2011. augusztus 26., péntek

AKI ÉRTI, AKI NEM.

Uniszex arcnélküli kamaszok álldogállnak egy távoli fallal körbevett sivár területen (az új világrend gulágja?), abban a kapucnis szürke melegítőben ami ma már gyakran a nagyvárosi tinégerek egyenruhája. Álldogálnak egymástól elszigetelve, mintha mindegyik egyedül lenne a világon és semmi sem létezne a mobiltelefonon kívül, aminek a kis képernyőjét bámulják mint borjú az új kaput. Felettük, a szürke ég tele van csíkokkal, a titkozatos és hívatalosan nemlétező „chemtrailekkel” (kémiai csíkok), amik valóban egyre gyakrabbak felettünk és amiről csak gyaníthatjuk, hogy sem természetesek, sem jóindulatúak. A gyerekek (az új világrend gyermekei?) annyira elvannak merülve a kütyüjükbe, hogy nem csak egymást nem veszik tudomásul, hanem a körülöttük lévő betonfalakat és a felettük lévő kémiai rácsokat sem. Tökéletes zombik. Az agymosó elektronikus „zenét” amit egy disc jockey kever számukra egy üvegezett kalitkában, azt is csak a kütyün keresztül szívják magukba és az is méginkább elválasztja őket egymástól és a külvilágtól. A kütyü minden a számukra, a kütyün kívül nincs semmi, a kütyün keresztül élnek, hiszen azokból szállnak ki az oxigén buborékok ami nélkül nincs élet. A kütyü nem „összeköt”, hanem szétválaszt, elszigetel, mindenkiből egy szigetet varázsol az alvajáró tömegek közepettén. Azt sem veszik észre a zombik, hogy a lábuknál valamiféle szerkezet egy gyanús kotyvalékkal spricceli őket folyamatosan … talán azzal, amit egyesek szerint az ívóvízben kevernek be számunkra, hogy ne ébredjünk fel az új világrend rémálmából? Közben, az „off” hang mindvégig gúnyolja a zombifikált gyerekeket, hogy számukra már semmi sem létezik a kezükben szorított hipnotizáló kütyün kívül. Aztán jön a bika, aki büszkén át sétál a képen mint egy legelőn… csak nem az a bika, amin lovagol Európa istennője, az Európai Unió jelképe? Mit jelentsen ez az egész?


Ez egy trendy reklám. Vagy inkább egy "sátánista", "illumináti" reklám? Az O2 cseh mobiltelefon cég reklámja. Valóban nem cseh a cég, hanem a spanyol Telefonica egyik leányvállalata, amely nemrég felfalta a cseh állami telefontársaságot. Telefonica az egyik legnagyobb nemzetközi telefontársaság. Elvileg még a spanyol állam tulajdonában van, de nagy falatok különböző nemzetközi bankok és befektető társaságok tulajdonába kerültek már és jön hamarosan a privatizálás második része a EU által szorgalmazott "konvergencia program" jegyében. 1997-ben, amikor a spanyol állam elkezdte privatizálni Telefonicát, a Rothschild Bank volt megbízva a privatizálással és feltehetően ő is fogja befejezni  a "feladatot" hamarosan…  

       

19 megjegyzés:

  1. Tökéletes elemzés.
    Mások is hasonló következtetésekre jutottak, olvasva a hozzászólásokat.

    Azonban szerintem van itt egy kis reménysugár, ami megvilágítja, hogy milyen eszközökkel érik el az "égiek", hogy ne történjen meg ez amit a reklámban is láttunk. Idézet az "ajándék"-ból:

    "...az áram hajtotta gépeitek hamarosan le
    fognak állni és nem indulnak majd sem erõvel, sem ésszel. Nem tudjátok miért és nem
    tudjátok mikor de hamarabb, mint gondolnátok..."

    Ha nincs áram, nincs mobilhálózat sem, nincs TV, nincs internet, nincs haarp, nincs chemtrails, nincs manipuláció.
    De van élet, emberi közösség, és összetartás újra.
    "Csak" a káosz heteit kell túlélni, és az éhező falkákat visszaverni a közösség erejével!

    TT

    VálaszTörlés
  2. Miféle "ajándék", TT?

    mm

    VálaszTörlés
  3. Mózi elemzése tényleg nagyon jó.

