2011. január 1., szombat

Történelmi tradíciók és az új alkotmány - tudományos konferencia beszédei

Dr Papp Lajos beszéde:


Dr Bene Gábor beszéde


Gonda László beszéde

56 megjegyzés:

  1. Ahogy mondta Bogár László is, a zúj zalkotmány már készen van zorbán király fiókjában, a blabla körülötte tehát csak majomparádé. Banán köztársaság? ááá dehogy: ez egy narancs köztársaság, kérem.

    mm

    VálaszTörlés
  2. "A köztársaság ókori eszme, és valóban a zsarnokság feletti győzelmet jelképezte. Fogalma elsősorban az államok egyik törzsfogalmához, az államformához kötődik, amelyben a polgárok közössége, illetve az alkotmányában előírt módon választott köztársasági elnök (államfő) és képviselőik vesznek részt a közügyek megvitatásában, együttesen gyakorolják az államhatalmat. A központ hatalma csak a polgáraitól ered, nincsen egyéb örökölt evilági, vagy túlvilági forrása és nem kötődik egyetlen társadalmi-gazdasági alakulathoz sem. A hatalomgyakorlás mikéntje alapján rendszerezhetők az egyes köztársaságok. A köztársaság egységét köztársasági elnök szimbolizálja. A köztársaság eszméje a modern korban összefonódik a népszuverenitás eszméjével." - Wikipédia

    Milyen köztársaságról beszélünk gyerekek? Ez csak egy kosz-társaság az modern kori rabszolgatartás megvalósításához...

    VálaszTörlés
  3. Nem akarom a három felszólalót ítélni, különösen mert ismerem őket, de eléggé csapongtak - talán az izgalomtól. Nem a lényegről beszéltek!! Szavak, színek, meg díszek, de az alapproblémákról nem esik szó súlyosan.
    Áááá. Amúgy sincs értelme egy ilyennek, ez az egész csak egy újabb parasztvakítás, hogy lám mi meghallgatjuk a népet, aztán totál ellentetjét fogjuk csinálni.
    Nem is értem pl. az ilyen Gonda félék vergődését, nem lát a szemétől? Kiknek magyaráz? Egy Salamontól várja a javulást? Mmmmmm.... Vagy egy napszemüveges kőművestől?

    Szebbet!

    TT

    VálaszTörlés
  4. Papp Lajos, ezzel a felszólalással, kiírta magát a narancs-uniós arisztokráciából, ha csak nem nyalja ki nagyon gyorsan a király seggét. Kár, hogy nem mondta meg kerek-perec, hogy sz@rt sem ér egy olyan alkotmány, amely egyetlen politikai párt tákolmánya és ami csak azért kell narancséknak, hogy tökéletesen tükrözze a liszaboni szerződést. Egyébként, érdemes megjegyezni, hogy ez az "új alkotmány" ugyanolyan diktatórikus módon lesz rásózva a magyar nemzetre, mint ahogy a liszaboni szerződés lett rásózva az európai nemzetekre.

    mm

    VálaszTörlés
  5. Azt is érdemes megjegyezni, hogy a Jobbik többet törődik az időjárással a Barikád.hu hírportálján, mint azzal, hogy készülőben van egy one-man-show alkotmány, ami tulajdonképpen egyenlő a zsarnoksággal. Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar be lesz darálva a Vona sereg.

    mm

    VálaszTörlés
  6. Véleményem szerint szégyenteljes volt ez az ujabb szinjáték, ami itt látható volt, és sajnálom a résztvevőket, akik szinte térdenállva könyörögnek a messze felettük álló gúnyos hatalomnak (ki a f@xom ez a Salamon meg ez a Mátrixból szalajtott ügynök?) egy a magyarok érdekeit képviselő magyar alkotmányért. Hihetetlen számomra, hogy még mindig nem látják a felszólalók hogy ez is csak arra volt jó, hogy elmondhassák: meghallgattunk mindenkit, ahogy ez egy demokráciában szokás. A végeredményt ez SEMMIBEN nem fogja befolyásolni.
    Hogy alkothatna MAGYAR alkotmányt nem magyar szívű társaság?
    Szulthan

    VálaszTörlés
  7. Ez a konferencia olyan volt, mint egy állásinterjú normális munkakörbe. Lehetsz bármekkora ész, ha már előre megvan, hogy kit vesznek fel az állásra, csak ugye a jogszabály úgy írja elő, hogy meg kell hirdetni(vagy pályázatot írni rá). Papp Lajost viszont ennek ellenére is jó volt újra hallani Bösztörpuszta után.

