2011. május 4., szerda

Geronimo

Beazonosítottuk és megöltük Geronimót!

Ez a legaktuálisabb hír ami lázban tartja a világot. A Geronimo nem másnak mint Osama bin Ladennek a CIA által adott fedőneve volt. Az egész bin Laden históriát nem akarom kivesézni, rengeteg anyag és elképzelés kering a világhálón, pro és kontra egyaránt.

Inkább Geronimo-ra fordítanék néhány szót. Ő volt az utolsó apacs indián főnök aki utolsóként tette le a fegyvert a hódítók lába elé, igaz nem egyszer és nem kétszer. Egy igazi szabadságharcos volt és a mai elferdült és elferdített világszemlélettel sem lehet Őt terroristának tekinteni. Egy olyan ember volt aki a természetességet a természettől örökölte
(érdemes az angol Wikiből elolvasni történetét mert a magyar Wiki erősen hiányos és a végkifejletről elég hamis képet ad)

ezt írja magáról,

”A Nap által voltam melegítve, a szél által ringatva és a fák által védve mint a többi indián csecsemő”

„Békésen éltem amikor az emberek rosszakat kezdtek beszélni rólam”

„Nem hiszem, hogy haszontalanok vagyunk, egyébként Isten nem teremtett volna minket”

Isten, oh Istenem mily sokszor elhangzik a Te neved de nem voltál ott egy esetben sem amikor kiírtották gyermekeidet, Geronimo népénél sem. Hát ha volt holokauszt, ez az volt.

De térjünk vissza a való világba. Geronimo főnők volt, bátor, megalkuvásra képtelen szabadságharcos. 37 harcosával huszonöt éven keresztül borsót tört a több ezres amerikai hadsereg orra alá. Az ő nevét, fedőnévként adni egy „terroristának” igen beszédes, már önmagában is, ha létezett bin Laden ha nem, mondhatnánk azt is hogy bizarr vagy egyszerűen melléfogása egy Mekit zabáló ügynöknek. De inkább hajlok aziránt, hogy tudatos választás volt. Egy fricska a világnak. Mert mára már pofátlanul magabiztosan , leplezetlenül végzik a piszkos munkát. Valakik. Megtehetik. Nincs ki ellenállna nekik, nincsenek már Geronimok. Ő katonai és harcászati stratégiai szempontból eleve vereségre volt ítéltetve, de mint a szabad szellem, a szabad emberi akarat utolsó nagy harcosa örökre fennmarad emlékezetünkben. Jó néhány indián rezervátumban jártam, Mexikótól Alaszkáig. Siralomkép, így jellemezhető a látvány. És ezt a „mi civilizációnk” idézte elő és idézzük mindmáig , ember, állat és természet ellen, biztos léptekkel haladva a megsemmisülés felé. Ma egy degeneráltból sztár lehet és lesz is. Ma nem lehet olyat festeni, írni, feltalálni vagy megalkotni ami siker lehet ha nem ezt a globális szenny céljait szolgálja. De mi az a cél? Valakik meggazdagodása? Hatalomvágya? Rabszolgatartás?
Ily kevéssel nem elégszenek meg. A lelkek és a szabad szellem feletti uralomra akarnak törni, valakik és meg kell hagyni, nem teljesen sikertelenül ezidáig.

Vegyünk példát és merítsünk erőt Geronimo szellemétől, mert itt van, köztünk van, őt megölni és megtörni nem tudták, magunkról már nem vagyok biztos, hogy mindez elmondható lesz.




2011.05.03

K.Á.

10 megjegyzés:

  1. Az amerikai globalisták immár másodszor szándékosan megalázták Geronimo emlékét. Először, amikor az illuminátus "skull & bones" szervezet ellopta Geronimo koponyáját és egy olyan szertartásban használta, ahol a "beavatottak" (többek közt Bush apa és fia) személyes szexuális élményeikről böfögtek Geronimo koponyájához. Másodszor pedig most, hogy binLadennek a "Geronimo" kódnevet adták. Nem biztos, hogy Geronimo szelleme megalázásnak veszi azt, hogy az amerikai globalisták binLadennel hozták kapcsolatba, de a szándék bizonyára ez lehetett. A világuralomra törő pszichopaták érthetően gyűlölik a szabadságharcosokat.

    éjjeli látogató

    VálaszTörlés
  2. Éjjeli látogató, erről hol lehet olvasni? Tudsz küldeni egy linket esetleg? Köszi. Á.

