2012. június 25., hétfő

Kinek füle van, hallja meg!

Tisztelt Országgyűlés!

Az Országházból nem látható és érzékelhető távolságból írok Önöknek, a Viharsarokból. Kásler Árpád vagyok, a Banki Adósok Érdekvédelmi Szervezetének elnöke. Nem tudom, hogy mi vagyunk távol Önöktől, vagy Önök távolodtak el tőlünk, de akárhogy is legyen, a helyzeten nem változtat.


Levelem célja és szándéka megkísérelni a látszólag lehetetlent, megkísérelni azt, hogy az Önök érdekében olyan magatartásra ösztönözzem Önöket, amely magatartás következtében elkerülhetik azt a felelősségre vonást, amelyet egyébként, jónéhányan Önök közül nagy valószínűséggel, már semmilyen úton módon nem kerülhetnek el.

Önök tisztelt képviselő úrhölgyek és urak! Letértek arról az útról, amely útról egy megválasztott országgyűlési képviselő nem térhet le anélkül, hogy előbb utóbb a következményeivel ne szembesülne. Itt természetesen hozzá kell tennem, hogy tisztelet a kivételnek, bár a kivételek felsorolására nem vállalkoznék.

Tisztában vagyok azzal, hogy jogköreik igen korlátozottak bizonyos tekintetben, azzal is tisztába vagyok, hogy Magyarországon nincs politikai felelősségre vonás, de itt nem politikai felelősségre vonásról van szó csupán. Itt arról van szó, hogy az Önök aktív közreműködésével Magyarország jogállamisága, a magyar állampolgárok jogai és létbiztonsága lábbal tiportatott. Oly mértékben lábbal tiporták Önök, az egyébként alapjaiban jó és hasznos törvényekkel alátámasztott jogrendet, hogy ennek következtében több ezer honfitársunk a halált választotta és több ezer árva maradt utánuk. Százezernél is több magyar állampolgár az ország elhagyására kényszerült. Tisztelt képviselők! Ezt Önök felelősségre vonás nélkül nem fogják megúszni, úgy, ahogy a néhányukat irányító bankárok sem fogják elkerülni a felelősségre vonást, és a nekik falazó felügyeleti szervek sem. Majd a jogtudósok meg fogják állapítani, hogy minek is kell pontosan nevezni a halálba kényszerítés eme formáját és az ebben való közreműködését, illetve szó nélkül hagyását, de a cinkosság nagy valószínűséggel szerepelni fog szótárukban. Emlékezzenek majd vissza ezen soraimra, ha a vádlottak padján várnak majd ítéletükre.

Tisztelt Országgyűlési képviselők! Önök semmilyen konkrét lépéseket nem tettek, hogy a kilakoltatásokat és végrehajtásokat, az adófizető magyar emberek ellehetetlenítését és nyomorba döntését megakadályozzák, még azután sem, amiután Önök helyett és a Pénzügyi Felügyeleti Szervek helyett a tényfeltáró munkánkat elvégeztük becsülettel, és nyilvánosságra hoztuk azokat.

Az úgynevezett „devizahitelek” mára már bizonyítottan a megtévesztésre, a családok összekuporgatott javainak megszerzésére lettek kitalálva és megalkuvó politikusok által meghozott rendeletekkel alátámasztva. Ez a része világosabb a napnál, de mivel nem érzelmi oldalról vizsgáljuk a dolgokat, így most ettől eltekintünk, úgy ahogy eltekintünk a megtévesztést szolgáló, alacsonyabb devizához köthető kamathirdetésektől is.

Viszont nem vagyunk hajlandóak eltekinteni a súlyos törvénytelenségektől. Itt – tisztelt engedelmükkel – a következőkről tájékoztatnám Önöket.

A kölcsönfelvevők tisztában voltak azzal, hogy forintban kapják meg a kölcsönösszegeket, még azt is elfogadták, hiszen nem volt választási lehetőségük, hogy devizában tartják nyilván a kölcsön összegét, ezt aláírták. De itt közbelép a T Ö R V É N Y, mert a törvény azért létezik, hogy élhető és jogállamisághoz méltó feltételrendszert teremtsen, megakadályozva a társadalom kiszipolyozását és alkotó munka nélküli élősködést. Nos tisztelt képviselők, néhányan Önök közül fátylat igyekeztek vonni a törvény elé és ez részben sikerült is, legalábbis annyira, hogy a törvény ezidáig nem akadályozta meg honfitársaink halálba menekülését.

A polgári törvényköny 523§ (1.) bekezdése szerint a szerződés alapján, a kölcsönösszeget rendelkezésre kell bocsájtani és azt a szerződés szerint vissza kell fizetni. Tehát tisztelt Országgyűlés, amikor egy kölcsönszerződésben le van az írva, hogy a kölcsön összege: 100.000 CHF, azaz egyszázezer svájci frank, majd a bank leírja azt, hogy a kölcsön folyósításának pénzneme: forint.

Ha ez így van, akkor a Ptk.523§ (1.) figyelmen kívül hagyták abban az esetben, ha a bank nem utalta át a 100.000 CHF-et a hitelfelvevő által is hozzáférhető számlára, majd azt nem váltotta át forintra, mivel forintban kérte a kölcsönt az Adós, hiszen ezen átváltásra még kereskedelmi árrést is alkalmaz, mint elvégzett szolgáltatás után járó jogos üzleti hasznot, holott ezt sem tehetné meg a Hpt. szerint. Ha ez nem történt meg, akkor az érvényben lévő törvények, úgy a Hitelintézetekről és pénzügyi vállalkozásokról, mint a számviteli és a polgári törvényköny, idevonatkozó törvényei is meg lettek kerülve, nem beszélve a bizonylati elv és a bizonylati fegyelem megsértéséről.

A bizonylati elv és a bizonylati fegyelem

165. § (1) Minden gazdasági műveletről, eseményről, amely az eszközök, illetve az eszközök forrásainak állományát vagy összetételét megváltoztatja, bizonylatot kell kiállítani (készíteni). A gazdasági műveletek (események) folyamatát tükröző összes bizonylat adatait a könyvviteli nyilvántartásokban rögzíteni kell.

Ennek függvényében minden hitelfelvevő esetében az adott hitelügylettel közvetlen kapcsolatba lévő devizamozgást bizonylattal tudnia kell alátámasztani a banknak, ellentétes esetben jogtalan a devizamegfelelő összeg követelése.

„A szerződés semmis, ha jogszabályba ütközik, jogszabály megkerülésével kötötték, cselekvőképtelen személy jognyilatkozata, színlelt szerződés, kötelező alakszerűség megsértésével kötött szerződés, képviseleti jogkör hiánya, lehetetlen szolgáltatásra irányuló szerződés, feltűnően aránytalan előnyt kikötő szerződés.

Időbeli korlátozás nélkül lehet vele élni, bárki hivatkozhat rá, a bíróságok és a hatóságok hivatalból kötelesek figyelembe venni.”

Ugyanis ha a hitelező nem tudja bizonylattal alátámasztani a törvényi előírásoknak megfelelően azt, hogy átutalta a devizaösszeget a hitelfelvevő számlájára, akkor nemcsak a bizonylati elv és a bizonylati fegyelem ellen vétett, hanem a kölcsönszerződés ezáltal feltűnően aránytalan előnyt kikötő szerződéssé válik, vagyis semmis.

