2012. február 2., csütörtök

Kommentár nélkül...




http://streamer.carnation.hu/mtvod2/mareggel/2012/02/02/mareggel_bank_120202.wmv


Előzmény: http://mr-moto-velorex.blogspot.com/2012/01/egy-magocska-amibol-kinohet-valami.html

53 megjegyzés:

  1. Amikor egy szál ember saját akarat erejével többet tesz a közérdekért, mint az összes magát "ellenzékinek" nevezett politi-kussok együtt. Véletlen ez vafy csupán annak a bizonyítéka, hogy az "ellenzéki" politikai sztárok csak beszari karieristák? Felveszik ezek a több száz vagy esetenként több millió havi fizetésüket szemrebbenés nélkül, de a szócséplésen kívül semmivel sem szolgálnak a szavazóik felé.

    mm

    VálaszTörlés
  2. Az is mutat valamit mm, hogy sem a kurucon, sem a barikádon, és más nagyon magyar oldalakon sem mutatják ezt a riportot... Csodálkoztam, hogy az M1 ilyen interjút készített Árpival. Élő telefonhívás, és nem vágtak az interjú alany mondanivalójába...
    Maximális tiszteletem az M1 hírszerkesztőjének és riporter nőjének!

    VálaszTörlés
  3. Valóban Velorex, az is mutat valamit, vélhetően valami nagyon nem szépet. Hajrá szebb jövő? Arra pedig, hogy az M1 miért nem halgatta el a dolgot, én sem tudok választ. Talán a műsor szerkeztőjét is átrázták a "svájci frank alapú" svindlivel és úgy gondolta, hogy a téma még belefér a maradék szólás szabadságba?

    mm

    VálaszTörlés
  4. Csak egy technikai kérdés; nem-e lehetne-e, hogy ne induljon el a videó önmagától? :)
    aszpirin

    VálaszTörlés
  5. aszpirin,

    sajnos nem tudom megoldani hogy ne induljon el automatikusan. Ha profi vagy html programozásban, szívesen veszem a segítségedet..

    VálaszTörlés
  6. A mostani kód helyett (a script sem kell) ezt tedd be:

    < embed width="425" height="318" pluginspage="http://www.microsoft.com/windows/mediaplayer/download/default.asp" type="video/x-ms-asf-plugin" volume="100" uimode="mini" loop="false" stretchtofit="0" autosize="0" showcontrols="1" showstatusbar="1" playcount="1" enablecontextmenu="1" autostart="0" src="http://streamer.carnation.hu/mtvod2/mareggel/2012/02/02/mareggel_bank_120202.wmv" >

    A "< " és " >" helyett "<" és ">"-t írj!
    Amúgy különbség csak hogy autostart="1" helyett nulla van :)

    aszpirin

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Remélem, hogy mindenki számára nézhető maradt a videó.

      Törlés
    2. Velorex, nagyon köszönöm hogy feltetted. Valójában nem maga a feladat a legnehezebb, hanem fényt vinni a sötétségbe, az emberi sötétségbe. Jelenleg 4361 db levelem van az email fiókomban, mindezt feldolgozni és külön megválaszolni képtelenség , de ezt sok ember, aki lehet hogy egész életében egy fűszálat nem tett arrébb a közérdekért, képtelenek felfogni és ilyen leveleket írnak, de szerencsére már elég edzett vagyok, hogy helyén kezeljem mindezt. Egyébként is azér került ez sor elején elolvasásra, mert a tárgy megjelölésnél egy rakás kérdőjelet bigyesztett oda, egyből gondoltam, hogy csakis valami csodaváró lehetett és neve alapján a keresővel megnéztem mióta vár válaszra, hát közel három napja. Ez még akkor is beleférne, ha nem lennék túlterhelve, de így?! Ti is kezeljétek a helyén, sajnos van benne cseppnyi, hogy is mondjam, térségünkre jellemző mentalitás, nem első eset.Á.
      Íme:

      Üdv.Látom hogy arra sem méltosztatja magát,hogy egy levélre válaszoljon,Ma i világban ez a divat.Ha valaki segitséget kér.azt még jobban bele kell taposni a földben.De remélem hogy hamarossan maga is igy jár..

