2012. május 8., kedd

Haza és Nemzetárulás

“Régen a magyarok karóba húzták a hazaárulókat”. Majd megkérdezte: “El tudjátok-e ezt képzelni Gyurcsány Ferenccel és társaival?”. Meg is adta a választ: “Igen” – olvasható a Népszabadság hétfői számában.

Ez egy szakállas hír, még 2009-ben hangzott el egy rendezvényen, aminek rendőrségi vizsgálat lett a vége, hogy történt-e uszítás vagy sem. Nincsenek információim az ügy eredményéről, mindössze azt kérdezném meg, hogy ez elképzelhető-e a jelenlegi hazaárulókkal is, mert ha nem, akkor minket fognak karóba húzni.

„Július elejétől jutalomban részesül az a törleszteni nem tudó adós, aki nem nehezíti meg az árverezést – írja keddi számában a Magyar Nemzet.

Egy hamarosan életbe lépő törvénymódosítás eredményeként azok az adósok, akik önként elhagyják a bedőlt hitelük után maradó ingatlant, visszakapják az eladott lakás vételárának egy részét – közölték a lappal a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) szakemberei.

A július 1-jén életbe lépő változás szerint abban az esetben, ha az adós az ingatlant kiürített állapotban, az árverési hirdetményben feltüntetett tartozékokkal együtt időben átadja az árverési vevőnek, kiköltözés után legkésőbb nyolc nappal megkaphatja a lakás árának egy részét.



A visszakapható összeg nagysága az átadott ingatlan értékétől függ: ötmillió forint alatt az adós a vételár egy százalékára jogosult, öt- és tízmillió forint között 50 ezer forintra és az ötmillió forint feletti rész fél százalékára, tízmillió forint felett pedig 75 ezer forintra és a tízmillió forint feletti rész negyed százalékára.”

Alig néhány napja járta be az országos sajtót, hogy jogerősen is megállapította a bíróság, a hitelező bank (amely általános hitelezési eljárás volt) jogtalan és törvénytelen pénzeket szedett be.

A kormány és illetékes hatóságok eddig csendben sunyítottak a fűben, miközben az emberek várták, hogy megszólalnak az üggyel kapcsolatban és kötelezni fogják a bankokat az okozott károk megtérítésére.

Ma megszólaltak! Fentebb olvasható az eredmény. A jogtalan többletadósságok következtében fizetésképtelenné váló adósokat pénzjutalomba részesítenék, ha betartják a törvénytelen törvényeket. Egy jogállamban ez nem férhet bele. EMBEREK EZ EGY JOGÁLLAM KERETEI KÖZÉ NEM FÉR BELE!

Itt arról van szó, hogy a pénzügyi maffia, pórázon tartja a politikai maffiát és itt nem lesz megállás, mindenkit utol fog érni a gazemberség ha nem vetünk ennek véget.

Meg kell szervezni az országot. Ha kell faluról-falura, városról-városra megyünk és felrázzuk a gondolkodni képes embereket, egységbe tömörítve.

Kiknek kellenek a jogtalanul kiürített ingatlanok?! Hiszen már így is több az üres ingatlan mint ami belföldön eladható. A nemzet vagyonát elrablók, 10%-ék adóbefizetése,( tisztára mosása) mellett, haza hozhatták több alkalommal is a zsákmányt, ebből a milliárdokból szeretnének ingatlan bárókká avanzsálódni, vagy az újmagyaroknak van erre szükségük?

Tisztelt Kormány, ezt a “jutalmat” kötélre szánták? Mert ha igen ahhoz túl sok, ennyire nagyvonalúnak nem kell lenni.

Kürtöket megfújni, karókat kihegyezni, itt már az élet a tét!

Kásler Árpád

Kelt, Gyulán, 2012.05.08.-án


24 megjegyzés:

  1. 50.000 Ft lelépési pénz, még mit nem! Ennyit tudtak kiizzadni magukból az elvtársak? Nem lesz ez kicsit túl sok? Zsiga Marcell szerint ebből több, mint egy hónapig meg lehet élni. Nehogy már egy ingyen ebéd legyen a sok idióta adósnak! Azonnal felülvizsgálati kérelemmel fordulok a Tisztelt Tanács elé, melyben kérelmezni fogom, hogy alanyi jogon egyik kilakoltatott se kaphasson többet a minimálbér 1%-ánál, és azt is csak akkor, ha egyébként van 45 és munkaviszonya!
    Ezen túlmenően pedig kérelmezni fogom, hogy a listázott lakások helyszíni megtekintése időpontjában már ne tartózkodjanak ott a jogtalan bitorlók.