Tisztelt képviselők! Ha az adósoknak el kellett fogadniuk a Nemzeti Nyomozó Iroda azon határozatát, hogy „Magyarországon nincs olyan jogszabály amely kötelezővé tenné a kifolyósított kölcsönök mögé a valós fedezet meglétét” akkor ahhoz sincs közünk, hogy a bank éppen mit vált át forintra, devizát, aranyat vagy éppen platinát, egyébként is mindig banktitokra hivatkoznak mindenben. Rendben, elfogadjuk ezt is, legyen az ő titkuk, de az adósokon csakis azt követelhetik amit a törvényi előírásoknak megfelelően teljesítettek, vagyis rendelkezésre bocsájtottak.

Eddig minden ez irányú kérésünk süket fülekre talált a bankok részéről és homályos mentegetőzés volt a válasz, hogy nem külön-külön váltják át a devizát. Ez nem mentség, ugyanis ha a deviza összeget bizonyítható módon nem utalta át az adós számlájára és a szerződés értelmében azt nem váltotta át forintra, akkor nincs jogalapja a követelésének, nem beszélve a fentebb felsorolt, de ide is bemásolt (165. § (1.) Minden gazdasági műveletről, eseményről, amely az eszközök, illetve az eszközök forrásainak állományát vagy összetételét megváltoztatja, bizonylatot kell kiállítani (készíteni).) törvény megsértését és figyelmen kívül hagyását, valamint a szolgáltatás nélküli kereskedelmi árrés használatát, és a nem létező árfolyam követelését.

Tisztelt képviselők! A történések alapján arra lehet következtetni, hogy a pénzügyi maffia beférkőzött az állami közigazgatásba.

A továbbiakban nem hivatkozhatnak arra, hogy nem értesültek a súlyos gazdasági és emberi áldozatokat előidéző visszaélésekről és törvényszegésekről. Kérem biztosítsanak felszólalási lehetőséget számomra, hogy személyesen is tájékoztathassam Önöket erről a tragédiáról, de addig is állíttassák le a kilakoltatásokat és végrehajtásokat, mert azok jogtalan követelések alapján történnek. Ha mindezt nem teszik meg, akkor ez a rendszer Önöket is maga alá fogja temetni.

Tisztelettel, Kásler Árpád

Kelt: Gyulán, 2012. 06. 24-én.

Az eredeti írás: http://kaslerarpad.hu/?p=1305#more-1305

105 megjegyzés:

  1. Magyarországon csak ál-demokrácia és ál-igazságszolgáltatás van, a politikai osztály pedig egy több klánból -pártból- álló maffia. A "baloldali" eftásak már rég elárulták a baloldali értékeket, a narancs eftásaktól pedig mit várhatunk, tudván hogy Soros tőzsdecápa fattyai? A Jobbik politikusai sem érnek többet, hiszen a minimum, amit meg tehetnék a devizahitelesek érdekében, azt nem teszik: hívatalosan kilakoltatási moratórium van, de a kilakoltatások mégis folytatódnak mert ugye ezek a fránya jogi kiskapuk. A bankok ugyan most nem lakoltathatnak ki, de az általuk megbízott ügyvédek és végrehajtó cégek annál is inkább. Nos, ezt jól tudják a jobbikos képviZelők és a minimum amit tehetnének, az lenne, hogy minden áldott (az ördög által megáldott) parlamenti ülésen felsorolják az újjabban kilakoltatott családok neveit és persze azokét, akik öngyilkosok lettek vagy elhagyták az országot. Ezt a Jobbik meg tudná tenni és bizonyára lenne is hatása a közvéleményre (ami lassan elfelejti a devizahitelesek tragédiáját), hiszen a parlamenti ülések közvetítve vannak... csak hogy még ezt sem teszi meg, nehogy esetleg zavarba hozza hajráviktor királyt. Közben minden képviZelő felveszi a százezreket a hónap végén a nagy semmiért, amit produkált (ha egyáltalán hébe-hóba be is tette a lábát a parlamnetbe) és nem ég le a bőr a pofájukról, tudván hogy mekkora már a nyomor az általuk "képviselt" nép soraiban.

    mm

    VálaszTörlés
  2. Csak hogy tudjatok róla: Izlandban a múlt hézen újjabb bankárokat tartóztattak le a volt miniszterelnökkel együtt: tönkre akarták tenni saját országukat, de nem sikerült és most el kell számolniuk. Ezt nevezik demokráciának.

    mm

    VálaszTörlés
  3. Ez az Árpád,jól csinálod, az egyetlen lehetséges ÚT, terjeszteni az IGAZSÁGot, minél szélesebb körben, mm impotenciájával meg nem kell törődni.

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Baromarc!
      Mikor fogod már fel, hogy én mindig névvel kommentelek? Moto-fóbiád van? Árpit meg még sosem hívtam Árpádnak. Feküdj már be az elfekvőbe, hasztalan tagja vagy a társadalomnak!

      Amúgy nem mondtál hülyeséget ezzel a névsor olvasással. De attól még megdögölhetnél már!

      Törlés
    2. Ha nem te böfögtél moto, akkor már két pöcsfej van a blogon, így már akár le is tudjátok szopni egymást. Ami a hasztalanságot illeti, ahogy mondják, bagoly a verébnek, nemde? Üdv Nováknak, a nemzetmentő kiválóan bohóckodó képviselőnek, nem hinném hogy nagyon örülne az ötletemnek ha megemlítenéd neki, mert attól retteg valszeg a legjobban, hogy ráharagszik hajráhajrá és esetleg elveszíti a jól fizetett mihaszna képviselő-bohóc állását.

      mm

      Törlés
    3. Íme egy másik ötlet a "képviselő" kulancsok számára: tegyenek félre minden hónapban egy heti "munka" (höhöhö) bért azok árvák számára akiknek az anyjuk vagy az apjuk öngyilkos lett a devizahitelsvindli következtében. Így talán megússzák a reinkarnálást egy laboratórium kisérleti patkány testében.

      mm

      Törlés
    4. Le sem tagadhatod a postaszopó véred. Ülsz a fotelban és megmondod kinek mit kéne csinálni. Adj te részt a nyugdíjadból. Úgy is linkre kapod, sosem dolgoztál meg érte.
      Te Hasztalan Tagja a Társadalomnak. Továbbiakban: HTaT.

      Törlés
    5. Nincs nyögdíjjam, te lelki nyomorék. Abból élek, amit félretettem egy élet kemény munkával. A képviZelő haverjaid pedig úgy lopják az adófizetők pénzét, hogy még a képviZelő fotelban is csak ritkán teszik a görhes seggüket.

      mm

      Törlés
    6. Ha lopják is, neked mi közöd? Sosem adóztál, most is ingyenélősködsz. A magad dolgaival foglalkozz! Intézd a sírhelyed! Az a te dolgod HTaT.