      Törlés
    3. Ne keseredj el Árpi, biztos egy fülkeforradalmár, aki szorgosan tátja a "sültgalamblesőjét", és sértve érzi magát, hogy még mindig nem repült a szájába egy sem, pedig még egy e-mailt is írt...
      Ilyen a "mert megérdemlem" társadalom. Valószínűleg a szomszédok előtt feszített mint pók a lucernásban, mikor hitelre megvásárolt valamit, most meg hogy nehézségei vannak, dögöljön meg a szomszéd tehene is... Ha az ilyen okostojások mind átlebegnének valami magasabb dimenzióba, valószínűleg kijönne az 500 milliós lélekszám a földön...

      Törlés
  7. VELOREX

    Sikeres volt a videó lefagyasztása, vagy csak nekem nem indul?
    Gyz

    VálaszTörlés
  8. Árpi!

    Nálad sem indul a videó!
    Gyz

    VálaszTörlés
  9. Gyz, nemhogy csak nem indul, hanem el is tűnt:-)erről beszéltem neked legutóbb.... talán motóékat meg kellene kérni, hogy kicsit turbózzák fel az oldalt, mert ehhez az én tudásom kevés, ők meg ezt kenik vágják, legalább valamihez értenek....na csak vicceltem hehehe, csak vicceltem, mielőtt a fejemhez vágnátok valamit.Á.

    VálaszTörlés
  10. névtelen, ezt hogy csinálod?Á.

    VálaszTörlés
  11. Passz, opera böngészőn működik.

    Üdv: ManoNegra voltam.

    VálaszTörlés
  12. Üzenet Árpádank (és a többieknek is):

    Árpád, ezentúl légy még óvatosabb a beérkező e-mailekkel!!! Az utolsó e-mail vírusok már úgy működnek, hogy mivel nem tartalmaznak vírust, simán átmennek a biztonsági szűrőn, de amikor kinyitod, az e-mail automatikusan beindít egy letöltést amit akkor már nem igen lehet leállítani és ez a letöltés juttatja be a vírust a gépbe. Az e-mail programot mindenképpen a maximális biztonsági fokozatra kell állítani és lehetőleg nem kinyitni minden olyan üzenetet, aminek nem ismerős a feladója. Jelenleg, ezek az új módon fertőzött üzenetek általában "banki biztonsági frissités" címen jönnek, vagyis "banking security update".

    mm

    VálaszTörlés
  13. http://internetfigyelo.wordpress.com/2012/02/02/sumakol-a-23-a-bankoknak/

    Itt elindul a videó.

    Sok sikert,kitartást Árpi !

    Gyulai rl.

    VálaszTörlés
  14. Állítólag van olyan megoldás is, hogy beállítani az e-mailező programot olyan módra amin a beérkező üzenetek nem HTML, hanem kizárólag szöbeg formátumbna jelennek meg. Talán működik, talán nem.

    mm

    VálaszTörlés
  15. mm, ezen jót mosolyogtam, de köszönöm. Képzeld szinte kivételnél nélkül ismeretlenektől kapok levelet, még hány ilyen levelet kapnék ha meg sem nyitnám őket, addig nagy gond nem lehet amíg az emberre átterjedő vírust nem találnak ki:-), vagy ne adjak ötleteket? Igazából rajtam még azért nem találtak fogást mert nem spekulálok, nincs háttérszándék a cselekedeteim mögött, az én erősségem a nyílt lapokban van.Á.

    VálaszTörlés
  16. Árpi, éppen ezért írtam, hogy általában milyen címszóval jönnek ezek a nem-fertőzött de fertőző e-mailek. Ha ilyent nem nyitsz ki, már az is valami, a többit pedig neked kell eldönteni. Meg lehet próbálni a szöveges formátumra álítást is az HTML helyett.

    mm

    VálaszTörlés
  17. Nekem jól megy a videó Firefox, IE8, Chrome, Opera és Safari böngészők alatt is.
    Nem indul el automatikusan a lejátszás, a play gombra kell kattintani.
    Akinek eleve fel sem jön a kezelőfelület, annak valószínűleg egy plugint kell a böngészője alá telepítenie.

    aszpirin

    VálaszTörlés
  18. aszpirin, sokaknak a plugin stb hallatán tényleg aszpirin kel:-)Á.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocsáss meg Árpád, én magam is megtorpantam ennél a pontnál, de nem tudom rá a megfelelő magyar szót. Gondoltam esetleg a "dugvány"-ra :)

      aszpirin

      Törlés
  19. Orvosoltam a problémát.

