2011. augusztus 9., kedd

A ROVÁSTÁBLÁK APOSTOLA

Nem igaz, hogy a Jobbik nem áll ki a pórnép mellett, hogy a keményen dolgozó és szakképzett átlagember ne veszítse el az általa már gyakran ki is fizetett lakását -ha leszámítjuk a kifizethetetlen uzsorakamatot-, hogy ne kelljen évekig várni az átlag magyar betegnek egy műtétért miközben a nyugat-európai és egyéb izraeli betegeket tárt karokkal várják a korházak, hogy a munkavállalók "rugalmasítása" nevében ne rabszolgává varázsolják az átlagembert az új munkaügyi törvények, hogy új börtönök épüljenek a folytonosan növekedő bűnözés visszaszorításáért, hogy ne csak Gyöngyöspatán lehessen látni közmunkát végző cigányokat (vadiúj fideszes polóba öltöztetve a politikai marketing kedvéért), hogy satöbbisatöbbisatöbbi... Vagy talán mégis igaz? Ááá egyefene, azt legalább ne mondja senki, hogy a Jobbik nem áll ki a "rovástáblákért", a többi úgyis csak részletkérdés, nem igaz? Na mindegy, halihali és persze szeeebb jövőt mindenki, naná mijazhogy!


Hát igen, volt ilyen is... rég volt már (2004)... vagy talán nem is volt, csak álmodtuk?


***

ROVÁSTÁBLÁK APOSTOLA

Szokásomhoz híven idén nyáron is ellátogattam Székelyföldre, ahol abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy egy helyi székely Székelyudvarhelyen a „rovástáblák apostolának” nevezett. Az EP tiszteletbeli székely képviselőjeként ennél nagyobb kitüntetést nem kaphattam volna. Ugyanakkor az érdem nem csak az enyém, hiszen az a tény, hogy mára több száz hivatalos rovástábla köszönti az utazókat Magyarország-szerte, nem lehet egy ember érdeme.

Büszke vagyok a Jobbik tagságára, hogy vállukra vették a kormányaink által hazánkban csak „tájidegenként” szemlélt rovás-missziót. Köszönöm nekik azt az időt és anyagi áldozatot, amellyel eddig is hozzájárultak ahhoz, hogy a Jobbik sikerre vihesse azt a küldetést, amit ősi rovásírásunk népszerűsítése jelent. Ezzel morálisan is fényévnyi távolságba kerültek azoktól az „értelmiségi” köröktől, melyek a kulturális sokszínűségért csak akkor küzdenek, ha abban semmi sincs, ami magyar.

A rovástábla-állítás éppen ezért nem csupán egy feladat, hanem annál sokkal több: küldetés. A napjainkban megtapasztalható nemzetellenes légkörben a korábbiaknál is nagyobb hangsúlyt kell helyeznünk a hun-magyar rovásírás megjelenítésére a hétköznapok szintjén, hiszen ez egy olyan őseinktől örökölt jelkép, amely örökre összeforrassza, és szétvághatatlan köteléket hoz létre magyar és magyar között éljen bárhol is a Kárpát-medencében.

Éppen ezért minden Jobbik-tag nevében szeretnék köszönetet mondani azoknak a bátor székely testvéreinknek, akik szembeszállva a román állam „bozgor-mozgalmával” (a megszállók bozgornak, vagyis hontalannak nevezik az Erdélyben őshonos magyarságot) 1990-ben felállították Székelykeresztúron az első rovástáblát, majd 2003-ban újra zászlajukra tűzték a székely-magyarság ősi jelképének terjesztését. Őszintén remélem, hogy bátorságukkal és kitartásukkal továbbra is példát mutatnak Csaba királyfi magyarjai a Csonkaországban élő magyar testvéreiknek.

Az országban egyre több településre beérve hirdeti őseink írásával írt helynévtábla, hogy igazán jó jobbikosnak, és így nemzetben gondolkodó magyarnak lenni.
 
