2011. június 26., vasárnap

ANYAMÉH VAGY KÍGYÓ TOJÁS?

Az "E-Uterus" (virtuális ábrázolás)

E hónap 23-án összegyültek Brüsszelben az európai kormányfők, hogy egyeztessenek azokon a "megszorítási" intézkedéseken, amiket az EU le akar nyomni a görögök torkán. Egyeztettek is, de a gyülés elején Hermann van Rompuy, a jelenlegi EU állandó elnöke, meglepetés szerűen szétosztott a jelenlévőknek egy pazar fényképes brosúrát amely állítólag 30 millió forintba került az európai adófizetőnek. A brosúra az Európai Tanács hamarosan épülő 27 ezer négyzetméteres új központját mutatja be, amely a becslések szerint 84 milliárd forintba fog kerülni az európai adófizetőnek. Az uniós technokraták azzal indokolják az új épületet, hogy a jelenleg használt épület (a "Justus Lipsius" brüsszelli palota) túl kicsi. David Cameron, a brit miniszterelnök szerint viszont a jelenlegi épület „tökéletesen megfelel, a mikrofonok jól működnek, bőven elég a hely mindenféle tárgyalásokhoz és a felszolgált étel is finom". A brit miniszterelnök azt is megjegyezte, hogy ilyen fényűző új uniós épület hírdetése különösen botrányos amikor milliók számára fájdalmas megszorító intézkedéseket készül követelni az EU.

Herman van Rompuy, az EU elnöke.

David Cameron „arany kalitkának” nevezi a projektet miközben Bill Cash, az uniós költekezéseket átvizsgáló brit parlamenti bizottság elnöke „Aladin palotáról” beszél, amely valahol a „hiúság máglyája és Kafka kastélya” között áll. Emma Boon, a brit Adófizetők Szövetség elnöke szerint pedig „ Miközben itthon mindenen spórolnunk kell, nem engedhetünk még több őrületes költekezéseket az eurokratáknak. Ez egy újjabb bizonyíték arra, hogy nem szabad többet költenünk az Európai Unióra, hiszen már így is szét vannak szórva azok a milliók, amiket nap mint nap költünk rá.”

Az "anyaméh"... vagy inkább a kígyótojás?
Az „Archbishop Cranmer” népszerű brit blog véleménye az új uniós kormányzati palotáról még színesebb. Szerinte, az épület az Európai Uniót jellemző „halál kultuszt” képviseli, nem pedig az életet. Ugyanis, az épület különös formája miatt az uniós technokraták „E-Uterusnak” nevezik a palotát („uterus”, vagyis „anyaméh”) és arról papolnak kávézás közben, hogy majd sok sok nagy döntések fognak „születni” ebből a méhből. A Cranmer blog speciel azért is beszél uniós „halálkultuszról”, mert az elmúlt napokban Viviane Reding, az igazságügyi EU-biztos, súlyos pénzbirsággal fenyegette meg Magyarországot miután a kormány az örökbefogadást merészelte javasolni egy májusi plakátkampányban az abortusz banalizálása helyett. Ami a kormányzati kampányt illeti, természetesen nyomban el is lettek távolítva az életvédelmi plakátok a közterületekről és a közlekedési eszközökről, miután az EU felemelte hangját az abortuszt támogató brüsszelli miniszteren keresztül: link Hát ennyit a függetlenségünkről a sárga csillagos birodalommal szemben...

Visszatérve a témához, ami engem illet, egyszerűen nem vagyok képes anyaméht látni ebben a monstrumban, hanem sokkal inkább valamiféle kígyó tojást vagy egy hamvasztási urnát. Nagyon hasonlít arra az tojásfélére is az "Alien" filmben amiből kiugrik a bébiszörny, aki aztán kinyír mindenkit. Vagy akár egy boszorkányüstre is lehet gondolni. Az is rejtély számomra, hogy miért jó egy elvileg demokratikus és átlátható (köhöm köhöm) döntéshozó testületnek ilyesmibe zárkózni, örök félhomályban és acélketreccel körbevéve... akárhogy is, én ilyenkor inkább a sötétséget kedvelő patkányok vagy vámpírok világára gondolok, mint az anyaméhre.

