2012. február 29., szerda

A Kárvallott Állam!


-fogdába a csaló bankárokkal-

“A jelenlegi felügyeleti szervek, a politikai döntéshozók és a bankok legfelsőbb vezetésének, törvényszék előtt, a vádlottak padján a helye. Különösen nagyértékű adócsalás, csalás, családok, beleértve kiskorúak veszélyeztetése az anyagi ellehetetlenítés következtében, valamint emberéletet, nagyszámú emberéletet követelő eseménysorozat előidézése, előre kitervelten, csoportosan elkövetve.” Tovább>>>







A bankok nem felelősek? Az igaz, hogy nem volt kötelező hitelt felvenni, de a hitelezés sem volt az. Vagy látott olyat valaki, hogy a hitel felvevő puskacsövet tartott volna a bankár szájába? Ugye nem. A bank viszont rendelkezett szaktudással, hogy eldöntse, a hiteles alkalmas lesz-e a törlesztésre. Sajnos a hitelképességre időnként nem is volt kíváncsi a bank... Nézzünk meg egy korabeli reklámot:



Egy tavalyi riport:

100 megjegyzés:

  1. Úgy látom Kásler Árpád, - akit én egyébként nagyra becsülök,- nem sokat foglalkozott azzal, hogy a forintbetétek után meglehetősen magas kamatot fizetnek a bankok. Sokkal többet, mint a CHF betét után. Így aztán a forintbetétből készített devizaalapú hiteleken csak akkor nem veszít a bank, ha a hitel törlesztő részlete eléri a forinthitel törlesztő részletét. Nyerni csak akkor tud, ha meg is haladja azt. Most éppen meghaladja.
    (bankár)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. @ bankár

      Ezt a szakmai körökben használatos kábító "rizsát" fölösleges itt terjesztened, mert a lényeghez semmi köze.

      Ami viszont tény, hogy a bankszektor több évtizedes (de inkább évszázados) kitartó "munkával"
      mára már államtól független és törvény feletti státuszt "épített" ki magának.

      Ez önmagában még mindig nem lenne akkora baj, ha ezt a hatalmat az államok és azok polgárai érdekében használná, erről azonban szó sincs.
      Aktuális példa: Görögország. (De magunkat is nyugodtan említhetném, és akkor még mindig csak egy szűk metszetről beszélünk.)

      Áruld már el bankár, hogyan lehetséges az, hogy egy állam (de inkább allamszövetségekről beszélhetünk) munkaképes polgárai napi 10-12 órát dolgoznak és abból mindig csak "hiány" keletkezik ???

      Szerinted ez normális?

      Ezt a szintet ugyanis akkor is elérhetjük, ha senki sem csinál semmit.
      :)))


      Ö.T.

      Törlés
  2. "Bankár", te magad beismered, hogy a CHF hitelek valóban sima forinthitelek amik után a CHF alibijével nagyon magas kamatokat hajtanak be nálunk a szélhámos bankok. Vagyis, hiába "meglehetősen magas kamatot fizetnek a bankok" a forintbetétjeink után, még magasabb kamatokat hajtanak be a CHF-nek álcázott de valóban forint hitelek után a magyar embertől. Arról pedig sosem esik szó, hogy az év végén a külföldi bankok euróra és dollárra váltják be az íly módon lopott forintot az átvert magyar hitelesektől a "magyar" jegybanknál. Hogy miből fizeti ki a "magyar" jegybank ezeket a tetemes kemény valuta kupacokat a külföldi bankoknak? Lényegében a magyar állam (az mi volnánk, szerencsétlen palimadarak) által felvett külföldi hitelekből (a külföldön "eladott" magyar államkötvények bevételéből), amit aztán elvileg már csak pár száz évig kell törleszteniünk.

    mm

    VálaszTörlés
  3. Még valami. Vajon miért magasabb a "magyar" jegybank elnök fizetése, mint például az amerikai elnöké? Azért, mert a "magyar" jegybank elnöke egy olyan intézmény kulcsembere, amely együttesen a nálunk tevékenykedő bankmultikkal a magyar emberek jövedelmét kiszipózza az országból, vagyis rabszolga sorsban tartja a dolgozó magyar embereket: ezt úgy is lehet nevezni, hogy gyarmatosítás és azért "keres" annyit a "magyar" jegybank elnöke, hogy ezt a gyarmatosító rendszert kellőképpen üzemeltesse.

    mm

    VálaszTörlés
  4. "bankár"
    Természetesen én sem értek a bank ügyletekhez, de jó lenne, ha nyitott szemmel járnál Budapesten.., de országosan is, bank hátán bank! Rengeteg, átmenetileg foglalkoztatott, ügyintézővel, kik csak addig kellenek, míg a családot, a rokonságot, a barátokat, az ismerősöket be nem vonják, valami, a banknak kedvező konstrukcióba... Aztán mehetnek Isten hírével, mert hát nem dolgoznak hatékonyan...
    Igenis, ha tárgyilagosan, objektíven, érzelemmentesen értékeljük a bankszektor tevékenységét, nem juthatunk más következtetésre, minthogy lámpavasra érettek, természetesen a kormányzati szervekkel egyetemben.
    Minősíthetetlen gyalázat amit művelnek, vagy akár csak eltűrnek!
    Gyöngyösi Zoltán/p

    VálaszTörlés
  5. "mm" ! Úgy látom, teljesen megzavarodtál az általam közölt új információktól.
    De nemcsak te, hanem Árpád is. Csak gondolkodjatok még. Majd leülepszik, letisztul. (bankár)

    VálaszTörlés
  6. Azt reméltem, hogy komoly mondanivalód van, "bankár", de ugye mindenki tévedhet. Nem érdekel a véleményed rólam, miért is érdekelne, de az azért megmosolyogtat, hogy a banki témában ilyen okosnak tartod magad Árpáddal szemben. Elvégre nem rossz, ha van egy bohóc a blogon, viseld csak nyugodtan a piros orrot.

    mm

    VálaszTörlés
  7. "mm" ! Tényeket várok barátom, tényeket! Olyan tényeket, amik téged igazolnak.
    Persze a valóságos tényeket nehéz összeszedni. Senki nem tudja, vagy nem akarja elárulni az igazat. (bankár)

    VálaszTörlés
  8. Kedves bankár barátom, köszönöm a megtisztelő figyelmet, de azért csak módjával...tudod öndicséret gyalázat, tartja a mondás. Ahhoz nagyon sokat fel kellene mutatnod, hogy megszédüljünk itt a honlap firkászai közül. Tényeket vársz? Tények lettek leírva, elejétől a végéig. Főleg az utolsó bekezdést ajánlom kiemelten figyelmedbe.Á.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a cikked nagyon jól sikerült, Árpád, gratulálok!
      Van benne pár nagyon találó megközelítés és még az olyan egyszerű emberek is megértik, mint én, akik sosem foglalkoztak pénzzel, és kíváncsivá teszi őket, hogy pontosan mi is lehet a háttérben!

      aszpirin

      Törlés
  9. NévtelenFeb 29, 2012 03:26 AM
    Miért kellene nekem bármit is felmutatnom, azon kívül, amit eddig "felmutattam"?
    Én tudom amit tudok, nektek pedig jogotokban áll kételkedni és zavartan pislogni. Az igazság úgyis kiderül egyszer. És az is, hogy miért sumákol Gyurcsány és miért sumákol "a zemberek" kormánya.
    (bankár)

    VálaszTörlés
  10. Komolyan nem értem ezt a bankár gyereket.
    Idejön nagyarccal osztani, zavaros célozgatásokkal, hol erre hol arra hárítva a felelősséget, magán kívül mindenkit hülyének és bűnösnek tartva, miközben ennek a blognak is az igazság keresése az egyik alapszellemisége - még ha ezt ő nem is fogta fel.

    Bankár, kicsit sok vagy nekem öregem, túl gyors a tempód is, amivel itt mindenkinek nekimész, teljesen indokolatlanul. Milyen oldalon állsz Te, kiknek dolgozol, miért jöttél ide? Beköszönésed provokációs mivoltát tisztáztuk, mit akarsz még ezen túl?
    Szerinted a jelenlévők közül van bárki is, aki a politikai vagy gazdasági elit pártján állna?

    TT

    VálaszTörlés
  11. NévtelenFeb 29, 2012 04:34 AM
    Azt reméltem, érdekel bennetek az igazság. De most úgy látom, hogy csak megzavartam vele a fejeteket. Nyugodtan nézzetek utána a tényeknek, amikre eddig hivatkoztam . Győződjetek meg róla, hogy ez a valóság. (bankár)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bankár túlbecsülöd magad. A fejünk megzavarása legfeljebb gyenge próbálkozás tőled.
      A valódi IGAZSÁG ugyanis nem megzavarja, hanem kitisztítja a fejeket, tudtad?
      Sz.