    Ábrahám Dávid
    honosítási referens

    VálaszTörlés
  2. Árpád!

    A megfogalmazással, a minősítéssel teljes mértékben értek egyet! Sőt!

    Gyöngyösi Zoltán

    VálaszTörlés
  3. Mondtam én, hogy Viktor mindig mindent megold... türelem rózsát terem! Ahogy szól a régi nóta, "nyugszik a csöndes temetőben, szemét lezárta a halál, az ő porából nőtt e rózsa, e rózsa, rózsa, rózsaszál". S miközben még egyszer utoljára így belerúgnak a kilakoltatásra váró becsapott devizahitelesekbe, a lebukott kamu-doktor-kamu-elnök nem akarja elhagyni az elnöki palotát, mondván hogy "nincs hová mennie". Nincs hová mennie a szegénynek, hiszen a több száz milliót érő budapesti ingatlanjait mind bérbeadta külföldi diplomatáknak és még az adót is elfelejtette befizetni e szerény kiegészítő jövedelmecske után. Miért van az, hogy egyre gyakrabban hányingerem van?

    (Az Ábrahám Dávid nem én lennék...)

    mm

    VálaszTörlés
  4. H I I Í Í R !!!!!!!!!!!

    http://hunszkita.com/news.php

    VálaszTörlés
  5. Nem értelek egészen Kásler Árpi.
    Szerinted ez a postaimreféle "mindenkithúzzunkkaróba"
    mozgalom mire lesz jó ???

    Ö.T.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Ö.T.

      Lehetséges, hogy a megértés-hiány fordítottan arányos az anyagi tehetősséggel?
      Gyz/p

      Törlés
    2. Kedves Ö.T. nagyon örülök a kérdésednek, végre egy értelmes jó és valós kérdés. Erre engedelmeddel azzal válaszolnék, hogy tegnap egy két órás!! riport forgatáson voltam túl (majdnem) amikor mondtam a riporternek, hogy jó lenne ha végre egy értelmes kérdést is feltenne. Mi legyen az? Hát mondjuk , mi volt a legnehezebb az egész harc során?
      -Mi volt a legnehezebb az egész harc során?
      -Az emberek kishitűségével megküzdeni.
      Ö.T. mindent a helyén kell érteni és kezelni! A másik dolog, hogy a zembereknek kérdéseik vannak, nem is kevés, mint például neked is. Sajnos ezekkel a zemberekkel nem tudunk mit kezdeni, akár,mennyire is antidemokratikus ez. Majd ha már felérted ésszel, akkor hasznos lehetsz, addig, csak horgony vagy, még akkor is ha ez fájó felismerés. Neked kell felzárkózni, senki sem segíthet, ha te nem teszed meg.

      Törlés
    3. @ Gyz/p

      "hogy a megértés-hiány fordítottan arányos az anyagi tehetősséggel?"

      Na akkor tanuljunk egy kicsit magyarul Zolika!

      Ha a megértés hiánya egyenesen arányos az anyagi tehetősségemmel, akkor ugye minél tehetősebb vagyok, annál nagyobb a megértés hiánya is.

      Ha azonban a megértés hiánya fordítottan arányos a tehetősségemmel, akkor ugye a tehetősség növekedése automatikusan a megértés hiányát fogja csökkenteni, azaz minél tehetősebb vagyok, annál jobban megértelek.

      Tekintve azonban, hogy fogalmam sincs, hogy mire céloztál és mivel kapcsolatban, így aztán már az anyagi helyzetem is világos előtted. :))) Feltéve persze, hogy érted amit írtál.

      Ha esetleg még marad ráérő időd, nyugodtan elmagyarázhatnád, hogy mindez hogyan és milyen mértékben függ össze a tárgyalt témával, illetve tekintve hogy az Árpinak feltett kérdésemre kérdéssel válaszoltál, döntsd el magad, hogy a beszólásod mennyire volt építő hatással a közösségre !

      Ö.T.

      Törlés
    4. Kedves Árpi!

      Akkor a megértés kedvéért mégjobban leegyszerűsítem az amúgy is egyszerű kérdésem, bár bővebben fogom kifejteni.

      Az eddigi szorgalmas tevékenységeddel alaposan föltetted a nagy kérdést a rendszernek, úgy, hogy nem tudtak se köpni, se nyelni és megpróbálták az időben elsusmusolni a választ, mégpedig azért, mert ha egyenes választ akarnának adni, akkor be kellene ismerniük, hogy nem felelnek meg annak, aminek nevezik magukat.

      Ez a karóbahúzós "parasztlázadás" viszont csak arra lesz jó, hogy bevarrjanak miatta a sittre.

