2011. január 13., csütörtök

Anya és apa az USA-ban már nem divat...

Először a hír, aztán a vélemény.

A hír:  Száműzik az "apa" és "anya" szavakat Amerikában, mert sértik a buzik érzékenységét..
Eltávolítják az "anya" és "apa" szavakat az útlevél-igénylési formanyomtatványokról Amerikában, a helyüket a "Szülő egy" és "Szülő kettő" (Parent one, parent two) megnevezés veszi át.

Forrás: Link

Az amerikai külügyminisztérium honlapján lévő közlemény szerint ezek a "hasznos változtatások" a gyermek szüleinek "nemileg semleges" megnevezését szolgálják, valamint a "több típusú család" elismerésére irányulnak. Az új nyomtatványok hamarosan elérhetők lesznek, teszi hozzá a külügy.
Brenda Sprague, az útlevélosztály munkatársa tagadja, hogy a politikai korrektségre való feltétlen törekvés áll a módosítás mögött. "Az orvostudomány fejlődésével olyan helyzetek állnak elő, amelyekre nem számítottunk tíz vagy tizenöt évvel ezelőtt" - magyarázkodott Sparague.
A homokos szervezetek persze üdvözlik az intézkedést. "Azzal, hogy az anya és apa szót az általánosabb szülőre változtatták, lehetővé tették, hogy más típusú családok is igényelhessenek útlevelet a gyermeküknek, anélkül, hogy úgy érezzék, a kormányzat nem ismeri el a családjukat" - nyilatkozta egy leszbikus, név szerint Jennifer Chrisler. Ő a Családi Egyenlőség Tanácsának a vezetője - merthogy ilyen is van, sőt, ők kérték a szócseréket, mert Jennifernek kellemetlen volt, hogy a "feleségének" az apa rovatba kellett beírnia a saját nevét, amikor útlevelet igényeltek a közösen nevelt gyerekeiknek.
"A család felépítése változik, és ezt a kormánynak el kell ismernie, támogatnunk kell azokat az embereket, akik stabil, szerető családban nevelik gyermekeiket" - mondta Chrisler. Arra nem tért ki, miért az azonos neműek "családjai" stabilak és szeretők, s arra sem, miért nem ilyenek a normális családok.
A normalitáspártiak természetesen nem osztják a deviánsok véleményét. "Csak a balos polkorrektség feje tetejére állított világában nevezhetik fejlesztésnek azt, hogy egy születéssel kapcsolatos dokumentum kevesebb adatot tartalmaz magáról a születésről" - mutat rá közleményében Tony Perkins, a Családkutató Tanács elnöke. Hozzáteszi: ez a rendelkezés egyértelműen az azonos neműek közötti "házasságot" és az általuk való gyermeknevelést bátorítja.
Így látja Robert Jeffress dallasi baptista lelkész is. "Ez része annak a törekvésnek, melynek célja a férfi és nő közötti különbségek felszámolása. Azt akarják sugallni, hogy nincs is szükség anyára és apára ahhoz, hogy egy gyermek egészséges nevelésben részesülhessen, sőt, az a cél, hogy minél könnyebb legyen homoszexuális pároknak gyermeket nevelni" - fogalmazott a lelkész.
Az új, "nemileg semleges" nyomtatványokhoz februártól juthatnak hozzá a szegény amerikaiak.



És most a vélemény.
Ennyire beteg lett a világ, vagy csak ezt a látszatot akarják kelteni…?
Eleve az EU-ban is felütötte a fejét a gender-ideológia, ami egy rettentő beteg dolog. Ez talán a liberalizmus csúcsa: ne mi határozzuk meg, hanem dönthesse el az óvodás (!) gyerek, hogy milyen nemű akar lenni... :(
Most félretéve a szokásos meleg-gyűlöletet, azért a nemi érés jó része nem csak pszichés, hanem fiziológiai/genetikai/hormonális folyamat is. Ergo, csak a pszichológiai vonalon nyomulni eleve tévedésnek tűnik. Azért az meg durva lenne, ha azokat az ovisokat, akik lány létükre fiúk akarnak lenni (vagy fordítva), telenyomjunk hormonokkal es fájdalmas műtéteknek tegyük ki. Vagy tulajdonképpen mi a célja ennek a folyamatnak, melynek egyik eleme a gender-ideológia? (érdekes fejlemények pl. itt: http://www.parokia.hu/hir/mutat/1141/ )