      Törlés
    7. Te szánalmas léhűtő, hogy ne fizetnék adót, hiszen az adópénzek javarésze a forgalmi és jövedéki adókból származnak, amiket még te is fizetsz te féleszű aki életében nem látott közelről egy fizetési bizonylatot.

      mm

      Törlés
    8. HTaT,
      Amit jogtalanul felveszel, és abból tengeted szánalmas életed, te azt számolod adózásnak? Inkább dobd fel pacskert és ne "adózz" tovább! Hagyd meg a jogosan rászorultaknak.
      Jah és, ha kérhetem inkább hamvasztasd magad, ne a földbe kapartasd el magad, ne mocskolja rühes tested a mi szeretett földünket! Legalább 1x tegyél valamit, ami nincs kárára nemzetünknek, ha már hasznot sosem hoztál. És az elfekvőben se feküdj sokáig, ne tartsd fel az egészségügyi dolgozókat. Van nálad jobb dolguk is.

      Törlés
    9. Megnyugtatlak te kis kártevő, nem fogom beszennyezni a "szeretett földedet" mivel nem egy izraeli temetőben lesz a sírom.

      mm

      Törlés
    10. HTaT,
      Nem országról beszéltem, hanem a FÖLD nevű bolygóról! Nincs helyed sehol. Válj légneművé és szűnj meg! Se híred, se hamvad ne legyen. A pészmékered is dobd a tűzre!

      Törlés
  5. De kár ezt a kiváló és előremutató, tetteket megelőző írást tönkretenni ilyen pince-szintű megnyilvánulásokkal. Okos enged.

    Árpád kemény vagy, remélem bírod még, ameddig kell! Csak jó lenne látni végre hogy - na nem az iparmágnások, hanem - a magyar szellemi elit felsorakozik melléd, vagy mögéd. Vagy lehet a magyar szellemi elit túlságosan nagy orrot eresztett mostanában, hogy lássa a "kis" embert és eredményeit?

    Csalán

    VálaszTörlés
  6. Már helyben is vagyunk!
    Többnyire a hozzászólások minősége minősíti az alapcikket is.
    Gondolom, ennek tudatában vagytok, s az írtakat nem tekinthetjük véletlennek...
    Üdv
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  7. Mindenesetre tettem két javaslatot a jobbikos képviselők számára, ami a devizahitelesek sorsának a jobbítását illeti. Ezennel bebizonyíthatják a nagy hazafi jobbikos politikusok, hogy nem csak kussolni, bohóckodni, illetve rovásírás versenyeket rendezgetni tudnak, hanem valóban komolyan veszik a képviselő mandátumaikat. Sajnos, nem igen várható több együttérzés tőlük, mint amennyiről tanúsíthat itt egy moto-féle pártszurkoló fingszagú böfögései.

    mm

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. HTaT,
      Ócska ember, ócska javaslatai. Javaslatokkal, megmondóemberkékkel tele a padlás. Állj föl a foteledből (ha még tudsz) és menj, intézkedj! Ne csak megmondd, kinek mit kéne csinálnia. Ha pedig képtelen vagy rá, akkor meg KUSS!

      Törlés
    2. Szerintem nem jól látod Moto. Mióta világ a világ az öregek sorsa mindig is az volt, hogy a tapasztalataikat, évtizedek alatt szerzett bölcsességüket megosszák, megtanítsák a fiatalabb kis pöcsfejeknek. Ez a tudás átadás nem áll másból mint - ha úgy tetszik - pofázásból. Hogy is lehetne másképp??

      Az intézkedés, a tettek a fiatalok feladata, ne várd el nyögdíjjasoktól, hogy megoldják a világ problémáit, ők csak azt tudják elmesélni, ami hibákat magukkal hoztak az éveik során felgyülemlett tapasztalataikból. Ezért kár bántani az időseket, bár elismerem tényleg van olyan aggastyán, akinél komoly erőfeszítést igényel még a kötelező, időseknek kijáró tisztelet megadása is. Mm szerintem nem ilyen, ő több ennél.

      Mindenesetre érdekelne, hogy az itteni szereplése kinek - kinek saját megítélése szerint mennyire előremutató? Mennyire érzitek hasznosnak magatokat az egymás fikázásával, csípőből történő revolverezésével, miközben odakint, az ablakon túl tüzet kiabálnak?

      Csalán

      Törlés
  8. Csalán,
    Ebben egyetértünk. Az idősek feladata a bökcselkedés és a tudás átadása lenne. De ez a nyugger mózi, ez csak egy mindenlében kanál. A sok sok fröcsögése és mocskolódása közben biztos mond néha jókat is, (lásd fent), de azok nehezen kivehetőek a sok sületlenségei között. Így nem igazán olvasom ezt a fajankót, mert inkább lehúzza az embert, mintsen okítaná. Erre blogra nagy ritkán járok, hiszen nem az én világom ami itt folyik, de már többször szóltak, hogy mózi folyamatosan Motozik. Ezért, ha benézek, akkor már, csak beszólok ennek az idiótának, hátha a fejéhez kap. De hasztalan, így megy a szájkarate és általában én vagyok a bunkó, mert visszamerek szólni. Mózi meg az ártatlan, szende szűz.
    De, már elmondtam 100x, de elmondom még 1x, hátha...
    Nem kell beszólni és nem szólok vissza!
    Szerintem ezt az ovisok is könnyen megértik.

    No, legyetek rosszak!

    Jah és Hajrá Árpi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Moto, te egy olyan kártékony elmebeteg vagy, amivel még diliházban sem találkoztam, egy olyan figura aki életét arra szenteli, hogy egy számára ismeretlen embert -egy több gyerekes családapát- mocskoljon nap mint nap egy szaros blogon keresztül amit erre a célra hozott létre. Sajnos valami oknál fogva ez a blog is részben a nevedet viseli és vélhetően csupán ezért jössz ide osztani a nem-létező eszedet, mert különben nincs és soha nem is volt semmiféle értelmes mondanivalód. A legszívesebben nem "motoznék", de sajnos rendszeresen megjelensz itt a böfögéseiddel, amikor valaki merészel olyant írni a Jobbikról, ami nem tetszik a kis pártimádó tyúkeszednek.

      mm

      Törlés
    2. Már mondtam neked baromarc, hogy én mindig névvel kommentelek. Fogd már föl a pontagyaddal! Tehát hiába ugtasz nekem, mikor nem is én irkálok.

      Látom még csüngsz posta nemiszervén, védjed csak :) De már felesleges, hiszen kinyírtuk azt a patkányt. Mi már nem nagyon foglalkozunk vele, hullaszag terjeng amerre jár. Senki se áll már vele szóba. Ő is hamarosan kirúgja maga alól a sámlit. Annyi értelme van az életének, mint a tiednek. Semmi.

      Törlés
    3. Szánnálak kölyök, de attól tartok hogy ez nem segítene rajtad. Kezeltesd magad.

      mm

      Törlés
    4. Oké tata, mikor az elfekvőben meglátogatlak és még mielőtt az utolsó kenetet feladják neked, megnézetem magam. Csak, hogy legyen 1 boldog pillanatod. Ha már siralmas életedben 1 sem volt.

      Törlés
  9. Hagyjátok már ezt a primtív civakodást.

