2012. május 29., kedd

Egy felháborodott édesanya levele Miskolcról..

Szia Velorex,

Mikor vesszük észre, hogy saját hazánkban üldözöttekké váltunk? Alább egy példa arra, milyen gátlástalan fenyegetőzések folynak az iskolákon belül. Hol van a szociális védőháló? Vagy azt faji alapon feszítik nálunk?
Miért kell ilyen fenyegetőző leveleket küldeni a szülőknek?

A roma gyerekek döntő többségben eddig is ingyen étkeztek, a magyar gyerekek szülei eközben fizettek mint a katonatiszt, ha a becsületes munkával keresett pénzük egy főre jutó része több volt mint kb. havi  40 ezer Ft. Mi lesz, ha nem tudunk fizetni időben, akkor majd a magyar gyerek csak nézi ahogy a roma gyerek jóllakik, és még nem is szólhat egy szót sem, mert a "galád magyar" szülei nem fizettek időben? Mi van, ha esetleg pénzzavarba kerültek, mert a megszaporodott adókra, ÁFÁ-ra, brutális közüzemi díjakra kell megkeresniük a pénzt, és az adókon keresztül el kell tudni tartaniuk magukon kívül még legalább 1-2 romát átlagosan családonként, akik -tisztelet a kivételnek- élnek és szülnek bele a világba, és minden segítséget és támogatást élveznek...ingyen ebéd, ingyen tankönyv és még mi minden más!!! 
Nem vagyok rasszista, meg ilyesmi, de öntsünk már végre tiszta vizet a pohárba: ne lehessen elítélni, hátrányosan megkülönböztetni senkit a származása miatt, de ugyanilyen okból felmenteni, vagy extrán támogatni se lehessen. Emelje fel a fenekét a roma gyerek szülője is, dolgozzon, és fizesse a költségeket, vagy legyen minden gyereknek ingyenes az iskoláztatás (étkezés, tankönyv stb.).
 
csatolva a fenyegető levél




Kedves Szülők!
2012/2013 tanévben igényel-e gyerekének napközit/tanulószobát.
Megfelelőt karikázza be!
·        Napközis/tanulószobás lesz, azaz háromszori étkezést kérhet és délutáni tanuláson is részt vesz
·        Ebédel és ebéd után haza megy
·        Egyiket sem kéri
Fontos információ! Kérjük, szíveskedjenek a térítési díjakat az iskola által megjelölt időpontban befizetni!
Az étkezésből a számla kézbesítésétől számított negyedik napon kizárjuk azt a gyereket, akinek az étkezési díját három munkanapon belül nem fizetik ki.

Miskolc, 2012.05.28.                                            Az iskola igazgatósága

Gyerek neve………………………………. osztálya………………..

A szülő aláírása:……………………………

21 megjegyzés:

  1. Bizony Velorex, ez is jól mutatja, hogy hajráviktor főnöke nem más, mint Soros, hiszen egyáltalán nem titok, hogy a mindig-mindenhol "pozitív diszkrimináció" a cigányság javára az ő személyes zseniális ötlete a cigány kérdés "megoldására" (valóban a magyar kérdés "megoldására"). Miután hajráviktor átvette a qrmányt, hamarosan meg is látogatta Soros és annyit közölt utána a qrmány szóvívő, hogy többek közt a pozitív diszkriminációs rendszerről volt szó a találkozáson. Ma már minden téren tombol a pozitív diszkrimináció (munka, oktatás, laktatás, egészségügy, segélyezés, közmunka, közrend...) a cigányság felé, akinek szinte semmiért sem kell fizetnie és még zsozsót is hoz a postás minden hónapban. Sokan azt állítják, hogy maga hajráviktor is cigány és ezért tartja be Soros diktátumát a pozitív diszkriminációval kapcsolatban, de én azt hiszem hogy csupán a következőről van szó: valahol elhatározták, hogy a magyar lakosság többsége miharabb cigány kell, hogy legyen és persze minél kultúrátlanabb és minél kevésbé nemzeti érzésű, hogy minél könnyebb legyen bitorolni Magyarország természetes kincseit.

