2011. május 2., hétfő

Oszama-konspiráció



Meghalt Oszama Bin Laden! Jelentette be nagy hévvel Barack Obama amerikai elnök. Természetesen Amerika több pontján megindult az örömünnep. Boldogok a lelki szegények ugyebár.

Úgy látszik az elbutított amerikai emberek többsége 10 év alatt nem jött rá arra, hogy ebben a történetben bizony Bin Laden csupán eszköz egy olyan hatalom kezében, ami jóval az amerikai elnök fölött áll. Pedigmegannyi logikus cáfolat született ez idő alatt az egész 9/11 merénylettel kapcsolatban....

No de nézzük az egész halálesetet körbevevő történéseket! Nem olyan régen szivárogtatott ki egy olyan anyagot a Wikileaks, ami többek között azt is tartalmazta, hogy Európában atombombát rejtettek el az Al-Kaida tagjai, és hajlandóak élesíteni a töltetet, ha vezérüket megölik(link).

Mit ad Isten, a hír után nagyjából egy héttel meg is történik a rajtaütés, és kiiktatják a Nyugat és Amerika rettegett ellenségét, és Németországban is lefülelnek pár Al-Kaida tagot(link). Valakik ismét mesterien megkomponálták a történések menetét, bár akár a véletlen műve is lehet!:)

A hír hallatán egyből erősödni kezdtek a tőzsdemutatók, a kőolaj, az arany és az ezüst ára viszont csökkent. Valószínűleg ebből is többen profitálni fognak.

Külügyminiszterünk, Martonyi "Bilderberg" János persze egyből bejelenti, hogy a harc nem ért véget a terrorizmussal szemben(link). Ezzel kapcsolatban két kérdés is felmerül bennem - amikre sajnos sejtem a választ -: Ezek után hajlandó-e kivonulni az USA Afganisztán területéről, amit anno pont Bin Laden miatt annektáltak? Martonyi miniszter úrnak mi a véleménye Izrael állam nem éppen pacifista bánásmódjáról a palesztinokkal szemben? Az nem terrorizmus?

Végezetül, hogy kicsit vészmadár legyek, álljon itt egy Nostradamus vers, amit sokan Obamával azonosítanak, szerintem ezen történésektől sem állhat messze.

'Mabus' then will soon die, there will come
Of people and beasts a horrible rout:
Then suddenly one will see vengeance,
Hundred, hand, thirst, hunger when the comet will run.

moonlight

64 megjegyzés:

  1. Délután hallottam a rádióban nyilatkozni valamelyik magyar "antiterroristát", hogy a veszély megnövekedett, és ha mégsem lesznek terror cselekmények kis hazánkban, az pusztán annak lesz köszönhető, hogy a terrorelhárítás jól végzi a dolgát... Besz@rás...
    Ki a fene akarna minket "megmerényelni" és miért?

    Vajon meddig lehet még hazudozással milliárdokat kihúzni a közös kasszából rémhírterjesztésre alapozva? Talán inkább erkölcsileg és technikai/anyagi oldalról is rendbe kellene tenni a magyar honvédséget és a rendőrséget, nem pedig a nem létező "terroristákat" üldözni. Persze az is lehet, hogy egy nemzeti elkötelezettségű, a napi politikától független, józan törvények szerint működő haderő és egy hasonló indíttatású nemzetbiztonsági szervezet nem tetszene az unijónak...

    VálaszTörlés
  2. Azt akarja elhitetni az amerikai kormány, hogy miután sikeresen kinyiffantották a fickót, gyorsan a tengerbe dobták a testet, nehogy a sírhelye "zarándokhellyé" váljon. Így hát már csak az "akció során begyüjtött DNS minták" bizonyítják a rambós mesét. Csak hogy ezek semmit sem bizonyítanak, mivel binLaden évekig CIA ügynökként működött, akinek tehát már régóta van róla DNS mintája. Valóban binLaden már évek óta halott, ahogy ezt el is mondta Benazir Bhutto, akit ezt követően meggyilkolták.

    Feltételezhetően, a következő hetekben valahol az USA-ban vagy Európában lesz egy piszkos "megtorló terrorista merénylet", amit nyomban kapcsolatba fognak hozni Iránnal és akkor órákon belül egy közös nagy-méretű US-izraeli légi támadás fog indulni Irán ellen. Az izraeli gépek már gyakorolják ezt a hadműveletet Irakban, ahogy ezt ma bejelentette az iráni hírközlés. Ez a támadás pedig akár a harmadik világháború indítója is lehet, de mindenképpen súlyos következményekkel fog járni, hiszen az Irán-elleni műveletek elsősorban Kína energia ellátását célozzák.

    esti látogató

    VálaszTörlés
  3. http://www.youtube.com/watch?v=UnychOXj9Tg

    Mózi én is több helyen olvastam, hogy állítólag már régen likvidálták Bin Ladent. Ez a kép is eléggé véleményes ->
    http://truthnuke.com/wp-content/uploads/2009/06/osama-bin-laden.jpg

    A Nostradamus-verset is pont ezért másoltam be a végére, mivel szerintem is hasonló következményekkel kell számolnunk.

