2010. november 17., szerda

A Sátán eszköze: kognitív disszonancia

Így nevezzük a belső feszültséget, amit egy –eddigi tapasztalatunknak ellentmondó– új információ vált ki. Az a konfliktusos állapot, amelyet átélünk, miután olyan döntést hoztunk, amely korábbi véleményünkkel, érzelmeinkkel és értékeinkkel ellentmondásban áll.
Ugye furcsa?

Henry Makow oldalán olvastam egy érdekes cikket a szóban forgó jelenségről. Szerzői jogi szabályok miatt nem tudom a teljes cikket átvenni, de kicsit csemegéztem belőle, hogy azok is megismerhessék az érdekesebb gondolatait, akik nyelvi nehézségek miatt nem jutnak ilyen „szellemi táplálékokhoz”. Időszerű téma, majd meglátjátok..
Akit érdekel az eredeti cikk, itt a link: henrymakow.com

Makow a Chicago című filmből hoz egy jelenetet példaként, amiben a hazatérő feleség két idegen nővel találja férjét a hitvesi ágyban, aki viszont ragaszkodik az állításához, miszerint egyedül van. De hát látom a két nőt – válaszol a feleség.  Erre a férj azt válaszolja, hogy
 „azt hidd el amit mondok, ne azt amit látsz.”  

A feleség a kognitív disszonanciát tapasztalhatta meg, amit végül egy revolverrel oldott fel,  - lelőtte a férjét…

Az uralkodó elitek módszerére példa ez a kis filmrészlet. Időnként kerülünk olyan helyzetbe, mikor olyan dolgokat akarnak elhitetni velünk, aminek az ellenkezőjét a saját szemünkkel látjuk, fülünkkel halljuk, vagy a józan eszünk és tapasztalatunk alapján lehetetlennek tartunk. És ez sajnos gyakran sikerül is..

Valakik folyamatosan meg akarják mondani nekünk, hogy miről mit gondoljunk, elég ha csak a manipulált híradásokra, TV reklámokra, vagy gazdasági, politikai műsorok jelentős részére  gondolunk..

Sátáni erők szerezték meg a tömegtájékoztatás, az oktatás és a kultúra feletti hatalmat, és keményen élnek is ezzel a hatalommal. Nem nehéz kitalálni, hogy ezen hatalom birtokosai ugyanazok a sötét erők, akik meg kívánják szerezni, illetve nagy részben már meg is szerezték a földi javak és sajnos egyre inkább a szellemi/spirituális világ feletti monopóliumot.
A bank kartellről, illetve a mögötte álló háttérhatalomról beszélünk, nevezhetjük ezeket sokféle képpen.
Ezek az erők szülték a kommunizmust, számolták fel a családot, tették tönkre a házasság intézményét, adóztatták az örökségeket, törölték el a hazafiság és a magántulajdon fogalmát, így lett minden az övék, az állam köntöse mögé bújva.
Ők voltak a nácizmus és a kommunizmus megálmodói, Ők áldozták fel ártatlan zsidó fajtársaikat vagyonukért, pusztították el Németországot és Európa nagy részét a második világháborúban, és tervezték el  a Központi Bank egész világra kiterjedő mindenhatóságát, zsarnokságát, a haszon és a hatalom reményében.

A használt sablon a kognitív disszonancia. Helyettesítik Istent a Sátánnal, a fényt a sötétséggel, miközben Istent és fényt hazudnak. Tagadják a világegyetem isteni mivoltát, a teremtő erőt, és azt hirdetik, hogy a világegyetem üres  kaotikus, és véletlenszerű.

Az új világrend felcseréli az igazságot a hamis dolgokra, Istent a kabalista bankárokra, a saját érdekeinek megfelelően. Mikor végezni fognak ezzel a sátáni tervvel, senki sem lesz már, aki emlékezne az igazságra…
A -nevezzük így- bankár kaszt  az egész történelem során forradalmakat, háborúkat, nyomort hagyott maga után, kiszorította Istent  az emberek tudatából, és átvette az ellenőrzést még azok gondolatai fölött is a „szabadság” nevében.

Makow a következő gondolattal zárja jegyzetét:

„ Életem nagy részét elpazaroltam, mert hallgattam a bankárok „nagy embereire”, ahelyett hogy a saját józan eszemre hallgattam volna.”

