2011. augusztus 27., szombat

JOBBIK: EGYRE HOMÁLYOSABB A KÉP.

Három nappal ezelőtt jelent meg a Jobbik honlapján egy interjú Varanyi Sándorral -"Bizonyítékok a süllyesztőben"- amiben a debreceni Jobbik alelnöke kiborítja Kósa Lajos városvezetéséhez kapcsolódó kétes pénzügyi ügyletek bilijét. Állítólag (mondhatnám, mint szokásos) milliárdokról van szó. A Jobbik alelnöke szerint, amint olvasható az interjúban: „Szigorú kontrollal és a szabálytalanságok felderítésével tudjuk előremozdítani a város ügyeit. Szisztematikusan minden korrupciógyanús ügyben vizsgálatot indítunk.” Az interjút követő napján mit ad Isten? Varanyi lemond a Jobbik alelnöki posztjáról… Indoklás? Nuku. A lemondási levél Posta Imre blogján olvasható. Mit jelentsen ez?

A nemzetek bontásához szükséges szerszámok...
Elképzelhető, hogy Varanyi harcba lendülése az ország egyik leg befolyásosabb (talán A leg befolyásosabb?) politikusa által vezetett város „kétes ügyletei” ellen nincs kapcsolatban a váratlan lemondásával? Ez esetben, néhány óra leforgása alatt a lelkes és bátor jobbikos vezető, tele tervekkel városa jövöjével kapcsolatban, gondol egyet és mindent felrúg, ami eddig az élete volt? Nem igen valószínű, ugye? Akkor pedig történhetett valami az interjút követő órákban Varanyi és a Jobbik felső vezetősége között, aminek következtében a jobbikos alelnök úgy gondolta, hogy nem lehet többé tagja a Jobbik vezetőségének. Csak nem arról van szó, hogy „valaki”, valahonnan világossá tette a Jobbik felső vezetősége számára, hogy "bizonyos" emberek és szervezetek dolgait jobb nem bolygatni?

Nem is olyan rég volt: Kósa (balra) és a narancs (jobbra) egy SZDSZ-es (!) választási plakáton.

Ááá mit is hordok én itt össze, ez csak egy sötét összeesküvési elmélet lehet, hiszen mindannyian tudjuk, hogy a Jobbik számára csupán a nemzeti érdek számít és azt is, hogy a Jobbik egy eltökélt ellenzéki párt a -szerintem és sokak szerint- nemzetközi érdekeket szolgáló narancs hatalommal szemben...

73 megjegyzés:

  1. És lám így lett papírsárkány a Jobbikból. Mózi remélem egyszer még eljő az az idő, mikor nagy szükség lesz az ilyen emberekre mint Varanyi is. Persze akkor már nem a Jobbik színeiben.

    Kraft

    VálaszTörlés
  2. Én is remélem, Kraft.

    mm

    VálaszTörlés
  3. mm, hát a rovásírás??? erre mondják, hogy rovásra megy.
    Ez neked mind semmi? Ti semminek sem tudtok örülni??
    Viccet félre téve, polkorektnek illik lenni egy szinten túl, ha nem tudnátok. Ami ellopatott az hát ellopatott, a terrorelhárító brigád pénzbe vagyon, magyar vagyon, na és, Ti irigyek.

    Sok módszer rendelkezésre áll hogy kit hogyan lehet hazavágni, elég ha megnézitek a gárdakapitány lemondatását okozó kis videjóót, kell egy csali, mondjuk pupák a kukac, ebben az estben a kislány, aki randira hív a parkba, kamera pontos látószögébe és rádmászik. Figyeljétek meg ahogy csinálja, gyenge színész, ide a rozsdás bökőt, hogy tudott a kameráról a "kislány".Á.

    VálaszTörlés
  4. A sok álszent erkölcsös semmirekelő és a sok álszent erkölcstelen, mind beszopta a cumit. Ugyan már, "bullsitt", szenteket nem a földön kell keresni, hanem a pokolban. Á.

    VálaszTörlés
  5. ja a videjóó lemaradt...
    http://kuruc.info/r/6/64153/

    VálaszTörlés
  6. Egyébként is az ősmagyaroknak több asszonyuk volt, ja még akkor volt miből eltartani, szép világ lehetett.Á.