Egyébként, az „Archbishop Cranmer” blog bejegyzésén található hozzászólások közt van egy, amely különösen érdekes számunkra. A kommentelő ugyanis –„Sov Res” néven- felhívja a figyelmet arra, hogy nemrég az ENSZ Menekültögyi Főbizottsága Svájcból Magyarországra telepítette központjának nagy részét… „Sov Res” szerint ez arra utal, hogy Magyarország számára a globális hatalom egy nagy bevándorló cunamit tervez. Vajon miféle bevándorló hullám szakadhat hamarosan a nyakunkra? Globálisék által kirobbantott háborúk áldozatai, kínai bevándorlók vagy esetleg hajléktalanná vált izraeli telepesek a palesztin állam létrehozása után? Wait and see…
 
Források:

The Telegraph
The Archbishop Cranmer

38 megjegyzés:

  1. Nem tudom miért, de engem ez az izé az "Alien" filmre emlékeztet.

    délutáni látogató

    VálaszTörlés
  2. Ezt vajon melyik szeánszon találták ki?:)

    VálaszTörlés
  3. Európai Egyesült Államok? "Csodás". Jöhet a Lisszaboni Szerződés teljes mértékű bevasalása az országokon. Gondolom a görögöket fogják kihagyni az új felállásból, bár én tudnék neki örülni, ha végre mi lépnénk ki belőle.

    VálaszTörlés
  4. Persze hogy Rothschildék (Soros főnökei) végcélja ez: egy központi kormány saját adóbevétellel és teljhatalommal a tagállamok gazdasági, bel és külpolitika felett. Soros már évek óta ezt sürgeti és most gazdasági összeomlással fenyegetőzik, ha nem lesz teljesítve kívánsága (illetve Rothschildék kívánsága). Ilyen értelemben, Magyarország már így működik, csak még kevesen tudjuk.

    mm

    VálaszTörlés
  5. Nem lehet valahol adakozni hogy elkészülhessen ez a dolog? Hát lobbizni érte? Én az utolsó vasamat is odaadnám érte.Á.

    VálaszTörlés
  6. Árpi, már adakozol. Te is, én is, minden adófizető minden EU tagállamban.

    mm

    VálaszTörlés
  7. Ha tényleg felépítik, elképzelem a napot, amikor majd a nép haragja lerombolja és mindenki hazavisz egy darabkát szuvenírként, mint amikor lerombolták a berlini falat.

    VálaszTörlés
  8. Erről a szörnyépítmény tervezetről, nekem a jelképes kohó (nemzetek összeolvasztása egy masszává) jut eszembe, mely a nemzetek számára egyben urna is.

    VálaszTörlés
  9. Bocs, Kata voltam a legutóbbi "névtelen".

    VálaszTörlés
  10. Most hogy mondod, Kata... talán "ők" is valóban erre gondoltak amikor megrendelték ezt a szörnyűséget? Ráadásul ezesetben a kalitka szerű acélszerkezet a "kohó" körül is érthetővé válik: a beolvasztott nemzeteket rács mőgött kell tartani -maga a diktatúra a rács- nehogy újra szabadok lehessenek.

    mm

    VálaszTörlés
  11. Jó ez, ebben temetjük majd el az EU-t jövőre.
    Az eurokratákkal együtt.
    Panka.

    VálaszTörlés
  12. Valóban, moonlight.
    Panka, legyen igazad, ez legyen a sárgacsillagos birodalom hamvasztási urnája.

    mm

    VálaszTörlés
  13. http://lh4.ggpht.com/_mDI-2-3zX_E/SfXGCAxKTAI/AAAAAAAAEg0/sw0ymMIVC6Q/img414.jpg

    VálaszTörlés
  14. Ennél szemléletesebb utalás a megszülető világkormányra már nem is lehetett volna. Talán csak egy piramis, de az már túl egyértelművé tette volna a háttérköröket.
    Figyeljetek oda, mert az ősi szimbólumoknak óriási jelentősége van a globalisták számára.
    Ez a két idézet talán idevág:

    "Ezeknek egy a szándékuk; erejöket és hatalmokat is a fenevadnak adják."

    "Vipera tojásait költik ki, és pókhálót szőnek; a ki tojásaikból eszik, meghal, és ha egyre rátapodsz, vipera kél ki."

