2010. október 26., kedd

"jó mulatság, férfimunka lesz, s remélhetőleg az ország is hasznát látja"

Mondta ezt Orbán Viktor a szeptember 04-i kötcsei találkozón, és még mielőtt valaki a felcsúti focicsapat NB 1-be kerülésére gondolna, ki kell ábrándítsam. Orbán ezzel a kifejezéssel az új alkotmányra utalt, amit 2011 tavaszán mindenképpen el kell fogadni.
Érdekes már a felvezető címen is elgondolkodni, kiváltképp az üzenet sorrendiségén, hiszen nagyjából képet ad arról, hogy valójában mit szán nekünk Orbán az új alaptörvénnyel, de nézzünk bele kicsit közelebbről ebbe az alkotmányosdiba, már amennyit erről az egész színházról nagy vonalakban tudni lehet, és amennyi egy blog bejegyzés kereteibe beleférnek.


Anthony Kennedy és Orbán Viktor. Az amerikai főbíró a kormányfő alkotmány-előkészítő szakértőivel is találkozott. Valóban jó mulatságnak tűnik...

Az országgyűlés még nyáron elfogadta azt a határozati javaslatot, amely létrehozta az alkotmányelőkészítő eseti bizottságot. A 45 fős testületbe a Fidesz 26, a KDNP 4, az MSZP 7, a Jobbik 6, az LMP pedig 2 képviselőt küldhet. A testület feladata lesz, hogy év végéig a parlament elé terjessze az új alkotmány alapelveire vonatkozó javaslatát.

Orbán ez év májusában még úgy nyilatkozott, hogy tervei szerint 2012 közepén vagy végén lesz új alkotmány, ezt szeptemberi kijelentésében már 2011 elejére teszi. Vajon hová ez a sietség? Rezeg a léc az NWO kitervelői alatt? Netán 2011 közepe felé már felére csökkenhet a narancsrajongók száma?

A parlamenti bizottság mellett Orbán kezdeményezésére létrejött egy az alkotmány koncepcióján dolgozó testület is, amelynek Boross Péter egykori miniszterelnök, Pálinkás József MTA-elnök, Szájer József és Schöpflin György EP-képviselő, Stumpf István korábbi kancelláriaminiszter és Pozsgay Imre egykori reformkommunista politikus a tagja.

Nos a neveket olvasva forogni kezd az ember gyomra, és jogosan teheti fel a kérdést, vajon mitől lesz ez új alkotmány? Mitől fog ez gyökeresen más erkölcsi útmutatást adni, mint a 49. évi XX-as törvény?

Egy bizonyos. Ez az alkotmány megint nem a magyar nemzet érdekeit fogja szolgálni, de ennek ellenére széles körű támogatást kap majd, mert ez a bohózat is annak jegyében születik, hogy a magyar ember hátán szántani is lehet, csak nemzeti színű legyen az eke.

Az úgynevezett preambulum egészen biztosan nagyon jól megfogalmazott, a Szent-Koronát, nemzeti egységet emlegető, narancsszívet facsaró része lesz az alkotmánynak, előkészítve ezzel a megtévesztés ördögi fokát, a tartalmi részét.

A média egyelőre a nagy nyilvánosság elé kevés koncepciót tár, de van köztük néhány, ami felett kár lenne elsiklani. A teljesség igénye nélkül kiemeltem párat:

- A közpénzügyi munkacsoport részkoncepciója kimondja azt, hogy a kincstári vagyon elidegeníthetetlen.

Ezen jót mosolyogtam így 2010-ben, mikor 20 év alatt sikeresen szétlopták az országot, nekünk már csak a lerágott csontszilánkok maradtak. Továbbra is kérdés azonban, hogy mit tekintünk kincstári vagyonnak? No ezt már nem definiálja az alkotmány. Az elvtársak eldöntik, de ugorjunk egyet:

- Az állam adóssága nem nőhet jobban, mint az infláció. Azt javasolják, hogy az új alkotmány utaljon arra: az országgyűlés fenntartható, az európai uniós szabályokkal összhangban álló költségvetést fogad el. A büdzsével kapcsolatban azt is kimondanák: ha a költségvetést a pénzügyi év március 31-ig nem fogadja el, a köztársasági elnök feloszlatja a parlamentet.

Húú, nehéz ehhez bármit hozzáfűzni, ugyanis ez a javaslat „nesze semmi, fogd meg jól”. A költségvetés további harmonizációja az uniós jogszabályokkal minden bizonnyal EU birodalom erősítését tűzi ki célul, de nagyon homályos a megfogalmazás. Az államadósság maszlag jó lehet arra, hogy Orbán a jó nép képébe vágja: kell a megszorítás, ellenkező esetben alkotmányellenes a költségvetés. Az utolsó mondat inkább demagóg, vagy úgy is fogalmazhatnék, hogy „álszankció” szerepet tölt be, mint valós tartalmat.

- az Állami Számvevőszék és a Magyar Nemzeti Bank elnöke felelős minden mulasztásért, törvényellenes eljárásért, amit maga követett el, vagy amiről bár tudomása volt, de nem tájékoztatta róla az országgyűlést. Az MNB nem fogadhat el utasítást a kormánytól vagy - az Európai Központ Bank kivételével - az Európai Unió intézményeitől - ezt a rendelkezést is beépítenék az új alkotmányba.

Nekem erről a javaslatról egyből az jutott eszembe, hogy szegény Drábik biztos vérnyomáscsökkentőt vett be, mikor ezt meghallotta. Drábik minden előadásában hangsúlyozta, hogy az MNB egy egyszerű feles törvénnyel visszaállítható a magyar nemzet érdekeit szolgáló intézménnyé, a Fidesz azonban ezt a problémát is megoldja. A pénzügyi szuverenitásunk visszaszerzésére irányuló bármely jövőbeni kísérlet végleg halálra van ítélve. A mostani demokratikus játszótér homokozójában egész biztosan. Aztán itt az ÁSZ.
Az ÁSZ-nak felelni kell minden mulasztásért, törvényellenes eljárásért, de kérdem én, mi van az ÁSZ által feltárt privatizációs, és vagyonkezelési visszaélésekkel? Az ÁSZ a vagyonkezelőt (MNV) megalakulása óta bírálja, a részvényesi joggyakorlónak pedig már többször javasolta a szükséges felelősségre vonást azokkal szemben, akik miatt az MNV Zrt. éves beszámolóinak törvényessége, hitelessége, a felelősség megállapítása nem volt biztosított. Eddig azonban felelősségre vonás nem történt, és nem is fog. Szegény megvezetett szavazók komolyan elhitték, hogy elszámoltatás lesz ebben az országban?
Akkor ez az új alkotmányba tervezett passzus kinek is jó megint?

- A Jobbik a munkacsoportban azzal az előterjesztéssel élt, hogy a bíróságok a Szent Korona nevében hirdessenek ítéletet, ezt azonban a többi frakció nem hagyta jóvá.

Ennek részben örülök, mert ez, amit itt új alkotmányként körvonalaznak, köszönő viszonyba sincs a Szent Korona értékrendjével, így egy korrupt bíró ne merje szájára venni a Szent Korona nevét, mikor pl. Budaházy Gyurit elítélik.

A pártok delegáltjainak lehetősége volt 5-5 külső szervezetet is bevonni az alkotmányozással kapcsolatos javaslatételt illetően. A Jobbik részéről az egyik ilyen a HVIM volt. Nem volt hosszú életű az együttműködés, mert egy e-mail végére beszúrt Szálasi-idézet miatt kizárta a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalmat (HVIM) az új alkotmány előkészítési munkájából az ezzel foglalkozó parlamenti bizottság. Az LMP ezt így kommentálta:

„az alkotmányt megalkotó értékközösségbe nem férnek be a hungarista nézetek, ezért pártja a kizárás mellett van.”

