2012. június 29., péntek

Egy újabb nyílt levél Holcman Lászlótól


Egy kis adalék az esethez, hogy valamivel tisztább legyen a kép. Plusz legalább nem Árpád - többre hívatott  -írásánál megy a szájkarate...
Ez az írás sajnos azt a véleményemet látszik bizonyítani, hogy a felső vezetés előtt már jó ideje nem volt titok Szegedi származása.
Sajnos ez az incidens nagyon megosztotta a radikális oldalt, valószínűleg ez is volt a célja a kiszivárogtatásnak. De erről leginkább az érintettek tehetnek. (moonlight)

(Nyílt levél a Jobbik elnökének)
Ritkán esik meg velem, hogy bekapcsolom az egyre nagyobb szennyet árasztó dobozt, közismert nevén, a televíziót. Ha mégis, általában reggel igyekszem felkelés után megtekinteni, hogy a behívott politikusok éppen mit hazudnak.
Szent László napjának reggelén, te is ott voltál Gábor, te, akire egykor felnéztem, hittem benned, ha kellett a családommal is összevesztem, mondván, majd te leszel a Nemzet megmentője. Hogy mekkorát csalódtam benned, azt már néhányszor kifejtettem, de ahogyan az idő múlik, sajnos ez a csalódottság egyre csak nő bennem.
Korábban, már írtam hozzád egy nyílt levelet, melyben már akkor leírtam, hogy Csanádot fogjátok megtenni megyei elnöknek, és azt is, hogy a megyei Jobbik végnapjait éli. Lehet a televízióban szépet, és jót mondani, ügynöközni, és Pőszézni azokat, akik már elfordultak tőled, de az igazság előbb, vagy utóbb, de kiderül.
Így volt ez Szegedi Csanáddal kapcsolatban is, és ezzel a sornak még nincs vége, de erre már te is rájöttél. Azért folyamodok most ismét a nyílt levélhez, hogy felhívjam a figyelmedet, hogy mindig igazat kell mondani! Ezt te hangoztattad a kampány során, hogy az a probléma a többi párttal, hogy mindig mást hazudnak, és a végén saját maguk sem tudják már, hogy mikor mondanak igazat. Ebbe a hibába pedig most te is belesétáltál.
A riporterek, amikor Csanád zsidó származásáról kérdeztek, te azt felelted: „Meglepődtem, mint ahogyan Szegedi Csanád is meglepődött.”
Szerintem most kellene felállnod, és bocsánatot kérned a Jobbik szavazóitól, hiszen nyílván emlékszel arra, amikor Kisgergely Andrással felmentünk hozzád a képviselői irodaházba, hogy beszámoljunk a már ismertté vált sóstófalvai választmányi ülésről, ahol Csanád egyfajta diktátorként viselkedett, felrúgva minden alapszabályt, melyért később ti is elmarasztaltátok. Ezen a budapesti megbeszélésen mi már tudtunk Csanád zsidó származásáról, de nem akartunk belőle médiahírt csinálni, először neked mondtuk el. Ez 2010. november 18-án történt.
Soha nem fogom elfelejteni azt az arckifejezést, és az első mondatodat a hír kapcsán: Csak ennyit kérdeztél:„Hányan tudnak róla?” Hidd el, sokat gondolkoztam azóta is ezen a mondaton, de ettől rosszabb nem is lehetett volna az első reakciód!
Tehát, amikor azt mondat a televízióban, hogy meglepődtél, ez hazugság volt. Azon sem lepődhettél meg, hogy nyilvánosságra került, hiszen mielőtt szét lett terjesztve az interneten, előtte Kovács Árpi odaadta neked az anyagot, mondván, ha még szeretnél valamit tenni ebben az ügyben, akkor van 1 napod, hogy Endrésik Zsoltival megbeszéld a Parlamentben. Nem tetted!
Szegedi Csanádnak is fel lett hívva a figyelme még 2010-ben erre a tényre, tehát az ő részéről is álságos azt állítani, hogy nem tudta.
Most pedig már, amikor nehéz megmagyarázni, azt, amit nem lehet, azt mondjátok, hogy nem a származás a lényeg, hanem a tettei.
Te tudod a legjobban, hogy Szegedi Csanád és testvére miatt több mint 40 jól működő szervezet szűnt meg, olyan emberek távoztak önként, vagy lettek kirúgva, akik már akkor a mozgalom tagjai voltak, amikor időt és pénzt nem sajnálva kellett építkezni. És végül miért? Hogy a mozgalom párttá silányuljon, és olyanná legyen, mint az összes többi. Mindeközben több száz csalódott ember távozott, akiket talán már soha nem lehet arra rábeszélni, hogy a Nemzetért harcoljanak. (Ha lehet, akkor már hála Istennek pártok nélkül teszik!) És ez a ti legnagyobb bűnötök!
„És megismertétek az igazságot, és az igazság szabaddá tesz benneteket.”
(János 8,32)
Holcman László

forrás

51 megjegyzés:

