2012. február 27., hétfő

Az EP képviselőkről kommentár nélkül..

Mézes Mózes korábban írt már egy-két cikket a témáról, de sajnos azok a cikkek már nem elérhetők, melyek újra olvashatóak itt>>> és itt>>>, illetve hasonló tárgykörben itt>>>.  Aki még nem lenne tájékozott a témában, ajánlom figyelmébe a lenti rövid kis videót.

166 megjegyzés:

  1. Elgondolkodtam, hogy vajon melyik kutya harapna egy olyan gazda kezébe, aki ilyen jövedelmi és munkafeltételeket bizosít cserébe azért, hogy ne történjen semmi fontos... Mármint ami az európai emberek elemi érdekeit illeti..

    VálaszTörlés
  2. Jó, hogy sokan kezdik már észrevenni mekkora f@szság ez a zunnyó. Én is írtam erről pár bejegyzést tavaly. Ebben a hónapban, mint minden évben ilyenkor, ismét béremelést szavaztak meg maguknak a zunnyós képviZelők. Eddig mindig meg is kapták, vajon most meg fogják miközben minden európai néptől folytonos "megszorításokat" és koplalást követelnek?

    mm

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. tudod amikor hangyákat pörkölsz nagyítóval akkor egyáltalán nem látszik fentről hogy fáj nekik, néhányan belehalnak, de a többiek szétrebbennek... de ha te is hangya lennél biztos másképp látnád. na most a képvizelők nem hangyák... szóval kurvára leszarják hogy kinek fáj.

      Törlés
    2. Biztos lehetsz benne!

      Törlés
  3. velorex, háromszor megnéztem a zöldpárt képviselőjét, ahogy neki rohant a falnak. Komolyan mondom, most már össze kell szedni a bizonyítékokat és egy fokkal magasabb szintre emelni a harckészültséget. Csúnya vége lesz ennek.Á.

    VálaszTörlés
  4. Én viszont jót mosolyogtam a zöldpárti csajon. Egyáltalán nem haragszom ezekre az emberekre, inkább szánom a pitiánerségüket, valamint féltem őket, hogy milyen szarul fog nekik esni a pofára esés. :)

    TT

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. TT,

      viszont az ájrópai embörök egészen a képviselőik pofára eséséig tejelnek ahogy kell... Próbáld elképzelni hogy mekkora zsozsóról van szó, ha az EP színházi marionett figurák ilyen gázsit kapnak...

      Törlés
    2. Oké, hogy pitiánerség, na de mennyi pénzért napi 300 euró az cirka 20000.-Ft. az nekem kurva soknak tűnik egy szaros aláírásért. a havi 15000 euró meg egyenesen brutásisan kangzik a semmittevésért, hogy szopnák le a bábolnai csődör tenyészetet

      Törlés
    3. A 300 euró 290 huffal számolva is 87.000 Ft. És ez naponta! Én napi 10.000.- Ft ért hétfőtől-péntekig egy kamionban alszok. Rothadjon meg mind!

      Törlés
    4. 2008-ban még nem volt 290-es euró. Ez a riport 2008-as. Most 290 az eur, de lehet már rég nem 300 Eur a napi költségtérítés hanem például több? :-) Kevesebb biztos nem.

      Törlés
  5. Szarnék én rá, hogy mekkora zsozsót vesznek fel, ha látnám, hogy ennek az egésznek van valami értelme. De mivel nincs így csak röhögök rajtuk. Sírnom is lehetne, de mire mennék vele?

    Nálunk ugyanez csak pepitában:
    A magyar kormány utolsó gerincesének távozásának indokai:
    http://kuruc.info/r/2/92690/

    "Ez az évtizedek alatt kialakult, ellenérdekelt "maffiahálózat" mindent vinni akar a földtől, az erőforrásoktól a támogatásokon át a piacokig. Mindent vinni akar a vidéki, helyi közösségek, családok elől, és magam, munkatársaim valamint az emberekkel közösen kidolgozott Nemzeti Vidékstratégiánk e zsákmányszerzés útjában álltunk.
    ...
    a nevezett kör egy részét én nem számítom a szó igazi értelmében vett "elithez" tartozók közé, sokkal inkább az elmúlt zavaros évtizedeink gátlástalan, mohó, másokon átgázoló, zsákmányszerző haszonélvezőinek tartom őket."

    Amikor ezekről az emberekről olvasok, olyan nagyon nem vagyok büszke hogy egy nyelvet beszélünk velük. És olyan nagyon nem is bánom már ha ez az egész rohadt rendszer szétesik.

    Jöjjön, aminek jönnie kell!

    TT

    VálaszTörlés
  6. TT. azért ettől egy kicsit tovább kell tekinteni. Nagyon leegyszerűsítve, arról van szó, hogy te egy cégnél nem kapsz fizetést pusztán a jelenléti ív aláírásáért. Az átkosban volt ilyen, hogy a focista a kohászattól, meg a bányától kapta a fizetését, de ezért fociznia kellett. Nos itt ugyanez a helyzet, pusztán itt nem labdákkal fociznak, hanem fejekkel. Az emberek életével. Az, hogy mindezt megtehetik, nem másért fordulhat elő, minthogy szemet hunynak mindaz előtt ami az európai emberek érdekei ellen történik, ezért valakik szemet hunynak az ilyen huncutságok ellen is. Azt hiszem mm. annakidején kidolgozta, hogy 570 millió forintot zsebelhet be minden EP képviselő a költségtérítésekkel együtt egy ciklusban. Gyerekek ez több mint két millió dollár. Nos a képviselők nem Einsteinnek, ennyi pénzt a versenyszférában az életben össze nem tudnának kaparni...TT. a mi bőrünkről van szó.Á.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. és valószínűleg az egyetlen pontos, hiteles és inflációálló költségvetés az a képviselői járandóságoké, amit valaha kiszámoltak. a többi hasra ütve történik.

      Törlés
  7. Árpi ezek az emberek tudják, hogy szart se dolgoznak, és mégis hihetetlen pénzekkel tömik ki őket. Annyira azért ők sem hülyék, hogy ne jöttek volna rá: ezt a pénzt nem a szép és okos kis pofikájukért, hanem a hallgatásukért cserébe kapják. Hallgatnak arról, hogy tulajdonképpen tökmindegy bemennek-e, vagy sem, mert semmiben nem a választott képviselők döntenek.
    A videón látott képviselők ráadásul még egy tulajdonsága kiviláglik: félnek.
    Mivel tudják, hogy vaj van a fejükön, ezért félnek. Félelemben élik le az életüket.

    Mi itt mindannyian jóval gazdagabbak vagyunk, mint ezek az emberek. Természetesen nem anyagilag.

    TT

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak azt nem értem, hogy ha ők nem dolgoznak, kik szívatják Magyarországot és az egész kelet európai régiót? Ők csak a körítés a színházban, a pár nagy játékához, hogy azért annyira ne lógjon ki a lóláb? Hogy csak pár csoport érdekeit hajtják végig a törvénykezésben? Ez az egész szart sem szól Európáról és annak közösségéről! Ki kell lépni a fenébe!!!

      Törlés
  8. Asszem már ezek is érzékelnek valamit, ha ennyire tele a gatya.

    VálaszTörlés
  9. Ne irigyeljétek a fizetéseket! Tudjátok, hogy milyen sokba kerül egy olyan luxus prosti, aki le is nyeli??? Ti addig el sem tudtok számolni...

    VálaszTörlés
  10. névtelen, annyira tipikus az észjárásod, mintha rád ismernék:-)Á.

    VálaszTörlés
  11. Milyen érdekes, a Youtube nézettségi számlálója 63 megtekintést regisztrált mikor kitettem ezt a videót, most meg már 72-t mutat. Csak azt nem értem, hogy közben csak innen a blogról közel 90-en kattintottak a videóra, vagyis a megtekintések 90%-át nem regisztrálta a youtube... Csodálatos ez a világháló...

    VálaszTörlés
  12. velorex, ezt már én is tapasztaltam pár évvel ezelőtt, a Nógrádi felvételnél, tudod az olajügyek korona tanúja...92 megtekintést mutatott, majd fél év múlva 95-öt, holott csak én személyesen megnéztem az ismerőseimmel, vagy húsz ip címről.Á.

    VálaszTörlés
  13. Ez a video csak azoknak lehet érdekes akik még mindig elhiszik, hogy ezek az embernek látszók értük dolgoznak ott.
    LELKÜK rajta, hogy KINEK, és mennyiért adták azt el, ők így döntöttek, nem irigylem őket, szerintem sz@r életük van, sok felesleges pénzzel , és FÉLELEMMEL, RETTEGÉSSEL teli. És valahol érzékelik, hogy ez még semmi ahhoz képest ami jön (nekik).
    Jól mondta a gladiátor tegnap:
    TETTEITEK AZ ÖRÖKKÉVALÓBAN VISSZHANGZANAK.
    Hát majd meglátják azt a visszhangot...
    Egyébként szerintem már nem azzal kell foglalkozni mások mit csinálnak, fontosabb, hogy TE mit teszel.
    Sz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez nagyon így van...mert mi megbocsáthatunk nekik,de attól még az ördög jár kézenfogva velük
      http://www.youtube.com/watch?v=FKpX3aB63nw
      Lady B.B.

      Törlés
  14. Most Romániát büntetik, hogy az energetika szférában nem liberalizálták az árakat. Ez egyböl maga után fogja vonni, hogy az adott szegmens tulajdonosai árakat fognak emelni. Lesz megint gáz, villany és üzemanyagdrágulás, de oda se neki. Jó hogy európaiak lettünk. Nem elég, hogy a román állam a hetedik börünk alatt túrkál, most besegít az euRóka unió is! Amit akartak azt már elvették, most azt veszik el amit nem akarunk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az utóbbi fél évben az elektromos áram 3-szor drágult, a benzin 1,5 dollár, a földgáz pedig itt a legdrágább, csak mert a hazait eladták a németeknek, Azok árulják nekünk, a háztartások zöme az orosz gáztól függ. Még a vizeket kell eladják, mert úgy kéri az Únió, skész, vehetjük a koldusbotot a vállunkra és a vándorutat a lábunk közé.

      Törlés
    2. Névtelen,

      nem csak Romániában ez a helyzet... Történelmi időknek vagyunk tanúi, a szemünk előtt folyik az erőforrások újraelosztása, és a legkifinomultabb módszerekkel működő rabszolgatartó társadalom kialakítása. Ha hagyjuk..

      Törlés
  15. András, a "hatalmasok" irányából érkező minden megszorító, kizsigerelő, aljas lépés az önellátás és függetlenedés irányába mozdítja el a tömegeket. Ez törvényszerű, és éppen ezért nem dühöngeni kell, hanem hálát adni a Tervezőnek, hogy ilyen okos módon igyekszik mindenkit ösztökélve kirángatni a függőség, a fogyasztói társadalom csapdájából.

    TT

    VálaszTörlés
  16. Egyetértek TT. Itthon már sokan így látják hálistennek, hogy az árucserével na meg a saját termeléssel lehet a legjobban kiiktatni a bankrendszereket és a politikumot. Nincs adó, nincs pattogtatás. Remélem egyszer csak megérjük... Nagyon szeretném már végre ha egy zsák krumpliért szönék a gyolcs ingem a szomszédban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, ez a gyolcsing szövés nekem is tetszene, csak az a baj, hogy amíg megszőném a gyolcsinget, meg összevarrogatnám, nem keresnék annyit, hogy megetessem a gyerekeimet. De mondjuk ha a gyolcsingért kapnék élelmet, tehát mégsem maradnának éhesek, akkor még mindig nem tudok nekik bérletet vásárolni, hogy eljussanak az iskoláig, meg tankönyvet, cipőt, áramot, tüzelőt, hogy csak a legszükségesebbet említsem. De különben, bár már látnám, hogy így is lehetne élni!

