2011. július 23., szombat

MEGBUGGYANT VIKING A NYÁRBAN?

Egy félnótás több, mint 90 embert lemészárol Norvégiában. A nemzetközi sajtó először természetesen habzó szájjal alkajdázik, de aztán kiderül hogy egy fajtiszta, iszlám-gyűlölő viking áll a merénylet mögött és most már "szélsőjobboldal"-ról és "radikális kereszténység"-ről hablatyolnak a zAjságírók. Erre, egy nagyon érdekes kis cikk a Kurucon. Íme:

***

Ismét ferdít a hazai média: nem szélsőjobboldali, hanem cionista, szabadkőműves, Izrael-barát volt az oslói merénylő. Öles címekkel hirdette néhány hazai sajtóorgánum, hogy az oslói merényleteket elkövető férfi „szélsőjobboldali”, aki magát kereszténynek és konzervatívnak vallja. Alig kell megerőltetnünk magunkat, hogy észrevegyük, a „náciveszély” hazai mumusát próbálták ily módon feléleszteni, ám ráfaragtak.

A norvég merénylő egyike azoknak a fundamentalista álkeresztényeknek, akik Izrael politikáját messzemenően támogatják, ilyen bagázshoz tartozott pl. a volt amerikai elnök, ifjabb George Bush is. A merénylő, Anders Behring Breivik Fjordman című blogjában  korábban rendszeresen bírálta az iszlámot és éltette Izraelt. Fjordman később mint publicista csatlakozott a Gates of Vienna  és a Jihad Watch  elnevezésű portálokhoz, amelyek radikálisan iszlám-ellenes nézeteiken túl Izraelt támogató írásaikról is híresek. Alább pedig a merénylő egy korábbi fényképe látható, amint szabadkőműves egyenruhában pózol a kamerának. Anders Behring Breivik példaképei között pedig ott találjuk még Winston Churchill háborús bűnöst, valamint a második világháborúban „náciellenes” küzdelmével történelmi szerepet szerzett Max Manust is. Már csak Che Guevara hiányzik…

Forrás 
***

A rendőrség szerint a fickó amolyan online Conan-féle harci-játékokkal töltötte idejét és néha vadászott is a valóvilágban. Vajon hány ember él körülöttünk, aki valóban nem is velünk van, hanem egy olyan mesevilágban, amelyből egyszer csak ámokfutóként ránk csaphat? És vajon tényleg maguktól lépik át ezt a halálos küszöböt vagy esetleg "segítenek" ebben nekik "valakik", bizonyos "agymosási" és/vagy -elvileg csak pszichiátriai gyógyítási célból használható- hipnotizálási technikákkal, hogy aztán a mészárlásból táplálni lehessen ilyen vagy olyan politikai célokat? E szomorú esetben, azt mindenképpen furcsának tartom, hogy egyvalaki képes legyen úgy rátámadni egy szabadtéri diákgyülekezetre (egy baloldali diáktáborról van szó), hogy egyből 86 embert megöl. Mint volt katona, tudom hogy ilyesmi korántsem evidens. Vajon kinek az érdekében állhatott egy ilyen mészárlás most, egy ilyen véres merénylet a norvég nép és kormány ellen? Cherchez la femme...

Néhány nappal a merénylet előtt, a Jerusalem Post bejelentette szűkszavúan, hogy a Norway Oil Fund (norvég állami befektetési alap) kivonja az általa befektett pénzeket az izraeli gazdaságból. A norvég kormány azzal indokolta döntését, hogy a zsidó állam folyamatosan megszegi a Genfi Egyezményeket és az ENSZ határozatokat a palesztinokkal szemben. Előzőleg azt is bejelentette a norvég kormány, hogy a szeptemberi ENSZ gyülekezésen támogatni fogja a palesztin állam autonómiáját. Egyes alternatív médiák szerint mindez kapcsolatban állhat a mostani merénylettel. Reméljük, hogy nem így van...