  1. Attól tartok, hogy Szegedi szépen teljesítette küldetését, vagyis gyakorlatilag szétbombázta az eredeti "tiszta", kétségkívül nemzeti Jobbikot és valszeg azt is elérte, hogy jó néhány hozzá hasonló kakukktojás-féléknek is segített befészkelődni. Az, hogy Vona mennyiben beavatott vagy sem ebben a bomlasztásban annyiban lényeges, hogy sokan azért "hisznek" még a Jobbikban, mert számukra a Jobbik Vona és Vona a Jobbik, vagyis egy nemzeti vezért vélnek látni Vonában és csak is Vonában ami eléggé hasonlít a MIÉP és Csurka esetéhez (vagy akár előtte a Kisgazdapárt és Tordján esetéhez), aminek tudjuk milyen szánalmas vége lett.

    mm

    VálaszTörlés
  2. Van, aki a doktoriját, vagy a diplomáját "schmidteli", van akinek a származását, vagy a tetteit olvassák a fejére megfelelő időpontban.. Valószínűleg minden parlamenti képviselőnek van valami féle hendikepje, úgy nyüzsögnek a közéletben, amíg hagyják nekik.. Mindez csak azért történhet meg, mert valahol az elején született egy "apró" hazugság..
    No, és valószínűleg mindenkiről lehet találni az életében valami olyasmit, amit pozícióba kerülve már szívesen elhallgatna. Sok tanulsága van az esetnek.
    Mindenesetre én ismerek egy embert, akit évek óta kisérek figyelemmel, és eddig becsületességből, emberségből nagyon jól vizsgázott. Nagyon bízom benne, hogy eljön az idő, mikor Ő és a hozzá hasonló emberek fogják szabni a törvényeket ebben az országban.
    A hazug embert hamarabb utól érik, mint a sánta kutyát - mondja a közmondás, és ebben van valami.
    Ezzel együtt meg kell nézni azt is, hogy miért pont most robbantották az információt, mert aki korábban tudott a dologról, és hallgatott, az ugyanolyan vétkes, mint aki az első kis hazugságot szülte.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Velorex, a moonlight által bejegyezett levél válaszol a kérdésedre: Szegedinek sikerült már túl sok őszinte embert felháborítani a Jobbikban miközben Vona valami miatt érinthetetlennek tekinti őt, hogy most nyilvánosság elé hozták ezek az emberek azt, amit Szegedi ÉS Vona eddig eltitkoltak. Holcman írása alapján nem is Szegedi zsidósága van a központban, hanem a hatalom átvétele a Jobbik felett. Mindenestre nekem úgy tűnik, hogy valami nagyon bűzlik Szegedi körül és simán el tudom képzelni, hogy Vonát irányítás alá vették azok, akik Szegedit beépítettek.

      mm

      Törlés
  3. Minden bizonnyal megkezdődött a Jobbik felszeletelése a választások előtt. Most nagyon biztosra akarnak menni ezek szerint a madzagrángatók.

    Ebből is látszik, hogy egyes érdekcsoportoknak mennyire kényelmetlen, ha szóvá teszik tetteiket, bűneiket a nyilvánosság előtt.

    Velorex, ez a legnagyobb baj, amit Posta is sokszor hangoztatott, hogy ezek mind-mind fogott emberek, akikről simán elő lehet húzni valamit a kalapból..

    Csak remélni tudom, hogy egyszer újra normális vezetői lesznek az országnak. De ahhoz tényleg paradigmaváltás kell, mert jelenleg normális ember számára magát a fertőt jelenti a politikai pálya, ezért is ritka a gerinces ember arrafelé.

    A levél tartalmából az igazán mellbevágó tényleg Vona válasza. Már-már azt sejteti, hogy Vona a kezdetektől tisztában volt vele, hogy ki is az a Szegedi Csanád. Mózi lehet nem tévedsz nagyot. Nagyon kilóg a lóláb, hogy Endrésikék egyből repültek, míg Szegedi maradhatott.

