ugyanakkor nem zárja vaskalaposok által ideologizált rémálomba a társadalmat. Á.

    VálaszTörlés
  5. Ki emlékszik még arra, amikor a választások után a Jobbik a többi pártra mutogatva azt igérte, hogy a képviselői bezzeg nem fognak ellógni a parlamenti padokból miközben felveszik az adófizetők pénzéből bőkezűen merített fizetésüket, hogy ők példát mutatva mindig ott lesznek a parlamenti padokban blablabla... nos, látjuk hogy be is tartották igéretüket a munkaadójuk felé -az sajnos mi volnánk- és mindegyike szorgalmasan jelen van a munkahelyén: http://www.youtube.com/watch?v=HhxtUOkgqts&feature=player_embedded#at=12 Ja, hogy javarészét nem igen látni? áááá ez csak azért van, mert éppen akkor mentek ki a klotyóra.

    VálaszTörlés
  6. Hát igen. A választások előtt jóval többet lehetett hallani a Jobbikról, mint most, hogy bejutottak a parlamenti mézeskosárba. Igaz, akkor még volt Magyar Gárda, most már ezt politikailag nem korrekt ágat levágta magáról a Jobbik (narancs?)fa. Az is igaz, hogy Novák mindent megtesz annak érdekében, hogy most is lehessen hallani a Jobbikról... sajnos.

    VálaszTörlés
  7. Ez utóbbihoz azért hozzá kell tenni, hogy a kormánypárt szándékosan készít éjszakába nyúló ülésterveket, (amin rendszeresen ők sem vesznek részt egyébként), illetve meg tudják osztani erejüket, mert kva sokan vannak narancsék...

    TT

    VálaszTörlés
  8. Legközelebb csak akkor fogok szavazni a Jobbikra, ha én is kapok egy ingyen lOptopot, meg egy képviselői nyasgem kártyát és persze a velejáró 18 karátos fizut.

    VálaszTörlés
  9. TT, igen tudjuk, nagyon ki vannak merülve Novákék, elég csak rájuk nézni, már a végkimerülés színten vannak... nehéz munka ez egyébként, ott szunyókálni a laptop fedezékében órákig és még veszélyes munka is, hiszen tudjuk hogy a túl sok üldögélés néha feltöri az érzékyenyebb seggbőröket is. Talán fel kellene emelni a fizetésüket pár százezer forinttal?

    VálaszTörlés
  10. Egyébként a képviselői szakmában már rég alkalmazzák a módszert, miszerint egy óra pluszmunkát szabadidő kárpótolja... mondjuk 10 óra szabadidő minden túlóráért. Mivel a fizetett órabér sem kutya, valahogy nehezen tudom megsajnálni őket.

    VálaszTörlés
  11. Még is mit vártál Mózi? Tudod jól milyen emberek mennek politikusnak.
    Az igazi államférfiak már régen kihaltak a Balkánon innen.

    TT

    VálaszTörlés
  12. jéhhéhéé... mózes megint nagyon gizda lett. De hát a pszihológusok már csak ilyenek.

    "Ki emlékszik még arra, amikor a választások után a Jobbik a többi pártra mutogatva azt igérte, hogy a képviselői bezzeg nem fognak ellógni a parlamenti padokból miközben felveszik az adófizetők pénzéből bőkezűen merített fizetésüket, hogy ők példát mutatva mindig ott lesznek a parlamenti padokban blablabla... nos, látjuk hogy be is tartották igéretüket a munkaadójuk felé -az sajnos mi volnánk- és mindegyike szorgalmasan jelen van a munkahelyén: http://www.youtube.com/watch?v=HhxtUOkgqts&feature=player_embedded#at=12 Ja, hogy javarészét nem igen látni? áááá ez csak azért van, mert éppen akkor mentek ki a klotyóra."

    Bent is vannak faszfejkém csak nem az egész frakció hanem azok akik az adott témában vitatkozni illetve javaslatot benyújtani akarnak.

    "Legközelebb csak akkor fogok szavazni a Jobbikra, ha én is kapok egy ingyen lOptopot, meg egy képviselői nyasgem kártyát és persze a velejáró 18 karátos fizut."