    VálaszTörlés
  4. Én úgy tudom, bin-laden nem is létezett soha. Tán egy francia színészt kértek fel néhány fotó erejéig s azóta megy ez a vakítás. Létezhetett valaha egy ilyesmi kaliberű tag a szíjájé megbízásával, de ahogy Mózi mondja már régen kiemelhették. A tengerbedobás esete meg már tényleg átlátszóbb a síküvegnél.
    "Normális" esetben egy ilyen tagot ki kellene állítani mindenki okulására, meg hagyni hogy a sajtó végezze a dolgát a fényképezőgépeivel, de erre mit csinálnak? Egy évek óta hamisítvényként ismert sorozatot és körsvenket mutogatnak.
    Szánalmas, idióták, szerencsétlenek.
    A Lényeglátással rendelkezőket már nem tudják ennyire olcsó hírekkel becsapni.
    Ennyi a komment.
    :)

    TT

    VálaszTörlés
  5. Okkal lehet attól tartani, hogy vmi nagy szabású disznóság bevezető része ez az egész kutyakomédia. Erre mutat az információ is, miszerint az izraeli gépek együtt az amerikaiakkal Irakban gyakorolják Irán légitámadását ezekben a napokban. Már csak az új "toronymerénylet" hiányzik, hogy beinduljon az akció és ezt a merényletet már előre "indokolja" binLaden "likvidálása".

    Vannak egyéb más jelek is, amik arra utalnak, hogy a NATO újjabb háborúkra készül, most már Közép-Ázsia térségében... egyre közelebb Oroszországhoz és Kínához. Ehhez viszont pár százezer új ágyutöltelékre van szüksége a NATO-nak. Mivel az USA-ban és Nyugat-Európában már nehezen találni olyan idiótákat, akik hajlandók zsoldoskatonaként szétlövetni magukat az "újvilágrend"-ért, már csak Közép-Európában toborozhat tömegeket a NATO, pontosabban az itt élő alulinformált, munkanélküli és könnyen manipulálható cigányság soraiban. Valszeg lényegében Magyarországon lennének ezek kiképezve, mert itt a legbiztonságosabb. Talán ezért is lett létrehozva a "terrorelhárító központ", hiszen amennyiben itt képezné ki a NATO az új ágyútöltelék tömegeit, Magyarország "terrorista" célponttá válna.

    esti látogató

    VálaszTörlés
  6. http://kuruc.info/r/4/78459/

    Megy is a beetetés a témával kapcsolatban.

    Nem hiszem, hogy kormosék csatarendbe állnának tömegesen másik ország ellen, nekem ez meglepetés lenne.

    VálaszTörlés
  7. Osama bin Laden valójában Posta Imre, rájöttem.

    VálaszTörlés
  8. Nem kellene nekik nagy csatarendbe állni, moonlight. Ezeket a háborúkat a légierők és a különleges egységek végzik, ezután kell csak a vaskalapos massza, hogy elfoglalja a számos erődöt amivel behálózzák a megszállott országokat és persze onnan járőrözzön jobbra-balra. Erre a célra elvileg megfelel a cigánykatona is, mert eleinte nem mondják el neki hogy az utak, ahol majd járőröznie kell, csak úgy maguktól szoktak felrobbanni.

    éjjeli látogató

    VálaszTörlés
  9. http://kuruc.info/r/6/78487/

    Első ránézésre ezen a képen egy rakás amerikai idióta van. Na jó másodikra is.

    Mind emellett a hír lehet egyfajta reprezentatív felmérés is, hogy mennyien hiszik még az Osama bin Laden mesét, másfelől nem csodálkoznák ha az állítólagos Al kaida, alias CIA az elkövetkező hónapokban nagy eséllyel Európában újabb "terrorcselekményt" követne el.

    Japánnak vége. Még egy atomerőműben léptek fel rendellensségek, amit ma le is állítottak, de elég nekik fukusima is.

    Most európa lesz soron. Muszáj már valamit lépni, mert sem az USA dollár, sem az Euro nem húzza már sokáig. Nyár elején lejár a FED monetáris lazítása, (pénznyomtatása) még nem tudni mi lesz utána.

    Hatalmas államadósság lufit fújt fel a nyugati világ, ami sokkal nagyobbat fog szólni, mint a 2008-as jelzálog és ingatlanhitel lufi.

    Ebből jól kijönni már nem lehet. Vagy háború, vagy egy azzal felérő gazdasági válság.
    Melyik jobb?