    VálaszTörlés
  20. Árpi, Engedd meg, hogy gratuláljak! Szép munka!

    A (látszat)ellenzék nem fog - szerintem - ráharapni arra a plusz törvényre amit említesz. Ez már "tabu" téma. Itt komoly pénzekről van szó.

    A jovonk.info-ra viszont elküldtem - remélem kiteszik egy hírbe.

    VálaszTörlés
  21. bukovinai, nagyon köszönöm! Hogy mekkora pénzekről van szó? Eddig alaphangon 500 milliárdról, ha minden marad a régiben akkor a hitelek lejárati idejéig további 10000(tízezer milliárdról van szó!) ebből le kell vonni a bedőlt hiteleket akik bedobják a törölközőt és teszem hozzá, lehet ők járnak jobban a végén.Á.

    VálaszTörlés
  22. Yo haw haw! Tegnap elküldtem három nemzeti hírportálnak is a videód linkit (barikád, kuruc, nif). A kuruc oda se baszott, nem is válaszolt(mondjuk többnyire ezt csinálják) a barikádról visszapattannak a mélek valamiért, egyedül a nif jelzett vissza hogy kiteszik. Még írtam Vonának is ez ügyben. Nemtom mi van. Ha fű alatt hozták ezt a törvénymódosítást akkor lehet a Jobbik is most értesült erről, de szerintem ha helyesen értelmezte vöri a dolgokat akkor biztos lesz szólva érte a parlamentben vagy a demonstációkon , ahhoz hogy az ilyesmi nagyot üssön kell némi szervezés. A másik lehetőség az hogy vörheny benézett valamit és nem is így van. Azé hajrá vörheny.:))

    VálaszTörlés
  23. "a barikádról visszapattannak a mélek valamiért"... milyen furcsa.. vagy tán mégsem?

    VálaszTörlés
  24. Akkoriban én sem kaptam választ, amikor elküldtem a Jobbiknak azt az Európai Bírósági döntést ami alapján egy európai kormány simán kártérítésre kötelezheti azt a vállalatot ami egy vörös-iszap jellegű katasztrófát okoz, akkor ia ha a vállalat nem követett el súlyos technikai hibát. "Valami miatt" néha nagyon hajlamosak visszapattanni a mélek a pártpolitikusok magas falaikról.

    mm

    VálaszTörlés
  25. A Jobbik már csak 10 százalékon áll és ha tovább is hülyének nézi a szavazóit, a következő választások után még az LMP-nek is több képviselője lesz. Persze, nem mindha ez számítana valamit olyan időkben amikor a politikai ellenzéki tevékenység némi jól nemzetiesen hangzó szlogenek szavallásában merül ki.

    mm

    VálaszTörlés
  26. Végre, hogy meghallgathattam a felvételt!
    Bármi is lesz a "Szegedi Ítélőtábla" álláspontja, bár ennél érdemes egy pillanatra megállni, mert nem lehet bármi! A saját maguk halálos ítéletével érne fel a kereset elutasítása! Egyszerűen tartózkodni fognak a valóban halálos fenyegetettség okán!
    Tovább bonyolítja a helyzetet, hogy mindenki előtt nyilvánvaló, hogyha visszadobják elsőfokúra az ügyet, szembe kell nézniük a lámpavasra érettség veszélyével...
    Ugyanakkor kötelező elvárás az országot uraló bankarisztokráciának a teljesítés, hiszen ez természetes kötelezvény, a bírósági szektorba fektetett, feltételezett, de a gyakorlat alapján valósnak tűnő, dollár milliárdokért!
    A kedvező megoldás számukra az ügy, az LB felé történő semlegesnek tűnő felterjesztése lehet.., hát nosza rajta, törjék csak rajta a túlfizetett buksijukat... Aztán törhetik a fejüket az LB gátlástalan gazemberei, hogy a mocskos álláspontjuk miképp lehet a demokrácia győzelme!
    Nehogy csalódjanak, hogy a doktor köztársasági elnök kegyelemben részesítheti őket...
    Gyöngyösi Zoltán/p