    Azért tenni is kell valamit nem csak a neten baszni az anyád...XDDDD Így legfeljebb nyasgem van neked...XDDDDD

    "Hát igen. A választások előtt jóval többet lehetett hallani a Jobbikról, mint most, hogy bejutottak a parlamenti mézeskosárba. Igaz, akkor még volt Magyar Gárda, most már ezt politikailag nem korrekt ágat levágta magáról a Jobbik (narancs?)fa. Az is igaz, hogy Novák mindent megtesz annak érdekében, hogy most is lehessen hallani a Jobbikról... sajnos. "

    Olyan a dumád mint a héber újságíróké. Ők mondogatják hogy csak a "cigány balhékkal képes a Jobbik bekerülni a fősodratú médiába". Hazugság. Érdemi témákban nem kérdezik meg őket. Ha meg behívják őket kapnak 5 percet amiből 2 perc a felkonferálás és minden második mondatnál beleugatnak.

    Bírom hogy bármilyen téma van feldobva rögtön a Jobbik lesz a felelős mindenért.

    VálaszTörlés
  13. TT. én még nem temetném magunkat...
    Hidd el nem haltak ki, mindössze a csermely még nem találta meg az utat hogy folyóvá duzzadjon.Á.

    VálaszTörlés
  14. Bírom, hogy ahogy egy kis kritika éri a Jobbikot, abban a pillanatban megjelensz Mantis. Semmi nem kerülheti el a figyelmedet, mi? :)

    TT

    VálaszTörlés
  15. Mantis, te még mókásabb vagy mint Novák. Ő legalább wgy rakás pénzért csinál hülyét magából, de te ingyen is megteszed. TT, igazad van, nincsenek már államférfiak, helyettük vannak túlfizetett bohócok és önkéntes naív kicsi pártkatonák.

    VálaszTörlés
  16. TT

    Ez nem kritika volt hanem a kerecsen féle buziskodás. Jó cikkek és hsz-ek szoktak itt lenni így ideszoktam. És ha már itt vagyok elmondom a véleményem az óbégató seggfej pszihológusok nyekergéséről is ha úgy látom jónak. Ennyi.

    VálaszTörlés
  17. Mantis, nehogy azt hidd hogy egyszer megkapod a jutalmadat és te is jobbikos képviselő leszel, mert nem hülyék ám a jobbikos eftásak: a magadfajta hűséges szurkolók egyre ritkábbak, ezért főleg nem léptetik őket előre, hiszen nincs utánpótlás. Ha valamire akarod vinni, azt javaslom inkább hogy tanulj kínaiul, így talán majd felvesznek rekámügynöknek valamelyik hamarosan hozzánk költöző kínai multinál.

    VálaszTörlés
  18. Salom mindenki! Mantis, nagy drága barátom, ha egyszer kirúgnak a Jobbikból, mindig lesz helyed a Slomó&Slomó világhíres vállalatnál mint reklámügynök vagy akár a felfújható gumi-nemzetipárt magyarországi terjesztését is rád bízhatjuk.

    Slomó

    VálaszTörlés
  19. Mára ennyi. Ha majd a pálmafák árnyékában lesztek, kedves jobbikos faképviselők, ne felejtsetek küldeni egy szép képeslapot, Árpi talán majd közvetíteni fogja a közben kilakoltatott választópolgároknak is, hadd lássák hogy nem hiába mentek el szavazni hehe..

    VálaszTörlés
  20. Soha nem kaptam de nem is vártam jutalmat azért amit csináltam, legfőképp nem pár blogbejegyzésért. Csak épp szerintem ér annyit ha kitartok a véleményem mellett(és nem cserélgetem havonta...XDD) mint ha megoldás, alternatíva vagy egyáltalán bármilyen elképzelés nélkül mocskolnám azokat akik tenni is hajlandóak a szebb jövőért és nem csak sírnak hogy szar a világ.

