2011. augusztus 31., szerda

TUDÓSÍTÓNK ABSZURDISZTÁNBÓL...

A mai abszurdisztáni híradóból: megszökött a Cozma-ügy negyedrendű vádlottja. A jó madár öt évet kapott júniusban társtettesként elkövetett testi sértés miatt (ami természetesen nyomban fel lett lebbezve)… és aztán szépen hazamehetett. Csupán azt kötötték az orrára, hogy nem szabad elmenni otthonról („lakhelyelhagyási tilalom”). Bizonyára valami félreértés történhetett, mert az illető naná hogy elment otthonról, még pedig annyira, hogy azóta sem tért vissza. Akkor most mi van? Annyira zsúfoltak a börtönök, hogy már az öt évre itélt cápát is várólistára kell tenni, nem csak a néhány hónapra itélt kishalakat? Vagy talán a fellebbezés miatt maradt szabadlábon a jóember? Na de általában csak akkor helyeznek egy vádlottat „lakhely elhagyási tilalom” alá, ha nem áll fenn a veszély, hogy lelépjen… ja, hogy senki sem gondolhatta, hogy egy erőszakos bűncselekmény (gyilkosság) ügyben öt éves fegyház ítélet után valakinek (nem éppen egy ártatlan szűzleánykának) eszébe juthat elpárologni az ítélet megerősítése előtt? A kisújjam is tévedhet, de most azt sugallja, hogy sem az első, sem a második magyarázat az igazi. Marad tehát… de inkább nem mondom, nehogy a végén még rács mögé kerüljek valamilyen rágalmazási váddal, főleg hogy nekem tuti nem járna a házi őrizet.

22 megjegyzés:

  1. Figyusz Velorex. Ki kellene már egyszer venni Moto nevét a blog címéből, nem gondolod? Mi köze van ennnek a gusztustalan és primitív alaknak a bloghoz? Ha akar itt kommentelni, tőlem teheti, de miért kell folyton látni a nevét a blog címében?

    mm

    VálaszTörlés
  2. Anno, mikor Velorex elindította a blogot, épp az volt a célja, hogy tükröt mutasson Motoék elé, és próbálja őket jobb belátásra bírni, hogy amit csinálnak, de legfőképp amilyen stílusban csinálják, az nem helyes. Nem így kéne Postán bosszút állni, ha lehet így fogalmazni.

    Így került a blog címébe Moto nick neve.

    Azóta más arculata lett a blognak, nem ez a témája, de időközben egyre több hivatkozás mutat ide, és így maradt.

    Már felvetődött a névcsere, nem tudom Velorexnek van e erre ideje, energiája, mert egy az egyben klónozni az oldalt gondolom nem kis munka, de ezt ő tudja megmondani.

    Kraft

    VálaszTörlés
  3. Ehhez nem igen értek, Kraft. Ha macerás, akkor felejtsük el. Egy kis szégyenfolt -mármint Moto neve a blog nevében- talán még belefér.

    mm

    VálaszTörlés
  4. A legnagyobb "vicc" az egész történetben, hogy ha a labanc rendőrök nem fogják meg ezt a barbár bandát, akkor valószínűleg jóval kevesebb visszhangja lett volna a történetnek.

    http://kuruc.info/r/2/84365/

    No erre az aláírásgyűjtésre nagyon kíváncsi leszek.

    VálaszTörlés
  5. Moonlight. Végre egy jó hír! Végre tesz valamit a Jobbik! A végén még visszajön a kedvem iránta. Most már csak az kell, hogy minél többen aláírjanak és akik még ezt sem hajlandók megtenni az uzsorások által padlóravágott honfitársaikért nem érdemlik, hogy bármikor bárki is felemelje értük a kisújját... vagyis most fog ugrani a majom a vízbe.

    mm

    VálaszTörlés
  6. Úgy néz ki, hogy imáink meghallgatásra találtak:) Remélem minél többen hozzájárulnak. Itt most tényleg ki fog derülni, hogy mennyi embert képes mozgósítani Vona egy ilyen kritikus kérdésben.

    VálaszTörlés
  7. http://kuruc.info/r/2/84314/

    Ez gyors volt, fel is adta magát a norvég, csak úgy, mint anno Stojka.

    VálaszTörlés
  8. Helyes a megállapításod mm, mert sokan azért nem olvassák e blogot, mert csak a linket látván is ha ajánlva van, ott díszeleg a neve és nem nyitják meg!!....blüáááááááááááá.....
    ez tapasztalat!!!

    VálaszTörlés
  9. Moonlight. Megadta magát, mert valszeg az ügyvédje közölte vele, hogy ha jó fiú lesz már 3 év múlva is szabadlábon lehet, feltéve ha gyorsan megadja magát és "őszinte" megbánást mutat a szökéséért. Amúgy itt nem ez az ember a probléma, hanem az, hogy nem lett egy viszonylag súlyos itélet után (5 év) berácsozva.