      Törlés
  12. Bankár !!!

    megdöbbentő, hogy mivel akarsz te minket megetetni. Egyáltalán tudod te hogy miket irkálsz?? Egyáltalán tudod te hogy hogy állitanak elő a bankok a levegőből pénzt, amit hitelként neveznek? Nézd meg a Samuelson : Közgazdaságtan cimü könyv 398 oldalát, ahol le van irva, hogy hogyan teremtik a pénzt a bankok ( lényegében piramisjáték formájában ) ha már te mint bankár nem akarod ezt nekünk elárulni, vagy nem tudod.Ez alapján 5Ft MNB tartalékba helyezésével (5% most nálunk - ami a betétesekből származik) a bank 95 Ft számlapénzt állit elő amit hitelként kihelyez és ráteszi a kamatát, árfolyamváltozását, költségeit, meg még amit akar ( Ez az a bizonyos multiplikátor hatás ha nem tudnád )
    és most jössz te azzal, hogy a betéteseknek milyen magas a kamata !!!És a levegőből előállitott pénzből számitott csaláson alapuló kamat+egyéb mi a franc, ha nem tiszta profit !!!
    van egy érzésem bankár: neked is kovácsolják már a lámpavasat!!
    Ez alapján a könyv alapján Árpival együtt be is fogom adni az ügyészségnek a bankrendszer feljelentését piramisjáték miatt, ami ugyebár a Btk kategória
    fapipa

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. fapipa, ez a blog nem lámpavasakról szól, maximum viccesen. Lehet ütköztetni az érveket ha vannak, nem rekesztünk ki senkit, legfeljebb elrekesztjük:-)
      bankárról két dolgot feltételezek, vagy küldték, vagy jött magától-na milyen okos vagyok-hihihi, szóval vagy küldték, akkor meg mindegy vagy jött magától, de előjáték nélkül csúcsra akar törni. Hagyni kell neki kis időt, hogy érjen, ismerkedjen és találja meg a helyét, persze ha akarja.Á.

      Törlés
    2. Árpi

      én matyóhimzéses lámpavasra gondoltam, és asztali lámpára :-)

      de alá meg kis malacperselyt képzelek

      Törlés
    3. Igazából én azt nem értem, nem látom, hogy miben ütközik a bankár álláspontja pl. Árpi által feltártaktól? Miben mond ő mást, pontosabban miért érzi magát a bölcsek köve tulajdonosának, amikor itt mindenki kb. ugyanúgy tisztában van a devizahitelezés bűntényével meg ámblokk az egész helyzettel.

      Fapipa, mi van Navarre barátoddal? El van tűnve, vagy elvitték a Szíriuszi testvérek?

      TT

      Törlés
  13. TT

    A bankár barátunk ugy érzem nem látja a fától az erdőt, illetve nem észlelem a rendszerszemléletet nála. vajon mit szólna a honlapom http://hunnio.com/news.php?readmore=324 ezen cikkéhez???
    Más

    Navarre jól van . Mostanában fejezi be egy hosszas tanulmányát, ami megint nem lesz akármilyen !!!! Épp most küldött át nekem egy geometriai görbék szerkesztéséről készült tanulmányt, amit egy doktorandusznak készitett.
    nem akarom nagyon szétkürtölni a fiu képességeit, de azt hiszem te is láttad TT a REND ből hogy mire képes ( én csak nézek ki időnként a fejemből a lukon, amikor hallgatom a fiut, pedig van három rongyos diplomám :-))

    velorex nek meg várom a hivását a "gyulai kolbásszal" kapcsolatban :-)

    Árpi : a tulélő kályhát fújd be hőálló ezüsttel !!!! :-)

    VálaszTörlés
  14. Fapipa! Képzeld el úgy a pénzteremtést, ahogy neked tetszik. Azzal itt most nem foglalkozunk. Viszont gondolkozz el azon, hogyha csak úgy a levegőből teremtik, akkor miért nem mindjárt svájci frankot teremtettek? Akkor most nem lenne ez a cirkusz. :))
    (bankár)

    VálaszTörlés
  15. ( bankár )
    a zárójelet tudatosan tettem a neved köré

    TT

    Navarre küldte ezt a linket ami egy film előzetes . Rá illik
    http://www.youtube.com/watch?v=M_mrqqIapd4 (nem tudom hogy lehet linkelni itt)

    VálaszTörlés
  16. Fapipa! Elolvastam a blogodat. Tetszik. Okos ember az a Makkos Albert. De, az itt a kérdés, hogy ez alapján hogyan lehet megírni a keresetlevelet, - a jogszabályi hivatkozásokkal?
    Egyébként pedig az az írás a ténylegesen devizából készített devizahitelekre érvényes. A forintbetétekből készített devizaalapú, vagy elszámolású hitelekre már nem . (bankár)

    VálaszTörlés
  17. Bocsánat javítom az előző tévedésemet:
    De, a forintbetétekből készített devizahitelek esetében is érvényes.
    Az embereknek úgy adták el a devizahiteleket, mint hitel, de valójában nem csak az. Találni kell olyan jogszabályokat, melyek ezt tiltják. (Ismert, hogy a bíróság szerint például nincs olyan jogszabály, mely előírná, hogy a devizahitel mögött valóban devizának kell lennie.)
    (bankár)

    VálaszTörlés
  18. "amikor itt mindenki kb. ugyanúgy tisztában van a devizahitelezés bűntényével meg ámblokk az egész helyzettel."

    Jó lenne TT, ha tisztában lennénk, de attól tartok csak azt gondoljuk, hogy tisztában vagyunk. Ha belelátnánk a bank könyveibe akkor mondhatnánk, hogy tiszta a kép, de amíg csak az ügyfél papírjait ismerjük, addig az egész történet egy félkezű óriás.

    Anonymus

    VálaszTörlés
  19. http://www.civilkontroll.com/node/277

    Itt az újabb tragédia, az újabb alatt azt értem, hogy napvilágot látott, hiszen naponta több ilyen is előfordul. Á.

    VálaszTörlés
  20. Árpi,

    már várom, hogy mikor kerül a téma a fősodratú média szintjére, mert nehezen hiszem, hogy ezt el lehet még maszatolni. A velorex blog szokásos napi oldalletöltéseinek száma 1000 körüli, de az elmúlt napokban ennek többszöröse volt. Ma például eddig majdnem 6000. Ez persze nem túl nagy szám, tudom én, de több mint a semmi.

    Egy régi vicc jut eszembe a történetünkről, amiben az amerikaiak meg az oroszok versenyeznek, hogy ki tud nagyobb pusztítást véghez vinni a másik országában. Az amerikaiak ledobják a legnagyobb, legdrágább atombombájukat Oroszországra, és másnap jön is a jelentés, hogy 10 millióan haltak meg. Ledobják az oroszok is a saját olcsó gumibombájukat, eltelik egy hét, két hét, de semmi hír. Egy hónap múlva jelentik a hírügynökségek, hogy eddig 100 millió amerikai áldozat van, de a bomba még mindig pattog..

    VálaszTörlés
  21. "Mivel ezek a hitelek, soha sem vettek részt semmilyen deviza átváltási folyamatban, ezért deviza elszámolást sem alkalmazhatnak rájuk a bankok, a hatályba lévő törvények alapján."

    Ezt elmondja Varga István is a Kossuth rádiós riportban. Ez eddig szép és jó, de a mai napig ez folyik, így számolják a hiteleket.

    Na de ezt hogyan lehet bizonyítani? Ugyan is ez az alfája és omegája is a devizahitelezésnek. Ez mellett a többi kis trükk eltörpül.

    Anonymus

    VálaszTörlés
  22. A bírák meg vannak félemlítve. A Legfelsőbb bíróság bíráit pedig megvették a bankok. Én már írtam erről a kérdésről "... a bírót kiválasztják." című posztomban . (bankár)

    VálaszTörlés
  23. Mit szóltok a legújabbhoz? Mától már a kilakoltatás akadályoztatása büntetendő, vagyis maga a kilakoltattal fizettetik meg a felvonuló rendőrök bérét, írja az index
    http://kaslerarpad.hu/?p=560

    VálaszTörlés
  24. Árpi,

    nem hallottam még arról a törvényről, amely a magyar rendőrséget a bankok végrehajó szerveként magáncégek érdekeinek szolgálatába állítaná, de mivel nem vagyok jogvégzett ember, biztosan csak én nem tudok erről.
    Lassan össze kellene írni, hogy pontosan kik a magyar banki és és rendőrségi vezetők, hogy legalább a szomszédaik szembe köphessék őket..