    Mózi, a Jobbik sajnos már áprilisban elvérzett, mikor aktivizálták a belső bomlasztókat és jöttek sorra a lejáratások. Azóta persze egyre csak beolvadnak a politikai szennybe. Aki korpa közé keveredik ugyebár... Ebben az egyben igaza volt P. Imrének.

    moonlight

    VálaszTörlés
  8. Jól látod Szulthan...

    Mózes,

    Vonáék gyakorlatilag tehetetlenek, 50 ember a 386-ból akkor sem sokat tehetne, ha mögöttük is lenne gazdasági erő.
    Egyébként ezt Ők is tudják, Volner János mondta nemrég egy beszélgetésen, a "Mikor lesz már jobb az embereknek?" kérdésre, hogy nekik (Jobbikos parlamenti képviselőknek) már jobb, de a kisembereknek nem lesz jobb a Jobbik parlamentbe kerülésétől... Talán néhány hozzájuk közeli vállalkozásnak segíthetnek valamit, de nagyjából ennyi.
    A magyar társadalom a "fülkeforradalom" idején lehajolt és a homokba dugta a fejét, most meg csodálkozik, hogy seggbe kurjantják...

    VálaszTörlés
  9. Velorex. A Jobbik azért nem kellene, hogy ennyire tehetetlen legyen. Vagy már hangja sincs? Például, a brit nemzeti irányítottságú képviselők Brüsszelben minden héten tájékoztatják a brit közönséget az EU alapvetően neo-liberális és nemzet-ellenes mivoltáról és döntéseiről. Ezzel szemben mi a frászt csinálnak a jobbikos képviselők Brüsszelben? Még a Jobbik hírportálján (Barikád.hu) sem lehet olvasni a témáról, vagy csak ritkán. Ugyanez a helyzet az itthoni problémákról is: az egy dolog, hogy tehetetlen a Jobbik a parlamentben, de miért nem rugdossa két lábbal a vészharangot olyan ügyekben, mint az egyoldalú alkotmányozás vagy az egykulcsos adórendszer vagy az állandó partizás és propaganda ami már a csapból is folyik az EU népszerűsítése érdekében, miközben amúgy nincs pénz semmire... vagy az a bohóckodás, amit "elszámoltatásnak" neveznek narancsék és még sorolhatnám. A Jobbik most kussol, mint az a bizonyos a fűben és közben a pártpolitikusai élvezik az élet habos oldalát ők is, az adófizetők pénzéből of course. Sajnálom, de most már szerintem is valami kezd bűzleni a Jobbik körül és szeretném, ha egy icipicit bizonyítaná Vona, hogy csak képzelődök.

    mm

    VálaszTörlés
  10. "A magyar társadalom a "fülkeforradalom" idején lehajolt és a homokba dugta a fejét, most meg csodálkozik, hogy seggbe kurjantják..."

    No erről szeretnék én cikkezni kicsit, ha Te is beleegyezel Velorex :)

    moonlight

    VálaszTörlés
  11. Hajrá moonlight! :o) Szeretettel várom a cikket!

    VálaszTörlés
  12. Mózes,

    nem látunk/hallunk mindent amit a Jobbik tenni próbál, de az is lehet, hogy mégis van valami igazsága Navratil Attilának...
    http://mr-moto-velorex.blogspot.com/2010/09/navratil-attila-hozzaszolasa.html

    A mási gond az lehet, hogy talán nincs a jobbiknak olyan szakértője, aki át tudja látni a helyzetet...
    A Jobbikos parlamenti hazafiak meghallgathatnák Kőrösi Imre monológját, mert a történelem ismétli a helyzeteket...
    http://igazhirek.blog.hu/2009/07/04/tagra_zart_szemek_avagy_arculcsaptak_a_jovonket

    VálaszTörlés
  13. Velorex, éppen az a baj, hogy már nem látunk/hallunk semmit arról, hogy a Jobbik bármit is tenni akarna.

    mm

    VálaszTörlés
  14. Ne aggódj Mózes,

    biztosan olvassa néhány Jobbikos ember is ezt a blogot, és gyorsan reagálnak az aggodalmainkra...