Minden esetre, vannak olyan furcsaságok az ügyben (link), amik segítő kezekre utalnak a háttérben. Például, miközben a mészárlás helye a főváros közelében van, ahol mindig készenlétben áll a "Delta" norvég antiterrorista egység -amely nem mellesleg csapatszállító helikopterekkel van ellátva-, másfél óra (!!!) kellett a kommandóknak, hogy kiérjenek a szigetre a riasztás után. Az is kiderült mostanára, hogy legalább egy rendőrnek kellett lenni valahol a szigeten, hogy ügyeljen a tábor biztonságára és nem tudni, hogy miért nem volt ott. Aztán, a tettes "dum-dum" lövedéket használt nagy mennyiségben (deformálódható golyók amik sokkal nagyobb sebeket ejtenek), ezek forgalmazása (különösen nagyobb tételben) pedig minden európai országban szigorú rendőrségi nyilvántartással jár; ha valaki ilyeneket szerez be (feltéve, hogy van hozzá engedélye), automatikusan felhívja magára a rendőrség figyelmét. Az sem kevésbé furcsa, hogy hírtelen előkerült a neten egy 1,500 oldalas (!!!) irat amiben a fickó állítólag beszámol a merénylet előkészítéséről; tudván hogy mennyire figyeli minden titkos szolgálat az internetet, két dologra lehet következtetni: vagy most lett kitalálva ez az anyag, hogy igazolva legyen az egy emberes merénylet forgatókönyv (szerintem ez a legvalószínűbb) vagy valóban létezik és akkor nehéz elképzelni, hogy nem tudott róla a titkos szolgálat és/vagy az Europol. Azon is el lehet csodálkozni, hogy miként lehet a norvég kormányzati központ kellős közepébe juttatni egy robbanószerrel telepakolt autót. Egyébként hol tanulhatta meg a gyilkos a pokolgépek készítését ilyen profi színten? Kezd már sok lenni a kérdőjelekből...      

16 megjegyzés:

  1. Hírtelen nem akadt Norvégiában egy távirányított muzulmán "terrorista"? Nem, csak az nem lett volna "hiteles", hiszen a norvég kormány egyike azoknak, akik nyiltan támogatják a palesztin autonómiát és egyre inkább ellenzik a "felszabadító" háborúkat a muzulmán világban... Nálunk vajon mikor fog kiírtani egy félvárost egy távirányított "szélsőjobboldali nacionalista"? Fúj de aljas politikai módszerek ezek.

    déli látogató

    VálaszTörlés
  2. déli látogató, aljas nem aljas ez van, ebből kell kiindulni és ennek ismeretében, szervezni a jövőt. Ez még semmi mindahhoz képest amire képesek lesznek a korlátozások és a rabszolgasors bevezetésére. Normális ember ilyet nem tesz, bárminemű meggyőződése legyen valakinek. Ilyet csak elmebeteg tehet, vagy olyan aki bosszút áll a családjáért, de az sem kezd vaktában lövöldözni. Szeszáknak volt egy jó írása az amerikai ámoklövöldőzösökről, mindegyikről kiderült, hogy videojátékokon és narkotikumokkal kezeltek, prózák és hasonló hangulatjavító szerekkel, lehet hogy van akin segít de ilyen "mellékhatása" is lehet a dolognak, ami kiváló ok a további szabadságkorlátok bevezetésére.

    Nagymamám azt mesélte, hogy az ő idejében nem zárták az ajtókat, mindössze a seprűt támasztották neki , ami annak a jele volt, hogy nincs otthon senki.
    Azóta eltelt 60-70 év és erőltetett menetelésben száguldunk a végzetünk felé. Szerintetek ez a természetes evolució? Ez a véletlen műve? vagy a sátá
    nisták jól megtervezett forgatókönyve?Á.

    VálaszTörlés
  3. Nálunk volt egy híres banki mészárlás, aminek az elkövetőit és még kevésbé ezek indoklását soha "nem sikerült" tisztázni. Aztán itt van a cigány mészárlás ügy is, ami legalább olyan homályos. A móri mészárlás jó ürügy volt ellehetetleníteni a fegyvertartást a tisztességes polgárok részére (akiknek már semmilyen önvédelmi lehetőségük sincs az erőszakos bűnözés ellen), a cigánymészárlás ügy pedig kapóra jött az "esélyegyenlőség" védőknek, hogy igazolják az "üldözött-diszkriminált kissebség" felé nyujtott pozitív diszkriminációs privilégiumokat.