    VálaszTörlés
  25. velorex, még én sem néztem utána, a hírt az indexről emeltem át, de attól tartok, hogy igaz, ugyanúgy mint az, hogy mától 70 ezer ft a bírság vezetés közbeni mobilozásért, a rendőr nem is mérlegelhet.

    El kell ismerni, hogy birkák vagyunk, mindenki vissza kéne mondja előfizetését a mobil szolgáltatónál stb. Lenne nagy riadalom, de eddig is megvoltunk mobilok nélkül, kevesebb agydaganat és kevesebb számlákkal kellene szembenézni.Á.

    VálaszTörlés
  26. Én egy kicsit lefezném a vezetés közbeni mobilozókat. Mások és saját hitvány életét is kockáztatni azért hogy vezetés közben is fecseghessen, ezért azonnali lefejezés ecetes szabjával a minimum tarifa nálam.

    mm

    VálaszTörlés
  27. Itt van egy közérthetően megfogalmazott kis videó arról, hogy miért kell kiírtani az emberiség 90%-át, és mi vár ránk a "fenntarhtató fejlődés" jegyében.

    There's No Tomorrow
    youtube.com/watch?v=VOMWzjrRiBg

    aszpirin

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valami nem stimmel a youtube-bal és elindítja a háttérben is a videot :(
      Itt egy másik link:

      idleworm.com/blog/2012/02/13/theres-no-tomorrow

      Törlés
  28. mm. ezek szerint te soha sem emelted a füledhez a telefonodat vezetés közben? egyébként egyetértek a közlekedés biztonságának betartásával, eddig tíz ezerre büntettek, szerintem korrekt bírság, a 70 ezer már pénzbehajtásról szól!Á.

    VálaszTörlés
  29. " - fogdába a bankárokkal - "

    Már elnézést, hogy rákérdezek Velorex, biztos vagy benne, hogy ez a helyes megoldás ???

    A több évezredes gyakorlat ugyanis azt mutatja, hogy az ilyen jellegű problémakezelés nem járt semmilyen eredménnyel.

    Az emberi történelem folyamán már rengeteg uralkodót vagy uralkodó "kasztot" megbuktattak,
    forradalmakban és felkelésekben sem volt hiány,
    most mégis itt tartunk a tönk szélén.

    Talán érdemes lenne részleteiben vizsgálni a kérdést! Ha ugyanis, mint javasoltad, sittre tesszük a bankárokat, akkor az ő helyüket más
    "bankárok" fogják betölteni (akiknek még viszonylag tiszta a mellénye) és minden marad a régiben. Sőt, talán még rosszabb is lesz, mivel az új "bankárok" még nem szedték meg magukat.

    Nem akarok a bankárok ügyvédje lenni, de szerinted nem lehet a bankokat a társadalom számára is hasznosan üzemeltetni ??? ... :)))

    Hát pesze, hogy lehet.

    Ö.T.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ö.T.

      oda kellene eljutni, hogy ne a pénz, hanem az élet (emberi, állati, növényi) legyen a legfőbb érték, és hogy teljesüljenek a legalapvetőbb élettörvények:
      "élni és élni hagyni"
      "mit nem akatsz magadnak, ne tedd soha mással.."

      Ettől függetlenül a törvényeket megszegőknek felelniük kell a tetteikért, különben mi tartja vissza az újabb törvényszegőket? Persze ehhez az is kell, hogy a természettel és benne az emberi léttel összhangban lévő törvények legyenek, ne olyanok, amik a szűk kisebbség érdekeit védik a többség érdekeivel szemben...

      Törlés
    2. "Ettől függetlenül a törvényeket megszegőknek felelniük kell a tetteikért, különben mi tartja vissza az újabb törvényszegőket?"

      Attól tartok Velorex, hogy valamit nem értesz. (Vigasztaljon a tudat, hogy más sem érti. ... :))) )

      Az emberi társadalmakban a törvényeket mindig az éppen uralkodó rétegek hozzák, és talán mondanom sem kell, hogy mindig a saját előnyeiket figyelembe véve. A csavar az egészben csak ott van, hogy ezek a rétegek törvényen kívüli (feletti) státuszt élveztek és élveznek, úgy a múltban, mint a jelenben.

      Más szóval, akiket Te törvényszegőknek nevezel, azok csak cserélhető elemek a gépezetben. Hogy ezeket sittre teszik-e, vagy sem, az semmin sem fog változtatni, mivel ha sittre kerülnek, akkor majd más fogja betölteni a helyüket, akik ugyanúgy fognak viselkedni, mint az elődeik.

      Fölösleges lenne ezen vitatkozni, mivel az egész történelem erről szól, csupán a helyszínek (országok) és a szereplők mások.

      A politika és az általuk alkotott törvények amúgy is egy komplett f@szság, mivel soha és sehol sem hozott hosszútávú elégedettséget, vagy megoldást. Egyik birodalom bukott a másik után a Föld különböző országaiban az idők folyamán és a sok - magát történésznek nevező - hülyegyerek mindegyikből csak a pozitívumot emeli ki, de azzal már nem foglalkozik, hogy mi volt a bukás valódi oka.

      Na akkor én most leírom ide: a mértéktelenség.

      Az emberi társadalmak világa jelenleg a kimúlás előtti állapotban van, ahol a kimúlás oka egyik részről a mértéktelenség, másik részről meg a nyomor.

      Néhány főglobalista sátánimádó azt a kényszerképzetet dédelgeti az agyában, hogy ha a nyomorgóktól egy III. vh. keretén belül sikerül megszabadulni, akkor majd miden jó lesz.
      Csak arra nem sikerült még rájönniük, hogy a pusztulás csíráit hordozó mértéktelenséget pontosan ők viszik tovább.

      Jó kis patthelyzet, mi? ... :)))

      Ö.T.

      Törlés
    3. Ö.T.

      nem elsősorban a kifacsart, józan paraszti ésszel fel nem fogható, többféle képpen értelmezhető törvényekre gondolok, amiket embernek látszó lények írtak... Azokra a törvényekre gondolok, ami mindenkire érvényes, ha akarja, ha nem, ha ismeri a törvényt, ha nem...

      Senkinek sincs joga másokat az életüktől, szabadságuktól megfosztani, de talán az alapvető isteni és természeti törvények betartását egy társadalom megkövetelheti a tagjaitól, saját létének védelmében. Segíthetünk a helyes úton járni azoknak, akik maguktól nem képesek erre. Ha a család, a környezet nem tud valakit emberhez méltó életre nevelni, akkor más módon kell azt megoldani.
      Értem hogy mire gondolsz, de a napi gyakorlatban sajnos nem lehet pusztán a szeretetre alapozva várni, hogy a világ jó irányba haladjon. Ez azoknak a felelőssége, akik képesek saját közvetlen érdekeiken felülemelkedve a közjót szolgálni. A mai vezetők közül a jelek szerint csak nagyon kevesen hajlandóak erre...
      A magam részéről tehát úgy gondolom, hogy a társadalmi önvédelem nem Istentől elrugaszkodott dolog. Nem akkor szeretünk jól valakit, ha hagyjuk hogy mások kárára azt tegyen amit akar...

      Törlés
  30. Nem használok mobilt, Árpi, nem akarom hogy csörögjön a zsebem. Sok idiótának aki telefonál vezetés közben meg sem kottyan 10 rongy, ezért 70 is kevés. Tovább is javaslom a lefejezést, de jó a karóbahúzás is.

    mm

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ö.T. egy kis hiba csúszott a rendszerbe, az eredeti cikk úgy szól, hogy "fogdába a csaló bankárokkal" de ez nem velorex hibája, hanem az enyém. Á.

      Törlés
  31. Tegnap 16, ma 30 volt a legtöbb egy időben jelen lévő látogató, amit kijelzett a Revolvermaps.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Próbáld a bal alsó sarokban a kis piros ikont (top pages mellett), ott több statisztikát is láthatsz de ezek nem pontosak Ma eddig közel 10000 oldal letöltés volt a blogspot szerint.

      Törlés
  32. Velorex! Véletlenül nem akkor lett magas az olvasók száma, amikor én is elkezdtem itt kommentelni? :)
    (bankár)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen mondanám hogy igen, de úgy látszik, hogy nem miattad nőtt meg a forgalom.. Az EP képviselős videót nézik nagyon sokan, de ezt láthatod magad is a Top Pages gombra kattintva a bal alsó sarokban.

