2012. február 1., szerda

Erőleves a léleknek..

Kedves Olvasók,  ma egy rendhagyó posttal jelentkezem. Egy barátomtól kaptam a videó linkjét, és bevallom, engem megérintett. Bizonyára gondos válogatás és rendezői munka van a képsorok mögött, mégis úgy éreztem, hogy van üzenete ennek a rövid kis filmnek. Ajánlom azoknak, akik borúsan látják a jövőt, mert megmutatja, hogy a legaljáról is van kiút, és ajánlom azoknak is, akik reménykednek.
Garantáltan katartikus élmény! A hangszórót kapcsoljátok be, és tegyetek magatok mellé egy pohár vizet, mielőtt megnézitek, ha esetleg elszorulna a torkotok...

6 megjegyzés:

  1. A megnyilvánulás, a produkció önmagáért beszél...
    Viszont szeretném, ha elgondolkodnátok a videó végén elhangzott 6.5 BILLIÓ ember kifejezésen, ami nem tévesen hangzott el! Más országokban másképp működik a számsor, például az USA trilliárdja, az nálunk milliárd, amint ezt már néhányszor itt-ott jeleztem.
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  2. Azért azt se felejtsük el, hogy ami a vászonról csöpög annak általában fele sem igaz.
    Szépen megrendezett videó, andalító aláfestő zenével, remek háttértörténet, és egy tényleg Isten adta tehetség... de nem tudom nem észrevenni az ötágú csillagot, valamint azt a tényt, hogy ez a tehetségkutató műsor az usából indulva meghódította a világot, embermilliókat ültetett a képernyők elé, ahol sokszor valóban tehetséges emberek tűnnek fel, de jórészt az egész műsor egy megrendezett MANIPULÁCIÓ.

    TT

    VálaszTörlés
  3. Jaj, TT, azért vesd már össze az ilyen jellegű nálunk futó műsörök zsűrijeit ezekkel a koreaiakkal! Nem is tudom, de valahogy nekem ezek a ferdeszeműek valahogy olyan emberibbnek tűnnek, mint a mi zsidóink! :D
    Ráadásul nálunk még a létszámot is elb.szták, mert három zsűritag tud érdemben dönteni, négy nem... :))))

    Gyz/p! Nem vagy Te egy kicsit népességcsökkentő összeesküvés-hívő? :D
    Panka.

    VálaszTörlés
  4. No de Panka, nem illik zsidózni! :)

    Úgy látom a srác már be is került a háttérhatalom hálójába: CNN, Luce Entertainment, angol nyelvtanulás, stb., stb..
    http://www.youtube.com/watch?v=-dv1SDmPOHI&feature=related

    Hiába, a sztárságnak vannak ilyen mellékhatásai (ameddig pénzt látnak a gyerekben...)

    TT

    VálaszTörlés
  5. Persze szomorú az, ha vannak kiskorú hajléktalanok is a világon, de míg ezen csodálkozunk gondoljunk arra is, hogy az UNICEF hívatalos statisztikája szerint egy kicsi gyerek (tíz évesnél fiatalabb) hal éhen minden 5 másodpercben az emberek bolygóján, vagyis több, mint TÍZENÖTEZER (!!!) KISGYEREK HAL ÉHEN MINDEN ÁLDOTT NAP a nagyvilágban!

    mm

    VálaszTörlés
  6. Panka!
    Igazad elismerve írtam vagy két sor választ, de nem találom, pedig...
    Gyz/p

    VálaszTörlés