A cikk végén példákat olvashatunk a fentiekben tárgyalt jelenségre, de ide inkább egy magyar példát hoznék:

Emlékeztek még a dübörgő gazdaságra, és a pannon pumára? És azokra az emberekre, akik azt hitték, hogy "olcsó" hitellel nekik is lehet saját házuk, új autójuk?  Ezek a házak és autók ma nagy részben a bankok tulajdonába kerültek...

Érdemes a józan eszünkre hallgatni, mikor a hivatalos hírek hallatán  furcsa érzés kerít hatalmába minket... 


30 megjegyzés:

  1. Természetesen nincs rá bizonyiték, de 33. fokozatú vakoló ismerősömtől tudom, hogy ez a bankárkaszt együtt az ú.n. európai "fekete nemességgel" meg arról győződve, hogy egy olyan vérvonal köti össze őket, amely Atlantiszon át egy földönkívüli civilizációhoz vezet. Ezek a mókusok azt hiszik, hogy a földönkívüli őseik "csinálták" az emberiséget (vagyis minket, szánalmas kis homo szapienszeket) azért, hogy szolgáljuk őket és hát a mai napig ez az érv és egyben felsőbbrendűség tudat, ami irányítja őket. Mókás, mi?

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  2. szerintem ez nem olyan mókás :-) A vérvonal összefüggéseket már több kutató is kutatta. több forrásból is olvastam, hogy hogyan vezetik le. Pl az európai uralkodóházak családfáját.

    Az biztos, hogy jelenleg "rokonk" állnak a vezető réteg élén. Ez a vérvonal továbbörökítés már régen is divat volt (már egyiptomban lehet ilyen ügyekről tudni)

    Nem tartom kizártnak, hogy ez a vérvonal dolog igaz. Az, hogy az ufók voltak-e azt nem tudom, mindenesetre a sumérok akik több ezer évig éltek... hát nem hiszem, hogy a mai értelemben vett emberek voltak...

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  3. Buko, akár igaz is lehet a vérvonaluk, de egy dolog biztos: akárkinek is a távoli leszármazottjaik ezek az "elitek", nehezen lehet látni bennük bármilyen szellemi felsőbbrendűség nyomait. Szerintem egy nem pénzcentrikus világban, e mókusok többsége épp hogy alkalmas lenne parkoló-őrnek vagy esetleg luxus szálloda portásnak.

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  4. A vérvonal sztori alapja - az európai uralkodóházaknál is - a Mária Magdolna és Jézus leszármazás. Mózesnek igaza van ez egy tipikusan kispolgári gondolkodásmód, ami tetejében teljesen materialista.

    Jézus élet-feladatába a házasság nem fért bele.

    A földönkívüli megoldás lélektani alapja, hogy a problémák megoldását (pl. ufó hívők), illetve a magyarázatokat (pl. elitek) kívül keresi.
    Ha vannak is más lények az Univerzumban, isten valszeg úgy "intézi", hogy mindenki a saját piszkát tegye kell, hogy rendbe tegye.
    A Gondviselés, nem nyújt "kényelmes megoldásokat.
    Misi

    VálaszTörlés
  5. "Ha vannak is más lények az Univerzumban, isten valszeg úgy "intézi", hogy mindenki a saját piszkát tegye kell, hogy rendbe tegye."
    Helyett, elnézést:
    Ha vannak is más lények az Univerzumban, Isten valszeg úgy "intézi", hogy mindenki a saját piszkát kell, hogy rendbe tegye.
    Misi

    VálaszTörlés
  6. Te mózes... már múltkor is írtál valami ilyesmit, már akkor meg akartam kérdezni: Honnan a retekből ismersz te szabadkőműveseket??? Azok ilyen titkos társaságok nem? Neked meg csak így bevallottak, meg még az is hogy 33.szintű, gyanúúúúús.....:)
    Mózes te is elmentél már egy kicsit ilyen elvont irányban...

    VálaszTörlés
  7. Ez egy hosszú történet, Mantis, ami több évtizeddel ezelőtt egy másik országban kezdődött. Mindenestre ne hidd, hogy minden magas rangú vakoló képes titkot tartani. Sok köztük a nagy egóval rendelkező ember, aki szereti fitogtatni a beavatottságát. Ez a vérvonalas dolog egyébként már nem is igazán titok.

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  8. Misi : ez a vérvonal amiről én beszélek nem a Jézustól indul. Mivel Jézus is csak egy leszármazottja volt valakinek...

    Ez a vérvonal Jézus előtt indul és egészen Noé-ig vissza lehet vezetni. Tovább meg nem érdekes, mert Noén kívül elpusztult (állítólag) mindenki így hát Noéig elég visszamenni, hogy előtte ki kinek az apja fia volt az nem is olyan fontos.