    VálaszTörlés
  27. Valszeg könnyű dolguk lesz az "ellenzéki" politi-kussoknak és a lakáj médiáknak elhallgatni ezt az ügyet (is), hiszen a következő napokban másról sem lesz szó, mint a Malev elpatkolásáról és aztán majd tavasszal arról ami éppen most van készülőben (Rogán nem véletlenül mászkál Abudhabiba mostanában), azaz az olajkirályok által megvásárolt több százezer hektár magyar termőföld annak cserében, hogy "vesznek" tőlünk államkötvényeket dollárért amit aztán nyomban át is fogunk utalni a nemzetközi bankároknak az államadósságunk törlesztésére. Aztán közben az IMF tárgyalások is fognak újra folyni minden csapból, szóval lesz bőven mivel elterelni a pórnép figyelmét a "svájci frank alapú" nagy átverésről.

    mm

    VálaszTörlés
  28. Egyetértünk!
    Ezeknek mindig kéznél van egy újabb rossz hír, esemény, botrány, jogos, vagy mesterségesen generált felfújt semmi ügy, hogy arra irányítsák a közfigyelmet!
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  29. Kommentár nélkül:

    http://mkh.valosag.net/index.php/koezzetevk/hatterhatalom/277-hat-ez-aztan-a-nagy-gubanc

    A Jobbik zászlója sincs kifelejtve! :)

    TT

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A filmekben a falakon lévő képeket is érdemes megfigyelni, és elgondolkodni azon, hogy vajon hogyan illenek a történetben megjelenő helyszínhez, milyen emberek azok, akik olyan képeket raknak ki a szobájukba, irodájukba, illetve mi motiválhatta a dekoratőröket, hogy abban a jelenetben éppen azt a képet tegyék be. Egyébként főleg vörös, fekete és szürke, homályos képvilággal élnek, magányos fák, furcsa, non-figuratív elemek stb. Általában olyan képek kerülnek a filmekben a falakra, amit normális ember nem tenne ki a szobába vagy irodába :)

      Többször feltűnt nekem pl. az E betű, mint dekorációs elem. Az egyik filmben egy A3 méretű képkeretben fehér alapon csak egy nagy E betű volt, ami gondolom az angolszász nyelvterületen az "Í" hangot jelöli. Bizonyára a dekoratőrök tudták, miért kell abban a jelenetben az elmédben megjelennie az "Í" hangnak.

      Bizony, tény, hogy tele vannak a filmek tudatosan odatett hangulatfokozó és lelki állapot befolyásoló hangi és képi elemekkel is. A véletlent egy profin rendezett film esetében én is kizárnám, a kérdés csak az, hogy milyen szándékkal kerültek bele.

      Emlékszem, hogy felfigyeltem rá, hogy a 80-as, 90-es években készült magyar filmeknek mennyivel silányabb hangulata van, mint a hálivúdi produkcióknak. Ezt annak idején főleg a háttérhangok, háttérzenék kevésbé hatásos megválasztásának tudtam be, de ma már világos, hogy a képi elemek, a kamerák mozgási iránya, a ráközetlítések, a felvétel szöge stb. mind-mind az emberekre gyakorolt hatását vizsgáló, alapos pszichológiai tanulmányok összegzései alapján kerülnek megválasztásra.

      Így lesznek a filmek hitelesek és élvezhetők. A kérdés megint csak az, hogy éppen mit kívánnak közvetíteni, hiszen az egész átmegy még a néző lelkivilágának szűrőjén is, és nem mindenkinek rossz vagy gonosz gondolatok jutnak eszébe a tudat alatt ható szimbólumok hatására.

      aszpirin

      Törlés
  30. TT

    Elég megnézni a partneroldalait...:) Egyébként ha a T betűt megfordítod és összekötöd a végeit akkor egy piramist kapsz, szóval te csak kussolj ...:DDD

    VálaszTörlés
  31. Az uniós pénzekből újságírósdit játszó (az EU-t hírdető "Magyar Demokrata" főszerkeztője a fickó) Bencsik eszelte ki annó a Gárda egyenruháját, könnyen meglehet hogy a logót is ő hozta. A Bencsik által kieszelt gárdista fekete egyenruha (és a csöppet sem magyaros oroszlán) helyett helytállóbb lett volna egy magyar jellegű felszerelés ami kevésbé idézte volna fel a náci ss és a mai neo-náci paramilitáris csoportok gardrobját és így nem könnyebbítette volna meg annyira a dolgát az "antiszemitizmus" ellen harcoló de valóban magyargyűlölő "értelmiségieknek".