    VálaszTörlés
  4. Ez az egész ügy "Rendszerhiba"!
    Már többször leírtam, hogy ez az egész, a bűnözés minden ágát felvonultató "politikai-gazdasági elit" egy tőről fakad, nevezetesen arról a zsidó-kommunista brancsról, kik 1945 óta következetes kegyetlenséggel tevékenykednek Magyarország, a magyarság ellenében!
    Mint többször tárgyaltuk, természetesen a zsidóság katasztrofális szerepe, bűnei, sokkal- de sokkal régebbi eredetűek!
    Látszólag, adott volt egy-egy pillanat a változtatásra, amire végül is sor is került, csak gondoljunk az idióta, jellegtelen, karakter-nélküli, végtelen kisebbségi érzéssel sújtott Antall Józsefre, vagy 2010-re, mikor is Orbán Viktornak gründolták össze a valamivel többet, mint egyharmadot jelentő, kétharmadot, de hát, mint tudjuk méltó volt, és méltó, a süketelő Antallhoz, meg minden magyarságellenes elődeihez, többek közt Orbán Viktorhoz is!
    A változás rendre megtörtént, úgy Antall, mint Orbán esetében: rémületes gyorsasággal romlott a helyzet! Persze nem volt ez másképp az egyakaratú, egypetéjű ikertestvére Gyurcsány vonatkozásában sem, aminthogy minden előző hatalombitorló is hozzátette a maga mocskát!
    A nagy tragédia az, hogy ezeknek a gazembereknek naiv, megtévesztett, s sajnos nem kevés, megszédített, az elkeserítő valóságot figyelembe sem vevő, vagy azt értékelni képtelen híve van!
    E rációban különösen sajnálatos a Vona-Csanád eset, mely az egész pártvezetésre lesújtó fényt vetett!
    Gyöngyösi Zoltán/piskota

    VálaszTörlés
  5. Azt kívánom a Jobbiknak, hogy mihamarabb tisztuljon meg vagy még inkább jöjjön létre egy új Jobbik, mert van még két év a választásig. Mindenesetre egyáltalán nem hiszem, hogy a nemzeti oldal ellenségei vannak a Szegedi titok feltárása mögött, mert ők vártak volna hogy aztán már ne legyen idő rendezni a sorokat 2014 előtt. Attól tartok azonban, hogy nem igen lesz sem megtisztulás, sem új Jobbik és akkor viszont elképzelhető, hogy 2014-ben már az 5% küszöböt sem éri el ennek a Jobbiknak a szavazóbázisa.

    mm

    VálaszTörlés
  6. Nem közvetlen a témához kapcsolódik, de íme egy jó kis rövid összefoglaló a narancs rabszolgatartástörvényről: http://kuruc.info/r/2/98068/

    mm

    VálaszTörlés
  7. És aztán ez is megérne egy sátánista misét, vagyis miként privatizálják narancsék az egészségügyi rendszert úgy hogy a birkák alig vegyék észre: http://kuruc.info/r/2/98105/ Ugyanis, a legális "hálapénz" a korházakban azt jelenti, hogy a betegnek immár kötelező fizetni súlyos összegeket saját zsebből mind a főorvosnak (min 20 ezer), mind az ápolóknak (min 5 ezer), hiszen azzal hogy "legalizálja" a hálapénzt a qrmány azt mondja nekik: nem lesz béremelés de hajráhajrá szolgáljátok ki magatokat a betegen... és ha a beteg nem tejel, immár ő lesz a bűnbak sok orvos és ápoló szemében hogy miért csak ennyit visznek haza a hó végén. Ennél mocskosabb qrmányrendeletet nehéz elképzelni, ezennel már totál fekete Afrika szintjén vagyunk, ami az egészslgügyi rendszert is illeti.

    mm

    VálaszTörlés
  8. A csanádi klán lépjen ki a Jobbikból és alapítson saját pártot ha nem akarja tönkretenni a Jobbikot. Mindenki tisztában van azzal, hogy amennyiben Szegedi és emberei maradnak, mostantól kezdve a Jobbik le fog épülni és talán már parlamenti párt sem lesz legközelebb. Vagy talán ez a cél?

    Csabi

    VálaszTörlés
  9. A "csanádi klán" szerintem nem fog kilépni, mert úgy vélem, hogy markában van Vona vagyis azok markában, akik a Jobbikba helyezték a kakukktojásokat. Vonát annó elgondolkodhadtatta Hajder közúti meggyilkolása és szerintem számára a párt jövőjénél fontosabb az élete és a családja. Sajnos ezért sincs értelme Magyarországon a pártpolitikának, nincsenek hősies vezérek a magyar politikában és ha lennének, valszeg hamar baleset érne őket.

    mm

    VálaszTörlés
  10. A probléma a következő:

    Vonának most úgy kellene visszalapátolnia a szart a lóba, hogy az a lónak is jólessen!

    Hát....
    Bármennyire is tehetséges, én azt hiszem, hogy erre még ő sem képes.