    TT te pedig vedd ki a biliből a kezed :-) Olyan nincs, hogy nincs elektromos hálózat. A Haarp-ot egyébként is dízel generátorok hajtják, de ez már részletkérdés.

    "De van élet, emberi közösség, és összetartás újra.
    "Csak" a káosz heteit kell túlélni, és az éhező falkákat visszaverni a közösség erejével!"

    Egyébként bírom az optimizmusodat, komolyan.

    Kraft

    VálaszTörlés
  4. Csak-csak vissza térünk mindig a nélkülözhetetlen alapokra, a valamennyire kivédhető, ezáltal a túlélést biztosító alaptudás/tapasztalat szükségességére vagy újratanulására. Alábbi komment idézetnél jobb megoldást még nem olvastam:

    "Egyébbként vertfalú parasztházban születtem :-) Makón :-) nem kellet folyóvíz volt kút, nem kellet villany, kolbászhúst, kukoricadarát stb. kézzel is lehet darálni, olvasni nappal is lehet meg petróleum lámpa mellet is, rádiót/zenét akkuról is lehet hallgatni, fúrni amerikánerrel is lehet, akárcsak fűrészelni gyalulni is lehet kézzel, vizet az űstházban is lehet melegíteni meg fatüzelésű bojlerben is :-) a kenyér megsűl a búbosban akár kukorica csutkával is, pl. nincs szemét se, minden megy a tyúkokba, malacba, kutyába, vagy éppen a tűzre, trágya ha érett a földre :-) nem kell hűtőszekrény, ami ráadásul ételtárolásra alkalmatlan, ott a pince, a kamra, a padlás, a füstölő, a kút, a kukoricagóré, a verem másra, másra :-) ventillátor nem kell, lehet szellőztetni, egyébbként a vastag falak és kis nyilások azt eredményezik, hogy nyáron hűvös, télen meleg a ház :-) mosni kézzel is lehet (bár itt tényleg jól jőn az áram, vasalásnál is) a faszenes vasalóval is el lehet bodogulni :-) kert locsolás, primőr locsolás kannával is lehetséges, aminthogy szántani szamárral, lóval, marhával is lehet akárcsak szállítani és utazni, nomeg kerékpárral, még világít is mert van rajta dinamó :-) nem folytatom felszínes véletlenszerű felsorolásomat - ha nem lennénk ilyen degeneráltak akkor a jelenlegi áramfogyasztás 5%-a elég lenne! Ráadásul egészségesen élnénk!"
    Kata

    VálaszTörlés
  5. TT. Szép a szöveg, olyan érzésem van, hogy valóban mély dolgokat mond, de bevallom ma este túl fáradt vagyok ahhoz, hogy kritikusan értelmezzem. A csodagépet pedig jó lenne, ha valaki kipróbálna, mondjuk pl Árpi, aki ért ilyesmihez. Én mindig nulla voltam matekből és fizikából. Jó lenne, ha valami nagy dolog történne, ami véget vetne az emberiség elleni nagy merényletnek, ennek a sok hazugságnak és sötétségnek ami körbe vesz minket amióta tombol a "globalizáció". Azonban veszélyes ilyesmiben sok reményt fektetni, mert mi van ha nem történik meg a "nagy valami"?

    mm

    VálaszTörlés
  6. Kösz a bókért, Kraft. Bár csak ne lenne jó az elemzésem.

    mm

    VálaszTörlés
  7. Kat. Ez mind igaz, de azért technológia nélkül rámegy az élet a túlélésre, ami szintén kissé szélsőséges dolog, nem? Az arany közép út talán mégis érdekesebb. Néha arra gondolok, hogy egy valóban fejlett civilizáció átadta a robotoknak a feladatot, hogy megvédje minden külső pusztító dologtól (beleértve a betegséget és az éhséget) és úgy éli mindennapjait, hogy csak minimális technológiával legyen közvetlen kapcsolatban, de a háttérben vigyáz rá a technológia. Mindenképpen az a legrosszabb, amikor a technológia a profit és a hatalom szolgálatában áll miközben teljesen elszakadunk a természettől a hatása alatt, ami szerintem a jelen helytelen helyzetünk.

    mm

    VálaszTörlés
  8. Kata, akarom mondani.

    mm

    VálaszTörlés
  9. de NEM rabul válva a technikának - akarom mondani...