    VálaszTörlés
  7. Na mivan Motokám, nem tudod elérni Szupernovádot, hogy megmongya: a hírt csak Posta találta ki? Ejnyebejnye, ezek a fránya tengerparti nyaralások, a nemzeti hőseink ilyenkor mind kikapcsolják mobiljukat :)

    mm

    VálaszTörlés
  8. Árpi. Valóban már el is felejtettem hogy van egy jobbikos rovásírás apostolunk is, aki ráadásul nem is akárki, hiszen ő egy igazi ájrópai parlamenti képviselő, selyem nyakkendővel, ármáni öltönnyel, laptoppal és okos mobiltelefonnal.

    mm

    VálaszTörlés
  9. Hello,Mózi.

    Ezt a Varanyi gyereket nem is lehetett zsarolni.
    Csakis felülről érkezhetett a parancs.Ugyi?

    VálaszTörlés
  10. Persze, megint bunkó Moto, ha visszamer szólni...
    ezért csak finoman, be ne hisztizzenek az elnök urak.

    mm,

    De, miért kéne szupernovádot megkérdeznem? Imre csak leellenőrzött híreket tesz ki. Imre a világ leghitelesebb leleplezője. Vagy tán kételkecc benne?

    VálaszTörlés
  11. Ez egyértelműen háttér megállapodás eredménye, hiszen ez mindig így ment: cuclibpolgári (sziámi triálikrek) média által mesterségesen gerjesztett, pl. legutóbb a Magyar- ill. buzidrogos szigeten történtek hatalmi elsikálása fejében, Jobbik fogja vissza magyar nemzetért élő debreceni képviselőjét és így kapnak újabb 6 hónapra parlamenti jelenlétet a meghurcolás helyett. Ebben a zsarolási szituációban egyet nem lehet: jól dönteni!
    Kata

    VálaszTörlés
  12. Mr. Moto , az az igazság hogy semmit sem Tudok Varanyiról, éppen ezért se jót se rosszat nem írok róla, a zsarolási ügy amolyan példa volt, nem rá értettem. Ez a kevés amit olvastam róla inkább pozitív megítélés alá esik nálam, bár gondolom ez senkit sem érdekel:-)).

    Annyit kérdeznék tőled már ha így megszólítottál, ha egyszer arra eszmélnél netán, hogy nincs is az a mundér amit védeni próbálsz, akkor ugyanilyen vehemensen a sarkadra állnál?Á.

    VálaszTörlés
  13. Kedves Á,

    Elnézésed kérem, de én még véletlen sem szólítottalak meg. Mivel nem szoktam itt olvasni, nem tudom mit írtál, így nem tudok hozzászólni. Mózinak jöttem válaszolni, ha már beszólt.

    Én nem védem senki mundérját. Én a tényeket szeretem, nem a légből kapott maszlagokat. Ha pedig megszólítanak, akkor általában visszaszólok. ti keveritek bele állandóan a Jobbikot velem kapcsolatban.

    Mindenesetre elég taszítónak tartom, hogy hosszú ideje szapulod a Jobbikot, mégis hozzájuk mész kuncsorogni, jáccani az elnököt.

    VálaszTörlés
  14. Tisztelt Kásler úr!

    …...............................................Meg szeretném nyugtatni, a kérdésben szó sem volt tájékozatlanságról, amikor semmisségről beszéltem, a pszáf-alapú eljárásra céloztam, esetleg a megfogalmazásom nem lehetett szerencsés vagy tökéletesen érthető. Ha van rá módja, kérem, ossza meg velem tapasztalatait, hogy annál hatékonyabban dolgozhassak a hitelkárosultakért. Amennyiben alkalom nyílik rá, jövő héten szívesen konzultálnék Önnel személyesen is.

    Köszönettel

    …..........................
    Jobbik

    Tisztelt Árpád!

    A csatolt anyag nagyon korrekt, számos elemét elmondtuk már a viták során, e szokásunkat pedig tartjuk is!

    Nem szeretek indexre hivatkozni, de itt van a tegnapi kérdésünk egyik alapja:
    http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/05/13/kozerdeku_pert_nyert_a_pszaf/
    Az említett cégek közül 3 devizahitelezéssel és gyorskölcsönökkel is foglalkozik, ezeket a konstrukciókat érintette a per. Annyi igaz, hogy még nem jogerős. De az ítélet jelzés értékű, és nem mondtunk hülyeséget.
    Éppen ezért az a kérésem, hogy tartsuk a kapcsolatot, én bármit szívesen elmondok odabenn, amire szót kapok, és amit megfelelő szakmai háttérrel, segítő szándékkal elküldenek nekem. A személyes egyeztetés igényét ezen felül továbbra is fenntartom, sokat segítene!