    VálaszTörlés
  11. Na de hol van a két idióta?
    Moto és Mantis.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Névtelen2012. június 30. 15:09:00 CEST!

      Valószínűleg nem tévedek, ha soviniszta-rasszista zsidónak, és provokátornak tartalak...
      Gyz/p

      Törlés
    2. De bizony tévedsz kedves Piskota!
      Ne ítélj olyan elhamarkodottan, annál is inkább mert mi már személyesen is találkoztunk egyszer.
      :)

      Törlés
    3. Remélem, találkozásunk egyfajta minőséget is kellett jelentenie...
      Ez mellett is mélyen helytelenítem az elkövetett provokációdat, mely minden bizonnyal a honlap és mindnyájunk kárára válik! -amennyiben a jelzett urak olvasni találnák...
      Gyz/p

      Törlés
    4. Zoli!
      Egy konyhában ültünk, és Horthy-ról beszélgettünk, de ez már elég régen volt.
      Ami a jelzett "urak" provokálását illeti, amiatt nem kell aggódnod, de leginkább nem kell tőlük beszarni Zolikám.
      Véleményem szerint nem válik a honlap és az olvasók kárára, ha azok ketten megjelennek és újfent bebizonyítják, hogy minden amiben annyira vakon és fanatikus módon hisznek, azaz a Jobbik mint PÁRT, az nem egyéb, mint a hozzájuk hasonló bólogató együgyű idióták számára kitalált, hazug álnemzeti szemfényvesztés egyik hitvány kísérlete.

      Törlés
    5. Névtelen!

      Mivel Horthyról is, mint másokról is, van véleményem, amit általában nem is szoktam magamba zárni, így bizony több konyhában is, ahol megfordultam lehetséges, hogy Horthy is szóba került...
      Kétségtelen, hogy a pártrendszer önmagában is a megosztást szolgálja, de..!
      Úgy sejtem, hogy sem politikai, sem nemzeti zseninek születünk meg, ráadásul más és más környezetbe... Eltérő ismeretekhez jutunk, eltérő módon befolyásolnak bennünket, eltérően szocializálódunk. Aztán tovább gyűjtögetjük az információkat, ismereteket, s szerencsés esetben, eljuthatunk valameddig...
      Nos, innentől kezdve akár regényterjedelmű tanulmányt is írhatnék az országban uralkodó állapotokról, a mocskos politikai életünkről...
      Szeretném, ha nem az lennél, akit sejtek, de mindenképp sajnálatosnak tartom, hogy súlyos jelzőkkel illettél olyanokat, kik talán nem is saját hibájukból, nem jutottak alapvető ismeretekhez hozzá...
      Talán nem a sárba-taposás a megoldás...
      Végül egy kérdés:
      Miért mindig az kerül előtérbe, ami elválaszt, miért nem az, ami összeköt?
      Gyz/p

      Törlés
  12. El sem tudtam képzelni mi történhetett, hogy 1 majom komment se jön email értesítőn. De látom nem tétlenkedtek, új poszt nyílt és megy a Motozás rendületlenül. Most ti vagy kőbuzik vagytok, mint Gerry, vagy már velem is álmodtok úgy szerettek.

    Azért az kicsit megmosolyogtató, mikor egy postaszopó ál-nemzetizik, és osztja az észt. :) Főleg, hogy még a nevét se meri vállalni, a turbómagyar, hisz tudja, hogy azonnal körberöhögnénk. :)
    No, mivel nem szeretném ezt a csillagászati magaslatokban lévő blogot és a kultúra bajnokait az én szintemre lehúzni, na meg, mivel pont szarok rá és rátok is, szerintem mindenkinek jót tenne, ha nem provokálnátok tovább.

    Épp ezért megkérem a blog tulaját (Velorexet), hogy legyen szíves szólni ennek a pár übernemzeti turbómagyarnak, hogy ne Motozzanak tovább, és hanyagoljuk egymást!
    Így nyugodt körülmények között tudtok tovább mocskolódni, fotelból irányítgatni, és egymásnak tapsikolni.

    Velorex! Remélem elég érthető voltam!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hiába fenyegeted Velorexet te köcsög!
      Juj, juj, a cúnya kommentelők provokálják Motokát. Velorexet meg is kéri hogy csináljon már valamit, mert bántják szegény Motokát.
      Na mivan te buzinyúl, időközben szarosgatya lettél?
      Szóljál hozzá ehhez a legújabb feltett hírhez te Vona-imádó!
      Az imádott vezetőd úgy hazudik mint a vízfolyás.
      :)
      Egyszer valaki azt írta Vonáról, hogy ő a "Szélsőjobb Keresztény Harcosa"
      Mára mi lett belőle?
      A "Sábeszgojok Hazudozó Balfasza"
      ......
      Hát ez kellemetlen.
      :)

      Törlés
    2. szopógép,
      úgy ismertél meg, mint aki hú de megijed itt bárkitől is? Vagy egy postaszopótól? :) Gagyi vagy te ahhoz.

