2011. július 25., hétfő

MEGBUGGYANT VIKING A KÖDBEN...

Két nappal a norvég szigetecskén zajlott vérfürdő után, sűrűsödik a köd a megbuggyant merénylő körül vagyis szaporodnak a zavaros kérdések:

Vajon mit takar a Mona Lisa mosoly?
- Másfél óra kellett a terrorelhárító csoportnak, hogy a szigetre érjen az onnan körülbelül negyven kilométerre lévő bázistól. Autóval ment odáig, nem pedig helikopterrel. Aznap egy helikopter sem állt a különleges alakulat rendelkezésére, miközben minden a főváros környékén zajlott le, ott ahol valószínűleg a legtöbb rendőrségi és katonai helikopter található. Miután megközelítették a szigetet a kommandósok, még egy félórát vesztettek azzal, hogy hajót keressenek az átszálláshoz, vagyis hiába tudták hogy egy szigetre mennek, nem vittek magukkal gumicsónakot. Mindez nem igen vall a norvég professzionalizmusra...

-  A rendőrség szerint ki volt rendelve a szigetre biztonsági okokból egy civilruhás rendőr, de egyelőre nem tudni mi lett vele. A túlélő diákok szerint, senki sem próbálta védeni őket...

- Több szemtanú szerint is legalább két férfi végezte az öldöklést. A merénylő vallomása szerint egyedül csinálta, ugyanakkor azt is elmondta a kihallgatáson, hogy két csoport készül újjabb merényleteket végrehajtani Norvégiában az ő nyomában! Ha pedig nem egy magányos félnótásról van szó, hanem egy egész terrorista csoportról, felmerül a kérdés, hogy kik állnak mögötte, hiszen ilyesmi komoly anyagi, logisztikai és kiképzési háttért igényel.

-  A merénylő "dum-dum" lövedékeket használt a szigeten, amit nem szerezhet be könnyen bárki. Az is kérdés, hogy hol tanulta meg a pokolgépek gyártását ilyen színten. Valamint hogyan sikerült neki egy robbanószerrel telepakolt autót a kormányzati épületek közvetlen közelébe helyezni.

- Úgy tűnik, hogy a merénylő által az idén tavasszal alapított mezőgazdasági vállalat csupán azt a célt szolgálta, hogy be tudja könnyen szerezni tonnaszámban a pokolgép(ek) előállításához szükséges műtrágyát. E célra egy egész birtokot bérelt a főváros környékén, ahol pedig nem igen olcsó dolog ez. Honnan volt erre pénz?

Augusztus 22-ig előzetes letartóztatásban marad a merénylő és az ugyészség szerint "ujság olvasással és tévénézéssel" fogja tölteni idejét. Állítólag esze ágában sincs öngyilkos lenni, csak azért sem mert minél többet szeretne nyilatkozni a bírósági eljárás idején, hogy minél szélesebb körben hirdethesse a muzulmán bevándorlás-elleni hadjáratot. Ha viszont a fennt sorolt zavaros kérdések nem tisztázódnak és talán még tovább szaporodnak is, nem lennék meglepődve ha mégis "öngyilkosság" lenne a sztori vége. Wait and see...

16 megjegyzés:

  1. Igyál még egy pohárral, és fogd rá a nyuszira... Ismerős reklámszöveg. Sajnos az NWO is ismeri ezt a szlogent, és használja is a mindennapi "munkájában".
    Nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy egy ilyen akció hátterét ne lehetne nagyon rövid idő alatt kideríteni, ha a helyi rendőrség és a különböző elhárító szervezetek az adott állam érdekeinek megfelelően végeznék a munkájukat... Persze ha ott is vannak árulók/idegen ügynökök a rendszerben, akkor érthető a bénázás.
    Nagyon kell már a balhé...

    VálaszTörlés
  2. http://www.mindennapi.hu/cikk/tarsadalom/milyen-kapcsolatban-allt-a-jobbik-az-oslo-i-merenylovel-/2011-07-25/5426

    VálaszTörlés
  3. Ha a Jobbik nem tesz olyat, ami miatt nácizni lehet őket, akkor kitalálnak nekik valami kellően hátborzongató történetet elmés "újságírók". Beszarás...
    Nagyon kell már a balhé, csak ezt tudom ismételgetni.

    VálaszTörlés
  4. Velorex. Maga az "újvilágrend" a balhé. Ez egy végzetes kór aminek a sok szánalmas tünetei között szerepel immár ez a norvég ámokfutó is.

    mm

    VálaszTörlés
  5. Ami a Jobbikot illeti, sajnos egyre kevésbé féltem.

    mm

    VálaszTörlés
  6. A Jobbik már semmi egyéb, mint egy hamis "hope" a még párthívők számára.
    A közvélemény kutatások szerint soha nem látott mértékre nőtt a politikától elfordulók aránya. Ennek nyilván oka van, és ez inkább remény, mint a Jobbik.

    Kraft

    VálaszTörlés
  7. Így van, Kraft. Sztem a Jobbik már túl van a fénykorán, mert egyre többen látják hogy ugyanolyan megélhetési politikusokból áll mint a többi párt. Azért is nyaliznak annyira Orbán és Vona a határontúli magyaroknak, mert jól tudják hogy itthon nagyon gyorsan fogy azok tábora, akik még hajlandók rájuk voksolni.

    mm

    VálaszTörlés
  8. A jobbikot nem kell félteni, úgy ahogy írjátok. de az mindenképp aggodalomra ad okot, legalábbis elgondolkodtató, hogy ennyiszer felemlegetik a magyar szót ezzel az őrülttel kapcsolatban. Ennek már annyira megrendezett szaga van , hogy nagyon és ez még nem minden amire ezektől számítani lehet.Á.