    Tisztelettel


    Tisztelt …............
    köszönöm az elismerést. Ami az index hivatkozást illeti sajnos nagyon sovány vigasz, ugyanis az az ítélet nem a deviza vagy nem deviza kérdésről szólt, hanem ezek a neve nincs hitelezők már a pofátlanság netovábbján is túlléptek és abban hozott ítéletet a bíróság, ezért nyilvánította semmisnek az egész szerződést, de tudomásom szerint nem a virtuális deviza mahinációkról szólt.
    Dániel sok oldalról meg lehet közelíteni ezeket a szerződéseket mert ezer sebből véreznek, de felesleges kerülőúton elindulni, ugyanis az alapokat kell elsősorban megvizsgálni.
    Tegnap volt ez ügyben egy két és fél órás tárgyalás a megyei bíróságon, per pillanat nem állunk rosszul, de elkiabálni sem akarjuk mert messze van még a győzelem.

    A megfelelő szakmai háttér alatt nem tudom mit ért, én nem vagyok közgazdász hála istennek, de ez egy kicsit arra emlékeztet amikor a Bankszövetség elnöke arra hivatkozott, hogy azért nem egyeztetnek a civil szervezetekkel mert szakmai felkészültségük nem megalapozott, de mindez nem gátolta őket és a Köztársasági Elnöki Hivatalt abban, hogy a hozzájuk segítségért forduló családanyákat hozzánk irányítsák ez ügyben.

    A személyes találkozás elől nem zárkózom el, szívesen találkozok Önnel bármikor.
    Egyébként úgy emlékszem, hogy tegező viszonyban kommunikáltunk két évvel ezelőtti tüntetésen, bár lehet, hogy nem.

    Üdvözlettel,Árpád.
    ...............................................................................................................................................................
    Kedves Árpád!

    Köszönöm a tegező viszony lehetőségét, így akkor azt kérném, ha időd engedi, találkozzunk a jövő hét közepén, szerda-csütörtök magasságában egy konzultációra. Melyik felelne meg jobban neked?

    Köszönettel

    …...............................................
    Kedves........
    a cím a következő, Sörpince Vendéglő, Gyula, Kossuth Tér 2.
    A jövő hét csütörtökön várlak, ha neked is megfelel, mint előzőleg írtam 12óra 30 perckor.
    Telefonszámom,
    Köszönettel,Árpád.

    Kedves Árpád! NAgyon szívesen találkoznék veled továbbra is, nemrég értem vissza Budapestre. Azt talán megérted, hogy nem áll módomban Gyulára ellátogatni. De minden más lehetőség nyitott!

    Tisztelettel


    Ezekután mindössze annyit írtam, az elmaradt találkozás után, ahol természetesen kimentési levél ill telefon sem volt, az elmaradásról, hogy juttassa el feljelentésemet az összes képviselőnek. Moto ha ez kuncsorgás akkor tényleg kuncsorgok a jobbiknál.Á

    VálaszTörlés
  15. Kedves Mr. Moto én is elnézésedet kérem, de soha sem kuncsorogtam a jobbiknál és nem is fogok , de ti a mocskolódáshoz és alaptalan vádaskodásokhoz kitűnően értetek, mint már többször írtam, csakis az ilyen emberek miatt mint Te is van a jobbikról való megítélés...

    De hogy alaptalan vádaskodásodra reagáljak bemásolok pár levélváltást

    ................................................olvastam .................... nyilatkozatát a devizaperekkel kapcsolatban, éspedig hogy a bíróság már kimondta azoknak semmiségét.

    Sajnálattal vettem tudomásul egy Országgyűlési képviselőnek eme tájékozatlanságát ugyanis nem szégyen kérdezni és ezt ne kioktatásnak vegyék, de Magyarországon még ilyen ítélet nem született. Az igaz, hogy megjelent a Magyar Nemzetben kb. két éve egy ilyen cikk de minden alapot nélkülözve, ugyanis Czirmes ügyvéd úr próbaperére hivatkoztak ami valójában nem jött létre és ilyen ítélet sem született.
    Összesen kevesebb mint két tucat per van Magyarországon deviza hitellel kapcsolatban, ebből egyel én rendelkezek az OTP ellen.

    Ha részletek érdeklik, szívesen tájékoztatom, ...................................., Kásler Árpád a BAÉSZ elnöke.

    VálaszTörlés
  16. Akinek bármi kétsége is volt a rendszer valódi működésével kapcsolatban, az most csattanós választ kapott. Ellenzék? Ugyan már, lassan a látszatra sem ügyelnek.