No de elkanyarodtunk! (vagy mégsem?) Visszatérve, a hírben felmerült probléma valószínűleg megint a melegek/transzvesztiták kényszeres önigazolása lehet. Kézzel-lábbal küzdenek az ellen, hogy ők mások, és mindenre próbálja ezt kivetíteni. Eleve jogos a kérdés: a melegek által örökbefogadott gyerekek hogy hívják a szülőket? Apa es apa? Vagy (az amerikai minta alapján): Apa1 és Apa2?? Azt ugye senki sem vitatja, hogy elég nehéz egy apa-apa kapcsolatból gyereket szülni, ezért is finoman szólva nevetséges szülőnek nevezni két apát. De igaz ez az anya-anya kapcsolatra is. Ezért normális emberek nem tudják támogatni az ilyen elveket.
Persze felmerülhet az a kérdés is, hogy melyik a jobb a gyerek számára, egy szeretetteljes, de egyneműek közötti vagy egy intézetben történő felcseperedés? Ebből a szemszögből talán az intézetek állapotán kell inkább javítani, mintsem kitenni egy gyereket egy ilyen téveszmének/aberrációnak.

A normális, természet-mintát követő család-modell igencsak sérül az ilyen amerikai és eu-s intézkedésekkel. Én elhiszem, hogy annak a nőnek, aki kérelmezte a szülő 1-2 besorolást, kényelmetlen volt, hogy az eredeti „apa rubrikába” kellett beírnia a leszbikus barátnője nevét, de hát aki ilyen életet felvállal, az akkor mosolyogva lépjen túl az ilyen dolgokon. És a furcsa (?) az egészben, hogy a hivatal RÖGTÖN támogat egy ilyen felvetést, és megváltoztatják a nyomtatványt. Egyébként én önmagában leszarnám a nyomtatványt is, meg a leszbiket is, csak valahogy ez az egész folyamat abba az irányba mutat, hogy a normális az már nem normális (nem trendi), az abnormális meg kiharcolja magának a normális, elfogadott, stb. pozíciót. Nem mondom, hogy tűzzel-vassal írtani kell ezt a betegséget/pszichikai esetet/genetikai tévedést (kinél mi), de jobb lenne ha csöndben meghúzódnának, éljék a kis életüket, nem kell ezt nagydobra verni. És akkor talán nem lennének ennyire célkeresztben állandóan a normális emberek azon része által, akik viszont az aberráció nyilvános erőltetését elítélik. Mert az erőszak (és ebben az esetben itt erről van szó, erőszakos elfogadtatás, sőt csere!) az erőszakot szül. Én így látom.

Tényleg már-már tragikomédiás a helyzet, hogy az ilyen nyomtatványon majd ott lesz a parent 1, parent 2, de mivel ez még nem tartalmaz minden szükséges információt, ezért még lesz egy olyan rubrika is, hogy neme? :) Agyament! Valamelyik emancipunci majd még megfejeli ezt azzal, hogy az ő érzékenységét sérti a parent 2 besorolás, ő parent 1 akar lenni, és különben is, mi az, hogy a férfiak személyi száma kezdődik egyel?! :)

A viccet félretéve a nagy háborúk idején volt olyan, hogy egész falvak maradtak középkorú férfiak nélkül, ilyenkor az új generáció is apa nélkül nevelkedett. Mégsem fordult ki a sarkaiból a világ. Bar akkoriban valószínűleg a nők is tudták élesben alkalmazni az "atyai"
pofonokat, ha kellett.
Azonban szerintem nem az a lényeg, hogy mekkora pofont tud lekeverni egy anya, hanem az, hogy a gyereknek apa is kell az egészséges nevelkedéséhez. Köztudomású, hogy a lányok apásak, a fiúk anyásak, ez tényleg így van főleg az első pár évben. Na most, ha hiányzik az egyik fél (FÉL, FELEK: FÉrj és FELeség – , a két FÉL: EGY, ketten, de mégis EGYütt, a magyar nyelv szépen kifejezi!), a dualitás egyik eleme, akkor elképzelhető, sőt valószínű, hogy a gyerek sérültebben nőhet fel. (És most valaki nehogy belökje a "poént", hogy ha a fiúk anyásak, akkor két anya nevelése maga a mennyország neki!)