Szegedi Csanád / EP-képviselő, a Jobbik elnök-helyettese

76 megjegyzés:

  1. Szerintem havi több millió EP képviselő fizetésért sokan szívesen foglalkoznának a rovástáblák szörnyű sorsával... moncsak Csacsa, nincs véletlenül szükséged egy-két asszistensre?

    palimadár

    VálaszTörlés
  2. Csanád az idén is ellátogatott Székelyföldre. Miért is ne, hiszen az EP képviselők sok ingyenutazásra is kapnak keretet. Székelyföld után pedig merrefelé tartott? Állítólag az idén a Seychelle szigetek a menőmanó az új magyar burzsoázia köreiben.

    Egy kilakoltatásra váró volt jobbikos

    VálaszTörlés
  3. Mikor lesz már rovásirásra fordítva a Talmud? És a Liszaboni Szerződés?

    palimadár

    VálaszTörlés
  4. "Kilakoltatásra váró" ne keseredj el, ez a céljuk hogy depisek,alkeszok meg öngyilkosok legyünk esetleg ha egyik sem akkor húzzunk innen a sunyiba. Hidd el borulni fog a bili, az éjjel banzáj volt Londonban, de ezek eleve hamvába holt dolgok, nincs koncepció, nincs vezérvonal és itt nemcsak egy személyre gondolok hanem "ideológiára" a szó jó értelmében. Mo. nincs balhé még, csak akkor ha mozgósítják a fizetett bajkeverőket, kuka gyújtogatókat, ami tudjuk hogy mi célt szolgál. Akkor van esély változásra ha már elegen értik,hogy mi miért van. Cigányozni,zsidózni és úgy általában hőbörögni kevés. Nem tudom milyen stádiumba vagy de esetleg ha gondolod hátha tudok egy kit hasznos tippet adni privátba.Üdv.Á

    VálaszTörlés
  5. Nem keseredek el Á. Feleségemmel elmegyünk külföldre pincérnek és szobalánynak, a gyereket pedig itthon hagyjuk a maminak. Eddig a Jobbikra szavaztunk, de minek? Többé ezek sem fognak minket átverni.

    VálaszTörlés
  6. A döntés a tied, de azért külföldről is olvasgassál itt is, hogy tudd mikor lesz rád szükség, mert lesz. Mindannyiunkra szükség lesz a győzelemhez.Á.

    VálaszTörlés
  7. Miféle győzelem Á? Csak nem a Szegedi Csanád féle "harcosok" győzelmére gondolsz. Ezek ugyanolyan árulók, mint a többi parazita akik a "magyar" vagy az eus parlamentbe ücsörögnek jó pénzért. Ebben az országban mindenki a kedvenc parazitájának szurkol vagy valamiféle összeomlásra vár, amikor éppen nem a Nibirura.

    VálaszTörlés
  8. "Az országban egyre több településre beérve hirdeti őseink írásával írt helynévtábla, hogy igazán jó jobbikosnak, és így nemzetben gondolkodó magyarnak lenni."

    Nemzetben nem "gondolkodni" kell, hanem tenni. Ha valaki azt állítja, hogy tesz a nemzetért és közben politikusként milliókat vesz fel havonta egy kis nemzeti böfögésért, az csak szánalmat érdemel.

    VálaszTörlés
  9. úgy láccik, hogy Moto és Mantis a szebbjövő hivatalos blogszurkolói is mostanában valamelyik tengerparton sütkéreznek. Igazuk van, a bértollnoki munka nagyon fárasztó, kell egy kis pihenés.

    VálaszTörlés
  10. Üdv Urak, hali Elnök úr!

    Pont most akartam hozzászólni a devizahitelesekhez, erre fel itt ez sok barom komment. El is ment a kedvem :)

    Rumcájszképű!
    Mióta kinevezted magad elnöknek és lett itt 3 haverod, túl nagy lett az arcod!
    De hidd el, nem félünk tőled, hiszen mi még kormányzóktól se félünk! XDD
    Kis hülye mitugrász :))

    VálaszTörlés
  11. Névtelen, nem a csacsáékra gondoltam, ugye ezt csak viccnek szántad?:-))Isten hozott Mr. Moto, értelmesen hozzászóltál, mi bántja a kis szívedet? Segíthetek?Á.