    Ettől függetlenül sajnálom a tisztességes jobbikosokat, sajnos az ő pártjuknak is be kellett állnia a sorba.

    VálaszTörlés
  17. Kedves Á,

    Ha nem haragszol, nem olvasom el. Semmi sem érdekel ami veled kapcsolatos.

    Az, hogy neked meg mi a véleményed rólam, magasról lesz@rom. Egyet viszont bátran és minden nagyképűség nélkül merek állítani. Én, magam egyszemélyben biztosan hoztam 1, de lehet, hogy 2% szavazót a Jobbiknak. Úgy hogy engem te ne oktass a jómodorról! Mindig is el fogom kenni a száját az alaptalan mocskolódóknak.

    VálaszTörlés
  18. Kedves Moto, hidegen hagy hogy elolvasod vagy sem, pedig van még ettől pikánsabb is ha érdekel, közzéteszem, mindezt csak azért mert mondod, hogy kuncsorgok a jobbiknál. Sajnos én is voltam olyan hülye, hogy hoztam szavazatokat a jobbiknak, hadd ne döngessem a mellem százalékokról, mert itt már annyian döngetik hogy ki hány százalékot hozott, hogy szavazó sincs annyi, de áldásom rá. Viszont megkerülted a kérdést, szokás szerint, de ez sem baj. Meglássuk hány százalék lesz a jövőben, gondolom ezért kellett mennie Varanyinak is mert a vezetés már tudja, ha maradni akarnak a melegedőben, nem illik túl sokat és túl hangosan pofázni. Véleményem szerint amit Te lesz@rsz, nem kentél Te el még senkit és valószínű nem is fogsz. Mint láthatod, nevem, címem nyilvános, hogy jössz Te ahhoz, az ismeretlen gyávaságod mögül kioktass. Korábban kell ahhoz neked kelned kedves barátom.Á.

    VálaszTörlés
  19. Hogy jövök én ahhoz... Úgy, hogy hozzád nem kell bátorság.
    Barátodnak meg ne szólíts, mert lehányom a monitort.

    VálaszTörlés
  20. Hát azt megteheted nyugodtan, utána meg elkenheted.Á.

    VálaszTörlés
  21. Miért pont mindig itt kell egymás f.sz-t szopni gyerekek?!

    Megjelenik a "jobbik" szó, és indul a basztatás, mire jó ez??!! Kinek jó ez?!

    Tudjátok egymás e-mailcímét, ott tessék ilyen kedvesen elküldeni a másikat a sunyiba. Nem tévedek nagyot azzal, hogy rohadtul nem kíváncsi már a vitáitokra senki ezen a blogon!

    Köszi a megértést!

    TT

    VálaszTörlés
  22. TT,

    Itt csak Á szopik, meg néha mózi, mikor beáll nála az agyhalál.
    Jó lenne, ha az elnök haverjaiddal megértetnéd, hogy engem ne szólongassanak és, akkor nem szólok vissza. Tőlem egész nap Hüje Lyobbik-ozhatnak, sz@rom le, erre se jövök.

    VálaszTörlés
  23. Moto, a kis bohóc a Jobbik cirkuszában. Engem mindig szórakoztat.

    mm

    VálaszTörlés
  24. Cirkusz van, kenyér egyre kevesebb, mi lesz így???

    TT. lehet ezekért olvassák ennyien a blogot :-))Á.

    VálaszTörlés
  25. A cirkusz csak most kezdődik igazán, Árpi. Eddig csak a bevezető számokat láttuk. El sem képzeljük, hogy a háttérhatalom miféle programot dolgozott ki Magyarország számára, amit Viktor el fog kezdeni végrehajtani már a következő napokban.

    mm

    VálaszTörlés
  26. mm. állítólag szeptemberben fogja bejelenteni, hogy egy havi fizetéssel és egyhavi nyögdíjjal mindenki hozzá kell járuljon az álladósság törlesztéséhez.

    Erre a hetven év feletti szomszéd néni csak annyit mondott, hogy higgyem el Ő nem költött abból egy fillért sem el, ugye el hiszem. El hát.Á.

    VálaszTörlés
  27. Miért van olyan érzésem, hogy ez az egyik utolsó "viharelőtti csendes " vasárnapunk?

    mm

    VálaszTörlés
  28. Na jah,Mózi.

    Láccik melyik emlőről választottak le.

    Jön a vérvörös szeptember.

    VálaszTörlés
  29. mm. valószínű azért mert vége a nyárnak s jönnek a szeptemberi esőzések. Vagy Te nem erre gondoltál?:-)).Á.

