2012. május 17., csütörtök

Ha valaki még mindig nem értené...

39 megjegyzés:

  1. Szenzációs ez a riport, Árpi adta saját magát. Ilyen embereknek kellene a Parlamentben ülni, nem pártkatonáknak.. Sokat nőtt a szememben az Echo TV is, mert tudom, hogy több órás beszélgetés alapján készült ez a rövid riport, de minden lényeges elemet benne hagytak.
    Beregi Balázs szerkesztő riporter előtt megemelem a kalapom, és azok előtt is, akik lehetővé tették, hogy ez a riport lemenjen a TV-ben.
    Két lehetőség van: vagy akkora a baj, hogy nem lehet elhallgatni Árpi (és tulajdonképpen az egész nemzet) ügyét, vagy vannak még hiteles újságírók, akik megértve a problémát, közérthető formában közzé teszik az információkat. Esetleg mindkettő egyszerre..

    VálaszTörlés
  2. Ahogy Árpi fogalmaz" A legnehezebb nem a Bankokkal szembeni küzdelem volt, hanem az emberek kishitűségével szembeni küzdelem...hmmmm ez nagyon megrázó és őszinte vélemény, de sajnos igaz!!!
    Gigi

    VálaszTörlés
  3. Árpád pert nyert a zótépé ellen és ettől eléggé híres lett a devizahitelesek világában. Ergo, ha valaki manapság képes összefogni a devizahitelesek seregét, az bizony ő... de ez mégsem történik meg. Vajon miért? Tényleg azért, mert olyan "kishitűek" lennének a devizahitelesek? Vagy talán azért, mert mindenki jól látja, hogy a bankok ellen nyert perek (volt már néhány) valóban semmit sem oldanak meg a devizahitelesek számára? A bankok magasról tojnak a bírósági itéletekre, amik egyébként eléggé "szélesen" vannak fogalmazva, ahhoz, hogy a bankokat ne kötelezzék semmilyen jelentős konkrét lépésekre a devizahitelesek javára. Vagy talán éppen azért nem mozdulnak meg a devizahitelesek, mert ezek a "megnyert" perek által generált remények csak elaltatják őket és így közben nem "verik fel a port", nem fognak össze, nem cselekednek, nem mennek például tömegesen tüntetni hajráviktor és a bankárok ablakai alá.

    mm

    VálaszTörlés
  4. Figyelj mm, sokat írsz és sok félét, de nem sokat teszel. Nem tudom vetted-e a fáradságot és olvastad-e a honlapomon, hogy országos méretű megmozdulást szervezek? Elkelne kis személyi és anyagi segítség hozzá. Mit szólsz a dumálás helyett tudsz-e ebben segíteni, hogy megvalósuljon az amit hiányolsz. Na szebb jövőt, stílszerűen.Á.

    VálaszTörlés
  5. Figyelek Árpád, figyelek és remélem, hogy meg is fognak mozdulni a tömegek, akiket a hajléktalanság fenyeget most. Azt javaslom, hogy még azelőtt moccanjanak, hogy narancsék megszavazzák azt a bizonyos törvényt ami által tilos lesz már "elégedetlenségre uszítani". Ehhez nem pénz kell, Árpád, hanem puszta akarat a csodavárás helyett, mert ugye meg van a kommunikációs lehetőség (a blogod és immár néhány közreműködő média is) és mivel már híressé váltak a pereid, csak az nem csatlakozik a "megmozduláshoz", aki valami miatt nem is akar. Na, éppen erről szólt a kommentem: vajon mi a szösz tartja vissza az embereket attól, hogy segítsenek önmagukon amikor itt a lehetőség. Én magam ugyan "nem teszek semmit", ha ezzel azt érted, hogy nem pereskedek (nem is tenném, mivel tudom, hogy nincs ennek értelme jelenleg Magyarországon), viszont az elmúlt években jó néhány családot sikerült körülöttem lebeszélni arról, hogy "svájci frank alapú" hitelt vegyenek fel. Sokan rám kérdeztek, mivel tudták, hogy "svájci" vagyok és azt is, hogy közgazdász az egyik végzettségem (ami valóban nem jelent semmit). Így hát jó néhány családot sikerült kirántanom a katyvaszból még mielőtt belepottyantak volna, ha bár ettől -szerencsére- nem lettem híres. Ha akkor találkoztunk volna, talán Te sem kerültél volna a devizahitelesek sorsára.

    mm

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves mm!