    Egyszóval Noétól van levezetve a vérvonal a genealógia. És az európai uralkodó házak szinte mind benne vannak! (Bendegúz feleségén keresztül - aki állítólag Efraim leszármazottja volt - Atilla és rajta keresztül az Árpádházi királyok is benne vannak ebben a vérvonalban.)

    Nem véletlen ám az ami Árpádtól III. Andrásig volt a trónnal kapcsolatban (vér szerinti öröklődés) ÉS utána is vér szerinti öröklődés volt az utolsó királyig! (leány ági vérvonal behozása, stb) Az Anjou és a Habsburg ház is ugyanonnan "ered" abból a bizonyos vérvonalból.

    Európában nem tudsz előszedni egy uralkodót se akinek ne lenne köze a "vérvonalhoz". De ez még nem a Rotschildok vérvonala. Ez egy másik DE a Rotschildékéban is megvan ez a vérvonal (és megvan benne egy másik is)

    Az a helyzet, hogy a jelenlegi tudásom szerint a megszületett Immanuel, a messiás is ebből a kevert vérvonalból származik. Dávid leszármazottja és annak a "másik" vérvonalnak is a leszármazottja amiről a szabadkőművesek beszélnek.

    És a vicc az, hogy ez nem vicc!

    Nem kell nekem hinni! Utána kell járni. Az interneten bőven van ezekről információ...

    http://www.youtube.com/watch?v=daxnUMUnolc

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  9. Teremtés - Élősködés

    Érzelem - Logika

    Melegszív - Hidegvér

    Szíriusz - Nibiru

    Fehér törpék - Szürkék

    Ember - Hüllő

    Sumér - Akkád

    Méd - Asszír

    Párthus - Római

    Hun - Római

    ... - ...


    (Aki tudja mi az utolsó, az kap egy csillagos ötöst :)

    Ez a vérvonal dolog egyáltalán nem légből kapott dolog (vagy pont onnan jött?? :), és nem egy gyökerű történet szerintem. Két irányból érkezhettek a Földre és a mai napig civakodnak.
    Érdemes felidézni a Bill Ryan interjú erre vonatkozó részét.

    http://projectavalon.net/lang/hu/anglo_saxon_mission_interview_transcript_hu.html

    "B: ...miért érzi, hogy a jóindulatú földönkívüliek, és biztos vagyok benne, hogy léteznek, Ön szerint miért nem lépnek közbe és mondják: Rendben fiúk, általában nem szólunk bele, de ez most már komoly és nem fogjuk megengedni. Lehetséges ez? Miért tartják magukat távol?

    W: Nos, először is. "Ezek a jóindulatú földönkívüliek" -- igazából nem szeretem "földönkívülieknek" nevezni őket... azt hiszem, hogy ezek az személyek mi magunk vagyunk, ők pedig mi.

    B: Igen.

    W: Ők sokkal régebben vannak itt, mint az a rezsim, ami jelenleg hatalomban van. Ez a mostani rezsim, ez a hatalmon alapuló rezsim, egyesek reptiliánoknak nevezték, és nekem nincs semmi problémám ezzel az elnevezéssel, mert pontosan olyanok -- teljesen hidegvérűek. Ők sokkal, sokkal régebben vannak itt és ők azok, akik azzá tették az emberiséget, ami az ma.

    Közbeavatkozások? Szerintem a legjobb tudásuk szerint avatkoztak be. De spirituálisan nagyon fejlett lényekről beszélünk, mert az emberi faj nagyon fejlett spirituálisan -- lehet, hogy ezért térünk vissza ilyen gyakran ide, erre a bolygóra.

    De ezek a személyek, akik mi vagyunk és ők pedig mi, ahogy mondtam, ők nem úgy látják az időt, ahogy mi azt itt a fizikai világban értelmezzük. Nekik 11500 évvel ezelőtt egy szempillantás volt. Semmiség, és ők már tudják, hogy mi lesz a végjáték. Ők hiszik, ahogyan én is, hogy ez a rezsim, ami jelenleg hatalomban van és ami teljesen dominálni akarja a Földet és mindent, ami benne van, hogy ez nem fog nyerni. Most élvezik a korszakukat és a korszakuk nemsokára lejár."