    Inkább figyeljetek újra Izlandra:

    http://staseve.wordpress.com/2012/06/25/island-erlasst-hypothekenschulden-aller-einwohner/

    Anonymus

    VálaszTörlés
  10. Mantis,

    az összes többi bejegyzésed így végzi, ha a sértegetést nem hagyod abba, és már Velorexet is belekevered!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem volt Mantis kommentjében semmi sértő. Az igazat írta, csak viccesen.
      De az enyémet is nyugodtan törölheted, aztán tapsikoljatok magatoknak. Posta-szindrómások vagytok. "Nuku ellenzék, csak nekünk lehet igazunk."

      Törlés
    2. Bánom is én névtelen. De az ilyen bejegyzéstörölgetéssel ugyanolyan belterjesek lesztek mint jimboék.

      Törlés
  11. Moto és Mantis szerintem ugyanaz a személy, de mindenesetre az közös bennük, hogy nincs mondanivalójuk, csak nagy pofájuk. Azonban hiába az űberfröcsögés, valszeg senki sem olyan hülye a Jobbikban, hogy ilyen alacsonyan repülő figurát (ez már a barlangkutatás színtje) valaha is bevonjon a mihaszna izzadásmentes és jövedelmező profipolitikus "munkába".

    mm

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha minden névtelen után most már Mantis is Moto, és eddig jobbikos kormánytagok voltunk, most meg már senki sem áll szóba velünk a Jobbikban, akkor te milyen szinten vagy szellemileg nyomorék, azt már mérni sem lehet. Ugye nehéz a gondolkodás, zokni aggyal?

      Törlés
    2. mm

      Szokás szerint hülyeségeket írkálsz de én inkább nem foglalkozok veled (mert az értelmi szintedet és a korodat figyelembe véve az már a paleobotanika szintje..XDDD).

      Törlés
  12. Szomorúan látom, hogy Árpi levele mellé milyen szintű hozzászólások születtek. Ez az írás többet érdemelt volna...
    Segíteni fogok Árpinak, hogy mind a 386 parlamenti képviselő megkapja az írást a hivatalos e-mail postafiókjába. Talán eljön az idő, amikor számot kell adniuk arról, hogy miért nem tettek semmi érdemlegeset a devizahitelek (és sajnos sok más nemzetvesztő történet)tárgykörében. Ha kimentek a személyreszóló e-mailek, itt értesíteni foglak titeket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 386 parazitának küldeni az üzenetet igazi billentyűkoptató feladat amit könnyen el lehetne kerülni ha akadna egy szál képviselő aki hajlandó lenne felolvasni a levelet. Igaz, ritkán nyüzsög több, mint egy tucatnyi képviselő kulancs a parlamenti padokban, de így legalább nem menne a levél direct a kosárba. Hahó Novák Előd és a többi csipkekurucok, lehet jelentkezni ha még nem indultatok el a szokásos tropikális nyaralásra (jó étvágyat a cápáknak).

      mm

      Törlés
    2. "valszeg senki sem olyan hülye a Jobbikban, hogy ilyen alacsonyan repülő figurát (ez már a barlangkutatás színtje) valaha is bevonjon a mihaszna izzadásmentes és jövedelmező profipolitikus "munkába""

      Akkor mi most, hogyan is intézkedhetnénk? Hisz velünk nem is állnak szóba. Kérted volna a múlthéten. Akkor még jobbik frakció tagok voltunk. Majd, ha ismét Mossadosok leszünk, akkor besurranok vele, és átadom személyesen. HTaT uraságtól függ, ő jól tudja épp kik vagyunk.

      Törlés
    3. Ne pattogj moto-Novák, MM nem tudhat mindent (vagy nem akar mindent elmondani), de én igen. Remélem fincsi volt a mai süti reggelid és most már tele vagy erővel hogy tovább mentsd a nemzetet a palimadár adófizető pénzéből vásárolt loptopodon. Hát csöppet sem restellitek magatokat "odafenn" a csatornaszagú parlamenti magaslatokban?

      X

      Törlés
    4. X,
      Mikor majd HTaT uraság ismét kinevez minket Mossadosoknak, fogok 1 posta-féle mikrocsipes H1N1 higanyos oltást és befecskendezem a zagyadba. Akkor majd nem lesz ilyen nagyarcod! Különben demokratikusan felnégyellek!

      Törlés
    5. Sajnos ezekben a sötét időkben nincs nálunk összeférhetetlenség abban hogy egy képviselő egyben maszatos ügynök is legyen, de ezt bizonyára nálam jobban tudod Motonovák.

      X

      Törlés
  13. MM tudod mikor fogják ezek felemelni a kisújjukat az áldozatokért? Amikor a tyúkoknak foguk lesz és a politikusoknak becsületük.

    VálaszTörlés
  14. Hát....
    Én Móziért se vagyok oda, de ezt a porbafingó, szerencsétlen, semmirekellő Moto-Mantis duót meg egyenesen rühellem.
    Két idióta bólogató pártfüggő bohóc.

    Ami a cikket illeti, Árpi leírta benne azt ami a legjellemzőbb:
    "...Levelem célja és szándéka megkísérelni a látszólag lehetetlent..."

    EBO

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ebola,
      Az érzés kölcsönös. Rühelljük a szopókat.

      Törlés
    2. Ebo a postaszopnyik most jól odaszólt. biztos majd az emefenká - menea duó old meg mindent (majd amikor eljön az ideje, vagy kicsit később, de akkor nagyon és demokratikusan) .

      Törlés
    3. menea?? Itt a vezetőjük. Rosszabb, mint kerecsen. Ennek is az alkhola legjobb barátja.És ez fikázza a Jobbikot :) Ez nevezi magát Szálasi utódnak. Kettőig nem lát.
      http://jovonk.info/sites/default/files/kepek/2012-06-25-az-mna-vezeto.jpg

      Törlés
    4. Hát igen, Györkös Pityu bá orcája eléggé borvirágos.:) Szálasi sírna ha látná hogy a hungarizmus eszméjéből ilyen szerencsétlenek űznek gúnyt. De az üresbe locsogásukkal sok ebohoz hasonló mongolidiótát képesek megtéveszteni. Dejólvanezígy...:DDD

      Törlés
  15. Válaszok
    1. Ha javasolhatnám, talán egyszerűbb lenne ha csak egy álnéven böfögnél ide, legyen az moto vagy mantis vagy méginkább az igazi neveden, nem igaz Előd?

      X

      Törlés
    2. De igaz. Ha már így lelepleztetek.
      üdv, Motomantiselőd

      Törlés
    3. X

      Gondolom neked sem X a neved (legfeljebb az aláírásod) szal' dugujjál be!

      Mantismotoelőd

      Törlés
    4. Túl sok a szabadidőd Előd. Kérjél valami feladatot hajráhajrától, például ki takaríthatnád néha a parlamenti klotyókat vagy esetleg héberre fordíthatnád hajráhajrá díszalkotmányát.