    VálaszTörlés
  15. Sziasztok!

    olvastam bejegyzéseiteket és nem voltam rest írni azonnal Nováknak, hogy szeretnék kérdezni tőle valamit ezzel kapcsolatba. Fel is hívott, de röviden, épp nem voltam telefonnál. Most írtam neki újból, mert Velorex megkért, hogy tárgyaljuk ki ezt az ügyet. Sokat nem tudok még hozzátenni, nem is zseretnék elvakult lenni a jobbikkal, de én biztos vagyok benne, hogy ammit eddig tudtak, azt meg is tették. Sajnos én nem is várok tőlük sokat, hiszen tudjuk milyen arányban ülnek a törvényhozásban egy minden hájjal megkent 2/3-os párttal szemben, aamihez még hozzájön a másik 2 ellenzéki párt is. Eddig kismillió ügyben kellett nap, mint nap szót emelniük, hiszen annyi a "gubanc", épp most van terítéken a médiatörvény és az most viszi a "pálmát". ha, csak 2-3 dologban kéne szót emelniük és nem több 100-ban, talán lehetne hallani a hangjukat, de így a sok ügy melett, minden eltörpül. erre fel még itt voltak az ünnepek is, (tudom a haza mindenek elött), de attól még ők is meberből vannak és amúgy se foglalkozik ilyenkor senki politikával. A mai az első munkanap idén, ezt találtam most a kurucon:

    http://kuruc.info/r/2/71998/

    Én bízom a Jobbikban, én még nem csalódtam bennük, mert sosem vártam, hogy azonal kormányt döntsenek és ma holnaptól kolbászból legyen a kerítés. Mivel egyenlőre még jobb alternatívát nem látok a Jobbiknál, egyenlőre mellettük vagyok és max terelgetjük őket a jó irányba. Pősze megmutatta, hogy vannak köztük árulók, de azt nem hiszem, hogy elzsidósodott volna a Jobbik. de ez majd ez másik vita témája.
    ha kapok híreket Nováktól, akkor azt hozom nektek
    Addig is BUÉK!
    Jövök még!

    Küldtem ma ide 2 kitűnő embert, ide valók közétek, mert nagyon értelmesek és normális vitapartnerek. Arról nem is szólva, hogy a földön járnak. Majd jelentkeznek!

    Te meg Velorex abba ne hagy ezt a blogot, mert egyre jobb, és hiánypótló!

    haligali :)
    Üdv, Moto

    VálaszTörlés
  16. Holnap egy nagyon komoly leleplező riport videó lesz a kurucon, most töltöm a jutubra. Izrael titkos fegyvere. Az atom fegyvereiről szól. Ne felejtsétek el megnézni! Ütős kis filmecske.

    VálaszTörlés
  17. Moto,

    olvasom a cikket, de egy mondat megütötte a "szememet"..
    "A képviselő kiemelte, hogy az Európai Bizottság az egyetlen jogalkotás-kezdeményező szerv, amely legitimitási kérdéseket vet fel. Úgy vélte továbbá, hogy a választójogi reformot a Lisszaboni Szerződés részeként kellett volna szabályozni. A képviselő szerint sokan gondolják úgy, hogy az EU nem adott választ bizonyos elvárásokra és kérdésekre, a csatlakozási folyamatban az új tagállamok tisztességtelen feltételekkel szembesültek, például a magyar mezőgazdasági termelők csak az uniós támogatás egynegyedét kapják."

    Jók Gaudi-Nagy Tamás felvetései nagyobb részben, de vajon komolyan gondolta, hogy a magyarországi választójogot a lisszaboni szerződésben kellett volna szabályozni?
    Basszus, a jobbik benyalja a LSZ-t, vagy én értek félre valamit? OK, tudom, nem lehet széllel szemben pisálni, de mégis...

