2011. május 23., hétfő

QRVA SIKERES MAGYAR TURIZMUS...

"Kaiser Úr kéjutazáson" címmel egy 2007-ben a budapesti Gellért fürdőben tartott, a korábbi Hamburg-Mannheimer német biztosító által a cég legjobb ügyfeleinek rendezett szexorgiáról számolt be csütörtökön a Handelsblatt című lap, valamint internetes kiadásában a Die Welt és a Der Spiegel. A világ egyik legnagyobb viszontbiztosítójának számító Munich Re biztosító társasághoz tartozó Hamburg-Mannheimer arra érdemesített képviselőit Budapestre hívta meg, és - mint a német újságok fogalmaztak - a konszern költségein prostituáltakkal lepte meg őket. Nikolaus von Bomhard, a Munich Re igazgatója elismerte, hogy sor került a rendezvényre, és azt is, hogy "elfajultak a dolgok".


 www.borsonline.hu/news.php?megorokitette-peter-a-gatlastalan-szexorgiat
Hogy valójában mi is történt a szóban forgó 2007 júliusi estén, arra a német lapok szerint a biztosító munkatársainak egy belső folyóirata utalt. A Handelsblatt ezt követően megkeresett néhány résztvevőt, akik részletesen ecsetelték a dolgokat. A szeánszra eszerint a Gellért termálfürdőjében került sor, amit a Hamburg-Mannheimer már jó előre kibérelt. Ezen az estén a német biztosító által meghívott vendégeken kívül mások a termekbe nem léphettek be. Aki a partin részt kívánt venni, annak le kellett mondania fényképezőgépéről, illetve a fotók készítésére is alkalmas mobiljáról. A bejáratnál szigorú motozás volt, mintha egy repülőtéri biztonsági ellenőrzést végeztek volna - számolt be az egyik vendég. Fotók vagy filmek készítése büntetés terhe mellett tilos - adták ki a jelszót a szervezők. "Azután jöttek a lányok, és megmutatták, hogy mit tudnak nyújtani nekünk" - mondta el az egyik jelenlévő, hozzátéve: valamennyi résztvevő számára világos volt, hogy prostituáltakról van szó. A "meglepetésvendégek" pontos számáról ellentmondóak az adatok - írta a Handelsblatt. A résztvevők szerint a százat is megközelíthette a prostituáltak száma, a biztosító képviselője viszont a lappal írásban azt közölte, hogy "az esti rendezvényen mintegy 20 prostituált volt jelen". A számokat illető különbségre talán van magyarázat. "A hölgyek vörös és sárga szalagot viseltek" - mondta el az egyik vendég, aki szerint a sárga színű szalagot viselők hostessekként voltak jelen, a vörös szalag pedig azt jelezte, hogy tulajdonosaik nem csupán csevegni jöttek. De voltak fehér szalagot viselő lányok is. Őket az elnökség tagjai, "a legjobbak legjobbjai" számára tartották fenn - írta a lap. Szemtanúk szerint a gyógyforrások között színpadot állítottak fel, ahol két hivatásos hölgy és egy "pasaként" fellépő úr kölcsönösen kielégítették egymást. A biztosító viszont azt állította, hogy "nyilvános szexbemutatóról nem volt tudomása". A Hamburg-Mannheimer képviselője azzal kapcsolatban nem volt hajlandó nyilatkozni, hogy a gyógyforrások jobb és bal oldalán baldachinos ágyakat állítottak fel, és azokat törülközőkkel látták el. Szemtanúk szerint szinte pillanatok műve volt, ahogy a biztosító képviselői a prostituáltakkal eltűntek a függöny mögött. Aki az ágy előtti sort nem tudta kivárni, az a medencékben "vigasztalódhatott" - mondta el egy résztvevő a lapnak, utalva arra is, hogy a szállodában ugyancsak nők álltak rendelkezésre. A Handelsblatt szerint mindenki ágyba vihetett egy hölgyet, és azt tehette, amit akart. A nőket ezután minden egyes légyott után alsó karjukon egy pecséttel láttak el. Az egyik résztvevő szerint így állapították meg, hogy kit hányszor "használtak". A Hamburg-Mannheimert ma képviselő Ergo biztosító a lapnak nyilatkozva sajnálkozását fejezte ki a történtek miatt. Elismerte, hogy az eset súlyosan sértette a vállalat érvényben lévő irányelveit. A felelősök ma már nem dolgoznak a biztosítónál - hangzott az állásfoglalás.


Forrás

Komment: mit számít, ha már úgy is gyarmat vagyunk? pincér, szobalány, eperszedő vagy qrva... fényes európai karierek mázsaszámban a magyar ember számára, csak választani kell. Hajrá Magyarország!

108 megjegyzés:

  1. Azért ez már üti a blikk/retek-klub bulvár színvonalát! :)

    Hol vagyunk már Cardin elemzésétől...?

    Postánál épp véget ért az aktuális világvége. Hál Istennek mindenki jól van. Ott is.

    TT

    VálaszTörlés
  2. TT, ha ez neked bulvár, akkor ne olvasd és kimélj az okoskodásoddal. Lehet, hogy a te elzsidósított kultúrád nem tartja fontosnak, hogy Magyarország és különösen Judapest az európai szexturizmus mekkája lett a gengszterváltás óta (néhány híres magyar fürdő már évek óta szakosodott az orgiaturizmusra), de egy normális ember számára ez jóval több, mint bulvár.

    mm

    VálaszTörlés
  3. Mózi,
    1. Néhány kőgazdag orgiázott egy hotelban? Egészségükre.
    2. Hogy ezt közpénzből tehették? Erre már összehúznám a szemöldökömet.
    3. Hogy Budapest a pornó és az orgiatúrizmus mekkája lett? Nem tetszik.
    4. Hogy elképesztően sok gyönyörű magyar lány áll be a pornó szakmába, és iszonyatosan keresettek a magyar lányok? Mint hím nem hagy hidegen, de erkölcsileg nem tetszik.
    5. Hogy a mai srácoknak az a természetes, hogy ráverik a nőjük arcára, mert ezt látják a redtube-on, és mert szerintük ez így kúúl? Nagyon nem tetszik.
    6. Hogy Budapest az új Szodoma, azaz zsidó, pénzügyi, sátánista, pornó központ lett? Természetesen nem tetszik!
    7. Természetesen megbotránkoztat minden normális embert az ilyen orgia híre, de mivel most ettől zeng a média, ezért mindenképpen úgy érzem, hogy ez csak figyelemelterelés bulvár eszközökkel. Inkább talán azon kellene elgondolkodnunk, hogy miért alakult ez így ki. Hogy miért gondolja a Sötét-kormány azt, hogy Budapesten rendezkedik be? Mert sajnos minden jel erre mutat, de az okokról még nem sokat beszéltünk.

    Egyszer említetted, hogy milyen sötét rituálékat tartanak földalatti helyeken, és hogy mennyire be van hálózva Bp. a föld alatt, nem csak metróalagutakkal, meg ki tudja még mivel. Na most, az az érzésem, hogy a Pók lassan beül a hálója középpontjába, és ha történetesen ekkor érkezik egy megsemmisítő csapás, amire még ő sem számít, akkor fellélegezhetünk. Ha ehhez fel kell áldozni a modern Szodomát - ám legyen!
    Szerintem nem véletlenül történnek ezek a dolgok.
    A Kárpát-medence most egy gyűjtőhely, ahol a legjobbaktól a legrosszabbakig képviselteti magát minden. Ez egy aréna, és szerintem ez sem véletlen. Sok minden dől el itt és most.

    TT

    VálaszTörlés
  4. Még egy dolog! Orbánék sokat emlegették, hogy a gyógytúrizmusba sokat kell "fektetni", mert ez az egyik stratégiai ágazatunk... Lehet, hogy erre gondoltak? :) Az a pár biztosítós főkutya biztos sokat gyógyult aznap...