      Furcsa, hogy azokat akik megpróbálnak tenni valamit a közös ügyekért általában csípőből lehurrogod. Az eddig olvasott hozzászólásaid alapján számodra csak egyetlen lehetséges és egyben nevetséges megoldása van a problémáknak, de azt is csak másokat hergelve, provokálva, szájkaratés szinten műveled. (ezért leginkább sehogy) Árpád meglátása itt nagyon is helyes...
      A korábban bezzeg én megmondtam stílus, pedig nem más, mint az EGO nyomorúságos igazolása! Ez ma már senkin sem segít, és semmit nem old meg. (persze jelzi azt, hogy TE milyen okos is voltál!)
      Hagyd békén azokat, akik tesznek is valamit, és akkor máris többet tettél, mint amit művelsz a jelen szinteden!

      u.i.: megelőzve egy esetleges visszakérdezést, hogy én mit is teszek:
      ahol lehetőséget látok, ott beállok a sorba...

      Szép Napot!

      Törlés
  6. mm!
    Na ne vetíts már!
    Bla, bla, bla! Mostanában nagyon sokat beszélsz mellé!
    Nem voltál te mindig ilyen!
    :)

    EBO

    VálaszTörlés
  7. Árpád és az Árpifanok, igazatok van, "álljatok csak be a sorba", úgyis mindig csak erre voltatok jók. Amikor a bankok fűt-fát igértek nektek, akkor is beálltatok a sorba és aztán ennek meg is ittátok a levét, most pedig gyönyörködtök abban, hogy bezzeg milyen jól megnyerte Árpi a pert a zótépé ellen és közben nem veszitek észre, hogy ennek semmilyen konkrét következménye nincs a devizahitelesek életére nézve. Ahogy már mondtam, ezek a perek arra jók, hogy tovább fenntartják a csodavárás hozzáállást a devizahitelesek soraiban (mert azt hiszik, hogy következmények is lesznek a "megnyert" pereknek) miközben a végrehajtók egymás után az utcára dobják őket. Mit gondoltok miért nem emeli fel a kisujját a Jobbik sem? Miért nem veti be a politikai súllyát, hogy követelje a "megnyert" perek gyümölcsét a bankoktól és a kormánytól? Miért megy Londonba Pörzse néhány tucatnyi új jobbikos szavazót toborozni amikor több százezer új szavazót tudna magának szerezni a Jobbik itthon csupán azzal, hogy ténylegesen kiáll a devizahitelesek mellé? Ne legyetek már olyan büszkék arra, hogy ismét át lesztek verve, most ezekkel a "megnyert" de következmények nélküli perekkel.

    mm

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mózi,

      néhány ember beállt Árpi mellé/mögé már régebben, és úgy gondolom, hogy nem értelmetlenül. Tudod, szép csendben építgetjük az építeni valót, és érdekes módon mindig akad kő is, és habarcs is, és olyan is, aki feladja az anyagot az állásra, hogy növekedjen, erősödjön az építmény. Ha valakinek nincs se köve, se habarcsa, az meg nézheti az építkezést, hozhat egy kis vizet, vagy egy tányér ennivalót azoknak, akik teszik a dolgukat a közös ügyért.
      Lassan rájönnek talán az emberek, hogy nem a pártok jelvényeire és jól megkomponált szlogenjeire kell szavazni, hanem azokat az embereket támogatni, akik a parlamenten belül vagy kívül, de az ország és a benne élő tisztességes emberek érdekében dolgoznak.
      Árpi nem döntöget kukát, nem éget zászlót, nem gyűlölködik, hanem a jelenleg is érvényben lévő magyar törvények alapján egyesek számára nagyon kellemetlen kérdéseket tesz fel, igyekszik érvényt szerezni a jognak, az emberségnek. Véleményem szerint eredményei megszégyenítőek a közpénzből fenntartott, az ország érdekeit védeni hivatott, de dilettáns, vagy minimum hűtlen hivatalnokokra nézve. Ha el akarják kaszálni a munkáját, azt megtehetik a köz verejtékén gazdagodott milliárdosok, de egyszer eljön a számadás ideje, és mindenki emlékezni fog, hogy ki mit mondott vagy tett ebben az ügyben.
      Szóval csak azt akartam mondani, hogy ha tudsz, akkor segíts Árpinak, ha nem, akkor csak szemlélődj.