      Törlés
  17. Igen, meg az sem ártana, ha minden épület megtermelné a fenntartásához szükséges energiát. Ez sem lehetetlen a mai eszközökkel, csak sajnos a lakosságon kívül mindenki ellenérdekelt ebben. Pedig még bizonyíthatóan is jótékony hatású lehetne az államilag támogatott megújuló rendszerek telepítése, mert a kisvállalkozások helyzetbehozásán túl megélhetési javulást okozna, így a zsebekben maradt többletek jótékonyan generálnák a gazdaságot is. Ha nem az energiaszolgáltató vérszívók zsebében landolna az emberek fizetésének fele, akkor értelmesebb dolgokra is költhetnénk a zsozsót.
    Ennek aztán még tovább mutató eredményei is lenne, mert ha az emberek jólétben élnének, csökkenne a bűnözés, ha mindenkinek lenne elég energia a házában, nem kellene másé, nem kellene lopni, stb., stb..

    Persze mindaz, amit felsoroltam nem érdeke a "hatalmasoknak", ezért nekünk kell megépítenünk ezt a világot, kiiktatva az elitet gyökerestül.

    TT

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem az a meglátásom, s nem éppen most jutott eszembe: Nagy kár, hogy ma nincsenek (hogy miért is nem születtek?) olyan emberek, mint korábban: ún. államférfiak, akik valóban a haza jobbításán, és az ott lakó emberek életének javításán fáradoznának - nem úgy, mint mostanában. Hozzá nem értő, buta embertömegek végzik azt a munkát, amihez nekik megközlíteni sem volna szabad, s szívják az elszgényedett emberek vérét, hogy saját jósorsukat megteremtsék.
      Szörnyű, milyen tengernyi űr tátong ma az ország két fele között. A gazdagok és az éhező, egyre sokasodó tömegei között.
      De miért tűrjük? Ez itt, a nagy kérdés!!!

      Törlés
    2. Ha kiiktatod, neked sem lesz lehetőséged, hogy valaha elit legyél, de még a gyerekednek sem. Ezt akarod? Na látod! Nem ilyen egyszerű. Mindenesetre a fejekben kell először a nagy változás. Meg kell érteni az embereknek, hogy a közösség az egyke elé helyezendő és felsőbbrendű. Esetleg azt is, hogy érdemes érte is dolgozni....

      Törlés
    3. Amikor a vízlépcső további építését leállították, pontosan az történt, hogy a kisebbség érdekeit helyezték előtérbe, mert azok akik azon a területen felépítették a kacsalábon forgó kastélyaikat, nem szerették volna ha az épületük víz alá kerül. Ugyanis "apró" pénzért ötven éves tartós bérletre megkapták a telkeket, de azzal a kikötéssel, hogy komoly épületet nem húzhatnak rá, mert a vízlépcső üzembe helyezésekor az árterület lesz. Mi történt:? meglovagolták a rendszerváltás adta politikai lehetőséget és meg maradtak az épületeik. Ettől kezdve csináltak "ÖKOLÓGIÁT" meg mindenféle küszöböket a folyómederben. Azonkívül összevesztek a szlovákokkal, miközben kártérítést fizettek nekik meg az Osztrákoknak is. Akkor 90%-os készültségi fokig már fel volt építve a létesítmény. Csak éppen a fennmaradó 10%-o kellett volna befejezni és akkor bőven lenne saját energiánk nagyságrendekkel olcsóbban. Nem tudom, de úgy gondolom, hogy ha azokat az összegeket amit a kártérítésekre kifizettünk, azt a befejezésre fordítottuk volna, szinte null szaldóval lenne saját áramunk.

      Törlés
  18. A példa a görögöktől jön most: egyre több helyen a zöldség/gyümölcs/állat termelők/tenyésztők közvetlenül adják el portékájukat a fogyasztónak, nagy ívben elkerülve a közvetítőket, különösen az áruházakat. A termelőt nem csapja be vagy utasítja vissza az áruház, a fogyasztó pedig olcsóbban jut hozzá az élelmiszerhez, ráadásul így garantáltan görög terméket kap, nem import és sok esetben gyanús összetételű készítményt. Ehhez persze kell a kormány és az önkormányzatok támogatása is, nem mint nálunk, ahol mindenféle uniós szabályokkal és agyonadózással a hatalom szándékosan tönkreteszi a magyar termelőt.

    mm

    VálaszTörlés
  19. Ha a politikusok úgy esküdnének fel egy eszme mellé, hogy ha az nem sikerül vágják le egy végtagjukat biztos, hogy sokkal ritkább lenne a soruk. Horti 21 éven keresztül kormányozta Magyarországot. Ez idö alatt a forint konvertibilis valuta lett. Magyarország világelsö lett ez idöben mozdonygyártásban. Többezer kilóméter út és vasút épült, iskolák és kórházak tömkelegével egyetemben. 45-ös lemondatásakor pedig ugyanakkora vagyona volt mint mikor kormányzó lett. A mostani politikusok vajon milyen véleménnyel lennének róla? Balfasz volt vagy hazafi?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kicsit el vagy tévedve a forintot illetően, nem gondolod?

      Törlés
    2. Néhány dolognak utána kellene nézned. Csak a 21 év, a forint, a konvertibilis, a világelső, az iskolák és kórházak tömkelege, a 45, és a vagyon nem stimmel. A többi igaz. A kérdésedre a válasz: egyik sem.

      Törlés
  20. A barter visszatérése elkerülhetetlen. Minden hazugságra épült vár összedől, az Élet viszont utat tör.

    TT

    VálaszTörlés
  21. András, hát nem tudtad hogy Orbán vagyona -adóbevallása alapján- csupán egyetlen millió ft a banki számláján és még saját autója sincs? Ingatlanok pedig természetesen nem igen vannak a nevén. A legtöbb magyar politikus hívatalosan olyan szegény, mint a zsinagóga egere...

    mm

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szegények... Talán gyűjtést kellene számukra kezdeményezni. S még most is az adózással a saját (gazdagok) mégjobb létüket szolgálják. Nem törődnek azokkal, akik alig jönnek ki a munkájukért kapott jövedelemből, s mégkevésbé azokkal, akiknek nincs meg a napi betevő falatjuk, mert nincs munkalhetőségük.Hogy merészelték csak úgy, gyorsan a sok-sok munkhelyet megszüntetni...
      Nem gondoltak arra, hogy az emberek miből fognak megélni???

      Törlés
    2. Esetleg meg kellene nézni szegény Orbán házát Felcsuton. Annyira remeg a koronáért, hogy a házára tett koronát. Érdekes látvány!

      Törlés
  22. TT, a barter nem olyan egyszerű, mint sokan gondolják, még ha az adóhivatal nem is kapna vérszemet tőle, mint jelenleg Magyarországon. Valóban a bartel főleg a vállalatok között tud jól érvényesülni, a magánszemélyek között -különösen a városokban- nem igen. Sokan elfelejtették már, de Kádár alatt nagy szerepe volt a bartelnek a vállalatok között és nem csak az ország határain belül.

    mm

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mm

      van megoldás a barterszerü kereskedelemre is mégpedig ugy, hogy olyan pénzhelyettesitőt vezetnénk be amely arany alapu, és 100% os arany a fedezete. ha valaki árut vesz mondjuk 2 arany koronáért, akkor ad egy olyan pénzt, aminek arany a fedezete, amely arany ugyebár anyag, tehát anyagot , árut veszek anyagért áruért, ami ugyebár barter.
      Tudom hogy hihetetlen, de kész van a rendszer : http://hunnio.com/news.php?readmore=304

      be lehet tehát vezetni olyan rendszert, ami teljesen független a jelenlegi összeomlófélben lévő kártyavártól. ( kamat , és inflációmentes a rendszer
      fapipa

      Törlés
    2. Jó gondolat. Csak még az nem világos, ki fogja bevezetni. Mert ami csak egy-két fejben van meg, az ugyebár...

      Törlés
  23. Mózi, de azért az is barternek számít, ha én becipelem a szomszéd krumpliját a kamrájába, majd cserébe a szomszédasszony jól megmasszíroz utána? :)
    Fentieknek természetesen nem kell feltétlenül egymás utáni időpillanatban történniük! :D

    TT

    VálaszTörlés
  24. TT, ez inkább házasságtörésnek tűnik.

    mm

    VálaszTörlés
  25. végíg olvastam mindet,és mindegyikkel egyetértek,mert mindnyájan egyéniségek,személyiségek(különbözőek)vagyunk.De ezek a vélemények mégis egyről beszélnek.
    :-)....

    VálaszTörlés
  26. Ez tényleg döbbenetes videó, de a pontossághoz hozzátartozik, hogy nem friss felvétel: "A német RTL 2008-as riportja a költségtérítéssel visszaélő EP képviselőkről." - áll a videó alatt. Az emberek, összegek lehet, hogy változtak, de a mentalitás nem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. harpi,

      nem állítottam, hogy ez friss videó, a Youtube oldalon látszik, hogy mikor készült. Nem botránykodni akartam a rövid riport bemutatásával, csak mindig keresem a történések okait, és ez a videó rávilágít néhány dologra...

      Törlés
  27. "a "hatalmasok" irányából érkező minden megszorító, kizsigerelő, aljas lépés az önellátás és függetlenedés irányába mozdítja el a tömegeket.."

    TT

    Mint mindig, még most is csodálom az optimizmusodat, ami feltételezem, hogy valós és nem csak hinni akarod.

    A fenti kijelentésed sajnos csak részben, és egy nagyon kis számú csoportra igaz. Ezt te is tudod, had ne soroljam fel az okokat, hogy miért.

    Önellátás.

    Egyre több blogon téma, csak egy nagyon fontos dolog mellett mentek el, mikor az önfenntartást, mint minden bajok orvosságát említitek.

    Pár példával ezt had demonstráljam.

    TT van gépkocsid?

    Elgondolkodtál már valaha is azon, hogy milyen jogon adóztatják meg a kocsidat a súlya (újabban teljesítménye) miatt?

    Elgondolkodtál komolyabban azon, hogy miért fizetünk autópálya díjat, mikor az a mi pénzünkből épül?

    Elgondolkodtál már azon, hogy a közművesítés időszakában (1990 után) miért fizettette meg veled a szolgáltató a kiépítés egy jelentős hányadát? (telefon, gáz, csatorna, kábeltévé)

    A sor elég hosszan folytatható lenne, de azt hiszem ennyi példa elegendő.
    Ma ezeket az adókat, terheket természetesnek vesszük, pedig ha jobban belegondolsz egyiknek sincs semmi jogalapja, nem kapsz érte ellenszolgáltatást, vagy duplán fizeted meg. Ergo nem csak jogalapja nincs, hanem jogba is ütközik.

    Érdekel valakit? Nem különösebben.

    Már tervezik Bp-n bevezetni az útdíjat. Lesz felháborodás? Lesz. Kifizetik majd az autósok? Hát persze.