    TT

    VálaszTörlés
  10. Aztán itt a másik érdekes szál:

    A 13 vérvonal története

    Az emberi történelem íratlan sötét oldalain hataloméhes „vezetők” már jó régen felfedezték, hogyan képesek más embereket kontrollálni kínzással, mágikus eszközökkel, háborúkkal, politikával, vallással, és egyéb módokon. Ezek az elit családok megtervezték stratégiáikat, taktikáikat, okkult szokásaikat hatalmuk állandósítására. A titkosság rétegről rétegre elrejtette ezeket a családokat a beavatatlan tömegek szeme elől, de létezésükre számos bizonyíték van. Ezen családok némelyikének származása nagy valószínűséggel visszavezethető lehet egészen Babilonig. Egyes feltételezések szerint ezen 13 család egyike fejlesztettei ki az alkímiát és az okkultista bérgyilkos technikákat. Egy másik család tökéletesítette a sötét mágiákat, a harmadik – némely kutató állítása szerint – Kánaánból ered, negyedik Egyiptomból, majd ők lettek a kelta Druidák. Sőt valamelyik családot egyenesen Nimródtól származtatják. Nyilvánvalóan vannak ezekben a származtatási feltételezésekben súlyos tévedések is (pl. kánaániták, Nimród), de nagyon valószínű, hogy az elméletek bizonyos elemei viszont közel járnak a valósághoz.

    A már kissé túlzónak tűnő feltételezések szerint Jézus és annak 12 tanítványa – munkájának – ellentételezésére a sátán szintén „létrehozott” (kijelölt) 12 családot, és még egyet mely majd magát Jézus ellentétét szüli meg. Ez lenne az a 13 család mely a Jézus utáni történelemben az emberi világ feletti totális hatalom megszerzését és minden Jézusi tanítás eltörlését kapta feladatul. Ezek után, ha végignézzük az elmúlt évszázadok angolszász uralkodó családait, a vezető politikai erőket, a bankár dinasztiákat, egyszóval az elit vérvonalát és cselekedeteit (háborúk, forradalmak, titkos társaságok szervezése, keresztény egyházak szétrombolása, globalizáció, média hatalma, stb.), akkor azért nem zárhatjuk ki annak lehetőségét, hogy mégsem annyira túlzóak ezek a feltételezések. A világi hatalom egy igen szűk kis csoport kezében összpontosult napjainkra.
    A történelemkönyvek bőséges információkkal ellátnak minket az elit és a tömegek viszonyáról. Ha nagyon alaposan vizsgáljuk ezeket, akkor ráismerhetünk, hogy az elit milyen módszerekkel állandósította hatalmát az évszázadok alatt (pl. a pénzügyi rendszer magánosításával teljes hatalomátvétel a nemzetek felett), és milyen „kesztyűs kézzel” dolgozott a tömegek kontrollálása érdekében (újságírás, média, stb.).

    TT

    VálaszTörlés
  11. folytatás:

    Ezek után nézzük, melyek lennének ezek a családok:
    1. Astor vérvonal
    2. Bundy vérvonal
    3. Collins vérvonal
    4. DuPont vérvonal
    5. Freeman vérvonal
    6. Kennedy vérvonal
    7. Li vérvonal
    8. Onassis vérvonal
    9. Reynolds vérvonal
    10. Rockefeller vérvonal
    11. Rothschild vérvonal
    12. Russell vérvonal
    13. Van Duyn vérvonal

    Más kutatók szerint felmerülhet még a Merovingek, a Disney, Krupp, és a McDonald család neve is, mint szoros kapcsolódás.

    Fentiek közül is kiemelkedik a Rothschild család.
    Mint egyre inkább ismeretessé válik, a világon a magukat zsidónak valló emberek 80-90%-a ashkenázi, azaz kazár származású. Ezek az emberek tudatosan hazudnak a világnak azzal kapcsolatban, hogy Izrael földje születésük jogán az övéké, miközben a valóságban az ő igazi őshazájuk a Fekete-tenger és a Kaszpi-tenger között található.
    A világ leggazdagabb vérvonala, és az ashkenázi zsidóság vezetője napjainkban a Rothschild család. Az ő vérvonaluk kiterjed Európa Királyi Családjaira is, úgy mint Astor; Bundy; Collins; duPont; Freeman; Kennedy; Morgan; Oppenheimer; Rockefeller; Sassoon; Schiff; Taft; and Van Duyn. A fenti 13-as listával való egyezések bizonyára nem a véletlen vagy a kitaláció szüleményei.