      Törlés
    2. Ja, és a blogodról eddig egyetlen látogató sem érkezett, jöttek viszont az Árpiéról majdnem kétezren.

      Törlés
  33. Az én blogomról nem is fognak idejönni, mert én ott nem adtam meg a Te blogodnak az elérhetőségeit.
    Egyébként én is a Kásler blogról jöttem ide.
    (bankár)

    VálaszTörlés
  34. Vehetnénk példát Izlandról,tanulságos képek,irások;

    http://rabble.ca/columnists/2012/02/just-say-no-corporate-greed-case-iceland

    http://www.iceland-dori.blogspot.com/

    egy kis hazai;

    http://www.youtube.com/watch?v=Tfxw-qa4kdo&feature=player_embedded#!

    Gy. rl

    VálaszTörlés
  35. Borbély úr teljesen őrült, de lehet, hogy már tényleg csak ezzel a módszerrel lehet kikecmeregni a szarból!

    http://huntv.info/cb/video/G5M2KO35MXOG/Esk%C3%BCt%C3%A9tel-%C3%A9s-korm%C3%A1nyz%C3%B3i-rendeletek-

    Nagyon kemény! Feloszlatta az országgyűlést, az összes pártot, a bíróságokat úgy kompletten. :)))

    TT

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "A hatalom ott van, ahol az emberek hiszik hogy van".
      /Lord Varys/

      Törlés
    2. Meg mellé kinevezte Schmitt Pált madridi nagykövetté..:DDD

      Törlés
    3. Ez hülyeség, kérem! :)
      Mondhatnám én is, hogy március 1-től kezdve autokráciában élek, és azt csinálok, amit én akarok. De, ha nincs mögöttem végrehajtói hatalom, ahogyan Borbély József úr mögött sincsen, akkor bizony kénytelen vagyok betartani azokat a törvényeket, amiket azok erőltetnek rám, akiknek van ilyen hatalom a kezükben.

      De amikor valaki ilyen kijelentéseket tesz és szerveződéseket tart, nem fél attól, hogy bekasztlizzák (valahová) a a fennálló társadalmi-gazdasági rend megdöntésére irányuló törekvésekért? :)

      Egészen más lenne a helyzet, ha mindezt többszázezer helyeslő állampolgár előtt mondta volna el. Az forradalom lenne, így viszont csak performance.

      aszpirin

      Törlés
    4. Sziasztok .

      Borbély József a Szentkorona tan alapján teszi amit tesz .
      Az országban mindig is ez volt a legfőbb, legfelsőbb törvény amely soha nem lett érvénytelenítve , sőt olyan "emberek" által akik nem tartják be törvényeít soha nem is lehet érvényteleníteni.A jelenlegi korcs parazita banda akik jelenleg "kormányoznak" teljesen illegítim , törvénytelen .Az egyedüli dolog amit esetleg feltudnak hozni arra , hogy joguk vab ott lenni .Az a sok megtévesztett , félrevezetett birka rájuk történő szavazata .De mivel ez is törvénytelenségen és hazugságon alapul így jogot ez sem ad nekik a hatalomra.

      A "hatalmukat" nem törvényességnek hanem elsősorban az orosz tankoknak később pedig a bankoknak az irányítók által felépített pénzrendszernek köszönhetik.Meg persze ezeket felhasználva az általuk hozott , őket védő "törvényeknek".

      A Szentkorona tan érvényesítése mögötti erő amit végrehajtói hatalomnak nevezel az Igazság ereje , amely valójában Isten ereje a mi tudatunk irányításával .Ez csak azt tudja segíteni aki akar , tesz valamit a céljai érdekében.Aki csak háborog ,hűlyeségeket beszél , máshoz kuncsorog stb.annak nem tud segíteni .
      Borbély József csak azt teszi amit minden Magyar embernek tenni kellene .Ellentmondani egy ránk települt törvénytelen hatalomnak ez nem jog vagy lehetőség , hanem kötelesség .

      Törlés
    5. Merkurius,

      Borbély József nagyon jó dolgokat mond a beszédében, de szerintem is figyelmen kívül hagyja a realitásokat. Egy régi kollégám mondogatta mindig, hogy "sz@r a harag hatalom nélkül"..
      Sajnos a mai világban nem elég a becsületesség ahhoz, hogy támogatókat találjon az ember. A jelek szerint az sem elég, ha hosszú évek kitartó munkájával feltárja valaki, hogy micsoda disznóságok történtek az országban.
      Tudni kell alkalmazkodni a "polgártársakhoz", a konzumidióta többség hollywoodos elképzeléseihez, és meg kell találni azt az utat, amin haladva az egészen egyszerű emberek is képesek a közös cél eléréséért küzők mellé/mögé állni.

      Képzeljetek el egy szépen terített asztalt, hófehér porcelán tányérokkal, ezüst étkészlettel, kristálypoharakkal, gőzölgő illatos levessel, sültekkel, aminek a sarkán ott egy darab kutyaszar. Egy kis darab kutyaszar képes tönkretenni az egészet.
      No, amikor valaki nem képes felismerni hogy a jelenlegi környezetben hogyan lehet az igazságot hirdetni úgy, hogy közben ne váljon nevetségessé, az oda teszi a kis kutyaszarát az asztala sarkára...

      Törlés
    6. Velorex .

      Mik a realitások , pl. a királysággal kapcsolatban ?
      Tudtommal törvényesen soha senki nem szüntette meg .Maximum az érvényesűlését korlátozzák , ahogy tudják .
      Az hogy kinek mi a realitás az dönti el ,hogy éppen milyen tudás birtokában van . Ismeri-e a valóságot , vagy esetleg csak azt tudja amit a hatalom tudatosan belé súlykolt.
      A döntő dolog ebben viszont az , hogy a hatalom általi agymosott embereknek , mivel nem a saját őszinte akaratukat akarják megvalósítani soha nem lesz olyan erős akartuk , tudati energiájuk mint azoknak akik ismerik az élet lényegét és a saját őszinte akaratukat ígyekeznek megvalósítani. Ugyanis az Igazság vagyis Isten ereje csak ezen akarat , tudati energia kisugárzás számára elérhető .

      Egyébként a Szakrális királyság hamarosan érvényesíteni fogja hatalmát az országban .Az hogy szakrális pedig azt jelenti , hogy fizikai anyag , vagyis fegyverek által sérthetetlen , érinthetetlen lesz .Egyébként jelenleg másképpen erre nem is lenne lehetőség .

      Nem mondom én sem , hogy Borbély úr beszédei tökéletesek, de hát ha valaki jobban tudja szerintem csinálhatja ő is .Az meg , hogy ha valaki az Igazságot hirdeti mint ahogy te is írtad nem biztos , hogy első sorban ő tehet arról , hogy mások kinevetik .Az Igazság nem olyan mint a hazugság , hogy csüröm, csavarom , hogy minél jobban elfogadják .
      Akik nem értenek valamit talán nem egyből nevetni kellene , hanem először inkább utána nézni azoknak amit hallottak , hogy mégis hátha úgy müködik a dolog ahogy elmondták nekik .

      Törlés
    7. Merkurius,

      véleményem szerint a realitás jelenleg az, hogy Borbély József igazsága leginkább csak az Ő igazsága, és nagyon kevesen élik meg ugyanazt igazságként.
      Mondhatnám, hogy mindenkinek van egy saját igazsága, amihez ragaszkodik.
      Korábban írtam már egy másik bejegyzésnél, hogy a történelem során eddig mindig az győzött, aki fizikailag erősebb volt, és a győztes írta a történelemkönyveket is természetesen. Az mindegy, hogy az erőfölényt egy bunkós bot, egy dárda, egy íj, egy kalasnyikov, vagy egy atombomba biztosította, a lényeg nem változott.
      Szeretnék a szakrális királyság mindent elsöprő csodájában hinni, de ez egyelőre nem sikerül nekem. Mindez nem jelenti azt, hogy nem becsülöm Borbély József munkásságát.

      Törlés
    8. ""Szeretnék a szakrális királyság mindent elsöprő csodájában hinni, de ez egyelőre nem sikerül nekem.""

      Hát igen , jól "kimosták" ennek a lehetőségét az emberek tudatából . Valószinüleg nem véletlenül , hanem azért mert ez az egyetlen lehetőség ami kersztbe tehet a számításaiknak.