Lehet szeretettel nevelik az egyneműek, de mindenképpen érezni fogja a gyermek, hogy hiánya van. Pláne ha látja a kortársait. (bár hozzá kell tenni, hogy sajnos nagyon sok csonka család van, szinte már a normális családok száma a kisebbség... :((( ) No és persze nem csak attól lesz esetleg sérült a gyerek, mert máshol mást lát, hanem mert egész másképp nevel egy anya, mint egy apa (korszakokra bonthatóan!), és mind a kettőre szüksége van a gyereknek. Persze nem dől össze a világ, ha néhányan (mint pl. a háborúkban) egyik szülő nélkül nőnek fel (tulajdonképpen én is ilyen vagyok), de egészségesebb a dolog ha teljes a család. Bár az is igaz, hogy sok olyan család is van, ahol bár ne lenne ott az apa/anya, mert merő agresszív alkesz valamelyik... A "normális" szülőknél is sok aberrált eset van, ami akár nagyobb lelki sérülést is okozhat a gyereknek, mintha 2 nő neveli fel.
Érdekes módon, sokaknál akiknél teljes a család azt kívánják bár ne lenne, a csonka családok meg mindent megadnának egy teljes értékű családért.

Szóval úgy tűnik, hogy ez nem pusztán fehér és fekete kérdése, mert minden család esete egyedi, de maga a modell, a természethez hű család-minta sokat sérülhet az ilyen intézményesített összemosásokkal, mint az usa útlevél-kérelme.
Az emberi szaporodás, a túlélés szempontjából tehát nem is az emberek, hanem az ilyen „felülről” érkező intézkedések a legbetegebbek, a legveszélyesebbek, és a leginkább életellenesek.


2011. január 13.


TT

13 megjegyzés:

  1. Jó témát dobtál fel TT! Nálunk is megy már a lélek- és társadalom rombolás...

    http://www.szmm.gov.hu/main.php?folderID=16291&articleID=31969&ctag=articlelist&iid=1

    http://www.taborfalva-kapolna.hu/articles.php?article_id=18
    http://www.parokia.hu/hir/mutat/1141/
    http://hazaiporta.hu/index.php?url=termekkartya.php&termek_id=2435&info=A_nemek_forradalma_Gabriele_Kuby_A_gender_forradalma_-_A_neveles_allamositasa
    http://www.edupress.hu/hirek/index.php?pid=egycikk&HirID=22868

    VálaszTörlés
  2. Mindig voltak leszbikusok és homoszexuálisok. Most először azonban az emberiség történelmében bizonyos "új világ rendet" hírdető erők elérték a nyugati világban, hogy két azonos nemű embernek szabad legyen "házasodni" vagyis gyereket "nevelni" és nem csupán együtt élni. Sokan fel sem fogják, hogy ez mit jelent.

    Minél több egynemű "család" jön létre, annál több olyan felnőtt lesz, akik ilyen családban nevelkedtek fel és, ha bár ezt már nem politikailag korrekt elmondani, a legtöbb pszichológus tisztában van azzal, hogy ezek a felnőttek rendszeresen maguk is leszbikusok vagy homoszexuálisok lesznek. Vélhetően tehát, sok esetben ezek a felnőttek is terjeszteni fogják az egynemű családi modelt és így tovább. Így hát, néhány generáció alatt az egész társadalom megváltozhat azáltal, hogy a társadalom egy jelentős része leszbikus vagy homoszexuális. Miért jelent ez problémát?

    Azért, mert a leszbikusok gyakran nem szülnek, hanem csak adoptálnak vagy még azt sem. Tehát, egyszerűen elfogy az a társadalom, ahol terjed a leszbianizmus. Jó dolog ez? Egyesek szerint igen, lásd a "lugánói Tanulmányt" a részletekért.

