2010. október 20., szerda

TOVÁBB REPEDEZIK AZ UTOLSÓ BIRODALOM.

Október 28. találkozni fognak Brüsszelben az európai országok vezetői. Ezt a találkozást különösen várják A. Merkel és N. Sarkozy akik elhatározták, hogy Németország és Franciaország gazdaságait nem állítják az Európai Unió szolgálatába.

                                                         Vennél ezektől egy használt autót?

Sokan még nem fogják fel, de ez annak a jele, hogy az Európai Uniót birtokolni akaró hazátlan pénzelit birodalmi álma kezd komolyan repedezni. Gyakorlatilag, Merkel és Sarkozy azt akarják bevenni a Lisszaboni Szerződésbe hogy súlyos pénzbírság sújtja automatikusan a tagállamokat amelyek halmozzák az adósságot. Ezzel azt akarják elérni Merkel és Sarkozy, hogy ne alakulhasson ki tovább olyan helyzet, amiben a "gazdagabb" államoknak kell folyton kisegíteni az eladósodás miatt bajba jutott "szegényebb" tagállamokat. Sokan azt gondolják, hogy a hazátlan és Istentelen európai pénzelit támogatja Merkel és Sarkozy kezdeményezését mert nekik sem jó, ha a "szegényebb" uniós tagállamok reménytelenül eladósodnak. Csak hogy ez nem így működik.


Valóban ezeknek az egymással szövetkezett pénzelit dinasztiáknak az a célja immár évtizedek óta, hogy teljes hatalmat gyakoroljanak Európa felett és ehhez kell, hogy ne legyen olyan gazdaságilag erős európai állam, amely vezetői esetleg nem lennének hajlandók elfogadni a szerepet, amit például a magyar kormányok rendszeresen vállalnak már. Ez a szerep az engedelmeskedő, végrehajtó, helytartó kormány szerepe. Csak akkor jöhet létre egy birodalom jellegű Európai Unió, ha az összes európai kormány elfogadja ezt a nemzet-ellenes szerepet. Ehhez viszont az kell, hogy ne legyen lehetőség "erős" nemzeti kormányoknak létrejönni, vagyis ne legyenek olyan gazdaságilag "erős" országok, mint ma Németország és Franciaország. Ezért kellett a hazátlan európai pénzelitnek elérni, hogy a gazdaságilag sebezhetőbb és politikailag korruptabb dél és kelet-európai országok minél több államadósságot halmozzanak fel. Ugyanis, ha ezek az országok veszélybe sodorják a közös európai valutát, a pénzelit számítása szerint nincs más választásuk a "gazdagabb" -tehát nehezebben gyarmatosítható- országoknak, mint hogy a bajba jutott országok mentésére állítják be gazdaságukat és ezáltal önmagukat is legyengítsék. Ez az a nemzet-ellenes folyamat, amit most Merkel és Sarkozy le akarnak állítani.

A britek is fejfájást okoznak annak a hazátlan pénzelitnek, aminek egyébként a fellegvára a Londonban lévő "City". Ugyanis a jelenlegi brit "konzervatív" kormány, ha bár a pénzelit szolgálatában áll (mint ahogy a mi jelenlegi "konzervatív" kormányunk is), úgy került hatalomba, hogy megigérte a brit választóknak a nemzeti függetlenség megőrzését az Európai Unióval szemben. Ezért most a hatalomban lévő párt választói azt követelik kormányuktól, hogy támogassa Merkel és Sarkozy kezdeményezést a Liszaboni Szerződés módosításért, mert ez lehetőséget ad arra, hogy a brit kormány is módosításokat követeljen, még pedig olyanokat, amik azt a nemzeti függetlenséget visszavennék Brüsszeltől, amiről az előző brit kormány lemondott. Ezzel a jelenlegi brit kormány most a kéreg (a City) és a fa (a brit választók) között van.

Summa summárum, egyre inkább repedezik az az Európai Unió, amely nem az európai népekről szól, hanem bizonyos európai bankárdinasztiák hatalmáról. Ez a nemzet-ellenes Európai Unió nem lehet hosszú életű, mert a birodalmak ideje elmúlt azzal, hogy az emberek már nem hajlandók olyan rendszereket szolgálni, amik nem az embereket szolgálják. Csupán az a kérdés, hogy a hazugságok még meddig tudják életben tartani az igazságtalanságot.