      Törlés
  8. Kedves mm!

    A pártok és a párt politika jelen formájában sehová sem vezet, ebben egyet értünk. Mára a Jóbikról is kiderült, hogy legalább annyira kicsinyes, primitív és megvásárolható, mint az összes többi párt (ki korpa közé keveredik, azt megeszik a disznók)
    Ezért fontos az összefogás és a közös ébredés. Ebből a közös ébredésből szakított ki magának Árpi az ügyével egy hatalmas szeletet! Lesz-e konkrét eredménye annak amit csinál? Ezt nem tudhatjuk, de azt igen hogy a saját kis harcával sok ezer, áttételesen sok tízezer embert kezdett el felébreszteni, és ez szerintem mindennél többet ér. Szokták mondani, hogy "egy fecske nem csinál nyarat", de már jelzi a változást...:-)
    Ez az út lassú, és nem hoz gyorsan eredményt, de nem is szegélyezik tömegesen hullák az út szélét. Mert mi lenne, ha a gyors siker érdekében megtévesztett Magyarok ütnék a Magyart? Csak az élősködőink járnának jól azzal is!!!

    Hamvas Béla:
    "Ami Magyarországon történik, annak semmi köze a bolsevizmushoz, ahogy a huszas években semmi köze nem volt a keresztény nemzetiességhez, később fasizmushoz.
    A behódoltaktól való undorom olyan erős volt, hogyha elvben azokkal meg is egyeztem volna, a világért sem álltam volna közéjük, nehogy azokkal összetévesszenek. Nem lehet itt semmit a fehérekre, vagy a vörösökre hárítani. Az elaljasodásnak minden kedvezett, és semmi egyéb nem volt, mint elaljasodás. Ha a forradalom győzött volna, akkor sem lett volna más, sőt. Akkor jöttek volna a magyarok.
    Ez a szint azonban számomra már régóta érvénytelen. A fasizmus-bolsevizmus az emberi egzisztencia leszűkítése, mint ahogy az egész politika az. A leszűkített ember primitívvé válik, ezért kezdünk ma hasonulni a vadakhoz. Egyedül az ember kitágítása a fontos. Szűkítés süllyedéssel jár, tágulás felemelkedéssel. Nekem minden politika kevés. Még a művész is kevés, a költő is kevés. A világirodalomban csak kevesen bírták ki, hogy költők legyenek. Ha költő lettem volna elzüllöttem volna, mint ahogy a többiek léha mutatványokban elzüllöttek. Nekem még a szent is kevés."

    Szép Napot!

    VálaszTörlés
  9. mm!
    Hát ez egy igen gyenge kísérlet volt arra, hogy eltereld a témát. Te kis buta. Tényleg azt gondoltad, hogy ezzel a Jobbikozással majd eltereled a szót arról, hogy össze vissza fecsegsz? Ki kell ábrándítsalak. Az én véleményem a Jobbikról, még a tiédnél is negatívabb.
    De lehet, hogy bejön a számításod, és megjelenik mindjárt egy idióta, bólogató, habzószájú Jobbikos megszállott, hogy vitába szálljon veled.
    Látom inkább vitatkoznál velük, csak hogy folytathasd a mellébeszélést.
    Ejnye-bejnye!
    Már megint a könnyebb utat választod?
    Megismétlem mert fontos:
    Nem voltál te mindig ilyen!
    :)

