2012. május 9., szerda

Útban az Ügyészségre

E levél legyen mintegy bevezetője-beharangozója a hamarosan nyilvánosság elé is kikerülő munkaanyagnak, ügyészségi feljelentésnek, amely arra hivatott, hogy végleg lerántsa a leplet, az óriási csalásról. Nagyon sok munka fekszik benne, de ami talán ettől is fontosabb, hogy hittel és tisztességes szándékkal íródott. – Kásler Árpád –

„Árpád!

Átolvastam ma reggel újra a feljelentést, kíváncsi voltam, hogy miként fog hatni rám, miután túl vagyunk az elkészítésén, mivel ezáltal az ember már képes kívülről nézni a saját munkáját (de főleg a másét, aki te vagy).

Nem rossz! Inkább úgy mondanám, hogy jó. Lehet, lesz egy pár ember, aki meg fog tántorodni, amikor olvassa.  Tovább>>>

6 megjegyzés:

  1. Reménykedni lehet, de nem véletlenül foglaltatta törvénybe hajráviktor, hogy kap pár tízezer forintot az, aki nem ellenkezik a kilakoltatással: ez azt jelenti, hogy az ügy el van döntve és mostantól a bankok felgyorsítják a tempót, hogy a kiüresedett lakásokat át lehessen adni bizonyo-soknak. Az olcsó lakásokat ingyen a "felzárkóztatásra" kijelölteknek ("pozitív diszkrimináció"...), a drágábbakat pedig féláron (az ár másik felét már kifizették a kilakoltatottak) hajráviktor "középosztályának", valamint az izraeli újdonsült magyar "visszatérőknek".

    mm

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi!
      Még valami programozni való?

      Törlés
    2. Tévedsz Mózes: "...de nem véletlenül foglaltatta törvénybe hajráviktor,..."
      Orbán Viktor nem törvénybe foglaltatta, hanem deklarálta, -hogy az egyébként is jogalap nélküli ezerszer módosított sztálini alkotmánynak nevezett baromság helyett, még az alkotmány látszatától is megfosztva Magyarországot, -deklarálta, hogy az imént kreált, tákolt, erőszakolt alaptörvény is csak egy képlékeny gumimassza!
      Idézem az MTI-t!:
      "Emellett egyértelműsítik azt is, hogy az alaptörvény ÁTMENETI RENDELKEZÉSEI is alkotmányos erejűek."
      Minden szarházi politikus "mosolya", beleértve természetesen a parlamenti csőcseléket is, akinek kötelessége látni, értékelni, az ország helyzetét, személy szerint mindnyájunknak szóló üzenet, nekünk jól megy, Ti pedig dögöljetek csak meg..!
      Ideje lenne a már régóta esedékes rendszerváltásnak, hogy a nép, a lakosság mosolyogjon, és a PP.=parazita politikusok dögöljenek!
      Gyöngyösi Zoltán/piskota

      Törlés
  2. Gondolt-e már arra valaki, hogy mi fog történni, amikor a "pozitívdiszkriminált" nép be fog (természetesen ingyen és a kormány áldásával) költözni a kilakoltatott lakásokba? Valószínűleg ilyesmi: először csak "átveszi" fülig érő mosollyal egy ártatlan fiatal házaspár az ajándék lakást, de aztán jön hamar a család többi tagja és a kis lakást már egy kis törzs fogja birtokolni, akinek szinte egyik tagjának sincs állása, vagyis nem fizetik a rezsit. Mivel az önkormányzatok nem képesek már helyettük fizetni, a költségek áthárulnak a ház többi lakóira, mind addig ameddig ők már nem bírják sem cérnával (a kis törzs ugyan nem doolgozik, de annál is többet bulizik meg ilyesmi), sem pénzzel és már csak egy céljuk lesz: elköltözni, vagyis eladni saját lakásukat. Mivel alig van már fizetőképes vevő az ingatlanpiacon (ez nem megy normális banki hitelek nélkül), a lakásukat is -féláron- az állam veszi meg, hogy azt is oda-ajándékozza a "felzárkóztatás" nevében és így tovább. A folyamat végén pár év múlva, a "pozitív diszkriminációs" nép ugyan el van szállásolva, de tovább sem dolgozik (mert tovább sincs munka számukra), így a házak ahová beköltöztették őket nincsenek karbantartva (sőt aktívan szét is vannak szedve...), és lassan romokká válnak miközben az eredetileg bennük élő emberek (a "csöppet-sem-pozitív-diszkrimináltak") mind eltüntek, ki a temetőbe, ki külföldre. És aztán? Erre szerintem még hajráviktor sem tudja a választ, a terv egyelőre csak eddig van kidolgozva.

    mm

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a felvázolás viszont annyira helytálló, hogy már a gyakorlatban is találkoztam a kivitelezéssel...
      Gyz/p

      Törlés
  3. elnézést az off-ért, de ha belegondoltok ez a téma is a "folyamat" része...

    nem vagyok atv néző, de néha belenyúlnak...
    mihályi politikai hovatartozását ismerve, akkor sem lehet hinni neki ha ló legel a sírján,de...
    nem tudom mit higgyek
    a tények sajnos arra mutatnak, hogy igaza van!

    Döbbenten néztem az ATV egyik műsorát. Ezt bizony nem elég látni, de terjeszteni kell.A műsor a honlapról megnézhető:

    http://atv.hu/videotar/20120430_mihalyi_peter_2_resz

    A kijelző utolsó 10. percétől nézd a műsort! (a számláló hátralévőidőt mutat, tehát az utolsó 10 percet keresd! Én eleve onnan kezdtem...)
    Ha felocsúdtál , és felfogtad miről szereztél tudomást, és úgy gondolod nem árt ha más is kapjon információt, Te is küldd tovább!
    dodopapa

    VálaszTörlés