    VálaszTörlés
  30. Jönnek az őszi esők és jön a narancs korszak java. Az emberek többsége még mindig nem fogta fel, hogy mit jelent teljhatalmat adni a Soros fiókáknak. A bűnözés el van tussolva, de tudjuk hogy egyre gyakoribb és erőszakosabb és gyakran már a városokban is jön a félelem sötétedés után. A munkanélküliség el van tussolva, de tudjuk hogy egyre nagyobb és már csak a protekciósok vannak biztonságban miközben januártól 3 hónapig jár csak a munkanélküli pótlék. A zsebek üresek, sokan nyakig el vannak adósodva, de tudjuk hogy új adók és sarcok jönnek, már csak azért is mert az önkormányzatoknak nincs más választásuk. Az egészségügyi rendszer már nem működik, tudjuk hogy életveszélyes dolog korházba kerülni és reménytelen a komoly betegség gyógyulása. Soroljam még? A gyenge elméjű jobbikos fanok szintén vinnyogni fognak hamarosan, amikor észreveszik, hogy a búsásan megfizetett jobbikos sztárpolitikusaik is tojnak a problémájukra.

    mm

    VálaszTörlés
  31. Vona is halkan -nagyon halkan- elismeri hogy az ország egyetlen nagy problémáját sem kezeli a qrmány, hogy csak a visszafizethetetlen államadósság törlesztésével foglalkozik (vagyis a lakosság végső kivéreztetésével), de aztán úgy tesz, mintha nem venné észre hogy ebből mekkora szenvedés lesz hamarosan. A jobbikos politikusok kussolnak mint szar a fűben, mert féltik a jól fizető kényelmes kis politi-kuss allásukat, hiszen tisztában vannak azzal, hogy manapság annak számára aki munkanélkülivé válik Magyarországon, alig ha van remény elkerülni a hajléktalanságot.

    mm

    VálaszTörlés
  32. Talán a fideszes főmanók tudják a legjobban, hogy mi következik, mert ők előre mossák a kezüket azzal, hogy a lakosságot vádolják. Szerintük a felelőtlen átlag magyar tehet az államadósságról (na meg persze Gyurcsány, aki mindenért felelős) és a lusta átlag magyar tehet a munkanélküliségéről.

    mm

    VálaszTörlés
  33. Mózi!
    Valószínűleg igazad lesz,ehhez nem kell nagy jóstehetség.
    De nemrég még te is gyenge elméjű jobbikos fan voltál.Én meg nem váltok minden 2.hónapban vezért.

    VálaszTörlés
  34. Kapolcs. A választások előtt megadtam a bizalmat a Jobbiknak, de ezzel nem lettem jobbikos fan, csupán remélkedő a Jobbikban. Legfőképpen azért támogattam a Jobbikot, hogy minél több szavazat menjen rájuk és így minél kevesebb a Fideszre, mert valahol éreztem, hogy egy fideszes kétharmados győzelem a katasztrófához fog vezetni. Ma már sajnos egyre kevesebb okom van reménykedni a Jobbikban és sajnos bekövetkezett a kétharmados narancs-Soros hatalom átvétel is.

    mm

    VálaszTörlés
  35. Bakker,hát kifogták a szelet a jobbik vitorlából.
    Vajh mit kéne tenni,hogy neked is +feleljen?

    VálaszTörlés
  36. Bármit Kapolcs, csak tenne valamit és ne csupán Erdély autonómiájával és a rovásírással foglalkozna. Sok mindent lehetne tenni ameddig még több százezer ember áll Vona mögött, például aláírásokat gyüjteni hogy Viktor ne tudja szemrebbenés nélül állítani, hogy vele van az ország. Például felhomályosítani az embereket lakossági fórumokon. Például aktívan kiállni a bedőlt hitelesek mögött, akár Brüsszelben is. Nekem kell megmondani, hogy mit tegyen a Jobbik a több százezer támogatói súllyával? Ki tudja pl hogy az utolsó magyar parasztok átlag életkora 60 év, ami azt jelenti hogy vége a magyar mezőgazdaságnak ha senki sem védi meg most sem?

    mm

    VálaszTörlés
  37. Azt is tehetné a Jobbik, hogy ne kényszerítse lemondásra azokat akik tényleg készen állnak tenni (mint pl most Varanyi), nem csak fröcsögni.

    VálaszTörlés
  38. Vagy vißaadja a mandátumát mind a tizenvalamennyi,és annyival több munkanélküli lesz.