Hát itt tartunk. A Jobbik nemzeti érzelmű megvezetett tagjai újra és újra szembesülni fognak vele, hogy jelen pillanatban nem tényezők a hazai politikai palettán. Minden javaslatukat lesöpri a Fidesz az asztalról. Tudják jól, hogy egy színházi játék részesei, és bár tehetnek egy-egy erőltetett mozdulatot saját erőből, végül be kell látniuk, hogy csupán marionett bábok, melynek köteleit az új világrend elkötelezett hívei szorosan tartanak a kezükbe.

Az összegző munkacsoport november 30-ig alakítja ki a koncepció egységes szövegét, s ezt tárja majd az országgyűlés elé a bizottság december 15-e után. Érdekes, hogy megint karácsony előtt akarnak egy fontos törvényt átnyomni. No nem a szavazás végkimenetele miatt, hanem azért mert a közvélemény sokkal inkább a karácsonyi vásárlási tébollyal lesz elfoglalva (már akinek még jut rá), mintsem a feje fölött épülő új világrend totális diktatúráját támogató Orbán féle nemzeti mázzal leöntött tákolmányával.

Kraft

55 megjegyzés:

  1. Teljesen egyetértek veled, Kraft.

    2011 első felében Orbán lesz az EU soros elnöke. Tudjuk, hogy ő mennyire támogatja a nemzet-ellenes és neo-liberális "liszabonni szerződést", tehát az Orbán uniós elnöksége várhatóan sok magyar ember számára fényt deríthetne Orbán valódi arcára. Csak hogy közben itthon ugyanaz a periódus (2011 első fele) az Orbán által előre "szentkoronás" pecséttel ellátot alkotmánykörüli vitákkal lesz kitöltve, ami szépen el fogja téríteni a magyar ember figyelmét Orbán liszaboni szerződéses uniós tevékenységeiről.

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  2. Egyébként Orbán és az amerikai főbíró Kennedy nem igazán rezgésfázisban vannak. Kennedy egy tipikus amerikai konzervatív republikánus, aki pl nem kedveli a homoszexualitást, támogatja a halálbüntetést és a szabad fegyverviselést (amit az amerikai alkotmány garantál). Kennedy tehát teljes ellentétben van a Soros-féle "nyitott társadalom" elvekkel, amiket Orbán hűségesen szolgál.

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  3. Mózes szép lassan elérünk odáig, hogy már minden alattomos törvény módosításhoz. legyen az alaptörvény, valami elterelő manőver is szükséges.
    Az agymosást és az elterelést pár fokozattal feljebb kell kapcsolni, mert veszélyesen növekszik a gondolkodni tudó emberek száma.

    Aztán ha már végképp nem lehet kordában tartani a benszülötteket, akkor kivillan az új világrend vámpírfoga.
    2011-ben a Fidesz egyre nagyobb népszerűségcsökkenéssel számolhat, nyilván nem véletlenül. Egy majdnem stagnáló GDP mellett tartani kell a 2,8%-os hiánycélt. Ez csak egy módon lehetséges.

    Mózes az amerikai alkotmány példája szerintem nálunk 2 irányú fegyver lenne. Egy ilyen távvezérelt igazságszolgáltatás mellett nem biztos, hogy szerencsés lenne bevezetni a halálbüntetést. Szerintetek hány cigány lenne "hivatalosan" kivégezve? És hány Budaházy Gyuri?

    A fegyverviseléssel majdnem ugyanez a helyzet.

    Hogy egy jót is írjak az új alkotmány tervezetéről: bele szeretnék venni, hogy házasság csak férfi és nő között jöhessen létre. Egyet lehet érteni vele, de a problémák nem itt kezdődnek.

    Kraft

    VálaszTörlés
  4. Kraft, ami a házasságot illeti, ez is csak duma. Biztosan tudom, hogy ha bár -ahogy mondod- csak ffi és nő lehetnek házastársak a tervezett alkotmány szt- az is szerepel a menün, hogy a házastársakhoz hasonló jogokkal rendelkezzenek az élettársak, akik viszont lehetnek azonos neműek is. Cseles, mi? az egész "új világrend" vagyis sorosos "nyitott társadalom ilyen cselekből áll: első látásra szép és jó, de a valóságban nemzet-ellenes, család-ellenes. Istentelen és pénz-centrikus, mint amilyen a liszaboni szerződéses rendszer.

    Ami a halálbüntetést illeti, persze hogy nem mindegy milyen politikai rendszeren belül van bevezetve. A fegyverviseletről pedig saját tapasztalatból tudom, hogy ez egy jó dolog, ugyanis sokáig Svájcban éltem, ahol otthon tartottam a rohampuskát, a pisztolyt és a lövedékeket, mint minden más svájci katona és ha elég ritkán törnek be a "norvégok" a svájci otthonokba, nincs is igazán sok visszaélés a fegyverekkel.

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  5. Borzalmas ez az egész.
    Jól kifundálták!
    A tetejére meg rárakják a Szent Koronát, mint díszes tökfödőt, hogy egy undorító alakot idézzek.
    Mivel a magyarok nem tudják mi az eredeti Szent Korona Tan, be is veszik.
    Ezért hagyták futni a Halász féle,az MSZ féle stb. verziókat, mivel ezek tulajdonképpen, igaz pártok nélküli, de demokratikus választáson alapuló tákolmányok.

    Misi

    VálaszTörlés
  6. Na és akkor mit szóltok az alábbi web laphoz???

    http://kiralyiudvar.lapunk.hu



    Olvashatjátok a SzT Korona Alkotmányát, sőt Őfelsége I Levente Apostoli Magyar Király parancsát :

    Királyi parancsok:




    1.) - A Magyar Királyság: Nagy-Magyarország területeinek egyesítése a Jóisten segedelmével: intelligens és erkölcsös politikával; 100 %-os revíziót, mindent vissza! Az állampolgárság megadása, az autonómia előrelépés, de sokkal többre van szükség, a teljes egyesítésre! Erősítsük a Hatvannégy Vármegye Mozgalmat és a Magyarok Világszövetségét!







    2.) - A Magyar Népesség gyermekáldással növekedjen 25 millió főre a Kárpát-medencében!




    3.) - A Magyar Gazdaság növekedése GDP 800 Mrd euró/évre! Szerezzük vissza és erősítsük meg gazdasági szuverenitásunkat a Magyar tulajdon növekedésével; növeljük energetikai szuverenitásunk, biztosítsuk önellátásunk! A gazdaság és az élet legtöbb területén alkalmazzunk pozitív kommunikációt, mely elősegíti a fejlődést; elve a minden jó, de legyen jobb!





    4.) - A Budavári Királyi Palotát fel kell újítani, belső és külső királyi pompáját helyreállítani, átadni Őfelsége és a Magyar Királyi Udvar részére; az Országgyűlés Alsóháza biztosítsa és szavazza meg a Magyar Királyi Udvar éves költségvetését, ahogyan azt Nyugat-Európa királyságaiban szokás!




    5.) - Szerveződjön a Magyar Nemesség, alakuljon meg az Országgyűlés Felsőháza a Magyar Nemzeti Arisztokrácia tagjaiból! Magyarabb pártokat az Országgyűlés Alsóházába! A politika legyen erkölcsös!



    6.) - A Sándor Palota a Királyi Kancellária; a királyi kancellár legyen lojális Őfelségéhez a Királyhoz, legyen agilisabb, teljesítse gyorsabban a királyi parancsokat!




    7.) - A Szent Korona Tant fejleszteni kell és alkotmány szintre emelni, a királyság - mint alkotmányos monarchia - államformát az alkotmányban rögzíteni! Magyarország a Magyaroké!




    8.) - Európa gazdasága és népessége növekedjen, szerveződjön az európai arisztokrácia! Európa megfelelő vízkészletére fokozott figyelmet kell fordítani!



    9.) - Legyen a Magyar Nyelv a diplomácia világnyelve!







    10.) - Meg kell állítani a klímaváltozást, fenntartható környezetjobbító növekedésre van szükség! Az emberi élet védelme és a szeretet érdekében az emberiségnek össze kell fognia!