    Azért is baj ez az egész "egynemű család" bolondéria, mert azok a fiúk, akiket két nő nevel fel, ha nem is mindig lesznek homoszexuálisok, rendszeresen (tisztelet a kivétel) olyan irányba fejlődnek, hogy képtelenek férfi módon küzdeni bármiért vagyis kockázatot vállalni és kitartóan küzdeni az élet bármelyik területén. Így létrejön egy új nem, amely kívülről fiúnak néz ki, de pszichológiailag se nem az, se nem lány vagyis elvesztette a férfias képességét bármilyen veszély ellen megvédeni a családot/közösséget/társadalmat és persze sosem rendelkezet a nő anya képességeivel.

    Kérdés, hogy kinek érdekében áll így kinyiffantani az emberi társadalmat? Válasz: azoknak, akik egy olyan "világrendet" akarnak létrehozni, amely rajtuk kívül csak könnyen irányítható egyéneket tartalmaz.

    mm

    VálaszTörlés
  3. A társadalom "átalakítása" az erkölcsi értékek rombolását is jelenti. Érdemes elolvasni Henry Makow újjabb bejegyzését: http://www.henrymakow.com/sabbateanrolemodelsforyouth.html

    mm

    VálaszTörlés
  4. Show must go on:

    Szerdán megnyílt San Franciscóban az Egyesült Államok első homokos múzeuma, az intézmény a Meleg Leszbikus Biszexuális Transzgender Történeti Múzeum (GLBT) nevet viseli.

    Gratulálok amerikai barátaim! Erre tényleg nagy szükségetek lehetett... Nálunk vajon mikor nyílik?

    TT

    VálaszTörlés
  5. TT, nálunk ugyan nincs ilyen... de Európában van már homoleszbisextranszexstb olimpia... 2012-ben Budapesten (hol is máshol?), a narancs kormány áldásával és a magyar adófizető pénze támogatásából. Addigra a Jobbik is majd valahogy kimagyarázza, hogy ezt mégis miért jó nekünk.

    mm

    VálaszTörlés
  6. Egy ismerősöm építő gondolatai:

    "No hát nem. Mi azt tanultuk pszichológiából (márpedig akkor elhiszem, mivel nem vagyok szcientológus :) ), hogy a gyermek fejlődése szempontjából nagyonis fontos, hogy meglegyen neki a teljes család modell, benne az apa és anya. És nem csak mint szerepekör, hanem mint férfi és nő. Ha valamelyik hiányzik, vagy épp valamelyik duplikálódik :), akkor az problémákhoz vezet. Kinél nagyobbhoz, kinél kisebbhez.
    Nyilván az intézeti létben sincs meg ez a teljes család, ezért találtak ki rá alternatívákat, lásd SOS gyermekfalu, ahol viszont már megvan. Ezt kéne erőltetni, nem a buzik extra jogait."

    TT

    VálaszTörlés
  7. A kívülről férfinek látszó, de belül teljesen nőies emberek nem lesznek, hanem MÁR VANNAK! Az agy-programozó gépezet nagyon hatékony!

    Egy kicsit más(?) téma :

    "Gordon Allport kimutatta, hogy a nyelv természetéhez tartozik a mindennapi – minden másodperces – információáradat földarabolása és kategorizálása,(7) meggyőző ereje éppen ebből fakad. Amint valakire címkét akasztunk, azt mondjuk róla, hogy „ember”, „asszony”, „atléta”, „humanista”, „nyájas kínai”, „orvos”; emberi mivoltának egy vonatkozását hangsúlyozzuk a sok közül. A befogadó azután e vonatkozás köré szervezi a valóságot. A szavak szeleteket vágnak a valóságból (mi – ők, fekete – fehér, gazdag – szegény, szabad – szovjet, férfi – nő), pici dobozokba pakolják a világot, és jelzik a dolgok lehetséges menetét. Kimutatták, hogy azokra a hirdetésekre, melyek – az angol nyelv szabályainak megfelelően – a hímnemű ő-t használják általános alanyként, jóval kevesebb nő jelentkezik, noha grammatikailag a „he” ilyenkor mindkét nemre vonatkozik.(8) A hirdetők tudják, mekkora a jelentősége a címkének – a Head & Shoulders sampon, a Die Hard tartós elem, vagy a Close-Up fogpaszta neve ráirányítja a figyelmet a termék legfőbb előnyére.(9)