    TT

    Mi van, ha a következő adófajtát úgy fogják nevezni, hogy háztáji adó? Hmm?
    Ebbe belegondoltál?
    Nem akarok ötleteket adni a Fidesznek, még akkor sem, ha látszólag a megszorítási tárházuk lassan a legpusztítóbb SZDSZ-esekét is übereli, de lehetne adót fizetni, pl. a háziállatok után, a megművelt kertterület után és így tovább...

    Energiát akarsz otthonra? Le mersz válni az E-On-ról? Egyrészt nem tudsz, másrészt megkaphatod majd ez után is a sárga csekket, egy pont olyan őrült jogcímen, amin már most is kapjuk őket, de nem is gondolkodunk el rajtuk, csak szaladunk a postára, hogy időben fel legyen adva.

    Akarsz még önellátó lenni ezek után?

    TT te is tudod, hogy a terv halad előre, még akkor is ha porszem, netán kavics kerül az új világrendet építő gépezet fogaskerekei közé.

    Már ma annyira legyengült a magyar társadalom, hogy alig mutat ellenállást, pedig a féktelen düh ott van. Még sem történik semmi.
    Ha tovább gyengülünk, akkor végünk, és csak abban bízhatunk, hogy nálunk erősebb nemzetek indítanak el egy olyan folyamatot, ami ma még kiszámíthatatlan kimenetelű, de elkerülhetetlen ahhoz, hogy ellenállás nélkül felállítsák a világkormányt, és a teljes ellenőrzést felettünk.

    Anonymus

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ano rossz állapotban vagy, relaxálj :)
      Sz.

      Törlés
    2. Egy szóval válaszolnék: "Szabadpénz"
      Keresd ezeket:
      Silvio Gesell - A természetes gazdasági rend
      Wörgli csoda

      Törlés
    3. Néhány probléma azért adódik.
      Az adókat azért vezetik be, mert az államnak - akár akarja, akár nem - jelenleg még vannak kötelezettségei, amelyek költségekkel járnak. Annak nem sok jelentősége van, minek nevezik, súly-, vagy füstadónak, ez fantázia kérdése. Az már nem mindegy, milyen rétegeket érint. A hangsúly az egyenlegen van. Az nem vitás, hogy adó (+illeték, stb)=állami kiadás. Amit vizsgálni kellene, a költség arányban áll-e az eredménnyel. Vizsgálja valaki? Azért sem, mert a vonatkozó adatok rendkívül hiányosak.
      De még ez sem lényeges, mert következmény. Mint a videon (és idehaza) láthattuk, veszik fel a sok illetéktelen pénzt. Ki hagyja nekik? Odament mondjuk ötven ember rajtaütésszerűen valamelyikhez és kényszerítette magyarázatra? Nem. Tehát fel fogja venni a zsozsót. Mindaddig, amíg az előbbi kérdésre nem a válasz.

      Törlés
  28. Ano, a terv tényleg halad előre, és nincs kétségem a felől, hogy fel is fog állni a világkormány. Még ha kérészéletű lesz is, de létre fog jönni, ahogy a Biblia is üzeni. Jómagam egyfajta csendes várakozással tekintek efelé, várva a szörny összeomlására. De a várakozáson túl szerintem készülődni kell, ki mivel tud. Te is olvasgatod Tibi bá't, ahol már számomra kissé túl nagy a paranoia, de azért hasznos tanácsokat is lehet találni.
    Nem kell aggódni Ano, az emberi találékonyság nem alszik, a szellem felébredt, ki fogunk kecmeregni ebből a szarból is.

    Az önellátás egyelőre nem, vagy csak nagyon alacsony színvonalon lehetséges, vagy pont ellenkezőleg, a nagyon gazdagok privilégiuma. De szinte nem telik el nap, hogy ne olvasnék valami ügyes új találmányról, vagy hasznos praktikáról, amely segítségével könnyebbek lehetnének a mindennapok. Az emberek egy elég nagy számú része folyamatosan azok dolgozik, hogy lehetne kibújni a pók hálójából. Ez a nagyszabású erőfeszítés nem marad eredménytelen, ebben biztos vagyok. Főleg, ha nem csak anyagi szempontból tekintünk ezek a dolgok elé, hanem bevisszük a szellemiséget, a hitet és a bizalmat is.

    Ano, az Életet nem lehet palackba zárni, ez teljes képtelenség, aki ilyesmit gondol, vagy tervez, az eleve bukásra van ítélve. Ezért nevetek ezeken az újvilágrendi faszokon is. :)
    Minél tovább erőlködnek, annál többen csúsznak ki a markaik közül. (s ezt a gondolatsort tovább folytatva el is jutunk az Értelmes Tervezettség felismeréséhez, ahonnan nézve mindennek - még a háttérhatalomnak is - értelme van. A háttérhatalom a generátor, az ébredők meg az indikátor, akik színváltozással jelzik a reakciót :) )

    TT

    VálaszTörlés
  29. TT

    Örülök neki, hogy te még tudsz nevetni ezeken a dolgokon. Nekem ez már sajnos nem megy. Tudom, hiba az én készülékemben van.

    Sz:

    Tényleg rossz állapotban vagyok, ebben igazad van. A relax már nem segít, csak a xanax.

    Anonymus

    VálaszTörlés
  30. Üdvözlök mindenkit.

    "A remény hal meg utoljára.."
    Nem más nép fog ébredni, mert nem fog tudni. Minden nép szinte magyar "alapokon" fekszik csak elmaszatolva az ősi tudást "áll történelemmel" kiegészítve ezzel el lehetetlenítve az ébredést. Az embert szépen belealtatták egy Csipkerózsika mesébe.(Mielőtt valaki is megszólna, a magyar alapok miatt szimatoljon picit jobban honlapokat bújva miről is beszélek.) Magyar volt mindig is a rettegett nép ez nem véletlen.

    TT hozzászólásával egyet kell, értsek, de nem biztos, hogy nézni jobb dolog, mint cselekvőnek lenni. Aki nem akar felkelni az álmából és felkeltik az csak nyűgös lesz, de van mikor muszáj.

    cK.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egészséget mindenkinek.
      Így igaz. Félnek a magyaroktól. Ezert tesznek meg mindent, hogy szét szórják a népet. Olyan törvényeket hoznak, hogy a csúzlitól is félnek. holnap mar a mankó is fegyvernek latco tárgy lesz. A nyugdíjas meg kripta szökevény. Ennyi röviden. Gyáva lenne a magyar? Nem! Csak tűr mint a birka.

      Törlés
  31. cK,

    Üdv a fedélzeten, itt néhányunknak talán már vannak sejtéseink a világ dolgairól, bár általában nem hisszük azt, hogy minden magyar gyökerú lenne a világon. Minden népnek megvan a saját történelme és a történelmi fontossága, csak néhány nép már nincs tisztában a valódi múltjával, még kevésbé a jövőjével. Ezt (is) kutatgatjuk itt közösen.

    VálaszTörlés
  32. Lehet, hogy nagyobb kárt okoznának, ha dolgoznának is az ilyen erkölcsi alapon állók.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még jó,hogy a magyarok rendesen dolgoznak.OL. dajcstomiról ilyet el sem tudok képzelni.

      Törlés
    2. honnan tudod? Azért mert őt nem láttad rohangálni? Ők valószínűleg ott vannak, de minek? Szégyen, hogy ilyen alantas, kicsinyes, gyáva, semmi emberek döntenek a mi sorsunkról!

      Törlés
  33. A hallgatás bére!!!

    VálaszTörlés
  34. Lázár "szerencsére" nem ilyen....

    ROSSZABB!!!

    Éppen ma indított hadjáratot a Hódmezővásárhelyiek ellen. :(
    SZÉGYEN VILÁG - SZÉGYEN ORSZÁGA!

    VálaszTörlés
  35. Sziasztok! Ma olvastam először a kommentjeiteket. Függetlenül attól, hogy régi a videó, már azt is nagyon jó érzés tudni, hogy nem vagyok egyedül a hozzátok nagyon is hasonló véleményemmel. Nem gondoljátok-e, hogy szerte a világon rettenetesen sokan vagyunk ugyanezen a véleményen, csak az uniót megálmodók idejében, és ügyesen gondoskodtak arról, hogy jól el legyünk szigetelve egymástól(akár még törvényekkel is!), mert ha nem így lenne, akkor nagyon veszélyesek lennénk rájuk nézve? Nekem az a fantazmagóriám alakult ki, hogy a magyarok már régen tudják mit kellene tenni, csak a világhatalom mai bitorlói, szépen vissza akarnak tuszkolni bennünket a bugyuta birkák sorába, hogy jól tejelő adósként éljük megszokott kis életünket, amiből ők aztán búsásan meg tudják fizetni azokat a jellemtelen képviselőket, akik arról hoznak újabb törvényeket, hogy mi ebből az adósrabszolgalétből még véletlenül se tudjunk sohase kikecmeregni! aci

    VálaszTörlés
  36. Elkezdődhetne már valami, ez így már nem megy sokáig, nem lehet hogy pár pénzeszsák, nyomorgasson, éheztessen, rabszolgaként többmillió embert !!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Életképtelen torz szülemény ez az "ejropajijunió" az ojróval együtt. :)) A Római Birodalom is "csak" pár száz évig bírta. Ez az újkori összetákolt birodalom pár tíz évig sem fogja bírni, már most recseg, ropog. Addig akarják magukat megszedni a földesurak pribékjei, amíg még lehet. Ez sajnos emberi kapzsiság, gyarlóság. Ez mindig így volt, és lesz is. Koroktól függetlenül. Sajnos! :(

      Törlés
  37. Sajnos..., amíg a fiatalok távol tartják magukat a politikától, vagy amíg tomboló hormonjaiknak engedelmeskednek csupán, vagy az okostelefonjaik, és az önnön szépségükben való fürdés (kívülről táplált nárcizmus)tartja őket esztelen csapdában, addig egyre csak késik a megvilágosodásuk. Amíg jól érzik magukat a szüleik által épített kacsalábon forgó luxuslakásokban, addig miért is várnánk tőlük, hogy tegyenek bármit is közös dolgainkért? Laci

    VálaszTörlés
  38. Névtelen!

    Sok sajnos van!
    Egyik legsúlyosabb, hogy a világraszóló igazságtalanság még mindig alapvetően születési előjog!
    Világmételynek tekintem az olyan ideológiát, mely kimondhatja a legaljasabb soviniszta-rasszista alapon: "...a nem-zsidók közt egy sincs, ki embernek neveztetnék." S ezek találhatók meg a parlamenti csőcselék soraiban, a bíróságokon, a közhivatalokban, a kormányzatban, vagy akár az Európa Parlamentben, a (volt?) keresztény Európában, gyakorlatban gyakorolva, hogy a gójoknak tett eskü nem érvényes, mert erre a vallásnak nevezett vallott ideológiájuk feljogosítja őket! Vagyis nem esküképesek. Esküköteles hivatalt, állást egész Európában, de a Földön sem, Izraelt kivéve, nem tölthetnek be!
    Ideje van gyűlölettel teli, emberiségellenes ideológiájukat számon-kérni rajtuk, s mint emberiség ellenes szekta ellen, határozottan, nemzetközileg fellépni!
    Gyöngyösi Zoltán/p

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Piskóta, mikor érted már meg, hogy igazi változás akkor lesz, ha nem valami ELLEN, hanem VALAMIÉRT teszed, amit tenned kell?
      Addig csak erősíted azt, ami ellen azt hiszed, harcolsz.
      Sz.