    VálaszTörlés
  4. Angolul, egy remek kis elemzés: http://kuruc.info/r/40/82428/

    VálaszTörlés
  5. "Vajon hány ember él körülöttünk, aki valóban nem is velünk van, hanem egy olyan mesevilágban, amelyből egyszer csak ámokfutóként ránk csaphat?"

    Rengeteg potenciálisan ilyen ember van. :(

    TT

    VálaszTörlés
  6. Névtelen, igen a fenti magyarázza miért pont az olajügyi minisztérium volt a robbantás egyik célpontja, külügyminisztérium pedig a szintén e hét szerdáján tett norvég ígéret, hogy ENSZ-ben támogatják palesztin független államot, csütörtökön a később lemészárolt norvég fiatalok Izrael ellenes bojkott tüntetése, ahová pénteken várták a külügyminisztert.

    Itt egy jó összegzés, hogy csak az elmúlt 10 évben Norvégia mennyi borsot tört cionék orra alá (aki jól tud angolul, fordítsa már le e nyelvet nem bíró blogolvasóknak) hozzászólások is remekek: Úgy látom, már törölték a netről, hát a következőben bemásolom:

    Kata

    VálaszTörlés
  7. NORWAY + ISRAEL = Unfavourable Relations

    With the devestating attacks that have rocked Norway's Oslo and the peacefull little Utoya, a tiny holiday island ..

    Firstly we must give our thoughts and prayers to those who are suffering..

    Then we turn our minds to those who would have the MEANS and THE MOTIVE and PAST FORM, to carry out such a DECEPTIVE ATTACK.


    Some , have alluded that this is the work of the same "cabal" that is behind the nation of Israel.

    There has to be mentioned the fact that Norway and Israeli relations were at a VERY low point at this time..

    Plus, Norway was moving on from the Oslo Peace accord..

    While more news, evidence and propaganda emerges, I would just like to take the time quickly to analyze "relations" between these two countries, and even very recent events of this past year alone, would lead one to believe that Israel was in fact in a position of acrimony towards Norway at the highest levels..

    Norway Supports Palestine..

    and Had JUST RECOGNISED THE PALESTINIAN STATE..

    Norwegian representatives, had met with Abbas JUST LAST WEEK

    There is much information in the Israeli media about the ANTI SEMETISM in NORWAY...The Boycotting of Israeli Produce, Boycotting PRO Israel Professors at Universities etc etc..

    Here are just some RECENT examples of Vitriol comming
    FROM ISRAEL, Directed AT NORWAY

    This ARTICLE " Israel: Norway inciting against us"
    dated 22-7-11 Sates..

    "Serious diplomatic conflict: Israel is accusing the Norwegian government of funding and encouraging blatant anti-Israel incitement."
    According to reports received by the Foreign Ministry in Jerusalem, the Trondheim Municipality is funding a trip to New York for students taking part in the “Gaza Monologues” play, which “deals with the suffering of children in Gaza as a result of the Israeli occupation.”

    The play, written by a Palestinian from Gaza, will be presented at the United Nations headquarters. It joins an exhibition by a Norwegian artists displayed in Damascus, Beirut, and Amman, with the help of Norway’s embassies in Syria,Lebanon, and Jordan.

    The exhibition shows killed Palestinian babies next to Israel Defense Forces helmets, which are reminiscent of Nazi soldiers’ helmets, and an Israeli flag drenched in blood." (end snip)

    So then, with the myriad of anti Norwegian sentiment eminating from Israel, we see that.

    in an OP ed from Ynet Israel News
    Something rotten in Norway


    Op-ed: Norwegian elite dominated by anti-Israel haters obsessed with Jewish state

    “People told me when I came to Norway that the country has a long tradition of anti-Semitism. They were wrong. It is not history. It is happening here and now.” Top Harvard lawyer Alan Dershowitz had excellent reasons to make this statement when he visited Norway last week. He had offered free lectures on Israel and international law to the universities of Oslo and Trondheim (NTNU). Both schools turned him down.

    One should never focus on a single case of anti-Israelism or anti-Semitism in Norway, as one risks ignoring many others. They come to the fore with great regularity. The state owned TV NRK is highly biased against Israel. It has now announced that it will screen the movie “Tears over Gaza.”