    EBO

    VálaszTörlés
  10. A helyzet eléggé egyszerű. A devizahitelesek nagy része magától azért sem hajlandó kimenni tüntetni az utcára, mert tudja, hogy legfeljebb csak néhány ezren lesznek ott és fél, hogy valami megtorlás fogja érni, például el fogja veszíteni az állását vagy még kegyetlenebb lesz vele a bank/végrehajtó. Sokan egyébként félig-meddig depressziós állapotban vannak és nincs már erejük sem tüntetésekre járni. Már pedig csak akkor érhetnek el valamit, ha rendszeresen ott vannak az esti híradóban és így közvélemény-nyomást gyakorolnak a kormányon (mert ugye, anélkül semmi sem történhet a bankok akarata ellen). Ergo, valóban kellenének a látványos demonstrációk (persze nem kukadöntögetések, lehet enélkül is demonstrálni) a devizahitelesek mellett, de ehhez kell egy olyan tömeg, amit csak egy párt tud megmozgatni (a jelen esetben a Jobbik). Ezért szerintem a Jobbikot kellene meggyőzni a devizahitelesek képviselőinek, hogy amennyiben kiáll teljes súllyával mellettük, akkor bizony nagyon sok új szavazót nyerhet (a pártokat csak ez érdekel). Semmi értelme mindenféle pereket indítani a bankok ellen mindenféle részletkérdésekben, mert ezek a következmény-nélküli kis győzelmek árnyékában közben folyamatosan kilakoltatnak és nemsoká már nem is lesz kit képviselni a bíróságon. Olyan nehéz ezt megérteni? Persze, sokkal könnyebb reménykedni abban, hogy majd Árpi és az ügyvédje mindenkit meg fognak menteni a bíróságon, de ezesetben nagy lesz a hasra esés, Árpád pedig mindig mondhatja, hogy azért nem jött össze, mert kishitűség meg ilyesmi. Emberek, talán nem kéne már ilyen naív lenni, basszuskulcs.

    mm

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szép volt mm. köszönjük. Komolyan mondom jó irányba haladunk, ha már ennyire nyüszítetek:Bízd csak ide barátom. Amit mi építünk az nem holnapra készül el és nem holnaputánig fog tartani. Ez a krágogás sem megerősíteni sem gyengíteni nem képes, pusztán krákogás. Na szebb jövőt:-)Á.

      Törlés
    2. Nagyszerű. Már csak az kell, hogy a bankok és a végrehajtók hajlandóak legyenek várni holnaputánig, Árpád.

      mm

      Törlés
    3. Ha a Jobbik fel akarja karolni a hitelesek ügyét, akkor semmi sem áll az útjában. Mint, ahogy eddig sem akadályozta meg semmi abban, hogy figyelmet szenteljen az ügynek.

      Majsz

      Törlés
  11. Ejha mózi mózi!
    Neked soha semmi nem jó.
    Olyan neurotikus vagy mostanság.
    Akarsz beszélni róla? :)

    EBO

    VálaszTörlés
  12. Nekem jó, EBO. Nincs adósságom, nem vagyok beteg, nincsenek nagy igényeim, nem vagyok egyedül, nem éhezek és nem is fázok télen, van saját tetőm a fejem felett, nem fagyott le a paradicsom és a paprika az elmult napokban, stb... csak azokat sajnálom, akiket folyton átvernek jobbról-balról és akik gyakran önmagukat is átverik. Már csak ilyen vagyok.

    mm

    VálaszTörlés
  13. Ajánlom mindenkinek Posta Imre új remek blogját: http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php

    Gabbiano Provenzano

    VálaszTörlés
  14. Moto,

    Te mióta reklámozod Postát?:) Mit szólsz ahhoz, hogy Szegedit végre kirakták az elnökségből?

    VálaszTörlés
  15. Kirakták Szegedit? sebaj, legalább több ideje lesz rovásírásvetsenyeket tervezgetni meg shoppingolni az EP képviselő fizetésével.

    VálaszTörlés
  16. Ne marakodjatok, semmi értelme, http://www.youtube.com/watch?v=RsqyPFlnWzU

    tele lesz velük az ég!! http://www.pecsistop.hu/tudomany/ufo-flotta-sunnyog-az-egen-rejtelyes-video/1040913/

    VálaszTörlés
  17. Éppen most megy a rendkívüli híradó a tévében: egy óriás idegen űrhajó lebeg a Hősök tere felett! A lakosság már ki van telepítve 300 méteres körzetben és a tekesek készen állnak (vajon mire?)!

    VálaszTörlés
  18. mm!

    Mielőtt másokat magad mellé lerántanál gondolkozz!

    Amit KÁ tesz az helyénvaló!
    Ha segiteni akarsz minden jobbik nélkül (mert ők is megszavaznak xar dolgokat!) emberként kell kiállani a többi ember mellett! Minden párt vagy más csoport érdekképviselet ellenére!