    VálaszTörlés
  18. Szewa Velorex!

    Megtisztelő, hogy ennyit kinézel belőlem, de én bevallom, azért nem folyok ennyire mélyen bele, mert a felénél elvesztem a fonalat. Annyira csűr-csavaros ez a politika, hogy bármit ki lehet úgy facsarni, hogy bárkibe bele lehet kötni bármit mondjon és bárki kitudja magát magyarázni bármit mondott. Hányszor láttam a tv-ben ilyeneket, másnap meg már mást mondott. mint pl az öszödi beszéd. Állítólag hazugság beszéd volt, mára már kiderült, hogy őszinteségi roham. De itt azért még volt a cikk tovább is és ez azért lényeges, szerintem.

    "Az alkotmányozási folyamatot illetően kiemelte, hogy a Jobbiknak határozott elképzelései voltak a választások során. Az országra 1949-ben ráerőltették az orosz modellt, és 1989-ben nem volt visszatérés a gyökerekhez, a Szent Korona-tanhoz. Hangsúlyozta, hogy az alkotmányozás jelenlegi folyamatában a Jobbik nem vesz részt, javaslatait nem támogatták. Hozzátette: a Jobbik népszavazást akar az alkotmányról."

    VálaszTörlés
  19. Jóvanna, mondott Gaudi sok okosságot is, elismerem.
    Ezzel együtt a LSZ továbbra is fúrja az oldalamat, és most hogy még egyszer elolvastam a szöveget, azt is érdemes lenne boncolgatni, hogy miért állt félre a Jobbik az alkotmányozás ügyében.
    Az hogy nem támogatta a "parlamenti többség" a javaslatait, még nem ok, hogy sértődötten félre álljon. "Akinek hangja van, ordítson, mire tartogatja.."

    VálaszTörlés
  20. Ez volt az első reakcióm nekem is. Először a Jobbik se vonult ki a bizottságból és ők ezt mondták. Viszont, ha a másik oldalt nézed, csak azért ott ülni, hogy nyíltan lealázzanak, akkor már inkább ne. Akkor, csak maradjon egyedül a fidesz, nem lesz kire kenni, mert ez, hogy visszafelé fog elsülni, az hót zicher. A fidesszel meg eleve nincs is mit tárgyalni. Ellopták az összes Jobbikos javaslatot. Teljesen külö utakon kell menni. Én még a formalitás kedvéért sem ülnék le velük egy asztalhoz. Maradjanak meg maguk közt és baxák el az egészet. Mert, amilyen arcok ott ülnek, én nem nézek ki semmi jót. Egyik butább fejű, mint a másik. Még Orbán is. A Jobbik meg tegye csak a dolgát és reméljük eljön az a szerencsés történelmi pillanat, mikor rést találnak a fideszen és "lecsaphatnak". Én ebben hiszek. Más egyelőre nincs is.

    VálaszTörlés
  21. Moto, ha azzal magyarázza Novák a Jobbik passzivitását, hogy túl sok téma van, az bizony szomorú. Amúgy nem azt várom a Jobbiktól, hogy kolbászt varázsoljon a kerítésből, hanem azt, hogy ne rezeljen be a mediatörvény miatt és ne hagyjon kialakulni egy olyan szégyenletes helyzetet, amiben az LMP és az MSZP már jócskán "ellenzékiesebbek" Orbán király megalomániájával szemben, mint a Jobbik. Elvégre mit remél a Jobbik azzal, hogy ilyen kiméletes a narancs hatalommal szemben? A júdásokat senki sem tiszteli és Orbán is csak lábtörlőnek fogja tekinteni a Jobbikot, ha az tovább is ilyen kiherélt stílust folytat.