      A levélhez nem szólok, mert ilyet én is tudok írni. Annyi hitele van, mint nektek postaszopóknak.

      Azért én még megvárom Velorex reagálását.
      Addig meg szopd le Zimit!

      Törlés
    3. Nem értem, hogy mi köze van ahhoz Velorexnek, hogy ti SZM-mel(?)/Gerry-vel(?)/Kerecsennel(?) egymást boldogítjátok többek között ezen a blogon is...

      Törlés
    4. Moon,
      Szeretném régi jó szokásomat megtartani és nem idejárni.
      Mivel ez Velorex blogja, gondolom csak tud rendet tartani. Ez a köze hozzá.

      De nekem úgy is jó, ha Motoztok tovább, csak gondoltam először normális hangnemben kérem.

      Törlés
    5. Kedves Olvtársak!

      Motoval nem vagyok semmilyen kapcsolatban, sokszor nem is értek vele egyet, de ezúttal úgy gondolom, hogy igaza van. Többször előfordult már, hogy teljesen témán kívül valaki elkezdett Motózni, -ami nyilvánvalóan provokáció-, Ő erre reagált a maga stílusában, és egy szutykos mocskolódássá változott a blogbejegyzés. Ez azokkal szemben is tisztességtelen, akik szabadidejükben próbálnak elgondolkodtató írásokkal, hozzászólásokkal hozzájárulni a blog működéséhez.
      Igyekszem elkerülni, a cenzúra bevezetését, de a minimális tisztesség azt diktálja, hogy elfogadható mederben próbáljam tartani a beszélgetést. Majd még meggondolom, illetve megbeszélem az adminokkal, hogy csak regisztráció után engedjük-e a kommentelést.

      Motot meg hagyjátok békén, tényleg nem jön ide, ha nem szólongatja valaki.

      Moto, téged pedig arra kérlek, hogy ne ugorj minden provokációra, mert az egész cécó eredménye csak az, hogy a blog züllik le. Jómagam békés ember vagyok, nem szeretem a felesleges mocskolódást, és nem sok időm van a blog üzemeltetésére, nem szeretnék ilyesmivel foglalkozni.

      A provokátor(ok)nak pedig azt üzenem, hogy nem fogom a blogot becsukni, míg egyetlen értelmes hozzászólást is látok, kár erőlködni. Figyelmeztetés nélkül törlök mától viszont minden olyan hozzászólást, ami személyeskedő és sértő bárkire nézve. Remélem, hogy lesz elég időm erre a felesleges munkára...

      Adminok, kérlek benneteket, hogy szívbaj nélkül vágjátok ki a mocskolódó hozzászólásokat, ha én nem venném észre

      Törlés
    6. Drága Velorex!
      Látom teljesen összeszartad magadat Moto fenyegetésétől. Annak idején Moto kiderített rólad ezt-azt, és ezzel azóta is sakkban tart.
      Hát ez szar ügy, viszont tiszta beszéd.

      Törlés
    7. Üdv Velorex,
      Azt hiszem ezt korrektül elintéztük, nem csalódtam benned. Részemről az ügy lezárva, többé itt sem vagyok. Ha ezek után bárki névtelenül, vagy akár Moto névvel irogat, az nem én voltam!

      Amúgy elég, ha 4-5 kommentet spamba teszel ami nem kívánatos, utána a Blogger már IP alapján automatikusan spamba teszi bármit ír. Max jöhet proxival, de az meg macerás.

      No, legyetek rosszak!

      Törlés
    8. Névtelen,
      Semmi ilyenről nincs szó.

      Nah most már tényleg koccolok!

      Törlés
    9. Gyönyörű!
      Az eredeti bejegyzés ki lett törölve, és helyette beírva egy másik.
      Elismerésem Velorex.

      Törlés
    10. Névtelen, ezt fejtsd ki részletesebben, mert én személyszerint az elmúlt 1 évben nem töröltem semmit, és utólag nem is cseréltem le sem bejegyzést, sem pedig kommentet (az esetleges helyesírási hibák javítását, vagy a bejegyzések lényegi mondanivalóját nem érintő kiegészítését pedig nézd el nekem..) Mellesleg ilyet sem csináltam mostanában, úgyhogy nem nagyon értem, hogy mire szeretnéd felhívni a figyelmet.