    Én máris teszem a dolgom!

    Reklámozom kampányolok Á mellett azoknál akik még nem tudnak róla!

    Egy nem hitel tartozásos!

    Hegel.

    VálaszTörlés
  19. Sajnálom hegel, de engem nem érdekel az, hogy valaki ilyen-olyan pereket indít aminek aztán semmilyen gyakorlati hatása nincs a probléma megoldásán. Lehet, hogy ezáltal Árpád valamennyi hírnevet szerezhet magának és talán még egyszer ezáltal lehet belőle polgármester is (hajrá!) vagy, ha valamilyen pártocskát alapít, akár meg is élhet a politikából, de ettől még magasról tojnak a bankok és a qrmány az általa indított perekre, a devizahitelesek kilakoltatása pedig megy tovább.

    mm

    VálaszTörlés
  20. mm

    Ha Árpád nem indít pert és minden megy tovább, mint eddig, akkor nem folytatódnának a kilakoltatások?
    Mond már el nekem hogy Árpi harca a bankokkal miért zavar téged ennyire?

    Mindenki tudja mi folyik ma Magyarországon, és az egész nyugati világban, te is tudod, akkor miért kell lehúzni egy-egy olyan embert, kis csoportot, aki megpróbál szembe menni vele? Miért?

    Lehet, hogy igazad van, és semmi következménye nem lesz az ítéleteknek, nem ez lenne az első, meg valószínűleg az utolsó alkalom se, de ha már segíteni nem tudunk Árpinak, legalább nem kéne fikázni.
    És a bankok is vegyék tudomásul, hogy nem nézhetőek korlátlanul hülyének az emberek.
    Mellesleg ha semmi jelentősége az ítéletnek, szerinted Csányi miért vitte az ügyet a legfelsőbb bíróságra?

    Nézd mm, ha más hozadéka nem is lesz Árpi harcának, legalább médiafelületet kapott és elmondhatta mi folyik devizahitelezés címszó alatt. Sokan a mai napig nincsenek tisztában vele, hogy milyen hitel ez valójában, ami nem csoda, mert egy jogász, közgazdásznak is fejtörést okoz, ha mélyen beleássa magát.

    Nekem sincs hitelem és nekem is van mit ennem, van fedél a fejem felett, munkahelyem is van, ezzel én nem kérkedek Mózes. Örülj neki, hogy most van, a te életed sem volt mindig habostorta, nemde?

    Egyébként ha ennyire szívügyed a kilakoltatás, had kérdezzem meg hány otthonvédő akción vettél részt?

    Na ugye, akkor talán nem kéne Árpit osztogatni.

    Anonymus

    VálaszTörlés
  21. Nyilvánvaló és világos, hogy van egy érdekcsoport, mely töretlenül, ciklusról-ciklusra támogatja a töretlenül nemzet- és társadalomellenes illegitim államot!
    Mivel a tőkeelvonással, kifosztással, a bankszektor alapvetően járul hozzá a lakosság kezelhetőségéhez, az is nyilvánvaló, hogy egyeseknek valóban nem tetszik, ha valaki a kifosztást igyekszik akadályozni, netalán megszüntetni!
    Tudomásul kell venni, hogy igenis működik az internetkommandó, jól működik, kifinomult eszközökkel.., nem tagad, csak fanyalog...
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  22. mm nekem sincs hitelem, és támogatok minden olyasmit ami a többi embernek is megoldja a problémáját.Nem elég az ha nekem van legyen neked neki nekik is!

    Egyébként nem az a drága motóka vagy aki postát is becsmérli időnként nem átalva egyéni levládákba is???

    Ugyanis a pszichiátriai esetek egyike mikor valaki nem tudja elviselni ha valaki másik ember többre képes mint ő maga! Ezért lerántja a sárba bemocskolja nevét tevékenységét hátha attól alacsonyabbá válik....Tévedés nagyon nagy tévedés!

    Aki lent van az csakis tanulással és jóindulattal nőhet mellé netán főlé! Az pedig az ha a társait az emberiséget szolgálja bármilyen módón is .


    H.

    VálaszTörlés
  23. " oldalon tilos minden olyan magatartás, amely ellenkezik a hatályos magyar vagy uniós jogszabályokkal."