    Kraft

    VálaszTörlés
  10. Kraft, az Obama Deception, vagy valamelyik másik konteó-film végén mondja azt az egyik interjú alany, hogy szerinte csakis az amerikai nép győzheti le az NWO-s terveket. Nos, ilyenkor(de amúgy is) erősen megkérdőjelezhető ez a kijelentés:)

    VálaszTörlés
  11. Egy jó (angol nyelvű) írás Oszamával kapcsolatban, miszerint 2001. december 13-án meghalt, mégis 200 millió dollárt költöttek csak a halott "keresésére":
    http://windowintopalestine.blogspot.com/2010/11/years-of-deceit-us-openly-accepts-bin.html

    Kata

    VálaszTörlés
  12. Hegedűs Lorántné jól érzi azt a nagy szeretetrezgést, amitől lassan de biztosan szétesik a magyar szekér. Nem tetszik örülni? Lehet menni pincérkedni Ausztriába, bébiszitterezni Németországba, paradicsomot szedni Spanyolországba (hátfájósak tartózkodjanak) a csinosabb hölgyek pedig akár mehetnek farkokat csóválni Amsterdam piroslámpás negyedébe is. Good morning Hungary!

    reggeli látogató

    VálaszTörlés
  13. Állítólag "Al Qaida" már előre tudta, hogy a nagyfőnökét ki fogják nyírni napokon belül, hiszen állítólag már előre megigérte, hogy "valahol ájropában" egy atombomba fel fog robbanni, ha meghal a nagy vezír. Dekódolva, ez olyasmit jelenthet, hogy a jelen pillanatban valahol Ájropában az "újvilágrend" urai megbízásából egy atombomba már ketyeg, hogy aztán a "merényletet" Szíriára és Iránra lehessen kenni, hogy aztán... Ha ez így van, vajon hol ketyeghet most a kis bestia? Van egy (és csak egy) olyan ájrópai ország, amely:

    - jelenlegi kormánya nem hajlandó behódolni az "újvilágrendnek" és kizsákmányolni saját polgárait azért, hogy a már kizsákmányolt kelet- és dél-ájrópai országok (értsd az őket zsaroló bankok) "segítségére" száguldozzon...
    - már 60 éve soha-véget-nem-érő kártérítéseket fizet a "holokószt" bűnhődés nevében...
    - nem akar részt venni Líbia nátós lebombázásában és nem akar részt venni a Líbia-elleni nátós háborúban...
    - vezető politikusának helikoptere majdnem lezuhat néhány nappal ezelőtt...

    Remélem, hogy nem így lesz, hogy nem fog kitörni a pokol, mert talán még az "újvilágrend" urai is képesek észhez térni amikor már arról van szó, hogy megnyomják azt kis piros gombot amely oly sok ember pusztulását jelentené és talán a harmadik világháborút is beindítaná.

    délutáni látogató

    VálaszTörlés
  14. Mózi, logikusnak tűnik Németo.-i terrortámadás, hiszen az általad felsorolt "bűnökön" túl a vezetője még azzal a Putyinnal is parolázik, sőt boltol aki globálnyomás ellenére börtönben tartja nem orosz szívű gazdasági bűnözőit. Ráadásul, luxusbörtönök építése helyett oroszokkal bérrabtartási szerződése van, mert az olcsóbb. Továbbá ne feledjük I. és II. VH németekre mért bűnbak szerepét.
    Kata

    VálaszTörlés
  15. Ha netán mindez elmaradna , majd a cern-ben keletkező fekete lyuk szippantja be európát meg mindent. Ha az is elmarad akkor a NWO és az annunakik szövetsége fog támadni. Valami jön...:):D

    VálaszTörlés
  16. Mindig figyelni kell arra, amit a legjobban nyomnak a mainstreamban.(Ami persze szinte mindig kamu, csak célja van.)
    Nyilvánvaló, hogy ezzel az álhalálhírrel ismét valamit előkészítettek, Mózi nagyon jól komnbinál, a legvalószínűbb hogy az ál qciaida visszavág, mert már ezt csepegtetik, és akkor megint lehet harcolni "valahol" a demokráciáért, meg a terrorpisták ellen, és érdekes, erre valahogy mindig a cionizmus ellenes/olajban gazdag országokban van szükség.
    Sz.

    VálaszTörlés
  17. Valamit bőszen készítenek elő az biztos!
    Amit szerintem aposztrofálni lehet, hogy ez egy terror támadás lesz. A végrehajtás eszközeként valamilyen atomfegyver képzelhető el. A támadókat arab terroristákként fogják valószínűsíteni. A két lehetséges helyszín Amerika vagy Európa, de lehet, hogy mindkettő.
    Személy szerint az a meglátásom, hogy a pontos helyszín meglehet egy atomerőmű lesz, és csak ezután eszkalálják majd a helyzetet tovább az arab térségre.

    VálaszTörlés
  18. http://barikad.hu/az_afganisztáni_tálibok_tavaszi_offenz%C3%ADvát_hirdettek-20110430

    Afganisztánban már készülődik a műsor.

    VálaszTörlés
  19. Abraham Salzman, egy hollywoodi filmproducer már szimatolja a dolcsimilliókat és felvette a kapcsolatot az US hadsereggel, hogy plííz közöljék vele a gonosz szakállas főterrorista likvidálásának részleteit, hogy aztán egy újjabb oszkárdíjjas múvi születhessen a civilizált világ legnagyobb örömére. Salzman kissé meglepődött a Pentagon válaszán: nem számítanak a részletek, legyen kreatív, ne sajnálja a pénzt a különleges effektusokra, fröcsögjön a szintétikus vér, a hősies kommandósok legyenek szimpik, a gonosz terroristák legyenek gyávák és undorítóak mint mindig és minden tökéletesen oké lesz. That`s America!

    délutáni látogató

    VálaszTörlés
  20. Berlinben fognak robbantani 2011.06.29-én a futball stadionban. A dátum már fix. Szóval nem kell aggódni elég messze van innen.