    Névtelen. Nagyon meglehet.

    mm

    VálaszTörlés
  10. Vona:
    "Egyetért-e azzal, hogy a devizahitelek kapcsán a felvétel időpontjában lévő árfolyamon történjen meg a forintosítás, és ennek a terheit a bankszektor viselje?"

    NEM ÉRTEK EGYET! Nem akarom forintosítani a hitelemet, hanem azt akarom, hogy a bankokat bűntetőjogi felelősségre vonják és az eredeti törlesztőmön akarok fizetni!

    "a devizahitelesek megsegítésével"
    Szinte a fülembe csengnek Árpi szavai: nem megsegíteni kell őket!!! Ha felvette a hitelt fizesse vissza, de ne a kétszeresét!

    "A Jobbik elnöke kiemelte: az íveken szereplő kérdés aláírásával az emberek támogatják, hogy a bankszektor a hibás a kialakult helyzetért"

    Ez baromság! Nem a bank kérte, hogy vegyen fel a sok idióta plazmatévére, meg nyaralásra devizahitelt! Szóval az éremnek azért két oldala van, ne felejtsük el! A hitelfelvevők is igencsak benne vannak az ügyben, amiért itt tartunk most.

    Szar az egész Jobbikos irány!
    Nem megegíteni kell, hanem perelni, és kárpótolni! A felvett hitelét pedig mindenki fizesse vissza az eredeti THM-el!
    Így lenne korrekt az egész.

    Ezen meg már csak röhögni tudok:

    "a látszatát is kerülni akarják, hogy az aláírásgyűjtés adatgyűjtés lenne, ezért az aláíróknak csak a nevüket és a lakcímüket kell majd megadniuk."

    Muhaha!!
    Há' mi kell még ezen kívül egy jó kis adatgyűjtéshez???

    Tényleg csak a Jobbikban volt már bizalmam, mert ők rendelkeznek megfelelő méretű társadalmi erővel egy ilyen ügyhöz, erre mit csinálnak? Egy tökéletesen balfasz, iránytalan, stratégia mentes, POPULISTA marhasággal jönnek aláírást gyűjteni!

    :((

    TT

    VálaszTörlés
  11. TT. Én sem ezt a kérdést tettem volna fel de ez is jobb, mint semmi. Én valami ilyesmit kérdeznék: "Egyetért-e azzal, hogy a devizahitelek kapcsán a felvétel időpontjában meghatározott törlesztési összegeket ne tudja megváltoztatni a bank nagyobb mértékben, mint ami arányos a svájci frank árfolyam változásával?"

    Valóban itt annak örülök, hogy legalább újra felveszi a Jobbik a kapcsolatot a pórnéppel azzal, hogy megkérdezi a véleményét és begyüjteni próbál elég aláírást, hogy nyomást gyakoroljon az adott témában a gőgös narancs hatalomra.

    mm

    VálaszTörlés
  12. Amondó vagyok, hogy úgy a bank, mint az adott kormányzás, tehát közösen felelősek ezért a konstrukcióért ill. hibás termékért. Mint kiderült, úgy az EU-ban, mint a világ bármely pontján, nem merték ezt megcsinálni a bankok, mert az ottani kormányok nem engedték. Itt feltehetően a korrupt kormányok is érdekeltek - visszaosztás (70% kormány, 30% ellenzék) a szemhunyásért - és ezért nem élnek a törvényi lehetőséggel. Az tény, hogy a magánhitelt vissza kell fizetni, de nem akármilyen áron. Jobbik aláírásgyűjtés csak a bankokat teszi felelőssé, ettől rossz. Ezzel a korrupt politikai elittel, nincs semmilyen jó megoldás, csak az elzavarásuk és a számonkérésük. Aláírásgyűjtésre, népszavazgatásokra már nincs idő, mert csak időhúzás ami a maffiának kedvez.
    Kata

    VálaszTörlés
  13. Üdv Elnök urak!

    Látom még mindig kedveltek :) Örömömre szolgál, ha az agyatokra megyek :)
    Ha már ismét így emlegettetek, cserébe hoztam egy picinyke bejegyzést a pofátlanokról.

    Eredeti itt: http://kuruc.info/r/6/84370/

    "S ha már az érdekességeknél tartunk, egy kis adalék az elsőként bemutatott anyaghoz: miután Száva Vince és cigányai három órán keresztül nácizták-gyilkosozták a Jobbik szóvivőjét, megbízható információink szerint a kamerák leállta után Száva Vince képes volt odamenni Mirkóczkihoz, hogy pénzt kérjen a Jobbiktól, mert ők szeretnének "egy pozitív kicsengésű filmet készíteni a magyar-roma ellentétekről", de erre sem a kormánytól, sem a Fidesztől, sem az MSZP-től nem kaptak....
    A kommentárt olvasóinkra bízzuk..."