      X

      Törlés
  16. :)
    Na, a két tökkelütött bohóc azt hiszi, hogy Postához vagy az MNA-hoz tartozok.
    Ki kell ábrándítsalak titeket szarrágók, mert egyikhez sem tartozom.
    Tőlem aztán szídhatjátok őket mint a bokrot, mert én simán leszarom azokat is.
    Maradtok akik voltatok, porbafingó, szerencsétlen, semmirekellő balfaszok.
    :)

    EBO

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kit érdekel hogy hova tartozol? Csak KUSSOLJ!!! :D

      Törlés
    2. Azért hisszük, hogy györkösszopó, vagy postaszopó vagy, mert látni a kommentjeiden, hogy te valami nagyon kemény gyerek vagy.

      Törlés
  17. Mantis!
    KUSSOLJAK???
    Kapjál már a fejedhez te szerencsétlen takonypóc. Ez itt nem a Jobbik frakció. Itt nem úgy megy, hogy megmondják előre azt, hogy kinek mit szabad mondania.
    :)

    EBO

    VálaszTörlés
  18. Ebo, te ostoba. Össze vissza írkálsz hülyeségeket. Dejólvanezígy...XDDDDD

    VálaszTörlés
  19. Amúgy hova lett nyugger mózi? Csak nem feldobta a pacskert? Mondtam én, hogy csak pár napja van hátra. Lehet megállt a pészmékere, ugyan is elfogadták a Jobbik kommunista luxus nyugdíjak felülvizsgálatának javaslatát, mózi meg hülyét kapott.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet elege lett és már valamelyik diófán himbálja koszos kis testét a kellemes nyáresti szellő...:DDD

      Törlés
    2. Álmodik a lelki nyomor, ugye motomantiselőd? Képzeld csak, nyugger létemre annál több hasznos dolgom akad, mint hogy hozzád hasonlóan az interneten fröcsögjek egész nap. Tényleg túl sok a szabadidőd, ahogy írta X. Ha már megúntad a semmitevést, sétálj be a parlamenti "munkahelyedre" és olvasd fel Árpád levelét az éppen ott ücsörgő parazitáknak.

      mm

      Törlés
    3. Na a francba! Pedig már nyúltam a pezsgőért. Sebaj, akkor sincs sok hátra neked. Lemerül az elem a pészmékeredbe és neked kampec.

      "Én Móziért se vagyok oda"
      Téged se kedvel nagyon Ebola. :) Ez az ellenség cumizása :)

      "több hasznos dolgom akad,..." Remélem a sírhelyed intézted. Az tényleg fontos, ha nem akarod pöcegödörben végezni.

      Törlés
  20. De hogyhogy nem a Szegedis cikknél legénykedtek a kurucon? Pedig ott aztán megy az osztás rendesen.

    Sajnos elég rendesen megosztja a radikális oldalt Szegedi zsidókérdése.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Engem letiltott a fészbúk. 14 napig nem kommentelhetek. Pedig osztanám a népet.

      Törlés
    2. És Neked mi a véleményed Moto?

      Törlés
    3. Nekem nincs fészbukom. De amúgy sem nagyon tudnék mit mondani erre mert mind két oldalnak igaza van. Egyébként becsülöm Szegedit de nem hinném hogy nem tudott erről, jobb lett volna már az elején kitálal, szóval nem az a baj hogy feles hanem hogy mást mondott. Már mindegy, a tetteivel kell bizonyítania hogy igaz magyar. Ha így tesz akkor oké a gyerek. Hozzáteszem már eddig is többet tett mint azok nagyrésze akik most ki akarnák holokausztolni a seggét a Jobbikból.:)))

      Törlés
  21. Hát ciki. Kár, hogy így van. Ettől függetlenül Szegedit nagyra tartom.

    VálaszTörlés
  22. 2 legnagyobb baj az, hogy egyrészt így a Jobbik jó pár szavazó elvesztésével kalkulálhat, másrészt Szegedinek ezt nem most kellett volna beismerni... Bár felteszem a felső vezetés előtt ez nem volt titok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom. Szerintem a Jobbik fix szavazótáborral rendelkezik. Ezért nem nő, se nem csökken a szimpatizánsok száma. Épp ezért tartok attól, hogy nem tud nagyobbra nőni. Sok ember véleményét olvastam és kérdeztem, de ezért eltávolodót még nem hallottam. A Jobbikot nem Szegedi miatt szereti aki szereti. Vagy magért a Jobbikét, vagy Vona miatt. Én pl Vona miatt vagyok jobbikos.

      Amúgy nincs hova mennie senkinek,egyedül a Jobbik van, ha nemzeti érzelmű vagy. A többi, ilyen véderő, meg meneá, meg emefenká, csak 1 bohóc klubb. Sajnos nincs más alternatíva. Vagy max lehetsz mindenen kívüli és pötyöghetsz a neten.

      Törlés
  23. Kiderül hogy Szegedi, az űbernagy (térfogatban mindenképpen) hungarista, a rovásírás messiása... valóban a kiválasztottakhoz tartozik. A végén igaza lesz Postának: a Jobbikot a metélt sötét hatalom hozta létre, hogy begyűjtse a nemzeti érzésű magyarokat egy nemzeti színekre festett zsákutcába. Mindenestre most már ugye érthető, hogy miért mászott fel a fickó olyan gyorsan a Jobbik létráján és, hogy miért éppen őt neveztek ki a búsásam megfizetett ájropai parlamentbe, ahol egyébként azóta sem kavar hullámokat az EU gyarmatosítása ellen. Vajon hány darab metélt pöcs kószálhat még a Jobbik vezetőség klotyói félhomályában? Na mit gondolsz motomantisnovák, hisz te bizonyára tudod a választ?

    mm

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Számomra százezerszer hitelesebb egy Posta Imre, mint olyan valaki, aki annak ellenére hogy nem is nyugdíjjas, ráér egész nap böfögni a neten és közben tudja fizeni a számláit amikor sok dolgozó ember már nem. Ugyiugyi motomantisnovák? Mond csak, melyik fizet többet, a maszatos ügynöki állás vagy a jobbikos képviselői állás?

      mm

      Törlés
    2. Még ezek az ócska kérdések.
      Már ez is 100x meg lett vitatva. A neten dolgozom. Most épp a jobbikos videókkal voltam elfoglalva reggel 9-től idáig, amiért 1 köszönömöt kaptam a 2 év alatt. A többi időmben, pedig weboldalakat készítek. Tehát a neten dolgozom
      Egyéb sületlen kérdés?

      Törlés
    3. Miért van az, hogy ti metéltek mindig hülyének néznek minket, a "gójokat", motomantisnovák?

      mm

      Törlés
  24. S hogy ebből mi a tanulság? Például az, hogy nem árt óvakodni attól a politikustól, aki túl buzgóan magyarkodik és zsidózik, mert ahogy a mesében is, a farkas szívesen bújik nagyi hálóingjébe...

    X

    VálaszTörlés
  25. Ráadásul anyai ágon, ami nem semmi, ugyanis zsidóéknál az számít zsidónak, aki anyai ágon zsidó, tök mindegy hogy esetleg nem kóser az apai ág. Vajon Vona-Zázrivec vagy Novák és más jobbikos nagykutyák eredeti családfájuk mikor kerülnek elő? Morvairól már rég tudjuk a tutit, de ő nem is titkolta soha és nem is tagja a Jobbiknak.

    volt jobbikos

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Milyen jó, hogy ketten vagyunk itt mózi. Most volt jobbikos vagy? :)
      Hogy rúgnád már ki magad alól a sámlit!