    Szewa slomo..:D Inkább gyárts egy gumi siratófalat meg gumi zsebkendő gyárat hogy legyen mibe szipogni, a reklámról meg mm gondoskodik már jó ideje...XDD

    VálaszTörlés
  21. Egyáltalán nem az számít és a későbbiekben egyre kevésbé fog számítani az, hogy ki milyen pártra szavazott. Sokkal inkább az számít, hogy mi "kis"emberek hogyan jövünk ki egymással.

    TT

    VálaszTörlés
  22. ".....Egy barátom is beszélt kb. fél éve három jobbikos képviselővel, akik azt mondták neki, hogy ismerik az ügyünket, de ha felszólalnának mellettünk bárhol is, akkor veszélybe kerülne a képviselői állásuk.

    Ez annyira magyar emberre vall, ez a duma! Ezért vissza is üzentem nekik, hogy csak nyugodtan éljék a gondtalan, számla nélküli költségtérítéses képviselői életüket, és nehogy segíteni merjenek egy magyarnak az igazság kiderülésében!
    Hogy képzeled Te hülyegój, hogy melletted kifog állni egy olyan nevű párt képviselője, akinek a neve mellé az x-edet tetted!!! Addig kellesz csak, addig ígérnek fűt-fát, amíg a választási kampány tart....."

    http://vaniliaone.blogspot.com/2011/06/csak-vard-csodat-utolso-iras.html

    VálaszTörlés
  23. Vanilia sajnos jól látja. Most valóban ilyen sötét a helyzet, most valóban körbe vagyunk véve sakálokkal és árulókkal. Lesz még így sem... aztán majd egyszer ki fog sütni a nap, de addig még sok vihar lesz és talán a mai árulók gyerekeinek is lesz idejük áruló kariert befutni. Azonban semmi sem tart örökké és egy dolgot senki sem tudja elvenni az igaz embertől: a halhatatlan lelkét.

    délelőtti látogató

    VálaszTörlés
  24. Upsz!...na hinnye...... Morvai belépett az új európai pártba :!!!

    http://kuruc.info/r/6/81471/

    VálaszTörlés
  25. Névtelen

    Egy barátja mesélte neki... :)) :DD Jópofa gyerek...

    Morvai?

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ekyVSUEtqB8

    Nem az a lényeg hogy hova lép be, hanem hogy mit tesz a magyarságért. Az hogy nem tagja a Jobbiknak még nem jelenti azt hogy nem áll kapcsolatban velük és adott esetben nem hajlandó velük közösen tenni a szebb jövőért.

    VálaszTörlés
  26. Szöőr Anna a jobbikról:

    http://mandiner.hu/cikk/zsidok_iranyitjak_a_jobbikot

    VálaszTörlés
  27. "zsidok_iranyitjak_a_jobbikot"

    No mer a fityiszt, a maszopot vagy a Legyen Másé Pannónia pártot nem?
    Miért újdonság, hogy egy pártot zsidók irányítanak, amikor mindenki tisztában van vele, hogy a politikus szakmában felülreprezentáltak a zsidók. Ráadásul amikor egy sértődött ex-párttag köpköd, az már végképp átlátszó.

    Egyébként szerintem a vezérkarból Pősze volt (!) egyértelműen zsidó, a párt elnökségében (Morvai kivételével) én már nem vélek felfedezni zsidó arcvonásokat. A képviselők közül Kepli Lajos egyértelmű, a Hegedűs Tamás határeset.

    Ettől függetlenül eddig szimpatikus ügyek mentén politizáltak a felsoroltak is - még a Pősze is eleinte, aztán felébredt az alvó ügynök. Nem nagyon van értelme faji alapon ítélkezni, sőt eleve ítélkezni senki felett nem illendő, pláne amíg a saját szemünkben nem vesszük észre a gerendát.

    Biztos, hogy tele van a magyar parlament róccsild ügyeket szolgáló ügynökökkel, ez szinte kivédhetetlen minden pártban.
    De remélhetőleg idővel kibukik minden bili, és az aljadékok elköltöznek innen. Együtt rezegve a Földdel vagy sem, erről már csak ők tehetnek! :)

    TT

    VálaszTörlés