    VálaszTörlés
  39. Ugyanmár nem illik nálunk "visszaadni a mandátumot". A kádéenpések ezek a nagy "keresztények" sem adták vissza amikor kiderült számukra, hogy csak a királyi palota lábtörlője szerepét kapták egy jó kis gázsival együtt.

    mm

    VálaszTörlés
  40. "keresztények"
    Azért az idézőjel,amire gondolok?
    Semjén és Pálffy tuti kazár+.

    VálaszTörlés
  41. Kapolcs, persze hogy azok, azaz kazárok, sőt, mi az hogy! Pálfy nagybátyjáról tudjuk ki volt, le sem tudná tagadni, de nemrég olvastam egy fórumon, hogy Semjén melyik magukfajta egyházi "méltóságnak" a zabigyereke, tehát tudatosan, magyarokat megtévesztő utánpótlás kinevelése.
    Kata

    VálaszTörlés
  42. JOBBIK: EGYRE TISZTÁBB A KÉP, talán ez kellene címnek.Á.

    VálaszTörlés
  43. Na persze tudom én,a jobbik is fertőzött terület.
    Talán két hónapja hívott egy régi barátom,(most sponsor a pártnál)miszerint pont emiatt Vona újra akarja szervezni a pártot.Fax tudja mi van azóta?
    Csönd.

    VálaszTörlés
  44. Kapolcs, ha már annyira vág a szemed, Vona mi? Árja?

    VálaszTörlés
  45. Szerintem nem az számít, hogy valaki "zsidó"-e vagy sem, hanem az, hogy igaz ember vagy csak egy szélhámos megélhetési politikus. Azért idézőjelben a kdnp kereszténysége, mert ha visszajönne Krisztus nem igen különböztetne meg őket a farizeusoktól aszerint, hogy mennyire igaz politi-kussok.

    mm

    VálaszTörlés
  46. Amúgy Semjénre sztem nehezen illik a keresztény jelző már csak azért is, mert egy keresztény gondolkodású ember, főleg amikor olyan nemzet politikusa, aki mélyszegénységben van. nem költ vagyonokat arra, hogy Erdélyben távcsőves puskával egy fatorony tetejéről medvéket mészároljon. Persze, ez csak személyes vélemény.

    mm

    VálaszTörlés
  47. "Remek"!
    Remélem, jól vélem, hogy itt messze az átlagnál tájékozottabb emberek írogatnak.., mégis, a ránk-erőszakolt megosztó pártoskodás mentén, a kisiskolásokat megszégyenítő módon, az objektív egyetemleges országérdekeket figyelmen-kívül hagyva, vagytok képesek, a pártkötődési alapon, akár egymást sértegetni is...
    "Akinek nem inge...", hogy TT is idézzem...
    Sajnos a pártrendszer még egy ideig nyomasztani fogja az országot, úgyhogy jobb számolni vele!
    Igenis meg kell mondani, nyomás alá kell helyezni a pártokat, ha kell szembesíteni naponta őket, a naponta elkövetett hazugságaikkal! Minden lehetséges fórumon!
    Ma ez a lehetőség, a pártokon keresztül hatni, de legalább jelezni a dagonyázó parlamenti csőcselék felé! Az arcátlan, pökhendi, egoista kormány felé... Minden fórumon! Itt is!
    Gyöngyösi Zoltán/piskota

    VálaszTörlés
  48. Névtelen.
    Ha Vona zsidó,akkor gazdaggá tett egy nagyon tehetséges plasztikai sebészt.

    VálaszTörlés
  49. Azt tesszük Zoltán. Sajnos ma már szinte semmi egy blog befolyása, a "nagy" médiák pedig pártmédiák vagy Soros médiák vagy mindkettő egyszerre. A blogoló ellenzék meg kezd kifáradni, mert csak "kis" emberekből áll, akik energiáját egyre nagyobb mértékben emészti fel a mindennapi túlélés.

    mm

    VálaszTörlés
  50. Sajnálom mm!
    "Szerintem nem az számít, hogy valaki "zsidó"-e vagy sem, hanem..."
    Igenis alapvetően számít!
    Vallási alapon dekódolva vannak!
    A rabbik által gyakorolt töretlen hatalom, a hitközségen keresztül a zsidó családon keresztül megvalósítható nyomás, csak látszólag engedélyezhet kitérést..!
    Gondolom ezen kérdésekben megfelelően tájékozott vagy...
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  51. Sokat lehetne mondani a zsidó témában, de szerintem a zsidóság is változik és jó irányban. Ma már talán inkább a kökemény "ateistáktól" kell tartani (pl Soros), akik "hisznek" abban, hogy nincs Isten vagyis abban, hogy nincs jó és rossz, hogy az ember csupán annyit ér, amennyi pénze és hatalma van (emlékezünk még bizonyos narancs politikus botrányos kijelentésére).

    mm

    VálaszTörlés
  52. MM
    Akkor solomon berkowitz az üdítő :-) kivétel.
    Ő ultra-ortodox,és mégis mammon hajtja.