    mm

    VálaszTörlés
  2. mm,

    a kormányzat már rég elveszítette minden erkölcsi alapját, és lassan a támogatottságát is el fogja veszíteni teljesen. Akkor majd jönnek a rendőr droidok, mint Gyurcsány mester idejében, de nem vagyok benne teljesen biztos, hogy a tüntetőket fogják lőni... A kérdés az véleményem szerint, hogy lesz-e elég éhes és elszánt ember, hogy lezárjuk a határokat, összehívjuk az alkotmányozó nemzetgyűlést, és az itt élő tisztességes emberek számára élhetővé tegyük ezt az országot. Nem vagyok jós, nem is örülnék ha igazam lenne, de az a sok szemétség amit elkövettek "választott" vezetőink a nép ellen, már nem rendezhető le a "független" bíróságokon, várhatóan kisebb-nagyobb pofozkodásra lehet készülni.
    A témához szólva úgy gondolom, hogy ha egy iskolaigazgató képtelen megoldani a gyerekek étkeztetését, és a még fizető szülőket fenyegeti, akkor alkalmatlan a posztjára. Tudom, hogy rengeteg pénzt vont el a "munkahelyteremtő kormány" az iskolákból, de valami kis emberség még talán akad az országban, bizonyára lehetne találni olyan gazdákat, akik segítenének megoldani az élelmezést.
    Gyerekkoromban nem volt miden nap hús a napköziben (igaz, legalább volt napközi) de mindig akadt egy kis tojás leves, vagy babfőzelék, minden éhes gyereknek, és fizethető volt az étkeztetés díja is.
    A magam részéről azt mondom, hogy a gyermek étkeztetés nem lehet tétel a takarékossági intézkedések listáján, miközben ezer milliárdokat fizet az ország adósságszolgálatra olyan hitelek után, amik talán be sem érkeztek az országba..
    Ki kell alakítani a helyi összefogást a fontos kérdésekben, és esetleg jótanácsokkal kell ellátni személyes közelségből azokat a vezetőket, akik nem tudják, hogy mi a dolguk abban a székben, amibe ültették őket. Erre egy parlamenti "polkorrekt" párt nem alkalmas, de néhány határozott és tisztességes ember igen.

    VálaszTörlés
  3. Én vagyok az a felháborodott édesanya Miskolcról. A kisfiam ma hozta haza ezt a "kis" üzenetet az iskolából, de ma más is történt. Ma volt egy rendkívüli értekezlet a munkahelyemen, és a munkaviszonyom megszűnt közös megegyezéssel. Sajnos politikai dolgok mozognak a háttérben. Én egy szakképzett gondozónő vagyok, idősek házi gondozásával foglalkozom (megjegyzem van diplomám, de a szakmámban nem tudok, és nem tudtam elhelyezkedni). A miskolci polgármester nem írta alá a megegyezést a munkaadómmal így ma velem együtt 100 ember veszítette el állását (50 főállású és 50 fő, aki másodállásban végezte ezt a munkát), na és közel 1000 idős ember gondozása vált megoldatlanná. Ezek az idős emberek 2 éve megszokták, hogy a mindennapokban számíthatnak ránk, és ezért nem kell fizetniük, mert a szolgálat ingyenes (bevásárlás, gyógyszer kiváltása, orvoshoz kísérés, ápolás stb.).
    Kérdezem én...mi megy ebben az országban?
    Gigi

    VálaszTörlés
  4. Népírtás kedves Gigi. Tudom, hogy ez nem nyugtat meg, de ez ellen jelenleg nincs mit tenni, illetve két dolgot. Van egy ritkán használt idézet is:

    "Isten, addig verd a Magyart,
    míg össze nem tart!"

    Ez az egyik, de attól tartok még nagyon sokáig kell verjen minket.

    A másik pedig az, hogy meg kell próbálni minél inkább leszakadni erről a "civilizációról".

    Tudom első nekifutásnak őrültségnek hangzik, de higyjétek el, nincs más megoldás. A horror folytatódni fog, sőt fokozódni.

    Anonymus

    VálaszTörlés
  5. Én is úgy látom, hogy tovább fog leépülni az ország. Ma már gyakorlatilag mindenki szorong, kétségbe vagy letargiába esik, mert fél hogy elveszíti az amúgy is alig fizetett állását vagy már el is veszítette. Sokan már úgy sem képesek fizetni számláikat, hogy van még állásuk, mert a reálbérek köszönő viszonyban sincsenek az árakkal. Nyugtató, altató, cigi, pia meg ilyesmi nem segítenek, csak még inkább rontanak a helyzeten. Magyarország egy ellenséges bolygó lett az átlag ember számára, ezzel szembe kell nézni és e szerint cselekedni. A cél a túlélés, egyik napról a másikra, ami csak akkor lehetséges ha nem adjuk fel és nem esünk kétségbe, mert például ennél jóval magasabb célt tüztünk ki és látjuk, hogy ezt nem tudjuk elérni a jelen körülmények közt. Szóval, legyünk minimalisták, hogy ne essünk áldozatul a csalódottságnak, a frusztrálásnak. Ez egy harc. Az igazi vesztesek azok, akik nem képesek harcolni vagy nincs rá szükségük, mert ők gyengék maradnak, akkor is ha tovább vonszolhatják írhájukat ebben az életben.