    Mi van például a Budaházy üggyel? Itt van egy fickó, aki már évek óta cellában rohad anélkül, hogy bármi konkrétum rá lenne bizonyítva, vagyis még a vak is látja, hogy arra van felhasználva a Budaházy politikai fogoly, hogy senki se merészeljen túl hangosan szót emelni a hatalom ellen. A Jobbik még arra sem képes, hogy legalább néha felálljon a parlamenti padból és egy perc csenddel fejezze ki tiltakozását? Közben a gazfickók kisétálhatnak a bíróságból és eltűnhetnek a lopott manival, ugyebár? Nem Budaházy személye a fontos, hanem az, hogy Magyarországon lehet valaki politikai fogoly évekig itélet nélkül és ennek a jelentőségét nem érti meg a Jobbik vagy nem zavarja? Azt várja talán a Jobbik, hogy a narancs hatalom "antiterrorista" gorillái elkezdjék összeszedni azokat, akik nem hajlandók kinyalni a rendszer seggét?

    mm

    VálaszTörlés
  22. Az a baj Moto, hogy úgy fogunk járni, mint a székely ember libái, amik döglöttek sorba..
    Vitte őket szegény a tó egyik partjára legelni, vitte a másikra, és ötlete is lett volna még újabb megoldásokra, csak időközben minden liba megdöglött..

    VálaszTörlés
  23. Mózi!
    Sajnos most ellent kell mondjak, pedig általában a te írásidat kedvelem a legjobban, Szerintem a most leírtakban semmiben sincs igazad.

    Nem beszéltem Novákkal, csak kértem, hogy hívjon fel, hogy megkérdezhessem és nektek elmondjam mit gondol a Jobbik. A fent írtak az az én véleményem. Mit tudna még csinálni? Tüntetés már volt 3 is, amióta közölték, hogy esélyt se látnak a párbeszédre, ezért ismét az utcára vonulnak. most is lesz szerdán 1. mit csiáljo, ha jó esetben is 500-1000 ember megy el? mindenki fázik, xarik az egészre, belefáradt mindenki. Elegük volt a 8 évből. Ezek a tények. Nem foghatja rájuk senki, hogy nem csinálnak semmit, hiszen ők akik a legtöbbet felszólaltak minden ügyben. de még mindig az van, hogy mit tudnak csinálni?? 17%-os párt. Fegyverezzék fel a tömeget? vagy mi?

    Budaházy. Tüntetnek folyamatosan, mindig kiállnak érte. Mit kéne még tenniük? vagy mit lehetne tenni? Kötelet erősíteni a rácsra és kitépi? vagy mi? Az a baj, hogy bármit is csinálnak, minden kevés. Brüsszeltől kezdve, minden fórumon voltak már. Ha 1x nincs mit teni, akkor egyenlőre municiót kell gyűjteni. mindenki csak mondja a magáét, de megoldást azt senki nem tesz le. Mondj valamit!

    És most nem a Jobbikot védtem, elmondtam a véleményem.

    VálaszTörlés
  24. neked is, csak azt tudom mondani Velorex, hogy mondj megoldást, vagy találjuk ki közösen és én vállalom, hogy eljuttatom a jobbikhoz. Mert sajna én nem tudom mit lehetne tenni. Ötletem még volna, de ha megcsinálnám azonnal felakasztanának. Tehát ugrott az én verzióm. :)

    VálaszTörlés
  25. amúgy azért is tűnhet halkabbnak a Jobbik, mert régebben a fideszfanokkal együtt kiabálták, hogy Gyurcsány takarodj!. Mára magára marad a radikális tábor, mert a fideszfaok várják a narncs csodát. Persze lesznek felébredők, de majd 1-2 év múlva. Aztán jönnek a választások és majd azt mondják, szegény fidesznek nem volt elég a 4 év a rom eltakarításra, hagyjunk még időt nekik és jön az újabb 4 éves fidesz ciklus. A Jobbiknak az a dolga, hogy dolgozzon és dolgozzon. ha beleszakad akkor is, különben itt még 20 évig nem lesz változás. Jah de. em lesz már magyar föld.
    Szóval, vagy lesz valami tökömytuggyami, vagy vége.