    VálaszTörlés
  8. Folyt.:
    Norway hurting Israel


    "There are many examples of anti-Israel hate mongering, anti-Semitism and unethical journalism in Norway in recent years. The pioneering of anti-Semitism in Norway has a long tradition."

    Nowadays, Norway is also a leader in initiating anti-Israeli and anti-Semitic actions. One example among many: Norwegian trade union LO was, together with the Danish one, the first in Europe to propose a boycott of Israel in 2002.

    Such boycotts have slow spillover effects elsewhere. A few weeks ago one major Norwegian member union of LO accepted the most far-reaching boycott resolution against Israel anywhere.

    This neglectful attitude has already cost Israel dearly. In a global environment, even thinly populated Norway - a country with a far too favorable international public image - causes substantial damage to Israel.

    While the overall atmosphere in Norway is hostile to Israel, it is not as if it has no allies there.

    One finds them mainly in the Progress party, the smaller Christian Democrat party and among a certain number of Christians, mainly Christian Zionists.

    Seeking ways to make their sympathy more effective in combating the elitist hate propagandists would be a very worthwhile effort for Israel.
    (end snips)

    Yes, Israel has their "christian" zionist friends there too...

    AS we read in Washingtons blog, the "shooter/killer/terrorist" WAS a NATIONALIST CHRISTIAN

    and a member of the MASONIC LODGE

    AND a supposedly a member of the FPU But more on this in a later post...


    Back to the snips from MANY available articles that describe the Vitriol and anti Norwegian views the Israelis have..sounds more like Isreal hates Norway more than any Islamists and "al ciada" operatives..combined.

    I will include more of this ANTI Norwegian DIATRIBE, Just so you can see there is CERTAINLY a MOTIVE, behind these insidious and deceptive actions against GOOD People who spoke out and Boycotted a rogue terror state..and THOSE who are behind it..

    Back in FEBURARY this year we see that:

    Ynet: ‘A new low in Israel-Norway relations’
    "Oslo demands relocation of Israeli embassy "

    The Israeli Embassy in Oslo, Norway was officially notified a few days ago that it must move to another location within a year, the Yedioth Ahronoth daily reported Monday.


    According to the Norwegians, the embassy poses a security threat to its surroundings and has had a negative impact on the residents' quality of life.

    A Foreign Ministry official said the affair is indicative of a new low in Israel-Norway relations.

    "The authorities in Norway are capitulating to public opinion that is hostile to Israel," he said. "They are doing everything they can to make things more difficult on the embassy." ( end snip)

    Even more strained is the relationship...especially with the support of NORWAY for Palestine..
    and the FACT that reported in DECEMBER 2010..

    Norway upgrades Palestinian mission


    Oslo says upgrade from 'general delegation' to 'diplomatic mission' in recognition of Palestinian Authority's efforts to establish independent state.

    Norway has raised the status of the Palestinian representation in the Scandinavian country in recognition of efforts to build a Palestinian state, the Foreign Ministry said.
    Israel expressed its indignation over the development, and Naor Gilon, who heads the Western Europe division at the Foreign Ministry, summoned Vebjorn Dysvik, a senior official at the Norwegian embassy in Tel Aviv. (end snip)


    There is much eveidence that in the past Israel has deceptively attacked nations and others for taking a stand against it's criminal actions..

    VálaszTörlés
  9. Folyt.:

    There is also the REAL evidence pointing to PAST Events which have been proven to be "deceptive attacks" by Israel and it's supporters..

    The test of time will see the truth come out , but for those of us who have seen the truth of past events and their involvement in these deceptive attacks.

    We can clearly see the similarites and the MEANS and the Methods used...again WE ASK THE QUESTIONS ..WHO benefits (vengance and retribution) and Who is being "punished"...

    Just do a quick search on Israel + Norway and you'll see a treasure trove of
    ANTI NORWEGIAN SENTIMENT EMINATING FROM ISRAEL.

    Ah...but will the MSM ever point this out??

    and notice how it is being reported as TWIN TERRORS ....reminiscent of anything??

    More Updates to come...