      Törlés
  26. Ha te mondod, novákmantismotowitz..

    mm

    VálaszTörlés
  27. Idézet a kuruc cikkből (Szegedi-Kleinről van szó): "A Jobbik európai parlamenti képviselőjét vasárnap Borsod-Abaúj-Zemplén megyei pártelnökké választották 93%-os arányban – IGAZ, CSAK Ő INDULHATOTT." no komment hehehe..

    mm

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tán azért motomantis novák, mert nem vagyok "kiválasztott", nem szeretek mások munkájából élni és hazudozni sem, meg hülyének nézni az embereket. Mind ezekért eszembe sem jutott párttag és még kevésbé pártpolitikus lenni.

      mm

      Törlés
    2. ááá te volt jobbikos, én ilyen magaslatokról nem is beszéltem. Te egy kerti törpének is alkalmatlan vagy.

      Törlés
    3. Pontosabban "volt jobbikos szavazó" motonovák jobbikos eftás, azaz valóban a Jobbikra szavaztam, mert akkor még mertem remélni, hogy nem egy olyan ál-nemzeti alakulat a sok közül amiket cionék hoztak/hoznak létre mindenütt hogy könnyebben zsebrevágják a világot. Azóta sajnos kiábrándított az a jobbikos politikusok látványos, üres de számukra mennyire jövedelmező ál-nemzeti pofázása amit szándékos cselekedetlenséggel párosítanak, még mielőtt kiderült volna amit eddig a Jobbik második embere szorgalmasan elhazudott.

      mm

      Törlés
    4. De az eftás azért még ott lifeg. Ezek a beidegződések ugye, ugye?Gondolom a 90-es években meg szoci szavazó voltál. Azzal mé nem dicsekszel?

      Törlés
    5. Pontosabban Posta Imre blogját mézesmózes indította be, mivel előtte talán egy szál odatévedt kommentelő volt rajta havonta és az is csak Imre verseit dicsérte. Ez még akkor volt, amikor reméltem, hogy talán a Jobbik... és lényegében minden hozzászólásom Posta blogján a Jobbikért szólt. Bevallom, csalódtam de azért sosem csatlakoztam a párthoz (még akkor sem, amikor levelezgettem Vonával), mert mindig tudtam, hogy nem feltétlenül minden arany, ami annak látszik. Ennyi. Most pedig jóccakát te kis (metélt) pöcs.

      mm

      Törlés
  28. Ohhh........
    Mindjárt összefosom magam a gyönyörtől.

    1. Szegediről kiderült 100%-ra, hogy zsidó.
    2. A Jobbikosok fele mosdatja a zsidót a kurucon.
    3. Moto, aki eddig úton útfélen szídta a zsidókat, azt írja, hogy ettől függetlenül nagyra tartja Szegedit, aki mocsok módon hazudott.

    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
    :)
    ÉN MÁR CSAK EGY KÁVÉT KÉREK!!!
    :)

    "Maradtok akik voltatok, porbafingó, szerencsétlen, semmirekellő balfaszok."

    EBO

    VálaszTörlés
  29. Moto!

    Ki nem szarja le, hogy mi lesz a Jobbikkal? Csak egy szaros párt. A zsidók által létrehozott pártok jönnek-mennek, úgyhogy nem kell aggódnod. Mire az egyikről lehull az álarc, akkorra lesz egy másik alakítva, úgyhogy mindig lesz hely ahol bólogathatsz.
    :)

    EBO

    VálaszTörlés
  30. :)))))))))

    Szegedi nagyanyja nem egyszerűen zsidó, hanem egy un. holokausz-túlélő.
    Szerintem a mai napig kapja a kárpótlást az államtól a család.
    Ez de szar.

    :)

    EBO

    VálaszTörlés
  31. Komolyan kérdem, Ti élvezitek ezt? Legalább az egyik félnek legyen esze, és ne fröcsögjön vissza a másiknak.... Tudnak Motóék emberi módon is beszélni, nem kell feleslegesen húzni az agyukat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez van hugi. Ha a Jobbikban történik valami negatív esemény akkor jönnek a postaszopók és mm-el meg a többi itteni cyberhippivel , hokibajnokságot rendeznek örömükben. Na persze hisz ez az egyetlen szerencsétlen sorstalan nyomorult életükben.

      Törlés
    2. Ugyammá, edzettek vagyunk. Legalább zajlik az élet. :) Most épp a majmoknál a labda, csámcsoghatnak kicsit, 1-2 nap és lecseng a dolog. Aztán 363 napon át mi szopatjuk ezt a sok léhűtő fotelforradalmárt. Már sokszor unalmas is, hogy állandóan csak cumiznak.

      Nyugger majom!
      Pészmékered feltöltve? Hajrá, Fegyvejjbe! :)

      Törlés
  32. Moto!
    Cikinek tartjátok? Ennyi?
    Ez nem egyszerűen ciki, hanem elfogadhatatlan. Ráadásul nem az a legdurvább hogy zsidó, hanem az, hogy van pofája azt hazudni, hogy korábban nem tudott róla.
    Ti bármit bevesztek kanyar nélkül ha azt egy Jobbikos politikus mondja?
    Nem érted?
    1. Az anyja full 100% zsidó.
    2. A nagyanyja holotúlélő.
    3. Rabbi is van a felmenői között.
    4. Eltitkolta, most meg azt hazudja, hogy nem tudta.

    Alternatíva kell? Mondok egyet.
    Az összes országos és megyei vezető a Jobbikban tegye ki a pedigrét az ablakba, és akikről kiderül hogy zsidó az vonuljon a háttérbe. Ha akarja támogathatja a pártot de nem kerülhet döntéshozó pozícióba. Addig amíg ez nem történik meg, addig a Jobbik ugyanolyan hiteltelen párt mint az összes többi, mert ugyanúgy hazug, semmirekellő, a választókat átverő személyek ülnek a vezetőségben, mint az összes többi pártnál.
    Jelen esetben a Jobbik sem alternatíva.

    EBO

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez csak nektek antijobbikosoknak probléma. Már csak azt nem értem, mi közötök bármihez is? Miért nem az LMP-nek ugattok? Ha nem vagy jobbikos, nem mindegy neked hány zsidó ül a pártban?

      Megkérdezem még 1x! Most magyarul. Mondj egy nevet, akikhez lehetne csatlakozni, ha nem volna Jobbik!
      kik azok, vagy mik azok?

      Törlés
  33. Moto!
    Nekem teljesen mindegy, hogy hány zsidó van a Jobbikban. A baj az, hogy nektek Jobbikosoknak is mindegy. Ha nincs olyan szervezet amelyben nem ülnek zsidók a vezetőségben akkor senkihez sem lehet csatlakozni. A Jobbikhoz sem, hiszen semmivel sem jobb az LMP-nél vagy bármelyik másiknál. A Jobbik talán még rosszabb is mint az összes többi, mert nemcsak hogy ugyanúgy zsidók vezetik, de ennek tényét letagadják, elhallgatják és ezzel átverik az embereket. Így még nagyobb a hazugság, hiszen nemzeti köntösbe öltözve verik át a népet.