    A hirdetések és a politikai mozgalmak története jelzi, hogy az emberek hajlandóak a címkéknek megfelelően viselkedni és cselekedni. De mindez további következtetésekhez is vezet. A szociálpszichológia legalaposabban dokumentált jelensége az önmagát beteljesítő jóslat, az a jelenség, hogy a helyzet valamilyen meghatározása segíti e meghatározás valóra válását. Rengeteg kutatás bizonyította, hogy azok a diákok, akiket (vaktában) „okosnak” címkéztek, csakugyan okosabban gondolkodtak azután, míg azok, akiket „bolondnak” tituláltak, elkezdtek bolondosan viselkedni, azok a nők pedig, akikről azt mondták, hogy „gyönyörűek”, szinte megszépültek."

    Részlet innen :

    http://turul.banki.hu/oldalak/uetika/rabeszelo/files/03.html

    Robert B. Cialdini "Hatás - A befolyásolás pszichológiája" című könyvében leírja, hogy a kínai fogolytáborokban milyen módszerekkel programozták át az amerikai katonákat. Tanulságos kis könyv az is! Érdemes ezeket tanulmányozgatni...

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  8. Egyébként ez az egész ügy a homokosokkal és leszbikusokkal nem más mint a "láb az ajtórésben" vagy más szóval :

    "A kényszerítő erejű beállítás két lépésben
    működik: egy viszonylag könnyen elfogadható vélemény vagy szándék kiindulópont lesz egy másik, már kellemetlenebb döntés kicsikarásához. Ennek fordítottja a kísérletező manipuláció, amely egy kényelmetlen kérés felvetése után egy elfogadhatóbb alternatívát kínál, szintén csapdába csalva az áldozatot"

    A minket irányítók rém egyszerű módszerekkel dolgoznak. Aki egyszer átlátja a manipulációkat azt egykönnyen nem verik át ilyen ócska trükkökkel.

    http://tulipan.vjrktf.hu/modul/mcs128_AntalZsolt.doc

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  9. Bukovinai, akkor ezek szerint ilyen eset volt az is, amikor betiltották a pálinkafőzést, majd a fityisz fél évvel később nagy kegyesen visszaadta, ezzel is az emberek elégedettségküszöbét símogatva?
    :)
    Vagy amikor ráírnak az eladó portékára egy jó magas árat áthúzva, és alatta a reálisat, hogy az ember úgy érezze milyen jól járt! :)
    Maga az AKCIÓ szónak is hatalmas pszichológiai ereje van egyes társadalmi körökben... Még ha szemenszedett hazugság is az aktuális "akció", a reakció nem marad el.

    TT

    VálaszTörlés
  10. Teljesen felháborított, mikor olvastam kurucon...
    Ezzel még tovább rombolják az ideális családmodellt. Vajon mikor lesz végre vége ennek a rémálomnak?
    "...Hiányzik egy zápor, mert már mindent mocsok takar..." FankaDeli

    VálaszTörlés
  11. Velorex, küldenék egy írást, de olyan amatőr vagyok hogy nem tudom hogy kell a Word-ból idejuttatni.SOS
    Szulthan

    VálaszTörlés
  12. Szulthan

    Ha Velorex esetleg nem lenne gépközelben, akkor nekem is elküldheted a mnlghtblogger@gmail.com címre. E-mailben csatolod a Word dokumentumot, és már jöhet is:)

    VálaszTörlés
  13. Szulthan,

    elnézést kérek amiért nem kommunikáltam egyértelmúen, de moonlightnak van lehetősége a blogot szerkeszteni, ezért neki is nyugodtan elküldheted az írásodat.
    Most egy-két órán át gépközelben leszek én is, úgyhogy akár választhatsz is.. :o)

    VálaszTörlés