      Törlés
    9. Merkurius,

      nem mosták ki, bele sem került ez a dolog a ma élő generációk tudatába... Egyébként átnézve a családi iratokat (az 1700-as évek elejéről van néhány családi iratunk), valamennyire ismerve az őseim életét, az a véleményem alakult ki, hogy a királyság ideje alatt sem volt igazán jó az egyszerű embereknek. Az tény, hogy 1920-ig nem lehetett egykönnyen leigázni az országot, vagyis az ősi alkotmány sikeresen védte az országot. A királyi magyar hadsereg leszerelése után viszont minden eldőlt.. Talán ma is szükség lenne megfelelő honvédségre és elkötelezett államférfiakra, aztán lehetne beszélgetni a szakralitásról.

      Törlés
    10. Igen , ez az agymosás már hosszú idő eredménye.
      A habsburg uralom alatt már egyáltalán nem szakrális királyság volt . Hunyadi Mátyás volt az utolsó szakrális király , utána már csak romlott a helyzet , de mégis még az általa hozott valamint már az előtte létezett törvények olyan erővel birtak a nemzet megőrzése terén , hogy az igazi fordulat csak trinanoni szerződéssel tudták elérni . Ráadásul ez is egy aljas sumák csalás eredménye volt. Az én nagy szűleim még előtte szűlettek , és ahogy mesélték azért még akkor is jobb nyugodtabb , biztosabb volt a megélhetési lehetőség .Sőt még az én gyerek koromban is , bár akkor a föld tulajdonokat már elvették az emberektől, de azért a faluban mégis mindenki elég nagyrészt önellátó volt , gondolom ez máshol is így volt.

      A szakrális királyságról szóló dolgok valóban csak "mesékben" , néhány mondában maradtak fent , amit viszont ígyekeznek komolytalanná, tényleg csak meseivé tenni.Egészen annyira , hogy az emberek ne is foglakozzanak vele.

      Talán Kocsis István az aki legmélyebben foglalkozott vele , mintegy erre fordítva életét .

      http://www.youtube.com/watch?v=6jfbf3UF6A8

      Van több előadása is a neten ezzel kapcsolatban .
      A könyvei amit olvastam és merem ajánlani .
      A Szakrális fejedelem . Valamint Magyarország Szent Koronája .

      Törlés
  36. Szerintetek hol lesz egy év múlva Borbély? A Pick szalámi gyárat átvenné Csányitól egy milliárdért, hihihi, de persze csak ha él Csányi a lehetőséggel. Komolyan mondom, hogy így kell kis pénzből egy jó komédiát összeállítani. Mindennek ellenére jó dolgokat is mond , de sajnos utána hitelteleníti is rögtön önmagát és a célt.

    VálaszTörlés
  37. "Szerintetek hol lesz egy év múlva Borbély?"
    Névtelen!
    Te tényleg elégedettségi alapról kérdezel? Az értelmed nem tud felülemelkedni az anyagi jóléteden?
    Feltételezem, hogy nálad jobb anyagi helyzetben lévők is felmérték már a kormányzat, a parlamenti csőcselék, az ország bűnözői elitjének gonosz törekvéseit!
    Talán, elsősorban őket kellene szapulni...
    Talán érdekelt vagy? Bűntárs?!
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  38. Én egyébként a munkásságát elismerve elfogadnám, sőt el is fogadom Borbély urat kormányzónak. Talán épp ez az a pont, ahol a szabad akarat révén fordulóponthoz érkeztünk. Világosan látszik, hogy a világ, amibe belekényszerítettek se nem járható, se nem emberi, hanem egy életellenes káosz, amiből minél előbb ki kellene jutni. Csodavárás helyett mi van, ha tényleg elég csak annyit tennünk, hogy mostantól Borbély urat tekintjük a társadalom legfőbb méltóságának, illetve legfőbb szolgájának?
    Jelenleg ELHISSZÜK, hogy a híradóban szereplő öltönyös gazemberek a legfőbb uraink, és éppen ezzel hatalmazzuk fel őket. Mi van, ha olyan világ közeledik, ahol nem a fizikailag erősebb kutya baszik, hanem az, akiben többen hisznek? Ősi erők ébredeznek, a mentális energiáknak egyre nagyobb a szerepük...
    Borbély József önmaga is úgy áll ehhez a kérdéshez, hogy valakinek fel kellett vállalnia a szerepet, de gondolom bármikor lemond a kormányzóságról, ha arra alkalmasabb személy tűnik fel, pláne akkor, ha a Magyar Király méltóztatik végre visszatérni.
    Kőkemény akarattal nem elképzelhetetlen, hogy a Borbélyék által létrehozott párhuzamos hatalmi rend előbb-utóbb átveszi a helyét a szétesőben lévőnek. Ehhez "mindössze" annyi kell, hogy az emberek elhiggyék: ez a helyes út. Néhány rendőri és katonai vezető "átállása" már komoly fegyvertény lehet. Alkotmányos rend elleni felbujtás lenne? Miféle alkotmány???

    Én egyébként nem hinném, hogy korunk szellemi háborúja emberi irányítású immár, bábok, játékszerek, vagy éppen közvetítő csatornák vagyunk magasabb hatalmak kezében. Lehet, hogy Borbély úr is csak azt testesíti meg, amire sorsa hívatta. Komplett őrültségnek tűnik amit csinál, de BASZKI! mi van, ha itt és most ezzel indul a rendszerváltás??? Postáék is ilyesmin erőlködtek, egy árnyékkormány felállításán, addig amíg a másik még vonaglik, de sajnos az ő terveikből nem lett semmi (hál Istennek :), de talán ez a másik vonal céltudatosabb és eredményesebb lehet. Ki tudja? A történelem majd igazolja.
    Úgy tűnik olyan időket élünk, amikor a hatalom szikláját állandó hullámok támadják, mely hullámok a népből kerülnek ki. Előbb utóbb minden sziklát képes a víz lebomlasztani, mert a víz az úr!
    Csak idő kérdése a víz mikor csinál apró kavicsokat a hazugság "sziklájából"...

    TT

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. TT,

      ha a sok szabad akaratból összeáll végre az ERŐ, ami megmozgatja a tömegeket, akkor lehet belőle győzelem. Talán nem is olyan nehezen.
      Nem véletlenül tettem ki azt a rajzot ide:
      http://www.mr-moto-velorex.blogspot.com/2012/02/karvallott-allam.html

      Törlés
    2. "" Én egyébként nem hinném, hogy korunk szellemi háborúja emberi irányítású immár, bábok, játékszerek, vagy éppen közvetítő csatornák vagyunk magasabb hatalmak kezében.""

      Mit nevezel magasabb hatalomnak ?
      Ami a földön történik mindnenhez szükség van valamely ember akaratára , tudati energiájára , enélkül semmi nem történik .
      Az a szellemi erő amit talán a magasabb hatalomnak nevezel nem rendelkezik ezzel a lehetőséggel , energiával .
      Amivel el tudta érni amit akart az egyáltalán nem az ő magasabb rendüségének köszönhető hanem annak , hogy láthatatlanul tudta befolyásolni az emberek tudatát olyan irányba , hogy az ember azt akarja amit ő szeretne elérni .Ez történhet olyan formában is , hogy valaki ebben teljesen tudatlan , de vannak olyanok akik főállásban tudatosan azzal foglalkoznak , hogy akaratukkal ezen lények terveit próbálják megvalósítani.

      Piskótának .
      Nagyon sajnálatos , hogy Te még mindig nem "látsz át" a Postán.
      Ő egy kis tényfeltárás mellett éppen azt szajkózza az embereknek amit a hatalom el akar érni , így irányítva az emberek tudatát arra amit akarnak .

      Törlés
  39. TT! 11.59!

    Kérlek ne haragudj, hogy rossz hírbe hozlak, de tetszik, amit írtál! Alapvetően és mélyrehatóan! De nem maradéktalanul!
    :"Postáék is ilyesmin erőlködtek, egy árnyékkormány felállításán, addig amíg a másik még vonaglik, de sajnos az ő terveikből nem lett semmi (hál Istennek :),"
    Miért Hál Istennek? Olyan nehéz szembenézni az igazsággal, szembenézni, hogy Posta Imre végső soron pozitív személyiség, hogy többnyire olyan gondokra, problémákra hívja fel, többek közt a Te figyelmedet is, amire magadtól soha sem figyelmeztél volna! Ne hidd, hogy kijártad Posta Imre iskoláját, hogy mazsolából társadalomtudós váltál, de jó úton jársz, gondolkodsz! A bölcsesség ígéretét hordozod.., mire az idő adja meg a választ...
    Sokszor szóltam ellened, de tulajdonképpen kedvellek, potenciális lehetőségeid vannak, amit magamról már nem említhetek...
    Szeretettel
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  40. Merkurius!