    Továbbá miert tárgyalt Orbán a nemesekkel, és miert lesz Jeruzsálem is a magyar Királyság része egy koncepció szerint. ?? meg médg ezer kérdés cikázik a fejemben, amit abszolut nem értek Pl miért van nagyon részletesen kidolgozva ez a honlap egy alkotmányos monarchia, királyság kikiáltása előtt? ( Matolcsy a Királyi miniszter Pl )

    Áldással
    fapipa
    Ti hogy vagytok ezzel

    VálaszTörlés
  7. Ez a Levente koronás csodabogár még viccesebb mint a Győzike só.

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  8. Ha tetszik, ha nem, egy dolgot tudomásul kell venni: Orbán az elmúlt 8 év alatt nagyon profi politikus lett.

    A Fidesz és köztük Orbán is nagyon jól tudta, hogy a közféra végkielégítése kapcsán hozott törvény alkotmányellenesnek lesz.
    Azt is jól tudta, hogy ez a törvény nagy népszerűségnek örvend a szavazóik de még a Jobbik szavazói körében is.

    A Fidesz remek alibit talált az ÁB hatáskörének csökkentésére, hiszen a közvélemény továbbra is kitart a végkielégítések megadóztatása mellett, amit egyébként más módon is meg lehetett volna tenni, de nem ez volt a cél.

    A közvélemény azt nem tudja, hogy a Fideszt baromira nem érdekli a végkielégítések megadóztatása, és lássuk be, ez elenyésző tétel a költségvetésben, ahhoz képest, ami nap-mint nap elhagyja az országot a "szivattyú" turbó fokozatán.

    Arra viszont remek lehetőség, hogy ezzel az ürüggyel tovább nőveljék a már eddig is jelentős méretűre duzzasztott, csak leplezett narancsdiktatúrát.

    Nem tudom mire készül Orbán, de ha így folytatja, akkor a saját sírját ássa, mert az ÁB hatáskörének csökkentése sokhelyen kibaszta a biztosítékot.
    Nyilván semmi nem történik ok nélkül, Orbán készíti elő a terepet valamihez, amit még nem látok át pontosan.

    Már csak a narancshályogosok nem látják, hogy itt nagyon nincs rendben valami.

    A Jobbik pedig lapít, mint az a bizonyos a gazban, és mindössze ennyit bírtak böffenteni:
    "nem meglepő és nem is elegáns"
    pont Volner szájából, akit többre tartottam ennél.

    VálaszTörlés
  9. Sajnos nem csak a narancshályogosok vakok, Kraft, szinte egyik párt szurkolói sem látják, hogy az összes párt ugyanabban a színdarabban játszák a rájuk osztott szerepeket. Egyelőre még hajlandó vagyok hinni, hogy a Jobbik kivétel, egyelőre...

    Az európai sátánisták atyja Aleister Crowley (1875-1947) szerint "We should have no compunction in utilizing the natural qualities of the bulk of mankind. We do not insist on trying to train sheep to hunt foxes or lecture on history; we look after their physical well-being, and enjoy their wool, and mutton. In this way, we shall have a contented class of slaves who accept the conditions of existence as they really are, and enjoy life with the quiet wisdom of the cattle." Vagyis: "Nem kell, hogy lelkiismeretfurdalásunk legyen attól, hogy a tömegek természetes tulajdonságait használjuk ki. Nem várjuk birkáktól, hogy rókavadászok legyenek vagy gondolkodjanak; gondoskodunk róluk és élvezzük az irhájukat meg a húsukat. Ha a rabszolga elégedett, elfogadja a sorsát az ökrök nyugodt bölcsességével." Ez a lényege annak az elitista társadalomnak, amit "új világrendnek" nevez Orbán. Ha ezt megértettük, akkor már sok mindent értünk.

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  10. Ide is beteszem :

    Ébredés :

    http://www.youtube.com/watch?v=4nQFiyULPes

    Hát ennyit erről!

    Egyébként érdekes infóra bukkantam "véletlenül". A kínai Shenzhenben az RFID gyártás nagy erőre kapott. Állítólag ottani személyazonossági igazolványokban már alkalmazni akarják a technológiát. Mindenféle személyes adat leolvasható akár észrevétlenül is rádió jelek segítségével az azonosító kártyáról.

    http://www.pr.com/press-release/225156

    Az RFID az tudjátok az a chip amit majd a bőr alá ültetve ellenőrizni tudnak mindenkit. :)

    Egy 2005-ös cikk erről :

    http://index.hu/tech/jog/tesco0128/

    Gulyás az adatvédelem jövőjét tekintve meglehetősen pesszimista álláspontot képvisel: "Tudjuk, hogy vesztésre állunk - előbb-utóbb chip lesz még a fülünkben is."

    Íme. A szép új világ és jövő már itt kopogtat az ajtón. Persze ebbe bele telik még egy pár év, mert a technológia azért még nincs teljesen kiforrva. De már most el kell gondolkozni azon, hogy a rendszert hogyan lehet kicselezni. :-)

    Mert ki lehet ;)

    Jó töprengést. Nekünk kell ezen töprengeni, hogy az unokáinknak legyen a kezében valami ez ellen a globalisztikus ágyrém ellen...

    Jó éjt! Szép álmokat!

    bukovinai

    VálaszTörlés
  11. Az Ébredésről

    Amennyiben a szokásos ezoterikus szövegtől eltekintek, és a megjelenítést nézem, az alábbi észrevételeket tehetem:
    A narrátor selymes hangja hadarva mondja a szöveget. Időnként újra és újra elismétel dolgokat. Nekem ezek olyanok, mint a vezényszavak, amiket a tudatomba akar sulykolni.
    A mondanivalóját nincs időm végig sem, gondolni!
    A képek, és a grafikák egy része az erőszakról szól. Bemutatja, vagy sulykolja? Lázít? El akar keseríteni?
    A másik rész egy ember grafikája sötét háttér előtt, a fényt szimbolizáló folytonos „áramlással”. Ha vezényszavas indulót kívánok megjeleníteni, kiváló. Megint a tudatomra való hatás? Ez is, erőszakos.
    Mondanivalója: emberek, ti vagytok a hibásak, mert nem döbbentek rá a bennetek rejlő lehetőségekre!
    Nekem nem tetszik, szerintem ez a videó a világkormány leendő fejének és az Antikrisztus eljövetelének az előkészítése. Majd ők, segítenek! Majd ők megadják Nekünk.
    Kösz, én nem kérem!
    Amúgy a szöveg egy része ezoterikus zagyvaság.

    Misi

    VálaszTörlés
  12. Szerintem egy másik videóról beszélsz!

    bukovinai.

    Van egy másik Ébredés is. EZT nézd meg amit betettem most. Ez nem az mint amiről te beszélsz!

    VálaszTörlés
  13. Igen Mózes az idézet elég találó erre, ami kis hazánkban is folyik.
    Szeretnék hinni a Jobbikban, de szerintem ez már kevés. A Jobbik maga kevés ahhoz, hogy állt parancsoljon a megbokrosodott fidesz bagázsnak.

    Az mszp és lmp már kilépett az alkotmányt előkészítő bizottságból, ami nem különösebben érdekel, de jobb lenne ha a Jobbik is így tenne. Eddig is csak szórakozott a fidesz a Jobbikkal, mint jólakott macska az egérrel, vegyék már ezt észre, és azt is, hogy milyen alkotmányozás ez. Ne adják ehhez nemzetrontáshoz a nevüket, érdemi munkát úgysem tehetnek.

    Kiváncsi vagyok meddig tart a fideszben a frakciófegyelem, mert ott is van egy két normálisabban gondolkodó ember, de egyelőre még többet veszít azzal, ha ellenszavaz, mintha szembeszállna a keménymaggal.

    Ez fordulhat a közeljövőben. Noha felcsúton nagyvonalakban ki lettek oktatva még választások előtt, mihez kell majd aszisztálniuk, de borulhat a bili. Azt sem gondolta volna senki még pár éve, hogy az mszp ide jut ahová.