    De hogy pozitívan zárjam soraim, szerintem ha valaha meg is épül ez a szörnyűség, az szintén visszafelé fog elsülni, ahogy annyi minden már amit kitaláltak globálék.

    TT

    VálaszTörlés
  15. Visszafelé fog elsülni, én is azt hiszem, TT. Az EU viperát szerintem a kínai sárkány fogja eltaposni, még hozzá Magyarországból indulva, ezt talán majd bővebben kifejtem egy másik bejegyzésben.

    mm

    VálaszTörlés
  16. Mózi, én is éppen egy ilyen bejegyzést körmölök nagy lelkesen:) Ha gondolod elküldhetem mailben.

    VálaszTörlés
  17. Ez a jel teljesen körbeér a Földön.
    Az önmagába harapó kígyó szimbóluma, amelyik a világegyetem körkörösségét (önmagába való visszatérését) jeleníti meg, mindenhol megtalálható:

    http://artportal.hu/aktualis/hirek/najmanyi_laszlo_ouroboros_az_univerzum_toertenete

    Ez megtalálható Egyiptomban is, Kínában is, és még sok helyen. És ezt a szimbolikát természetesen átvették globálék is, de ez már egy másik történet (vagy ugyanaz?)...

    TT

    VálaszTörlés
  18. http://nol.hu/gazdasag/20110620-hatalomkoncentraciot_keszit_elo_rogan_

    VálaszTörlés
  19. Moonlight, inkább írd meg és tedd fel a blogra, akkor fogom én is olvasni. Így legalább nem szólok be előre a tartalmába, ami szerintem nem lenne jó dolog.

    TT, én örülök a kínaiaknak. Még pedig azért, mert most Rothschildék azt hiszik hogy szövetséget köthetnek velük az európai népek hátán, de szerintem Kína megjelenése az EU-ban csak felgyorsítja az EU szétesését és vele együtt Rothschildék hatalmát. Aztán egy ideig kínai gyarmat leszünk, de szerintem minden jobb, mint a kazár bankárok uralma mert ők valóban sátánisták.

    mm

    VálaszTörlés
  20. Mózi, téged a kínaiak finanszíroznak? - kérdezné Kraft. :)

    Nem tudom mit higgyek erről, mm. Talán meg kellene kérdezni pl. az afrikai bányákban sínylődőket, hogy jobban érzik-e magukat a tulajdonos váltás óta?
    De legyen igazad, legyen nekünk jobb egy kínai gyarmaton.

    TT

    VálaszTörlés
  21. TT, lehetnénk szabadok is, de ehhez nemzeti kormány kellene. A választók 2/3 úgy döntött, hogy nekik Viktor kell, hát akkor most élvezzék Viktort és a velejáró rabszolgatársadalmat. A kínaiak jobban sakkoznak, mint a kazárok és ezért a végén ők lesznek iit az urak, de mi hívtuk fel őket erre a keringőre azzal hogy megkoronáztuk Viktort. Most pedig vállaljuk tetteink felelőségét.

    mm

    VálaszTörlés
  22. Igen, a kulcs most is és mindig: magyar kormány.
    Egy valóban magyar kormány még egy szorult gyarmati helyzetben is képes lenne a magyarok érdekeit képviselni. A kínai nem akar mindenkit kinyírni itt, "csak" az érdekeit érvényesíteni, de ez valóban összehangolhatóbbnak tűnik, mint a kazár bankárokkal. De ettől még szerintem a sárgák büdösek, és nem mindig a sok munkától. :)
    Panka.

    VálaszTörlés
  23. Lehet, hogy sokan ezt most nem fogják megérteni és nem is akarom megmagyarázni, de volt egyszer régesrég egy olyan világ amiben a magyarok szabadok, büszkék és boldogok voltak egy olyan nagy és mesés távoli völgyben, amely közvetlenül határos volt a kínai birodalommal. Akkoriban nagyon jól kijöttünk Kínával és ő is velünk, tiszteltük egymást és egyrangú üzleti partnerként kezeltük egymást... igaz, akkoriban nem voltak köztünk kazárok és árulók.

    mm

    VálaszTörlés
  24. Mózi, akkor a máig is ott élő rokonainkkal miért bánnak el olyan csúnyán? Létezik autonómia ugyan, de valamiért nem tűnnek olyan nagyon szabadnak. Tudom, hogy erről is van egy véleményed, miszerint az ujgur írtásról készült sokkoló képeket a kazármédia csöpögtette nekünk, ilyen-olyan okokból, azonban ezek a dolgok - bárhogy is szépítjük - nem túl barátságosak...