      Törlés
    11. Azt írtam, hogy korábban Moto kiderített rólad ezt-azt, és azzal tart sakkban.
      Erre Moto azt írta, hogy "Semmi ilyenről nincs szó."

      Majd közvetlen ez után, volt egy hozzászólásom ami eltünt, és egy másik jelent meg helyette. Persze azóta az is eltünt.

      Az eltüntetett hozzászólásom lényege az volt, hogy megkértem Moto-t, hogy ne hazudozzon, ugyanis korábban nekem személyesen mondta azt, hogy kiderített rólad ezt-azt és azzal tart sakkban téged.

      De mindegy, nem fontos. Hagyjuk a fenébe az egészet.

      Törlés
    12. Biztos nem véletlenül viseli a blog ennek a szánalmas balféknek a nevét.

      mm

      Törlés
    13. Névtelen,

      annyi történt, hogy valaki (azóta már tudom hogy ki volt) egy másik blogról kiadta az iwiw oldalam címét Motónak, ahonnan hozzájuthatott néhány fotómhoz, illetve családtagjaim képeihez. (Többek között ezért is butaság a közösségi oldalakon regisztrálni..)Tanultam a dologból. Mivel elég sokan ismernek, nem feltétlenül szeretnék obszcén képekre montírozva keringeni a neten, ilyen értelemben "sakkban vagyok tartva". Ha ezt szeretted volna olvasni, most megteheted.
      Valószínűleg én is el tudnék hozzá jutni személyesen, vagy képviselőm útján, ha ezt fontosnak tartanám, de ez a blog már rég nem Motoról szól.
      Van viszont pár idióta, aki sportot űz abból, hogy időnként idecsalogassa, és közösen szétrombolják azt, amit én, vagy valamelyik barátom egy bejegyzés formájában közreadott.
      Ha azt akarjátok tesztelni, hogy meddig tűröm ezt, akkor a válasz az, hogy eddig tűrtem. Mostantól regisztrációhoz kötöm a kommentelhetőséget, és csak az kap regisztrációt, aki megírja az email címemre a telefonszámát, én felhívom a saját telefonomról, elbeszélgetünk, és egymás telefonszámának birtokában folyhat az írogatás a blog nyilvános felületén. Szemtől szemben bárki előtt vállalom a kilétemet, de névtelen paprikajancsikkal nem állok szóba a továbbiakban, és kommentelni sem lehet kamu nevek mögé bújva.
      Rendben vagyunk így?

      Törlés
    14. Névtelen,

      A tettes én voltam, bár semmit nem írtam át, pusztán két kommentedet is a spamek közé raktam. Remélem jelzésértékű volt, hogy nem itt kell csinálni a fesztivált.

      Törlés
  13. Sziasztok, nem szándékozom a bölcsek kövét közétek vetni, mert úgy is csak apró szilánkokra törne. De szerintetek, túlságosan megerőltető dolog lenne, nem fikázni egymást, persze tudom én, hogy jó dolog ez, a napi stressz után jól kiböfögni magát az embernek, hisz többet úgysem tehet ilyen kis erőfeszítés árán. Egy blogot felfuttatni nem kis munka és az én honlapomon ezért nem is adom meg a lehetőséget, még a lehetőségnek a csíráját sem ahhoz, hogy valaki nulla befektetett munkával, rendelkezzen azzal a lehetőséggel, hogy több száz vagy több ezer emberhez szólhasson. Ezt ki kell érdemelni. A hozzászólások tartalmából sokan érdemtelenül hozzájutnak ehhez a lehetőséghez. Rengeteg levelet kapok naponta, hogy mit hogyan kell csinálnom, az elején mosolyogtam ezeken, mostanában már azt sem. Aki nem tesz semmit az tudná a legjobban mit hogyan kell. Éppen ma is kaptam egy ilyet, sejtem melyik netharcos csapathoz tartozik, aki a csekélyke eredményeim haszontalanságát ecseteli, persze egy Attila név mögül, neki biztos komoly eredményei lehetnek, csak jól álcázza. Nem akarok én is észt osztani velorexnek, de lehet érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy csak kiérdemelten szólhasson hozzá valaki a bloghoz. Ha ez cenzúra, akkor én híve vagyok a cenzúrának, ami nem jó, nem kellene hogy legyen. Még mielőtt visszatámadna valaki, nem arról van szó, hogy bólogató Jánosokra lenne szükség, dehogy, viszont ostobaságra sincs szükség. Á.

    VálaszTörlés
  14. Ha már nálad van a bölcsek kavicsa, inkább add kölcsön Vonának, hátha még kijózanodik mielőtt eltűnik a Jobbik a csanádsüllyesztőben.