    Az meg az év vicce volt, hogy gyurcsány tüntetésre buzdít a fidesz diktatúra ellen. Nem hiszem el, hogy lehet fokozni a hülyeséget, de lehet, mindig rádobnak egy lapáttal, gumicsont.
    Ez a mi kis szemétdombunk, de közben érdemes a világban is széttekinteni...

    Kraft

    VálaszTörlés
  14. Kraft, ami az mszp és az lmp kilépését illeti az alkotmányozásdiból, én ezt inkább úgy látom, mint amikor a fidesz kilépett a parlamenti munkából Gyurcsány idején: a fidesz akkor megjátszotta a nemzeti mártírt azzal, hogy "tiltakozásból" kilépett (azonban nem felejtette el tovább is felvenni a képviselőbéreket a semmiért), de valóban Pilátusz módján a fidesz csak mosta a kezét miközben szabad utat hagyott a rombolásnak. Ezt a rombolást akkor az mszp-t irányító szdsz végre is hajtotta a globalista és a cionista erők megbízásából, a fidesz pedig most nemzetmentőként jelenhetett meg a szavazók előtt akik megadták neki szent kétharmadot amivel szépen befejezi a "baloldali" kolegák által megkezdett nemzet-romboló munkát. Ilyen értelemben, jó jelt látok abban, hogy a Jobbik marad az alkotmányozásdiban, csak merjen is megszólalni: ez egy jó teszt lesz számára.

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  15. Mi meg leszünk a kisérleti nyulak. Végülis mindegy eddig is azok voltunk. HA a Jobbiknak nem lesz elég erős a hangja, akkor végük, mint a botnak.
    Ahogy te is írtad, jó ha átevickélik ezt a 4 évet.

    Nekem van egy jobb ötletem. Inkább várjuk ki a nagy "valamit". :-)

    Kraft

    VálaszTörlés
  16. Sajnos tényleg van egy nagyvalami, amit ki kell várnunk azért, hogy ez egy "normális" társadalom legyen. A Jobbik szerintem ha hatalomra is kerül csupán a jó irányba tudja majd állítani a magyar hajót, semmi több. Ahhoz, hogy a magyar társadalom egészséges legyen valaha, az embereknek belülről is meg kell változniuk. Erről egy egész könyvet lehetne írni, de azok, akik éveket töltöttek egy egészségesebb társadalomban (ol a német, svájci vagy osztrák társadalom), ezt általában meg is érzik miután hazajöttek. Persze gyakran nem merik elmondani, hogy betegnek találják a magyar társadalmat, mert akik mindin benne éltek, sokkal nehezebben veszik ezt észre. A magyar embernek újra meg kell tanulnia az önfegyelmet, a jól elvégzett munka örömét, a felelősségérzést meg ilyesmiket. A cigányoknak pedig rendkívül sok tanulni vaójuk van... Ez a nagyvalami nem fog gyorsan menni, kell hozzá néhány nemzedék még azután is, hogy egy nemzeti érzésű kormány átvette a magyar hajó kormányrúdját.

    mézesmózes

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  17. Kösz Bukó!

    Ez tényleg más, végig fogom nézni.

    Misis

    VálaszTörlés
  18. Mézesmózesnek igaza van : A Jobbik önmagában nem elegendő a változáshoz. Az embereknek kell megváltozniuk. Ezzel csupán egy probléma van : A háttárhatalom nagyon nagy erőkkel dolgozik ennek épp az ellenkezőjén :) Egyszóval sok a dolog.
    Szerte a világon vannak már emberek akik felismerték, hogy mi módon lehet ez ellen a háttérerő ellen küzdeni. A háttérhatalom se alszik közben és egyre furmányosabb eszközökkel kábítják az embereket. Mi azt szeretnénk, hogy ébredezzenek az emberek és változzanak meg, a hatalom viszont ennek az ellenkezőjében érdekelt : Hogy a népek minél butább, ostobább és sötétebb állapotban legyenek, mert akkor könnyű manipulálni őket. Vegyszerekkel, a médián keresztül, különböző társadalmi szervezeteken keresztül a tudományon keresztül az oktatáson keresztül minden olyan dolog segítségével ami a kezükben van próbálják a népek hülyítését fenntartani.

    20 éve készített erről John Carpenters egy filmet. "They Live" címmel. http://www.youtube.com/watch?v=dnE0gVAQwhE

    Eléggé rátapint a lényegre.

    Ez a film 20 éves. A helyzet talán fejlődik, de én a környezetemben nem igazán érzékelem ezt. De talán tényleg elindult valami. Egyre több az igazi civil szerveződés amiben a NWO ellen emelik fel a szavukat. Európában és amerikában is. Az internet miatt ezekről egyre többen tudnak értesülni. Kérdés, hogy meddig hagyják még az internet szabadságát ? Mert én tudok róla, hogy erre is vannak már tervek amik az internet cenzúrázásra készülődnek. http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_censorship

    De mint tudjuk a jövő nincs előre megírva - emiatt érdemes küzdeni és megtenni ami tőlünk telik...

    bukovinai

    VálaszTörlés
  19. Egyetértek, Bukovinai. A netet valóban nagyon szeretnék már leplombálni a birkák urai, pedofília-elleni harcra hivatkozva. Persze a pedofília legszörnyebb részét, amiben valódi emberek valódi gyerekeket gyilkolnak meg szadista "szertartásokon" vagy "snuff movie" forgatásokon (amiket aztán nagy pénzért forgalmaznak és persze nem a neten), arról bezzeg szó sem esik. A következő írásom erről fog szólni.

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  20. Kérlek, Bukó!

    Próbáld meg röviden összefoglalni annak a lényegét, hogy milyen módon lehet küzdeni az ellen, amit ez a hatalom el akar érni.

    Misi

    VálaszTörlés
  21. Kedves Misi,

    Röviden : Az embereket rá kell ébreszteni, hogy van ez a hatalom. Hogy mi a célja és milyen módszereken keresztül próbálja meg elérni amit akar. Utána, ha az emberek szembesülnek az igazsággal még mindig eldönthetik, hogy akarnak-e tenni ez ellen valamit vagy sem. Sok olyan ember van aki ismeri a tényeket mégsem tesz semmit. Inkább kihasználja a többi embert a saját anyagi és egyéb előnyei érdekében. Politikusok, papok, Civil szervezetek vezetői, szakszervezeti vezetők, stb. Tudják, hogy mi folyik mégse tesznek ellene semmit és az embereknek se beszélnek a LÉNYEGRŐL. Csak a saját céljaik fontosak. A tömeg meg "le van sz@rva". Az egyetlen út - mármint szerintem - hogy az embereknek felhívjuk a figyelmét arra ami körülöttük folyik.

    Az emberek pedig eldönthetik, hogy melyik kapszulát veszik be. A pirosat vagy a kéket. Ez egyéni joga mindenkinek. Van mindkét útnak következménye. Aki a nehezebb utat választja annak nem biztos, hogy szép nyugodt élete lesz... De ezt ne mi döntsük el. A mi dolgunk csupán annyi, hogy az embereket felvilágosítjuk a dolgokról. A döntés az övék...

    Ennél többet nem lehet tenni. Szerintem.

    Szívós és hosszantartó munka ez. Komoly elkötelezettség szükséges hozzá. A "hatalom" egyáltalán nem nézi jó szemmel az ilyen próbálkozásokat. Mindent megtesznek, hogy ne sikerüljön az emberek szemét felnyitni.

    Emlékezz : Jézus 2000 éve (kb) már ugyanezen az ügyön dolgozott. Próbálta felnyitni az emberek szemét. Sok mindent megpróbált. De nem eredménytelenül! Nincs előre megírva semmi. Erős hittel, kitartással elszántsággal és szívóssággal lehetséges eredményeket elérni.

    Amit tudunk megteszünk - a többit pedig bízzuk a JóIstenre. Mást nem tehetünk...

    bukovinai

    VálaszTörlés
  22. Ezt a videót a gyöngyösi jobbik portálján találtam :

    http://www.youtube.com/watch?v=_YnsdM2WqIQ&feature=player_embedded#!