    TT

    VálaszTörlés
  25. Bizony, a kétharmados narancs diktatúra kész csalétek volt a sárkánynak. ha megmaradt volna az alap parlamenti felállás, akkor nem biztos, hogy most kopogtatnának.

    Mózi, de azért a hunok miatt is építették a Nagy Falat:) Ettől függetlenül Neked legyen igazad!

    VálaszTörlés
  26. TT felvetései nem alaptalanok, de azért hozzá kell tenni, hogy mi is odabasztunk annak idején a kis sárgáknak! Hogy mostanra az ő birodalmuk megnőtt, a miénk meg összement... hát a szerencse forgandó!
    Panka.

    VálaszTörlés
  27. TT, az ujgúroknak azért gyűlt most össze a bajuk Kínával, mert hagyták hogy a nyugati globalista erők rávegyék őket a függetlenség mesére. Ha az ujgúrok (vagy mondjuk a tibetiek) "függtelenek" lennének Kínától, akkor jutnának csak igazán rabszolgasorsra. Régesrég azért kellett elhagynunk azt a helyet, mert sajnos belekevertük magunkat egy olyan Kína-ellenes szövetségbe, amit aztán Kína levert, nekünk pedig ezt nem tudta megbocsájtani.

    mm

    VálaszTörlés
  28. És ha az EU-tojás valójában egy sárkány bébit hoz majd világra, hát az is felvet bizonyos kérdéseket.
    A Trónok harca c. sorozat is ezzel végződött, és nem tudjuk, hogy ez most jó vagy rosszat jelent. A krisnások úgy hiszik a sárkányok alapjában jó, és bölcs lények voltak. Ez úgy tűnik igaz az 5000 éves kínai vezetésre is.

    TT

    VálaszTörlés
  29. "függetlenek" lennének...

    VálaszTörlés
  30. Moonlight, akkoriban még az őseink nem tartoztak a "hunok"-hoz, akik egyébként velünk ellentétesen olyan nyelvet beszéltek, amely nagyon hasonlított a kínaihoz. Azután lett csak összefonva sorsunk a hunokkal, mert éppen velük kötöttük meg azt a fránya szövetséget Kína ellen. Azt hitték valszeg őseink, hogy együtt a hunokkal legyőzhetjük Kínát és akkor mi is lehetünk birodalom, nem "csak" királyság. Drágán megfizettük ezt a gőgösséget, valóban a mai napig fizetünk.

    mm

    VálaszTörlés
  31. Mózi, Panka, TT igen, "a kulcs most is és mindig: magyar kormány". Blibsik riasztónak kuvikolják a kínaiak kommunizmusát, de a lényeget most is elhazudják: Kína a volt posztkommunista országokkal ellentétben nem eladósodott országgá vált, hanem fő-fő hitelezővé. Még USA is zömmel nekik van eladósodva. Kína az egyik legnagyobb hitelezője az IMF-nek ,legutóbb tavaly adott egy komolyabb összeget nekik. Tkp. körbetartozás van: Kínának tartozik IMF, nekik meg többek között mi. Most IMF kiiktatásával Kínának fogunk tartozni. Bízzunk benne, hogy kínaiak megjelenésével megszűnik a napi holokamu vallás ránk erőltetése és annak finanszírozása, de megszűnik a megélhetési bűnözés segélyezése is. Nem véletlenül ajvékolnak a megélhetési jogvédők, mert nekik is dolgozniuk kell, vagy éhen halnak. Ismerek egy pár kínai üzletembert és sokat beszélgettem velük. Kínaiak különbséget tudnak tenni zsidó, cigány és magyar között. Kínaiak az érdekeltségeikben már nem hajlandók cigányt alkalmazni, mert meglopták őket, cégük vezetésével pedig nem bíznak meg zsidókat. Magyarokat szeretik, mert becsületes, dolgos népnek tartanak bennünket.
    Kata