      Hát döntsd el magad, hogy mit akarsz! ... :)

      Ö.T.

      Törlés
    5. Kifogástalan a levezetésed, vagyis helytelenül, felületesen fogalmaztam.
      Ennek ellenére bízom benned, hogy a tudati korrekciót végrehajtottad, és eredeti szándékomnak megfelelően értelmezted is...
      A tárgyalt témával egyértelmű az összefüggés, s vélem, hogy abban a pillanatban mindent érteni fogsz, amit ma még elképzelni sem vagy képes.., ha Te kerülsz sorra!
      Ugye világos Ötike?
      Gyz/p

      Törlés
    6. Fogalmam sincs, hogy miről beszélsz Zolika, de tovább már ne magyarázd, mert csak egyre érthetetlenebb lesz. Ha nem megy, hát nem megy, törődjünk bele!

      Ö.T.

      Törlés
    7. Kedves Ötike!
      Amit tegnap sem értettél, azt ma sem fogod érteni, sőt holnap sem.., reménytelen eset vagy. Belenyugodtam! Mit csináljunk, így jártunk...
      Gyz/p

      Törlés
  6. Szultán távollétében Ö.T. itt az ész. Jó a kérdése, hallgassanak csak rá, mellesleg a megrendelőinknek sem tetszik hogy itt az új hazában vannak még akik lámpavasakat meg karókat emlegetnek. Ezután már közvetlenül a falhoz állítás jön, vagy mi a szösz? Nem drága polgárok, ez egy felvilágosult civilizált demokratikus társadalomban nem megengedhető. A magyarok messziről híresek a vendégszeretetükre és a birkatürelmükre, és még ha olybá tűnik e két tulajdonságban már így is túlteljesítettek minden létező emberi határt, azért én az ügyfeleim kérésének eleget téve még egy kis türelmet kérek Önöktől. A honosítás befejező szakasza néhány Földi hónapot vesz még igénybe.
    Köszönjük.

    Ábrahám Dávid
    honosítási referens

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ábrahám, látom hiányzok, akkor elMAGYARázom:
      Én (és még néhányan) azért nem emlegetek karókat, meg lámpavasakat, mert az a ti CÉLjaitoknak felel meg, a miénknek NEM.
      Ám ezt csak te szeretnéd birkatürelelmnek láttatni, a valóságban ETTŐL sokkal jobban FÉLtek, mint a karótól.
      Dehát tegye mindenki a dolgát, igaz?
      Sz.

      Törlés
    2. Na, ha már ilyen kedvesen hivatkozott rám az Ábrahám elvtárs, akkor illő válaszolnom Neki.

      T. Ábrahám elvtárs!

      Az Ön eredeti problémája a nevében rejlik, tekintve hogy a mindenki által ismert Ősatya eredeti neve Ábrám volt. Ez a név pedig pontosan megfelel a teremtéstörténetnek, ahol arra hivatkozik az Írás, hogy a Teremtő a saját képmására alkotta az embert.

      Vagyis az Ábrám jelentése: Az én képmásom a fizikai síkban.

      Ezzel szemben az Ábra-hám jelentése kb. annyit tesz, hogy kívülről még olyan, mint az alkotója, de belül már nem.

      Na de miket is beszélek itten, teljesen kiment a fejemből, hogy a primitív gójoknak tilos a gondolkodás. Mentségemre csak azt tudom felhozni, hogy ez a génkezelt szódavíz meg a vegyileg összespriccelt levegő együttesen nagyon rossz hatással vannak rám, mert kezdenek eltűnni a belém nevelt gátlások. ... :)))

      Talán ha Ábrahám elvtárs utasítaná a Teremtőt, mert ahogy hallottam, még Őnála is felsőbbrendű, hogy sürgősen intézkedjen a személyemmel kapcsolatban, talán még visszafordítható lenne ez a folyamat.

      Ö.T.

      Törlés
  7. te mózes, mondom, hogy ne ökörködj....