Link: Merkel és Sárközy összefog

mézesmózes

11 megjegyzés:

  1. Ha ez így van, akkor nekem az ugrik be, hogy a franciaországi zavargások mögött a pénz-elit áll. És németországban is várhatóak ezek szerint valamiféle zavargások. (Vagy ez a szászországi katasztrófa se véletlen volt?) Ugyanis az egyik módszerük az a rendetlenkedő kormányok ellen, hogy zavargásokat szítanak, és belülről próbálnak meg nyomást gyakorolni a kormányra. A nép élére állnak és így próbálkoznak. Ha a belső nyomás nem válik be, akkor megpróbálnak külső nyomást gyakorolni. Polgárháborút kirobbantani, zavargásokat kelteni, háborús állapotokat előidézni. Ez a módszerük. Vagy természeti katasztrófát előidézni. Újabban már ez is megy nekik...

    Csak azért gondolom ezt, mivel "ezek" vagy az embereik minden lényeges poszton ott figyelnek. Vagy a háttérből irányítanak. szakszervezetek, mozgalmak, pártok élén vallások élén, stb. Mindenhol van egy megfelelő emberük aki pénzzel vagy más módszerrel nyomást tud gyakorolni arra akire kell. Ha az angol kormány engedetlenkedik, akkor ott is lehet számítani egy kis zavarkeltésre.

    Mármint persze szerintem. Mert ez az ugynevezett elit nem 5 perce dolgozik a "problémán" és nem igazán hinném, hogy egykönnyen feladják a világuralmi elképzeléseiket...

    bukovinai

    VálaszTörlés
  2. Bukovinai, a francia jelenlegi tömegtüntetések mögött a baloldal van (szocialista és kommunista pártok), az pedig teljes egészében az uniós pénzelit markában van már pár évtized óta. A legendáris francia kommunista napilap "L`Humanité" és a legnagyobb példányszámú baloldali lap "Libération" is közvetlen Rothschild tulajdonban vannak. Merkelt nem tudják úgy támadni, hogy kiviszik a tömegeket az utcára, mert most jól megy a német gazdaság, de belülről támadják a pártpolitikai csatatéren. Egyértelműen lázadás van a Merkel és a Sarkozy kormány részéről a bankárok Európai Uniója ellen. Bizonyára lesz vmilyen kompromisszum, de ez már egy komoly repedés a bankárok várfalán.

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  3. Bukovinai,

    nem rossz a meglátásod... A cseheknél is megy az unijó elleni kampány, és a normálisabb, nemzeti irányultságú kormányzatok, országok szintén szép sorban rájönnek, hogy nem való a közös karám bivalyoknak, disznóknak, libáknak, és bárányoknak, mert a tagországok nagyjából olyan mértékben különböznek egymástól, mint a felsorolt állatok... Az amerikai minta Európában soha nem fog működni, mert itt van évezredes történelmi múlt -ami nem közös-, nincs viszont közös nyelv, közös gazdasági érdekek és közös kultúra vagy néha inkább kultúrálatlanság...

    VálaszTörlés
  4. Én is így gondolom, Velorex. A közös valutát (euro) is a józan ész ellen vezették be (eurozóna), ahogy már a "politikai korrekt" elemzők is beismerik. Csak hogy nem józan észből jött létre az eurozóna, hanem éppen azért, hogy az euróval lefékezzék a gyengébb európai országok gazdasági fejlődését, ezzel adóssági spirába taszítják őket (gyakran korrupt kormányok közreműködésével, de nálunk elég voltak a korrupt kormányok is az eladósodási cél eléréséhez) és aztán rákényszerítsék az erősebb európai országokat (főleg németországot), hogy "segítsenek" a bajbajutottaknak és így magukat is legyengítsék. Persze az euro bevezetése ennél sokkal bonyolultabb terv volt, de ez az egyik lényege. Egyébként a közos valuta (euro) terv 1956-ban született meg, a bilderbergi konferencián, ahogy ezt büszkén el is ismerte nemrég valamelyik bilderbergi nagykutya.

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  5. Sziasztok!

    Terv a tervben! A cikk kiváló, de a végkövetkeztetés szerintem kétséges. Bukóval értek egyet. A két politikai szereplő, s majd ilyen helyzetbe kerülnek majd más politikusok is "lázadása" is be van kombinálva.
    A cél az ellentétek szítása mindenhol és mindenben. Európában nem lehet háborút kezdeményezni, mert valakinek a világ más tájain gründolt háborúkat, majd finanszírozni kell. Amit lehet:
    - szociális hálók lebontása
    - bűnözés átalakítása és felszítása
    - gazdagok szegények ellentétének kiélezése
    - kataszrófák, tömegszerencsétlenségek
    - országok egymásnak ugrasztása (lásd a cikk)
    - etnikai ellentétel szítása
    - vallási ellentétek szítása (előbb utóbb a HITGYÜLI fanatikusai /cigányok/ is fel fognak tűnni!) stb.
    Cél egy olyan világhelyzet kialakítása, amely eredményeként még a jó öreg európaiak is térden állva fogadják a megmentő világkormányt.