    EBO

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ok, holnaptól nem leszek jobbikos. És akkor mi lesz? Együtt járunk vállveregetve mekkora ászok vagyunk? Megyünk kocsmákba hangoskodni? Ennyi maradna?

      Vagy mi lenne, ha nem lenne Jobbik???? Ezt mondd már el!!

      Törlés
    2. Túl sok ebben az országban a gyenge akaratú ember. Aki azt hiszi hogy ha nem választ semmit akkor minden jobb lesz az téved. A fidesznek és az mszpnek is meg van a maga sleppje ami akár üzletileg akár máshogy kötődik a párthoz. És ez a két párt el van kötelezve a nemzetközi hatalmaknak. De eltünni nem fognak maguktól. Számomra akkor is a Jobbik marad az egyetlen értelmes alternatíva, még akkor is ha van köztük keverék, van alternatívájuk és hitük ahhoz hogy megtegyék amit más nem tehet meg helyettük, igaz nélkülünk esélyük sincs rá hogy megtegyék. Ezen kívül csak a csodavárók, pojácák, és idióta barmok (5-10-20 fős) csapatai vannak amikből én nem kérek mert semelyik nem tesz semmit csak újabb és újabb elméletekkel áll elő. Ha pedig nem választasz semmit akkor azt kapod ami van. Ez mindig így volt és így is lesz.

      Törlés
  34. Moto!
    Természetesen nem csak pártokban lehet gondolkodni, de erre most inkább nem térek ki, mert ettől mindig kiborulsz. Maradjunk a pártoknál.
    Szükség lenne egy olyan pártra, amelynek a vezetőiről minden információ a rendelkezésre áll. Egy olyan pártra, amelyet nem olyan zsidók vezetnek, akik eltitkolták származásukat. Egy olyan pártra amelyben nem lappangnak ilyen aljas sunyi titkok és hazugságok.
    Akár a Jobbik is lehetne ilyen, és akkor lehet hogy még én is támogatnám őket. Tessék megtisztítani a pártot. Most azonnal. Nem kell a mellébeszélés, nem kell a szar duma.
    Vagy talán azt kéred tőlem, hogy támogassam az egyik zsidó pártot a másikkal szemben csak azért mert az nemzetinek hazudja magát?
    :)

    Sajna mennem kell, mert lejárt az ebédidőm, de majd később folytatjuk.

    EBO

    VálaszTörlés
  35. Rosszul ismersz, mert nem vetem meg a pártokon kívüliséget. Csak akik jelenleg a porondon vannak pártokon kívüliek, mind csapni való.
    1, főnix: Mind bukott, máshonnan eltanácsolt, karriereéhes műpolitikus. Semmi program.
    1, posta-féle mfnk: Mára 1 személyessé duzzadt, 6 nyugger tapsikoló pártolótag, abból is fele csák norisznak, a másik fele Rambónak képzeli magát. Posta programját mág a 6 éves napközisek is gyerekesnek tartják.
    3, meneá: 21 éve meresztik a seggüket, csak Hüje Lyobbikoznak, és még 1 fúszálat se tettek keresztbe.
    4, Véderő: /-8 terepszínű ruciban flangáló álkatona, akik úgy viselkednek, mint akik megjárták afganisztánt. Miközben gyöngyöspatán részegeskednek.
    5, betyárserek. Tudnak a sartkon pisilni, és az eddigi egyetlen hőstettük, hogy jól megverették magukat a cigányokkal.
    7, HVIM: Nem rossz, de a petárda dobáláson kívül még ők se nagyon bizonyítottak semmit.

    Ezeken kívül én nem tudok olyan szervezetet, aki 855 ezer radikálist egybe fogba és utat tudna mutatni.
    Épp ezért még mindig csak a Jobbik maradt.

    Vagy te tudsz jobb megoldást?? Ez a kérdés!

    Amig eszel gondolkozz, és válaszolj konkrétan!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Figyelj hülyegyerek és ez minden pártbirka számára érvényes: ezerszer jobb párt nélkül élni mint pártfüggő lenni és metélt faszokat szopogatni. Persze vannak akik csak fasz szopóként tudnak élni és belőlük mindig is jól meg fognak élni a politikus piócák. Még egy aprócska valami: ne gondolja senki, hogy Szegedi csak egy kivételes eset. Van most bizonyára jó néhány jobbikos káder aki buzgóan igyekszik eltüntetni a nyomokat amik esetleg a metélt fitymájukhoz vezethetnek.

      X

      Törlés
    2. hát ez komoly válasz volt. Így tényleg meg lehet győzni az embereket. És még csodálkoztok, hogy fasz se kíváncsi rátok.

      Törlés
  36. Moto!
    Elment a főnök, úgyhogy most van egy kis időm.
    Ne kérj tőlem megoldást, mert azt már egyszer leírtam.
    Erőszakoljátok ki, hogy tisztítsák meg a Jobbikot.
    Szegedi csak az első volt a sorban. Viszont maga a tény, hogy Szegedit találta el ez a dolog, azt jelzi, hogy úgyfest Vona mégiscsak tiszta. Nyílván az ő pedigréje volt az első a sorban amit megnéztek.
    Hogy nem a levegőbe beszélek, itt egy kis bizonyíték:

    http://kepfeltoltes.hu/view/120627/Vona_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    Ez egy elég nagy kép, ami Vona Gábor állítólagos vérszerinti nagyapjának és nagyanyjának a házassági anyakönyvéről készült.
    Ezt azért kapod tőlem, mert kicsit megsajnáltalak emiatt a Szegedi ügy miatt.
    Ne kérdezd honnan van.
    Ne kérdezd ki vagyok.
    Legyen elég annyi, hogy úgy tűnik Vona felmenői tényleg keresztények.
    Jó lenne ha végre Vona megtanulná, hogy aki korpa közé keveredik azt megeszik a disznók.
    Ha nem lép időben akkor őt is meg fogják enni.

    Téma lezárva.

    EBO

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem kérdezem ki vagy, mert nem is érdekel. Sajnálni meg végképp nem kell, hisz nem én vagyok Csanád, ráadásul ebből jól ki lehet jönni. Még kicsit fröcsögtök, aztán megy minden tovább.

      Már nem is várom, hogy válaszolj, állandóan kitérsz előle, ami világosan mutatja, hogy alternatíva NUKU. Csak a duma van.
      Így nehéz lesz követőket találnotok. Én meg maradok jobbikos.

      Törlés
    2. Nem kell kérdezni sem hisz nyilvánvaló hogy ez már megint az a nyikhaj kis csipisz...XDXDXDXD A múltkor még Vona is zsidó volt, de menet közben biztos rájöttél hogy hülye vagy a családfakutatáshoz (is). Szegedi ügye tényleg elég gázos de nyilvánvaló hogy vele még így is többet érnek mint veled te kis porbafingó meg a többi oboaművésszel.:))
      Egyébként szerintem szegedi valószínűleg ki fog kopni a Jobbikból. A hitelessége szerintem annyira sérült hogy nem valószínű hogy sokáig húzza. Vonáék kiálltak mellette a bajtársiasság elve miatt de rajta ez már nem fog segíteni. Talán jobb is lenne így...