    VálaszTörlés
  8. Mózes is szerepel a nyílvántartott ügyfeleink között, de ennél többet sajnos nem mondhatok. A céljainkról: néhányan úgy vélik tudják melyek azok. Néhányan szentül meg vannak győződve róla, hogy már kirakták a Nagy Kirakót, ám sajnos tájékoztatnom kell Önöket, hogy rendkívül messze állnak ettől még. Mellesleg emberként ez amúgy sem lehetséges, mert az emberi faj úgy van kódolva, hogy a valóság egy jelentéktelen kis szeletét képes csak felfogni, ezáltal nem tehet róla, hogy nem érthet meg mindent. Azok véleménye már sokkal inkább közel áll a valósághoz, akik rájöttek, hogy mindenkinek saját feladatprogramja van, melyet ha nem hajt végre, akkor minden előzetes megnyilvánulás nélkül kemény figyelmeztetésekben részesülhet. Ez az a bizonyos hajtóerő, amelyik viszi előre az emberiséget.
    A mi célunk természetesen nem karók vagy lámpavasak erdejének felállítása. A mi célunk hasonlatos ahhoz a korábban itt élt emberével, aki komoly figyelmeztetés hatására maga köré gyűjtötte az övéit, és építkezni kezdett. Olyan eszközt épített, melyben képesek voltak néhányan átvészelni az éppen aktuális megtisztulási folyamatot. Jelenleg is egy ilyen tisztulás felé tart ez a bolygó, pontosan meghatározott menetrend szerint, annyi különbséggel, hogy ezúttal földrajzi léptékben lesz megoldva az átmenekítési feladat, mely természetesen együtt jár különböző elemek látszólag nem kívánatos összeköltöztetésével, de higgyék el kérem, hogy ez szükséges és elkerülhetetlen lépés. Ehhez kívánunk Önöknek még egy kis türelmet, kitartást, hisz nagyon közel az óhajtott szebb jövő.

    Á.D.
    h.r.

    VálaszTörlés
  9. "Szultán", "Ábrahám", ketten csak értek egy felet :)

    mm

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne hülyéskedj mm, akkor egy negyed mi is vagyok szerinted?
      Sz.

      Törlés
  10. "Az emberek meg néznek
    Hogy az Isten a pénz lett
    Sorban nyílnak a bankok és
    Az jelenti a rangot
    Hogy mennyire állat az autód
    Mekkora mellű a nőd és hogy
    Meddig bírod feltekerni
    A kocsiban a hangerőt"

    /Tankcsapda: Mennyország tourist/

    VálaszTörlés
  11. Árpi!

    Ha ezt a két linket ajánlva,egy "métert" is haladsz előre,ugy örülök,hogy ennyit "segithettem"!

    http://naptv.hu/naptv/jsp/program/wmv.jsp?filename=/naptv_upload/visszanezo/200907/20090716-0718-kereszttuz.wmv

    http://naptv.hu/naptv/jsp/program/wmv.jsp?filename=/naptv_upload/visszanezo/200908/20090811-0718-kereszttuz.wmv

    Ne rettentsen el a naptv,érdemes nosztalgiázni!

    Üdv. Gy.rl

    VálaszTörlés
  12. A Rendszert valakik igyekeztek meghekkelni, és ma alapvetően az ellentétek szítására épül. Aki abban a tévhitben él, hogy minden fájdalmát a zsidók okozzák, az a vírusos Rendszer rabja.
    De van egy jó hírem Önöknek: a Rendszergazda belépett a rendszerbe és megkezdte a helyreállítást.

    Á.D.
    h.r.

    VálaszTörlés
  13. Kedves Á.D. honosítási referens!
    Jobb lenne, ha a zsidó kérdést akadémikusi szinten kísérelnéd megközelíteni. Akár doktori disszertáció témájának is megfelelhet...
    A tudományos gondolkodási alapot megadom, aztán majd, ha van képességed, kibonthatod a témát...
    Nos!
    Bármely kocsmában, lebujban, vagy szalonban, ahol kártyáznak is találkozhatsz a jelenséggel.., mindegy mit játszanak...
    Keverés közben, ha véletlenül egy lap megfordul, szembeállva a paklival, rögtön szóvá teszik: "zsidó!", félreérthetetlenül minősítve ezzel a zsidóságot, akik szembeállnak a társadalommal, az emberiséggel...
    Nos, aztán ez a szembefordult zsidók, elméletet gyártottak, hogy márpedig az ő helyzetük a mértékadó, és mindenki más.., szóval hogy a szent Talmud szavaival fejezzem ki magam:
    "... a nem-zsidók közt egy sincs ki embernek neveztették."
    Folytatható a sor a hasonló vallási törvényekkel, s így nem kellene fennakadnod, hogy mintegy hétmilliárdan a zsidókat hibáztatják...
    Aki nem, az zsidó, vagy zsidó-csahos...
    Persze, mindez semmi, hisz az erő a zsidósággal van... A zsidóság lerohanta az egyházakat, a kormányzatokat, a parlamenteket, az oktatást, a kultúrát, az egészségügyet, mindent, de legfőbbként a pénzügyeket, a bankrendszert!
    Mond kedves referens, ki a francot hibáztathatnánk?
    Magunkat, hogy hagytuk? -no nem, az szóba sem jöhet!
    Gyz/p

    VálaszTörlés