    VálaszTörlés
  32. Kata, szerintem ellentétesen a kazárokkal, Kína nem gyűlöli a magyart és nem akarja kitörölni e világból. Azonban ne várjunk Kínától jótékonykodást sem, vagyis ameddig lesznek "magyar" vezetők, akik hajlandók fillérekért eladni a magyar munkaerőt az európai fogyasztói piac közepén és esetleg mást is, addig Kína azt nem fogja elutasítani. Szerintem jelenleg Kína számára nem vagyunk egyenrangú partnerek és ezt annak köszönhetjük, hogy Júdásokat nevezünk ki nemzeti vezetőknek. Ergo, talán valahol mégis bennünk van a bibi, nem is tudom.

    mm

    VálaszTörlés
  33. Abban viszont én is bízok, hogy a kínai hatalom egyre inkább ki fogja szorítani a kazár hatalmat Magyarországból és abban is, hogy az új rendszerben a cigányoknak is gürizniük kell a tescos mérgezett kenyérért, ha enni akarnak. Ha pedig dolgoznak, már nem lesz annyi idejük a "bodza szedésre" (baltával vagy fekete BMW-vel)...

    mm

    VálaszTörlés
  34. Hát igen, az egész nyugati globalizációs újvilágrendi őrültség gyökerei a Rothschild és a Rockefeller családok, illetve a sok száz űber-befolyásos rokonaik. Kínában ezt már nagyon sokan tudják, mint ahogy Oroszországban, Japánban és az arab világban is.

    mm

    VálaszTörlés
  35. Nekem, mint a szkíta-sumér-káld-méd-szabír-hun-avar-magyar folytonosság hívőjének kissé furcsa ez az elmélet Móz. Pláne ha azt az igyekezetet veszem alapul, ahogyan a kazár-történelem mekkora energiákat fektet a magyarok és a hunok szétválasztására.
    Ha a Te elméleted az igaz, akkor ezek szerint Magyarország külföldi elnevezése nem a rokonságot, hanem hogy pont a megbélyegzést hivatott reflektorfénybe állítani? Egy rossz szövetségét?
    Furcsa, hogy neked ez a kép állt össze, ami merőben ellentétes az eltitkolt történelmünkkel, és inkább közelebb áll a hivatalos, "tanítotthoz".

    TT

    VálaszTörlés
  36. Mózi persze, hogy nem jótékonykodni jönnek kínaiak, de az komoly eredmény lesz ha leválasztják rólunk az IMF és EU által ránk erőszakolt - sajnos nyakunkra engedett - parazitákat.
    Kata

    VálaszTörlés
  37. TT, a "fehér hunoknak" nevezett népcsoport a mai észak-kínai területeken élt, ahonnan még északabbról (pl a mai mongol területekről) érkező egyre nagyobb csoportok folyamatosan kiszorították őket (ezek a csoportok a mai kínaiak egy részének az ősei) és közben a nyelvüket is részben eltulajdonították (ezért tudtak sokkal később Attila követei társalogni a kínaiakkal). Mi viszont valaha a Kárpát Medencéből indultunk két nagy csoportban távol-keletre és közép-keletre (a "Sumer-Szkita" ág), amikor egy több száz éves jégkorszak köszöntött be Európába. Aztán kényszerből visszatértünk távol-keletről miután szövetkeztünk a hunokkal Kína ellen, de akkor már a hunokkal együtt jöttünk vissza. Ha bár ez sokkal homályosabb, szerintem közel-keletről is visszatértünk még azelőtt, akkor úgy hívtak minket a görögök, hogy "szkiták". Azt viszont nem tudni, hogy hol éltek a fehér hunok mielőtt az észak-kínai területekre költöztek. Ki tudja, talán ők is valamikor a Kárpát Medencéből indultak vagy esetleg a legendáris északi területről amit egyesek "Lemuriának" neveznek. És azt sem tudjuk persze, hogy mi magunk honnan érkeztünk a Kárpát Medencébe mielőtt a hideg innen elkergetett ideiglenesen. Régen volt már...

    mm

    VálaszTörlés