    VálaszTörlés
  12. Moto, akkor mára letudtad a szokásos beszólásaidat, térj rá a devizahitelekre. Ilyen hamar nem mehet el az ihleted! :)

    Kraft

    VálaszTörlés
  13. Moto. Nem Árpi írta a bejegyzést, hanem én. Árpifóbiád van? Vegyél be még egy csanádpirulát! A mellékhatásokról és az időjárásról kérdezd meg a legközelebbi kilakoltatottat aki a Jobbikra szavazott.

    mm

    VálaszTörlés
  14. haha XD Még nektek áll feljebb :)) Ó, bocs, hogy visszamertem szólni :))

    VálaszTörlés
  15. Moto. Használd ki a nyarat, tanulj meg búvárkodni és aztán merülj el a feneketlen nagy semmiben ahonnan szoktad meríteni a mondanivalódat.

    mm

    VálaszTörlés
  16. mm,

    Elég jópofa kis blog lehetne ez, de sajnos már ti is beleestetek abba a hibába, hogy csak személyeskedni tudtok. Szerintem ez az egymásnak tapsikolás csak az unalomba vezet. Ha el vagytok így magatoknak és ez a cél, akkor nem kell figyelembe venni véleményem, de, ha több érdemi vitát szeretnétek, akkor nem kéne ez az arcoskodás. Ha meg beszóltok valakinek, nem értem mit csodálkoztok azon, ha visszaszól.

    VálaszTörlés
  17. Mr. Moto. személyeskedésről beszélsz?-na ne csináld, .............szerintem is Árpi fóbiád van, de így mi lesz veled, kezd elhatalmasodni rajtad kórság.
    Moto lapozz vissza néhány évet és nézd meg a jobbik tűntéseket, vagy amikor Vonát elhurcolták, ott voltam mellette és habár kaptam jelzést hogy jobbik színekbe indúljak a választáson nem tettem, mert soha sem ácsingóztam jobbik poziciókra, de az EP választási győzelemnél azért szerényke részem volt nekem is az adósok segítségével. Moto azért ti segítettek ráeszmélni hogy milyen értéket képvisel a jobbik, azt amit a blogotok is képvisel, kb. az a szintje a jobbiknak is mert madarat tolláról embert barátjáról. Az hogy Szabó Gábor akinek elküldtem a mocskotokat nem határolódik el tőletek őket minősíti, na nem azért mintha nem tudott volna rólatok.Á.

    VálaszTörlés
  18. Elnök úr!
    Te most komolyan azt képzeled, hogy én veled foglalkozom?? Te törpébb vagy mint posta. Mit posta... törpébb, mint az alkoholista kerecsen. Pedig ő aztán a legalja.

    VálaszTörlés
  19. Motokám, halmozod a hátrányokat: most már dupla fóbiád van, Postafóbia és Árpifóbia. Ha hozzáadjuk a súlyos jobbikfüggőséget, akár rokkantnyögdíjjba is vonulhacc.

    dilidoki

    VálaszTörlés
  20. Milyen jó nekem. Önjelölt kormányzók, meg önjelölt elnök-feltalálók a fóbiáim. Hát én tényleg beteg vagyok :)

    VálaszTörlés
  21. Mózi valld be, hogy csak azért tetted fel ezt az írást, mert nagyon jól tudod, hogy Motoékat csak a Jobbikfikázással lehet szóra bírni, és már hiányoztak! :D

    TT

    VálaszTörlés
  22. TT,

    Én is erre gondoltam, főleg mikor még meg is szólított minket. Kicsit veszekedős kedvében van. :) De hát tudja jól, hogy elkenjük a száját félkézzel, mégis belénk köt. Biztos mazochista. :)

    VálaszTörlés
  23. Nem, nem azért, TT, hanem egyszerűen azért mert undorodok olyanoktól, akik nagyon sok szegény ember bizalmával élnek vissza.

    mm

    VálaszTörlés
  24. Igaz, van ennél még rosszabb is: a fizetett vagy agyhalott provokátorok, akik mindenáron vérfürdőt akarnak kirobbantani az országban, hogy aztán mindenki arra meneküljön, amerre lát. A Jobbik legalább ebben ártatlan, de ilyen értelemben a többi naplopó parlamenti párt is.

    mm

    VálaszTörlés
  25. Mózi bekattant :)

    Te Mózi!
    Nehogy reggelre hazavágd magad! Nyugi van!