    Tudvalevő továbbá, hogy a Rothschild-ok több gyereket is nemzettek titokban, akiket a számukra megfelelő pozíciókba helyezhettek, amint szükségessé vált.
    Ezekből – a történelmi tények ismeretében, az igen szerencsétlen kimenetel miatt - Adolf Hitler személye kiemelkedő. Hitler nagyanyja, Maria Anna Schicklgruber személyéről ennyit tudni: (több író-kutató, pl. Walter Langer, Hansjurgen Koehler szerint) egy kis szolgálólányként jelent meg Bécsben, ahol a Baron Rothschild-házban kapott munkát, és Hitler – a történelemírók előtt – ismeretlen nagyapja vélhetően ebben a házban keresendő.
    A felszínen úgy tűnhet, hogy Hitler valószínűleg nem lehetett egy Rothschild, azonban amikor felfedezzük a Rothschild-ok Hitler háborúban való támogatásának „előnyeit”, mind politikailag, mind finanszírozási gazdasági szempontból, akkor a Rothschild kapcsolat már nem tűnik annyira idegennek, mint kezdetben.

    Van itt még kutatnivaló... de ne higgyetek nekem, nézzetek utána.

    TT

    VálaszTörlés
  12. Az utolsó két bejegyzésemet fel kell cserélni gondolatban, mert valamiért nem jó sorrendben jelent meg, bocs...

    TT

    VálaszTörlés
  13. Elnézést kérek a rendszer nevében TT, a hozzászólásod valamiért spamnek lett minősítve.. Most már olvasható.

    VálaszTörlés
  14. Semmi gond Tronox, persze, hogy a "rendszer spamnak értelmezi" az ilyesmit... :)))

    Töröljétek a triplikációt.

    Egyébként most okosodtam megint. Bukovinai videója kiválóan bemutatja a genyó rezsim vérvonalát. Őket látjuk nap mint nap a TV-ben. De a videó megemlít az ellen-vérvonalat is. Na én őket keresem! Szerintem ők azok akikhez a Turul-vérvonal is tartozik, de egyenlőre csak mint búvópatak létezik, nem látjuk. Egyiptomot is ők alapították (Abul-Hun - Szfinx), de ez a másik csoport megszerezte idővel, akárcsak Mezopotámiát, és a többi helyet is elfoglalták. Invázió volt ez a javából, de érezhető, hogy kb. eddig tartott a hatalmuk, mert a "fotonövvel" visszatértek a jótestvérek. Lehet ezen röhögni is, de én nem tudok. Másféle örömet érzek.
    Hálát.

    TT

    VálaszTörlés
  15. A Bukovinai által linkelt videótól dobtam egy hátast.. Biztosan van benne igazság is, de hogy pl. Obama is ahhoz a vérvonalhoz tartozik, mint mondjuk Bush, az egy kicsit erős nekem. Ilyen alapon mindenki ugyanahhoz a vérvonalhoz tartozik, Ádám, vagy legalábbis Noé csapatába..
    Nekem az az érzésem, hogy ilyen maszlagokkal igyekeznek nevetségessé tenni a valóban létező vérvonalak kutatóit...
    Nem szeretnék vaddisznó lenni senki lelkének virágos kertjében, de így gondolom.
    Ha esetleg valaki venné a fáradságot, és a valódi magyar viszonyokat kiderítené, azzal előrébb lennénk..

    VálaszTörlés
  16. Kraft, az a baj, hogy Magyarországon már bárki felvásárolhat bármit, akárhonnan is jött. Az izraeliek a leg agresszívabbak ebből a szempontból (is), hiszen ráadásul az elnökük Perez nyíltan kijelölte Magyarországot gazdasági célpontnak az izraeli tőke számára. Szabad préda vagyunk, politikusainknak eszük ágában sincs megvédeni Magyarország népét és természetes kincseit a predátoroktól. Ha ez vkinek nem elég ahhoz, hogy mindenféle kérdőjelek táncoljanak a fejében, az csak agyhalott lehet vagy gyökértelen konzumidióta ami lényegében ugyanaz.