    mm

    VálaszTörlés
  6. Tudom,ez nem vigasz semmire,de ha már soros neve felmerült;

    http://kepfeltoltes.hu/120525/SOROS_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    Gy.rl

    VálaszTörlés
  7. Kedves Gigi, ha Magyarországon maradsz és ki tudod húzni néhány évet -mondjuk négy vagy öt évet- akkor szerintem át fogsz jutni azon a sivatagon, amibe most érkezel. Ugyanis semmi esélye sincs a kormánynak megállítani a munkanélküliség további növekedését és az hamarosan olyan mértéket fog ölteni, ami után valami nagyon jelentős változásnak kell történnie. Ez a változás szerintem nem valami forradalom vagy polgárháború lesz, hanem egy békés de radikális irányváltás amit nem a politikusok fognak kezdeményezni. Természetesen nem is földönkívüliekről van szó vagy valamiféle "dimenzióváltásról", hanem egy olyan változásról, amit az elviselhetetlen nyomor és a közbiztonsághiány fognak beindítani a helyi közösségek színtjén. Akkor mindenkinek meg lesz a helye az új társadalomban, aki képes hasznos munkát végezni. Azok számára viszont, akik nem értenek semmihez az üres dumán és a szélhámosságon kívül, nem igen lesz már lehetőség izzadásmentes könnyű élethez. Türelem.

    mm

    VálaszTörlés
  8. Kedves mm, köszönöm a biztató szavakat.
    Nem adom fel, és küzdeni fogok tiszta erővel. Van egészségem és hitem a változásban, no és ötleteim, és nem hagyom, hogy elvegyék a kedvem attól, hogy magyarként ebben a gyönyörű hazában éljek. Itt maradok, és a gyermekemet is arra nevelem, hogy tehetségével a magyar népet gazdagítsa. Azt mondom, amit szoktam: Minden jó lesz!!!
    Gigi

    VálaszTörlés
  9. Gigi, ameddig olyan anyák lesznek Magyarországon, mint Te, tényleg minden jó lesz!

    mm

    VálaszTörlés
  10. Szia Gigi!
    Fogadd együttérzésem, én ezen, már 2008-ban túlestem Pest megyében. Mercédeszes segélyesek, csodapalotákban. Tudják a hivatal dolgozói, de félnek tőlük. A fent említett család is "színesfém kereskedő".Most meg...hatgyerekes putrik, de a segélyből minden nap jut nekik chipsre, meg péksütire reggel.Aki megdolgozik a pénzért az háromszor is meggondolja, hogy költse-e erre. Egyszer valaki azt mondta, hogy azért kell a cigány szaporulat a zsidónak, hogy ők legyenek a rabszolgák. Vicces...én a becsületesen dolgozó magyarokat tartom a cigányok rabszolgáinak. Mert ha lenne bennük becsület, akkor az eltartásuk fejében meghúznák maguk, de nem!!! Fenyegetik a magyart, és még a MI pénzünkön vett nasipapírokat is a MI házunk elé dobják szemétnek. És a MI kertünkbe hajigálnak sörösüvegeket. És MI nem tudunk közlekedni az utcán nyugodtan, mert ott rohangászik az összes puja az úttesten. De ha rászólunk MI vagyunk a rasszista magyarok. A rendőrök csesznek rá, mert túlságosan lefoglalja őket az autósok bírságolása. Na ennyit erről.. Arra bazíroznak, hogy valakinél egyszer elszakad ezen sok provokáció hatására a cérna. Propagandának, meg kiment Berlinbe a Vespa című film.
    Szeretettel: BEA

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem kell költeniük a segélyből péksütire, BEA. Egy idő óta már egyszerűen csak bemennek a cigány kiskorúak egy áruházba ahol ilyesmit árulnak és helyben ingyen falatoznak. Még a lekváros vagy kompótos üveget is kinyitják hogy az újjukkal megkóstolják, aztán meg ott hagyják. Az eladók és a biztonságiak nem szólnak semmit, részben mert a kiskorúak büntethetetlenek (a szülők pedig nem vehetők felelőségre), részben mert az üzletek félnek magukra hívni a pozitív diszkrimináltak haragját, akik esetleg visszajöhetnek éjjel felgyújtani a bazárt.