    Ha a legszélsőségesebb hozzáállást is tételezzük fel Posta Imréről, mely szerint a feladata az lenne, hogy információt szerezzen a "radikális", mondhatnám, gondolkodásra, tenni is képes személyekről, akkor is ...
    Biztos, hogy a Te objektíved a helyes...?
    Gyz/p

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt egyáltalán nem feltételeztem fel ról, hogy információ szerzés lenne a célja , ilyet nem is írtam róla . A célja inkább éppen az "információ" terjesztés .Olyan értelemben , azért tettem időzejelbe az információt , hogy a megvalósításra szánt dolgokat terjessze , amelyek megvalósulásának éppen az a kritériuma , hogy azt az emberek tudatával sikerüljön elfogadtatni .
      Bár már régótza nem olvasom az oldalát , mikor egyszer olyan be írásokat tettem hozzá , hogy hétig lezárta az oldalát akkor minden minden addigi tőlem történő elérhetőségét is letiltotta.

      Amugy ez az információ szerzős dolog egy kis tudatlanságra utal nálad . A földön a jelenlegi hatalom akiről ha akar bármilyen információt be tud szerezni . Sőt egy más formában minden ember minden tette rögzítésre kerül és valamikor az illető mindenképpen szembesülni fog vele.
      Az ilyen netes , meg mobil telefonos információ szerzés csak egy kis humbukk , semmiség ahhoz képest ahogy megtudnak valakit figyelni . A lényeg , a legfontosabb, hogy mindig olyat tegyél , úgy élj , úgy cselekedjél , hogy soha ne zavarjon az ha megfigyelnek , hanem mindig merd azt vállalni . Aztán ha így van akkor meg kinyalhatják , mert mást úgy sem tudnak veled tenni :) .

      Törlés
  41. (Ismert, hogy a bíróság szerint például nincs olyan jogszabály, mely előírná, hogy a devizahitel mögött valóban devizának kell lennie.)
    (bankár) Húúúúúúúúúúú vasárnap reggel, ez hajfelemelő. Melyik bíróság, kijelentése ez? Kérek pontos bíróságot ügyiratszámmal.
    Tudod én csak olyat ismerek, ha egy szerződés, nem arról szól gyakorlatban, amit papírra fektettek, akkor a szerződéssel leplezni szeretnének valamit.- színlelt szerződések- (ami persze lehet egyoldalú, vagy két-ill többoldalú is a felek szándékától) Ha a másik fél nem tud erről, akkor megtévesztés címén érvénytelen a szerződés.
    2: Ha már ezen a blogon is megjelennek az AMK. ügynökei tényleg nem lesz egy hely, ahová nyugodtan jár az ember. Párom megnézte azt a közel 2 órás videót amit valaki küldött neki. Ugyanazokat a demagóg szövegeket tartalmazta főként, amiket 98-2002-2006-2010- es választásokon a jelenlegi politikai porondon lévő bolhacirkusz is előadott már.
    Ha ebben az országban bármilyen csoport hatékonyan szeretne dolgozni akkor azt teljesen csendbe kéne, amíg nincs meg a megfelelő tömegbázis. Ha nagyon hamar kiállnak és a hatalom látókörébe kerül egy alig 100-150 tagból álló csoport becsempészik a még gyenge szervezetbe a bomlasztókat, és még azelőtt szétverik őket, hogy valóban valamit feltudtak volna mutatni. (noha rendelet írásban már profik)Különben is a neten nagyon gyorsan terjednek a hírek, nem kell ahhoz gyűléseket szervezni, előre címeket osztani. Legyen sok Jó ember ,a vezető meg úgyis kiválasztódik.
    Bea

    VálaszTörlés
  42. Kedves Bea !

    "(Ismert, hogy a bíróság szerint például nincs olyan jogszabály, mely előírná, hogy a devizahitel mögött valóban devizának kell lennie.)"

    Ezt a kijelentést Kásler Árpád egyik írására alapján tettem.
    Egyébként mit ért el ebben a kérdésben például Czirmes György ügyvéd? (Többször is szerepelt a TV-ben.) Úgy tudom, hogy semmit.
    (bankár)

    VálaszTörlés
  43. Merkurius!

    Sajnálatos, de tényleg alulinformált, ismerethiányos alak vagyok, pedig látod, még a Te írásodat is olvastam...
    Mindenesetre értékeld bennem az odaadó igyekezetet, én rendszeresen olvasom Posta Imrét is, csakis azért, hogy végre átlássak rajta...
    Most további célt, tápot adtál kritikáddal, tulajdonképp szeretnék felnőni hozzád...
    Bizonytalan vagyok, hogy illethetlek-e némi viszont-kritikával?
    "...ha így van akkor meg kinyalhatják , mert mást úgy sem tudnak veled tenni..."!-mint írtad, én meg olvastam...
    Merkurius! Te tényleg ilyen beszűkültnek látod az ellen lehetőségeit?
    Avagy, csak képzelem a tragédiákat, melyek népünket, nemzetünket éri?
    Nap, mint nap! Folyamatosan! Az önbizalmában már megingott nemzetet egy pillanatra sem szabad nyugalomhoz juttatni, mert még össze találja magát szedni... Tartós, állandó nyomás alá kell helyezni, olyan mértékben, hogy eszébe se jusson forradalmat csinálni!
    Légyszíves tiszteld a hatalmat, mert lehetőségeiknek nincs korlátja..!
    Gyz/p

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Nap, mint nap! Folyamatosan! Az önbizalmában már megingott nemzetet egy pillanatra sem szabad nyugalomhoz juttatni, mert még össze találja magát szedni... Tartós, állandó nyomás alá kell helyezni, olyan mértékben, hogy eszébe se jusson forradalmat csinálni!
      Légyszíves tiszteld a hatalmat, mert lehetőségeiknek nincs korlátja..!"
      Piskóta én a helyedben jobban átgondolnám, miket mondasz, vagy döntsd el, milyen szándékkal teszed, amit teszel, mert ez itt most igencsak érdekesen hangzott.
      Sz.

      Törlés
  44. Kedves Bea!

    "Párom megnézte azt a közel 2 órás videót amit valaki küldött neki. Ugyanazokat a demagóg szövegeket tartalmazta főként, amiket 98-2002-2006-2010- es választásokon a jelenlegi politikai porondon lévő bolhacirkusz is előadott már.
    Ha ebben az országban bármilyen csoport hatékonyan szeretne dolgozni akkor azt teljesen csendbe kéne, amíg nincs meg a megfelelő tömegbázis."
    Feltételezem, hogy a TEMPO és Borbély József közszerep vállalásáról láttátok a videót...
    Úgy sejtem, hogy van érdeklődés, figyelem bennetek a köz viselt dolgai iránt, mégis újdonság számotokra feltűnésük. Pedig évek óta tevékenykednek, tevékenykedtek, emberfelettit teljesítve! E teljesítmény elsősorban Minda Zoltán nevéhez fűződik, ki anélkül, hogy valaha is jogi végzettség birtokában lett volna, kényszerből, autodidakta módon szerezte meg az egész bírói kart meghaladó jogi tudását. Borbéllyal perek sorozatát vezették a hatalom, a hatalom szervilis kiszolgálói, a bíróságok ellen, hogy legalább a kedvük és szájízük szerint ránk-erőszakolt törvényeiket tartsák be! Számtalanszor bizonyították a hatalom, a hatalmon lévők törvénysértéseit!
    Ebből következően a továbbiak igen messze, és olyan bő terjedelemben, vezetnek, aminek ismertetésére már nem vállalkozhatom, hiszen magam is csak pár éve kísérem figyelemmel tevékenységüket...
    Gyzoltán/p

    VálaszTörlés
  45. Bea, bankár rosszul idéz tőlem, nem bíróság mondta ezt ki , hanem a Nemzeti Nyomozó Iroda.Á.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ok, elnéztem, mert valóban az NNI mondta. De egyszer majd a bíróság is ki fogja mondani, ha szükség lesz rá. Addig pedig megy az időhúzás, mert az idő a banknak dolgozik.
      (bankár)

      Törlés
  46. Szultán!
    Napóleon azért is tudta sorozatosan megnyerni csatáit, mert sohasem esett ellenfeleinek a lebecsülése hibájába...
    Talán kétled, hogy a hatalombitorlók a vázolt taktikát követik, gyakorolják?
    "Piskóta én a helyedben jobban átgondolnám,...", sajnálom, ilyen meggondolatlan vagyok, pedig már sokszor akartam átlépni a saját árnyékomat, bevallom, még nem sikerült...
    Gyz/p

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Piskóta az a baj, hogy nem az ellenfelet becsülöd le, hanem magadat.
      Azon elgondolkodtál, hogy miért felszólító módban írtad le,(Az önbizalmában már megingott nemzetet egy pillanatra sem szabad nyugalomhoz juttatni, mert még össze találja magát szedni... Tartós, állandó nyomás alá kell helyezni, olyan mértékben, hogy eszébe se jusson forradalmat csinálni!)
      amit kijelentőben kellett volna?
      Szerinted így milyen hatása van?
      Sz

      Törlés
  47. Zoltán írtad, hogy "Az önbizalmában már megingott nemzetet egy pillanatra sem szabad nyugalomhoz juttatni, mert még össze találja magát szedni... Tartós, állandó nyomás alá kell helyezni, olyan mértékben, hogy eszébe se jusson forradalmat csinálni!"