    VálaszTörlés
  26. Londonban megy a balhé ezerrel, de ennek semmi értelme hacsak nem az , hogy példát statuáljanak, mert amíg nincs vezérfonal ami alapján egyszerre járják a csárdást, addig minden ilyen kezdeményezés hamvába holt dolog, anarchiához vezető út semmi több. Ez mindenkinek kedvez, csak a tisztességes embereknek nem , kedvez az utcai bűnözőknek és kedvez a fehérgalléros bűnözőknek egyaránt, csak az árát a dolgos nép fogja megfizetni. Sajnos Magyarországon sincs olyan eszmeiség még kialakulóban sem ami a méhkas szerepét betölthetné, mert ha nincs királyné akit kövessenek a méhek akkor vége a szervezettségnek is, szervezettség nélkül pedig anarchia van.Á.

    VálaszTörlés
  27. Sőt még azt is megkockáztatom, hogy mindez egy idő előtti kirobbantott valami, amit szépen ki lehet siklatni, olyan mint egy kontrollált robbantás. Így siklatták ki a lehetőségét a valós rendszerváltásnak Magyarországon 2006-ban is.
    Amiről én beszélek az akkor érthető meg ha megnéztek 1956-os felvételeket, ahogy tízezrek egymásba karolva kimentek az utcára és mindaddig amíg a provokációk meg nem történtek egy ablak sem tört be. Felemelő érzés nézni, amikor a nemzet összefogott, de a végét már ne ragozzuk.Á.

    VálaszTörlés
  28. Ami a brit eseményeket illeti, ismét jól látni, hogy amikor egy országban van egy nagy tömeg ami nem dolgozik és nem is érez felelősséget a nemzet iránt, akkor bizony könnyű kihásznalni ezt a tömeget arra, hogy bármikor országos méretű randalírozások legyenek. Volt ilyen már Franciaországban és Dániában is, most a briteknél, mindenhol ahol felbomlott a társadalom egysége. Kérdés, hogy mikor melyik sz@rkeverő hatalomnak van éppen érdeke ilyeneket rendezni egy adott állam ellen. Ez az igazi terrorizmus és ezt nem a muzulmánok csinálják.

    mm

    VálaszTörlés
  29. Honnan is indult ki az angol zavargás? ....Londonból, azon belül Észak-Londonból, azon belül Tottenhamból. Tottenhamban kik laknak legfőképp? Itt egy idézet a wikipediáról, ugyanis ezek az ők alapították a Tottenham Hotspurs labdarúgócsapatot is: 'Yid Army' [szerkesztés] Tottenham szurkolók előszeretettel használják magukra a Yid Army, azaz zsidó sereg, zsidó csapat kifejezést.
    Több teória létezik, mióta nevezik magukat zsidóknak (angolul jew, vagy yid). Egyesek szerint a zsidó megnevezést a csapatra először a rivális klubok használták antiszemita provokációként[67]
    A csapatot lényegében a londoni zsidók alapították, ugyanis a Tottenham otthonában, Észak-Londonban él az angol zsidóság háromnegyede, valamint a szurkolók szép száma is zsidó származású. A zsidó elnevezéshez hozzájárulhatott az egyesület színválasztása is: a kék-fehér színek a zsidó csapatokra jellemzőek.

    VálaszTörlés
  30. Hol is olvastam ezt? Hol is?... Hmm.... Jaa! A postaszaron! Szövik a postaszopók az összeesküvés-elméleteket vadul. Jön London! Holnap mind meghalunk! Vegyetek konzervet!

    VálaszTörlés
  31. nézzétek meg és vonjatok párhuzamot, a helytartók hogyan hajtsák be a dézsmát , ami akkor Metternich volt most IMF , ennyi a különbség...

    VálaszTörlés
  32. Ha már fizetett és agyhalott provokátorokról beszélünk Mózi -> http://kuruc.info/r/7/83275/

    Úgy látszik nálunk a Betyársereg szeretné elindítani a lavinát.