    A13
    Posted by A13 at 10:43 AM
    Email This BlogThis! Share to Twitter Share to Facebook Share to Google Buzz

    VálaszTörlés
  10. Kommentek:
    james said...

    ""The authorities in Norway are capitulating to public opinion that is hostile to Israel," he said. "They are doing everything they can to make things more difficult on the embassy."

    How DARE the Norwegian government do what the people who elected it want!

    Some bizarre thinking going on down there at the end of the Mediterranean. But we knew that. These people are seriously insane; criminally insane. And the governments around the world are slowly accepting that. India and Pakistan joining the SCO is another example.

    The only effective way to deal with psychopaths if you can't lock them up is to not deal with them and to isolate them in every way possible.

    Bye bye, israel
    July 23, 2011 12:38 PM

    VálaszTörlés
  11. John Friend said...

    Great post A13, very informative. Right off the bat, I had a feeling the evidentiary trail would lead to that criminal, parasitic, fraudulent Apartheid state over in occupied Palestine. But then again, I am an anti-Semite, so that shouldn't surprise anyone. Haha!

    It's time to end these psychopaths control over our government, media and banking system, and thus the rest of the Wester world. Good to see the decent patriotic Norwegians standing up to these criminals. If only we had some decent patriotic Americans here speaking the truth....
    July 23, 2011 2:03 PM
    Hei Hu Quan said...

    No matter the patsy (in this case a Norwegian alleged to be named Anders Behring Breivik), it's always the same script. The lone nutter, madly zealous in their beliefs, that never fail to marry directly to the interests that those who actively engineer scapegoated terror, wish to propagate. In this case as well as a great many other "terrorist" incidents, I've absolutely no doubts whatsoever that Israeli intelligence is behind this, combined with accomplices from the U.S. intelligence community. Norway has proven to be exponentially in opposition to furthering the interests of the Zionist agenda. Whereas elsewhere in the world governments and their power enforcers queue up in line to slavishly serve Israel in whatever criminal capacity they require. Expedited with complete and flagrant disregard to what the populace demands and desires. Norway has made clear and bold moves in their open support of Palestine becoming an independent, sovereign nation, in addition to hosting boycotts that were very damaging to Israel on a number of levels.

    One very compelling piece of evidence to provide an example, was published in the Jerusalem Post August 23, 2010 headlined 'Norway Oil Fund divests from Israeli companies'. The story reported the following "Norway's Ministry of Finance announced that the Norway Oil Fund divested from Africa-Israel Investments and Danya Cebus Ltd. on Monday.

    The reason given is the companies' construction in the West Bank.

    The Norwegian Finance Ministry said, "The ethics council stresses that construction of settlements in the occupied territories violates the decision of the Geneva convention regarding defense of civilians during war time. Several decisions of the UN Security Council and the International Court of Justice have reached the conclusion that construction of Israeli settlements in the Palestinian territories is prohibited."

    In another case in September 2009, Norway's Finance Ministry announced that the Norwegian pension fund was divesting from Elbit Systems because of the company's involvement in building the West Bank apartheid fence.

    It is now coming out that this character Anders Behring Breivik, whom the Norway terror attack is being pinned on, has a right-wing background. Well, considering that Norway's staunchly right-wing Progress party are vehement supporters of Israel and were the only party in Norway to support Israel's war on Gaza in 2008-2009, I would say that is one of the first places I would investigate as a terrorist staging ground, and possible centre of recruitment for the patsies in this attack would be this lot.
    July 23, 2011 2:17 PM

    VálaszTörlés
  12. Az elkövetőkkel (fiatalok 5-6 irányból történő lövöldözésről beszéltek) egy érdekes komment:
    "Hello! Nem tom hányan ismerik azt a CIA fogalmat, hogy Toy Soldier vagyis játékkatona.A toysoldier általában pszichiátriai múlttal rendelkező fiatal, többnyire férfi, akinek MK ultrához hasonló technológiával valamiféle merényletet, pld. lövöldözést, ilyen-olyan robbantást, szándékos balesetet, gyilkosságot majd öngyilkosságot kell elkövetnie. A toy soldier egyszerhasználatos biorobot, általában börtönbe kerül v megdöglik ő is feladata elvégzésével egyidőben. Olvassatok utána. Labilis embereket válogatnak ki ilyen feladatokra, és pszichiátriai drogokkal, elmehadviseléssel, pszichológiai ráhatással vagy külső, mesterséges agyhullámmódosítással alkalmassá teszik ocsmány feladata elvégzésére."