    VálaszTörlés
  26. Moto, legalább annyit tegyen a Jobbik, mint az LMP vagy az MSZP: ne kussoljon. Azzal pl, hogy nem vesz részt az alkotmányozásban, ugyanazt teszi, mint amit tett a fidesz amikor kivonult a parlamentből és szó nélkül hagyta a maszopszadeszt évekig sárba döngölni a gazdaságot. Szerintem nagyon téved Vona, ha azt hiszi, hogy most hagyni kell a narancs hatalmat minél több kárt csinálni és aztán majd 4 év múlva meg jelenhet a nemzetmentő szerepében, mint ahogy ezt tette a fidesz a maszoppal szemben. Először is nincs ennél büdösebb politikai taktikázás, mert a "kis emberek" tömege issza meg ennek a levét. Másodszor, a Jobbikot már is elfelejtették nagyon sokan, de ha a következő években tovább kussol, én mondom neked Moto, 4 év múlva nem a Jobbik fogja aratni a babérleveleket, hanem az LMP és még az MSZP is többet arathat akkor, mint a már rég elfelejtett Jobbik.

    mm

    VálaszTörlés
  27. Ebben egyet tudok érteni veled Mózi.
    Csináljuk meg azt, hogy amikben itt midenki egyetért, azt foglaljuk le levélben, de ne kilóméter hosszúra és írjuk meg a jobbiknak. Legyen hangunk nekünk és mondjuk meg nekik. Csak kérdés mire megyünk vele.
    Én jelen pillanatban még hiszek nekik és segítem a munkájukat, a magam erejével. Aztán, ha elkurvulnának, felállok és többet senkinek se hiszek. Mi mást tudnék tenni?
    De egyenlőre még bízom bennük.

    VálaszTörlés
  28. A néhány helyesírási hibáért elnézést kérek, de nem olvasom el mit írtam, csak küldöm. Írjak is meg olvassak is? Késő van már ahhoz. :))

    VálaszTörlés
  29. Én már nem bízok senkiben, Moto, de tudom, hogy a Jobbikon kívül jelenleg már egy párt sem a magyar embert képviseli a parlamentben. Sztem ehhez nem kell leveleket írogatni, elég ha a Jobbik kimegy az utcára és megkérdezi a járókelőket, mi a véleményük róla. Attól tartok hogy már is nagyon kiábrándító lehet az eredmény, de talán ébresztő is.

    mm

    VálaszTörlés
  30. Hát, akkor Mózi sokat nem tehetünk. Max bírálhatjuk őket és mindenkit, aztán, ha jól csinálják, jókat elemezgetünk róluk, ha nem, akkor kiábrándulunk belőlük. Tehát ott tartunk, ahonnan elindultunk.
    Minden esetre míg ez van, mást nem tehetek, csak hogy hiszek bennük és segítem a munkájukat. Majd, ha lesz jobb alternatíva, meglátjuk mit tehetünk.

    VálaszTörlés
  31. Moto, te magad mondod hogy a jobbik semmit nem tud tenni,akkor miért is van ott, ahol? Hogy majd 4 év mulva? Hát, ha ezt komolyan gondolod, akkor van még hova fejlődnöd. Mert a 16.66% is valós volt, igaz? Mert 4 év múlva van esély, hogy egy valóban MAGYAR nemzeti érzelmű párt nyerjen, igaz? Ennél azért kicsit távolabbi nézőpontból kellene látni a jelenlegi, és múltbéli történéseket. Aki még mindig a választósdiban látja a megoldást számunkra, finoman szólva szüklátókörű. A világtörténelmi tendenciák felismerése olyan következtetések levonására készteti a MAGYARUL gondolkodót, amiben
    a politikai vita felesleges energia pocsékolás, ugyhogy szerintem ettől tartózkodni kellene.
    Találja meg mindenki a saját feladatát, azt teljesítse....
    Szulthan

    VálaszTörlés
  32. Akkor nincs más, épülj be az MFNK-ba és kerecsennel rohamozd meg a parlamantet! Uccu!

    VálaszTörlés
  33. Most komolyan,ezt vontad le a hozzászólásomból?
    Szulthan

    VálaszTörlés
  34. Egyébként Te megtaláltad már a feladatod?Azt teljesíted?
    Szulthan

    VálaszTörlés
  35. Semmi többet. Ki beszélt itt a majd 4 év mulváról? 16,66-ozol, jössz ezzel a sátánista Posta maszlaggal. leírtam világosan a véleményem, olvasd el figyelmesebben.