    TT

    VálaszTörlés
  10. Persze, én is mindig azt vallom, hogy nem kell visszatérni az őskőkorba az életszínvonallal. Meg kell találni az optimumot, az arany középutat, felhasználva (de rabul válva) az eddig elért vívmányokat, de megőrízve a természetességet, függetlensséget, önellátást, stb. De ez jelenleg csak egy álom még...

    Egyébként pont a minap gondoltam rá, hogy tulajdonképpen kb. 2 generáció az elcseszett ebben az egész történetben. A nagyszüleink minannyiunknak még értett dolgokhoz, minden szörnyűség ellenére természetesebben éltek. A 60-70-es de leginkább a 80-90-es generációk válltak igazán áldozatává az új világrend hódításának. A 2000 után született gyermekek remélhetőleg már bele nőnek abba a rendszerbe, ahol a tapasztalat mondatja a szüleikkel, hogy "gyermekem ne használj mobilt, és ne ülj a TV előtt, és ne igyál kólát mert én is itt csesztem el".

    Nagyon remélem, hogy a már ébredtek aránya, valamint az egyébként világszerte megfigyelhető elementális változások elegendőek lesznek ahhoz, hogy az újabb aranykor gyermekei már ne egy hazug rendszerben éljenek, ne lehessen őket becsapni annyira mint minket, és legyen akkora szabadságvágyuk, amit nem lehet kordában tartani.
    S emlékezzünk csak Mózi izraeli fiatalokról szóló "sátoros forradaom" videójára!

    Jusson eszünkbe egyébként: a magyar ember nehezen mozdul meg, de ha megmozdul...akkor hegyeket mozdít meg.
    Ebből a szempontból én bizakodó vagyok. De azért sokszor eszembe jut az argentin példa, mely sötét évekről egy építész gyerek emlékezett meg.

    TT

    VálaszTörlés
  11. TT

    Nekem már a bevezető szöveg sántít, hogy "ingyen", meg "korlátlan" energia, de ahogy Mózes, én is fáradt vagyok már, hogy most megnézzem.

    Ha csak a napunkat nézzük, emberi ésszel felfoghatatlan mennyiségű energiát képes produkálni, de nem korlátlant! Egyszer ez a nap is kialszik, elfogy az üzemanyaga.
    Persze közben lehet, hogy valahol máshol éppen születik egy új nap, de én valahogy az univerzumot is úgy tudom elképzelni, mint a Földet, ami része annak. Úgy gondolom, hogy az univerzum egészében is adott energiamennyiség mozgatja a benne zajló folyamatokat. Nincs egy "külső valami", ami plusz energiát juttat ebbe a felfoghatatlanul nagy egészbe.

    Lehet, hogy pont azért nem hiszek az "ingyen" energiában, mert reál beállítottságú vagyok. Szerettem mindig a fizikát, persze más dolog, hogy ott mit tanítottak, mit nem.

    A nap és szélenergia nem tekinthető ingyen energiának, ez azt hiszem könnyen belátható. Főleg nem abban a mennyiségben, amit jelenleg használunk.

    Ingyen energia számomra az, amikor nulla befektetéssel valamiből energiát nyersz ki persze úgy, hogy közben ne csesszük szét a környezetünket.
    Ilyen nem létezhet, szerintem.

    A másik dolog, amikről Kata írt. Igen ezek egyre több blogon jelen vannak. Készüljünk a geddonra, legyünk önellátóak. Térjünk vissza nagyszüleink életmódjára.
    Egyébként nagyszüleink idejében is már elég jelentős iparizáció volt jelen, amiről úgy mellesleg szeretünk megfeletkezni, noha sokkal emberibb életet éltek, mint a mostani "virtuális" facebook-os élet.

    7 milliárd ember nem lehet önellátó, a közeljövőben várható 9 milliárdos lélekszám pedig végképp nem.
    Mivel falun lakom, és elég nagy kertünk van, nagyjából fel tudom becsülni, mekkora az a földterület, ami képes ellátni pl. 4 embert élelmiszerrel. Hát nem egy hobby kert méret annyit elárulok.

    Őszintén bevallom én a mostani adottságok mellett nem tudom elképzelni az emberiség jövőjét, egy olyan jövőt, ami tényleg összhangban van a Föld nevű bolygóval, és addig élvezheti ennek a bolygónak a szépségeit, amíg maga a bolygó is létezik.
    Ez túl van a képzelőerőmön.