    TT

    VálaszTörlés
  5. TT, bocs hogy kissé indulatosan szóltam hozzád. Igen jól látod szerintem, hogy lelkileg/erkölcsileg milyen elkorcsosodásnak a tünete a leghíresebb magyar fürdőben zajlott orgiázások külföldi üzletemberek számára. Nem részletezem, de már a 90. évek elején volt alkalmam első kézből megtudni, hogy a fővárosi fürdőkben rendszeresen szerveznek ilyeneket. Nem csak üzletemberek számára, hanem politikusok és külföldi nagyvárosok polgármesterei számára is. Már akkor Bp az európai szexturizmus központja lett, mint ahogy az volt a Habsburgok idején is. A magyar lányok kecsesek és ráadásul olcsók, ezért nem csak egy pincér/szobalány nemzet vagyunk újra, hanem a qrvák és persze a stricik nemzete is. Ehhez még hozzá kell adni a rendszeres sátánista jellegű rendezvényeket. A rendszerváltás előtt ezek a rendezvények főleg a svájci Lausanne városban zajlottak, most már Budapesten, mert ott helyben van a "nyers anyag" amit így már nem kell "importálni olyan ember-rabló maffiahálózatokon keresztül, mint amilyen volt a belga Dutroux-ról híressé vált hálózat (aminek a létezését egyébként a mai napig nem ismeri el a belga kormány). A magyar főváros az új Babilon.

    mm

    VálaszTörlés
  6. De miért pont itt rendezkednek be, ez a fő kérdés? Azt hiszem nem árulok el nagy titkot, hogy egyre több ember igyekszik kirakni a Nagy Kirakót. Egyre több mozaikra fény derül.

    Szóval a lényeges kérdés, miért éppen Budapest az új Központ? Miért épp a Kárpát-medence élettere az első számú célpontja az elitnek?
    Egy lehetséges válaszra Imrénél bukkantam, és érdekelne szerintetek mennyire sci-fi:

    "...a (felszínlakók számára pontosan a Nappal megegyező méretű, és a közismertnél jóval nagyobb tömegű, fém-magú) Hold lesz a "megmentőnk" miután megáll valamiért egy időre a bolygó forgása, s leárnyékol bizonyos területeket (így a Kárpát-medencét és tágabb környékét) majd a gyilkos gamma sugárzástól amely "menetrend szerint" érkezik 12957 évente a Sagittarius A irányából. Ezzel a ciklussal számolnak az illuminátus körök és 2012.11.7-9-re teszik az eseményt.
    Ahogy eddig összeraktam a kirakós játékot, úgy tűnik a Naprendszerünk a fenti ciklikus mozgása során néhány nap alatt át fog haladni a Tejútrendszer központjában lévő fekete lyuk (Sagittarius A) eseményhorizontján vékony sávban összegyűlt diffúz anyagon. Itt aztán a kap a bolygó hideget és meleget. Meg nyilván lesznek még ezzel párhuzamosan egyéb anomáliák is (a forgás megállása, napkitörések, gamma sugárzás...).
    Valószínűleg emiatt épültek a milliós földalatti városok. Erre próbál rákészülni és előnyt kovácsolni belőle az ELI(T)E. A hazai kőmíves garnitúra is tudhat erről, Simicskó István HM államtitkárral az élen."

    Véleményem szerint ebben azért van valami. Rengeteg jó élettér van még a bolygón, de valamiért különleges figyelemben részesítik a Kárpátok ölét. Szerintem nem tévedünk nagyot azzal, ha az egyik leginkább lehetséges túlélő területről beszélünk hazánk esetében. Ezért a különleges figyelem a magyarok kiírtása érdekében, ezért a betelepülés, a sorozatos magyar-ellenes kormányok, kell ez a hely mint az újrakezdés központja.

    TT

    VálaszTörlés
  7. TT, ha így lenne, akkor nem épültek volna óriás földalatti bunkerek a vezetők számára máshol mint a Kárpátmedencében, már pedig épültek. Szerintem az első oka annak, hogy Magyarország lassan már a devienciák európai központja az, hogy a magyar politikai vezetőség kilóra megvásárolható volt eddig. A második oka pedig talán az, hogy Magyarországon él a legtöbb kazár, azok pedig mindig minden deviencia mögött találhatóak már régóta, csak úgy mint a vakolótársaságok mögött is. Ami különösen a prostitúciót illeti, a magyarázat egyszerű: a lányok magyarosan csinosak, az árak pedig balkánosan alacsonyak.

    mm

    VálaszTörlés
  8. Velorex, elnézésedet kérem, hogy idepiszkolok, de itt tudok válaszolni....
    Fehér Gábor, meg lesz amit kívánsz, e felől ne legyen kétséged!
    Mert lehet kifogásolni, támadni,nem egyetérteni, politikai és egyéb téren, de egy férfi ember megáll a lábán és veszi az akadályokat, az hogy mára már nincs betyárbecsület sem azt tudtuk, de túl sokáig űzted a degenerált kisded játékaidat mindenféle retorzió nélkül és a saját bérenceid és felbujtóid fognak eltaposni, ebben biztosabb vagyok mint bármiben. Vona Gáborhoz és a Jobbik vezetéséhez is írok egy nyílt levelet, mint parlamenti párt vezetői foglaljanak állást mi a véleményük, hogy ilyen degenerált aberrált állatok a Jobbik netkommandósai. A fősodrású média is kapva kap majd ezen egészen biztos vagyok. Elferdült hajlamod bizonyos háttérre utal. De mindez nem fog megmenteni, hogy ártatlan kiskorúakat olyan szövegkörnyezetben tüntetsz fel amely nem csak a jóízlésbe ütközik, hanem már komoly büntető kategória.
    Nem örülök ennek az egésznek, de nem is bánom különösebben, amit ígérhetek, hogy a végére járok és megsúgom neked, nem én fogom húzni a rövidebbet.Á.

    VálaszTörlés
  9. És itt van még egy vélemény, ami megerősít...

    Szia Árpi,

    Motó véleményem szerint nem tudja védeni azt az álláspontját, hogy Te gyaláztad volna valamikor is a Jobbikot, de ha így lett volna is, egyedül a Jobbiknak lenne joga (hivatalosan) helyreigazítást követelni tőled, nem pedig Motónak. Ha van esze, akkor teljesíti amit kérsz, mert nincs bíróság véleményem szerint, ami neki adna igazat. Az oldala rég túl van már a „jópofaság” határán, ha pl, Imre illetve a felesége perre viszik a dolgot, abból is Ő fog vesztesként kikerülni, legyen bármilyen bíróság a döntéshozó.

    Szóval szerintem Motó egyet tehet, azt, hogy elfogadja amit kérsz, és aztán kerül mindent, ami veled kapcsolatos…

    Mellesleg valószínűleg a Jobbiknak sem hiányzik ilyen hírverés… Nem gondolom, hogy a Kuruc belemenne egy ilyen játékba Motó kedvéért, a Jobbik meg főleg nem… Gondolj csak bele, most akarják a nemzeti éléről elmozdítani Robertát, az obszcén rendezései miatt, nem hiszem, hogy a Jobbik vagy a Kuruc adná a nevét Motó akciójához..

    Moto ezt a játszmát veled szemben meglátásom szerint bukta, mielőtt belekezdett volna…



    Üdv,P.

    VálaszTörlés
  10. Motó hírverést akarsz? Megkapod!

    VálaszTörlés
  11. Ááárpiii...:)) Mit vergődsz itt. A blogunkon is válaszolhatsz. És felejtsd már el a Jobbik-Postaszar blog összefüggést. A blogolók politikai meggyőződése és a blog tartalma két külön dolog, nem reprezentáljuk semmilyen formában a Jobbikot a postaszaron.
    Egyébként az egész rinyád kész röhej. Egy fél évvel ezelőtti blogbejegyzés miatt pattogni... :))
    Lehet a mágnesek megzavarták az agyhullámaidat.

    Jé-

    he-

    há-

    háááá

    VálaszTörlés
  12. Mantis, a parlament elé viszem a dolgot ha kell, sőt minden hatóságnak elküldöm a lementett oldalakat, fényképestől bejegyzésekkel. A rendőrségre és minden képviselőnek személyesen megcímezve valamint a gyámhatósághoz. Átléptétek a büntető kategóriát és megkapjátok amit érdemeltek, nem mocskolódva hanem a törvényes keretek között. Minden országgyűlési képviselőt, főleg a jobbikosokat állásfoglalásra fogom kérni. Valamint az általatok hivatkozott kuruc infót és Szentkorona rádiót, hogy foglaljon állást a mindarról a degenerált dolgokról amelyek a honlapotokon megtalálható. Vegyétek úgy, hogy a kesztyűt felvettem.Á.

