2012. július 12., csütörtök

BAÉSZ FELHÍVÁS

A Banki Adósok Érdekvédelmi Szervezete ezúton teszi közzé, hogy NYELVÉSZ szakembereket keres, megbízásos munka elvégzésére. A Ptk., Hpt., valamint a számviteli törvények mondatainak és szavainak, helyes, a magyar értelmező szótár szerinti értelmezését és értelmezhetőségét, szakemberek segítségével kell alátámasztani, ugyanis a hatóságok, ügyészségek, teljes mértékben félreértelmezik azt. Kénytelenek vagyunk a szemantika és pragmatika tudományát és az ezeket művelő szakemberek segítségét kérni.

A BAÉSZ külföldi jogtudós szakemberek segítségét is igénybe veszi, a kölcsönügyleteket szabályozó magyar törvények értelmezésében. Több ország konzulátusaival is tartjuk a kapcsolatot és folyamatosan építjük azokat, úgy EU-n belüli mint azon kívüli országokkal. A fentebb felsorolt törvények, hivatalos angol fordításán kívül a BAÉSZ több nyelvre is lefordíttatja a kölcsönügyletekre vonatkozó törvényi rendelkezéseket. A csekélyke tagdíjak és képviseleti díjak ilyen sokat jelentenek, hozzájárulnak ahhoz, hogy a működésünk lehetőségei kibővüljenek.

Hamarosan statisztikai adatokkal is szolgálni fogunk, hogy mely bank mekkora szeletet hasított az emberek megvezetéséből és kisemmizéséből. Ez alapján beazonosítható lesz az is, hogy ki mekkora hányadért felel a bekövetkezett öngyilkosságokat illetően, valamint a hitelfelvevők átlag életkora is nagyon érdekes adatokat mutat.

Tegnap eljutott hozzám két Budapesti végrehajtói társaság üzenete, hogy jó lesz vigyáznom magamra, mert ezt nem úszom meg.

Hogy gondolták az urak, valahogy így?

„A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem.”

Esetleg így?

„A királynét megölni nem kell, félnetek jó lesz, ha mindenki egyetért, én nem, ellenzem.”

Netán így?

„A királynét megölni nem kell félnetek, jó lesz, ha mindenki egyetért, én nem ellenzem.”

Na szóval, egyelőre vigyázó szemeimet „bankárékra” irányítom, meg a sok kis mellékszereplőre, akik gombamód elkezdtek a hitelesek problémáival foglalkozni és egyre több „érdekvédelmi szervezet és megváltó” aprózza a tábort, ezzel is elodázva a szükséges és elengedhetetlen egység létrejöttét.

Kásler Árpád.

Kelt: Gyulán, 2012. 07. 12-én

4 megjegyzés:

  1. http://www.origo.hu/gazdasag/20120724-a-kuria-a-bankok-partjara-allt-a-devizahitelesekkel-szemben.html

    Pff, most erre mit mondjak? Szánalmas Kúria...

    VálaszTörlés
  2. Szia Moonlight,
    Árpi megválaszolt a Kúria döntésére, megítélésem szerint világosan és egyértelműen. Számomra úgy tűnik, hogy nem maradt más hátra a pénzügyi-politikai maffiának, mint védeni egymást, akár az érvényes törvények ellenében is...

    VálaszTörlés
  3. Utána én is elolvastam, és nem mondanám, hogy a felháborodásom alább hagyott volna...

    Eszméletlen, hogy mi megy itt igazságszolgáltatás címszó alatt, főleg felsőbb szinteken! Közönséges gyilkosoknak felezik a büntetését, most meg ez...

    Adná az ég, hogy egyszer ezt a megalkuvó holdudvart is minimum egy Árpihoz hasonló kérlelhetetlen ember számoltassa el!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az Árpihoz hasonló kérlelhetetlen embereknek kérlelhetetlen segítőkre, kérlelhetetlen társadalomra van szüksége, hogy végig tudja vinni, amit elkezdett..

      Törlés