      Törlés
  39. Cselekvő
    Változtatni akarsz? Változz meg magad!Töröld ki minden eddig rágott gondolatodat, és hagyj helyet az új gondolatnak! Láttál már kerítés mellett acsarkodó ebet? Akkor sem jön ki, ha a kapu véletlen nyitva marad. Na ez van! Van kapu! És hátul nincs kerítés, csak ott nem mászkál senki, akit meglehet ugatni, DE NEM IS ÁLL AZ UTUNKBA, HOGY NE MENJÜNK ARRA!!!! Mért szolgálod ki azokat akik megfosztanak mindenedtől? Miért nem szolgálod a saját közösséged, a saját érdekedet? Mert mindig ezt mondja valaki a TV-ben, az újságban, a parlamentben, a boltban, a kocsmában, a buszon, a villamoson, és mindenütt. De ha megállsz, és kiüríted az összes hülyeséget a fejedből, még eszedbe juthat valami döbbenetesen új, hogy ezek mind ugyanazon az oldalon vannak. A megmondók, a hitetlenek, akik Tőled is elveszik a hitedet, hogy eszedbe se jusson: a szabadság döntés kérdése, én nem erre akarok menni, hanem ellenkezőleg. És elindulok............

    VálaszTörlés
  40. Van köztük olyan is aki hazát árul ezért a pénzért minden nap, pl. Göncz
    Kinga, Tabajdi Csaba, Kovács László stb.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Névtelen,

      ez a lényege a dolognak. Valószínűleg vannak néhányan akik szeretnének valamit elérni, de a a jelek szerint a többség jól megfizetett bólogató ember... Brutálisan sok pénzért...

      Törlés
  41. Sz!
    Sajnálom! De nem gyártok hamis elméleteket, hogy félrefordíthassam a fejem...
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  42. yence,

    jobb késve mint soha.. Érdekesség, hogy az elmúlt 5 napban több mint 31 ezer alkalommal kattintottak a fenti videóra erről az oldalról, miközben a youtube számlálója 21410 megtekintést mutat, pedig a kurucról valószínűleg még többen megnézték..

    VálaszTörlés
  43. ez mind igaz, de változni nem fog semmi . . csak a kisembert nyúzzák a végtelenségig. Pl . telefon, viz, gáz, szenyviz, áram, ALAPDIJ amiért semmit sem adnak, de beszedik, hogy miért azt nem tudni. Ha használom azért fizetek, de ha nem, akkor is kell ALAPDIJAT fizetni. Számitásom szerint ez havonta országosan 2milliárd ft. Ez óriási pénz, amiért a szolgáltatók semmit sem csinálnak a pénz behajtáson kivül. MÁS. a bkv bajban van. Valaki kiszámolta már hogy havonta mennyi milliárd forint a bevételük és mennyi a kifizetett pénz a nem fizikai állománynak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Névtelen,
      olyan dolgokért fizetünk alapdíjat (pl. villany, gáz) ahol az elosztó hálózatot ugyan apáink, nagyapáink vagy éppen a mi korosztályunk pénzéből építették, de aztán valahogy priatizálódtak ezek a stratégiai fontosságú elosztó rendszerek azok megkérdezése nélkül, akik azokat felépítették.
      Olyan ez, mintha a saját lakásodban kellene fizetni mondjuk ajtónyitási díjat valakinek, aki valahogy "privatizálta" a lakásod ajtaját...

      Törlés
  44. Söndör,

    ez egy ilyen blog. Annak ellenére hogy bárki kommentelhet regisztráció nélkül, nem nagyon találsz szélsőséges megnyilvánulásokat. Abban reménykedem, hogy példát tudunk mutatni, és egyszer majd általános dolog lesz, hogy az emberek névtelenül sem mondanak más, mint amit a nevüket vállalva mondanának.
    Egyébként rég nincs már névtelenség az interneten, pár évre visszamenőleg a megfelelő helyen elő tudják szedni, hogy mikor hol jártál, és ott mit írtál...

    VálaszTörlés
  45. Hát elépesztő! És a mieink, akár szocik akár nem?! naná, hogy habzó szájjal védik a poziciót, de az itthoniak éljenek meg 47000-ből. Nem is jut eszükbe, hogy ezzel a bűnözést segítik elő. Persze van terrorelhárító csoportunk, ételkostólónk és miegyébb.
    Ha ők ennyi pénzért ENNYIT csinálnak, képzeld el, hogy a hazai FŐ-k mennyit keresnek. Igaz lehet, hogy nem hivatalosan. Azért kell lebuktatni az előző "jól keresőket", mert nem sikerült nekik elvinni mindent.
    Mit szóltok?

    Rabandula

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rabandula,

      Akik igazán számítanak, azok nem a fizetésért vannak a politikában.. A sokat kereső "képviselő" valójában csak díszlet, máshol keresd a lényeget.

      Horus

      Törlés
  46. EU= Gátlástalanúl, emberséget, Istent nem ismerő Jogászok, Bankárok bűnözői harácsoló gyilkos szövevényes szövetsége, Nemzetek felszámolói, bezabálói, paragrafusokkal mészárlói.

    VálaszTörlés
  47. Ezek beszélnek sajtószabadságról? Röhej!!!

    VálaszTörlés
  48. Levelet kaptam. Megosztom veletek is. Cool a szerző.

    Szeva Viki! Orbán Viktornak…

    Most olvasom,hogy kötelezően Le akarjátok cseréltetni a rendszámokat,mert kell a zsé! Hatalmas ötlet! Komolyan! És erre még mindig nem mondhatja a köcsög ellenzék,hogy ez megszorítás,meg hogy adó! A lófaszt! Kurva jól kitaláltátok!
    Figyelj! Ha gondolod, lenne még ötletem!
    Mert ugye manapság minden autóban van rádió! Mi következik ebből? ARTISJUS! Ennyi,bazdmeg! Ha a… kocsiban zenét hallgat, fizessen jogdíjat a köcsög! Hát nehogy már! Majd ingyen hallgatja,nem?!
    Aztán, arra is gondoltam,hogy MI lenne,ha bevezetnétek a kötelező átfényezést! Narancssárgára, ofkórsz! Ebből is lehetne kaszálni! Nem? Szerintem fasza ötlet! Sőt!,ha előtte még felemelnétek a festékek adóját 60%-Ra,AZ még nagyobb kasza!
    Ezt figyeld:TANKOLÁSI DÍJ! Minden tankolásnál 300 ft (Elég? Lehet több!) kötelezően fizetendő,úgy mint a telefonnál a kapcsolási díj! Mi kifogás lehetne ellene?? Nem adó! Vagy igen? NEM!
    Na és ugye, ha valakinek utasa van?? Személyszállítási hozzájárulás!!!
    Vagy kötelezővé lehetne tenni a tetőcsomagtartót is! És lehetne egy olyat,hogy aki felrak a tetőcsomagtartóra egy fidesz transzparenst,AZ kedvezményt kap! Amilyen fillérbaszó népek ezek,minden kocsin lesz transzparens! Ezzel a választási kampányt is megspóroljátok, azt is el lehet lopni! Yee!
    Aztán még gondoltam olyanra is,hogy kötelező BKV bérlet! A vidékieknek is ám! Mert NE mondja nekem egy vidéki se, hogy nem járt még Pesten!? Akutyaúristenit! Hát már a kifogást keresi!!
    És hát sajnos egy adót is javasolnék, de meg lehetne azzal magyarázni,hogy jó-jó, adó, de ez AZ egy csak!! És ez AZ adó tudod MI lenne, Vitya? Istenem, ha kimondom, Gyurinak keresztbe fog folyni a könnye ettől a hazafias ötlettől,és a bánattól,hogy nem ő találta ki! Na? Van ötleted? Nincs? Szabad a gazda?
    JÁRDAADÓ baszdmeg!!! Mekkora ötlet, mááár?!! J Á R D A A D Ó ! Hát mutass egy embert, aki nem használja a járdát!? Ugyehogyugye! Faszom! Ez alól nincs kifogás! És ehhez lehetne kapcsolni egy kötelezően kiváltandó – persze borsos áron – kártyát,amit mindenkinek kötelezően kellene hordania,és ha a rendőrök(vagy egy külön erre a célra felállított járdaőrség!)meglátják,hogy valaki nem fizette be a járdaadót, de mégis járdázik,annak teljes vagyonelkobzás!!!
    Lesz ITT rend!
    Na, Vitya! Most mennem kell, de ha kérdés van, hívjatok nyugodtan! Ha kicsit iszom, még komolyabb ötleteim lesznek! Bár, ahogy elnézem, it is valami pszichotróp anyagot nyomtok! Viki-Viki! Nagy huncutok vagytok ám..
    Ölellek és kívánok sok erőt és kitartást!
    P.S.: Édesanyádat üdvözlöm! Sokat gondolok rá mostanában!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És mit szólnál, ha bevezetnétek a kötelező egészségügyi szolgáltatási járulékot, egyfajta kötelező biztosításként? Ez sem adó, kérem!
      Nem arról lenne szó, hogy felelős állampolgárként (mint ámerikában) bárki eldönthetné, hogy akarja vagy nem akarja fizetni a biztosítást.
      Nem arról lenne szó, hogy akinek nincsen biztosítása, az nem kap ingyenes orvosi szolgáltatásokat.
      Hanem arról, hogy havonta 7000 Ft-ot minden állampolgárnak perkálnia kellene függetlenül attól, hogy igénybe vesz-e bármilyen orvosi szolgáltatást.
      Ez is hozzájárulhat ahhoz, hogy a legszegényebb, állástalanok rétege hamarabb dobja be a törölközőt.

      Törlés
    2. A bérből és fizetésből és vállalkozásból élőknél ezt már régen bevezették, már csak a segélyből élőket "kellene valahogy hozzárendelni" és "működne" az egészségügy.

      Törlés
  49. Azér...

    Ennyi fröcsögés nem semmi. Sok időt emészthet fel, ha valaki azt, és nem
    a magáért, családjáért, az országért, a nemzetért történő folyamatos ténykedést, a kemény munkát választja.
    Tudom, fentiekkel is újabb vitát generálok, meg azzal, amiről az alábbiakban írok. Nem baj, talán ez is felkavarja az általános közöny állóvizét.

    Kérdéseim:

    1.van-e használható 5let arra, hogy mi működne jobban a mai EU helyett, vagy inkább a ma működőt kellene, és ha igen, hogyan megreformálni?
    Az vitathatatlan tény, h Európában több mint 70 éve nem tört ki háború.
    Ez nagy részben a gazdasági-politikai együttműködésnek - a Montánuniótól az EU-ig - köszönhető. Nagy dolog, ha csak a XX. század 1ső felét is nézzük, mi volt akkoriban, de korábbra is visszaáshatunk.
    Psze, 'nobody is perfect'. Az EU , az EP tagjai - belértve az összes oda beválasztott, ill. kűldött magyar embert - sem!

    2.valóban csak a kűlvilág (EU, a 'háttérhatalom', egyéb 'gaz összeesküvők')
    felelősek hazánk és népünk nagyobbik felének nyomoráért, 1re rosszabbodó helyzetéért?
    Nem kellene mélyen magunka néznünk, h mi magunk mit rontottunk el, esetleg nemzedékeken keresztül, és tesszük ezt sajnos manapság is.

    3.ahhoz képest, h a blogger örvend, h a válaszokban nincsenek úgymond szélsőséges vélemények, mégis, szinte etalonként jelennek meg itt is a közismerten nem kegyensúlyozottságukról hírhedt portálok, mint1 perdöntő hivatkozásként, vmint a burkolt és nyílt, ordasan gyűlölködő vélemények.
    Ez lenne az építő szellemiségű vitakultura?