      Az egész pozitív diszkriminációnak talán az lehet az egyik célja, hogy a felháborodott nem-cigányt a cigány ellen uszítja, aki persze viszonozza a gyűlöletet és így jól el van foglalva azzal a két csoport, hogy egymást gyűlölik miközben tovább folyik az ország gyarmatosítása és az állam leépítése, immár a "szabadságharc" nevében.

      Arszlán

      Törlés
  11. Szia Bea,
    Köszönöm az együttérzésedet. A véleményem megegyezik a tiéddel, és elkeserít ez a helyzet. Az ismerőseimmel sokat beszélgetünk arról, hogy hogyan lehetne elkezdeni a gyerekeknek magyarság tudatot oktatni már az óvodában. Versek, dalok és persze sok-sok beszélgetés keretében. Ha én nyerném meg a főnyereményt a lottón, akkor egy óvoda hálózatot létesítenék, ahol ez lenne a cél.
    Gigi

    VálaszTörlés
  12. Azon esetleg el lehetne morfondírozni, hogy miért kapja a magyar ezeket a csapásokat. A cigányok is Isten teremtményei, még ha jóval tudatlanabb szinten vannak is, mint más nemzetek fiai, ez után viszont tényleg ki kellene találni, hogy hogyan kezeljük ezt az akkut problémát. Tekintetbe véve a nevető harmadik szándékait én arra az álláspontra hajlok, hogy nem kellene megadni nekik az örömet azzal, hogy beteljesítsük a terveiket, azaz egymás torkának esünk. Na most viszont valóban ott van a fő probléma: a főleg vidéki magyarság elérte tűréshatára küszöbét, és én elképzelni sem akarom, hogy mi lesz amikor kifut a tej, de hogy nem fehér lesz az biztos...
    A kormány szándékai eléggé világosak, addig altatni a közvéleményt, amíg eszkalálódik a probléma, és onnantól viszont alkalmazhatóak az erre az alkalomra készített paragrafusok. Ezt a tervet sem kellene beteljesíteni! A megoldást mm írta le itt fentebb, ami a helyi közösségek összefogásában rejlik. Meg kell értenie a magyarságnak, hogy nincs más választása, vagy érzékeli a szándékolt széthúzást és változtat rajta, vagy eltűnik a süllyesztőben. Jómagam az előzőt támogatom, saját környezetemben igyekszem politikailag semlegesen hozzáállni a közösséghez, mert egyik szutyadék párt sem ér annyit, hogy az ember lerombolja a jó szomszédi viszonyt.
    Másik dolog, hogy például a kórházakba, polgármesteri székekbe ültetett narancskatonák esetében elképzelhető, hogy a szándékkal ellentétben pont a fordítottjára fog elsülni a dolog, mert remélhetőleg az emberré válási folyamat nem kerüli el ezeket a titánokat sem. Én az emberben bízom, nem az ideológiában. Az ember erősebb tud lenni, ha kinövi az gondolat-gyártók ideológiáit. Addig kell még kibírnunk.

    Csalán

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így van, Csalán. Előbb-utóbb a kényszer lesz a nagy úr és attól fogva lesz igazi változás, nem "fenntről", hanem a helyi közösség színtjéről. Akkor világos lesz az is, hogy kik az őszinte politikusok, mert ők ezt támogatni fogják, a többiek pedig támadni. Figyeljük jól most, hogy mi fog történni Görögországban, aztán talán Spanyolországban, Portugáliában és Írországban, mert valszeg onnan fog indulni minden a következő hónapokban.

      mm

      Törlés
    2. A cigányoknak pedig természetesen meg lesz a helyük az új Magyarországban, még pedig úgy, hogy nem lesznek megkülönböztetve. A "pozitív diszkrimináció" is megkülönböztetés, hiszen ahol vannak "pozitívan diszkrimináltak", ott automatikusan vannak "negatív diszkrimináltak" is (ez esetben mi, a nem-cigány és nem pénzes magyarok), ami természetesen csak a társadalom szétzilálásához vezethet, amit bizonyára jól tud Soros bácsi is...

      mm

      Törlés
    3. Tényleg nem akarom elvinni a témát jobbikozásba, de lehet hogy nem szentkoronázni, meg nyírőjózsefezni kellene, mert bár fontosak az összetartó jelképek, meg a kulturális örökség, azonban sokkal hatásosabb lenne, ha még élő, működő ügyekkel foglalkozna Vona csapata, mint amilyen például Árpád perügye.