    VálaszTörlés
  33. Igen úgy látszik, Moonlight. Tyirityán olyanokat mondott néhány napja, ami miatt bárkit azonnal lekapcsolt volna a TEK... őt viszont nem. Miért? Mindenképpen látok 3 lehetőséget:

    1. Olyan hatalom áll mögötte akivel senki sem mer újjat húzni és akinek az a célja, hogy vérfürdőt robbantson ki Mon.
    2. A narancs hatalom és az EU érdekeit szolgálja (tudatosan vagy sem, tökmindegy) azzal hogy létrehoz egy valóban szélsőséges "jobboldalt" és ettől a Jobbik már totál polkorektnek tűnhet. Ilyesmire azért lehetne szüksége a narancsnak, hogy 2014-ben koalíciót tudjon kötni a Jobbikkal anélkül hogy a narancs birkák ne háborodjanak fel.
    3. A hatalom hagyja, esetleg elősegíti is, hogy létrejöjjön egy magyar terrorizmus és aztán az első merényletek után erre hivatkozva feloszlatja a Jobbikot. Elvégre Tyirityán azt is megmondta, hogy jó kapcsolata van a Jobbikkal vagyis előre kompromittálja a Jobbikot. Ezesetben a narancsnak nem áll szándékában koalíciót kötni a Jobbikkal, hanem még a választások előtt ki akarja nyiffantani a pártot.

    délutáni látogató

    VálaszTörlés
  34. Délutáni látogató. Én a másodikra szavazok. Valszeg hamarosan Vona el fog erősen határolódni Tyirityántól valamelyik tévéműsorban és a narancs birkanyáj láthatja, hogy valóban nem is "szélsőséges" a Jobbik (tényleg nem) aki így egyre polkorektebb lesz és már olyannyira 2014-ben, hogy jöhet akkor a Vitya-Gabi nagykoalíció. Tyirityán naív követőit pedig le fogják kapcsolni mielőtt vmi baromságot követnének el (valszeg mindegyik rövidpórázon van már egy ideje) de nem túl gyorsan, hogy legyen ideje a Jobbiknak polkorekté válni a narancs fanok szemében.

    VálaszTörlés
  35. Ma reggel felhívtak a Kossuth Rádiótól, hogy az elnök úr véleményét szeretnék, mondtam nekik, hogy csak akkor nyilatkozhatok, ha engedélyt kérnek Mr. Mototól, azt mondták engedély megadva tehát itt meg lehet hallgatni

    http://hangtar.radio.hu/kossuth#!#2011-08-10

    a 180perc műsorra klikk reggel 6 órára , majd fölül középen ahol oda van írva hogy 180 perc ott a kúrzórt 6,52 vinni és csodás hangomat élvezheti Motó.

    VálaszTörlés
  36. Hát ja. És még nekem van Ájpi fóbiám :)
    Elnök úr!
    A barátságunkra való tekintettel, ígérem még véletlenül sem hallgatok bele. :)

    Zárójelben jegyzem meg: (Hiába is küzdesz, az én szememben te, már csak egy ficsúr maradsz) :P

    VálaszTörlés
  37. Belefogsz motokám, hihihi

    VálaszTörlés
  38. Meghallgattam. Szépen fogalmaztál Árpi, kár, hogy a műsorvezetőket kifejezetten arra képezik, ki, hogy a kényes témáknál közbeszövegeljenek.
    Pont amikor a lényeghez értél, akkor vágott közbe a nőcike, de talán akinek volt füle hallhatta.
    Egy biztos: minden kis hópihe hozzájárul a lavinához, ami elkerülhetetlen a bankárvilág számára. És ez a hegyoldal már recseg-ropog.
    Nincs még egy hülye, aki innentől hitelt fog felvenni, a betétesek is inkább másba fogják fektetni (pl. termelő egységbe), és akkor bekaphatják.

    TT

    VálaszTörlés
  39. Moto is benne van a rágyióban! Mútkor hallottam hogy vinnyogott abban a műsorban a kis háziállatocskákról. Moto a Jobbik háziállatocskája DDD

    VálaszTörlés
  40. Még mindig jobb, mint szopógépnek lenni :P

    VálaszTörlés
  41. Moto, ma már megnyalogattad a gazdi talpát?