    Kraft

    VálaszTörlés
  12. Kraft olvasd el Balogh Béla Végső valóság c. könyvét, vagy nézd meg az előadását amit linkeltünk itt néhány napja (hitek és tévhitek 2012-ről).
    Balogh úr több évtizednyi kutatás után több tudós fizikus és matematikus eredményeit összevetve arra a megállapításra jutott, hogy:

    AZ ANYAG NEM LÉTEZIK!

    Az anyag valójában állóhullám, ami folyton mozgó összetevőkből áll, amik maguk is hullámok. No de honnan nyeri az "anyag" ezt az őrült dinamizmusát? HOL A FORRÁS? Mert hogy minden hullámnak kell legyen egy forrásának. Elárulom, hogy ezt a forrást mérőműszerekkel sosem fogják megtalálni.
    És ez az a Forrás, ami örök energiát táplál a Rendszerbe. De tévedés azt hinni, hogy ez egy külső forrás, mert mindenben ott van. Remélem nem kell Őt bemutatnom.

    A Világegyetemben - materiális szempontból - minden energia (fény és hang), de különböző szintekből áll. Olyan ez mint a zongora billentyűi, amin ha lenne 8-9-10. oktáv azt már nem is hallanánk, de a denevér még igen! :) Vagy vegyük a fényt, az ultraibolyán túli sugárzást már nem érzékeljünk szemmel pedig ott van. A kozmikus sugárzást pedig már mérni sem tudjuk, csak bizonyos eszközökre gyakorolt hatásából következtetünk a létezésére. És most jön a kétforintos kérdés: a Rendszer miért állna meg a kozmikus sugárzásnál? Miért ne lenne ennél magasabb "frekvenciájú" energiatartomány?
    Az emberi gondolatokat sem tudjuk mérni, az agytevékenységből mindössze elektromágneses és hőhullámokat tudunk mérni, de a gondolatok ennél magasabb energiaszintűek. Ebből azt a következtetést lehet levonni, hogy NEM az agy hozza létre a gondolatainkat, hanem csak mint egy rádió adó "veszi" őket. Ugyanis alacsonyabb szintű energiahullám nem tud létrehozni magasabb szintűt. Ez fordítva működik - fentről lefelé zajlik a teremtés.

    Az ingyen energia valóban nem létezik: dolgoznod kell érte, de ha a rendszerből merítesz, az emberi fogalmakban mérve végtelen energia. Akár a Nap, akár a Föld mágneses vagy geothermikus energiáit nézzük, számunkra egyelőre korlátlan. De mivel a rendszer úgy van egyensúlyban, hogy kapsz de adsz is, ezért a kapott energiát vissza kell fordítanod: műveld a földet, stb..
    Csak így működhet harmóniában a rendszer - amennyit kiveszel annyit be is kell fektetned.
    Vége a szabadrablásnak (olaj, gáz, stb .), vége annak a korszaknak, hogy csak veszünk, veszünk, azaz csak felhasználjuk az ajándékokat, de semmit adunk vissza.

    A Világegyetemben minden a Rendre törekszik. És a rend előbb-utóbb beáll, bármekkora is a káosz.
    Csak figyeld.
    Nem Új Világrend lesz itt, hanem a régi, az Eredeti.

    TT

    VálaszTörlés
  13. TT

    Nem szeretném elvinni a beszélgetést ilyen irányba, hogy az "anyag nem létezik". Tudod ez olyan, mint a Mátrixban: "nincs kanál".

    Egyébként is ellentmondásokat vélek felfedezni kommentedben.
    Pl. geotermikus energiát csak venni tudsz, adni nem. Az, hogy te beavatkozol a föld mélyén egy folyamatba, nem ellensúlyozza az, hogy műveled a földet.
    Ez tipikusan a kőolaj esete.

    "A Világegyetemben minden a Rendre törekszik."

    Ez igaz. Kivéve az EMBERT!

    Ne legyenek hiú ábrándjaid TT, meg fogjuk járni a poklok poklát, bármilyen világrend is születik a végén.