    VálaszTörlés
  53. Kapolcs, a zsidó vallásban sok irányzat van. Köztük olyan is, ami elképesztően negatív. Ezek azonban szerencsére egyre kevesebben vannak, de sajnos megjelentek Magyarországon is az utóbbi években és némelyik fideszes polgármester mindent meg tesz, hogy el tudják foglalni a magyar terepet.

    mm

    VálaszTörlés
  54. http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=44615

    VálaszTörlés
  55. Kapolcs, én nem vagyok zsidó (a távoli őseim a Himalayából jöttek, állítólag még a hunokkal), de attól tartok hogy hamarosan lesz alkalmunk visszasírni a magyar zsidóságot. Ne legyen igazam, de a következő 2-3 évben szerintem ránk fognak szakadni az izraeli telepesek (természetesen magyar állampolgársággal kellőképpen ellátva) miután a következő izraeli kormány (legkésőbb 2014/15-ben) kivonta őket a palesztinok által visszafoglalt területekről. Ezek a telepesek nem olyanok, mint a magyar zsidók, ők vérbeli telepesek most is ott és a jövőben is azok lesznek... itt. Ehhez kellett az új állampolgársági törvény, amit Vona személyesen "elfelejtett" megszavazni (miközben utasítást adott a többi jobbikosoknak hogy szavazzák meg), mert jól tudhatta hogy miről van szó. Nem véletlen hogy az mszp nem akarta megszavazni a törvényt, hiszen ők nagyon közel állnak a magyar zsidó közönséghez, aki jól tudja általában hogy ez a törvény milyen veszélyt jelenthet számára hamarosan. Ugyanis, ha mondjuk 100 ezer teleps jön ide, ezek és gyerekei minden zsíros állásból ki fogják szorítani az "őshonos" zsidókat, akik már csak másodosztályú "kiválasztottak" lesznek.

    mm

    VálaszTörlés
  56. Az előző kommentet akár be i lehet keretezni, mert olyan dologról van szó, ami nagy mértékben fogja befolyásolni az életet Magyarországon. Egy új honfoglalásról van szó, azzal a különbséggel, hogy most mi leszünk az avarok és egyéb kelták helyében (akik területét elfoglalták akkoriban a hunok és aztán a honfoglaló magyarok).

    VálaszTörlés
  57. Néhány száz évig zsidó kapitalistákat "kaptunk", aztán 40 évig zsidó kommunistáink voltak, majd a gengszterváltáskor jöttek az izraeli kapitalisták, most meg jönnek az izraeli kommunisták. Az "őshonos" zsidóság valahogyan minegyikkel megtalálta a közös "üzletet". Szép kis történet ez.
    A zsidók "képességeit" nagyban mutatja Magyarország elmúlt 200 éves történelme a lejtőpályán.

    De hogy ők lennének minden szarság forrása? Nem hinném.

    A "magyar" nemesség, és vezető arisztokrácia keze ugyanúgy benne van ebben a lejtmenetben. Ennyi kutyaütő hogy születhetett magyarnak...? :(

    Ideje lenne kitermelni a valóban magyar vezető réteget.

    TT

    VálaszTörlés
  58. Már bocsáss meg TT,de honnan veszed h a Magyar arisztokrácia valóban magyari?
    Nézz utána esterháziaknak,károlyiaknak,stb.
    Esterházitól ismerem a marci gyereket.Tipikus...

    VálaszTörlés
  59. Megvan az elméletem a Magyar "arisztokráciáról"is,meg arról is h a Magyar miért nem összetartó külföldön.
    Talán mert ott sem a Magyar keveri a szart,hanem Magyarul is beszélő alienek.

    Jah,és nem mintha orbán-párti lennék,de viki ezen fáradozik láccólag.
    "Ideje lenne kitermelni a valóban magyar vezető réteget."