    VálaszTörlés
  13. Hol vannak már a régi szép idők, amikor ilyesféle nézeteltéréseket könnyedén és gyorsan el lehetett intézni hajnalkor egy harmatos rét közepén...

    VálaszTörlés
  14. Máris hozzáfogok pötyögni mert elég lassan megy ez nekem és szétküldöm minden sajtó orgánumnak, ez lesz a címe....

    Nyílt Levél: A Jobbik Netkommandója?

    Nyilvánosan kérjük, hogy a Jobbik, parlamenti párt vezetősége nyilatkozzon mi az igaz abból a híresztelésekből, hogy a párt finanszírozza illetve a párt beleegyezésével illetve jóváhagyásával működik egy olyan portál, ahol azokat veszik górcső alá, akik a jobbik működését kifogásolják. Teszik mindezt, minden emberi jóízlést nélkülözve, obszcén pornográf képekkel tűzdelve, politikai ellenfeleiket állatokkal közösülve ábrázolva és azok családtagjait sem kímélve a hasonló ábrázolásoktól, beleértve a kiskorú gyermekeket is erre felhíva az Országos Gyámügyi Hivatalt valamint az ORFK és az Ügyészség figyelmébe is ajánljuk, hogy indítsanak vizsgálatot az ügyben,a Jobbik Parlamenti Pártnak van-e mindehhez valami kötödése illetve szerepe és ha igen akkor juthatott-e az említett blog működtetésére közpénzből forrás....

    azt hiszem Báyernak a segítségét fogom kérni, holnap az első órában,nem másért csak azért mert Ő biztosan gyorsabban pötyög. Kellő hírveréssel még talán Postának is az oldalát többen fogják nézni, ami igazából nem érdekel, csak annyira hogy talán visszafele fog elsülni a puskátok.Meglátjuk. Srácok, vagyok én annyira fanatikus, hogy fogtok ti még könyörögni, hogy álljak már le...Á.

    VálaszTörlés
  15. Ez most már nem személyes ügy hanem állampolgári kötelességem. Több helyről is értesültem ilyesféle hírekről, de eddig nem tulajdonítottam különösebb jelentőséget neki. Természetesen fenntartva a Jobbik ártatlansági vélelmét és pontosan azért, hogy a rossz szándékú híresztelések alaptalanságát bizonyítandó, fogom kérni az ügy kivizsgálását.Á.

    VálaszTörlés
  16. WOW Árpi, nem is tudtam hogy te totál elmebeteg vagy, ezt ne vedd sértésnek, vedd diagnózisnak...XDDDD

    "Nyilvánosan kérjük, hogy a Jobbik, parlamenti párt vezetősége nyilatkozzon mi az igaz abból a híresztelésekből, hogy a párt finanszírozza illetve a párt beleegyezésével illetve jóváhagyásával működik egy olyan portál, ahol azokat veszik górcső alá, akik a jobbik működését kifogásolják."

    Jól tudod hogy ez baromság. Jimbó találta ki az egészet hogy valami presztizst adjon a szaros kis honlapjának és persze saját magának. Ezért vagyunk mi egyfolytában novák bértollnokai, nbh-s, moszados ügynökök ésatöbbi ésatöbbi :))

    Írj Obamának is, hátha ő is segít...:DDDD

    VálaszTörlés
  17. HAHAHA XDD Hát ez kész. :)
    Te Árpa gyerek!
    Pont ezért vagy kint a blogon. Olyan hülye vagy, mint a segg.
    1. Itt üzengetsz nekünk, miközben jól tudod hol a blogunk. (Itt cenzúra van, itt is szeretettel törölgetnek mindent)
    2. Eddig a fél világot leakartad gyilkolni, minden jobbikos vezető zsidó és közpénz tolvaj volt a te állításod szerint, minden zsidót, cigányt le akartál mészárolni, most meg meggondoltad magad valamiért és eljátszod a rendes gyereket, aki szociálisan érzékeny lett.
    3. hiába töröltetted magad a postaszarról, minden kommented összegyűjtjük (A Google a barátunk)

    4. Légy férfi, te köcsög!
    Ne a fél világnak irogass, hanem írj 1 azaz EGY levelet, amiben elnézést kérsz a sok alaptalan mocskaidért és máris levesszük azt a buzifejűs képedet a blogról.

    Amúgy este már kaptam is egy levelet valami jó akaródtól, hogy a posztot lemásolták és, ha sokat gecizel kiteszik még 100 helyre.
    Szóval sok mindent nem hiszem, hogy elérsz baromarc.

    VálaszTörlés
  18. Moto és Mantis, kiméljétek ezt a blogot az ökörködéseitekkel, az óvoda játszótere odébb van.

    mm

    VálaszTörlés
  19. mm

    Ha nem vetted volna észre, a hülye feltaláló haverod szólított meg minket.
    Kb 2 hónapja erre se jártam. Eztán se fogok hidd el. Nem kell hozzám szólni, és nem szólok vissza. Ilyen egyszerű.

    VálaszTörlés
  20. Főnökök, biztosak vagytok benne, hogy ezt itt kell megtárgyalni?

    Lehet, hogy nem kéne ebbe a magasröptű vitába beleszólni, de azért pár megjegyzést csak ejtek! :)
    Kétségkívül kreatívak a postaszar alkotói, de e mellett kétségkívül nagyon genyók! :)) Ennek a szívből jövő gyűlöletnek mi az oka azt csak találgatni lehet:
    - sértődés
    - irigység
    - fájdalom, melyet így vezetnek le :)
    Bár ha az igazság elfogadásának három fokozata - 1. kinevetés, 2. heves ellenállás, 3. elfogadás) szempontjából vizsgáljuk a kérdést, akkor még ez is felmerülhet, mint lehetséges ok.

    Ezek után már csak az a kérdés, hogy ki mondott igazat, ki az aki kinevet, és ki az aki hevesen ellenáll? Merthogy a harmadik fokozatra egyikőtök sem ért még meg az biztos.

    Nem tűnik fel szerencsétlenek, hogy pont azt csináljátok, amit az agytrösztök kitaláltak nekünk itt az aréna alján?

    TT

    VálaszTörlés
  21. TT. sok mindenben igazad van.
    de ugyanakkor mindenki félreáll minden elől. Elég régóta űzik amit, túllépve minden határt. Ez számomra arra emlékeztet amikor egy palesztin kővel megdob egy tankot az meg közéjük ereszt egy lövedéket. Amint az elején is írtam, az a véleményem, hogy a nem egyetértést sokféleképpen le lehet vezetni, de egy bizonyos szint alá leereszkedni nem szabad semmilyen körülmények között.
    Elég hosszú ideig vártam, hogy törlik az alaptalan rágalmaikat rólam de ezt kérésre sem tették, mindenki eldöntheti hogy nagyarcoskodtam vagy sem. Nem szeretném ha egyszer a gyermekeim megkérdeznék a netet böngészve, hogy apám te hagytad , hogy téged így alázzana?
    Eddig megelégedtem volna azzal, hogy törlik a mocskukat, de mostantól a blog bezáratása a célom. Ezért sem pénzt sem időt nem kímélek.Á.

    VálaszTörlés
  22. A Jobbik pártigazgatójának már elküldtem a nyílt levelet.....

    VálaszTörlés
  23. Jól tetted Árpa! Akkor 1 embert máris megnevettettél. :)
    A blog bezáráson meg ne ringatózz, minden nap mentve van a tartalom. Ha bármi történne, 10 perc múlva nyílik az új blog. CUMI!

    Amúgy én is azt mondom, ne itt irogass, ott a blogunk, ott rinyálhacc amennyit akarsz! Hagyjuk az itt irogatókat a nyűves bajoddal békén!

    VálaszTörlés
  24. Árpi

    Gyűjts aláírást is....:DDDDDDD

    VálaszTörlés
  25. mm

    Egyszerű. Töröld ki Magnetó és a mi hszeinket és kész.