    Utána Irán és Kína ellen háború indul. Innen már ismerős a történet az angolszász misszióból.

    VálaszTörlés
  21. Úgy tűnik az internetes társadalom ((belegondoltatok már egyébként, hogy mindannyiunknak van egy nem elhanyagolható párhuzamos élete a neten?)) ismételten bebizonyította éberségét, és hihetetlenül gyors reakcióidejét. Akárcsak a disznóhapcinál, most a Gyöngyöspatai, majd a binladenes szemfényvesztés esetében pillanatok alatt megjelentek a hálón a kérdőjelek.
    Engem ez komoly bizakodással tölt el. A nemzetek feletti sakkmesterek egy eddig soha nem tapasztalt ellenféllel kénytelenek szembenézni: a lényeglátó szellemmel.
    Ez piszkosul borsot törhet az orruk alá. :)
    Posta szokta mondani baljósan, hogy ez már eldőlt, csak még nincs bejelentve... egyetértek, de én megfordítom az előjeleket: nem kétséges, hogy az Élet fog ismét győzedelmeskedni.
    Ámen.

    TT

    VálaszTörlés
  22. Vegyük észre, hogy a "hiszem ha látom" mára megfordult, a következő a helyzet: "majd látom, ha hiszem".
    Kéretik ezt alaposan végiggondolni.

    TT

    VálaszTörlés
  23. Hát nemtom, de véleményem szerint itt nem tudják eljátszani azt amit amerikában. Szerintem európa egy jelentős része tisztában van azzal hogy kik az igazi terroristák. De azért most hogy így olvasgatom a híreket nem teljesen baromság az elképzelés.
    Egyébként miért támadnának németországban amikor az amcsik nyírták bin ládent?

    VálaszTörlés
  24. Néha a művészek képesek látni a jövőben. Most Leonard Cohen dalszövege motoszkál a fejemben:

    "I'm guided by a signal in the heavens
    I'm guided by this birthmark on my skin
    I'm guided by the beauty of our weapons
    First we take Manhattan, then we take Berlin"

    "Először bevettük Manhattant, aztán bevettük Berlint"... Manhattan, az ikertornyok... Berlin...? Sokan elmondták már, hogy binLaden merénylete a manhattani tornyok ellen valóban a Moszad merénylete volt... Leonard Cohen, mit jelentsen ez: "Először bevettük Manhattant, aztán bevettük Berlint"? Tényleg láttad a jövőt... vagy tán te is része vagy annak a vöröshajú "vérvonalnak", amely már oly régóta a világuralomra törekszik és ezért ismered a tervet? http://www.youtube.com/watch?v=FlpOvaKawvc

    esti látogató

    VálaszTörlés
  25. Mantis
    Bin Ladent nem nyírta ki senki. Ki is az a Bin Laden? :)

    VálaszTörlés
  26. http://tdyweb2.wbteam.com/DrabikOsszeeskuvesElmeletek.htm

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  27. Bizony így van ez esti látogató, jól látod!

    VálaszTörlés
  28. Jó hogy említed a művészeket esti, pont ma agyaltam én is azon, amit Hamvas már az ötvenes években előrejelzett; mégpedig azt, hogy az új felvilágosodás korában a művészvilág lesz képes a társadalmi változásokat beindítani.
    Hasonló történt Madách és Arany korában, amikor az írók és költők jelentős változásokat tudtak elérni a közgondolkodásban, csak akkoriban a hazafias eszméket terjesztették a művészek. Ma kicsit más a helyzet - bár ma is van sok jó hazafias művész (pl. Fankadelit mindenképp annak tartom).
    A művészek nagyon finoman (a háttérhatalom számára szinte észrevétlenül) képesek informálni az ihletekből született gondolataikkal - végső soron persze minden gondolatunk egy forrásból ered. Mondjuk egy elég jelentős képességet igényel a hamis ideológiák kiszűrése a valódi segítő jellegű közlésekből.
    Bocs, ha nem voltam érthető... :)

    TT

    VálaszTörlés
  29. Buko, pont a hétvégén néztem meg ezt a Drábik előadást. Szegényt beültették az ajtóba, onnan osztotta az észt. :)
    Sok újdonságot nem mondott, és továbbra vegyes érzéseket táplál az öreg (már akiben).
    Bár azért érdemes megnézni, jól végigvezeti a cion bölcseit.

    Te mit szólsz az Obama... izé Oszama esethez?
    :)

    TT

    VálaszTörlés
  30. TT
    Az volt a legjobb az előadásban, mikor bejön a csaj aztán kezébe marad a kilincs, és értetlenül áll, majd gyorsan visszarakja :))

    Aki Drábikot nyomon követte idáig, valóban nem sok újdonságot fog hallani.
    Ellenben ha ezt a VV, vagy a barátok közt helyett adnák, na annak már lenne értelme.