    Lehet, h 'szólásszabadság' van: én szólok, te meg fogd be, mert ha nem, hát beverem...

    Nna. 1előre ennyi.


    Nicky

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nicky,

      Te is EP képviselő vagy? Olvasgass még az alternatív médiákban, talán változik majd a véleményed.

      Néhány keresetlen szó a kérdéseidre:

      1. Nem megreformálni, hanem eltörölni. Az EU-nak nem Magyarország kell, hanem a piacai és a sarcolható adófizetői, a termőföldje, a vize, az élettere. Személyszerint számomra nem elfogadható, hogy egy idegen hatalom szabjon törvényt, az a gyarmatokon szokás.
      Háború azért nem tört ki, mert nem fűződött hozzá érdeke a háttérhatalomnak. Az egyszerű emberek nem akarnak háborúzni, eddig sem akartak néhány idiótától eltekintve.

      2. Hiba az egyszerű emberekre hárítani a sikertelenséget, a hibát a Parlament környékén kell keresni. Egy egészséges független ország maga hozza a törvényeit, és joga van az önvédelemre. Gazdasági és egyéb téren is.Az unió gyakorlatilag felszámolta Magyarország szuverenitását. Esetleg majd olvass utána a Velseni és a Lisszaboni szerződéseknek..

      3. Ez egy ilyen blog, még a Te hozzászólásodat sem törli senki. Mindenkit meggyőzhetsz a magad igazáról.

      Amúgy ezt a bejegyzést eddig valamivel több mint 55 ezer ember látta, és a jelek szerint egyelőre egyedül vagy a véleményeddel. Érdemes ezen is elgondolkodni, mert a demokrácia szabályai szerint elég sz@r helyzetbe kerültél...

      Törlés
    2. (Nna. 1előre ennyi.

      Nicky) -hoz és az alábbi TT-hez írom:
      vitathatatlan tény???, h Európában több mint 70??? éve nem tört ki háború???.
      Nézzetek a térképre: a Dráva alatt már nem európai terület van?!
      Ja!: Az már a Balkán!? Ja!: és akkor az a 70 az mennyi??? (Elvárom, hogy kijavítsd!!!)

      Na !: Így vezetnek félre tömegeket: felejtéssel,pontatlansággal, csúsztatással, hazugsággal, médiapraktikákkal...
      Ilyen kötőféken lógó hozzászólók "szeretik" a VIKTORT, mert valószínűleg elfelejtették az "átkosabb" 8+nyolc (libaliberóban totyogva) dübörgő évet, s osztják, ami részükről osztható, s minden baj forrását VIKTOR fekete hajában látják!
      Persze E FEKETE BUKSI is vezethet hibákhoz, s csak remélhetjük, hogy bűnökhöz, különösen a NYOLCASOKHOZ hasonló bűnökhöz nem!!!
      Gondolkodás nélkül ne irogassunk!, mert csak egymás idejét pazaroljuk és ezzel teljesítjük az "összeesküvők" titkos kívánságait.
      Katonás neveltetésem okán: Kérek engedélyt meghunyászkodni!
      Fehér buksival is lehet hibákat,s bűnöket elkövetni, de tudnunk kell, hogy NEM SZABAD!!! Katona

      Törlés
    3. Nálad a pont Katona, én is megfeledkeztem a délszláv háborúról, pedig jópár hetet magam is készenlétben töltöttem abban az időben sorállományú katonaként.

      Törlés
    4. Velorex kérlek , ez így nem jóóó, :((((((((, nem ugrik ahhoz a hsz-hez mire rákattintok, és hiába látom utolsónak ki kell keresni a sokkból:) Lehetne ezen segíteni???
      Köszi ,GA

      Törlés
    5. GA,

      két lehetőség van, ha azt szeretnéd, hogy a megjegyzésed az alá a komment alá kerüljön, amihez írod a véleményedet, akkor a komment alatti "válasz"-ra kell kattintani, ha pedig a hozzászólások végén szeretnéd látni a sajátodat, akkor az utolsó hozzászólás alatti "válasz"-ra kattintva kell beírni a saját megjegyzésedet.

      Törlés
    6. Köszi Velorex, félreértettél, vagy nem magyaráztam el jól?!... jobb oldalon fent a legújabb hozzászólásoknál, ha onnan szeretném elolvasni
      valamelyiket pl. nem a végén találom meg, ha teszem fel az a legújabb, hanem valahová besorol!...nyílván a "válasz" funkciónak köszönhetően!:(((

      GA

      Törlés
    7. GA,

      ha gyorsan szeretnéd átfutni hogy milyen hozzászólások születtek az utolsó látogatásod óta, akkor javaslom, hogy a menüsor " HOZZÁSZÓLÁSOK" menüjét válaszd ki, ott az utolsó 25 hozzászólást olvashatod időrendben, hosszabb szöveggel mint az oldalsávon. Esetleg a böngésződ keresőjébe (általában SZERKESZTÉS/KERESÉS menüből érhető el) beillesztheted a keresett hozzászólás egy részét, és így egyből oda jutsz a célhoz, nem kell görgetni. Remélem, hogy segítettem.

      Törlés
    8. Nicky!
      Csak egy kérdésem lenne: Te Magyar vagy, vagy csak magyarul beszélsz?
      Rafael

      U.I.: Azért jegyzem magam a "Névtelen" alatt, mert nem tudom, hogyan kell saját ID-azonosítót megadni. Nem vagyok számítógép-zseni, csak MAGYAR.
      Rafael

      Törlés
  50. Kár a gőzért Velorex. Aki ennyire beéri az uniós hívatalos proganda szövegével, az csak akkor fog gondolkodni (esetleg), ha már ő is diszkont munkabéres vagy munkanélküli lett a multinacionális cégekre, "szabad piacra", "szabad tőkemozgásra, "szabad rabszolgamunkaerőmozgásra" alapozott EU-ban. Persze, az is lehet, hogy ahhoz a kicsinyke kiválasztottakhoz tartozik az illető, akik búsásan megélnek valamelyik EU-s alapítvány/szervezet/média/stb szolgálatában és azt hiszi naívan, hogy ez mindig így is lesz.

    mm

    VálaszTörlés
  51. Kering egy ilyen lista is, valami "Új adónem ötletek a fidesz-kormány részére", vagy valami ilyesmi címén.

    Ilyenek vannak benne, mint:

    - Számadó
    - Hangadó
    - Tagadó
    - Dagadó
    - Leadó
    - Feladó
    - Átadó
    - stb.
    :)

    No de nem akarok több ötletet adni! :)

    TT

    VálaszTörlés
  52. A fenti video egyaltalan nem meglepo...
    Gyarlo az ember! Meg ha EP kepviselo is!
    A kapitalizmus egy kapzsisagon alapulo rendszer, ezert a kapzsisag fogja a vesztet okozni!

    g

    VálaszTörlés
  53. A magyar Országgyülésből - tudomásom szt erről nem készült YT-ra felrakott video - is kiszivárgott valahogy az, hogy
    m i n d e n e g y e s parlamenti pártból voltak képviselők, akik budapesti, bejelentett lakhellyel rendelkeznek ugyan, de mégis felvették/felveszik a kizárólag vidékiek számára törvényesen juttatható költségtérítést, nem kis összegeket.
    Az olajszőkítők, adócsalók (v.ö. NAV 'feketelista', milliárdok) hogyan függenek össze az EU-val, no meg a 'háttérhatalommal'?
    Mi a helyzet a Svácban stb helyeken 'adó-optimalizálás' céljából létrejött
    magyar cégekkel, amelyek az aktuális hazai 'széljárástól' függöen nyerik
    sorban a csilliárdos 'versenytárgyalásokat'.
    A hazai miniszterek korábban 'értékesített' cégeivel, amelyek ugyanezt teszik?
    Mi az ábra a pártfinanszírozással,t.i. tudjuk pontosan, hogy melyikük kap honnan (belföldről-külföldről) és mennyi pénzt?

    Az átlag magyar pógár részére fentiek átláthatatlan, megválaszolatlan kérdések.
    Nagynéha a különféle pártok bértollnokai próbálják az éppen
    aktuális ellenfelet ezekbe a korrupció-szagú ügyekbe belekeverni, persze
    azzal, hogy az övéiknél ez szóba semjöhet.

    Akkor miről beszélünk?

    Nicky

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most gondolj bele, ezek a címeres gazemberek navigáltak be minket az európai egyesült szoviet únióba... Kell ez nekünk?

      MN

      Törlés
    2. Nicky,

      többek között ezekről a dolgokról (is) beszélünk, pártfüggetlenül. A gazemberség az gazemberség, mindegy hogy ki követi el...

      Törlés
  54. Szerintem Nicky arra akar rávilágítani, hogy bár nyugaton sem mézből van ma már a kerítés, és ott is sok a gazemberség a vezetésben, de valamiért "mi" ebből a szempontból is dobogósak vagyunk. "Mi" valamiért aranyérmesek vagyunk a gazember vezető réteg kitermelésében.
    S még egy dolog, amiben igazat kell adjak Nickynek, hogy a nyugati rendszer bár számunkra egy SZU 2.0, de az ott élőknek EDDIG (!) legalábbis egy jól működő rendszernek tűnhetett. (pláne ha kétoldali erkölcssorvadásuk volt, és nem nézték honnan, kik szenvedései által épül és gazdagszik az usa+eu)

    TT

    VálaszTörlés
  55. Ennyi zsozsóért én is ordibálnék ott kinn a konbendittel a pedofiliáról. Ezek a milliókkal zsebeikben oktatják a tagországokat a megszorításokról - de hisz a mi pénzünkből fizetik őket -amit nem adnak oda a szegényebb országoknak azt zsebre teszik - mi vagyunk a hülyék, hogy hagyjuk.

    VálaszTörlés
  56. Igazán kedves Nicky!