    Misi

    VálaszTörlés
  6. Misi,
    Miért most és miért így?
    Biztos vagyok benne, hogy ezek az információk, már régen a birtokukba voltak. De mostani feldobása olyan jól illeszkedik az eseményekbe.
    Nem tudom...lehet, hogy ezek a jóemberek a megmondóember álarca mögé bújva szintén a leendő "hatalmat" szolgálják-e....?!?:
    Aragorn

    VálaszTörlés
  7. Szia Aragorn!

    Pontosan így értékeltem én is.
    Az előző hozzászólásom illusztrációjaként raktam föl ezt a hírt.
    A világkormány megjelenésének előkészítése folyik.

    Misi

    VálaszTörlés
  8. Mindig az a bajom, hogy jó- Ok tudjuk.
    És khmm.. mit tudunk tenni?
    Utálom a problémákat amikre nincs vagy nem lehet megoldás.
    Aragorn

    VálaszTörlés
  9. Megoldás csak akkor lesz, Aragorn, ha elegen akarjuk. Ahhoz viszont elegen kell, hogy tudjunk a problémáról. Ezért írtam ezt a kis cikket, ami egy csepp a tengerben ugyan, de a tenger sem áll másból, mint sok sok cseppből. Ez nem egy összeesküvősdi játék olyanok számára, akik már megunták a Rubik kockát és nem is arról van szó, hogy előre feladjuk és várjuk a Nibirut.

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  10. @Aragorn!

    Tudom sokaknak nem fog tetszeni, amit válaszolok, mert nem képesek megérteni.
    Egy dolgot lehet tenni, amit Jézus tett. Elmondta, amit akart és ezért elfogták és megölték.
    Rendelkezett ember feletti képességekkel, ezeket azonban nem használta arra, hogy megszabaduljon.
    A „vak erő” az ember bűnbeesésével elindult. Hódító útja, azóta is tart. Aki beszáll az öldöklésbe, akár önvédelem okán is, a harc részesévé válik. Aki elfogadja ezt és nem harcol, az cinkossá válik.
    Egyedül az önkéntes áldozat oltja a vak erőt, úgy hogy egy részét felemészti.
    Semmilyen más mód nincs a vak erő legyőzésére! Nem is volt soha!
    Az események lassan felgyorsulnak, és mi részesei leszünk. Dönteni kell, hogy adott esetben vállaljuk-e az áldozatot. Ha valaki vállalja, onnan már csak az a dolga, hogy éli az életét, legjobb tudása szerint végzi a dolgát az evangélium szellemében, és kéri Istent, hogy segítsen a döntő percben helytállni.
    Sokan fognak meghalni, de sokan túlélik ennek a lezáruló nagy kornak a végét.

    EZ, AZ EGYETLEN MEGOLDÁS!

    Misi

    VálaszTörlés
  11. @Mel Gibson: Passió

    A film, döbbenetesen jó és lélektanilag helytálló gondolati ívre épül.
    A Getszemáni kertben a Sátán megkísérti Jézust. Ember vagy, nem tudod végigcsinálni! Jézus elküldi a kísértőt, de nem válaszol neki.
    A keresztúton adja meg a választ, édesanyjának. Hívja a teljesen bénult, magába roskadt Máriát. Anyám, meg tudom csinálni! Ettől tér magához Mária is, és kíséri végig fiát a keresztig. Végigéli vele haldoklását.
    Mi az, amit mindketten, tudtak? Elfogadni a sorsot! Nem lázadni, nem gyűlölni, nem átkozódni! Nem tehetetlenül magukba roskadva, feladni! Az utolsó cseppig kiinni a keserű poharat!
    A film egy nagyon érdekes része, hogy Mel Gibson, a hagyománnyal ellentétben kétszer korbácsoltatja meg Jézust. Aki látta, emlékezhet, hogy a 40 korbács ütés után Jézus kezeivel felhúzza magát a tőkére és feláll. Akkor verik meg másodszor, de akkor már vérbe fagyva marad lenn a földön.
    Azt hiszem Mel Gibson azt akarta evvel megmutatni, hogy Jézus teljes átéléssel, teljes tudatával vállalta sorsát, amíg bírta erővel. Nem kent el, semmit!
    Anyám, meg tudom csinálni!
    Mária, szintén!
    Saját fájdalmának maradéktalan elfogadásával segítette fiát, végig a borzalmas úton.

    Misi

    VálaszTörlés