    VálaszTörlés
  42. Nem volt időm. Reggel óta az elnökszopókon, meg a postaszopókon röhögök, ahogy egymást mélytorkozzák :)

    VálaszTörlés
  43. Ne röhögj annyit Moto, a végén még huzatot kap a kis agysejtecskéd.

    VálaszTörlés
  44. Szerintem ti nem kedveltek engem :)))

    VálaszTörlés
  45. Én kedvellek. Így jobb? :)

    TT

    VálaszTörlés
  46. Én is kedvellek TT. De előre kikötöm, semmi buzulás! :)

    VálaszTörlés
  47. Hm, Moto, ha már KIKÖTÖD, az már a szado irányba viszi a dolgot, és én inkább ebbe sem mennék bele!
    Maradjunk csak virtuális pajtik! :))

    TT

    VálaszTörlés
  48. TT. egyikhez sincs, bár a hunniósat megkaptam vagy tíz helyről de többszöri nekifutásra sem tudtam végig rágni magam, csak részleteket,de az is sokk volt. ami a youtubos dolgot illeti, kb hat évesen csináltam ezt a kísérletet, hat éves szintet is képvisel.Á.

    VálaszTörlés
  49. Árpi, de akkor hol tartasz most Te?
    Van valami bemutató anyagod? Nyugi nem kínai technológia-lenyúló vagyok, csak érdeklődök. :)

    TT

    VálaszTörlés
  50. TT,
    Nálam a szado az a "leszögezzük"-nél kezdődik :)

    VálaszTörlés
  51. Beszédes a magyar nyelvünk, igaz? :)

    VálaszTörlés
  52. TT. milyen bemutatóra gondolsz pontosan, mit mutasson be?Á.

    VálaszTörlés
  53. Árpi, csinájjmá egy jó kis mágnesmotoros zűrhajót hogy Moto el tuggyon repűni vele a Jobbik bolygóra mert ezek itt felejtették a szerencsétlent.

    VálaszTörlés
  54. "Nem tiszta, hogy tiszta energia tiszta forrásból jöhet és tiszta fej és lélek kell, hogy tisztát alkothassunk vele és általa. A kor csapdába esett. Az ellenség, aki egykor még ellenfél volt csak úgy győzhet, ha veszít, mert ha nyer, akkor minden, amit értékként ismerünk e világban, elveszik. Aki győzni akar, az eleve vesztett. Aki rendet és békét akar, az győzhet, ha az, amit akar és ahogy akarja tiszta úton valósulhat meg. Győzni tehát önmagában nem érdemes, ha nem érdemesek, kik a győzelmet kivívják, így nem is győztesek és a győzelem valójában egy újabb vereség. Ne feledjük! Ami van, az nincs, s ami nincs, az van! Ez minden "létezőre" vonatkozó szabály."

    Motokám sztem ez neked lett írva.

    VálaszTörlés
  55. Engem megfigyelőnek hagytak itt, hogy jelentsem a bátor névteleneket, hogyan fejlődnek a szopásban. Zárpi meg már nem feltaláló, hanem rádijó sztár! + elnök! :)

    VálaszTörlés
  56. Elborult egy vidijó ez a "Ki is a", főleg, hogy végig a gonoszról beszél.

    Árpi, értelemszerűen működésközben szeretnék látni egy ilyen találmányt, amihez nincs rácsatlakoztatva semmilyen elektromotor, vagy bármi egyéb. Érted, olyat, ami nem kamu. Ténlyeg érdekel, mert már sokszor befürödtem ilyen Egely, meg Dienes féle dolgokkal.

    TT

    VálaszTörlés
  57. Olyan buzis ez a becézgetés. Mi ez? Buzik blogja?

    VálaszTörlés
  58. Motokám te értesz hát a buzuláshoz is?

    VálaszTörlés
  59. Na a színvonalat elütötte a METRO, így hát megyek. :)

    TT

    VálaszTörlés
  60. Nem a METRO, hanem csak a MOTO DDD

    VálaszTörlés
  61. Nem kell ahhoz érteni, elég ha olvas téged az ember.