      Törlés
  37. Nagy szarban lehetnek a kiválasztottak, ha az utolsó Patyomkin-pártjukat körömszakadtáig védik. (jó, lehet, hogy moto csak szimplán hülye, de ezt a teljesítményt egy hülyéből nem nézem ki - emmán munka)

    Ajvé, ki mögé fogják mostan felsorakoztatni a zembereket (botsánat: goyimokat), ha már a jobbikból is kiszeretnek?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Motomantisnovák szimplán, duplán, sőt triplán hülye, ilyenek kellenek az ál-nemzeti pártok bloggerpropagandájához: nem kerülnek sokba és sosem kételkednek, mivel eccerűen nincs meg az ehhez való szürkeállományuk.

      mm

      Törlés
    2. Ne használj olyan szavakat, amiket nem ismersz. Bármi lehet alternatíva azzal szemben, hogy egy ál-nemzeti pártot támogasson az ember, mert semmi sem rosszabb annál, hogy az ellenség malmára hajtsuk a vízet. Magyarán, az is alternatíva, ha egyszerűen nem szavazunk azzal szemben, hogy egy ál-nemzeti pártra szavazunk.

      mm

      Törlés
  38. ...csak nem az a baj, a felháborító, hogy a blognak nagyobb olvasóközönsége támadt?!
    Nosza, akkor gyorsan nyomjuk le a színvonalat, rettentsük el, akit csak lehet, már nehogy mértékadóvá növekedjen a honlap olvasottsága!
    Világos, csirájában kell elejét venni mindenféle jó-szándéknak...
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  39. Családomat is bármikor kilakoltathatja a bank által megbízott ügyvédi iroda és az által megbízott végrehajtó, mert a mi ügyvédünk szerint ebben a konstrukcióban állítólag nem él a kilakoltatási moratórium. Anyámmal és apámmal együtt én is a Jobbiknak adtuk a voksunkat, mert azt hittük hogy majd a parlamentből ők nagy nyilvánosság elé fogják hozni a devizahitelesek mindennapi kálváriáját, de nagyot csalódtunk. A Jobbik még a Kástler Árpád által elért itéleteket sem hajlandó számon kérni az országháztól vagy összegyüjteni a még mindig nagy (de remélem már nem sokáig) szavazóbázisát egy igazi parlament-előtti nagy tüntetésen a rengeteg becsapott és kifosztott családokért. Igaz, a Jobbik akkor sem volt sehol, amikor mások hangosan tiltakoztak a szájkosártörvény, az egyoldalú fideszes alkotmányozás, a megalázó 3 hónapos munkanélküli segély (apám másfél éve munkanélküli) vagy a rabszolgatartó munkatörvény ellen és lehetne még sorolni. Szóval nekünk nem volt szükségünk arra hogy kiderüljön Szegedi (állítólag Vona legközelebbi embere) zsidósága ahhoz hogy kiábránduljunk a Jobbikban. Nehéz elfogadni hogy jelenleg senki sem a magyar embert képviseli a magyar országházban, de még mindig jobb szembenézni a valósággal mint tovább élni a hazugsággal. Erőt és egészséget kívánok mindenkinek egy hazugságmentes magyar hazában.

    Csabi

    VálaszTörlés
  40. Anyám! Kegyelmed özvegyasszony,

    És szűken van a kenyerünk;

    Azért én, lássa, nem panaszlom,

    Hogy Káin együtt él velünk;

    Kegyelmed gyermekül fogadta,

    Bár nem Kegyelmed szülte őt -

    Legyen testvér az Istenadta,

    Ha ős törzsünkkel összenőtt;

    De kikesergem a világba:

    Jószívem hozzá mindhiába,

    És velünk él bár egy kenyéren,

    Nekem e Káin nem testvérem!

    Anyám! E Káin csúf szokásból

    Minden dolgomba belegázol;

    Játékban, utcán, kint a páston,

    E Káin sose fogja pártom;

    A taligánkat sose húzza,

    Mikor meg tolná, visszahúzza,

    Zsebemből kicseni a gombot,

    Tarisznyámból a kenyeret,

    Amit én gyűjtve összehordok,

    Ő széjjelszórja s kinevet;

    Más kedvét ellenemre szítja,
    Utcák kutyáit rám uszítja

    S örül, ha folyni látja vérem, -

    Nekem e Káin nem testvérem

    Anyám! Én Káint bepanaszlom...

    Kegyelmed gyönge, beteg asszony,

    S míg betegen nyög itt az ágyban,

    Ő mért fütyül kint oly vidáman?

    Ha házunk őneki is háza,

    Idegenek közt mért gyalázza?

    Ha idegen a lelke tőlünk,

    Anyám, - Káinnal mért vesződjünk?...


    Nem vagyunk senki kapcarongya,

    Én nem leszek Káin bolondja, -

    Anyám! Nekem már forr a vérem:

    Nekem e Káin rossz testvérem, -

    Anyám, így élni nem öröm...

    Én Káint többé nem panaszlom,

    De ezt így nem bírom sokáig,

    S ha Káin jobbá most se válik,

    Akkor az Isten irgalmazzon, -

    Bevégzem vele nagy pöröm:

    Anyám, - én Káint,megölöm!

    A vers csak a képzelet szüleménye.

    Gy.rl

    VálaszTörlés
  41. Egy szervezetet a vezetői, a cselekedetei, és valamennyire a támogatói is minősítenek. Ezek alapján a Jobbik nem áll jól, legalábbis abból itélve, amit itt olvashattam Jobbikos szimpatizánsok bejegyzéseiben. Nem teljesen értem, hogy a blog nevében mit keres Mr Moto, de talán ideje lenne valami más nevet keresni, mert Mr Motot inkább ellenérdekeltnek látom a blog működésével kapcsolatban.
    Azt sem értem, hogy miért pont ennek a cikknek a farvizén folyik a mocskolódás, mert a cikk nem elsősorban a Jobbikról szól...

    Lenovo

    VálaszTörlés
  42. Nem tudhatom hogy ki vagy Moto de valahol örülök hogy sokan láthatják miféle emberekre bízza a Jobbik az internetes népszerűségét, mert így egyre több magyar embernek van esélye megismerni a párt valódi arcát. Ha a Jobbik olyanokban bízik akikről sugárzik az alpáriság, az arrogancia és a mások sorsával nemtörődés, világos hogy valami nagyon bűzlik, mint ahogy ezt Szegedi hazugságai a származását illetően is alátámasztják. Meggyőződésem hogy a Jobbikra voksoló emberek szinte mind igazi magyarok akik hajlandók áldozni a hazáért és akik ezért sokkal többet érdemelnek mint egy kamu nemzeti párt amely lengeti a zászlót, szidja a szlovákokat és rovásírás táblákat helyez jobbra-balra miközben nem törődik az átlag magyar ember valódi problémájaival és passzívan asszisztál egy olyan ál-nemzeti pártnak amely ugyanúgy szolgálja a liszaboni szerződést mint ahogy előtte az ál-szocialista hatalom szolgálta.

    Csabi

    VálaszTörlés