    Azért van bőr vastagon az ilyen száva vince féléknek, mi? Már csak árulkodniuk kellene, mint az oviban. Az már az undormány kategóriaalatti szint. Gondolom egyetértetek.

    Ja!
    A blogot meg pofon eccerű átnevezni, csak hát ti... :)

    VálaszTörlés
  14. Moto,

    Mit vársz a Száva-klán egy tagjától?:D Kicsit vicces, mikor egy ilyen maffiózó akar átmenni jogvédőbe. Bár tény, hogy a jog jelenleg a hozzá hasonló bűnözők mentegetésére szolgál.

    Egyébként én is tudom, hogy hogyan kell átnevezni az oldalt, valóban nem egy vészes dolog.

    VálaszTörlés
  15. No, ez egy jó húzás volt Juhász Oszkáréktól, Érpatak modellje működik:

    "Gyöngyöspatán egy titokban készült filmfelvételen jól látszik, hogy cigányok benzint öntenek egy fűkaszából az autójukba. Egyikük- a ruházatából is kiderül- az önkormányzat közmunkaprogramjának alkalmazottja."
    http://szentkoronaradio.com/belfold/2011_09_02_hiaba-kozmunkas-a-cigany-onmagat-nem-hazudtolja-meg
    Kata

    VálaszTörlés
  16. Kata, Gyöngyöspatán kb. mindenért büntetik a brazilokat. Nagyon helyes, mondjuk szerintem előbb-utóbb a "megszoksz vagy megszöksz" közül az utóbbit fogják választani. Nem szeretik ezek, ha kötelességeik is vannak, nem csak jogaik.

    Ez az asztalos téma meg hűen tükrözi narancsék mérhetetlen egoizmusát. Lassan a Hősök Terén is szobrot emelnek maguknak.

    VálaszTörlés
  17. Basszus ennyire debilek lennének a cigányok, én úgy tudtam, ők profi tolvajok.
    A motoros fűkaszák kivétel nélkül keverék benzinnel működnek, és ebbe a típusba, amit a képen látok, aligha fér több, mint 0,5 liter benzin! De nem az a legnagyobb baj, hanem az, hogy ha így akarja átönteni, akkor annak a fél liter benzinnek is legalább a fele mellé folyik. A legvégét pedig képtelenség kiönteni, ilyen helyzetben.

    Szóval jó esetben került az autóba 1-2 dl benzin, abból is keverék, tiszta helyett.

    Ezek tényleg ennyire hülyék??

    Kraft

    VálaszTörlés
  18. Ez nekem is furcsa, Kraft. Amúgy a videón én látom világosan, hogy a motoros kaszából öntik a benzint az autóba.

    mm

    VálaszTörlés
  19. Látom én is a tölcsérként használt félbe vágott üdítős flakont, ezzel együtt sem értem, mert ez csak akkor éri meg, ha legalább naponta 10-szer meg tudja csinálni, de akkor már miért nem direkt a benzines kannából önti bele? Vagy azt nem kapják meg? Akkor viszont valaki kell legyen velük, aki ellenőrzi a munkájukat és mindig ad benzint a gépbe, mert az egy tankkal nagyon max. 1 órát működik.

    Na mindegy, ezen többet nem töröm a fejem. Ezek szerint ezektől minden kitelik. A közmunka program meg egy határ szart se ér, csak a semminél jobb, de nem megoldása semminek.

    Kraft

    VálaszTörlés
  20. Ez valóban nem megoldás még a bűnözés megelőzésére sem (nemhogy a társadalmi felzárkóztatásra), részben mert a rutinos bűnözők sosem fognak sorbaállni a 28 e. ftos izzadásért, részben mert nincs miből fizetni ilyesmit több százezer nem-dolgozó cigány felé, részben pedig a rájuk szabható közmunka max áprilistől októberig végezhető.

    mm

    VálaszTörlés
  21. 1. Lehet, hogy ez a benzinlopás megrendezett felvétel, mint a mezőőrrel! :)

    2. Aki nem megszoksz, az megszöksz, azaz máshol fog még durvábban lopni.

    3. Akit kizártak a segélyezési rendszerből, az falkákba verődve fog fosztogatni.


    Jónapot! Az ASZTALT keresem!

    FÁJ A FEJEM A FIDESZ EGYRE SZÁNALMASABB IDIÓTA LÁTSZATTEVÉKENYSÉGEITŐL! Ekkora hülyének nézik a magyart?

    TT

    VálaszTörlés
  22. TT, én nekem is ez volt az egyik mellékgondolatom, hogy aki nem fogja magát bevonni a közmunkába, vagy kiszorul abból , az bizony folytatja a fosztogatást, ergo ez a program szintén nem megoldás, főleg ennyi keresetért. Fidesz innen-onnan lopott tüneti kezelései nem nyújtanak megoldást, akárcsak a hamburgeradó.

    VálaszTörlés