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  17. Csak úgy kérdeztem mézesmózes...mert úgy dobtad be mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne...:) Legközelebb ha találkoztok fejeld meg oszt mond hogy én küldöm...jééheeháá

    Naon veszélyes ez a blog!!!!
    Fotonövvel röpködnek a szfinxek és bush meg obama tezsvírek....éééééé

    VálaszTörlés
  18. TT, én úgy tudom, hogy Rothschildék nem ashkenázik, ezért is sz@rnak nézik pl a magyar zsidókat akik viszont majdnem mind ashkenázik (vagyis lényegében kazárok). Állítólag Rothschildék a mérovénekhez vezetik vissza gyökereiket, vagyis egy titokzatos "13-ik törzshöz" amely valaha Palesztinából lett kiűzve a többi törzsek által és aminek egy csoportja Görögországon keresztül a jelenlegi Franciaország területére érkezett a római birodalom összeomlása után, ahol átvette a "frank" nép irányítását a kabala (fekete mágia) segítségével és megalapította a merovén dinasztiát. Néhány pápa is ehhez a csoporthoz tartozott (tartozik?), mint pl a Borgiák. Legalábbis ezt terjesztik magukról Rothschildék az elitkörökben.

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  19. Mantis, ezek a dolgok végül is nem olyan fontosak számunkra. Nem mindegy, hogy minek és kinek képzelik magukat a zsarnokok? Sztem az a lényeg, hogy mihamarabb legyen egy tökös nemzeti kormányunk hogy meg tudjuk védeni magunkat a pénzes zsák hülyegyerekek garázdálkodásaival szemben, nemde?

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  20. @Buko@TT!

    A hatalom legitimálásában itt, e Földön Jézus az alap. A többi a népmesék körébe tartozik, ahogy Vona mondaná. Nem értem, hogy minek foglalkoztok ilyen dolgokkal. Úgy látszik a hálózatok jól dolgoznak! Higgyétek el az eliteket igazából nem érdeklik ezek a dolgok. Ez csak a hatalmuk alátámasztását szolgáló mítosz gyártás. Jellegzetes kispolgári allűr, amivel hatni akarnak az emberekre.

    A hatalom szent dolog, az életszentségek egyik legnagyobbika. nem attól függ, hogy ki, mit terjeszt magáról. Vagy van, vagy nincs. Isten hagyja jóvá, a teremtés rendje szerint, ha valaki alkalmas rá. Amire most egy ilyen ember használhatja a hatalmat, az a lelkek mentése.
    Jó pár kis, egyszerű ember - mármint a világ
    szerint - gyakorolja most ezt a hatalmat, az Ég jóváhagyásával. Inkább ezzel kellene foglalkozni!

    Misi

    VálaszTörlés
  21. Mézesmozes & Misi

    Pontosan erre gondoltam. A könyökömön jön már ki hogy egy csomó értelmes ember az ország megmentésének lehetőségei és az abban tevékenyen történő részvétel helyett mondjuk rócsild öltözködési szokásainak eredetét kutatja inkább, vagy hogy a szabadkőművesek büdösebbet finganak e mint mi. Ideje lenne visszatérni a valóságba és azzal kezdeni valamit...

    VálaszTörlés
  22. @Mózi

    Szerintem pedig a Rothschildok askenázi család. A témában egy askenázi zsidó, Arthur Koestler kutatásai számomra hitelesnek tűnnek. Koestler elsősorban korabeli arab írásokra támaszkodott A tizenharmadik törzs megírásakor. B. Freedman (közgaszdász) is komolyan vette.
    Koestler azt írja, hogy a többféle népből összeálló kazárság, - a nagy része türk eredetű volt -, egyes tagjai áttértek a zsidó vallásra. Elsősorban a kagán és az előkelő családok vették fel ezt a monoteista vallást az iszlám, és a kereszténység szorításában. A Kazár Birodalom lehanyatlása után, népe részben szétszéledt, részben helyben maradt. Nem lett mindenki zsidó vallású, sőt a nagyobb részük nem. Az azonban elég logikusnak tűnik, hogy a zsidó vallást felvett kazár családok és azok későbbi szaporulata lett az un. askenázi zsidóság.
    A kazár területek felett végül az oroszok lettek az urak. Még ma is nagy létszámú askenázi kolóniák élnek a régi orosz területeken.
    Kell, hogy az elitek közt legyen ilyen leszármazási vonal, mert ők tudták, hogy van szétszórva Európában egy hazátlan népcsoport, akit be lehet vonni a vakoló mozgalmakba.
    Ezért vannak a hálózatokban túlreprezentálva! A többi gondolom logikus.

    Misi

    VálaszTörlés
  23. Szerintem meg az ellenségről a lehető legtöbb mindent meg kell tudni. Különben hogy a túróba akarsz ellene harcolni, ha azt se tudod, hogy ki az, honnan jött és mi a célja ? Ha nem tudod ki az, harc közbe hogy ismered fel ?