    VálaszTörlés
  31. Névtelen

    Tuggya gecciijj hogy kijjaza oszama nem az a lényeg sem az hogy kinyírták e. Hanem itt már mindenki azt spekulálja hogy németországot támadják meg a bosszúszomjas tálibok vagyis rócsildék, de mivel indokolnának egy ilyen támadást?
    A "terroristák" legfeljebb amerikán állhatnának bosszút nem? Ők nyírták ki oszamát. Ők vannak a közelkeleten jelentősebb haderővel.
    Ráadásul németország már szinte muszlim.
    Nem. Szerintem megint cseppet becsavarodott pár hangadó.

    VálaszTörlés
  32. Mantis

    Ugye mikor 2001.09.11-én felkeltél a pihe puha ágyikódból, még álmodban sem gondoltál volna arra, hogy délután milyen híreket fogsz hallani, így van? Gondoltál volna arra, hogy a 2 toronyba repcsiket küldenek?

    No ha ezt neked azon a bizonyos reggelen valaki elmeséli, főleg mielőtt a kávédat megittad volna :) akkor hová küldted volna?

    Igen oda, mivel az OPNI bezárt.

    Ma már tudjuk, hogy megtörtént az, ami akkor elképzelhetetlen volt.

    Mantis ma már semmi sem elképzelhetetlen, sőt még annak az ellenkezője sem.

    Ja ez a sok névtelen mind Kraft bácsi volt :)

    Jó éjt.

    VálaszTörlés
  33. Kraft

    Amerikában mindíg is voltak bombás merényletek. De mint idegen megszálló országban ez valahol érthető is volt. Persze senki nem gondolt 911 méretű balhéra de pont az előbbiek miatt sikerült megetetni az amcsikkal a terror elleni háború dumát, meg mert az amerikaiak nagy része azt sem tudja hány kontinens van a földön. Európában ilyesmi nem működne szerintem. Az irán elleni háború már más tészta, azt nagyon lógatják a levegőben és az már önmagában előidézhetne egy világháborút. Szóval szarság van anélkül is hogy flesselgetnél plusszba új baromságokat.

    Ui.: Írd mán oda a neved a hszek végére mert így nem tud beazonosítani a tartótisztem..:D:D
    Ja meg ne nyálaskodj.

    VálaszTörlés
  34. Mantis lásd a lényeget: egy esetleges németországi merénylettel sikerülne az egész európai nato haderőt mozgosítani a kívánt célpont ellen. A célpont meg lehet bármi, amit a hírlap leközöl, azt a polgári-társadalmak megeszik. Legalábbis ez lehet egy A terv.
    De mint már említettem, a nagy tervezgetések balsikerei mostanában igen megnehezítik a nemzetközi sakkmesterek dolgait.

    TT

    VálaszTörlés
  35. EU-tagországok közül Németországnak van a legnagyobb hadereje (497 000) és mozgósítható lakossága (15 500 000) - ez 2000-es adat.
    http://hu.wikipedia.org/wiki/Orsz%C3%A1gok_haderej%C3%A9nek_l%C3%A9tsz%C3%A1ma_a_21._sz%C3%A1zadban

    Egy a németek elleni terror támadásnál kérdés, hogy a nép felfogja-e, hogy provokáció áldozata és a provokatőrön torolja meg, vagy akit bűnbaknak nevez meg a hatalom. Németeknél a muszlim közösség is jelentős.
    Kata

    VálaszTörlés
  36. Nos,

    szerintem bármelyik EU-s országban bekövetkezhet, ahol nagy a muszlimok aránya: Németország, Franciaország, valamint Anglia esélyes ezek alapján. Ettől függetlenül egy amerikai vagy izraeli, esetleg orosz célpont is ugyanúgy benne van a pakliban.

    Mantis, hogy megértsd: 911 belső akció volt, ezt még Amerikában is sokan pedzegetik. És a következő terrortámadás sem valamelyik tálibnak fog kipattani az agyából valamelyik barlang mélyén. Ugyanúgy egy szűk elit érdeke és terve lesz, nem pedig az iszlám fanatikusoké.

    VálaszTörlés
  37. Bonyhádon felvásárolták az iskolát avagy készülnek már aktívan a telepesek a betelepülésre: http://kuruc.info/r/2/78518/

    Vajon miért érdekli őket Bonyhád? Hát ezért: http://www.vtve.hu/indexm.html Bonyhád (Tolna megye), Magyarország (még meddig) egyik leg értékesebb mezőgazdasági terület közepén áll már az ókori idők óta. "Ezek" felvásárolták tehát az iskolát, ami azt jelzi, hogy semmiképpen sem szándékoznak "integrálódni", magyarrá válni, sőt... ezt már lejátszották a megszállt palesztin területeken ahol az őslakosságot még embernek sem tekintették, hiszen nincs is lelkük a telepesek "szent könyvei" szerint.