    VálaszTörlés
  60. Kapolcs, ezért tettem idézőjelbe. De egyébként sajnos nem mondhatom, hogy minden magyar akit ismerek makulátlan.
    Vannak nagyon sokan olyan (antropológiailag, genetikailag is) magyarok, akik még a Birodalom szolgái, tudatosan, vagy tudatlanul.

    Egyébkét meg magyarnak lenni az nem faji kérdés, hanem egy lelki-szellemi szintet jelent. Tehát ha valaki mondjuk Közép-Amerikában született, de szeretetteljes, elfogadó, segítő, tudó és tanító életet él, az is magyar. Nekünk, magyar magyaroknak a nyelvünk hatalmas (sokak számára felfoghatatlan) előnyt jelent, megérteni a valóságot, látni a lényeget, logikusan gondolkodni, stb.

    Ezért van sok olyan többgeneráció óta itt élő zsidó, aki viszont már tényleg magyarul gondolkodik. Hál' Istennek ilyen is van.

    TT

    VálaszTörlés
  61. Kapolcs, szerinted Kósáék, Lázárék, Semjénék, Rogánék, Deutschék meg ilyesmi lennének a "valóban magyar vezető réteg" jövője? Mert Orbán ilyenekre támaszkodik.

    mm

    VálaszTörlés
  62. Egyébként osztom a véleményedet a magyar arisztokráciáról, akkor is ha magam is egy kisnemes család sarja vagyok. Ők adták át az országot valaha a zsidó közönségnek, akivel beszedtették az adót és vezettették birtokaikat, vagyis akikből a modern vezető réteget csinálták mert ők csak a pénz elköltéséhez akartak érteni.

    mm

    VálaszTörlés
  63. Elvégre szerintem nem is az a lényeg, hogy "magyar" lenni vagy sem, hanem az, hogy valaki a következő törvényt elfogadja vagy sem: ne tedd mással azt, amit te sem akarsz, hogy veled megtegye. Ez valszeg egy univerzális törvény ami nélkül nincs szellemi fejlődés lehetőség. A szellemi fejlődés nem nemzetiség kérdés.

    mm

    VálaszTörlés
  64. "Ezért van sok olyan többgeneráció óta itt élő zsidó, aki viszont már tényleg magyarul gondolkodik. Hál' Istennek ilyen is van."

    Jah,ezek lennének a patrióta zsidók?
    A cionok ellentettjei?
    Ezekből lehetne megcsinálni a gazdasági vezető réteget.
    Szálasi testvér is így képzelte valahogy.

    "Ők adták át az országot valaha a zsidó közönségnek"

    Minden baj szerencsés(fortunátus) jánossal kezdődött

    VálaszTörlés
  65. Szerintem a zsidók létezése egyfajta próbatétel az emberiségnek, ezen belül különösen Bibliai testvérének, a magyarnak.

    TT

    VálaszTörlés
  66. Hehe! :)

    Elsőre én is, de a pótvizsgára jobban felkészültem! :)

    TT

    VálaszTörlés
  67. Buko, úgy legyen de eddig sajnos egyetlen gazfickót sem szelídített meg a "hely szelleme". Most is a nyakunkon vannak jó néhányan, akik inkább a magyar embert szelídítik meg mindenféle hazugságokkal, beleértve a "nemzeti ellenzéki párt" hazugságával.

    mm

    VálaszTörlés
  68. Bukovinai, látszik hogy sosem találkoztál zsidó telepesekkel. Ezek olyan könnyen ölnek gójt mint te szunyogot. Ráadásul büntetlenül. Mellettük, a tetovált szamurájkardos eszkimók szinte angyalkák.

    VálaszTörlés
  69. BREAKING NEWS!!!

    AZ OTP -től ma kaptam egy beadványt a 25 hónapja folyó perrel kapcsolatban, ahol arra hivatkoznak, hogy sajnos SOROS GYÖRGYÖN kívül ezeket a folyamatokat más előre nem láthatta.

    Ki a f@xom az a SOROS GYÖRGY? Szerződést én vele nem kötöttem, a közjegyzői okiratban nem szerepel,valaki tudja, hogy ki által felhatalmazva és milyen funkcióval bír Magyarországon? Á.

    VálaszTörlés
  70. KÁ.
    gheorge soros,theodor rotschild beoja.

    VálaszTörlés
  71. Árpi. az "utolsó magyar bank" már rég nem magyar, a főrészvényes valamelyik Rothschild lehet, Soros pedig mindig ezeknek dolgozott.

    mm

    VálaszTörlés
  72. Kösz a "felvilágosítást" a kérdés mindössze költői volt:-)).Á.

    VálaszTörlés