    Nálunk is elharapózó, egyre kegyetlenebb gyilkosságoknál is rendre felmerült, hogy a tettesek pszichiátriai kezelésen estek át. 2006-os őszi brutál rendőröknél is feltehetően pszichiátriai drogokkal és pszichológiai ráhatással (hazudozással) érték el a válogatás nélküli kegyetlenkedést. Ezt egy rendőr feleség szivárogtatta ki, akinek a férje bevetés előtt nem vette be a "hivatalból" kapott kapszulát és kíváncsiságból otthon kipróbálta. Egyik pillanatról a másikra vadállattá változott, majd a szer hatása után a családdal egyeztetve kilépett a rendőrségtől. Nem rég egy a hitgyüliből kilépő fiatalember is közölte a neten, hogy az egyik pszichiáter (hitgyülis keretlegények parancsára) olyan szert írt fel amely emberi valójából kifordította. A srác korábban feljelentette a hitgyülit azok pedig a hatóságoknak azt hazudták, hogy a srác elmebeteg és ezért volt kénytelen a kijelölt pszichiáternél vizsgálatra megjelenni.
    Kata

    VálaszTörlés
  13. Cigány gyilkosságoknál is feltehetően ilyen Toy Soldiereket használt a titkosszolgálat és náluk is "szélsőjobb" kapcsolatokat vizionáltak annak ellenére, hogy kettejük "munkavállalás" fedőcímmel megjárta Izraelt.

    A norvég biorobotról megírta index, hogy ez év május/június hónapban kezdte "mezőgazdasági" tevékenységét, tehát ő még érdemben el sem ültethette, nemhogy termelt volna uborkát, retket, tormát. Ezzel szemben Clodóhoz hasonlóan a vidéki házat bombakészítésre használta.
    Kata
    Kata

    VálaszTörlés
  14. Kata. Az EU is fel fogja bizonyára használni a norvég mészárlást: szélsőjobboldali nacionalistának titulálják már is ezt a fickót (aki valóban egy fanatikus iszlámgyűlölő neolibsi) és ezért minden nemzeti érzésű európai pártot ezentúl potenciális terroristának fogja tekinteni Brüsszel. Mivel a norvég félnótás sok időt töltött a (általában cionisták által mozgatott) iszlám-ellenes internetes fórumokon, várhatóan hamarosan lesznek uniós támadások az internet ellen. Már is eldöntötték Brüsszelben, hogy létrehoznak egy uniós terror-ellenes rendőrséget kimondottan az európai "szélsőjobboldal" megfigyelésére és lekapcsolására. Sztem lesznek provokációk is és néhány nemzeti pártot így vagy űgy szét fognak rúgni.

    mm

    VálaszTörlés
  15. http://www.macleans.ca/article.jsp?content=w7586290

    Néhány órával a norvég tömeggyilkosság után már is alakul az új uniós kágébé... ez az őrült mészárlás Norvégiában az európai nemzeti pártok sírja lehet.

    mm

    VálaszTörlés
  16. Mózi, már a retekklub és a Bors kezdi nyomni a norvégiai f@szer "magyar" szálait:

    "Magyar fiú a norvég halálosztó barátja

    2011.07.24. 20:30
    Többször járt Magyarországon, a legjobb barátja magyar származású, és számon tartotta a magyarországi jobboldali szervezeteket is a merénylő – adta hírül az RTL Klub."
    http://www.borsonline.hu/news.php?magyar-fiu-a-norveg-halaloszto-baratja&op&hid=44599

    Egyébként nem csak a Rózsadombi paktum, hanem évek óta EU ukáz is a nemzeti pártok és szervezetek ellehetetlenítése, üldözése.

    Vissza térve erre: "Magyar fiú a norvég halálosztó barátja" meg sem lepődnék azon, hogy ez a "magyar" fiú egy hazai cionszervezet tagja és tömeggyilkos norvég barátjához hasonlóan iszlámgyűlölő és zsidóbarát.
    Kata

    VálaszTörlés