2011. július 23., szombat

SUMMA SUMMÁRUM...


No comment... vagy mégis? Ugyanez történik most Európával is. Miután a nagy kazár összeesküvés a világhatalom megszerzésére nem akar bejönni, az első számú célpont lassan de biztosan átveszi az irányítást a Föld nevű bolygón. Jó ez, nem jó, kinek igen, kinek nem? E kérdések már csak pusztán agymaszturbálás. A lényeg az, hogy a legalább ezeréves kazár összeesküvés úgy fejeződik be, mint az a bizonyos zsidó történet amiben a kabalista feketemágus egy gólem monstrum segítségével akarja megszerezni a hatalmat a "gójok" felett, de aztán a gólem (a nagy kazár összeesküvés) rövidzárlatot kap és a gazdi ellen fordul. A magyar politikusok immár a "rendszerváltás" óta a kazár összeesküvés legalázatosabb szolgái és erre, mit hoz a sors? Magyarország lesz valószínűleg hamarosan az első euró-kínai ország. Az igazság valahol mégis ide át van, még ha néha fájdalmas is.

8 megjegyzés:

  1. Azért ez így nem "kóser".Meg ne száradjon már a málé a nép szájában....

    VálaszTörlés
  2. Kbsztt jó reklám!!!
    Néhányan ráébredhettek a tengeren túl is, hogy az olcsó munkaerő miatt Ázsiába telepített gyártóbázis, és gazdasági leigázás-terv mostanra kissé visszaütött...

    TT

    VálaszTörlés
  3. "Magyarország lesz valószínűleg hamarosan az első euró-kínai ország."

    Ezt miből gondolod Mózi?

    Kraft

    VálaszTörlés
  4. Abból, Kraft, hogy Magyarország már kilószámban eladó (az emberek is), Kína pedig nem hagyja ki az alkalmat és van bőven pénze is.

    mm

    VálaszTörlés
  5. Hát ezzel Kína elkésett, mert az országot már eladták. A maradék az övüké lehet.

    R.I.P Hungary

    Kraft

    VálaszTörlés
  6. "Persze ezzel párhuzamosan azonnal hozzá kell látni a versenyképes (értsd rabszolga szintű munkavállalói jogok) gazdasági modell megalkotásának."

    Orbán már megkezdte, szóval ez nem elmezavar Velorex:

    http://atv.hu/cikk/20110723_orban_az_egesz_vilag_uj_korszak_hataran_all

    Nekem ez "tetszik" a legjobban:

    "a munka nélkül maradtakat például csak erőteljes állami akarattal lehet visszavezetni a munkaerőpiacra."

    Hát engedje mindenki szabadon a fantáziáját, vajon mit ért ez alatt Orbán.

    Megérdemeljük a sorsunkat. Egy olyan nép, aki lassan Ceausescu-t megszégyenítő vezírt választ magának, és még tapsikol is neki, az dögöljön is meg.

    Kraft

    VálaszTörlés
  7. Nem tudom átérzitek e a lélektani drámát?

    http://www.fn.hu/makro/20110726/fizeteskeptelenseg_fenyegeti_egyesult_allamokat/

    Most megy a félelemkeltés.
    Persze, hogy nem lesz fizetésképtelen az USA. Most még nem.

    Kraft

    VálaszTörlés
  8. Nem lesz az, Kraft, mert ez nem áll jelenleg Kína érdekében. Éppen az fáj annyira az amerikai eliteknek, hogy az amerikai gazdaság már gyakorlatilag kínai irányítás alatt van. Amerikának már csak a nagy hadserege marad, amivel egyébként Vietnám óta minden háborút elveszített. Jah, hogy közben a fegyvergyártók piszokul meg gazdagodtak? Igen, de az amerikai elitek nem csak a fegyvergyártókból állnak.

    mm

    VálaszTörlés