    Én ezekkel a témákkal régebben foglalkoztam. Most már a megoldással próbálok foglalkozni. És a megoldás nem a Rotschildokon múlik, hanem azon, hogy hány ember ébred fel és hogy azok mit tesztnek. (De folyamatosan képzem magam abban a kérdésben, hogy ki ellen is harcolunk)

    Például itt a kínai szabadkőműves kapcsolat. Ha nem tudsz róla, akkor kínai álruhában fog jönni az ellenség és te meg tárt karokkal fogadod... (csak azért, mert nem vagy tisztában egy csomó dologgal)

    Aki azzal jön, hogy "fogy az időnk, meg nem érünk rá" , az szerintem még alapvetően nincs tisztában, hogy milyen erővel áll szemben... Ez egy gólem ezer feje és keze van. Egyet levágsz nő helyette kettő...

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  24. @Bukó!

    Ne a rossz ellen harcolj, hanem a jót fokozd!

    Húsz éve foglalkozom a témával a legszélesebb értelemben véve. Ismerem ezt az ügyet metafizikai szinten is.
    A Sátán nem bonyolult dolog. Az ember magából is ismerheti. Tök mindegy, hogy 1 Ft-ot lopsz vagy milliárdokat. Nem mindegy, hogy milyen technikával? De, az sem olyan bonyolult. Ha egy két dolgukat megismered a több kikövetkeztethető.
    Elmondod az embereknek. Van, aki meghallgat és igazat ad Neked. És akkor mi van? Semmi.
    Értsd meg, hogy legyőztek minket, itt a földi életben! Minek kellene harcolni? Ki kardot fog, kard által vész el. Jézus nem harcolt, pedig ártatlan volt. A kötelező gondolkodás és az óvatosság elég! Nem kell túlzásokba esni.

    Hogy a kínaiak mit gondolnak magukban az egy más kérdés, mint az, hogy kivel állnak szóba. Nyilván ott vannak, nyilván van kapcsolat. Már csak azért is, mert igen sok pénzük fekszik a dollárban.

    Ritkán veszek kínai holmit. Elég ha az ember a magyar árút részesíti előnyben. (A jót fokozd!)

    VálaszTörlés
  25. Írtam erről a témáról egy hosszabb lélegzetvételű elemzést. Remélem nemsokára Velorex felteszi ide.

    Utána térjünk erre vissza... :)

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  26. Velorex : egyébként ha jól megfigyeled a videót, akkor az amiről te beszélsz az a FOX TV-ben leadott műsorból kivágott részlet. Tehát nem a film készítőinek a terméke, hanem egy olyan felvétel amit amerikában még a TV-ben is leadtak...

    Az, hogy elhiszed-e vagy sem az nem fejt ki hatást a tényre :-) A tények tények. akár elhiszi azt valaki akár nem. Inkább nézz utána... ;)

    vagy hogy gondolod ??? Valaki jön csak úgy a semmiből és elnök lesz ? Na ne! (Madonna, Brad Pitt Tom Hanks és még sokan mások is ott vannak a családi bazárban...)

    Ahogyan magyarországon is így van ez. Vagy szerinted kik vannak a különböző műsorokban amiket sokan néznek ? Zsidók . mind egytől egyig... Vagy ezt se hiszed ? :-) Ennek is nézz akkor utána.

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  27. "Ritkán veszek kínai holmit. Elég ha az ember a magyar árút részesíti előnyben."

    Ez tetszik, félreértés ne essék az alapötlet jó, csak olyan, hogy magyar árú nem igazán létezik, vadászni kell.
    Ha valaki mutat nekem Made in Hungary feliratú, nem multi, vagy valamelyik távolkeleti ország által gyártott műszaki cikket küldje át a linkjét, mindegy mi az megveszem! :)

    Élelmiszer tekintetében egy egész kicsit jobb a helyzet, de már itt is homályos, hogy mi magyar és mi nem.

    Ruházat? na ezt inkább hagyjuk.

    VálaszTörlés
  28. "B: Sok ember azon spekulál, hogy bizonyos szinten, és lehet, hogy nem azok az emberek szintjén, akikkel Ön találkozott abban a szobában, de bizonyos szinten, ebben a kulisszák-mögötti kormányban, ami ezt az egész tervet irányítja, egy nem-emberi intelligencia áll.