    Hmm a jelen banki tevékenység pedig totálisan ellenkezik a számviteli jogszabályokkal...valamivel gonoszabb dolog a banki dolog mintha itt vitába szálnánk igaztalanul...nemde????

    Hátcsak azé!

    VálaszTörlés
  24. Zoli,

    Ha mm néven még mindig ugyanaz a mézesmózes ír, akit én anno Posta oldaláról interneten "megismertem", akkor biztosíthatlak afelől, hogy mm nem internetkommandó.
    Sőt tovább megyek, az, hogy felvetődik benne, hogy Árpi pere következmények nélkül marad, még ezt is elfogadom, mert van rá esély.

    De az, hogy sérteget egy olyan embert, aki kiáll az igazáért ebben a rohadt világban, ahol a 100. bőrt nyúzzák az emberekről, és azok nem értenek semmit, akkor azt mondom, hogy itt álljon le.

    Álljon le, mert ez nem fair.

    Részemről a legnagyobb tisztelet a hasonló embereké, mint Árpi is. Ebben a letargikus posványban még mindig van bennük elég erő, és kitartás, hogy harcoljanak az igazukért. Én ezt nem tudnám csinálni, ezért becsülöm azt, aki tudja.

    mm
    végül is mit vársz te Árpitól? Megállítja úgy gondolod a NWO tervet? Megbuktatja Orbánt? Vagy mit?
    Ha a globális folyamatokat tekintjük Árpi eredményei valóban eltörpülnek, de ha sok "Árpi" kerül a rendszer elé, akkor az már kihatással lehet az "engame"-re is.
    Ülhetünk itt a PC-k előtt és megbeszélhetjük, hogy éppen megint mennyit haladt előre a népírtás, és milyen gonoszak rotschildék, amíg még engedik működni az internetet, de ennek nem túl magas a figyelemébresztő hatásfoka, azt nyilván te is tudod.
    Ennek fényében ítéld meg Árpi cselekedeteit.

    Anonymus

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Anonymus!

      Nagyot hazudni az tud, akinek van hitele! -akár BBC effektusnak is nevezhetjük. Mézes-Mózes dettó. Képes hosszú időn keresztül tárgyilagos értékelést adni, hogy aztán nyomós kérdésben terelni, irányítani próbálkozzon... Tekintélye még mindig az, amit Posta Imre kölcsönzött neki, mert Imre teremtett neki némi mítoszt. Már Imre honlapján is többször emeltem szót ellenében, nem nézve el neki a kisded manipulációit... Itt sem változtatott a metódusán. Ugyanazt a módszert követi. Mindenkinek megfontoltságot és óvatosságot ajánlok vele kapcsolatban!
      Gyz/p

      Törlés
    2. Azért nem kell aggódni, elég rendesen kiismerhetővé vált a vén szoci.

      Csalán

      Törlés
  25. Árpi honlapján is megjelent egy újabb videó, amelyen Léhmann György ügyvéd számol be a peréről. A videó itt látható:
    http://www.echotv.hu/videotar.html?mm_id=127&v_id=13763
    vagy itt: http://www.youtube.com/watch?v=-Yh8GX09O8c

    A lényeg az, hogy az Európai bíróság semmisnek mondta ki az egyoldalú szerződésmódosításokat.

    A dolog pikantériája, hogy nemrég zárult le egy bizottság működése, ami sem Árpi perével, sem Léhmann úr perével érdemben nem foglalkozott, se nem cáfolta, se nem megerősítette őket. A bankok pedig a háttérben ügyeskednek, gondolok itt az olyan törvényekre, mint a kamatjellegű kezelési költség, vagy az árfolyamrögzítés, amikor ki tudja, hogy mit íratnak alá a kedves ügyfelekkel. Léhmann szerint fenn áll a veszélye annak, hogy az árfolyamrögzítés során átírják az eddig meglévő szerződéseket, és megoldják az egyoldalú szerződésmódosítások-kamatváltoztatások számukra kedvezőtlen oldalát.