    Először a tatár, aztán a török és az osztrák, végül a szovjet hordák, most pedig... Istenem, mi vár még a magyarra...

    reggeli látogató

    VálaszTörlés
  38. Reggeli látogató, egy dolog biztos: azok a magyar területek ahol le fognak telepedni már csak a papíron lesznek magyar. Onnan nagyon gyorsan minden magyar el is fog menekülni, ha tud. Persze ezek a telepesek is rendelkezni fognak magyar állampolgársággal, hála az új narancs törvénynek, de ez csak arra lesz jó nekik, hogy betelepüljenek és kapjanak mindenféle állami/önkormányzati/uniós segélyt/juttatást/támogatást "magyar" állampolgárságuk révén. Mindezt csak az nem látja, aki nem akarja. Sajnos ezt a folyamatot már nem is lehet leállítani, ez a vonat (is) már elment. Közben, Vona Gábor könyvet ír a Jobbik történetéről (neki ez már csak történet?), a másik jobbikos bohóc pedig azzal szórikázik, hogy japán kardot csempész be a parlamentbe (megáll az ész és körülnéz).

    netuddki

    VálaszTörlés
  39. Reggeli, bizony ismerik a betelepülni vágyók hova érdemes menni. De ez hogyan lehetséges?
    A megértés kedvéért álljon itt egy példa a "magyar" szellemi elit ismételt HAZA-ÁRU-lására (haza=hon, áru=eladni való portéka):

    A Magyar Tudományos Akadémia Közgazdaságtudományi Intézete egyetlen honlapon, a www.eroforrasterkep.hu-n tette elérhetővé a magyar települések 32 millió egyedi adatát.
    (angolul is!!!)

    Hm...

    TT

    VálaszTörlés
  40. A www.eroforrasterkep.hu oldal minden magyar településről közel ötszáz, 1990-2008 közötti adatot tartalmaz, magyarul és angolul. A hatféle bontásban kereshető adatbázis Magyarország régióinak, megyéinek, kistérségeinek és településeinek gazdasági és társadalmi fejlődéséről, illetve fejlettségéről ad képet.

    Ez már több mint elgondolkodtató, nemdebár?
    A Jobbiknak ez azért már megérne egy feljelentést, hazaárulás címén, nem? Semmi nem történne, mindössze sok ember értesülne a dologról, ami első lépésnek nem is kicsi.

    TT

    VálaszTörlés
  41. Erről nem is tudtam, TT. Lehet, hogy most készül ennek az adatbázisnak a héber változata (vagy tán már van is)? Ha mindezt túléli a magyar nemzet, egyszer minden disznóság ki fog derülni és minden hazaáruló a magyar történelem szégyenylistájára fog kerülni, unokáik pedig még a családnevüket is meg fogják változtatni nehogy megdobálják őket a gyerekek az utcán.

    reggeli látogató

    VálaszTörlés
  42. Fölösleges héberül méz, a magyar és az angol bőven elegendő ezeknek.
    Azt a napot nagyon sokan várjuk már, amikor minden disznóság kiderül. Szerintem nem kell sokat várni már, így is kiderül sok minden, reped a tákolmány.
    Az alacsonyabban dolgozó fideszesekre lennék kíváncsi, mit szólnak a fejleményekhez: nincs alkotmányos erőforrás-védelmünk, felszámolják a polgárőrséget, stb. Állítólag már a kultúráért felelős államtitkáron is morgolódnak a kisfideszesek, és nem értik a helyzetet miért lehet még egy Alfoldi a nemzeti élén. Nem értik, hogy ha egy zsidó irányítja a kultúrát, akkor a fajtársait nem fogja cseszegetni...
    Kíváncsian várom a napot amikor a fideszen belül beindul a palotaforradalom (a még csipás, de felébredtek révén).

    TT

    VálaszTörlés
  43. A jelen sem biztató: első hírben a kótyavetyét könnyítik a narancsék, második hírben pedig már tény, hogy kb. 500 magyar település cigánykézen, pontosabban akik mögöttük megbújnak (újmagyarok) azoknak a kezén.

    "Közbeszerzés nélkül lehet majd eladni az iskolákat

    Ha négy fideszes, illetve KDNP-s képviselő frissen benyújtott javaslata átmegy a parlamenten, akkor kiveszik a közbeszerzési törvény alól az iskolaátadásokat, s könnyebb lesz értékesíteni az intézményeket – írja a Világgazdaság."

    Más:

    "Magyarország településeinek száma 3.152. Ebben a községek, nagyközségek, városok egyaránt szerepelnek. Ezek közül száznál több már csak cigány lakossággal rendelkezik, és háromszáznál több településnek már cigány a többségi lakosa. (Kisalföld, 2011. április 30) Ezeken a településeken nincs cigány probléma, mert az etnikai terror ezt nem teszi lehetővé, mivel minden panaszkodó az életével játszik."
    http://jovonk.info/2011/05/01/polip-karja
    Kata

    VálaszTörlés
  44. http://jovonk.info/2011/05/04/atombombat-robbantana-europaban-vergodo-cionizmus

    Azt hiszem nekem bogarat ültettek a fülembe a 4-es metróval kapcsolatban.


    netuddki, ha jól sejtem, főleg Dúnántúlra szeretnének beköltözni, valamint a totális zsidó kontroll alatt lévő városokba(pl. Debrecen). De példának említhetném Zalaegerszeget is, ha jól emlékszem tavaly járt itt a városban Aliza Bin Noun. Jópár várost feltűnően elkerüli a cigánybűnözés...