    Hát ja. Megint Moto kezdte. A bunkója.

    VálaszTörlés
  62. Mit szóltok ahhoz, hogy mától nem reagálunk semmilyen provokációra, bár minket sem kell félteni egy kis kötekedésért. De mindig esik a színvonal , ha motoék beteszik a lábukat, a jövőben én igyekszem figyelmen kívül hagyni minden hozzászólását, egyszerűen elsiklok felette.Á.

    A botrány már a youtubon is
    http://www.youtube.com/watch?v=lqJC1otXfzM

    VálaszTörlés
  63. Elnök úr!

    Asszem kihagy az agyad. Olvass vissza és meglátod ki szólt be előbb. Tuom, bunkó vagyok, hogy visszamerek szólni, de hát ez van. már a jó múltkorában mondtam, ha nem szólítotok meg, itt sem vagyok. Hidd el, tojok rád magasról.

    VálaszTörlés
  64. Szegény Motokának mindig beszóltok, pedig ő érdemi vitát akar

    VálaszTörlés
  65. Sőt, szegény Motokát úgy megviseli a ti beszólásaitok. Aludni se tud.

    VálaszTörlés
  66. Akkor elmondanád mia f@szt keresel itt?

    VálaszTörlés
  67. Nyugi van bátor névtelen! :)
    Ha megszólítanak, illik válaszolni, nemde?
    Ne szólj hozzám és itt sem vagyok. Ilyen eccerű.

    VálaszTörlés
  68. Mi lesz velünk nélküled Moto? Ezen a blogon te vagy az ész mi csak tyúkszemek vagyunk.

    mm

    VálaszTörlés
  69. mm,
    Mert ugye, ha most visszaszólok, akkor már megint az a bunkó Moto. Így megy ez az elnök uraknál.

    VálaszTörlés
  70. Szebb jövőt? ja igen csak azt nem mondják hogy kinek, a huncut jobbikos megélhetési politi-kuss-aink.

    VálaszTörlés
  71. Ugyanmá! Szebb jövőt annak aki megérdemli természetesen! Kit érdekelnek a szerencsétlen lúzerek miután bedobták a voksot a dobozkába?

    Szebb jövőt birkák!

    VálaszTörlés
  72. A róvásírás fontosabb, mint gondolnád, Mózi.

    TT

    VálaszTörlés
  73. "Mi majd le merünk lőni egy rohadt, tetves zsidót?"......
    Kapkodtok fíúk? Ne strapáljátok magatokat. Nektek már annyi! Elcsúsztatok. Nem egy banánhéjon, hanem saját taknyotokon. Emlékeztek még a Jobbik.net leleplező cikkére: "Kuruc hívja a labancot!" Nem? Nem baj! Mások igen jól emlékeznek rá(tok). Vona - Morvai - Gaudi - Kuruc, remek négylevelü lóhere vagytok. Örüljetek egymásnak, míg lehet. Már nem sokáig lehet. "
    Sz.Gy.

    http://szeszkgyulablogja.blogspot.com/2011/08/kibujt-lolab.html

    VálaszTörlés
  74. Ne bomlasz Gyuszi, van elég bajunk így is, haver.

    TT

    VálaszTörlés
  75. Ne bomlassz Gyuszi, hagyd ezt a 3 testőrre: Orbán, Vona és Mesterházy. Ők ebben profik és ezért is vannak fizetve.

    VálaszTörlés
  76. "FankaDeli
    A Jobbik mint párt, elkövetett egy óriási baklövést legfrissebb rendezvényével. Remélem korrigálni fogják a hibát. Jobbikos magyarok számára hirdetik a rendezvényt, de ilyenek NINCSENEK! Ebben a jobbik vezetők egyet értenek velem, tehát nem értem hogyan jöhet létre egy ilyen plakát. Itt magyar emberek élnek, akik közé ez a kurva demokrácia, meg ez a kurva parlamenti rendszer éket vert. Nem "ések", "esek", meg "osok"."

    Azt hiszem csak egyetérteni lehet FankaDeli szavaival, az én szemem is szúrta ez a megfogalmazás.

    VálaszTörlés