    Kraft

    VálaszTörlés
  14. TT, Kraft. Talán érdekelni fog, hogy a genfi atomrészecske kutatások utolsó eredményei szerint (múlt hét), nyoma sincs eddig egy "alapvető részecskének" vagyis már kezdenek kételkedni a fizikusok abban, hogy létezik egyáltalán egy ilyen alapvető "építőelem" és már mondják, hogy amennyiben a következő hetekben sem bukkan fel ilyesmi, akkor egy egész új alapon kell értelmezni az anyagot (a "valóságot"). Egyre valószínűbb tehát, hogy "nincs anyag" és, hogy "minden csupán energia, rezgés" vagy ilyesmi.

    mm

    VálaszTörlés
  15. Bizony mm, a tudomány is törvény-, ill. szükségszerűen visszatér a gyökerekhez, a spiritualitáshoz, ugylátszik eljött ennek is az ideje.
    A nagy bumm, a REND visszatérése pedig akkor lesz, ha elegen rájönnek gondolataik hatalmára, erejére, és figyelmesen, TUDATOSAN használva őket, mindenki betölti saját feladatát ennek érdekében.
    A másik oldal ugyanezen a szinten ugyanezt teszi, valószínű ebből lesz az EGÉSZ.Üdv:
    Szulthan

    VálaszTörlés
  16. Persze a másik oldal célja értelemszerüen a Rend ellentéte.
    Sz.

    VálaszTörlés
  17. Sziasztok, egyszer már hozzáfogtam megnézni a jövőnkinfós videót, de annyira vontatott volt számomra, hogy feladtam, de többen elküldték, hogy véleményezzem, ami megtisztelő lenne, de nem rendelkezek én ember feletti tudással.
    Ami magát a szerkezetet illeti, szerintem nem működhet, de mindezt csak így zsigerből mondom és különösebben nem is akarok vele foglalkozni, ha valaki hisz benne építse meg, én nem hiszem hogy az lenne aminek mondják, de ki tudja. Inkább arról mondanék véleményt, hogy a "rejtélyes" jóakarónk szerint mindenfajta energia előállítására használhatjuk, kivéve elektromos. NA BUMM! A korlátlan energiaforrás birtokában nem lesz elektromos áram, végül is anélkül is lehet élni, majd lesz fáklya, meg faggyú gyertya, de felettébb érdekesnek tartom, hogy mindezt a rejtélyes elektromos áram által működtetett rendszeren keresztül üzeni meg, mi lesz ha eszébe jut valami a jövőben is, akkor füstjelekkel üzen?Á.

    VálaszTörlés
  18. Bocs, javítok nem jövőnkinfós, hanem kataklizma,Á.

    VálaszTörlés
  19. Megvan ez az anyag nyomtatható pdf-ben is szóval csak nem volt annyira hülye a készítője, mert ha a videó áram nélkül el is tűnik, de a nyomtatott cucc azért megmarad. Viszont a videó alapján nekem nem úgy tűnik, mintha olyan nagyon üzengetni akarna többet.
    Ha anyag meg tényleg nem létezik és minden csak hullámokból áll ahogy Balogh Béla is mondja, ki tudja mi fog történni az árammal...mittudomén valami rezgésszint változás miatt is megszűnhet az elektronáramlás a vezetőkben vagy akármi, na akkor a haarp dízelgenerátorokkal se mennek majd sokra.

    Magáról erről az "Androméda" motorról, legalábbis a nevéről nekem beugrott valami:

    "...Rubin kíváncsi volt rá, hogy a Doppler-hatás alapján meg tudja-e határozni a csillagok sebességét távoli galaxisokban.

    Azt tapasztalta, hogy az Androméda szélén lévő csillagok is épp olyan gyorsan mozogtak, ahogy a galaxis közepén lévők. Ez azonban nem felelt meg az elméletekből következő várakozásoknak.

    A következő két hónapban 200 mérést rögzített papíron. Minden más galaxis esetén is hasonló eredményt kapott. Az összes sebesség „hibás” volt. A fizika ismert törvényeinek megfelelve ezek a csillagok túl gyorsan mozogtak, jó néhányuk esetén a gravitáció nem lett volna elég, hogy a pályájukon tartsa őket, ki kellett volna repülniük a világűrbe. Ez azonban nem történt meg..."

    forrás: http://hu.wikipedia.org/wiki/S%C3%B6t%C3%A9t_anyag

    VálaszTörlés