    (megerősíthetnél a szakvéleményemben elvégre te vagy a profi...:DDD)

    VálaszTörlés
  26. TT. még az igazságaidhoz annyit fűznék hozzá, hogy a magyaroknak, hosszú évek bölcsességeiből élettapasztalataiból, kiváló közmondások születtek. Mint például "okos enged, szamár szenved". De mára sajnos, részben ez is veszít értékéből és ugyanúgy át kell értékelni mint a hagyományos építkezés formákat a globális klímaváltozások következében. Ugyanis a mai szamár sem olyan mint régen, bizonyos fajtajelleget képviselve nem tudja hol a határ és ezelől lehet hátrálni, mindaddig amíg falnak veted a hátadat, de akkor sem hagyja abba. A szamárbőgést el kell hallgattatni.Á.

    VálaszTörlés
  27. Árpa!
    Van egy olyan közmondás is, hogy
    "Addig jár a köcsög a kútra, míg el nem törik"
    Magyarul: aztán nem ám sírva fakacc, ha elkenjük a szád!

    VálaszTörlés
  28. Árpi Árpi Árpi...:))

    Egy fél évvel ezelőtti blogbejegyzés miatt picsogsz. Tehát fél éve le se szarunk, már rég el voltál felejtve. Mit gondolsz ki a rosseb kíváncsi az idióta vörhenyes búrádra?
    Inkább menj és játsz a mágnesekkel...:))

    VálaszTörlés
  29. Árpi, ha ettől kissé megnyugszik a lelkivilágod, akkor felőlem pereskedhetsz, de attól tartok sajnos, hogy ettől nem lesz boldogabb senki, sőt az Igazság sem fog kiderülni, viszont tovább gazdagítjátok a zsidó-bírósági rendszert.

    TT

    VálaszTörlés
  30. TT. erről beszélek, kinek nem inge ne vegye gatyára. Erősen fajtajelleges tulajdonság, hogy rejtőzve, orvul,sunyin mocskolódnak. Mindaddig míg én címemet és elérhetőségemet nyilvánosságra hoztam, mivel nincs rejteni valóm, vállalom tetteimért a felelősséget.

    Egyébként ezt a témát itt ezen a blogon egyelőre lezártnak tekintem és köszönöm, hogy lehetőségem nyílt eljuttatni az éterbe, hogy mi a helyzet a földhöz ragadt porhüvelyek házatáján.Á.

    VálaszTörlés
  31. Mantis, én nem szoktam törölgetni, legfeljebb a saját szövegeimet. Szerintem elég nagy vagy ahhoz, hogy visszafogd magad. Egyébként, amit a Motoblogon csináltok szerintem is nagyon ocsmány és csak magatokat járatjátok le, de ti tudjátok.

    mm

    VálaszTörlés
  32. mm

    Addig jó, míg Posta Imrének, neked és a hozzátok hasonlóknak nem tetszik a blogunk. Addig jó irányba haladunk.

    VálaszTörlés
  33. mm

    A véleményed elfogadom. Bár mint az már többször is megesett veled, megváltoztattad a véleményed. Neked mint pszihológusnak látnod kellene (egyébként látod is) hogy milyen hatással volt/van egyesekre a posta reality. Sokaknak tette tönkre az életét anyagilag és magánéletileg is jimbó apokaliptikus szófosása. A blog többeknek segített a gyógyulásban. Az eredmények minket igazolnak..:DD Az emefenká mára csak zsótiból és jimbóból áll pedig halálbünti terhe mellett letették az esküt vagy negyvenen.:)) Tulok, Pitkin, Tillati és a Tampon fiuk/lányok, Bukovinai és még sokan mások akik benne voltak az emefenkás szarságban, otthagyták azt a barmot.
    De ez egy másik történet. Most csak ááárpááád baromságaira reagáltam. A hszek törlését is csak emberségből javasoltam, mert hülyét csinál magából.

    VálaszTörlés
  34. Mózival értek egyet, postaszar alkotói magukat minősítik, mint ahogy Imre blogján megszólalók is. Van ott ilyen is meg olyan is. Nem értem hol itt a gond?
    ;)

    Csak azt furcsállom (illetve már nem is annyira), hogy megint akkor kezdett el feléledni ez a blog is, amikor balhé kerekedett. Addig szinte kihalt volt. Hhhhh.... hála neked médiaisten, mi magyarok már csak a balhéra ugrunk. :) Még szerencse, hogy erre jól megtanítottak minket a zsidók.

    TT

    VálaszTörlés
  35. TT

    Arra még álmomban sem mernék gondolni, hogy ti 1x is nekünk adjatok igazat.

    Azt azért sajnálom, hogy haldoklik a blog, hiszen elég jól indult. Bár nem is csodálkozom, hiszen ti is szeretettel üldözitek el a más véleményen lévőket, így benneteket is könnyen utol érhet az egyhangúság. Unalmas dolog az, ha 1 blog arról szól, hogy pár ember csak egymásnak ad igazat (posta imre effektus).

    VálaszTörlés
  36. Mantis, lehet így is meg úgy is kifejezni azt, hogy vkivel nem értünk egyet. Az a személyeskedően mocskolódó stílus, ami a Motoblogon megy szünetmentesen csak arra vall, hogy még nem vagytok felnőttek. Gondolom, ezért nem is veszi szívére Posta Imre az állandó ökörködéseiteket, hiszen mint pszichológus jól tudja, hogy nem lehet komolyan rápipulni a hülyegyerekekre. Egyébként tudjátok kikre jellemző ez a fajta mocskolódás? hát igen, "rájuk", mindenesetre nem igaz magyar emberre.

    mm

    VálaszTörlés
  37. Moto, szerintem nincs olyan, hogy Ti meg Mi.

    Emberek vagyunk, ilyen-olyan témákban ilyen-olyan véleményekkel, melyek hol passzolnak egymáséhoz, hol nem. Ezzel nincs gond.
    A gond szerintem akkor van, amikor elfogynak az érvek egy vitában és elkezdődik a személyeskedés. Az már tényleg homokozó.
    Lehet, és kell is a vita, ez visz előrébb, és ha már nagyon kiéleződik a dolog, akkor kell egymást elküldenünk picsába. :) Persze ennek is vannak fokozatai. És ezt is lehet virágnyelven, hogy lehetőleg ne alázzuk le a másik idiótát a lelke legmélyéig.

    Az szerintem törvényszerű, már-már természetes, életszerű dolog volt, hogy Posta Imre "nemmindennapi" gondolataira létrejött egy reakció, egy "ellen-blog". Az így létrejött poénokon még én is mosolyogtam, bár a stíluson már nem.

    Szóval csak hajrá, folytassátok! Vannak, akiket a postaszar színvonala elégít ki verbálisan! :) Mi lenne velük nélkületek...?

    TT

    VálaszTörlés
  38. Rápipult ő hidd el, a rinya nem csak a honlapján megy...XDDDD Bár ő is próbálja mindíg megmagyarázni ahogy te is...:))
    A pszihológusok amúgy is aberráltak többnyire és hát tudjuk kik szakmája elsősorban, igen az "övék"..XDD
    A hiúságon és a felelőtlenségen nem segít ez a szakma, ő amúgy is csak arra használja hogy kiismerje és kihasználja a környezetét.
    Nem mindenki szent mózes és nem egyformán kezeljük a szélhámosokat, árulókat, élősködőket. De mi legalább kezeljük valahogy és nem szaladunk el ahogy te anno , úgyhogy nem nagyon mérvadó a véleményed (amit havonta úgyis megváltoztatsz)...:))

    VálaszTörlés
  39. Nem állok le veletek vitatkozni, mert megint besértődtök.

    Viszont abban tévedsz, hogy olvasóinkat csak a blogunk elégítené ki. Mint mindenki, én is benézek, ha van 10 percem akkor kirakok valamit, átfutom a bejegyzéseket, röhögök egy sort és szörfölök tovább. Mikor komoly oldalakra, mikor a napiszarra, mikor mihez van kedvem. És gondolom így vannak ezzel a többiek is.
    Posta meg megérdemli amit kap tőlük, mert mint kiderült, csak egy szájhős. Arra sem képes az "überkapcsolataival" (legfelső-legbelső informátoraival), meg a nagy bátor "mindenkit kinyírunk" harcos modorával, hogy elbánjon pár bloggerrel. Még fel sem mer hívni! Csak 2 naponta leleplezi a telszámom. Mi ez, ha nem humor a javából?? :)

    VálaszTörlés
  40. http://www.youtube.com/watch?v=WEMdN_4GAs4&feature=related
    Á.