    Most már értem, hogy miért utasították vissza Posta Imrét, amikor kapcsolatba lépett Vonával. Én magam is figyelmeztettem akkoriban Vonát, hogy lesznek támadások előlről, hátulról és főleg belülről és, hogy jó lenne ha valaki folyamatosan a tagok átviszgálásval lenne megbízva. Erre a célre szerintem több okból is alkalmas lett volna Posta aki éppen jelentkezett a feladatra, de mivel már akkor ott volt a Szegedi kakukktojás, ő és "hívei" vélhetően csírába folytották az egészet. Most már egyre kevesebb esélye van a Jobbiknak a tisztulásra, de ha most nem kezd bele, akkor valszeg nem is fog.

    mm

    VálaszTörlés
  15. Ne köhögjetek, bolhák! Ha tetszik, ha nem, Csanád marad és Vona után ő fogja átvenni a párt vezetését, természetesen egy demokratikus szavazáson keresztül.

    Szebb jövőt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a baj öregem, hogy Csanádot már a zsidó story-ja előtt kigolyózták az alelnökök sorából:) Szerinted a történtek után majd még meg is választják Vona helyett? Vicces lenne.

      Törlés
    2. Bizony meg fogják választani, "öregem", mert közben mindent megteszünk azért hogy az akadékoskodók, szélsőségesek és egyéb antiszemiták kiszálljanak a pártból és nem is olyan soká többségben lesznek azok akik tudják, hogy csak Csanád képes nemzetközi színtre emelni a Jobbikot, illetve nemzetközileg elismertté tenni, mert neki van már nemzetközi politikus tapasztalata az EP munkája révén és rendszeresen sok fontos és elismert politikussal találkozhat Brüsszelben.

      Szebb jövőt tuskók!

      Törlés
  16. "De megváltozott ez a mese!"
    Moto fenyegeti Velorexet, hogy cenzúrázzon, mert ha nem teszi, akkor.........
    Egy másik félőrült meg már itt olyanokat irogat, hogy kirakják a szélsőségeseket a pártból. Nem a zsidókat rakják ki, hanem a szélsőségeseket.
    :)))))))))))))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Látod névtelen,

      Színházba se kell eljárni, mert házhoz jön a komédia:)

      Törlés
    2. Szutyok Maki,
      nem látod, hogy direkt ír hülyeségeket? Azt is el tudom képzelni, hogy te vagy az.

      Törlés
    3. Szutykos Maki,
      szólj irma anyádnak, kicsit engedjen be a postafosra. Ott Motozhattok. Írok pár hsz-t. De aztán nem ám kitiltani :))

      Törlés
  17. Ja igen, "nemzetközileg elismert" párt lesz a Jobbik, talán még a nemzetközi zsidóság kedvence is, de hogy nem a magyaroké az tuti. Egy olyan állandó 5-7 százalékos parlamenti ál-nemzeti párt amire mindig számíthat majd hajráviktor ha már kihaltak az alzheimeres kádéenpések. Ez aztán a kóser szebb jövő néhány ál-nemzeti profipolitikus számára.

    mm

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Neked nem mindegy? Úgysem éled már meg.

      Törlés
  18. http://index.hu/belfold/2012/07/01/a_fidesz_jeloltje_nyert_dunaujvarosban/

    Nem tudom melyik az elszomorítóbb, hogy az MSZP elég szorosan a Fidesz mögött végzett, vagy hogy a Jobbik - nem sokkal verve a DK-t - negyedik lett... Úgy néz ki, hogy a zemberek annyira nem látnak alternatívát, hogy vagy nem mennek el szavazni, vagy maradnak narancséknál.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A legelszomorítóbb az, hogy aki tud, menekül az országból, mert az átlag dolgozó (illetve dolgozni hajlandó) ember már semmiben sem lát komoly reményt a "szebb jövőt" illetően. Hamarosan már csak a faj szaporításért fizetett "kissebség" (még meddig az?), az öregek, a betegek, az alkeszek/narkósok és persze a politikához közeli paraziták maradnak az országban... de akkor aztán ki fog derülni, hogy ha már senki sem melózik, ezek a csoportoknak sem lesz miből élniük és akkor kezdődhet a magyar madmax korszak, mert ugye senki sem gondolja komolyan hogy a csonka és nem megfizetett magyar rendőrség fogja megvédeni a bőrét és még kevésbé a kis kunyhóját (ha egyáltalán még van neki)?

      mm

      Törlés
    2. Ne is mond mm, nekem már a fél ismeretségi köröm és a családom Ausztriában dolgozik vagy már ott él...

      Törlés
  19. "Ne is mond mm, nekem már a fél ismeretségi köröm és a családom Ausztriában dolgozik vagy már ott él..."