    VálaszTörlés
  3. http://konteo.freeblog.hu/archives/2011/04/19/A_Skull__Bones_Tarsasag/

    parancsolj:)
    Prescott Bush volt az elkövető(alias Hitler nagy mecénása) és társai. Ahogy a bejegyzésben is írják, nem véletlenül nem engedik feltárni Geronimo sírját az amerikai hatóságok, egyből kiderülne az igazság.

    VálaszTörlés
  4. A sötét erők hosszú idők óta akarják megszerezni az uralmat a szabad lélek, és szellem felett, hogy hatalmát bizonyítsa. Eljött az idő, hogy megértse:
    VAN, ami felett nincs, és soha nem is lesz hatalmuk. Mert így döntöttünk.

    VálaszTörlés
  5. Sötét erőkről van egy remek írás alábbi linken:

    Cser Ferenc: A felsőbbrendűségi hit az alacsonyabbrendű lét forrása
    http://www.nemenyi.net/default.asp?SID=0&Cal=&AID=0&Direkt=81965
    Kata

    VálaszTörlés
  6. Kata valóban jó az írás, bár még Cser Ferenc is csak leragadt egy szinten. A zsidóság tetemes része ártatlan az emberiségre zúdult folyamatokban. Azt azonban nagyon jól látja, hogy függetlenül az előző kijelentéstől a teljes pusztulásuk borítékolható. Már szinte minden jelentősebb országban tevékenykednek, ami az ottaniaknak egyre kevésbé tetszik - ezáltal egy világméretű ellenérzést generálnak a saját fajtájuk ellen. Sajnos ez pedig tényleg azt eredményezheti, hogy tettekre való tekintet nélkül mindegyik ember-ellenség képpé válhat.
    S nem tudom, hogy visszafordítható-e a folyamat ma még...

    Én nem kívánom ezt nekik, de azt igen, hogy az teljességgel életellenes vezérkaruk - és az azt irányító lény(ek) - nagyon rövid időn belül elkotródjanak a Földről.

    TT

    VálaszTörlés
  7. Sztem a cigányok nem képzelik magukat "felsőbbrendűnek" vagy ilyesmi. Igaz, általában lenézik a "parasztot", de sztem azért, mert van egy bizonyos romantikus elképzelésük önmagukról, ami úgy hangzik hogy ők egy "vándornép". A vándornép fogalom náluk egyenlő a szabadság és a függetlenség fogalmakkal, de nem ellenkezik a munka fogalmával. Ezt bizonyítja pl, hogy amikor még tényleg vándor életet éltek Ájrópában a cigányok, különféle kis iparos és társadalmilag hasznos szakmákat űztek. A mai cigányokat Magyarországon elsősorban az szdsz (most már a fidesz és az lmp) az EU megbízásából rontotta el azzal, hogy meggyőzték őket: őket a magyarok igazságtalanul üldöznek és gyűlölnek már évszázadok óta miközben egy virágzó és nemes "cigánykultúrával" rendelkeznek -nos minkét állítás lényegében mese, de ezzel sikerült a magyar cigányságot ellenünk fordítani és egyben elhitetni vele, hogy "egyszer úgyis övüké lesz az ország mert a magyarok nem érdemlik meg".

    mm

    VálaszTörlés
  8. mm. teljesen jól látod. A cigányok még nem is olyan régen Erdélyben és egész Romániában ekhós szekerekkel jártak, bádogedényeket, csatornákat, réz ékszereket készítettek. Odaadtál a cigánynak egy régi krajcárt és ott előtted a földön egy kalapács meg egy két kézi szerszám segítségével, gyűrűt , fülbevalót készített belőle. Ez nem mese, ez így volt.
    De amióta a gyerek nemzés jobban fizetett mindez kihalt, nem öröklődött tovább.És felnőttek úgy generációk, hogy az évszázados hagyományok közvetítése megszakadt anélkül, hogy az integráció létrejött volna. Mindezen problémákra meg orbán egy padon könyökölve azzal hülyíti az arra érdemes nagyérdeműt, hogy újabb kérdőívet küld ki. Noooormális? Vagy inkább azt kéne kérdezni mi normálisak vagyunk, hogy ezt tűrjük?Á.

    VálaszTörlés
  9. Tűrjük, Árpi, mert nem tehetünk mást. Senki sem akar szembeszállni a hatalommal (legyen az szegfű bagy narancs hatalom) miközben alig bírja már kb egyenesbe tartani saját kis életét a mindennapi viharokban. Tűrjük, de ettől még nem fog megmenekülni az ország a gazdasági és társadalmi összeomlástól és azután már nem is az lesz sztem a kérdés, hogy tűrjük-e vagy sem, hanem az, hogy egészen más alapokon megyünk mindannyian tovább vagy mindannyian beledöglünk szellemileg és sokak számára testileg is.

    mm

    VálaszTörlés