    "...vmint a burkolt és nyílt, ordasan gyűlölködő vélemények."
    Sajnos, azt a látszatot kelted, mint a mama kedvence, a báránybőrbe bújtatott, aljasságáról elhíresült Jákob. Tőlem nem kapod meg az atyai áldást...
    A kis-háború nem háború? Különben is háborút nem csak hadi-fegyverekkel lehet viselni, aminek minden bizonnyal tudatában is vagy.
    Ma az állam, a hatalmat bitorló maffiózó elit olyan súlyos bűnöket követ, és követnek el világszerte, amely alapján már régen kiérdemelték a népítéletet és a végrehajtást! Ismert a hatalmi válaszlépés: a korlátlan terror! A fenyegetettség fenntartása. Közreműködő a média!
    Mint láttam, elmondták, bemutatták, hogy féljünk, hogy micsoda új-beszerzésű, korszerű fegyverekkel tartanak kordában mindenkit.., mert ez a módszer.., üzenték. Még jó időben! Nehogy a nemzeti ünnep kapcsán kipenderítsük a báránybőrbe bújt, országunkat kiraboló, ordas Jákobokat!
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  57. Akinek humorérzéke van és politikailag nem elfogult csak az olvassa el!!!
    Nem csoda,ha elszaladnak! Ilyen jo àllàsuk ugy sem lesz többé:-)
    Gondoltam,hogy sokat kereshetnek,mert Tökés püspök ur föladta a püspökséget is,azért,hogy ott ülhessen az europai parlamentbe. Sajàt beszàmolojàbol tudom,hogy évente egyszer jut szohoz, vagy egyszer sem:-( Igy bibliai kiàllitàsokat szervez Brüsszelben és hasonlo kulturàlis eseményeket!
    Isten ovja ezeket a derék embereket, akik nagy nehezen megfogtàk az Isten làbàt,hogy ne kelljen egy két szemtelen ujsàgiro (paparazzi) miatt elengedniük ezt a csinos összeget! Egyszer majd ugyis lebuknak ezek is és az unio is, a történelem ismétlödik. És még valami: mivel sokat utazgatnak ezek a képviselök, nem is olyan egyszerü nekik az életük. Ami még nehezebb talàn ,hogy nem is annyira àttekinthetö ez a parlamenti rendszer. Igy örülnek, ha legalàbb eljutnak alàirni a jelenlétet! Persze ezek a szemtelen paparazzik kompromitàlni akarjàk ezeket a derék képviselöket!:-( Na mik vannak!:-) És csak semmi pànik: ha leveszik ezt a videot innen,tesznek még izgalmasabbat! Én optimista vagyok:-)Végülis az ujsàgirok ebböl élnek,hogy szenzàciokat adnak el. Én nem vettem be ezt a hülyeséget! Minden rendszert ha megpiszkàlunk valahol büzlik az igazsàgtalansàgtol! Igy aztàn filozofiai kérdésekbe torkollik az egész. Mindent megmagyaràzunk szépen,hogy nyugtassuk meg magunkat. A pénzt,amit ök fölvesznek,mégis az övék marad és nem a mienk:-) Mi maradunk az igazsàggal,ami leszürödik ebböl a helyzetböl.De ebböl MI biztosan nem fogunk meggazdagodni. És ha netalàn mégis meggazdagodnànk, ugyanilyen aljas modon mint ezeket a képviselöket,valaki kikezdene minket!:-) Minket is le le lehet buktatni. Amig hàrom ember lesz a földön,2 mindig 1 ellen fog fordulni:-) Egynek semmi esélye:-( Most éppen érzem a szövegem végén,hogy én tartoznék az "egyek" csoportjàba! Kösz,hogy elolvastad!!!

    VálaszTörlés
  58. Szarházi, élősködő sóhivatalnokok, és ezek ugatnak bele Magyarország legfontosabb dolgaiba! Remélem egyszer eléri őket a méltó büntetés!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Legalább most már megdolgoznak a bérükért :))

      Törlés
  59. Lehet hogy eloskodok vagyunk de mi legalabb nem allunk sorba koszosan a munkanelkuli hivatal elott harom napos szakallal es egy rakas eurot keresunk es nem is kell igazan dolgoznunk sem erte. Vannak koztunk nagy hazafik is magyarorszagrol mint peldaul ez a szoke maca ize valami jogasz egyetemi tanar mi is mar a neve meg az a mokas szakallas pali aki rovasiras versenyeket rendez. Mi egyszeruen zsenialisak vagyunk ti pedig pitianer irigykedok nananaaaa DDDDDDDDDDD

    netuddki

    VálaszTörlés
  60. Én már rég sodródok ezzel a társadalommal. Jogaimtól fosztottak meg jelen kormányunk révén. Visszamenőleges hatályú törvényeket hoznak. -úgy gondolom, hogy a RÓMAI jog sárba tiprása.
    UNIO: nem nekünk kellett, hanem mi kellettünk nekik. Mennyivel olcsóbb akármilyen tranzit küldeményt átengedni egy uniós államon mint körbe vonatoztatni, körbe autókáztatni.
    Az emberek -kik ők, hogy velük is foglalkozni kelljen?-

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne vedd sértésnek, de az EU-jogot is a Római impériumot létrehozók utódainak köszönhetjük. A Római Birodalom volt a mai EU birodalom prototípusa, tehát a mai gyarmatosítók a "rómaiak" méltó utódai.

      TT

      Törlés
  61. Na de megis mi a lilapottyos francnak kell jogrendszer a birodalom "rugalmas munkaero" masszajanak? Regen sem voltak jogaik a rabszolgaknak, csak kotelessegeik es ez igy is jo. Csak azt sajnalom hogy nincs tobb bogyos szoke maca az EP kepviselok kozt de szerencsere ott vannak a tolmacs es a titkar csajok, minden estere biztositott friss csibehusika DDDDDDD

    netuddki

    VálaszTörlés
  62. Végre előkerült a vicces mézesmózes! :)

    TT

    VálaszTörlés
  63. Csibehusikaaaaaaaa !!...bakker itt a parlamententben a képviselőknek is biztosatva vagyon akár szümetben, munkaidőben is a masszírozásra! Több masszőr segédkezik ebben, s mint hallom már több éve bizony hétvégeken is ott haggyák a családot, hogy egy-egy ilyen (orális)masszázsra elmenjenek!...hogy nem sűl le a képük! Ez tuti infó, aki ott dolgozik attól tudom, mert arra figyelt fel, hogy a kolleganőjének miért va sokkal több "ügyfele"...nakéérem!

    Lúúúúdbőr

    VálaszTörlés
  64. Lúdbőr csak nem gondolod hogy ennyi kemény munka után a választók védelmében nem jár nekik egy kis lazítás a választók számlájára?

    VálaszTörlés
  65. Idézet egy 1957-ben megjelent könyvből ... vagyis két idézet ...

    "
    Az ilyen fosztogatók biztonságosnak tartják védtelen emberek kirablását, mihelyt elfogadták az azokat lefegyverző törvényt. Ám zsákmányuk más fosztogatók mágnesévé válik, akik úgy veszik el tőlük, ahogy szerezték. Ekkor a verseny nem a legrátermettebbek számára folytatódik, hanem a brutalitásban legirgalmatlanabbak között. Amikor az erő a szabály, a gyilkos legyőzi a zsebtolvajt. És ekkor a társadalom eltűnik a romokban és az öldöklésben. Kívánják tudni, vajon közeleg-e ez a nap? Nézzék a pénzt! A pénz egy társadalom erényének a barométere. Amikor azt látják, hogy a kereskedelem nem megegyezés, hanem kényszer alapján működik; amikor azt látják, hogy a termelés érdekében olyan emberek engedélye szükséges, akik nem termelnek semmit; amikor azt látják, hogy a pénz azokhoz folyik, akik nem árukkal, hanem kegyekkel kereskednek; amikor azt látják, hogy az emberek korrupcióval és protekcióval gazdagabbak, mint munkával, és a törvényeik már nem önöket védik ellenük, hanem azokat védik önök ellen; amikor azt látják, hogy a korrupciót megjutalmazzák, és a tisztesség önmagunk feláldozása lesz, akkor tudhatják, hogy társadalmuknak vége.


    ...


    - Én nem értek egyet önnel.
    - Ha meg tudja cáfolni egyetlen elhangzott mondatomat is, hálásan hallgatom.
    - Ó, nem tudok válaszolni önnek. Nincs válaszom, az agyam nem így működik, de nem érzem, hogy igaza volna, így tudom, hogy téved.
    - Honnan tudja?
    - Érzem. Én nem a fejemre, hanem a szívemre hallgatok. Lehet, hogy ön jó a logikában, de szívtelen.
    - Amikor majd emberek halnak éhen körülöttünk, az ön szívének semmilyen földi hasznát nem veszi, hogy segítsen rajtuk. És elég szívtelen vagyok, hogy azt mondjam, amikor majd azt sikítja, hogy „De én ezt nem tudtam!”, akkor nem lesz bocsánat.

    "

    nagyjából ennyi ...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Névtelen,

      Elakadt a lélegzetem. Ha egy hónapig ezen rágódtam volna, akkor sem lettem volna képes így megfogalmazni. Sajnos minden szó teljes súlyával a helyén van.
      Lehet tudni a könyv címét?

      Törlés
    2. Szervusz Velorex

      A szerzőt Ayn Randnak hívják, a könyv címe pedig "Veszett világ" (eredeti cím: Atlas shrugged). Mindenkinek csak ajánlani tudom ... Magyarországon természetesen több, mint negyven évig nem jelenhetett meg ... hogy miért, az magáért beszél a lapokon - sajnos. Egyszerre volt megdöbbentő, magával ragadó, s ugyanakkor mégsem mondott újat - mondjuk úgy, hogy 10 éves koromig bezárólag meghatározó vitáim voltak az egész környezetemmel bizonyos dolgokról :-)

      Ezt a pár sort csak kiragadtam egy jelenetből (személy szerint az egyik kedvencem az egész műben - holott az egész mű teljességgel letaglózott anno). Word dokumentum formájában anno begépeltem a három - számomra leghatásosabb, - legelgondolkodtatóbb részletet, és elküldtem olyan embereknek, akik számomra fontosak. Tegnap, miközben néztem ezt a videót, azon morfondíroztam magamban, hogy hogyan és mit is osszak meg veletek, akik ezen a blogon kommunikáltok egymással.
      Bemásoltam volna az elsőt, ami nálam A PÉNZ címet viseli, de túl hosszúnak bizonyult ... amennyiben nem bánod, szívesen átküldöm mindhármat e-mailben - igaz, jobban reménykedem a türelmetlenségedben, ami arra ösztökél, hogy minél hamarabb elolvasd a könyvet - amennyiben felkeltette az érdeklődésedet.

      A szerző orosz származású, és állítólag zsidó is. Amerikában lett írónő, és amerikai írónőként is tartják számon. A könyv maga - finoman szólva - felforgató, és ki tudja, hogy milyen céllal íródott. Van egy bizonyos tekintetben vett előzménye, ami AZ ŐSFORRÁS címet viseli. Mindenképpen csak ajánlani tudom mindkét művet.


      A legjobbakat mindenkinek!

      Törlés
    3. Köszi, nem bírtam kivárni a válaszodat, ezért magam gugliztam elő az infókat. Az általad beírt idézetből lett a mai főcikk. Várom a további idézeteidet! Gyere máskor is. :)

      Törlés
    4. :-)

      Rendben ... köszönöm.

      Törlés
  66. Névtelen, velorex, ezt az idézetet ki kell emelni és nyilvánosságot adni neki. Én megteszem, igen érdekelne a könyv címe, előre is kösz.Á.

    VálaszTörlés
  67. Megis mit kepzeltek ha megengednenk politikusainknak hogy olyan rendszert hozzanak letre amiben az allam a nepet szolgalja nem pedig minket es amiben a valodi munka lenne jutalmazva nem pedig a rabszolgatartas, az uzsura es a penz spekulacio akkor mi lenne velunk a penz arisztokraciaval? Mi csak ehhez ertunk egyikunknek sincs igazi szakmaja mert egyikunknek sem kellett soha dolgozni es egyebkent is mar gyermekkorunk ota teljesen fuggok vagyunk a hatalom drogjatol amit ad nekunk a penz az emberek tomegei felett. Ha elvonjatok tolunk ezt a drogot talan meg ongyilkosok is lennenk ugye nem azt akarjatok hiszen ez nem lenne erkolcsies. Kedves baratom Kissinger mondott egyszer valami olyasmit hogy a hatalom a legerosebb afrodiziak es egy ido utan mar nem is lehet elni nelkule ha belekostoltunk hat ez igy is van ugy hogy ne probalja senki elvenni tolunk ezt a drogot mert akkor nagyon duhosek leszunk DDDDD

    Natanael

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Kedves" Natanael!
      Ha elvennénk tőletek a hatalmat, legalább megtanulnátok kapálni... Hidd el, kitűnő gyógyszer a függőség ellen. Lám, még hasznotokra is válna a dolog.
      Ami pedig azt illeti, hogy esetleg felakasztanátok magatokat, hááát... Tudod, áldozatok nélkül nincs előrehaladás... (Bár én itt is szívesen segítenék akár neked, akár bármelyikőtöknek. Nem szeretem a felemás munkát...)
      Rafael

      Törlés
  68. Most pedig elarulok nektek egy kis titkot kedves rabszolgak. A multinacionalis cegeket, a globalizaciot es persze az Europai Uniot nem azert talaltuk ki hogy nektek jobb legyen hanem azert hogy bebetonozzuk hatalmunkat felettetek. Sajnos nem sikerult meg az egesz bolygora terjesztenunk a rendszert de szakertoink tovabb is dolgoznak rajta es talan egy ujjabb kis vilaghaborut is bevethetunk hamarosan a cel elerese erdekeben. Persze vilaghaboru eseten a huseges politikus szolgainkat megovjuk a pusztulastol mert a haboru utan ismet szuksegunk lesz rajuk hogy a tulelo rabszolga csordakat osszetereljek hiszen ok ehhez ertenek. Ezert peldaul most a ti kis orszagotokban is epitunk egy fasza ketezer valamennyi fos ovohelyet a parlament alatt hogy a kedvenc hungarian politikusainknak ne essen bajuk ha majd elszabadul a pokol.