    VálaszTörlés
  41. Valahol egy mesebeli országban, egy szélhámos miniszterelnök kijelentette ma, hogy ezentúl "munka-alapú gazdasági politikát fog folytatni"... eddig vajon miféle alapú volt a gazdasági politikája? egyáltalán mi más alapú lehet egy qrmány gazdasági politikája mint a munkahelyek teremtése és a tisztességes munkabérek megvédése?

    Ugyanabban a mesebeli országban, a Nemzeti Szinház igazgatója egy súlyos szexuális devienciában szenvedő beteg, aki egyben aktív pornográf is és aki szerint a pornografikus szinházi jelenetek már 12 éves kortól ajánlhatóak...

    Ezek a fránya mesebeli országok... még jó hogy ilyenek nem is léteznek, nem igaz?

    mm

    VálaszTörlés
  42. Kellett ez most a választóknak. Ez a döntés ráébreszti a fidesz szavazótáborát hogy a fidesznek nincs joga sem nemzetinek sem jobboldalinak neveznie magát. A cigány, zsidó és multi védő politikája alapján , megfejelve alföldi robertával, egy liberális párt van kormányon ma, ezt kijelenthetjük. Hozzáteszem, ez még engem is meglepett. Nem gondoltam volna hogy a fidesz eddig elmegy, azt hittem kirúgják ezt a buzeráns zsidót. Ezzel maguk alatt vágják a fát.

    VálaszTörlés
  43. Nem kell meglepődni Mantis, a Nemzeti Szinház igazgatóját valóban nem a magyar kormány nevezi ki, hanem azok odaát Brüsszelben, akik a nemzeti értékek züllesztésén dolgoznak nap mint nap. Ezért hát a qrmány nem is rúghatja ki a deviánsot. Ez a qrmány egyébként se nem nemzeti, se nem liberális, hanem csupán egy végrehajtó testület.

    mm

    VálaszTörlés
  44. mm

    Ez annyira frappáns megfogalmazás volt, hogy jobban el sem lehetett volna mondani.
    Utólagos engedelmeddel eloroztam gondolataidat és beírtam a Robertás videó alá a Kurucon.

    VálaszTörlés
  45. Valószínűleg így van, mert ez most nem állhatott az érdekében a kormánynak(már akinek). Inkább azért fontos ez az eset mert talán magához térít jó pár ember a fidesz táborában, igazából csak ez számít.

    VálaszTörlés
  46. Moto, Mantis, jól látjátok, ha a narancs kormány valóban kormány lenne -akár nemzeti érzésű, akár nem- akkor nem rúgott volna most öngólt saját seggébe az Alföldi ügyben (mert ennyire ezért nem lennének hülyék). Kár, hogy csak kevesen jutnak erre a következtetésre, mert nem látják az erdőt a fától.

    mm

    VálaszTörlés
  47. mm. "munka-alapú gazdasági politikát fog folytatni".Valószínű lemaradt a gyógytornáról, milyen munka? Itt a városban már annyian nyírják a füvet hogy rossz nézni. Most szüntettek meg 70 munkahelyet, de a fideszes polgármester nem átalik kiállni a Tv-be bemondani, hogy 9 új munkahelyet teremtettek, szociális gondozókat vettek fel mert annyira megemelkedett a szociális ellátásra szorulok száma. A bolt szomszédom (húsbolt) a jövő hónap 1-től már nem nyit ki. A lottós néni mellettem árulja sparheltjét, mert nem tudja számláit kifizetni, a szomszédasszonyomak felmondtak a munkahelyén és azok a srácok akik nálam dolgoztak, de sajnos nekem is le kellett építene az állományt még mindig nem dolgoznak, egy éve. De van 4 polgármestere ennek a kis városnak.
    Tudod mi lenne itt a munkaalapú politika? Ha azok akik 20 éve nem dolgoznak beállnának az eke szarvához, mert a haverom biogazdasága, biotehenészete 2200 Ha-on gazdálkodik és a saját John Deer traktorokkal 20000Ft ba jön ki egy Ha szántás, lóval meg 17 ért felszántja a paraszt hektárját. Sok ló kellene és hozzá sok lovász, mindenkinek lenne munkája, a ló ellik, ha meg kiöregszik megy a vágóhídra, termel trágyát. Én nem is engedném, hogy biogazdaság traktorral szántson. Á.

    VálaszTörlés
  48. Ennyi öngólt senki se rúgna magának, mint amennyit a "magyar" "kormányok" szoktak a 4 éves ciklusuk során. Normális esetben ez feltűnne az embereknek, de itt semmi sem működik normálisan sajnos....

    (Moto szép a Facebook-os profilod:)))

    VálaszTörlés
  49. A Monsanto már megtelepedett Magyarországon. A munkaalapú miniszternek erről mi a véleménye?
    Nincs már komoly vállalat magyar kézben, hihetetlen hogy ilyen szövegeket még el lehet sütni 2011-ben.Á.

    VálaszTörlés
  50. A kiútban is ez volt a téma.

    http://www.utolag.com/Kiut0526.htm

    VálaszTörlés
  51. Hajnali olvasó, inkább ez úgy lenne találóbb, hogy Halász Jóska számára is leesett végre a tantusz. Minden tiszteletem ellenére ami a munkásságát illeti, őszintén szólva nem tudni hova helyezni Halászt. Ugyanis nem egyszer és nem kétszer hajlott az orbáni király tákolmány segítségére sietni, holott aki azzal nincs tisztában, hogy törvénytelen hatalom törvényeset nem alkothat, akkor az semmivel sincs.
    TT. ha valahol a földi életben nincs szabad verseny az a gazdaság. Ez az egyik legarcátlanabb hazugság, ráadásul széles körben elhitt és elfogadott téveszme. Á.

    VálaszTörlés
  52. Árpi, sztem jól látod, ami a biogazdaságot illeti: ez rengeteg munkahelyet tudna biztosítani a nem szakképzett munkaerő számára (elsősorban a cigányoknak) és ezzel lehetne igazán sok pénzt is spórolni a qrmánynak, hiszen akkor már nem segélyből élne ez a (szaporodó) tömeg. Ráadásul, talán tudsz róla, a biotermékek nyugat-európai piaca évről évre növekedik, vagyis a magyar biotermék egyben egy remek exportcikk is lenne. Vajon miért nincs fejlesztve a magyar biogazdaság, ehhez ugyan kellenének oktatóközpontok a gazdák felé, valamint olcsó hitel (mennyi gazdát lehetett volna nyeregbe tenni a MOL-ra költött milliárdokkal...) na meg persze le kéne már egyszer rendezni a parcellázási kupit is, ami csupán politikai akarat kérdés. Csak hogy azt is kell tudni, hogy a biogazdaság egyre inkább a nagy kutyák hatáskörébe kerül Európában, mert ugye egyre nagyobb profit van benne. Ezért hát valszeg "nem illik" egy helytartó qrmánynak támogatni a családi alapú biogazdaságot. Egyszer már leveleztem Vonával ezzel kapcsolatban és felhívtam figyelmét arra, hogy mekkora lehetőség a magyar gazdág számára a biogazdaság, de sajnos a Jobbik sem túlságosan érdeklődik a konkrét gazdasági megoldások iránt, inkább elvész a részletekben és -ami különösen Morvait illeti- a "szemkilövetési" ájvékolásokban immár évek óta. Közben az ország nagy léptekkel halad a gazdasági pusztulás felé egy operettqrmánnyal az élén, egy olyan operettminiszterelnökkel, aki minden hónapra igyekszik új üres szlogenekkel etetni a népet, mint most a "munka alapú gazdasági politika". Attól tartok, hogy ennek a kutyakomédiának csúnya vége lesz mindannyiunk számára és nem húsz év múlva, hanem már ebben az évtizedben.

    mm

    VálaszTörlés
  53. Nem kell aggódni Mózi, lesz itt biogazdaság, amint sikeresen értékesítették az összes termőterületet külföldi kézbe. :(

    Egyébkét még jól is elsülhet a dolog. Külföldi tőke bejön, létrehozzák a makrogazdaságokat, elkezdenek termelni, sok magyar termelő beszáll, aztán idővel, valami csoda folytán kivásárolják a területeket.
    A családi kisgazdaságok jelen környezetben nem életképesek, mert minden ellenül van irányítva. Ha egyszer fordul a kocka, onnantól érdemes lesz belevágni ilyesmibe, addig én a szövetkezeteket tartom életképesnek - legalább kicsit kihasználva az eu tagságot. Ehhez (is) természetesen politikai akarat kell, megfelelő támogatási rendszer nélkül kiszolgáltatottak még a több száz fős szövetkezetek is.
    Ehhez meg magyar kormány kell. De hogy ez mikor lesz...?