    "Tartós, állandó nyomás" - Egyrészt van az a mondás, hogy "teher alatt nő a pálma".

    Másrészt remélem képesek leszünk mi magyarok egyszer végre tanulni a múlt irányított forradalmaiból (azaz a hibáinkból), és ellenállni a kísértésnek, az állandó, tervezett provokációknak, majd végül egy véres, leverendő, leverhető fizikai forradalom HELYETT végre egy szellemi forradalmat hajtunk végre, mellyel egyszer s mindenkorra megszabadulunk a minket évezredek óta gyilkoló ellenerőktől.
    Meg kell érteni, hogy a magyarellenes erők a fizikai beavatkozásra készülnek/számítanak, de mi nem engedhetjük meg magunknak, hogy még több magyar vér folyjon. Folyt már épp elég. Azt javaslom váltsunk taktikát. Úgy vélem ez a blog is erre "szerződött".

    Az előrefutást javaslom. Szellemi előrefutást.

    A víz taktikáját javaslom, mely nem ütközik, hanem körül-öleli, és megütközés nélkül ELNYELI az ellenség energiáját.

    A szeretet taktikáját javaslom, mely egyedül tud pozitív változásra képes energiákat létrehozni minden mással szemben, melyek csak pusztítani képesek.

    A megbocsájtás taktikáját javaslom, mert minden harag további haragot szül, melynek pusztítás és pusztulás lesz a vége (kard által vész, ki kardot ragad).

    A bölcsesség és a valódi múlt ismeretéből eredő előrelátás taktikáját javaslom, ne tudják még egyszer kihasználni a magyarok hirtelen haragra gerjedő tulajdonságát.

    Szerintem egyedül ezek lehetnek egy eredményes taktika elemei, minden más kudarcra van ítélve, ahogy láthattuk a magyar történelemből.

    TT

    VálaszTörlés
  48. Az ellenállás nem hiábavaló...
    http://www.dailymotion.com/video/xp6540_az-ellenallas-nem-hiabavalo_lifestyle
    Kata

    VálaszTörlés
  49. TT.

    Amit javasolsz a passzív ellenállás valamiféle szeretetrezgő változata, hacsak nem másként gondolod...
    Nos, 1848-49 után rettenetes károkat szenvedtünk el általa. Minden téren!
    A pozícióvesztés mellett iszonyatos gazdasági hátrány zúdult a nyakunkba, csak azért, mert máshol éppen az "Ipari-forradalom" című fellendülés volt műsoron... Ez volt az az időszak, mikor a magyarság széleskörű passzivitása, /mai napig tartó/ a gátlástalan, mohó, betelepülő zsidóság kezébe adta, tálcán kínálva, a gazdasági és az ebből levezethető politikai hatalmat.
    Ennek lett következménye 1867, mikor is visszaélve befolyásukkal, nem kevés korrupciót igénybe-véve, polgárjogot kreáltak maguknak! Egy olyan szekta tagjaként, kiket elfogadhatatlan, vallott téziseik alapján, világszerte kiközösítettek!
    A zsidóság magyarországi története egy bűnlajstrom, melyet nem enyhít, egyes személyek eltérő megnyilvánulása...
    A "Hungarian Real News" honlapon éppen most van fenn egy cikk, hogy hol és mikor váltotta ki a zsidóság arroganciája a társadalmi ellenállást világszerte, de feltételezem, hogy hiányos a lista, az meg egészen biztos, hogy nem végleges...
    Gyz/p

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gyp, mi a megoldás szerinted?

      Törlés
    2. Szerintem is, a jelen helyzettel itt már mindenki tisztában van, tovább ragozni (főleg uszítani) felesleges, halljuk hát a te megoldásodat, mert azt még nem ismertetted, nem úgy, mint TT, amivel teljes mértékben egyetértek.
      Sz.

      Törlés
  50. Hajrá szeretetrezgés! Hajrá megbocsájtás! Hajrá dimenzióváltás!

    Birkaszív

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Birkaszív

      Taktikád unalmas, és erőtlen, de a névválasztásod tökéletes.
      Sz.

      Törlés
  51. "" Légyszíves tiszteld a hatalmat, mert lehetőségeiknek nincs korlátja..!"" :)).

    Ha tényleg így is gondolod ahogy írtad , akkor te tulajdonképpen látsz valamilyen lehetőséget a változásra ?
    Egyébként igen , a fizikai fegyvereik az emberek ellen (már ha tudják használni) jóval fejlettebbek mint amit az emberek elképzelnek .Egy példa , igaz már elég régi írás , és az is biztos , hogy nem engednek megjelenni mindent abból amivel rendelkeznek .
    Az ilyen fegyverekkel nem egyes országok rendelkeznek , hanem az országokat irányító hatalom . Ez ugyanis már régóta egy helyről történik a földön .Függetleneül attól, hogy egyes országok ellenségesek egymással vagy nem , ez csak olyan mint országokon belül a pártok .A lényege pedig nem más mint az emberekből a számukra szükséges szellemi , tudati főleg negativ energia kiváltása .

    http://www.tabulas.hu/haz/skalar.htm

    Egy másik példa a föld egységes irányítására .

    http://www.youtube.com/watch?v=_yWI9qyzeMo&feature=bf_next&list=UU5WSNExfZvQmh0YKDFl3lIA&lf=plcp

    Ahol ez be van tiltva ott biztos, hogy ugyanaz a hatalom irányít .Nem akarok tele rakni a hozzászólásomat linkekkel de ugyanilyen egységes a tiltása minden országban a szabad energia létrehozására képes eszközöknek , valamint a már 1931-ben egy kis ideig használt is szinte minden emberi betegség gyógyítására alkalmas eszköznek .

    Viszont ettől függetlenül ,ha valóban nem lenne korlátjuk akkor már rég nyílt diktatura lehetne a földön(persze ők arra törekszenek , hogy ez a korlát megszünjön.
    Nem tudom , a hatalom erejével ilyen formában tísztában vagy-e, de hogy az ember erejével nem azt látom az írásaidból.Te nem a hatalmat , hanem az embert becsülöd le .
    Az ember egy csodás lény , sokkal több annál mint ami fizikailag látható belőle , és sokkal többre is képes mint fizikailag két kézzel teremteni .
    Persze ahhoz , hogy valaki tovább tudjon lépni a tudata általi teremtő erő eléréséhez , egyesűlni tudjon lelkével , hozzáférjen annak tudásához és lehetőségeihez annak vannak feltételei . Amit a hatalom tesz (mivel ő ismeri ezen feltéleket) nem más mint az hogy az emberek számára olyan körülményeket próbál teremteni , hogy ezeket a feltételeket ne tudják elérni .Nincs őneki alapból semmi ereje ezen tudáson és az emberek megtévesztésének , irányítási lehetőségén kivül. Az erővel nem ő hanem az emberek rendelkeznek . Minden embernek így elsősorban arra kell törekedni , hogy saját magában tudja elérni a változást a test és a lélek egyesítésével . Amig valaki ezt nem éri el addig nem fog tudni megváltoztatni más embert sem .Elsősorban nem a hatalom, nem más ember ellen kell küzdeni hanem a saját kiteljesedésedért . Viszont amig valaki nem ezért , vagy nem az Igazságért , vagy valami más nemes célért küzd , hanem mindig csak valaki , vagy valami ellen , lehetőleg azt gyűlölve (erről elég sokan gondoskodnak , hogy meg legyen a kellő gyűlölet) addig soha nem is fogja tudni elérni a szabad életet .

    VálaszTörlés
  52. "" Légyszíves tiszteld a hatalmat, mert lehetőségeiknek nincs korlátja..!"" :)).