    VálaszTörlés
  9. Árpi. Nagy a valószínűség hogy a norvég ámokfutó mögött egy terrorista állam van (nem kell részletezni). Ha pedig így van, akkor nem csak Norvégiában kovácsolhattak ilyen agymosottakat az elmult évtizedben. A norvég szerint is nyolcvan ilyen áll készen Európában és az, hogy az illető megfordult Magyarországon arra utal, hogy nálunk is van egy-két "templom lovag" készenlétben.

    mm

    VálaszTörlés
  10. mm. elképesztő!!! Tökéletes "ok" a totális kontroll bevezetésére.... a tegnap este már erről ajvékoltak a zatévén.Á.

    VálaszTörlés
  11. Így van, Árpi és be is lesz vezetve. Tegnap-előtt volt szó a rádióban arról, hogy vmiféle táborok épülnek már Mon, csak még nem tudni hogy milyen célból. A szocik szerint ezek munkatáborok lesznek a közmunkaprogram keretében, de én ebben nem vagyok olyan biztos.

    Tegnap a zsidó állam felajánlotta segítségét Norvégiának a nyomozásban... Norvégia elutasította!

    mm

    VálaszTörlés
  12. Máris film készül a norvég merénylőről
    http://comment.blog.hu/2011/07/26/mar_film_keszul_a_norveg_merenylorol

    Filmre viszik a pénteki norvégiai tragédiát: már augusztusban bemutatják a Norway Massacre: The Killer's Mind munkacímű dokumentumfilmet a Discovery Channel műsorán. Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Latin-Amerikában és az Ázsia-Csendes-óceáni térségben is vetítik majd, írja a Hollywood Reporter.

    A film azzal foglalkozik, hogy mi járhatott a 76 ember halálát okozó Anders Breivig fejében, illetve, hogy hogyan jut előtérbe a szélsőjobb Norvégia és Európa-szerte.

    ----------------
    Hm. Azért itt most megint felmerülnek kérdések és aggályok.
    - Mire ez a nagy sietség? Már augusztusban vetítik szerte a nagyvilágban...
    - Tudtak-e erről a merényletről a tv csatornánál? Eléggé előkészítettnek tűnik a dolog, gondolom a "szagértőkkel" már az esemény előtt felvették az interjúkat.
    - A film miért a szélsőjobbal foglalkozik, mikor ez a felbérelt faszi egyáltalán nem szélsőjobb?!

    Kíváncsi vagyok, hogy a műsorban feszegetik-e az ügy zraeli kapcsolatát? Költői kérdés volt...

    TT

    VálaszTörlés
  13. TT. Szerintem ezt a filmet az EU financírozza és nem fogja sajnálni a milliókat, hogy minél előbb elkészüljön. Ez egy jó kis globális propaganda lesz a hazafi pártok ellen annak ellenére, hogy Breivik sokkal közelebb áll cionékhoz, mint a hazafisághoz. Az is elképzelhető, hogy cionék állnak a film mögött azért, hogy a szélsőjobboldallal riogassa ismét az európai zsidókat (hogy ezek meneküljenek el Izraelbe) és, hogy közben jól elvarrja azokat a szálokat, amik most olyan jól láthatóan cionék felé vezetnek a merénylettel kapcsolatban. Mindenestre biztos jó kóser kesz a film.

    mm

    VálaszTörlés
  14. Nálunk tombol az ész-telenség, TT.

    VálaszTörlés
  15. "Webster Tarpley oknyomozó újságíró egy nemrégiben közreadott cikkében úgy nyilatkozott, hogy a tragikus terrorakció Norvégiában valójában egy hamis provokáció volt, amit false flag-nak is neveznek."
    http://aranykor.freeblog.hu/archives/2011/07/25/Webster_Tarpley_a_Norveg_terrortamadas_hamis_es_tobb_ember_muve_lehetett/
    Kata

    VálaszTörlés
  16. Mózi, ezen tippedre gondoltam: "Az is elképzelhető, hogy cionék állnak a film mögött azért, hogy a szélsőjobboldallal riogassa ismét az európai zsidókat (hogy ezek meneküljenek el Izraelbe) és, hogy közben jól elvarrja azokat a szálokat, amik most olyan jól láthatóan cionék felé vezetnek a merénylettel kapcsolatban." - amikor a Hunhíren olvastam: "Úgy gyűlölködök, hogy anti-gyűlöletbeszédnek tűnjön"
    http://hunhir.info/?pid=hirek&id=43519

    Itt a hiperliberális rendező már "retteg", de annyira mégsem, hogy Izraelbe meneküljön.

    Itt egy jó írás arról amit nálunk is művelnek:

    "A hamis zászlók (fals flag) alatt befutó hajók általában nem segíteni, hanem hódítani jönnek. A Fidesz és MSZP zászlaja láthatóan ugyanannak a szürke hajónak a két árbocrúdját díszítik.

    "Ha zsarnokság és elnyomás jön erre az országra, akkor idegen ellenség elleni küzdelem álcájába lesz bújtatva." - James Madison, volt amerikai elnök.
    http://www.politaktika.hu/hirek/FalseFlag54218

    Kata

    VálaszTörlés