    És az egyik érv az, hogy egy óriási mennyiségű előretervezés és stratégiai ravaszság kell ahhoz, hogy több generációs terjedelmű terveket lehessen szőni, ami egy rendkívül magas intelligenciára utal, ami ezt a hatalmas méretű sakkjátékot tudja játszani. Tehát egyes emberek, magam beleértve, azt sugallják, hogy csakis egy nem-emberi intelligencia lehet az, ami emögött áll.

    W: Igen. És én azt vettem észre, hogy ez az intelligencia hihetetlenül logikus, teljesen empátia-nélküli, teljesen szeretet-, gondoskodás-, megértés- vagy könyörület nélküli. Ridegek és számítók és bármilyen logikát felülmúlóak, amit össze tudnánk gyűjteni. Sokkal ezen felül vannak -- ennyire intelligens emberek. Ezek olyan emberek, akik szempillantás nélkül meg tudnak válaszolni nagyon nehéz kérdéseket. Nagyon, nagyon okos emberek, de csak abban az értelemben, hogy a logikájuk rendkívüli.

    B: Mit tehetnek az átlagos emberek? Hogyan kellene reagálniuk? Hogyan kellene gondolkodniuk? Ön személy szerint úgy érzi, hogy ez elkerülhetetlen? Úgy gondolja, hogy bizonyos szempontból mind halálra vagyunk ítélve?

    W: Nem, természetesen nem. Sokszor gondoltam erre, Bill, és ez természetesen egy személyes megítélés: Ki fogunk tartani. De ez azt jelenti, hogy ne dolgozzunk nekik többé. Ne dolgozzunk többé nekik. Ne reagáljunk erőszakkal, mert akkor nyerni fognak. Örülnének, ha ezt tennénk, mert akkor lenne kifogásuk. Félelemből és erőszakból táplálkoznak -- a félelem hatásából. Olyan lenne ez nekik, mint méheknek a méz. Nagyon örülnének, ha ez történne.

    Amire szükség van, az egy erőszakmentes reakció: egyszerűen ne csináljuk meg többé a piszkos munkát helyettük.
    ...
    Én személy szerint azt hiszem, hogy ha erőszakmentességet alkalmazunk és az emberek jobban ráébrednek arra, ami történik, akkor ezek a személyek nagyon, nagyon gyorsan el fogják veszíteni a hatalmukat. A hatalomból táplálkoznak. A félelemből táplálkoznak. Ha tehát elveszed tőlük ezeket az elemeket, tehetetlenné válnak. Ránk van szükségük, hogy tegyék azt, amit tesznek. Nem tehetik meg egyedül annak ellenére, hogy bármilyen helyzetben rohadtul veszélyesek lennének, de nem tehetik meg csak maguk.

    És ez lenne az én üzenetem, csak ébredjünk fel egy picit, nézzük meg, hogy mi is történik körülöttünk, emeljük a fejünket a korlát fölé és anélkül, hogy félnénk, félelemérzet nélkül, vegyünk egy mély lélegzetet, nézzünk körül, lássuk, hogy mi történik, és akkor az emberek hamar rájönnek: Ja tényleg. Rendben. Erre megyünk majd. Erre haladunk és én nem tehetek ellene semmit. De nagyon is tehetnek!

    Ahogy már mondtam, csak ne reagáljanak erőszakkal. És ha olyan pozícióban vagyunk, hogy ezeknek a személyeknek szükségük van ránk, egyszerűen ne dolgozzunk nekik. Egyszerűen ne dolgozz nekik többé. Vidd el onnan a munkaerődet, mert szükségük van a seregre, aki majd megteszi a munkát. És nem csak a hadseregről van szó. Minden egyes civilről van szó a világ összes népéből. Csak ennyit mondjanak: Nem, mert ezek nem mi vagyunk. Ez nem az, amit tenni akarunk.

    És erről a választásról van szó. Nevetségesen egyszerűnek hangzik. Azt hiszem, hogy ennek a megvalósítása tényleg ennyire egyszerű és képesek vagyunk rá mint emberi lények, tudatosan élő, lélegző, emberi lények, akik könyörületesek egymáshoz. Mert ha ezt nem tesszük meg, akkor ők folytatni fogják és meg fogják valósítani a végjátékukat."

    TT

    VálaszTörlés
  29. Ez egy elég jól összerakott film, hátha még nem ismeritek:

    Maxwell Igan - Az Ébredés (The Awakening)
    http://www.youtube.com/watch?v=18cY3IFc6h0&feature=related
    (érdemes megnézni a teljes filmet, de ebben a részben van egy két nagyon fontos megállapítás)
    TT

    VálaszTörlés