2012. május 5., szombat

Világos beszéd, avagy Forint alapú deviza hitelek...

8 megjegyzés:

  1. Megnéztem az ECHO TV-s riportodat is Árpi, pár perccel ezelőtt lett vége. Jó volt a riport, de a békéscsabai ütősebb. Nem értem, hogy jogerős itélet birtokában miért kell finomkodni. Talán azért, hogy ne legyen reklám értéke a dolognak? :)

    VálaszTörlés
  2. Én se nagyon értettem, hogy miért ne lehetne kimondani az OTP nevét a riportban .
    Mindenesetre el se tudom képzelni hogy ennyire nyilvánvaló érvek alapján ( na meg az ítélet alapján ) hogy tudja majd bemesélni a bankrendszer a jónépnek a nyilvánvaló csalásukat, a mosdatásukat . ha az állambácsi sem fog ezek után közkeresettel, vagy a hatalmával élni a polgárai megvédése érdekében, akkor az államnak is annyi!!!!
    Alakul a molekula Árpi!!! Addig üsd a vasat amig meleg !!!! Veled vagyunk !!! Még száraz a puskaporunk !!!
    Fapipa

    VálaszTörlés
  3. Hát őszintén szólva, az interjú közben azon gondolkodtam, hogy ezért kár volt ajtótól ajtóig, oda-vissza 600km. utazni. A forgatás előtt közölve volt, hogy Csányi és bankja nevét ha kimondom akkor kivágják. Úgy látszik az Echon lehet zsidózni feszt de az igazságot kimondani nem. Érdekes következtetéseket lehet ebből levonni....Á.

    VálaszTörlés
  4. Bizony lehet, Árpi. Vagy talán még mindig azt hiszed, hogy jogállamban élünk ahol mindenki egyenlő a törvény előtt? Egy narancsköztársaságban lehetnek ilyen-olyan itéletek a demokrácia látszata érdekében, ettől még nincs sem demokrácia, sem igazságszolgálat.

    mm

    VálaszTörlés
  5. A "családbarát" kormány országában, úgy tűnik hogy mégsem minden család "barát"... http://kuruc.info/r/2/95739/

    VálaszTörlés
  6. Eddig is minden demokratikus hókuszpókusz csakis a látszatot célozta meg!
    Sajnálatosan egyre inkább ott tartunk, hogy már a látszatra sem ügyelnek!
    Nyeregben vannak, amint azt Simon Perez már évekkel ezelőtt, kedélyes megnyilvánulásában, röhögőgörcsét visszafogva, tudomásotokra hozta!
    Gyzoltán/p

    VálaszTörlés
  7. Így "oldja meg" a problémákat hajráviktor: http://hirek.msn.mainap.hu/itthon/gyorsan-kikoltoztetne-az-allam-a-bedolt-hiteleseket-14366/

    mm

    VálaszTörlés