    Miért nem levelezel tovább Vonával? Értelmes gyerek az, bár mintha kötnék a kezét.

    TT

    VálaszTörlés
  54. Vagy csak van egy fényképe a tükrén Haiderről...

    TT

    VálaszTörlés
  55. TT, igen a szövetkezetek. Én is úgy látom, hogy a mezőgazdaság, ha bár családi alapon maradhat csak nemzeti és munkahelyteremtő, mindenképpen szövetkezetek kereteiben kell, hogy működjön. Családi gazdaságok szövetkezetei.

    Leveleznék én tovább is Vonával, de neki is csak 24 órából áll a nap és most már nincs ideje ilyesmihez, ez teljesen érthető.

    mm

    VálaszTörlés
  56. Gyurcsánynak már nem osztanak lapot szerintem. Ami megmaradt neki még az a teljes védelem, de már nem szereplő többé.

    Azt kell figyelni, hogy kit nyomatnak a médiában éjjel nappal. Pl. Lézer Dzsonit a választások előtt minden nap nyilatkoztatták, hát véletlen, hogy ő lett a fityisz frakcióvezetője?

    Az MSZP-nél a Harangozó gyereket nyomatják mostanában...

    Ekkora semmirekellő létszámból mindig akad képernyőre tolni-való egyed/báb. Elbaszott, eltékozolt sorsok ezek, egyáltalán nem sikernek nevezném, hanem inkább sajnálatra méltó szánalmasnak. Emberi küldetésük egy ismételt bukása. Na majd legközelebb...

    TT

    VálaszTörlés
  57. Mantis, a "szociális kártya" valóban piacot jelentene a magyar gazdáknak, de remélhetően egyre kevesebb piacot, ugyanis sok profi segélyből élő(sködő) tudna dolgozni a mezőgazdaságban és így már nem kellene szockártya sem nekik (ezt az ötletet Széles Gábor is támogatta a Fidesz felé és lehet hogy éppen ettől esett ki a mézeskosárból). Az, ami a leginkább akadályozza a magyar mezőgazdasági termékek piacrajutását a külföldi szupermarket láncok, akik egyre inkább Rothschildéktól szerzik be az árut- Olvastad már ezt? http://mr-moto-velorex.blogspot.com/2010/11/csodbe-juttathatjak-rothschildek-az.html
    Sokan tudják már, hogy az import gyümölcs és zöldség nem is azokból az európai országokból származik, mint amik szerepelnek a cimkén, de azt még kevesen tudják, hogy egyre gyakrabban Indiából és Új-Zélandból jönnek hajóval (sugarazva és fagyasztva vagyis mumifikálva a hosszú tengeri út miatt) ahol az R. mezőgazdasági multi termeszti őket. Na meg persze Izraelből is, vagyis a palesztin területeken működő zsidótelepesek kibuccjaiból, de ez egy másik sztori.

    mm

    VálaszTörlés
  58. TT, az mszp-nek vége, arról nem is érdemes beszélni. Sztem a következő választásoknál már a 10%-ot sem fogják elérni és aztán az is a nulla felé fog haladni. Fidesz, Jobbik és lmp, ebből fog állni a magyar politika a következő években. A kérdés már csak az, hogy hány évig lesz még magyar politika vagyis mikor következik be a magyar gazdaság, társadalom és velük együtt persze a szokásos magyar politika teljes összeomlása.

    mm

    VálaszTörlés
  59. mm

    Ez csak egy példa volt. Erre nem is szabad berendezkedni. De a fenntarthatóágot és az átmenet biztosítását a mostani semmittevő lét és a munka között, ez megoldhatja részben. És a magyar gazdáknak is segítség lenne. Ráadásul gondolom évi jó ezer milliárdot megspórolna az állam ezzel és még bevételt is jelentene. Persze ettől még piacot kell találni a magyar termékeknek. Nem csak itthon hanem külföldön is.
    Olvastam a cikket igen. Reklámozni, propagálni kell a magyar gazdák és őstermelők terményeit, termékeit. Ha az emberek azt veszik ami itthon terem, és ezt mindenki hazafias kötelességének tartja, akkor rócsild hordhatja ide a szajrét, a kutya se fogja venni. De ehhez hogy jimbót idézzem kivételesen paradigma váltás kell...:))

    VálaszTörlés
  60. Mantis, nem lehet sztem nagyon számítani a fogyasztók hazafiasságára. Elsősorban az árakat nézik, de méginkább az a gond, hogy elsősorban a szupermarketben vásárolnak, ezek pedig elsősorban máshonnan szerzik be az árut mint a magyar gazdáktól. Kanizsán pl, ahol élek és ahol tombol a munkanélküliség, az egyetlen szupermarket amely bezárt nemrég a magyar élelmiszert kínáló CBA volt... mert nem tudott versenyezni a tesco és liedl árakkal. Ameddig nem fogja a kormány valahogy megvédeni a magyar piacot az import termékkel szemben, addig nem lesz változás, ehhez pedig egy nemzeti kormány kell, nem egy helytartó testület.

    mm

    VálaszTörlés
  61. mm

    Hát igen. Egy nemzeti kormány első intézkedésének a vám visszavezetése kell hogy legyen.

    VálaszTörlés
  62. Merem remélni, hogy az Istenadta nép van már annyira politikailag éber, hogy nem szív meg még egy irányított választást, hanem saját lábára áll, önszervező módon.
    Ez legyen a jövő - magyar kormánnyal, vagy a nélkül.

    TT

    VálaszTörlés
  63. Még a piac teremtéshez:
    Az egyetlen ág ami viszonylag virágzik magyarországon az a vendéglátás. Szállodák, éttermek, stb. ezrei vannak itthon. Én bevezetnék egy törvényt amiben meg lenne határozva hogy a felhasznált nyersanyagok nagyrészét hazai termelőktől kell beszerezni(zöldség, gyümölcs, savanyúság, fűszernövények, fűszerek, hús, tej), aki leszerződik ezekkel a hazai termelőkkel az kapna valami adókedvezményt. De akár kvótában is meg lehetne határozni ezt. Még mindíg jobb mint a cigánykvóta..:))
    Csak egy ötlet.

    VálaszTörlés
  64. Sztem ezt gyorsan meg is lehetne tenni, Mantis. Csak egy olyan kormány kellene hozzá, amely nem az EU szolgálatában áll vagyis nem az EU mögött rejtőzködő nemzetközi bankárok szolgálatában.

    mm

    VálaszTörlés
  65. mm. ahogy íród, de a jelenlegi politikai palettán keresve sem találni erre alkalmas és hajlandó csapatot.
    Ez a szakállas hír meg egyenesen kész tragikomédia

    "Mr. Orban, you are on the way to becoming a European Chávez, a national-populist who does not understand the structure of democracy." Cohn-Bendit blurted out when he compared the head of the Hungarian government to Venezuelan president Hugo Chávez, AFP reported.

    Ha valamivel meg lehet sérteni Chavezt , akkor ez az.Á.

    VálaszTörlés
  66. Nemrég az lmp-nek volt egy csonka de pozitív ötlete: fél éves (jaj!) hipermarket építésimoratóriumot bevezetni. Természetesen még ez a fél év is sok volt a narancs számára, moratórium így hát nem lesz. Ez is egy öngól volt a fidesz részéről, ebből is kiderült világosan, hogy semmi olyant nem dönthet, ami veszélytethetné az ország gyarmatosító terveket. Sajnos, kevesen tudnak erről, mert persze az irányítás alatt lévő "magyar" sajtó nem verte nagy dobra az ötlet visszautasítását... és a Jobbik sem (?!).

    mm

    VálaszTörlés
  67. Árpi, Orbán és Kohn olyan kis játékot játszanak, mint a "rossz" és a "szimpi" nyomozó az olcsó amerikai krimikben, ha érted mire gondolok.

    mm

    VálaszTörlés
  68. mm. ebből szerinted mit lehet leszűrni, hogy az lmp nincs bekötve a köldökzsinórra? Ugyan már, pár szobatudós összedugta a buciját és egyből parlamenti párt lett, hahaha. Aki tud az tud. Ennek mindössze annyi célja volt, hogy tudták a fidesz ilyenbe nem megy bele, mert nem is mehetne ha akarna sem, de nem is akar, de hátha ebből valamilyen politikai tőke kovácsolódik.Á.