    VálaszTörlés
  45. A vidéki nagyvárosokat már szinte mind zsidó irányítja. Kósa, Botka, stb.

    Kata, nem semmi, amilyen nyílt már a taktikájuk. Elképesztő.

    "A rátarti úr napszámért kunyerál
    Már mindent elkótyavetyéltek
    Csak alantas szolgálatok maradnak
    égbekiáltó árulások.
    Lesznek, kik alattomos ellenséggel
    fújnak egy követ.
    Bevezetik a hét tevét,
    hogy innen köpködhessen lángot,
    a bikát nyergelő asszonyra."

    Elérkeztünk ehhez a versszakhoz. :(

    De minden jó, ha a vége jó.

    TT

    VálaszTörlés
  46. TT, Moonlight

    Tudom hogy belső munka volt 911. Nem is ez a kérdés. A Kata által leírtakra céloztam. A németeknél ez már szinte köztudott tény. Ők nem hisznek ebben a terror őrületben. De amerikában mint megszálló államban legalább meg volt az indok ehhez. Európában ilyen nincs.

    Netuddki

    "Vona Gábor könyvet ír a Jobbik történetéről (neki ez már csak történet?), a másik jobbikos bohóc pedig azzal szórikázik, hogy japán kardot csempész be a parlamentbe (megáll az ész és körülnéz)."

    Ezért tartunk ott ahol. A csicskák mindíg irígykednek. Miért ne írhatna Vona könyvet? És az hogy Zagyva felhívja a figyelmet a cigánykérdésre szintén nem baj. Csak a jönönkinfós fasszopók és posta jimbóék nyálaskodnak mindíg ilyenekért. Persze minden alap nélkül.

    VálaszTörlés
  47. Vona könyvet ír? Miért is ne, hiszen sok szabadideje van. A narancsos kétharmad a világ legjobb alibije ahhoz, hogy a Jobbik már nyögdíjjba vonulhasson.

    Zagyva a cigánybűnözésre hívja a figyelmet a japán kard bohóckodásával? Ezesetben sajnos otthon felejtette a hozzávaló szöveget, mert szinte mindenki úgy értelmezte aze seményt, hogy Zagyva azt akarta bebizonyítani, még egy fegyvert is be lehet csempészni a parlamentbe. Az eredményre valszeg nem is kell sokat várni: na nem a "C" bűnözéssel fog törődni a narancs hatalom, hanem fémdetektor lesz állítva a parlament kapujában. Ez legalább olyan ügyes húzás, mint a "véderő" iszákos bohóckodása Gyöngyöspatán, aminek köszönhetően meglett az alibi véglegesen kiherélni a Magyar Gárdát az új "masírozás-elleni" törvénnyel. Csak így tovább, a Jobbik!

    déli látogató

    VálaszTörlés
  48. Újabb békétlenséget szító célpont liberáliséknak:
    községvezetés egyháznak (katolikus) adja át az iskolát és nem idegeneknek emiatt ajvékolnak - gondolom helyi libsik - ez ellen.

    Kettészakította Zsombót az egyházasított iskola
    http://index.hu/belfold/2011/05/04/az_iskola_egyhazi_fenntartasba_adasa_ellen_tiltakoznak_a_szulok_zsombon/?rnd=904

    Mantis kedves, pontosan azért lesz, hogy a saját bőrükön tapasztalva higgyenek a terror őrületben. EU-t másképp nem tudják terror államok belerángatni aljas háborúba, csak ha megsértik valamelyik tagállamát.
    Kata

    VálaszTörlés
  49. Kiváncsi vagyok arra, hogy vajon mi lesz a "hét teve", mert amúgy már kezdem nagyon komolyan venni a nyírkai jóslatot.

    mm

    VálaszTörlés
  50. Mózi, én jelen állás szerint a zsidó betelepítésre tudok gondolni.
    De vajon miért akar majd innen Európára lőni a kazár banda?("hogy innen köpködhessen lángot,
    a bikát nyergelő asszonyra.")
    És az utána lévő verssorokat nézve szerintem az iszlám se fog kimaradni az itteni eseményekből.

    VálaszTörlés
  51. Moonlight, a végén talán még igaza lesz Posta Imrének és a pajeszos telepesek, miután teljesen magukévá tettek teljes magyar területeket (ahová már bizonyára a magyar rendőrség sem fogja betenni a lábát) behoznák titokban (vagy nem titokban) néhány rakéta kilövőbázist az igazi hazájuk megbízásából (mint ezt tették annak idején a szovjetek is). Igaz, ez még scifinek tűnhet, de ilyesmire sztem képes lenne a cionista állam (mindenre képes), hogy viszonylag olcsón (kissebb logisztikai rakétákkal) állandó fenyegetés alatt tartja az ájrópai államokat is, akiknek így a klezmer nótán kellene táncolni minden alkalommal, ha nem akarják hogy "véletlenül" felszálljanak a kékcsillagos kis nukleáris madaracskák. Persze ez csak egy lehetőség, talán egészen más lesz a "hét teve", olyasmi amire még nem is gondolunk. Mindenesetre sztem hamar megtudjuk.

    mm

    VálaszTörlés
  52. Posta szerint jelenleg is van mindenféle játészer kicsiny hazánkban. Majd kiderül, hogy mennyi valós ebből...
    Mindenesetre nagyon nem várom azt, hogy cionék miatt rajtunk legyen a célkereszt, ahogy a jóslat is írja.