    VálaszTörlés
  36. Én a Jobbikban látom a megoldást. ezek a 10-25 fős csoportocskák, vagy esetleg 100 fős csoportocskák nem hiszem, hogy bármi mást tudnának tenni, mint max a fradi-újpest meccsen jól szétverni a C szektort. Épp ezért nem hiszek a nagy nemzetmentésükben. Túl kicsik.
    igen, azt hiszem minden tőlem telhetőt megteszek a jobbikért. Ezt onnan szűröm le, hogy sokan elismerően nyilatkoznak a munkámról és sok köszönetet is kaptam már. biztos lehetne többet is tennem, de családos ember lévén, ennyi tellik tőlem.

    VálaszTörlés
  37. Azért még annyit árulj el,hogy a "ki beszélt itt majd 4 év mulváról" és az "akkor egyenlőre municiót kell gyüjteni"-t hogy is kell értenie tisztelt nagyérdeműnek. Köszönettel.
    Szulthan

    VálaszTörlés
  38. Kedves Szulthan!
    Mi a nem világos amit mondtam? Kérdezz, szívesen felelek! De előbb nézd meg lécci a YT csenelemet, mi van baloldalra kiírva úgy másfél éve! A Viva kéz alatti szövegre gondolok.

    http://www.youtube.com/motoclubdothu

    VálaszTörlés
  39. Jó kérdezek:Mihez gyüjtsük a municiót egyenlőre?
    Szulthan

    VálaszTörlés
  40. Ez egy széleskörű téma. Sok mindenben. Egyben tartani a radikális oldalt, szemeket nyitogatni, akik össze-vissza csaponganak, de igaz magyarok, azokat összeterelgetni, minél több információt eljuttatni a Jobbik tevékenységeiről, jövőbeni terveiről, a jobbikot a helyes úton tartani, stb stb... Kb ilyenekre gondolok. De nem várj sokat tőlem, nem vagyok politikus.

    VálaszTörlés
  41. Én már tavaly előtt javasoltam Vonának, hogy a Jobbik népszerűsítése érdekében ne csak a szűk jobbikos körökben maradjanak szúk politikai előadásokkal, hanem hozzanak létre egy adománygyűjtő rendszert a Gárda segítségével és konkrétan segítsenek a bajbajutottakon, akik ugye egyre többen vannak Mon. Lehetne pl beszerezni tüzifát, élelmet, gyógyszert, stb azok számára, akiknek alig van jövedelmük vagy létrehozni olyan jobbikos csoportokat országszerte, akik bevásárolni mennének olyan idősök számára, akik fizikailag nem igen képesek kimozdulni otthonról, főleg télen vagy önkénteseket toborozni, akik az önvédelem technika alapjait tanítanák kiskorúaknak és/vagy felnőtteknek (mint ahogy ezt teszik zsidó szervezetek Magyarországon) vagy afféle modern úttörő táborokat szerveznének túlélési technikák körül vagy mittomén. Így lehetne bővíteni azok körét, akik látják mi értelme van a Jobbikra szavazni legközelebb és közben nagyon hasznos dolgokat is lehetne csinálni. Biztos vagyok benne, hogy sokan rendszeresen adományoznának egy ilyen jobbikos alapnak, de ha a Jobbik nem mozgatja meg a seggét, hamarosan már csak virtuálisan fog képviselni 17 százalékot és már az a bázis is eltűnik, amely most még hajlandó lenne adományozni rendszeresen egy közhasznú jobbikos alapítványban. Amúgy felejtse el mindenki a polgrháborús megoldást, az csak egy bazinagy vérfürdő lenne. Ámen.

    mm

    VálaszTörlés
  42. Mózi! Így igaz. De épp ezért nem étek egyet az Ináncsi féle Gárdával A gárdának egyben és a jobbik mellett a helye. Mert így a Jobbik is legyengül és a Gárda se sokáig húzza. viszont egyben nagyon erősek lehetnének és egymást tolnák előre. de itthon mindenki elnök, meg kapitány akar lenni és mindenki jobban ért mindenhez, mint a másik. Magyar betegség.