    Nekem úgy rémlik, mintha néhány napja épp arról beszéltünk volna, hogy franciaország után a németeknél is "lesz valami". Szerintetek ez már az ?

    Nem tudom, de egy ideje szkeptikus vagyok és nem hiszek a véletlenekben.

    bukovinai

    VálaszTörlés
  23. @Bukovinai!

    Tökéletes, de a magam részéről tovább vinném.
    Végül is, szerintem itt az idők végén nem is az elit a fontos, hanem a mögöttes szellemi erő, a Gonosz. Európa 2000 éves uralma a világ felett egy olyan gondolkodáson alapult, amely a látható és láthatatlan (a kettő aritmológiája!) világot a lehető legnagyobb mértékig szétfeszítette, és a látható mellett foglalt tulajdonképpen állást. Az elit azt hiszi, hogy ő a kiválasztott Isten részéről (nem tudja, hogy hatalma a Gonosztól való) , hogy a materialistává lett tömeget irányítsa. A forma természetesen logikusan a diktatúra (Ortega: A tömegek lázadása!). Amennyiben az ember nem változik, tulajdonképpen nincs is más út.
    Ha az elit nem volna, a világ még egy – két ezer évig menne töretlenül ezen a helytelen úton.
    Olyan ez, mint, hogy Júdás nélkül nincs megváltás.
    A kegyelmi idő lassan lejár. Utána itt a Földön elszabadul az a pokol, amit az elittel közösen magunknak teremtettünk. Isten ebben az utolsó nagy megpróbáltatásban kivétel nélkül minden embertől külön – külön döntést vár. Vele, vagy ellene. A főleg az európai ember által a világra erőszakolt azonosság – ellentét logikából, ez következik. Szabadok vagytok, szól az Úr, saját élettörvényetek ítél felettetek.
    Isten mellett a voksot még az életünk odaadása árán is le kell tenni.

    Ui.:A chip megtagadása után, találkozunk az erdőbe, vagy legkésőbb a gyűjtő táborok valamelyikében?.

    Misi

    VálaszTörlés
  24. Misi,

    A chipelés még nem most lesz. Ismerem a technológiát (chipkártyákkal foglalaltoskodom) és még sok technológiai akadálya van. De pl ruhákba már volt chip beültetés (A Levis csinálta) Az se rossz ;-) Végülis arról NEM IS TUDSZ, úgyhogy védekezni ellene igencsak nehézkes...

    A dolog úgy működött volna, hogy a ruhákba belevarrták ezt a nyomkövető chipet - persze lopás ellen (mondták ők) - és amikor a pénztártól távoztál és fizettél a kártyáddal, akkor a nyomkövető azonosítóját egy adatbázisban párosították volna a kártyáddal. Így a ruha alapján ami az emberen van lehet következtetni rá, hogy ki lehet az. (Persze, ha ajándékba vetted, akkor ez nem működik)
    végül a civil mozgalmak heves tiltakozása miatt nem terjedt el. De próbálkozás már volt rá.

    Ennek a chipelés elleni mozgalomnak már komoly előzménye van. Csináltak már házi chip-keresőt (amivel fel lehet deríteni a láthatatlan chipeket és ki lehet olvasni belőle , hogy milyen adatot tartalmaznak) stb. Azt is kitalálták már, hogy hogyan lehet hamisítani a chipeket, stb.

    Mint mondtam még komoly technológiai lyukak vannak a rendszerben. De a civil mozgalmak nem alszanak. Nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy azért ne legyen olyan könnyű az elit dolga. emiatt ezt egyelőre még nem fogják bevezetni.

    Különben nagyon sok ugynevezett mozgalom van már amelyek különböző dolgok ellen dolgoznak. Sajnos ezek általában egymástól teljesen elszigetelten működnek és egymás munkájáról mit se tudnak. az egy szép feladat lenne, ezeknek a mozgalmaknak a munkáját összehangolni. ennek viszont olyan veszélyei vannak, hogy ha egy helyen lennének ezek akkor könnyű lenne a nyomára bukkani és kiiktatni őket. Lehet, hogy ennek így kell lennie. Különálló csoportok végzik a saját tevékenységüket és így az elitnek nehéz dolga van. Mindenki mellé nem állíthat titkosrendőrt. Ha nem szervezetten működnek ezek akkor a szervezetet se lehet bomlasztani. Csak egy tömeget lehet irányítani és manipulálni. Egyéneket akik önálló gondolkozásra képesek és egyedül is tudják, hogy mi a dolguk csak egyenként lehet likvidálni.

    A gyüjtő táborral kapcsolatban annyi, hogy nem biztos, hogy az a helyes. Ha én egy gyüjtőtáborban végzem akkor az unokámnak ki fogja ezeket a dolgokat elmesélni ? Én nem ismerhettem a nagyapámat és apám se (ő az apját se) Nagyon nehéz úgy indulni ebben a hazug világban, hogy nincs melletted egy bölcs nagyapa aki figyelmeztetne rá, hogy manipuláció áldozata vagy. Ha kiírtják az összes értelmes embert akkor a jövő nemzedékének tényleg annyi! Úgy fogják hülyíteni őket kezdettől fogva ahogy akarják. Majd azt mesélik nekik, hogy a nagyapja egy rohadt terrorista volt és embereket ölt. Oda kell figyelni, hogy mit döntünk. A jövő rajtunk múlik. Ha rosszul döntünk, akkor a következő generációnak nem lesznek hőseik csak terroristának hazudott őseik. A fiainkat és az unokáinkat ki kell képezzük, hogy helyesen élhessenek és ne dőljenek be a hatalom hazugságainak. Az elit nagyon keményen elbánt velem. (életem nagyrészét hazugságokon alapulva éltem) Az én bosszúm az lesz, hogy az unokáimból olyan rafinált és ravasz ellenállót faragok, hogy ihaj-csuhaj! Úgy ki lesznek képezve, hogy jobbat kívánni se lehet. De már a fiam és a lányaim se vesznek be minden etetést amit a média próbál beadni nekik.

    bukovinai

    VálaszTörlés
  25. Kedves bukovinai!

    Azt nem tudhatjuk, hogy mire képesek már, chip ügyben. Mit oldottak már meg az elit titkos kutató bázisain. Az első generációs chipek már benn vannak emberekben, most még önkéntes alapon.
    Mexikó (2003)
    http://www.sg.hu/cikkek/28373/mexikoba_megerkezett_az_emberi_testbe_ultetheto_mikrochip
    Kanada, Vancouver (2006)
    http://www.sg.hu/cikkek/41913/chipeket_a_bor_ala
    Azóta vajon hol tartanak?

    Egyéni és csoportos „ellenállás”.
    Nem hiszek ebben az ellenállási formában.
    Hidd el az Új Világrend kialakításánál mindezt, számításba vették. Az életben maradás feltételeinek használatát, biztosan úgy fogják berendezni, hogy kiszűrjék a „lázadókat”. Az életszükségleteid megteremtésében nekik fogsz szolgálni. Az, hogy erről mit gondolsz magadban, az őket már most sem érdekli.

    Szerintem, egyetlen út járható, ami esetleg sikerre vihet. Esetleg! Egy teljes ország un. kicsúszása, mivel vannak alternatív utat járó nagy országok. Most tavasszal volt egy lehetőségünk. Hogy lesz-e még, nem tudom.
    Én így látom.

    Misi

    VálaszTörlés
  26. Kedves Misi,

    Egyet ne felejts el! A "rendszert" nem az elit működteti! Az elit nem képes erre. A rendszert is "rabszolgák" működtetik. Amennyiben az u.n. "ellenállás" be tud épülni a működtető szervezetbe nagyon nagy mozgástere lesz.

    Gondold végig! A rendszer üzemeltetőivé kell válnia az ellenállóknak. Így annyi rést ütünk és hagyunk a védelmi hálón amennyit akarunk.