    Ha tényleg így is gondolod ahogy írtad , akkor te tulajdonképpen látsz valamilyen lehetőséget a változásra ?
    Egyébként igen , a fizikai fegyvereik az emberek ellen (már ha tudják használni) jóval fejlettebbek mint amit az emberek elképzelnek .Egy példa , igaz már elég régi írás , és az is biztos , hogy nem engednek megjelenni mindent abból amivel rendelkeznek .
    Az ilyen fegyverekkel nem egyes országok rendelkeznek , hanem az országokat irányító hatalom . Ez ugyanis már régóta egy helyről történik a földön .Függetleneül attól, hogy egyes országok ellenségesek egymással vagy nem , ez csak olyan mint országokon belül a pártok .A lényege pedig nem más mint az emberekből a számukra szükséges szellemi , tudati főleg negativ energia kiváltása .

    Link helye

    Egy másik példa a föld egységes irányítására .

    link helye

    Ahol ez be van tiltva ott biztos, hogy ugyanaz a hatalom irányít .Nem akarok tele rakni a hozzászólásomat linkekkel de ugyanilyen egységes a tiltása minden országban a szabad energia létrehozására képes eszközöknek , valamint a már 1931-ben egy kis ideig használt is szinte minden emberi betegség gyógyítására alkalmas eszköznek .

    Viszont ettől függetlenül ,ha valóban nem lenne korlátjuk akkor már rég nyílt diktatura lehetne a földön(persze ők arra törekszenek , hogy ez a korlát megszünjön.
    Nem tudom , a hatalom erejével ilyen formában tísztában vagy-e, de hogy az ember erejével nem azt látom az írásaidból.Te nem a hatalmat , hanem az embert becsűlöd le .
    Az ember egy csodás lény , sokkal több annál mint ami fizikailag látható belőle , és sokkal többre is képes mint fizikailag két kézzel teremteni .
    Persze ahhoz , hogy valaki tovább tudjon lépni a tudata általi teremtő eléréséhez , egyesülni tudjon lelkével , hozzáférjen annak tudásához és lehetőségeihez annak vannak feltételei . Amit a hatalom tesz (mivel ő ismeri ezen feltéleket) nem más mint az hogy az emberek számára olyan körülményeket próbál teremteni , hogy ezeket a feltételeket ne tudják elérni .Nincs őneki alapból semmi ereje ezen tudáson és az emberek megtévesztésének , irányítási lehetőségén kivül (ha azt el tudják velük fogadtatni). Az erővel nem ők hanem az emberek rendelkeznek . Minden embernek így elsősorban arra kell törekedni , hogy saját magában tudja elérni a változást a test és a lélek egyesítésével . Amig valaki ezt nem éri el addig nem fog tudni megváltoztatni más embert sem .Elsősorban nem a hatalom, nem más ember ellen kell küzdeni hanem a saját kiteljesedésedért . Viszont amig valaki nem ezért , vagy nem az Igazsáért , vagy valami más nemes célért küzd , hanem mindig csak valaki , vagy valami ellen , lehetőleg azt gyűlölve (erről elég sokan gondoskodnak , hogy meg legyen a kellő gyűlölet) addig soha nem is fogja tudni elérni a szabad életet .

    VálaszTörlés
  53. Első link .

    http://www.tabulas.hu/haz/skalar.htm

    VálaszTörlés
  54. Második link .

    http://www.youtube.com/watch?v=_yWI9qyzeMo&feature=bf_next&list=UU5WSNExfZvQmh0YKDFl3lIA&lf=plcp

    Érdemes lehet tovább nézni is .

    VálaszTörlés
  55. Szultán, TT, meg Névtelen Mar 4, 2012 04:05 AM
    Mi a megoldás? -kérdezitek tőlem!
    Nos, egyértelmű, nem vezetőnek születtetek! De készek vagytok e szolgálni, szolgálatot teljesíteni? Hajlandók vagytok e együttműködni, fáradságot vállalni? Teljesíteni? - mert ha nem, akkor minek nektek az ismeret, a tudás?
    Képesek vagytok elismerni, értékelni, elfogadni mások tehetségét?
    Miért mentek el gőgösen az emberi értékek mellett, mikor jelen van, kéznél van, itt a honlapon. Eredményes és következetes, céltudatos és kitartó!
    Fedezzétek fel, kérjétek fel csapatkapitánynak, fogadjátok el irányítását, alkossatok csapatot első lépésként, amely egy hosszú út kezdete lehet...
    Gyz/p

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gyz/p, ha így folytatod, nem lehet téged komolyan venni.
      Szövegértelmezési problémáid vannak?
      A megoldást, mely szerintünk eredményre vezet, TT világosan leírta, amit te egy zürzavaros válasszal intéztél el, ezért érdeklődve rákérdezünk , mi a megoldás SZERINTED? Erre meg úgy csinálsz, mintha a kétségbeesett hülyegyerekek neked könyörögnének a megoldásért, és kiosztasz ninket?
      Már több megnyílvánulásod bizonyítja, hogy neked még nagyon sok tanulnivalód van, hogy egyáltalán észrevedd a csapatot, ami már összeállt, és elfogadta az általuk, önmagukban felfedezett "csapatkapitány" irányítását, és akkor nem írnál ilyen butaságokat, de ez már neked egy nagyon bonyolult összetett mondat lehetett.
      Sz.

      Törlés
    2. és elfogadta= mert elfogadta

      Törlés
  56. A hozzászólás rovat jegyzi, az írás mégsem olvasható esetenként! Ez többször is előfordult...
    Azért kellemetlen a jelenség, mert volt, mikor direktben szólítottak meg, amit aztán nem tudtam olvasni...
    Van rá valami magyarázat?
    Gyz/p

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Zoltán,

      most néztem a spam tárolót, egy komment volt benne, amit már olvashatóvá tettem. A blogspot időnként karanténba tesz egy-egy hozzászólást, de azokat az adminok fel tudják oldani. Ha a saját gépeden van gond, és el sem jut az üzenet a bloghoz, azzal nem tudunk semmit tenni.

      Törlés
  57. Jó Merkurius!
    Kérlek, ne velem fáraszd magad, rossz anyag vagyok, kevésbé vagyok alakítható...
    Keveseknek adatott meg a zsenialitás, főleg oly mértékben, mint amivel Tesla rendelkezett...
    Viszont, majd ha elég sokat éltél, s nem túl súlyos az Alzheimer-kórod, rájössz, utolér, hogy már csak kevés igazi újdonsággal találkozol...
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  58. Ez a reklám is azt mutatja, hogy leginkább az értékes ingatlanok kellenek nekik, mert a levegő-pénzüknek nincs értéke. Yeti

    VálaszTörlés
  59. Zoli, ha Árpádra gondolsz, mint követendő csapatkapitány, akkor bizonyos szempontból tökéletesen egyetértek. Eredményeket ért el, céltudatos, határozott, egyenes, nem riad meg a csatáktól.
    Azonban bármilyen szépek is ezek az eredmények, szerintem egy amúgy is összeomló rendszerbe való utolsó erőlködő rúgások már csak. Persze valószínű, hogy ezek a rúgások is kellenek, hogy az agonizálás ne legyen túl hosszú. :)
    Én mindig azt javaslom, hogy mindenki tegye a dolgát, amire született, amit feladatának érez, és amire képességeket kapott. A többi már nem az egyénen, hanem a kollektíván múlik. És ahogy elnézem a kollektíva szépen egy irányba mozdul most már.
    Végső soron a rendszer megváltoztatásának irányába tett egyik próbálkozásunk sem eredménytelen, legfeljebb (még) nem látjuk a közvetlen eredményét.

    TT

    VálaszTörlés
  60. Szultán!
    Ez ideig nem volt fenn nálam megszólításod, okát nem tudom...
    "Gyz/p, ha így folytatod, nem lehet téged komolyan venni.
    Szövegértelmezési problémáid vannak?"
    Kérlek, ne tartsd magad vissza, ne vegyél komolyan.
    Szövegértelmezési problémáim meg egyenesen a védjegyem...
    Tanácsodat megfogadom, igyekszem még sokat tanulni, addig is, míg fog rajtam a tanulás, elnéző türelmedet kérem.
    Tisztelettel
    Gyzoltán/p

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elnézést, ha sértő voltam, látszik hogy nekem is van még mit tanulnom...
      Sz.

      Törlés
    2. Egy fenét voltál sértő.., néha nem árt egy kis indulati alátámasztás...
      Gyz/p

      Törlés
  61. TT

    Ráadásul tapasztalata is van.
    Gyz/p

    VálaszTörlés