    Nat.

    VálaszTörlés
  69. Mielőtt felléptem volna a honlapra a "Hungarian Real News" egyik rovatában írtam:
    "#18 | piskota - 2012.03.07. 08:08:35
    "Az igazságot nem egy nyomásgyakorlással kierőszakolt törvény fogja elhozni!"

    Nincs olyan érzésetek, hogy a törvénynek csak egy feladata van, hogy elnyomja az emberek természetes igazságérzetét, s az ebből következőket.
    A törvény a visszaélések, a bűn melegágya, a bűn fedezete!
    Most különösen aktuális a kérdéssel foglalkozni, hiszen a parlamenti csőcseléket senki sem hatalmazta fel, hogy nemzetgyűlésként funkcionáljon, ezért más utat választva, alaptörvénnyel terrorizálnak!
    A francos nagy törvényhozásukba az persze már nem fér bele, hogy mindazok feleljenek, kik elsősorban felelősek Magyarország mai tragikus helyzetéért!
    Ja, hogy nem egy, ott mereszti a valagát a dagonyában...!
    Egy gyilkos rendszer erkölcstelen szervilis korrupt kiszolgálói!
    Gyöngyösi Zoltán"
    Mintha csak az 1957-ben megjelent könyvre reagálnék...
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  70. Mikor hozzám ér, lefejeltem volna a főtitkárt is . Ha forgathatok és megtámad, önvédelem .

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kár lett volna.. Ez a kis film így, bunyó nélkül többet ér, mint egy nagy pofon. Nemdebár?
      Néha nálam is zörög a pofonos ládikó, ha gazemberséggel találkozom, de utóbb mindig kiderül, hogy jobban tettem hogy nem nyitottam ki..

      Törlés
  71. A közvetlen érintettség miatt nevetségesen átlátszó a fidesz "védekezése" az titkos ügynöklisták feloldásának kérdésében.
    Nem tudom, hogy az EP képviselőknek milyen régi vajak vannak a fejükön, de élek a gyanúperrel, hogy akit oda beengednek, annak a minimum belépője a "foghatóság". Nem tudom érthető-e, igyekeztem virágnyelven fogalmazni.

    És most leteszem a virágot.

    Nagy a valószínűsége, hogy mind a magyar mind az európai parlamenti képviselők egy tetemes része érintett valamilyen bűntényben, ha nem az emberi jogrendszerben, akkor az Isteniben. Nagyon szeretnék végre igazságot látni (nem szolgáltatni!!!), mert tűrhetetlen, ami folyik.
    "Égbekiáltó árulások" - idejét éljük. Ez a végkifejlet. Ez a kezdet.
    Kívánom, hogy még idén mindenkit érjen utol egy valóban objektív igazságszolgáltatás, legyen az bármilyen létsíkról való!

    TT

    VálaszTörlés
  72. Tévedsz TT, az EP képviselők többsége túl fiatal ahhoz, hogy komoly károkat lett volna idejük okozni saját országukban vagy éppen túl szürke-egér burokratikus pozícióban politizáltak addig saját országukban. Általában aszerint vannak "kiválasztva" saját uniós-párti pártjaik által (az unió-ellenes pártoknál persze más a helyzet), hogy otthon nem képesek valóban népszerű politikusok lenni, de teljesen megbízható globalista ügynökök és nem kell félni, hogy nyilvánosság elé hozzanak kényes dolgokat az EU működésével kapcsolatban. Ilyen kényes dolgok pl az, hogy az európai parlamentnek csak elenyésztő szerepe van az uniós döntésekben és törvényhozatalban, hogy közülük senki sem tudja valóban milyen titkos bizottságokban születnek ezek a döntések és törvények vagy hogy a multinacionális cégek által képviselt álláspontokat milyen rendszeresen tükrözik ezek az uniós döntések és törvények. Amikor Morvai és a jobbikos rovásírásmániás társa EP képviselők lettek, lehetett abban reménykedni, hogy ők legalább a magyar közönség számára a szörny belsejéből elárulják az i-gazságot az EU működésével kapcsolatban, de valahogy, valami miatt ők sem nem teszik miközben vígan felveszik ők is a nagy fizut és egyéb juttatásokat a nagy semmiért...

    mm

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mm!

      "...az EP képviselők többsége túl fiatal ahhoz, hogy komoly károkat lett volna idejük okozni saját országukban..."
      Sajnos sok példa, köztük sok hazai példa van rá, hogy generációs ártalomnak tekinthetjük egyes családok létezését is...
      Volt olyan, hogy nyilas államtitkár, kommunista miniszter, liberális fiú.., álljunk több-lábon...
      Vélem, hogy a túl fiatal többség, a kontraszelekció iskolapéldája, feltételezhetően...
      Gyz/p

      Törlés
    2. "Az értelmiségi pályákon legalábbis a 19. század vége óta jelentős számban jelen lévő zsidóság minden olyan eszmét támogatott, amely kellően nemzetközi és ateista jellegű volt."

      http://kuruc.info/r/7/92632

      Ezek a tények. A magyarországi helyzetet látjuk, hogy az eu-adminisztrációban mennyire felülreprezentáltak a zsidó gyerekek, azt nem tudom, de hogy a többségük által támogatott eszmék ott vannak, az tuti.

      TT

      Törlés
  73. Az Európai Únió lényege: az európai parlament csupán egy dísz parlament (mint jelenleg a magyar parlament), vagyis az Európai Unió semmiképpen sem nevezhető demokratikus szervezetnek és a döntéseit minden jellemzi csak nem az átláthatóság (nem tudni ki vagy kik hozzák a döntéseket a legtöbb esetben). Ehhez még hozzá kell tenni, hogy az EU két első hívatalos posztját (az európai bizottság és az európai tanács elnöki posztok), valamint az EU miniszteri ("biztos") pozíciókat olyan személyek töltik be akik ezért semmilyen nyilvános választáson nem vettek részt (ki/kik nevezik ki őket és milyen alapon?).

    mm

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a lényeg mm,

      kik és milyen alapon nevezték ki az európai döntéshozókat? Mert úgy látszik, hogy a demokráciának még az árnyéka sem zavarja ezeket az embereket az élet napos oldalán...

      Törlés
  74. Ennyi ingyen élőt tart el az sok kis EU ország ez a legnagyobb aljasság.Sajnálom ,hogy hozzájuk tartozunk.

    VálaszTörlés
  75. Mi van T. Európai Parlamenti Képviselő "urak" és hölgyek a SAJTÓSZABADSÁGGAL???!!! Csak Magyarországot kell a földbedöngölni a sajtószabadság megszegése miatt? Önöknek lehet??? KETTŐS MÉRCE!!! Sajnos a mi adóforintjainkon szórakoznak velünk!!!

    VálaszTörlés
  76. Ne húzd föl magad nagyon Jufma, ez az egész színházi kóceráj hamarosan összeomlik.
    Az adóforintjainkat lassan kezdjük ésszerűbb dolgokra felhasználni, pl. közösségépítés, energiafüggetlenedés, élelmezés-önellátás (amilyen szinten lehet) stb.

    TT

    VálaszTörlés
  77. TT. én ebben sajnos nem vagyok biztos, hogy annyira hamar omlik az a kóceráj össze. Addig még nagyon sok család kerül padlóra.Á.

    VálaszTörlés
  78. Üdvözlök mindenkit!

    Szerintem,annyi lenne a dolgunk,hogy az összes képviselőt,politikust,felelős állami vezetőt anyagilag és erkölcsileg felelőssé kell tennünk,valamint mindegyiket azonnali hatállyal viszahívhatóvá tenni!
    Erről kellene népszavazást kiírni!

    FeVe

    VálaszTörlés
  79. Hááát...........mit is mondhatnánk erre....ugye?

    VálaszTörlés
  80. Ennyit az únióról!
    Addig kellettünk,amíg voltak eladható,leterhelhető gyáraink,üzemeink,épületeink és földjeink.Addig kellet a magyar,amíg meg tudtunk venni a multikban minden olyan szemetet,amit más európai országban már betiltottak,vagy gyatra minőség miatt eladhatatlannak nyilvánítottak.
    Addig kaptuk a hiteleket egyiket a másik után,amíg volt jelzálogosítható bármi.
    Ez elfogyott...s hirtelen megbízhatatlanok lettünk.
    Azt hitték,hogy pl. mi szegediek elhisszük,hogy a világhírű PICK szalámink csak veszteséget hoz.Eladták és az ez ellen tiltakozó,addig busás nyereséget termelő üzem vezetőjét kitolták onnan.Emberek százai kerültek az utcára és a veszteségről (alig hamis) kimutatások kerültek napvilágra,miszerint csőd előtt állta a gyár.Hát ennyire látszunk hülyének!...Módszeresen tettek minket tönkre.Tudatosan, előre megfontolt szándékkal.Konkrét ok miatt.
    Bár mocsok nagy árat fizetünk azért,hogy valaha is uniós tagállam voltunk,mi járunk a legjobban, ha megszabadulunk ettől a társaságtól,akik már Trianonnál bebizonyították,szemet szúrunk nekik.
    Az nem volt elég!!!
    Nem tudták benyelni,hogy még mindig vagyunk!
    Kellett az únió,hogy az óvatos fejlődésünket lerombolják és az egész országot gazdaságilag,anyagilag,erkölcsileg önállótlanná tegyék.Bekebeleztek minket,jól megrágtak,most meg kiköpni készülnek.
    De...!!! Talpra fogunk állni! Újra meg újra,mert a világrengető szellemi tőkénket nem tudják elvenni.
    Csak egyet bánok,hogy ragadunk a ragadós nyáluktól....:S

    Lady B.B.
    De talpra

    VálaszTörlés
  81. Ja..még valami!
    Hallgassátok meg!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=OxJOrSprA84

    Lady B.B.