    Csak így tudunk eredményesek maradni. Ha beépülünk a rendszerbe és szerves részévé válunk és az ellenőrzést belülről alakítjuk.

    A technológiát működtetni is kell, ahogy a karhatalmat is. Van lehetőség a beépülésre.

    De ha van jobb ötleted mondd el!

    Üdv!

    bukovinai

    VálaszTörlés
  27. Szia bukovinai!

    Hát ebben nem hiszek.
    A rendszerben a rabszolgák irányítottan dolgoznak, végrehajtanak. Az irányítók, akik valójában működtetik és ellenőrzik a rendszert,
    a hálózatok.
    Oda nehéz beépülni. Ismerni kell az egész szervezetet és átlátni a működését, ahhoz, hogy bármit is el tudj érni. A baj ott kezdődik, hogy az egész informális. Azt se tudod kihez menjél. A hálózatok egyébként egymást is ellenőrzik!
    Na meg, kinek van kedve ilyesmihez?

    Misi

    VálaszTörlés
  28. A "rendszernek" vannak olyan "tűzfalai", amin csak azok juthatnak át, akiket maga a rendszer termel, vagyis akik ha bár agyilag jól működnek, szellemileg/lelkileg totál zoknik. Ha mégis bejut egy igaz ember a rendszerbe, vannak olyan mechanizmusok, amik onnan ki is iktatják.

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  29. Szewasztok!

    Megvallom őszintén szeretek néha ide felnézni, mert sok értelmes beszélgetést olvashatok, amiből még okulni is lehet. örömmel tapasztaltam, hogy ideszoktak a normálisabb régi postafanok és az értelmet képviselik. De mikor buksi lemegy postába (alfába), ismét elmegy a kedvem mindentől. Látszik, hogy aki nem képes szabadulni a postaszarról az be be hallucinál dolgokat. Javaslom a földön járást és ha az már megy, akkor talán el lehet majd kezdeni valamiféle nemzeti együttműködést, szervezkedést, vagy ellenállást. de amíg a föld felett repkednek sokan, addig esélyét sem látom.

    VálaszTörlés
  30. @mézesmózes!

    Jól megfogalmaztad!
    Nemcsak, hogy kiiktatják, de egzisztenciálisan is ellehetetlenítik. Pl. Czike László, akit pedig ők választottak és hívtak meg, de nemet mondott.
    Az út nem járható!

    Misi

    VálaszTörlés
  31. Sztem csak egy út van, az pedig még sok szenvedésen keresztül fog vezetni mielőtt végre igaz emberek kezében lesz az ország sorsa. Időben viszont nem biztos, hogy sokat kell még várnunk, mert a szenvedés gyorsan fokozódhat.

    Sztem az a legvalószínűbb most, hogy vagy a társadalmi káosz fogja hamarosan végig söpörni a nyugati világot vagy egy harmadik világháború. Ha 2012-ben nem lesz újraválasztva Obama az USA-ban, a következő elnökük sztem azzal lesz megbízva, hogy kirobbantja a háborút a nyugat és a kelet közt vmikor 2013-15 táján, ameddig még egy nagyon jelentős technológiai előnnyel bír az amerikai hadi gépezet Kína és Oroszországgal szemben. Egy ilyen háborúban egéyzen valószínű, hogy az emberiség jó része elpusztulna, aminek egyébként előre örvendeznek a globalista elitek nyugaton.

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  32. Gabsi :

    Te örülsz neki, ha így hívnak ? Mert én nem örülök neki, hogy egy kutya nevén szólítasz meg. Nem vagyok a kutyád nemigaz ? HA tudsz emberhez méltóan is megnyilatkozni akkor meghallgatom az elképzeléseidet az ellenállásról vagy a szervezkedésről.

    A kedvedet meg ne szegje semmi, főleg az ne, hogy én miket írkálok ide.

    Misi és Mézesmózes. Én elmondtam egy tervet. szerintetek ez nem jó. Rendben. Akkor halljam a ti terveiteket. Hogy fogjátok megállítani ezeket a gyerekeket gyilkoló vagy azokkal fajtalankodó elmebetegeket ? Mi a terv ? Mert gondolom van terv. Nem nézitek tétlenül ami történik.

    Tegnap megnéztem a 12 dühös ember című filmet. ajánlom mindenkinek, mert nagyon jó. Pont arról szól, hogy hogyan küzd valaki az értelmetlenség ellen. Hogyan lehet emberek elméjét megvilágítani és jobb belátásra bírni.

    bukovinai

    VálaszTörlés
  33. Jól mondod Mózes!

    Bár én egy kicsit másképp látom, de egyben igazat adok. Igen, lesz háború, méghozzá 1-2 éven belül. Szerintem Izrael kilövi Ahmedizsenad-ot, amivel az összes arab államot magára haragítja és abból lesz a háború.

    VálaszTörlés
  34. Számomra nincs terv, bukinai. Sztem hagyni kell, hogy magától elrohadjon a rendszer, ami vagy hamarosan be fog következni vagy csak sok év múlva. Ez vagy általános társadalmi káoszt jelent vagy háborút de mindenképpen sok szenvedést. Sztem nem ússzuk meg szárazon semmiképpen sem, ehhez túl el szaporodtak mindenütt a lelketlen árulók és túl nagy hatalomra tett szert egy bizonyos bankárkaszt nyugaton. Ne legyen igazam.

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  35. Mézesmózes : ennyi erővel nemsokára itt a menetrendszerű pulzálás ami a tejút közepéből fog jönni és olyan körülményeket teremt majd a kozmikus por amitől beindulnak a napkitörések, hogy örüljünk, ha azt valaki a földön egyáltalán túléli és nem tűnünk el globálisan a nagy süllyesztőbe.

    Ennyi erővel : éljünk a mának, hisz a holnap eléggé bizonytalan. Ráadásul több jel is arra mutat, hogy hamarosan történnie kell "valaminek" :-) A Yellostown is már vagy 600000 éve nem tört ki úgyhogy annak is lassan itt az ideje. (Tudtad, hogy már sült halak úszkálnak az egyik tóban és a park egy részét lezárták a látogatók elöl ?) (A 2012-ben is ezt filmesítették meg)

    Na mindegy. én nem szeretek ölbe tett kézzel ülni és várni, hogy "majd minden úgyis megoldódik".De ez legyen az én problémám.

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  36. Izrael és az USA együttesen vagy sehogy, Moto. Izrael egyedül nem képes rá technikailag, az USA-ban pedig az Obama kormány nem hajlandó rá. Ezért lesz sorsdöntő az emberiség számára a következő US elnöki választás.

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  37. Bizony buko, az a bizonyos "kozmikus por" is lehet egy fontos tényező a jövendő eseményekben. Talán írok is valamit erről legközelebb.

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  38. Bocs Bukó igazad van! mentségemre szolgáljon, hogy megszokásból neveztelek úgy, de ezennel leszokom róla!

    Mózi!

    Úgy gondoltam én is Izrael+ USA együtt. méghozzá az atom reaktorok miatt. Mint tudjuk, az csak mese habbal, hogy Irán nem akar atombombát előállítani. már nem merik elkapkodni, int Irakkal szemben, de amint tudnak, vagy kreálni tudnak hiteles bizonyítékot a zsizsik, azonnal kilövik Ahmenidezsádot és ez nagy hiba lesz. De szerencsére akkor és ott, Izraelnek be is fellegzett. Csak mit csinálunk majd a hazánkba beözönlő sok zsiráffal, azt még nem tudom. Addigra fel kéne készülnünk egy komolyabb ellenállásra, különben vége Magyarországnak is! Ez a véleményem.

    VálaszTörlés
  39. Moto : Rendben.

    Mózes : Engem érdekelne az összefoglaló a porral kapcsolatban. amit eddig olvastam róla az nem valami bíztató...