    VálaszTörlés
  43. Moto Te vagy nagyon buta vagy, vagy nagyon is (de nem eléggé) okos, sajnos a MAGYARság ellen teszed a dolgod, tudatosan vagy tudattalanul.Ha ez a dolgod, tedd...

    VálaszTörlés
  44. Sajnos egyet kell értenem az utolsó hozzászólásoddal, Moto, ez egy magyar betegség. Egyébként sztem a Jobbik mindent a Gárdának köszönhet eddig és, ha már nincs elég töke ahhoz, hogy tovább vállalja a Gárdát, igazán nem tudom, hogy ezentúl mi fogja népszerűsíteni, mert hogy nem Morvai távolról Brüsszelből, az biztos.

    mm

    VálaszTörlés
  45. Ha a "mihez?" kérdésre azt feleled, hogy "sok mindenben" akkor te nem tudsz magyarul...Na üdv mennem kell
    Szulthan

    VálaszTörlés
  46. Kedves névtelen!
    Úgy látom kötekedős kedvedben vagy, de lehet, csak félreértem. Ha kifejtenéd, miért vagyok buta, nem kéne találgatnom.

    VálaszTörlés
  47. Jah értelek. Ha neked egy blogon kommentelés közben ez a legnagyobb gondod, akkor máskorr nézzd meg, hogy lyól írtamm e hejjesen.

    VálaszTörlés
  48. Én karóba szoktam huzatni a hejes írhás hibákokat el követőket!

    mm

    VálaszTörlés
  49. mm, mert te náczifaszista vagy! :)

    VálaszTörlés
  50. Idézet a "Néma fegyverek egy csendes háborúhoz" című műből :

    "Noha az úgynevezett erkölcsi kérdések is szóba kerültek, egyetértés volt a természetes kiválasztódás törvénye tekintetében, hogy egy nép vagy embercsoport, amelyik nem használja az értelmi képességeit, nem jobb az állatnál, amelynek nincs efféle intelligenciája. Az ilyen emberek a tenyészállatokhoz hasonlatosak, akik saját választásuk és beleegyezésük alapján a fogyasztásra szolgáló húshoz hasonlóak."

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  51. HOPP! Most hívott Előd! Igazából nem tudtam kifejteni neki mit is akarunk kérdezni az alkotmányozással kapcsolatban, mert még számomra se világos kinek mi is a gondja, de nagyjából elmondtam, amit itt folyt és, hogy hiányoljuk a hangjukat. Elmondtam, hogy itt nem az anyázós, meg a mindenkit öljünk meg, mert zsidó! féle szimpaitizánsok vannak, hanem értelmes, művelt, ki jobbikos, ki, csak politika érdeklődő emberek blogolnak és érdeklődnek mit csinál a Jobbik.
    Elmondta, hogy tudják, hogy a radikalizmust várják tőlük az emberek és azon vannak. Most januárban lesz egy hatalmas rendezvényük, onnan startolnak igazán. Az alkotmányozással kapcsolatosan már szinte mindent elmondtak, tudják, hogy a fidesz féle alkotmány is tákolmány lesz és az egész, tavaszi (február 14-től indulóan) ülés, csak erről fog szólni. Mindent megfognak tenni az alkotmány érdekében!
    Említettem neki, hogy írunk neki egy összefoglaló kisebb levelet amiben a kérdéseinket fogjuk megfogalmazni. Várja és szívesen válaszol mindenre.
    No akkor Mózi, TT, Kraft, Buko, Velorex, és akit még nem említettem, hajrá, írjátok össze!

    VálaszTörlés
  52. Ez jó hír, Moto. Küldtem egy bejegyzést Velorexnek az alkotmányozással kapcsolatban, szerintem érdemes lesz elolvasni Elődnek is, talán segíthet felhívni a közfigyelmet a témára (ha bár Előd már biztosan tud mindenről, ami a bejegyzésben van).

    mm

    VálaszTörlés
  53. Na újra itt vok. Moto a helyesirás és a szövegértés közt is elég nagy különbség van.Nem baj, hajrá fijugg, tegyétek amit kell!
    Szulthan

    VálaszTörlés