    Erről itt lehet olvasni:
    http://www.magyarhirlap.hu/gazdasag/nemzeti_tragediat_okozott_hazankban_a_devizaalapu_hitelezes.html

    Hogy mire elég Léhmann úr pere, azt nem tudom megmondani. Szerinte felülről le kellene szólni, hogy a bíróság vegye előre ezeket a pereket, így törvényes úton rendezni lehetne a hitelesek ügyét.

    Persze megint maradt bennem egy csomó kérdés:

    Az Európai Bíróság döntése ellen fel tudnak-e lebbezni a bankok?
    Mennyivel segíthet ez az egyes hiteleseken?
    Milyen hatással lesz ez a magyar bankrendszerre? Ha össze találna omlani, akkor az államnak kellene kisegítenie azt?
    Mit (nem) csinál már megint a PSZÁF, és a nemzet kormánya?

    Majsz

    VálaszTörlés
  26. Mé báncsátok Mózit, sok okosságot írt már itt is, máshol is.

    VálaszTörlés
  27. Nem kell aggódni értem, az lenne ciki, ha a "dimenzióváltás" álmodozók, az ilyen-olyan párt szurkolói -vagy akár az Árpi-fanok akik azt hiszik hogy a bankok fosnak Árpád pereskedéseitől-, a rögeszmés zsidógyűlölők és egyéb beszűkült gondolkodású emberek egyetértenének velem hehe..

    mm

    VálaszTörlés
  28. Hát......
    Vettem a fáradtságot, és felmentem Imre archív weboldalára, hogy néhány 2010 januári, eredeti, hamisítatlan mézesmózes hozzászólást elolvassak.
    Akkor még mózi is, az egyik ilyen-olyan pártocska szúrkolótáborába tartozott, illetve a pártocskájának önjelölt védelmezőjekén osztotta az észt, pont ugyanezzel a nyegle, fölényeskedő, okoskodó stílussal megfűszerezve.
    Már akkor is úgy tett, mintha mindig mindenben neki lenne igaza, és a helyzet azóta mit sem változott, azzal a külömbséggel, hogy ma már teljesen más nézeteket képvisel bizonyos témákat illetően.
    Most akkor hogy is van ez?
    Mindig az a frankó amit éppen aktuálisan te képviselsz, és többiek meg be vannak szűkülve?
    Hát.... ez elég szánalmas.

    EBO

    VálaszTörlés
  29. Most akkor az van EBO, hogy szelektíven olvasol. Ugyanis a választások előtt mindig azt írtam, hogy meg kell adni az esélyt a Jobbiknak azzal, hogy rászavazunk, ahelyett hogy egyáltalán nem szavazunk, különben tekintve a szocik nagy legatyásodására narancsék meg fogják szerezni a kétharmadot ami narancs diktatúrát fog jelenteni. A Jobbik meg is kapta az esélyt, de sajnos még nem elegen szavaztak rá, mert narancsék megszerezték a kétharmadot.

    mm

    VálaszTörlés
  30. Nem olvasok szelektíven kedves mm!
    Elég kemény odamondogatásokat követtél el a Jobbik védelmében és számtalan vitát generáltál ebben a témakörben. De ne érts félre, ez még önmagában nem baj, csak feltűnt, hogy akkor pl. lenézted azt, aki nem értett veled egyet Jobbik ügyben, ma meg már te sem lelkesedsz a pártokért.
    De mindegy. Nem akarok belemenni, hisz nyílván megpróbálnád mindenféle nyakatekert, mellébeszélős, hugyszagú érveléssel megint kidumálni magad.
    Mert hát ugye te nem tévedhetsz.....

    EBO

    VálaszTörlés
  31. Nincs ebben semmi nyakatekert EBO: meg kellett adni az esélyt a Jobbiknak, mert a programja valóban nemzeti volt és el kellett menni szavazni, hogy a narancsfanoknak ne sikerüljön 2/3-ot adni hajráviktornak. Akkor ezeket mondtam és ezért védtem a Jobbikot és ha visszamennénk az időbe teljesen logikusan most is azt mondanám. Az, hogy közben a Jobbik nem bizonyosult méltó ellenzéki pártnak, akkor nem lehetett előre tudni vagyis meg kellett adni neki az esélyt. Akkor is voltak néhányan Posta blogján akik ezt nem voltak képesek felfogni és látszólag most is vannak. Téma részemről lezárva.

    mm

    VálaszTörlés