    Érdemes kiemelni!
    Hiszen az egész politika, az egész zsidó, politikának álcázott merénylet erre irányul!
    Azt kell megállapítanom, hogy nagyszerű szereposztásban, a legapróbb részletekig kidolgozottan, végtelen gondossággal, könyörtelenül!
    Mivel uralkodó a ránk-kényszerített pártrendszer, más elvnek nem szabadna érvényesülni, minthogy választások útján, egyetlen zsidót sem helyezzünk pozícióba!
    Máris ott tartunk, hogy a "Magyarország" szó kiürült, értelmét vesztette, a Lisszaboni Szerződés következtében!
    Egy tartománynak természetesen nem lehet alkotmánya, nem lehet országgyűlése, ezért beszélünk visszatérően parlamentről, ezért lett elvonva az addigi, bár jogalap nélküli, alkotmány is.
    Természetesen egy tartománynak értelemszerűen köztársasági elnöke sem lehet, sem költséges hivatala!
    Aminthogy a magyarországi tartományi korrupt bíróság hamis ítéletei is tovább vihetők.., vitathatók, mint a tartományi-kormányzati intézkedések...
    Az eddigi pártok, és párt személyek elkötelezett és elvakult híveitől maximálisan érthetetlen, felfoghatatlan, hogy miképp képesek kitartani, a gyakorlat által bizonyítottan, elhibázott döntésük mellett!
    Leírom mégegyszer:
    A JELENLEGI ÁLLAPOT AZ, HOGY MAGYARORSZÁGOT JOGILAG FELSZÁMOLTÁK!
    Gyöngyösi Zoltán/p

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem csak jogilag vagyunk felszámolva. Azzal, hogy a szakképzett fiatal magyar elhagyja az országot miközben a cigányságnak meg van adva a lehetőség csupán gyerek sorozatgyártásból élni a "pozitív diszkrimináció" nevében (köszi Soros-Orbán), gyakorlatilag minden közüzemi/ovoda/iskola/stb számlájukat is az állam/önkormányzatok állják, már csak néhány év kérdése, hogy etnikailag is a feje tetejére álljon Magyarország. Európa Bangladesje leszünk a következő évtized végére, ha minden így megy tovább.

      mm

      Törlés
  20. "Miért mindig az kerül előtérbe, ami elválaszt, miért nem az, ami összeköt?"

    És persze e fenti bölcsesség megint süket fülekre talált. :(

    Csalán

    VálaszTörlés
  21. Üdvözlendő lépés volt a szűkítés. Ettől még nem lesz belterjes a klub, de talán kiküszöbölhető az állandó felesleges anyázás.

    VálaszTörlés
  22. Zoli bátyánk üzenetét tolmácsolom ide (amíg nem tud hozzászólni, de reméljük ez hamarosan megoldódik):


    "Egyáltalán nem tartom szívderítőnek, hogy ily mértékű hatása lehet egynémely, gondolom az adófizetők pénzéből jól fizetett, internetes ügynököknek, kiknek elkötelezettsége ellenségeink táborához köthető! Sajnálatos, hogy pillanatok alatt tudnak oly légkört teremteni a honlapon, hogy a jobb-érzésű emberek rövid ránézés után, már mennek is tovább...
    Az pedig végképp elkeserítő, ahogy személyek és pártok játszanak, visszaélnek a dolgos emberek, éppen a kizsigerelő munkájuk következtében, a politikai tájékozatlansággal, az ismeretek hiányával!
    Országos, pontosabban tartományi ügyeink vannak! Ezek mellett már nem férhet bele, hogy gondosan kimunkált, eltervezett, következetesen végrehajtott, aknamunkát végző lelketlen zsidó személyek lelkét keresgéljük.., amit már régen visszaszármaztattak az ördögnek...
    Már nehogy tartományszintű problémává nője ki magát egy degeszre hízott mézes madzaggal operáló sarlatán, vagy akár a futtatott Krisztinánk, a futtatott zsidó anyjával, zsidó férjeivel, kapcsolataival...
    Simon Perez egyértelműsítette a helyzetet, még azok előtt is, kik úgy vélekedtek, hogy "ez nem lehet igaz"!
    Gondolom, jogos elvárás, hogy a hódító, leigázó, rasszista, emberiségellenes zsidóság elleni ellenállást, harcot, NE! zsidó személyek irányítsák, vezessék!
    Alapelvként szögezem le, hogy mindnyájunk közös felelőssége, hogyha szavazatainkkal ismert zsidó személyeket juttatunk pozícióba..!
    Gyöngyösi Zoltán/p"

    VálaszTörlés