    VálaszTörlés
  69. A legborzasztóbb az egészben, hogy érdemi dolgokról nem esik szó a parlamentben és ezáltal érdemi dolgok sem történnek és mindegy hogy devizahitelekről, mezőgazdaságról, munkahelyteremtésről, egyáltalán nemzeti érdekről van szó:Á.

    VálaszTörlés
  70. magneto

    A Jobbik az erre alkalmas garnitúra. Csak épp nincs meg egyenlőre az a társadalmi támogatottság mögöttük hogy végig vigyenek bármilyen a háttérhatalom érdekeivel ellentétes komolyabb volumenű kampányt. Ledarálnák őket, és a tömeg még örülne is. Ezért aztán először nemzettudatos magyarság kell akik képben vannak és csak az után lehet "forralmat" csinálni.
    Ebben a folyamatban ia kulcs szerepe lehet a Jobbiknak.

    VálaszTörlés
  71. Mantis, gondolom engem szólítasz magneto nak. Tudod nincs ebben semmi rossz és különös, csak annyi, hogy mutatja alkalmatlanságodat egy normális kommunikációra és akkor a többiről még nem is beszéltünk. A jobbik többek között azért nem alkalmas arra amit mondasz illetve írsz, mert a szavazó táborának zömét ilyen csípőből tüzelő, korlátolt szintű egyedek teszik ki. A jobbikból soha sem lesz gyűjtő párt és ezen még Rotschild őméltósága sem fog tudni segíteni. Ezt ne vedd sértésnek, bár annak is veheted, ez tény:Á.

    VálaszTörlés
  72. Árpi, jelenleg nekem is az a véleményem az lmp-ről. Sztem az lmp és a fidesz között csupán annyi a különbség, hogy az előbbi az amerikai pénz elitek érdekeit képviseli Mon, a fidesz pedig az európai pénz elitek érdekeit. Ahipermaket építésimoratórium javaslattal szerzett magának olcsón egy jó pontot az lmp a nemzeti érzésű és nem fideszre szavazóknál. Politikai marketing.

    mm

    VálaszTörlés
  73. Árpi

    Ez csak a te véleményed, vörhenyes barátom...XDD. A Jobbik valamikor csak egy baráti társaság volt akik megvitatták nemzetünk bajait, akárcsak mi itt. Hittel és munkával tényezővé nőtték ki magukat az ország életében. Ugyan ez a hit , akarat és munka fogja tovább emelni őket. De ez már nem csak rajtuk múlik. A társadalomnak is hozzá kell tennie a magáét, azaz önszerveződni kell. Tedd végre túl magad az önérzetes hisztérián. Gondolj csak bele hogy meddig jutott volna a Jobbik ha úgy állna hozzá ahogy te. Sehol nem lenne ma. Alázat ember, alázat. Ez hiányzik belőled, jimbóból(mondjuk belőle gyakorlatilag minden hiányzik ami egy nemzetvezetőben meg kell legyen, és még bolond is mellé) és a többi nagy megmondóemberből, hiába vannak jó meglátások. És ez az ami meg van a Jobbikban. Ők képesek lehetnek összehozni a magyarságot. Nem mondom hogy nincs mit tanulniuk de már messzebbre jutottak mint bárki más az elmúlt 60 évben, és nem fognak itt megállni. Neked pedig csak az okoskodó szövegelés és a rinyálás marad ha így folytatod.

    VálaszTörlés
  74. Szerintem mire a Jobbik elérné a győzelemhez elegendő támogatottságot, addigra már nem is Jobbik lenne, hanem valami Más.

    Hiába szépek a törekvéseik, egyszerűen elképzelhetetlen még ma, hogy egy ilyen szabadulni vágyó gyarmatot csak úgy elengedjenek. Nem, ehhez drámaibb fordulat kell geopolitikai szinten. Ez várható holnap.
    De mi lesz holnap után? Talán fölösleges ezen aggódni...

    TT

    VálaszTörlés
  75. S ha már a főgonosz is depressziós, akkor mi lesz itt?!

    http://m.blog.hu/fl/flood/image/comics_1105/depi_lego_floodbloghu.jpg

    :))

    TT

    VálaszTörlés
  76. Mantis, a Jobbik olyan alázatos a narancs hatalommal szemben, hogy a következő választásokon valszeg még annyi szavazatot sem fog kapni, mint tavaly. Viszont egyáltalán nem lepődnék meg azon, ha a következő qrmány egy fidesz-jobbik koalíció lenne, amiben a jobbikos politikusok hasonló szerepet kaphatnak majd, mint a jelenlegi kádéenpés politikuss-ok.

    mm

    VálaszTörlés
  77. Egyébként ha az alázatosság a jobbikos politikusok célja, miért nem inkább egy kolostort építenek maguknak? Biztos vagyok benne, hogy Vityakirály szívesen vállalná a szalagátvágást.

    mm

    VálaszTörlés
  78. Látod Mantis, erről beszélt Árpád, hogy ilyen személyeskedő stílussal szóltok a másokhoz, és akkor csodálkoztok Moto-val, hogy ritkán ad itt nektek bárki igazat.

    TT, még ma délután kirakom a cikked, csak lassan futnom kell a buszomra!:)

    VálaszTörlés
  79. mm

    Mindíg visszakanyarodsz ide , fene tudja miért. SOHA nem lesz fidesz-jobbik koalíció. Nincs még egy olyan párt amelyik úgy meg lenne kötve mind ideológiailag mind elvárásokban a választói felé mint a Jobbik. Bármilyen koalíció azonnal megsemmisíteni a pártot. Éppen ezért szó sincs ilyesmiről, és nem tudom hogy a fidesz felé irányuló alázatot honnan a rossebből veszed amikor a parlamentben hazaárulózzák orbánt és a pártját. Az összes nemzetellenes törvényjavaslatra nemmel szavaztak ellenben a többi ellenzékkel. Gyanítom hogy igazából semmi féle érved nincs ezekre a vádakra, bizonyítékod meg főleg nincs, egyszerűen csak hangulataid vannak. Sajnos ez a jellemző ma magyarországon...

    VálaszTörlés
  80. Alázat a tájékozatlan magyarság irányában és türelem. Erről beszéltem, mm.

    Neked meg a cimbijeidnek meg siratófalat kellene építeni, árpi tán még örülne is...XDD

    VálaszTörlés
  81. Mantis, elhiszem hogy a Jobbik vezetői őszintén nemzetiek, de azzal is tisztában vagyok hogy Orbán 2014 után is meg akarja tartani a 2/3-os kormányzási többséget. Mivel a vak is látja, hogy a narancs egyre népszerűtlenebb lesz, csak három lehetősége van Orbánnak 2014-re: nem fog választásokat rendezni, óriási választási csalást elkövetni vagy koalíciót kötni a Jobbikkal ami valszeg elég lesz a kormányzati 2/3-ra. Szerinted melyik az egyszerűbb Orbán számára? Szerintem az, hogy bedarálja a Jobbik vezetőségét. Persze, azután sokan kiszállnának a Jobbikból, de egy kdnp módon bedarált pártnak már nincs szüksége szavazókra és a vezetői úgy élnek mint marci a hevesen.

    mm

    VálaszTörlés
  82. mm

    Visszakérdezek
    Téged betudna darálni a fidesz?
    Egy rövidke választ kérnék!