    mm

    VálaszTörlés
  32. Ha már itt vagy Mantis, jó lenne ha felhívnád a jobbikos baraátaid figyelmét arra hogy Rogán mostanában nagyon dörzsölődik az Abudabi emirekhez mint Orbán különleges követe és már el is mondta hogy az olajkirályokat különösen "agrár" jellegű befektetések érdekelnének nálunk és hogy sok sok magyar államkötvényt tudnánk nekik elpasszolni ha... Tán Vona és tanácsadói nem tudnak róla, de az abudabi befektető csoport akivel tárgyalgat Rogán már évek óta vásárolgat óriási termőföld területeket a nagyvilágban, utoljára pl Morokkóban ahol egyszerre 300 ezer hektárnyit szerzett. Nem kellene szó nélkül hagyni hogy az államadósság törlesztése nevében elszálljon a magyar termőföld (mar mint ami marad belőle) ilyen-olyan idegen befektető csoportok tulajdonába.

    mm

    VálaszTörlés
  33. mm

    Erre valók a lakossági fórumok. Voltam már nem egyen. Elmész és felteszed a kérdéseidet. Válaszolni fognak , sőt örülnek minden értelmes észrevételnek. Ezen felül írhacc mélt is.De ha lesz rá alkalmam rákérdezek erre mert amúgy nem hülyeség amit írsz.

    VálaszTörlés
  34. Mantis, van egy máásik dolog is amit most gyorsan meg kellene tennie a Jobbiknak, ha igazán aggódik a nemzet sorsáért. Látjuk, hogy miként tették tönkre a nemzeti légitársaságot több kormány ciklus alatt olyan privatizációs szerződések sorozatával amik tartalma a mai napig homályos. Ugyanez történhet most meg a termőfölddel és egyéb mással (pl a BKV, a BKK, a MÁV, a geotermál források, a szén, Paks, korházak, stb), amit a narancs hatalom ripsz-ropsz elherdálhat ilyen-olyan homélyos szerződésekkel mindenki orra alatt. Nos, a MALEV szánalmas esetére hívatkozva, itt az idő hogy a Jobbik nyilvánosan-világosan követelje a kormánytól, hogy az semmit sem adjon el vagy ki az állami tulajdonban lévő értékekből anélkül hogy előzőleg részletesen be nem számolt volna szándékáról a parlamentben. Ez most egyre aktuálisab lesz miután az IMF valszeg épp ilyen jellegű elherdálásokat (is) követelni fog az általa nyújtott új hitel cserében. Ha ezt nem teszi meg a Jobbik, akkor cinkossá fog válni mind azoknak az utolsó nagy kifosztásoknak, ami hamarosan bekövetkezhetnek és ezt soha nem fogja neki megbocsájtani a történelem.

    mm

    VálaszTörlés
  35. A földet pedig különösen nem lenne szabad eladni vagy akár hosszú távra kiadni idegeneknek, mivel most már minden komoly szakértő tisztában van azzal, hogy egyre hidegebb lesz a klima a következő évtizedekben, különösen az északi féltekén ahol mi is vagyunk. Ez azt jelenti, hogy a magyar népnek szüksége lehet az összes termőföldjére, ha a jövőben nem akar éhezni.

    mm

    VálaszTörlés
  36. Globális felmelegedés, hhhhhhh...

    F.szom.
    Fél napig a havat dúrtam.
    És ahogy nézem holnap is muszáj lesz forralt bort főzni... :)

    TT

    VálaszTörlés
  37. Szerintem viszont felmelegedés van, amit a Napból érkező megnövekedett sugárzás okoz. Az USA-ban minimum 1991 óta mesterségesen szabályozzák az időjárást, de ez 2006 óta már Magyarországon is így van.

    2007 nyara óta figyelem az időjárást és a következtetésem, hogy nem fűtenek, hanem hűtenek.
    http://www.youtube.com/user/blitzsat

    aszpirin

    VálaszTörlés
  38. Nem kapkodta el de a kuruc is kitette a videót.:)

    VálaszTörlés
  39. A kuruc valóban nem kapkodta el és nem is a címlapra tette a hírt, úgy hogy pár óra múlva már nem is lesz látható. Hogy hogy, miközben ez a meglepő bírósági itélet több százezer embert érint közvetlenül és ad nekik valamennyi reményt? Ilyenkor mindig felmerül a kérdés, hogy vajon kik állnak a kuruc mögött.. valamint az úgymond "ellenzéki" pártok mögött?