    VálaszTörlés
  53. Az atv.hu gyorshírben számol be róla, hogy a Jobbik EP képviselője, Morvai Krisztina délután Gyöngyöspatán tart sajtótájékoztatót, a polgármesteri hivatal előtt. Az eseményen részt vesz Balázs István fideszes képviselő is, egyelőre nem tudni, miért?

    Gyöngyöspata az elmúlt napokban csendes volt. Kérdés, hogy mi célja van a Jobbik józsidójának az akcióval?

    Miután a Jobbik az események elfajulását követően szervezetileg kifarolt az általa teremtett helyzetből, két napja Morvai megtette az ideológiai visszalépést is, gyakorlatilag levette a palettáról a Jobbikot helyzetbe hozó cigánykérdés. Mondván, a cigánybűnözés nem megfelelő kifejezés (egész eddig ezért kardoskodtak), és különben is, cigányok is vannak az áldozatok között.

    Nem lepődünk meg, ha a délutáni sajtótájékoztató ezt a visszakozást fogja erősíteni, illetve nyomatékosítani. Ez esetben bizony a történések sokkal többről szólnak, mint egy párt politikai taktikázása. Ennek elemzésével megvárjuk a produkció tálalását.

    VálaszTörlés
  54. Amióta Morvai az EU-tól veszi fel a gázsit (nem is keveset, lásd az "Légy te is EP" bejegyzést), egyre inkább egy nótát fúj a fidesszel, csak amolyan "magyarosabb" változatban. Igazán Morvainak nem is kell elárulnia a jobbikos evangéliumot, hiszen ő nem tagja a pártnak.

    délutáni látogató

    VálaszTörlés
  55. Most azonban Morvai tette a dolgát: http://kuruc.info/r/2/78598/ Már csak a megoldások hiányoznak, de ameddig Viktornak Soros bácsi és az Unió megtiltják, hogy a narancs hatalom figyelembe vegye a cigány társadalomban elterjedt bűnözéskultúrát, addig alig ha lehet megoldás.

    mm

    VálaszTörlés
  56. Nem sámli. még egy bin ládenes cikk keretein belül is a Jobbikot mocskoljátok...:D Ez valahogy minden témánál megy.

    VálaszTörlés
  57. Én azt becsülöm Morvaiban, hogy legalább lemegy, és meghallgatja az emberek sérelmeit. Ettől függetlenül 1-2 mostani nyilatkozatával én sem értek egyet.

    VálaszTörlés
  58. http://www.stop.hu/articles/article.php?id=868622

    Azért, ha egy stop.hu-n ilyet felvetnek, akkor talán annyira nem reménytelen a helyzet. Igazat adhatunk TT barátunknak:)

    VálaszTörlés
  59. Reutersnek pakisztániak eladták az Oszama ürügyén történt névleg amcsi mészárlásról, a három halottból egyik sem hasonlít Oszamára:
    http://www.blikk.hu/galeria/Pakisztan
    Kata

    VálaszTörlés
  60. Persze hogy egyik fickó sem az. Lehet, hogy a rambók ott gondolták találni és a madár elrepült mielőtt az alacsonyan és zajosan száguldozó helikopterek odaértek volna. A jelentés szerint a lepuffantott "binLaden" ruhájába volt varrva pár száz dolcsi, ha netán sürgősen menekülnie kellett volna... ez egy jó vicc, tudván hogy egy binLaden figura egész biztosan nem fizető tömegszállító eszközzel menekülne vagy valamiféle fizetős szállodában szállna meg. A kérdés már csak az, hogy miért ez a kutyakomédia és a válasz sajnos Irán felé mutat egy "alkaidás bosszúmerényleten keresztül". Igaz, ilyen ál-merénylet, ahhoz hogy kellőképpen sokkolja az agytompított tömegeket, sok ember életét követelne de mit számít ez olyanoknak, akik egy újjabb népírtásra készülnek?

    reggeli látogató

    VálaszTörlés
  61. Levél Obama elnöknek egy zsidó jó embertől: http://www.roytov.com/articles/osama.htm

    mm

    VálaszTörlés
  62. @Kata!

    A kérdéses fotókon három, viszonylag fiatal férfi látható.

    VálaszTörlés
  63. Ezen a képen egy zöld műanyag vízipisztoly látható a földön, a halott alatt. Ezek szerint volt ott legalább egy kicsi gyerek is. Vele (velük?) mi történt? http://www.blikk.hu/data/kepgaleria/Blikk/Pakisztan/pakistan04.jpg

    délutáni látogató

    VálaszTörlés
  64. Egyébként, a képen látható férfi a földön feküdt, amikor belelőttek. Ezt a szájból kiömlő vérfolyás iránya jól mutatja.

    d.l.

    VálaszTörlés