    VálaszTörlés
  83. Moto, én már nem vagyok fiatal, nem kell gyerekeket eltartanom és lehetőleg az egyetemig eljuttatni, nem kell hitelt törlesztenem egy "politikai vezetőhöz" méltó lakásra és autóra, stb és mindezt a politikából mert, ugye, manapság "normális" munkából Magyarországon sokkal nehezebb mindez, főleg hogy a legtöbb politikai vezető nem igen rendelkezik könnyen hasznosítható szakképzéssel a munkapiacon (általában "jogászok", pedagógusok, bölcsészek, politológusok, szociológusok, stb).

    mm

    VálaszTörlés
  84. Nem mellédumát kértem. De mindegy is, nem kell válaszolnod.

    VálaszTörlés
  85. Mantis, Orbán már bejelentette hogy számít egy folyamatos népszerűség csökkenésre, vagyis 2014-ig még valahogy manipulálni fogja a közvéleményt (pl hamis népszerűség felmérésekkel) de egyre jobban át fogunk menni egy "szoft diktatúrába". Mit gondolsz miért hozták létre a terrorelhárító központot? Ezzel azt akarom mondani, hogy a narancs hatalom legalább egy 20 éves kormányzásra készül (ezt sem titkolja Orbán) és ahogy egyre világosabb lesz mindenki számára hogy a narancs egy báránybőrbe bújt farkas, már nem igen fog számítani a közvélemény a hatalom számára a következő választások után.

    mm

    VálaszTörlés
  86. A szokásos világvége hablaty, mm. Nem mindenki adta még fel.

    VálaszTörlés
  87. Egyszer régen már megpróbálta OV beépíteni a fiatal jobbikos vezetőket. Nem jött össze Neki, pedig akkor nagyon szegények voltak!
    Majd kiderül, ne prejudikáljunk!
    Európában, ahogy a világban is bőszen ássák az árkokat a hálózatok. Mindegy milyen ellentét (etnikai, gazdag - szegény, gazdag ország - szegény ország, bűnözők és a társadalom, kollaboráns elit és a társadalom stb.), csak éleződjön.
    Felkelésekre, ellenállásokra, lázadásokra számítanak és diktatúrákat akarnak bevezetni, amiből majd kimenti a társadalmakat a VK.
    No meg persze küszöbön a III. VH.
    OV nem lesz 20 évig uralmon, már csak azért sem, mert majd az Ő feje lesz az ajándék a VK részéről, persze a Jobbikkal együtt.
    A Fityesz liberális vezérkara lehet esetleg 20 évig uralmon.
    OV-ban 2002 óta nem bíznak!

    VálaszTörlés
  88. mm. szerinted van-e alapja ezeknek a találgatásoknak, ami Ahmadinezsád körül forog, a képeket figyelve, de az is lehet, hogy manipulált képek ezek....Á.
    http://postaimre.euroweb4you.eu/news.php?readmore=2764&c_start=10#comments

    VálaszTörlés
  89. Misi, az Isten szerelmére, ilyet le mertél írni???
    Jehova bocsássa meg bűneidet, na majd mindjárt a sáskalábú kard lecsap rád, nem lennék a helyedbe...Á.

    VálaszTörlés
  90. "persze a Jobbikkal együtt."erre gondoltam Misi , de úgy be csináltam, hogy lemaradt...

    VálaszTörlés
  91. Magneto

    Azért mert valaki beírt egy neked teccő VÉLEMÉNYT attól még nem bátoroggyál már fel rögtön...:DDD
    Amúgy is minden rajtad áll vagy bukik, eladod a kínaiaknak a mágnest oszt cserébe megmentik az országot..XDDDD Addig is imádkozz bőszen jehovához...:DDDDD jéhhehh

    VálaszTörlés
  92. Figyelj Mantisz, valakinek muszáj lesz, mert ezt kaptam a Jobbiktól
    ................................................
    "Ahogyan azt sejtettem nekünk nem lesz pénzünk a találmányodat megvenni."
    ................................................
    De becsületükre legyen mondva, legalább megkerestek.Nem én őket, hanem ők engem.Á.

    VálaszTörlés
  93. Végülis írhatták volna, hogy
    "Haggyámá minket a picsába békén a faszságaiddal!"
    De mint láthatjuk, a jobbikosok úriemberek :)

    VálaszTörlés
  94. @Árpi!

    TEK listás vagyok mán régen.
    Bérelt helyem lesz!
    Hehehe...

    VálaszTörlés
  95. Mr.Moto, igen írhatták volna, ha én keresem meg őket. De mint olvashatod, bár olvasni és értelmezni két külön dolog, az Istenek ereszkedtek le hozzám, de ahelyett hogy ide írogatnál, vasald ki az ingedet, hogy emberhez méltóan, ami nem lesz könnyű, jelenj meg a bíróságon.

    VálaszTörlés
  96. Hát 3 milliárd dolcsi az nem apró pénz árpi...:)
    Akármilyen csuda dolgokat is tud, egy ellenzéki pártnak ez most nem igen válna hasznára és hát nincs is annyi kess, tudod? :)

    VálaszTörlés
  97. Á!
    Jah értem. Csak úgy írtak neked a jobbiktól, hogy ha esetleg felkínálnád nekik a kütyüd, bocs, de most nem kell. Hát ja... így szokott ez lenni.

    Te meg árpika a csáknorisz szakállad fésülgesd, nehogy rumcájszos legyen.

    Amúgy meg, ha olyan komoly találmány lenne, már rég megvették volna. rólad is lefognak majd nevezni valami reflektort, úgy vakítasz.

    VálaszTörlés
  98. Mr. Moto nem illik ide kitenni egy személyes levelezést, bár tudom ez nálad nem kunszt, ellenben kitenném.
    Tudod miért hihetetlen ez számodra, mert még semmit nem alkottál, ezért meg sem keresnek, ellenben bepofátlankodsz és nyalva felajánlod szolgálataidat alamizsnáért, a szolgálataid mibenlétét meg láttuk. Már mondtam, fajtajelleges.Á.

    VálaszTörlés
  99. Á!
    Te már csak tudod.
    Bár a te szakállad is elég fajtajelleges, már csak pödört pajesz kéne.
    Amúgy az mitől több a semminél, ha alkottál egy hasztalan, eladhatatlan szart?
    Feltaláltad a semmit és a kutyának sem kell. Ez tényleg alkotás.

    VálaszTörlés
  100. Mr. Moto ezt te írod? Nagyon gyenge, tőled igazi mocskot vár az ember, linkelj be valami elferdült jellemre való képet is, az alteregód normálisabb mint Te?Már kellő utánpótlással sem rendelkeztek?
    A szakállamat lesz lehetőséged közelebbről is megvizsgálni, tudod én a bíró jobbján te pedig a bal oldalán leszel, csak azért írom, hogy ne égesd magad.
    Ami a hasztalanságát illeti az majd kiderül, időre van szükség. Lehet hogy neked van igazad, bár erősen kétlem akkor a Moszkvai Monsnergo vállalat nem érdeklődne, ugyanúgy mint a világ második legnagyobb kohászatának vezetősége Dél Koreából a Posco , de mindez természetesen nem garancia a sikerre. Á.

    VálaszTörlés
  101. Nah most elintézem a sorsod! Máris telefonálok Moszkvába, hogy ne tárgyaljanak veled, mert fel se találtál semmit és ne pazarolják rád az idejüket! Véged van! Most kihullik a szakállad és kopasz csirke leszel a tárgyaláson!

    Találj fel addig valami szőr növesztőt! :)

    VálaszTörlés
  102. Moto-Mantis, engedelmetekkel mára kimerítettétek a "hasztalan" időtöltésemet, így sajnálattal tudatom veletek, hogy ma már több figyelmet részemről nem kaptok. Azért örüljetek hogy egy kis ideig ember számba vétettetek.Á.

    VálaszTörlés
  103. Köszönjük feltaláló úr! Ezt megtsizteltetésnek vesszük!

    Amúgy még 1 feltalálóról sem hallottam volna hogy nagy dobra veri épp kikkel tárgyal. Általában ezek "fű alatt" zajlanak. Szóval, te igen furcsa egy feltaláló vagy.

    VálaszTörlés
  104. Kösz árpi. Már ezért a kevés figyelemért is hálásak vagyunk...:D
    Egyszer elmondhatnád hogy mire használható a mágnesed. Aztán ha megnyerném a lottót , a másfél milliárdot, talán kibérelném belőle egy napra a 3 milliárd dolcsis hipermágnest...:DD

    VálaszTörlés