      Csalán

      Törlés
    4. Vona és Orbán gyakorlatilag ugyanazt csinálják: elterelik hívőik figyelmét a valós problémákról mindenféle nagymagyarkodással. Ez a világ egyik legrégebb módszere a tömegek tereléséhez.

      mm

      Törlés
  13. Sziasztok! Hasonló cipőben járok, mint a levélíró, mivel két gyermekem is általános iskolába jár. Látom, hogy a "nemhiába születtek" mindent ingyen kapnak, nem járnak be az órákra ha nincs kedvük, de az ingyen kajára csak úgy tódulnak be az iskola ebédlőjébe. Sajnos én nem tudom kifizetni az étkeztetést csak a kisebbik gyermekem részére aki 2. osztályos / havi 7000Ft / A nagyobbik aki most végez, már 4 éve, a suli után otthon ebédel / úgy 14 óra körül ér haza/ Fideszes választási program 2010 04.11. " Itt az idő, hogy új fejezetet nyissunk az ország életében. Egy olyan korszakot, amely az ország összes polgára számára tartós biztonságot, új reményt és biztos jövőt jelent. Változtassunk. Szavazzunk a Fideszre! " Nos? Mi valósult meg ezekből? Egyáltalán, látni e valós esélyt arra, hogy pozitív változás fog bekövetkezni? Nem vagyok pesszimista, de én úgy látom, hogy lesz ez még így se! Amennyiben nem fogunk össze, úgy nekünk annyi! Egy megtűrt nép leszünk a saját hazánkban!

    Erős István

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valószínű, hogy lesz ez még ígysem, István, de talán éppen ez kell ahhoz, hogy az emberek a saját kezükbe vegyék sorsukat és nem ilyen-olyan politikai gazfickóktól várják a "szebb jövőt". Konkrátan például, hanar eléri sok önkormányzat azt a pontot, amikor már nem lesz képes fenntartani magát adóbevételek hiányában és mivel el vannak már adósodva, hitelt sem vehetnek fel; akkor bizony be fog indulni az a korszak, amikor már senkit sem fogja érdekelni a qrmány nemzeties böfögései, hanem mindenhol mindenkinek össze kell fogni a túlélés érdekében, akár az élelmiszerellátás ügyben (ha nincs munka, nincs már elég jövedelem sem a tescos bevásárláshoz), a víz ellátás (víz nélkül nincs élet, de egyre többen már nem tudják fizetni a díjjat), a közbiztonság (pozitív diszkrimináció ide vagy oda...), stb. Ahogy teljesen szétesik az átlagemberek világa, élet-halál kérdés lesz a változás mind azok számára, akik nem tartoznak hajráviktor nagyon szűk és egyre szűkebb "középosztályához" (az a bizonyos "pornó" középosztály, a nagy vezír tegnapi kifejezése szerint...).

      mm

      Törlés
  14. Azok számára, akik tudni akarják, hogy mikor fog összeomlani a magyar gazdaság olyan mértékben, hogy már végképp nem lesz járható a jelenlegi hazugságokra alapuló ál-nemzeti, de valós gyarmatosító politika:

    Akkor, amikor a valós (nem a KSH által összehazudott) munkanélküliség meghaladja a 20 százalékot. Valóban már most is meghaladja, ha figyelembe vesszük az aktív korú cigányokat akik nem dolgoznak (szinte az összes), de ők egyenlőre még el vannak tartva azok pénzéből, akiknek még van állásuk; attól fogva, hogy már nem lesz képes eltartani őket a magyar állam, egyből 20 százalék felett lesz azok aktívak száma, akik már a puszta túléléshez sem rendelkeznek elég jövedelemmel és akkor véget fog érni a hazugság korszaka. Ezen nem fog változtatni egy újjabb IMF hitel sem, mert az előző hitelek törlesztésére lesz elköltve. Feltehetően 2013 és 2015 között várható a cunami...

    mm

    VálaszTörlés
  15. "Trianont ledöntjük! – Újabb facebookos játékot indít Szegedi Csanád." http://kuruc.info/r/6/96844/

    Úgy látszik csak erre jó a Jobbik. Hajrágábor, hajrá faszbuk!

    Arszlán

    VálaszTörlés