    VálaszTörlés
  40. Moto, rövid leszek és lényegretörő.
    Magyarországnak már most is vége van. Papíron még létezünk, az országhatáraink megvannak, de ennek már nincs jelentősége. Megnézed a demográfiai mutatókat, a nem létező gazdaságunkat, a nem létező függetlenségünket, és nem nehéz kikövetkeztetni belőle a végeredményt.
    Nem kell ide se zsidó, se kínai, kiírtjuk mi magunkat. Persze itt most oldalakat lehetne írni, hogy miért így alakult, de már nincs jelentősége ennek sem. A jövő sokkal érdekesebb, mint a múlt, és a jövőt lehet befolyásolni, a múlton meg csak elmélkedni.

    De tovább megyek a Föld nevű bolygó sorsa is meg van pecsételve, ha minden így megy tovább, ahogy most: ergo "valami nem szokványos dolognak" történnie KELL.

    Kraft

    VálaszTörlés
  41. Helló Kraft!

    Tudom, hogy rossz idők járnak a magyarokra, de ez már így van pár 100 éve. nem csak azért hiszek Magyarország feltámadásában, mert elfogult vagyok, hanem mert mi vagyunk a földkerekség legősibb népe. ha ennyi idő alatt nem irtódott ki a magyar, akkor az már nem is fog. Arról nem beszélve, hogy isten kiválasztott népe vagyunk, de még a Szűz anya is oltalmát is élvezzük. de van még pár dolog ami mellettünk szól, ezért én optimista vagyok.

    VálaszTörlés
  42. @bukovinai!

    Amit, mózes elmondott az, az én álláspontom is, a gyakorlatban. Ismeretlen, névtelen ellenséggel nem lehet fölvenni a küzdelmet. Nem is érdemes, mert ők mind bábok, a Gonosz bábjai.
    Most az egész emberiség a keresztre kerül. Már így is a vállunkon. Vigyük örömmel, segítsünk Neki! Ő nem állt ellen, pedig megtehette volna. Nem kell ellenállni! Az ellenállás, a mostani helyzetet hosszabbítja meg. Istent nem hinni kell, Istent élni kell. Rendszeres ima a saját szavaiddal, a családoddal, akár a barátaiddal. Apró jó cselekedetek. Pl. mint Moto, amikor az előbb rögtön magába szállt. Rendszeresen olvasni az evangéliumokat. Aki vallásos, gyakorolja buzgón. Ki melyikben született. Felajánlani mindent engesztelésül, azokért, akik a sötétben tévelyegnek. Menteni, segíteni, akit csak lehet. A legapróbb is méltó a felajánlásra. Mindent fel kell ajánlani, legfőképpen önmagadat. Minden, akár villanásnyi gondolat, ami hozzá száll „felköti” a Földet. A Föld már a megsemmisülés szakadékában lóg. Azért nem esik bele, mert vannak, akiknek életáldozata fenntartja.
    A többit Reá kell bízni, jobban tudja mit és mikor. Az üzenetek többször fölhívják a figyelmet arra, hogy ne foglalkozzunk az időpontokkal. Már csak azért sem, mert pl. Teréz anya halála előtti látomása máris módosult, a folyamatos engesztelések hatására. Nincsenek fix időpontok, mert minden Tőlünk függ.
    Nemsokára jön egy nagy segítség, mindenki „meglátja” lelke állapotát. Akik próbálnak Vele élni, borzasztó nagy örömöt fognak érezni. Aki a sötétből ocsúdnak, nagy lelki válságba kerülnek. Az emberiség nagyobb része meg fog térni. Nemrég olvastam valahol, hogy Izrael fiai is.
    Akkor kell majd igazán segíteni, hogy ne essenek majd az eljövendő Antikrisztus csapdájába, mert azután már késő lesz. Az Antikrisztus a pápa trónjára fog ülni, de lesznek hű papok. Újból megyünk a „katakombákba”! A Szentáldozásért sokan meg fognak halni. Erre is fel lehet készülni. Kérni az Urat, hogy a döntő percben a helyeset cselekedjük. Ne feledd, hogy valójában nincs halál, mert az a létezésre nyíló kapu.
    Az Égiek nem viccből adták a látomásokat Jánosnak, Patmosz szigetén!
    Misi

    VálaszTörlés
  43. @bukovinai!

    Amit, mózes elmondott az, az én álláspontom is, a gyakorlatban. Ismeretlen, névtelen ellenséggel nem lehet fölvenni a küzdelmet. Nem is érdemes, mert ők mind bábok, a Gonosz bábjai.
    Most az egész emberiség a keresztre kerül. Már így is a vállunkon. Vigyük örömmel, segítsünk Neki! Ő nem állt ellen, pedig megtehette volna. Nem kell ellenállni! Az ellenállás, a mostani helyzetet hosszabbítja meg. Istent nem hinni kell, Istent élni kell. Rendszeres ima a saját szavaiddal, a családoddal, akár a barátaiddal. Apró jó cselekedetek. Pl. mint Moto, amikor az előbb rögtön magába szállt. Rendszeresen olvasni az evangéliumokat. Aki vallásos, gyakorolja buzgón. Ki melyikben született. Felajánlani mindent engesztelésül, azokért, akik a sötétben tévelyegnek. Menteni, segíteni, akit csak lehet. A legapróbb is méltó a felajánlásra. Mindent fel kell ajánlani, legfőképpen önmagadat. Minden, akár villanásnyi gondolat, ami hozzá száll „felköti” a Földet. A Föld már a megsemmisülés szakadékában lóg. Azért nem esik bele, mert vannak, akiknek életáldozata fenntartja.
    A többit Reá kell bízni, jobban tudja mit és mikor. Az üzenetek többször fölhívják a figyelmet arra, hogy ne foglalkozzunk az időpontokkal. Már csak azért sem, mert pl. Teréz anya halála előtti látomása máris módosult, a folyamatos engesztelések hatására. Nincsenek fix időpontok, mert minden Tőlünk függ.
    (folyt.)

    VálaszTörlés
  44. @bukovinai!

    Nemsokára jön egy nagy segítség, mindenki „meglátja” lelke állapotát. Akik próbálnak Vele élni, borzasztó nagy örömöt fognak érezni. Aki a sötétből ocsúdnak, nagy lelki válságba kerülnek. Az emberiség nagyobb része meg fog térni. Nemrég olvastam valahol, hogy Izrael fiai is.
    Akkor kell majd igazán segíteni, hogy ne essenek majd az eljövendő Antikrisztus csapdájába, mert azután már késő lesz. Az Antikrisztus a pápa trónjára fog ülni, de lesznek hű papok. Újból megyünk a „katakombákba”! A Szentáldozásért sokan meg fognak halni. Erre is fel lehet készülni. Kérni az Urat, hogy a döntő percben a helyeset cselekedjük. Ne feledd, hogy valójában nincs halál, mert az a létezésre nyíló kapu.
    Az Égiek nem viccből adták a látomásokat Jánosnak, Patmosz szigetén!

    Misi

    VálaszTörlés
  45. Kraft : ráadásul mi (az emberiség a földdel együtt) csak egy porszem vagyunk az Univerzumban. Sokkal jelentéktelenebbek, mint azt sokan gondolják(gondolnák)

    http://www.youtube.com/watch?v=17jymDn0W6U&feature=player_embedded

    http://www.youtube.com/watch?v=HEheh1BH34Q&feature=related

    "Odakint" történik "valami" és mi már sehol se vagyunk...

    Csak köhint egyet egy nagyobb csillag a közelben és ... annyi. Nyomunk se marad. Semmi.

    Legalábbis fizikai síkon. Mert ugye a lélek örök és halhatatlan - mondják a bölcsek.