    mm

    VálaszTörlés
  40. Jobb mint a semmi mm, biztos többen hallottak róla most már mint eddig. Ne ríjjál már mindig.:))

    VálaszTörlés
  41. Mantisz, tudsz lökni egy linket, én sehol ott nem találtam.Köszi

    VálaszTörlés
  42. A kurucról jut eszembe, nem semmi milyen ügyesen le tudják venni a gondolatgyárak a statisztikát. Ennél a cikknél a 65 hozzászóló közül mindössze kettő emberben mozdult meg valami, hogy vajon pontosan miért is született ez a cikk:

    "Kevesebb mint kilenc perc alatt" törölhetné el Irán a föld színéről Izraelt
    http://kuruc.info/r/4/91670

    A két nyertesünk: Bodó K. Attila, és Lógós Hugó, gratulálok a nyerteseknek, akik bezsebelhetnek tőlem egy pirospontot ! :)

    TT

    VálaszTörlés
  43. Mantisz, kösz az infót, úgy látni hogy mr. Motonál megakadt a tű, kisebbségi komplexussal küszködik de nincs egyedül, a kéményseprő is fuldoklik az irigységtől és gondolom mindannyian nagyon elégedetlenek lesznek ha másodfokon elkaszálják az ügyet. Hihetetlen a magyar mentalitás, ezt a mentalitást nem tudta Széchényi sem feldolgozni és beleőrült....sajnállak benneteket és ha tudok majd segítek rajtatok.


    Gabbiano Provenzano · Kiemelt hozzászóló · Budakeszierdo, Pest, Hungary
    ÓÓÓ a kásler árpi. Jól ismerem ezt a fattyút! Nemrégiben még le akarta gyilkolni az összes jobbikost és kiírtani mindegyik családját. posta irma vérharcosa.
    Válasz · Tetszik
    · Bejegyzés követése · 11 órája

    *
    o Spamnek jelölöm
    o Visszaélés jelentése
    Kiss József · Kiemelt hozzászóló
    Világos, hogy ezt is ők akarják irányítani, ha már ilyen mértékű a társadalom "igénye" rá.
    De azért talán jogosan merülhet fel a kérdés, hogy miért nem "nemzeti radikálisok" képviselik a banki adósokat.
    Válasz · 1 · Tetszik
    · 10 órája
    *
    o Spamnek jelölöm
    o Visszaélés jelentése
    Gabbiano Provenzano · Kiemelt hozzászóló · Budakeszierdo, Pest, Hungary
    Kiss József valami oka biztos van. Z. Kárpátot, vagy Volnert kéne megkérdezni, ők a foglalkoznak a devizahitelesek ügyeivel.
    Válasz · Tetszik
    · 10 órája
    *
    o Spamnek jelölöm
    o Visszaélés jelentése
    Kiss József · Kiemelt hozzászóló
    Gabbiano Provenzano - Igen van. Ez az oka sajnos, semmi más:
    http://www.jovonk.info/2012/02/05/gondolatok-jobbikrol
    Ez csak egyetlen abból a sok ezerből, aki már látja!

    VálaszTörlés
  44. Moto már csak Moto, néha én sem értem egészen.Annyi szent ő még az olyan sérelmeket sem felejti el amiknek az égvilágon semmi jelentősége. Én azért elismerem mások munkáját és tisztelni tudom ha valaki épít is valamit. Szal' ne törőggyé semmivel egyél zsömlét kiflivel.:))) Egyébként igazad van, csonka hazánkban nehezebb jót tenni mint bárhol másutt, néha én is megdöbbenek. De ez egy ilyen meló.

    VálaszTörlés
  45. No lám, Vasassc barátunknak kezd megjönni a Jobbik esze! :)
    Ez nem mondható el Gabbiánóról...

    TT

    VálaszTörlés
  46. Aszpirin, itt van az "E "-betűs kérdésedre a válasz:

    http://www.youtube.com/watch?v=R6sY06br1tA&context=C3b13980ADOEgsToPDskKfxNohtNx9ppe6MAZF5B3G

    ill.itt olvasgass sok szimbóleum kerül megfejtésre!!!))))))GA.

    http://paranormal.hu/plugins/forum/forum_viewtopic.php?9892.600#post_10867

    VálaszTörlés