    VálaszTörlés
  82. Na ennyit a médiaszabadságról + minden okádékról amit ránk zúdítanak az eurósuttyóból. Álságos és hazug.Porig rombolni az egészet.
    A tisztelt zöldpárti képviselő kis pi..a, nem véletlenül menekült a kamera elől.(a zöld párt tulajdonképpen az ultra baloldali anarchista gyülekezet legális képviselője)Ezek a pártok és képviselőik bombázzák hazugságokkal hazánkat,meg mindenkit aki nem segélyért kuncsorog, hanem békében a saját hazájában szeretne boldogulni,saját ünnepeit,hagyományait megélni. Ebben az országban a tisztességes emberek töbsége kőkeményen gályázik,hogy a számláit kiköhögje.
    És még nekünk szólnak be a kis gyökerek hogy faragjuk le a költségvetésünket!
    Meg ki a f.szom képes havonta ennyi bürokratát kifizetni? lehet gondolkodni,
    a tisztára mosott milliárdokból aprópénznek számít amit a képviselők kapnak,viszont bárkit megugatnak akire ez a felső hatalom rámutat.

    Hiába tombol a vihar a kőszikla nem mozdul (ha meg felrobantják a lavina mindent maga alá temet:)

    VálaszTörlés
  83. Valamikor hárommillió koldus országa voltunk. Ez a szám ma is reális, bár az ország harmadára csökkent, rabolták...
    Van 386 képviselőnk, kiket csak akkor tekinthetünk sikeresnek, ha Magyarország szisztematikus leépítését tételezzük fel célként!
    Túl sok a képviselőből.., az EU végképp nem hiányzott!
    Továbbá az éppen aktuális kormányzati alakok, kik szintén a feltételezett, a gyakorlat által igazoltan, a leépítés érdekében tevékenykednek...
    Túl sok a belső beépült ellenség is.., kik egyre csak sokasodnak, erősítve a nem-kívánatos trendet...
    Gyz/p

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos addig amíg az emberiség birka volt van és lesz is, mindig ezek fognak történni. Bármeddig tekintünk vissza a múltba, éljük a jelent soha semmi nem változott, mert ezeket a ....-szopó alakokat mi tartjuk el, tűrjük hogy nyakunkon üljenek.

      Törlés
    2. most képzeljétek el a MI !!! ""kecskeszakállu"" EU képviselő szépfiunkat, és hozzátartozó nejét, és a kettő fizetésüket!!

      Ez igen!!!! ebből meglehet élni, és osztani az észt!!! ezek aztán megállapitják, mennyiből Kell!!! megélni!!!

      Meddig még????????????

      Törlés
    3. Ameddig engedjük!!!!

      Törlés
  84. Ezek éppen olyan naplopó bűnözők mint mondjuk a hazai parlamentben székelő társaik! Lopnak, csalnak, hazudnak, ingyen élnek!
    Horribilis a bérezésük, mellé luxus autó, luxus szállás, titkárság ahol általában vagy a rokonaikat, vagy mondjuk a kurváikat foglalkoztatják szintén horribilis bérekért.
    Számla alapjánnelszámolnak mindent, wellness kuplerájt, plasztikai sebészt, fordrászt, kozmetikust, éttermi étkezést, repülőjegyet és minden egyéb költséget, ami a mindenapi luxus életszinvonalukkal kapcsolatosan jelntkezik!

    Ige, hát ez az eurólapi unió és a parlamentje!
    Éljen az eju! Sok birkának ez kell! Hát gürizzen is meg adózzon is, hogy eltartasa őket!:-)

    VálaszTörlés
  85. hehe, és hasonlóképp tiltották ki az indexet a magyarországi parlamentből!

    VálaszTörlés
  86. Tátott szájjal és leesett állal figyelem Magyarország kikészítését. Ez már nem az az EU. Mitől látszik sikeresnek pl. a szomszéd Szlovákia? Véleményem szerint semmivel sem "demokratikusabb", Benes dekrétumok, nyelvtörvény, kettős állampolgárságot a szlovák elvételével szankcionáló törvény, romák sorsukra hagyása gettó szerű telepeken, csak ami rögtön eszembe jut.Mégis, senkisem rug beléjük napi rendszerességgel.A különbségek: Szlovákia nem totálisan eladósodott, de Szlovákiában euró van, nem tudnak árfolyamrontással leckéztetni, elképzelhetetlen, h. akadjon Szlovákiában a saját országot a külfölddel megbüntettetni, sőt, lehetetlenné tenni kívánó szlovák állampolgár, ami kimondottan magyarországi specialitás, mely az itteni ellenzék remek külföldi kapcsolatai révén valódi "csodafegyvernek" bizonyult. Pedig a szlovák kormányok az igazi nacionalisták, populisták. Nagyon sötétnek látom a jövőt, ha győznek a belföldről támogatott nemzetközi brigádok, itt minden el lesz lopva. Orbánék eddig nem vettek fel új hitelt, de törlesztettek. Nem adtak el semmit, de igyekszenek visszavenni, sőt, vásárolni. A rémes szegénységet nem ez a két év teremtette. Aki szegény, annak rémes, de a legtöbb nagyon szegény nem rendelkezik használható szakképzettséggel, munkamorállal, és ez a legnagyobb baj.

    VálaszTörlés
  87. Kedves névtelen Névtelen! Mar 12, 2012 02:56 PM!

    Kérlek, tűnjön fel neked is, hogy az éppen aktuális hatalombitorlók egy globális, egy húron pendülő garnitúra részét képezik, melyet teljesen felesleges árnyalni!
    Tűnjön fel, hogy a nemzetközi internaCIÓNNISTA együttműködés kifogástalan!
    Remélem, levontad a kötelező levonandókat: szeretett Orbánunk mindent elkövetett, de, az egész világ ellen nem tud tenni..!
    A szlovákokat, és másokat is, kiket a demokrácia, a jogállamiság, az emberi jogok kisajátított pokoli ideológiájával terrorizálnak, tekintsd sorstársaknak, kikből az események kényszerítő pörölycsapásai okán, elkerülhetetlenül, szövetséges fog válni!
    Ezt persze, jobb lenne időben belátni.., minél előbb!
    Gyzoltán/p

    VálaszTörlés
  88. Ébredj ember,ne álmodj ezek a véredet is ki szívják!Politikusoktól mire számítottál ,

    VálaszTörlés
  89. El kel menni,és a tetőről mindet ledobálni,és ha le ért akkor vegye fel a meg érdemelt fizetését!

    VálaszTörlés
  90. This behaviour is outrageous. These are what used to be called the "absentee politicians". To collect money for duties they have never done is corruption and for the EU Parliamentary processes to allow and condone it is FRAUD. The entire Oligarchy should be disbanded as a gross farce for this outrage. WE are paying for these excesses and WE should be voting the whole apparatus out of existence!!
    Or more effectively, persuading our own country to withdraw its membership forthwith.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. You are right Edistone!
      I think, the EU is absolutely meaningless and harmful organisation, the european nations could work together without the EU in the past. This organisation is the institutionalized form of plunder and the destruction of the nations.

      Törlés
  91. No igen!
    Lehet felháborodni, vagy akár dühöngeni.., ezt lehet! De nem látom be, hogy miért nem lehet felrúgni az emberek pártfüggőségét, mely e hamis, aljas szándékú pártok, a népek, nemzetek, a népközösség ellen tevékenykedve, nyilvánvaló érdekeink ellen tevékenykedve, süllyesztik országunkat, országainkat egyre lejjebb...
    Az EP "képviselőket" is e rossz-szándékú pártok delegálják...
    Milyen mélyre kell még leszállnunk, hogy végre értelmi, racionális alapon értékeljük az eseményeket, történéseket, törekvéseket, az ebből adódó veszélyeket, amiben, nemhogy nyakig vagyunk, de egyenesen nem is olyan lassan alámerülünk...
    Felhívom szíves figyelmeteket, hogy jól-képzett, tudományosan tudatos ellenségeink, tudatosan alkalmazzák a többpárti-rendszert megosztásunkra, bitorolt hatalmuk fenntartása végett!
    Lehet e felvetéssel vitatkozni, tessék vitatni, hogy 1989, Antall ránk-erőszakolása óta, a rendszerváltás elmaradása kapcsán, FOLYAMATOSAN romlik országunk helyzete, fokozódik nyomorunk, egyre csökkennek kilátásaink! FOLYAMATOSAN!
    Aki ezzel a helyzettel megbékélt, az vagy idióta, vagy lelketlen ellenségeink közé tartozik!
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  92. No, erre mit is mondjon az ember? Azt, hogy ez mocskosul kiszámítható és egyértelmű volt eddig is? Nem értem, sokan miért csodálkoznak? Nézünk egymásra, mint birka az új kapura, pedig a szemünk előtt zajlott minden, csak a drága jó média kicsit másfelé is elhúzta látószerveinket, és velük együtt azt a parányi felfogóképességünk is. Mert nekünk fontosabb, mi történik a villában, minthogy a saját, igazi, tyúxaros életünket hozzuk helyre. Sajnos, nem csak mi, hanem az összes EU nemzet ugyanakkora birka lett.

    VálaszTörlés
  93. Miert nem adjak le ezt a filmet es hasonlokat napi 10 szer fomusoridoben minden Eu orszagban 1 even at?
    Dobbenetes ez a vilag hova tart
    Ezek dontenek

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dehogy ezek döntenek. Ezek csak bábok.

      Egyébként meg a Te életedről Te döntesz.

      TT

      Törlés
  94. Naná, hogy ezek:

    Hogyan öljünk meg gojokat és befolyásoljunk embereket:

    http://www.youtube.com/watch?v=iHXuCB18HHY&feature=share

    És akik máshogyan gondolják:

    http://hazateresradio.hu/node/1312

    VálaszTörlés
  95. A videó bevezető szövegébe bele tettem Mózi korábbi hasonló témájú írásainak linkjeit, akit érdekel, könnyen elérheti onnan.

    VálaszTörlés
  96. Idehaza is ez megy a forgatás is a célponthoz hasonlít.

    VálaszTörlés
  97. Jó, jó...de kedves szerk! Az Európa Parlamentet ne keverjük már össze az Európai Parlamenttel. Az két külön intézmény!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Névtelen,

      a fenti videó a strasbourgi Európai Parlamentben készült ha jól látom, és nem mi készítettük..
      Ha esetleg más a véleményed, szívesen fogadom a megalapozott kiigazítást, de előtte esetleg olvasd még el ezt: http://hu.wikipedia.org/wiki/Európai_Parlament.

      Mindezektől függetlenül az a véleményem alakult ki az eddigi ismereteim alapján, hogy a nem demokratikusan választott EU vezetést legitimáló, kissé túlfizetett képviselői had teljesítménye nem áll arányban a jövedelmükkel, mindegy, hogy hol üléseznek.

      Törlés
  98. Jah, akkor amiatt akar minden politikusunk EP képviselő lenni... akinek meg lejára mandátuma és haza kell jönni, az meg majdnem sírógörcsöt kap.
    Én meg amiatt kapok sírógörcsöt, hogy ezeket még fizetik is.
    Egyszer ránkdől ez nagy kupleráj, és a legrosszabb az benne, hogy mi megint a törmelék alatt leszünk...

    VálaszTörlés
  99. Paraziták. Mocskos tetvek. Ennyi.

    VálaszTörlés

  100. Kijutni a pénzügyi válság.. Kap biztosított, megfizethető hitelek adott maximális időtartama 48months a 3.5%-os kamatot hozzá a fő hitel egyensúlyt... a megértés, a pénzügyi stabilitás a mi nagy aggodalomra ad okot..

    Adunk ki hitelek összegét úgy gondoljuk, ügyfelünk megérdemli.. 100%-os garancia hitelek Top üzleti hitelek helyettesítő személyi kölcsönök...

    További információért, kap keresztül-hoz creditfunding@outlook.com

    VálaszTörlés