    De nyugalomra ad okot, hogy már egyre több tudós állítja, hogy a "véletlenszerű élet-keletkezés" elmélete egyre gyengébb lábakon áll és valamiféle nagyobb intelligenciának lennie kell, mivel a dolgok tervezettnek tűnnek egyáltalán nem véletlenszerűeknek. Úgyhogy fel a fejjel! :D

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  46. Kedves Misi,

    Egy kis lélekmelegítő neked :

    http://www.youtube.com/watch?v=wYuwLcI-gcM

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  47. Igazatok van, végülis a reménynek kell meghalni utoljára ez tiszta sor.
    Sokat elmélkedtünk Mózessel, hogy mik lehetnek a közeljövő történései, de nem lehet egyértelműen megmondani, nagyon sok szálon pörögnek az események.
    A legprecízebb terveket is áthúzhatja, egy nem számított esemény.
    Tudjátok, ember tervez...

    Ettől függetlenül még azt érzem, hogy a forgatókönyv szerint történnek az események, a sötét erők diktálnak, és még fognak is véleményem szerint egy darabig.

    Amikor a Föld végéről beszélek, akkor inkább arra gondolok, hogy az emberek által lakható Föld vége fog bekövetkezni. Attól, hogy ember nem lakja ezt a bolygót, még köszöni szépen jól van. A függőségi viszony köztünk nem kölcsönös.
    Csak nekünk van szükségünk a Földre.

    Erre most jó példa a kiömlött vörösiszap. A Földnek ez nem tényező, de ennél sokkal nagyobb katasztrófa sem, ellenben az embernek igen...

    Moto én nem tudom, hogy kiválasztott nép vagyunk-e vagy sem, azt sem, hogy a legősibb, de egyet tudok:
    semmelyik népnél nem vagyunk alávalóbb, ez egész biztos.
    A XX. században végleg megpecsételődött a sorsunk, ha nem tudunk erről a pályáról letérni, akkor tényleg csak a remény marad nekünk, semmi több...

    Kraft

    VálaszTörlés
  48. Sziasztok,

    olvasgatom itt a hozzászólásokat, és csak ámulok..
    Köszönöm mindenkinek, hogy valóban élvezhetővé vált ez a blog!

    Kraft,

    nemrég olvastam egy írást valahol, amiben az író arról beszél, hogy egy társadalom életképességét a 100 felnőtt férfira eső fiú gyermekek aránya határozza meg.
    Az elmélet szerint, ha 100 férfira 80-nál kevesebb 18 év alatti fiú gyerek jut egy nemzetben, az a nemzet a kipusztulása felé halad. Nem emlékszem pontosan, de Magyarországon jelenleg ez a szám 40 körüli, a harmada annak is "kisebbségi".
    Iránban ez az index több mint 400. Lehet gondolkodni..
    Sajnos Kraft igazat adok neked, a magyarságnak lassacskán lehet húzni a lélekharangot...

    VálaszTörlés
  49. Moto :

    Nem a hazánkba beáramló Izraeliek ellen kell felkészülni. Ezek mit sem sejtő ostobák. A naCIONalisták ott maradnak és elhalnak a "szent háborúban". Ez a globalista elit érdeke is. Cionistákra sincsen már szükség. Az elit nem pusztán zsidókból áll. Kínaiakból, Japánokból, Koreaiakból, stb. Nem a zsidók ellen kell küzdeni, hanem a világkormányos törekvések ellen. Amiben az orosz és a kínai vezetés ugyanúgy benne van! Csak egy megtévesztés amit művelnek.

    A kínai pénz-elittől nem várhatsz semmi jobbat mint a Rotschildéktól. Ezek egy követ fújnak. Összeszövetkeztek, hogy minket leigázzanak. Majd később lehet, hogy lesznek harcok a hatalomért egymás közt, de a lényeg, hogy ők az ellenség és nem azok akiket ide küld az elit. Azok kis emberek. Legtöbbjének fingja nincs semmiről. Ugyanolyan kómában élnek, mint sok honfitársunk. Nem ellenük kell harcolni, sőt. Inkább fel kell őket is ébreszteni. Mellénk kell állítani őket. Szövetkezni kell velük.

    Az antiszemitizmust azért találták ki, hogy embereket egymás ellen fordítsanak. Zsidókat a nem-zsidók ellen. ahogy a cigány-gyűlöletet is sikeresen fel tudják éleszteni ha akarják. Vannak nemzetiségi ellentétek,de ezeket félre kell tenni, ha akarunk valamit csinálni a globális elit ellen.

    Ha a bibliából indulunk ki, akkor Noé volt az ősapja mindenkinek. akkor ? Mindenki "testvér" a néger, a kínai a cigány a zsidó és mindenki. De ha nem abból indulunk ki, akkor is. A lélek örök. Lelkeknek kell összefogniuk egymással. Hogy megakadályozzuk az emberiség teljes pusztulását.

    Szodoma és Gomorra esetében Ábrahám is alkudozik Istennel, hogy ha tíz igaz ember van ott (realista volt :) akkor meneküljön meg a város, de hát nem volt összesen 10 igaz ember az egész városban :-) (Ha idáig jutunk, akkor megérdemelünk egy szuper-nova kitörést ami eltünteti ezt az egész félresikerült evolúciós kísérletet :D)

    Egyelőre azonban szerintem még jól állunk. Vannak még igaz emberek és akik gondolkodni és érezni is képesek.

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  50. Velorex, én nem aggódnék a nő-férfi arány miatt. Ha már a gépekre tudjuk bízni a nehéz munkát és remélhetően előbb-utóbb le tudunk mondani a háborúskodásokról, nem lesz olyan, amit a nők nem tudnának jobban elvégezni mint mi pöcsösök. Egyre több kutató szerint az emberiség akkor élt a legjobban (i.e. 7000 előtt), amikor nem voltak harcos kasztok sem hősies vezérek és rendszerint matriarkálisak voltak a társadalmak. Én imádom a nőket és nem csak az ágyban :)

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  51. Szia bukovinai!

    Ez gyönyörű!
    Eszembe juttattad Imre bácsiékat, Tolna megyéből.
    Ők beszéltek így, főleg, ha emlékeket meséltek Bukovináról, a bácskai dolgokról.

    Misi

    VálaszTörlés
  52. Mózes,

    nem a nő-férfi arány az elsődleges szempont, hanem hogy elegendő számú egészséges férfi legyen, mert a nők egyedül nem képesek felnevelni a gyermekeiket, ha nincs aki gondoskodna a megélhetésről. Azért azt ne várjuk már a lányoktól, hogy szüljenek, gyereket neveljenek, és közben még keményen dolgozzanak is a gépesített gyárakban.. Én azt látom a környezetemben, hogy ha egy nő egyedül marad a gyermekével segítség nélkül, akkor bizony az anya és a gyermek élete is rosszra fordul általában. Ha egy anyának nincs ideje a fizikai és a spirituális gondoskodásra, annak olyan fiatalok a következményei, amilyenek egyre nagyobb számban mászkálnak az utcán.. (kifestett körmű, hajú, identitás zavaros fiúk, agresszív, rendetlen lányok, akik egyre gyakrabban a tízes éveikben eldöntik, hogy nem jött be nekik az élet, és alkoholon, kábítószereken keresztül képzelik elviselhetővé tenni a mindennapjaikat, vagy egyszerűen megöngyilkolják magukat/egymást)

    VálaszTörlés
  53. Persze Velorex, teljesen igazad van, mi is kellünk a bulihoz. Néha elragadtatom magam mert tényleg az az érzésem, hogy a nő az emberiség jövője.

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  54. Hallottam egy viccet, talán ide illik..

    Pistike jelentkezik az iskolában.
    Tanító néni! A kutyámnak született 10 kiskutyája és mind FIDESZ-es.
    A tanító néni maga elé mered a közlés hallatán, majd kis idő múlva azt mondja:Rendben van Pistike A hétvégén úgyis itt jár az Orbán Viktor bácsi,majd neki mondd el! Biztos örülni fog neki.
    A látogatáskor odamegy Pistike a vendég elé és mondja.
    A múlthéten született 10 kiskutyám,és abból 5 FIDESZ-es.
    Nagyon derék, és a másik öttel mi van?-kérdezi OVI.
    Azoknak már kinyílt a szemük...

    VálaszTörlés
  55. Jó... :)

    mézesmózes

    VálaszTörlés